Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-hírszerző-service . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
A hírszerző szolgálatok
világszerte, kémkedés, counterspionage minden kormányzati és katonai kutatások
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

A szövetségi kormány nem rendelkezik semmilyen információt földönkívüli élet elrejtésére, és nincs titok projektek számomra, hogy vizsgálja meg.  O.Hatch
Minden hamis általánosítások, beleértve ez egy.  M.Twain
Science lehet leírni, mint a művészet szisztematikus leegyszerűsítés. K.Popper

gabonaköröket. Üzenet, A hírszerző szolgálat

PagPh
Follow - up üzenetet származó kutatás. Melléktermék.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés - A Note és a hírszerző szolgálatok

Kedves hírszerző szolgálat, és a Secret Services az egész világon. Még azok is, amelyek annyira titkosak, hogy mintegy létezésük abszolút senki nem tud semmit. Még azok is annyira titkos, hogy csak magáról végül semmi nem is ismerem a saját.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Kormányzati, katonai, és minden egyéb elképzelhető, is teljesen elképzelhetetlenül titkosszolgálatokkal. Te vagy az áldozat, valójában mindannyian áldozatai lettek, az egész emberiség, a folyamatos és szakadatlan vadásznak Sensations. Az egyszerű tény, hogy minden nehéz megmagyarázható tényeket és látszólag természetfeletti talány sok egyénnek (nevezik magukat, mint a misztérium-Explorers), mint a hatalom és a küldöttek okság néhány idegen, földönkívüli, idegen hatalom, telepatikus Powers, ismeretlen áramok, érzékelés, energia vagy bármely más eddig megmagyarázhatatlan vagy energia átviteli folyamat. Ahogy fogjanak össze hiszékeny együgyûek, érzés vadászok, intrikusok az összeesküvés-elméletek és nem túl szimpatikus, és így sokkal több gyanús katonai szektor munkavállalói és a biztonsági személyzet hírszerző és kémelhárító és ellenérvek counter hírszerzés, ez egy nagy tévedés valóban bontakozhat nagy és gyúró-vályú.

 

Megoldás és magyarázat

gabonakörök valóban, bár de facto Ez az, amit talán néhány, akkor alkalmanként venni. "Kísérletek" távoli erőátviteli távolságból. Óriási energia (gigajoule-ban kifejezve, TeraJoule). Sikeresen végrehajtott és befejezett. Soha nem hosszabb ideig tartó, mint a második. Ég-küldte az energia, "felülről", az égbolt. A magasság vagy távolság mintegy 2 km, de néha több 20. Nem, egyáltalán bármilyen munkát bármely belső vagy külső ellenség, őrült tudós, nem is beszélve olyan ostobák, vagy bármely más furcsaság, sem idegenek. Ők csak és kizárólag munkáját Anyatermészet. Carry körül hárman milliárdjai Évente egész kerek világon. Némelyikük megüt egy növény mezőt, majd ez történik, mint ez. Valójában nagyon ritkán, a becslések szerint egy esetben több százezer (azokat az eseteket, amikor megüt egy növény mező).

 

Más esetekben, amikor megüt egy növény mező, meg fog történni "csak", mint ez. Ez pontosan ugyanaz a kísérlet, teljesen és sikeresen végrehajtható, a Same energiaátvitel, azonos módon. Csak azt, hogy elektromágneses mező vonalak megjelenítését raszter szárak, vagy interferencia, valahogy "nem jött össze." A természet nem egy laboratórium, ahol a tudósok azt mutatják, mágneses mező vonalak a mágneses anyagok. Ezért, természet cikket hiányosságok használt laboratóriumi felszerelés száma laboratóriumi kísérletek. (100-szor másodpercenként a világ minden tájáról)

 

A kérdés jereváni rádió:

Elsősorban természet Kísérlet egy részének megjelenítéséhez az Lightning mentesítés mágneses mező vonalak a raszteres termény szárak a területen olyan jó, mint lehetséges, vagy inkább próbál tenni bolondok az emberek?

 

Jereváni rádió válasz:

Nem világos, hogy a természet több hasonlót próbál alkalmanként létrehozása mező szabályos mintát, vagy az emberek bolond. Elég világos, csak az, hogy nagyon sikeres mind a ketten.

 

Képernyő a csapda

Például, a katonai és a biztonsági személyzet kutatás kerek egész ország már nagyon gyakran tekintik a kérdést, mint a beavatkozás az ellenséges államok munkavállalók és a katonai és biztonsági kutatások (Chinese Japanese, Russian mongolok, angol francia, amerikai kanadai, német osztrák, lengyel csehek, szlovákiai magyarok, izlandiak eszkimók, ausztrál új-zélandiak, és fordítva). A mintákat ügynek tekintik a katonai kutatás és kísérletezés az átviteli energia távolságból. Mert szinte mindig volt egy nagyon titkos kutatást, hogy alkalmas lenne a híd nem elképzelni, mi valaha álláspontja lehetne elérni.

 

Nem csoda, hogy a kutatók Ez tekintett egyes mintákat vizsgálatok és kísérletek, valamint a bizonyítékok távoli energia átvitel, holott a valóságban az energia átvitelét egyik helyről a másikra, hogy tényleg az volt. Egy átlagos 2 km távolság, bizonyos esetekben kisebb, mint 100 méter, néha jól több mint 20 km. Pillanatnyi hatalom a villám kisülési lehet pontosan adott pillanatban az idő sokkal több, mint 10 15 J / s mentesítés tart csak néhány tized ppm a második, így a Kibocsátott Ez csak kismértékben között 10 10 - 10 12 J, még ha néha sokkal több.

 

Az alapvető feladatai a polgári és katonai hírszerző szolgálat, valamint minden is elhárító tevékenységek a termelés félretájékoztatás. Dobd farkasok és a csont (újságírók vagy bárki megpróbál megmagyarázhatatlan megmagyarázni semmit), hogy így majszol, hogy. Ilyen Nyilvánvaló dolgok történnek, és nem lesz itt Vizsgálat tovább. Legtöbbjük ma sorolható a különböző összeesküvés-elméleteket.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Minden nagy és mély fokozaton hordozza önmagában saját megoldást. Ez arra kényszerít minket, hogy megváltoztassuk a gondolkodás annak érdekében, hogy megtalálják azt. azt.  N.Bohr
A zene az én vallásom.

 

Jimi Hendrix
Itt a teszt, hogy megtalálja-e a küldetés a Földön kész: ha élsz, ez nem az. Richard Bach
pz