Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-elektro-Növénykórtani-indukciós-in-növények . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Indukciója elektromos áram növényekben
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

Soha mondani az embereknek, hogy hogyan kell a dolgokat. Mondd meg nekik, hogy mit kell csinálni, és fognak lepni a találékonyság.  G.S.Patton
Vajon mindannyian szeretnénk szavazni a legjobb ember, de ő soha nem jelölt.   Kin Hubbard
Hogy tudjuk, hogy a természet a lángelme az, hogy idióták, ötleteikkel húsz évvel később.     L. Aragon

Crop körök , Crop képeket, elektromos indukciós

PagPh
Aki nem sír, nem koreai

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

Bevezetés

Ezen az oldalon bemutatásra kerül a kísérlet, melynek eredménye indult folytatva minden további kutatás lehetősége szállás (károsító, gyengülés) és a káros növények és egyéb növények miatt a villám kibocsátások. Ez egy teszt, hogy előfordulhat, hogy a növény segítségével elektromos indukciós Would Be aszályok létre a villamos energia mennyiség, Hogy lehetne ez jelentős károkat. Ha ez lehetséges lenne még akkor is, ha csak minimális eredményt terjesztését energia alatt a talaj felszínén, hogy az oldalak és káros gyökerek tehát, hogy miután egy villám kibocsátása a termés mezőbe megsérült Azonnal is növényi szervek a távolság méter tízes A méterre a mentesítést. Átmérő villám ürítőcsatorna csak ritkán meghaladja az 5 mm-t. Egyes erőforrások mutat értéket 10 és 20 mm-es, talán függően a pontos mérési időpontban, amelyek eltérhetnek egymástól nanomásodpercekben. Például közötti időben aktuális vs átlag. maximális (csúcs) telt "sok idő" Melyik valóban kifejezve mikroszekundum, de ez alatt az átmérője a csatorna megváltoztatásához többször. Átlagos áram talán két esetben - emelkedő és csökkenő része a görbe, és a gyűrű átmérője mindkét esetben teljesen más lesz. A legfontosabb annak megállapítása, hogy az átmérője nem haladhatja meg a néhány centimétert.

Mivel a kísérletek eredményei Ez volt a szándékkal, hogy az indukció a növények valóban lehetséges .

Csak befolyásoló és gyengülését a gyökerek valószínűleg nem eredményez általában gyengeség és lebontásában föld feletti növényi részek és későbbi szállás (károsító, gyengülés), eredménye lenne, csupán egy, a hozam csökkenésének. Meglévő baktériumok magok érnének csak átlag alatti méretű. Az állítás természetesen puszta feltételezés, de ez természetesen mindig lehetséges Statisztikailag és kísérletileg megerősítsék vagy megcáfolják azt. One That sikerült még azt mondják, hogy a képesített Nagyboldogasszony, Kimondva a háttérben számos észrevételt növények kitett Bizonyos feltételek negatív hatásai a növekedés és érés.

 

 

A kérdés az olvasók szigetek

Miért olyan alaposan érdekel kiváltására villamos erőművek?

Lehetséges, hogy írjon egy válasz van: lightningsymbols (at) gmail (pont) com

 

 

Üzem struktúráját elektromos vezetőképesség

Plant szöveteket tartalmaz néhány elektromosan vezető anyag, főleg elektrolitok. Az is lehetséges, hogy ezek a szárazság és rosszul vezető, hogy hozzájárulásuk száraz és enyhén Jelentős (tudatosan károsító) az indukció villamos növényi szövetekben. Ezért először meg kell határozni, hogy egy jelentősen különböző környezetben, mint például a Microsoft elektrolit a szerkezet növényi szövetekből, ellen fém vezethet elektromos indukció. Ez a tény nem lehetséges automatikusan feltételezik, mert ahogy a levezetése a jelenlegi keresztül elektrolit-tól levezetése huzal (többnyire fém) nagyon különböző. A fémek jelenlegi okozza elektronkibocsátó felhő, melyek szabadon mozgó elektronok a legmagasabb vegyérték szférában, mivel az elektrolitok elektromos áram Vezetett köszönhetően anionok és a kationok, mozgó megoldások. Ha ezt alkalmazásával alakul ki elektromos feszültség mezi sejteket és bizonyos gát (megfelelője elektrolitikus gát) lenne végzése elektromos áram indukálása útján, növényi anyag teljesen lehetetlen. A legegyszerűbb módszer, hogy meggyőzze a szárazság és hipotézisek, gyakorlati kísérlet.

 

Megjegyzés:

A jelenlegi vezetés a növények lehetséges, természetesen, elektromos ellenállás a növényi szárak és a levelek lehet mérni, és az állam a zöld növények nagyjából Több megaohms centiméterenként. Növényi szövetek tájékoztatja erről egymással állapotban az elektromos jelek, mint például a szövetek állati szervezetben. A kérdés foglalkozik a tudományos fegyelem Plant elektrofiziológiai. Details meg lehet határozni például Plant elektrofiziológia: elmélet és methodss , George Alexander Volkov , Springer, 2006 ISBN 9783540327172

 

Az elrendezése kísérlet

Az ellenőrzése céljából lehetősége elektromos áram indukció a növények épült és transzformátor, hol voltak a primer oldalon, és öt fordulatainak réz PagPhdrót és a szekunder oldalon 2,5 fordul épített ki a növényi anyag. Mivel a növényi anyagot és használt levél snidling (Allium schoenoprasum) helyeztük spagetti szigetelés. Elektromos ellenállását snidling és úgy találta Körülbelül 2,5 MOhm / cm. A primer tekercs a transzformátor csatlakoztatva volt jel, 1 kHz-en megközelítőleg 0,3 V. A jel a primer és szekunder tekercs alkalmaztak a bemenő a két gerenda oszcilloszkóp. Néhány további képek kerülnek majd forgalomba objektum van. A kísérleteket Megvalósult május 2008.

 

Megelőzően ezt a kísérletet valósult egy kontroll kísérletben, ahol alkalmaztunk a másodlagos tekercs anyag réz - 2,5 fordulat is. Végül Megvalósult egy másik ellenőrzési kísérlet, és DETERMINE Távolítsuk el a parazita indukció a közvetlen bemeneti vezetékeket, ha néhány száraz indukció létezett. Valami ilyesmi egyszerűen nem zárja ki automatikusan, lehetséges, mert a különbség az ellenállást a vezetékek vezető és növényi anyag lehet a becslések szerint 10 9 -szer alacsonyabb. Az utóbbi esetben alkalmazása ezért helyett réz drót nemvezető nylon szál. Mindhárom kísérletet teljesen térbelileg elrendezve azonosan.

 

Abban az esetben, snidling mértük feszültsége néhány század mV, abban az esetben, réz - Megközelítőleg 0.15V, nylon - mért volt semmi, sem semmilyen célzást egy zaj. Ez nyilván köszönhető a mérési módszert használt. A legfontosabb az, hogy a lehetőségei minden parazita indukció kellőképpen A kísérlet során a kiesett Mért áram és nem a ténylegesen származnak indukció Használt penge snidling. Abban az esetben, ha további kísérleteket, ténylegesen használt, mint "beállítása használt mérőberendezés", hogy az érték 0 (nulla korrekció) és 100%-os. Ez volt Tények és kétszeri végrehajtását egy vak kísérlet. Nem tévesztendő össze a kettős-vak kísérlet, ez valami teljesen más. Abban az esetben, szárazság kellene kísérletek értékelése és a teljesen független személy, aki egyáltalán nem tájékoztatják, milyen anyagokat alkalmazunk, amelyben a kísérlet. Az ilyen kísérletek (kettős vak) különösen fontosak az orvostudományban. Az egyszerű fizika nincs egy száraz és nagy szüksége ezzel a kutatási módszer, mivel a szárazság lehetőségei ismétlődő kísérlet bármikor a nagyon-nagyon azonos vagy hasonló feltételek mellett, ami elegendő ahhoz, hogy jut eredmények objektív és felszámolására Szubjektív hatások.

 

A kísérleteket végzett Lehet következtetni, hogy belül a növényi anyagot által kiváltott elektromos energia villamos közös szabályok, valamint a lehetséges foglalkozik ezzel. Nagy valószínűséggel ő RÉSZT Ez, valamint a jelenlegi vezetés közben átnő a növény, ott jelen elektrolitok. Ekvivalens áramkör növényvédő lehet tekinteni Főleg soros kapcsolat Ellenállások csoportok. Aktualitások az indukált növényi anyag, hasonlóan száraz felsővezetékek (lásd a szabványos IEC - EN 62305 1-5). Csak, hogy mennyi a várhatóan nagyobb ellenálló növényi anyag.

 

A kísérletek nagyon egyszerűen végrehajtható, ellenőrizhető és reprodukálható. Ezek abszolút kivétel nélkül végrehajtható kísérletek az iskolában bármely fizikai vagy biológiai laboratóriumban.

 

További általános eredménye kísérletek megtalálni leírták, hogy még elektrolitokat is lehetséges elektromos indukció. Még ha elektrolitikus vezetés. A gyakorlati hatása az aszály kísérlet valószínűleg szinte semmit, mert az is lehetséges aligha kötelezi a konstruktorok építeni a transzformátort a vízben vagy víz.

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

 

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára által vezetett és gerjesztett elektromos áram, köszönhetően, hogy a részek mutathat elektromágneses tulajdonságai, és úgy viselkednek, mint a mágneses iránytű tű. Mágneses mező villám mentesítés átlagosan egy bizonyos ponton mintegy 1000-szer erősebb, mint a Föld mágneses mezeje. A sugarak a körök nagyjából képviselete a tartományok a villám kisülési elektromágneses hatások.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tudós célja a Vita kollégáival, nem meggyőzni, hanem tisztázni.  Leo Szilard
Őszinteség fizet, de ez úgy tűnik, nem fizet ahhoz, hogy megfeleljen néhány ember.  Kin Hubbard
Ha úgy gondolja, hogy a főnöke hülye, ne feledje: ha nem lenne a feladat, ha nem volt semmi okosabb.     J.Gotti
pz