Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kronológia-Kounice-2010 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Kronológia Kounice 2010
Észrevételek alapján machinely Adatbázisunkban villám kibocsátásokra, csak egy búzamezőn
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site gépi fordítás

Van egy csomó támogatás a szüleimet. Ez az egyetlen dolog, amit mindig is nagyra értékelik. Azt nem mondta, én hülye, Azt mondták nekem, én pedig vicces. J.Carrey
A vicc nagyon komoly dolog. W.Churchill
Bármelyik lány lehet elbűvölő. Mindössze annyit kell, hogy az állvány is, és nézd hülye.     Hedy Lamarr

Crop körök , Crop képeket, Kounice2010 idő alakulása

PagPh

 

 

 

Kounice 2010 - Idő elért

 

néhány megjegyzés a jelenlegi

 

A búza, Ez vár sokáig ... (Ugyanez vonatkozik a helyszínenOstrá, A pálya felett, árpa fekvő két hét után, a búza kezd lefeküdni után egy sor hónap)

 

Lightning észlelt ... Körülbelül at ... óra CEST, Polaritás ...

... nagyjából a GPS, a jelenlegi ... Több ezer amperes

 

ez egyfajta felhő - föld, CG

 

az első látogatás a helyén ... még pihenni a pályán, sem a pengét (foto)

 

famíg a következő látogatás augusztus 1, 2010, majd a "gyónás a bűncselekmény" a teljes összeget be `kell lennie (sérült, legyengített) felületek találták jóval 1% alatt az összes mező terület (több tíz négyzetméteren több mint 15 hektár)

 

fAugusztus 8, 2010 látogatása során a már benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) néhány százaléka a terület, ahogy a mellékelt képek a területén villámlás ...

 

Is lehetséges, hogy némi energiát indukál a traktor nyomvonalai (villamos vonalak), még akkor is, ha ez történne is során a villám típus gabonakörök, de most már tényleg csak egy feltételezés. A szomszédos mezőben (Kounice B) jelzett gabonakörök flash, a termés is feküdt a földön. Természetesen lehetséges, hogy a mező B (miért csak B?) Érintette a párhuzamos karja a villám, hogy a hit Kaunitz A. A tűréshatár távolság ruhák, a párhuzamos kar hit bármi lehet legfeljebb körülbelül egy kilométerre található. Vagy hogy az lehetséges, hogy villám, azonosítva annak típusa gabonakörök néhány esetben egy kis százalékában mutathat bizonyos is jellemzői típusú CG. Ezen túlmenően, sikerült valami történik közben egy másik vihar Ez volt nem figyeljük.

 

Több lövést adtak terén hozott Kounice C (nyugat irányában Poříčany jobbra az út ismét a búza, a távolság a mentesítési nagyjából 1000-1200 m-re a nyugati szélén a falu), de ez volt a második látogatása Kounice már betakarították.

 

Leírásban késleltetési idő még mindig sokkal smaller.These ellen a településen Ostrá, Közel a vasúti pálya (kb. 50 m), ahol tartott körülbelül 4 hónappal búza lehajolt a földre. Szomszédos területeken árpa (délre a vasúti) kötelességtudóan lapított (sérült, legyengített) körülbelül egy hét 14 nap "az esemény után." Természetesen nem minden, kezdetben csak tíz négyzetméter métert, majd száz és végül több ezer (és becsült 10-15%-át szántóföldi növénytermesztés területén). Dokumentált, sok fényképek, a képek fokozatosan hozzáadunk oldalon Ostrá.

 

Érdekes ez lehetséges, hogy nézd meg az oldal Összehasonlítási Crop Field , hová helyezik tárgya képek árpa mező (Benátecká Vrutice) ha Megj. nem érte semmilyen villám Egész évben.

 

 

Az oldal fejlesztés alatt

Bizonyos részleges információ most meg lehet találni, például bizonyos gyűjtő oldalakon.  gabonakörök - megértés főleg ma egyike a legátfogóbb oldalon. Egy másik meglehetősen átfogó információk is találhatók a linkeket az oldal szövegek . Vannak linkek néhány közzétett szövegeket. Emellett néhány még kiadatlan, ami mintegy preview verzió. Más vizsgálatokat szelektálatlan helyezve ide . Szövegei lesz természetesen folyamatosan adagoljuk.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Az egész probléma a világ, hogy a bolondok és a fanatikusok mindig annyira bizonyos magukat, és bölcsebb emberek tele kétségekkel.  B.Russell
N.Bonaparte: Az emberi faj szabályozza a képzelet szab határt.   
Van egy tökéletes gyógymód torokfájás: vágjuk. Alfred Hitchcock
pz