Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kronológia a részleteket . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Kronológia - Részletek
gabonakörök - további részletes információk a kronológia növényi benyújtásának (káros, gyengülés)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Ez elég nehéz megmondani, mit hoz a boldogságot. A szegénység és a gazdagság egyaránt kudarcot vallott.  Kin Hubbard
Mi alkotmány védi a leginkább idegenek, részeg és USsenators  W.Rogers
Ha a kísérlet statisztikai adatokra van szüksége, meg kéne már megcsinálta egy jobb kísérlet.         E.Rutherford

Crop Circles , Crop számadatok Részletes kronológia

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronológiája Crop szállás - egyéb további részletek

Ez az oldal megmutatja a fokozatos változást gabonafélék, amely elsősorban történtek közelében és környékén néhány megfigyelt szabályos szerkezetek (gabonakörök). Ez valami tényleg nagyon nehéz, bármely dokumentáció e tekintetben gyakorlatilag nincs, és lehet beszerezni többé-kevésbé véletlenszerűen. Ez okozza a leggyakoribb hiba szinte valamennyi gabonakörök Explorers, WHO dokumentált aszályok tárgyakat, és így a munka véget ért. Nem veszik észre, legalábbis, hogy minden tárgy, amelyet éppen dokumentálására, a rendelkezésre álló idő (időrendi) evolúció, egészen a betakarításig. Annak ellenére, hogy még soha nem volt képes megragadni a keresetet a kezdetektől fogva, illetve Ez nagyon érdekes, mi következik azután, hogy megszüntetik tevékenységüket. What They dokumentált, szerepel szempontjából időrendi inkább mezi kivételek, hiszen az objektumot létrehozta a nagyon gyorsan, valószínűleg azért, mert főleg azt, és a Domino Effect és a Butterfly Effect. De ez nem azt jelenti, egyáltalán, hogy aki a helyet semmi nem fog történni a jövőben, épp ellenkezőleg. Bizonyos változtatások azt lehet megfigyelni a betakarításig.

 

Mint már említettük, a dokumentáció volt, a száraz helyeken szerzett túlnyomó többsége által a "gabonakörök Explorers" nem lehet abból szempontjából kronológia semmit, mert a helyszínen, hogy Ők amost soha nem látogat újra. Szerencsére de lehetséges, hogy több vagy kevesebb véletlenszerű jelenség, hogy egyes képek dokumentálja a jelenséget, lelőtte a különböző gabonakör vadászok, elfogták különböző időpontokban.

 

Az egyetlen kivétel a szabály alól vannak felsorolva Ezeket az eseteket, ahol egy ideig az első megfigyelés a forma - van Kelj néhány egyéb alkatrészek. Ebben az esetben néhány lásd: Lehetséges "Felfedezők" adott esetben, emelje fel a seggét a kényelmes székek, és menj lőni az objektumot újra.

 

Annak ellenére, hogy minden kép Hogy Találkozás Azonnal egy hatalmas hiba, ami nem lenne minden fotós számára BY SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT kerek egész VILÁG . Ez a szomorú tény, hogy az összes kép által rögzített Them (megjelent a saját honlapjukon) soha nem szignifikánsan Jelzett az időpont, amikor a fotót, de a dátum (valószínű), a minta kialakulását. Próbáld megtalálni EXIF amennyiben lehetséges, többek között, hogy a megfelelő dátum és az idő pontos rögzítése a képhez egy nagyon egyszerű módja, teljesen lehetetlen. EXIF teljesen automatikusan Célhoz bármikor bármelyike ​​által rögzített kép digitális fényképezőgép tartalmaz sok részletet, ami a kép (dátum, idő, az expozíció, a kamera típus) és a hagyományos eljárások a szerkesztése, hogy megszabaduljon. Nagyon valószínű, hogy minden dokumentarista a gabonakörök jelensége nem is tudom, hogy valami ilyesmi létezik, és ha igen, így egy érthetetlen okai eltávolítás kép egyes hurok, mert a Megpróbálnak hogy több ezoterikus hőmérséklet a titokzatos vár a Kárpátokban . Továbbra is, mint sa teljesen bármely dokumentarista jelenség gabonakörök kérni, amennyiben Függetlenül attól, hogy lehet, hogy egészítse ki a meglévő webes fotóalbum adatbázisok. Legalább az egyik és a legfontosabb, a valódi rögzítés dátumát és fotó. Értékük weboldalakat akkor lenne Azonnal nőtt legalább egy Becsült 10.000%.

 

A pozitív kivétel Ez a szabály azonban Klaus Leidorf. Az egyetlen oka érthető tény, hogy ő elsősorban fényképész Mr. Klaus Leidorf, kiemelkedő szakmai Különösen a térség légi fényképek. termés kör fotókat számára szinte melléktermék.

 

Annak ellenére, hogy leírt problémák néha, bár nagyon ritkán, Lehetséges, hogy végre valami hasonló megfigyelés. Valamikor ez megtörténik, ez fotósok intézkedésekre kerül sor, különböző időpontokban. Bár a tényleges időpontja bármely Ezt a fényképet elfogták értéke A weboldalak nem lehet találni, mint már említettük, hogy legalább nagyjából lehet valamit becsült az állam a növényzet. Ezeket az eseteket kerül objektum ide.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Nem tud semmit, és azt hiszi, mindent tud. Ez egyértelműen azt mutat neki, és politikai karrierjét.  G.B.Shaw
Lehetővé kell tenni, hogy ismertesse a fizika törvényei a pincérnő.   A.Einstein
Lehetőség kimaradt a legtöbb ember Mert öltözött overall és úgy néz ki, mint a munka.          T.A.Edison
pz