Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-humor . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop Circles - Humor
Néhány érdekes fényképek
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Tudod bolond minden ember bizonyos idő, és néhány ember egész idő alatt, de nem bolond minden ember egész idő alatt. A.Lincoln
Butaság a szándékos termesztése tudatlanság. W.Gaddis
Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlenül származó varázslat. A.C.Clarke

Crop körök , Crop képek, Humor az Elba-völgy

PagPh

 

Bevezetés

Ezen az oldalon kerülnek tárgy van itt valami szórakozás

 

Egyéb gabonakörök ... (Helyszín: néhány névtelen faluban)

 

 

                               

 

 

Second hand - alá azt a feliratot új áruk

 

 

                   

 

 

Az érdeklődők számára, kíváncsi, hol itt megadása FACT volt folyamatban Hogy minden vizsgálatot az okai és következményei szállás (károsító, gyengülő) termés, főleg azokon a területeken, ahol az (azonosított és mért) villám kibocsátások került sor

 

                   

 

 

Egyes képek utazik

 

                   

 

 

A részletes kép

 

                   

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Eredeti szöveg

 

Rudolf Christian , feulletonist

A programban írt Itallic

A szerző sorozat feuilletons a hullámok a Cseh Rádió 3 - Moldva

 

Művészek az univerzum

Miért van az, hogy idegenek szeretné, hogy a bolygónkat, és a rejtélyes és titokzatos gabonakörök? Hoznak létre Them is területén a Cseh Köztársaság. Évente, ott található egy átlagosan körülbelül 20 száraz adatokat. Ezen kívül elég széles körű Mucha szláv Epic és nincs még kevesebb Kiterjedt Universe Epic.

Nyilvánvaló, hogy ezek a kreatív-alapú idegenek. A Globe nekik talán, mint egy egzotikus helyre, amit Tahiti volt Gauguin. Néhány formák kukorica mutatja alkotók Koherens megközelítés. Egyéb - Azok Egyszerűbb - lehet keletkeztetett gyermekek. Pontosabban, a kimaradók földönkívüli népművészet iskolákban. Nem ismert, a bolygók közül melyik szimbólumok számunkra grafikusok érkezik. Meg lehetne bárhol, ahol a kukorica nem nő. Ellenkező esetben, az idegenek voltak az érintett ő alkotásait szalma elég otthon, és nem repülnek azok UFO aszályra és a távolsági. Ezen kívül ez a kukorica Them nyilvánvaló ritkaságokat is fű. Szintén olajrepce: még arról, hogy létre az Rajec Jestřebí - a kör, gondosan Megfigyelés hazai cereologists.

Ez a tézis adatok származnak földönkívüliek, bizonyítja a nagy méret. Az eredményként kapott tervezés lehet nyilvánvaló csak felülről. Ha a szerzők teljes munkájukat, üljön vissza a repülő csészealj, és néz ő meg a megfelelő magasság. Mintha én hallottam a kritikát, és hogy én vagyok a tárgya téveszme, Mikor hiszek idegenek szerzőség, Bár minden a számok nem adnak az ő aláírása. De mi van, ha ez nem szokás őket?

A gabonakörök jelenleg írható mohón, mint a múltban is szokott lenni az első oldalakon az újságok Amikor leírja "betakarítás folyamatos erőfeszítés" - jegyében a korábbi mondván, hogy "sem gabona kárba." Ezek a népi közmondások a használat vezetett a kérdést, hogy célszerű összegyűjteni is árpa az ember szeme.

A nyolcvanas évek végén a múlt század végül a média kötelező éves betakarítás Részletes jelentés - Drasztikusan szolgált majdnem, mint egy harcias "a csata a gabona" ​​jég egyesítse a termés betakarítása "metal lovasság". Harvest vált megint mi volt évszázadokon át. Ez egy része, az éves mezőgazdasági szezonban. Néha sikerül, néha kevésbé, mivel természetesen a természetben.

De a végén csata megálmodott szüreti jelentést ott kígyó Legyen kockázatok, amelyek előfordulnak egy másik véglet. Ez körülbelül érlelés gabona és az aratás vould nem jelenik meg a médiában, még egy dolog. Mi van, ha is Ezért Vegyen részt idegenek? Keresztül gabonakörök Úgy vigyáz rá, hogy legalább ily módon kapott lovaglóülésben téma a mezőgazdasági jelentéseket. Talán ez a motívum is jeget földlakók. Utalok, akik most majd nyilvánosan elismerik, hogy ők hoztak létre gabonakörök. Ők is különleges megjelölés Their Own - kör számára.

A trükk az usuall a kötél és fórumon. Célhoz feléjük csillagászok is a növények terület közelében obszervatórium Úpice. Végül voltak nagyon szórakoztató, amikor jött egy egyenes arccal ufologists. De ez nem jelent semmit. Aki valaha volt érdekelt a képzőművészet, nagyon jól tudja, hogy amellett, hogy az eredeti paintingsthere is hamisítvány! Gyakran nagyon sikeres, hogyan lehetséges, hogy meggyőzze arról, hogy a könyvben Arnau a művészet a hamisító.

Mellesleg, Dr. Jiri Grygar, ismert asztrofizikus, tudományos és szkeptikus, és kellemes ember, nem zárja ki, hogy a származási éves gabonakörök felfedezve nem szükséges csak az emberi kéz munkája. Egy TV vitában elismerte, hogy előfordulhat, hogy egy eredménye örvény, vagyis a táncoló dervis. Ez már értékes Mr. Grygar. Nem kívánunk neki, hogy érvelnek az idegen szerzőségét. Lenne HIS oldalán komolytalan, Ha nincs repülő csészealjak még nem látott a teleszkóp, és egyszer azt mondta nekem, közben baráti beszélgetés. Sem én, "a soha nem látott egy repülő csészealj, de nagyon tetszett az ötlet, hogy idegenek léteznek valahol, amelynek középpontjában a vizuális művészetek. Egyes gabona ő alkotások olyan egyedi és varázslatos lenne ez lenne is dicsérte a bűvész Rye. Talán is Árpa King. Az bizonyos, hogy a képzelet virágzik, mint a búza.

Szintén Virágzó sok ufologists, beleértve az orosz. Ha közel a helyi város Togliatti kezdte felfedezni gabonakörök, ez volt az egyik ingerek Létrehozza speciális iskolákba, hogy vizsgálja az úgynevezett paranormális jelenségek. Tatyana Markova, és szóvivője az orosz ufologists, Hogy mondta az egyik feladata az iskola Togliatti célja, hogy felkészítse a tanulókat a találkozások a külföldiek.

Talán a száraz tudás is előnyös lehetne a mezőgazdasági termelők, akik nem izgatott UFO alkotásait egyáltalán. Gyűrött termés nem éppen ideális a betakarítás. Amit nem Rumple ET művészek, a teljes földi cereologists. Türelmetlenül szaladgált a területen eszközökkel és vizsgálja meg a szárak, függetlenül attól, hogy csak a hajlott vagy törött.

Felkészülés találkozni földönkívüliek egy racionális alkalom. Most van itt az ideje, hogy tisztázza, hogy mi lesz szükség vízumok Them átmész a határainkon. Amennyiben utalva: Vajon nyert Van őket? Van egy kérdés, függetlenül attól, hogy nem fognak csalódni, ha ez a világi hivatásos műkritika nem foglalkozik - kivéve a nagyon ritka kivételtől eltekintve - értékelése és elemzése gabona ő alkotásait. Ne dobja a puskát, hogy a kukorica, különösen nem abba a körbe. Néhány fiatal kritikusok is elkapta a lehetőséget, és Szakterületek ebben a sportágban. A jutalom meghívást kapnak egy szakmai valahol a világegyetemben.

Amikor úgy gondolom, hogy a kezdeményezők a kötekedő minták Lehet igazi embert az univerzum, ez nem azt jelenti, szeretném érvényesíteni ezt a nézetet az Ön számára. Határozottan nem olyan hevesen, mint ahogy a fiatal holland kör-készítő rendőr, mikor elfogták a létrehozásában körök búza. Rájött, hogy fenyegeti büntetés neki sérült gabonát. Így kezdődött buzgón és mohón meggyőzni rendőrségi járőr, hogy ő ártatlan, ergot az okokat, Hogy a világon mindenki tudja, hogy gabonakörök készülnek földönkívüliek!

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tudomány bizonyítéka nélkül bizonyosság. A kreacionisták már bizonyosság nélkül bizonyíték.  C.E.Montague
Tények a levegőt a tudósok. Nélkülük soha nem lehet repülni.  Linus Pauling
A baj nem az, hogy nincs túl sok bolondok, de a villám, hogy nem osztják rendben.   M.Twain
pz