Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-kiegészítő . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Egyéb munkák
Megjegyzi, linkek kamatai, Fontos információk bárhonnan az interneten és máshol
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

Sokan azt mondta Alchemy, hogy még a döntéshozatal arany és ezüst. Számomra szárítsa nem a cél, hanem az, hogy csak azt Fontolja erény és erő rejlik gyógyszerek. Paracelsus
Anarchy az egyetlen kis reménysugarat. Mick Jagger
A valós adatok az első, akkor torzíthatja a Them, ahogy tetszik. M.Twain

Crop Circles , Crop számok, rövid mutatók

PagPh

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Itt kerül objektum különféle információk Kiindulási Főként az interneten, amelyek nem rendelkeznek saját Még oldalakat, vagy ha még nem helyezett tárgy más oldalakra, amelynek hatálya fér több tárgyuk. Reservoir mindenféle információk

 

Többek között Összegyűjtött itt lesz néhány hibát , amelyeket untill most elkötelezett Explorers a gabonakörök minták. Lehetséges jövőbeni hogy néhány speciális oldalt. Továbbá, néhány érdekes eseményeket a múltból, ahol tartoznak is Célkitűzés véletlen megfigyelések.

 

Néhány célkitűzés megfigyelés által okozott körülmények

(Vagy véletlen körülmény, hogy bizonyos kiválasztott funkciók tárgyiasult)

 

CORN KÖRÖK NEAR PM visszavonulása (dátum?) (photo)

 

By DAVID PAUL

BIZTONSÁGI sora robbant ki tegnap este után hatalmas kukorica körök jelentek meg a mezőgazdasági területeken, a miniszterelnök ország visszavonulást. A körök csak néhány száz méterre Chequers, ahol John Major tölti hétvégén. "Ha voltak rajzolta hoaxers ez lépcsőzetes Őket nem fogott a biztonsági erők őrzik a miniszterelnök," mondta Lena Godsall-Bottriell, Ki találta körök tegnap. "Ha voltak a munka a külföldiek, még mindig nem értem, hogy senki sem látta, mi történt," tette hozzá Mrs. Godsall-Bottriell és a vadon élő szerző közeli Terrick Books. Múlt éjjel Thames Valley rendőrség azt mondta, hogy semmit sem tudott a köröket a birtok közelében Wendover. De hihetetlenül, és a Downing Street szóvivője azt mondta: "Tudjuk, hogy a kukorica Chequers köröket, de ezek nem a biztonsági kockázatot." "Ők nem teszik az emberek, vannak természeti jelenség, ez valami, hogy az időjárás. "

 

alig valaki kapcsolatban gabonakörök egyre kifejezve pontosabban Than beosztottak és jobbágyok John Major és őfelsége. Igen, miniszterelnök úr! Igen, ez egy tisztán természetes és normális jelenség, mely kapcsolódik még tisztán és kizárólag az időjárás, az egyik a nagyon szélsőséges jelenség. Csak kár, hogy a jobbágyok és szolgák már nem folytatódott a fejlesztés az első, úgy tűnik, nagyon gyümölcsöző ötlet. (De tényleg? Lehetséges lenne találni valami titkos jelentések és levéltárak, 007 .. valószínűleg nagyon gyanús, aki az igazi szerzőt, de még nem adja meg senkinek, valamint a mezőgazdasági termelők)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

1995-ben egy öt sziromból álló csillag jelent meg

A zeneszerző, Andrew Lloyd Webber ország lakóhely Kingsclere, annak ellenére, ingatlan tartózkodik egy 24-órás biztonsági csapat. A kiterjedt indokok bója érzékelők és mikrofonok, a kutatócsoport keres piktogram elfogták Perceken belül ő érkezése. De senki sem fogták, hogy a mintát. Webber volt a nyaralás abban az időben és a biztonsági személyzet megszólalt, hogy elmondja neki, mi történt. Meggyőződése, hogy az összes gabonakörök volt hamisítvány, azt követelte, hogy hogyan került a kígyó hoaxers. Amikor azt mondták, hogy úgy tűnt, nem lett volna semmi hoaxers, ő nagyon izgatott.

Ábra 9,4 A gyönyörű termés kialakulása E zavaros Andrew Lloyd Webber - annak ellenére, hogy soha nem zavarta, hogy nézd meg.

 

 

Adatbázisunkban üzenetet a felfedezés gabonakörök belsejében egy aktív bányászott mezőket Salisbury Plane

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

A 1991 nyarán, Terence Meaden, és a csapat a japán tudós volt, egy olyan területen, felügyelete alatt az elektronikus berendezések, beleértve a radar, magnetométerek, video éjszakai látás, mozgás érzékelők. Leple alatt köd tűnt képződésének kis súlyzó, de egyik sem a szkennerek még nem regisztrált bármilyen betolakodóktól.

 

A tiszt a hadsereg elhelyezkedik Salisbury Plain képzési terület gabonakörök egyszer találkozott egy aktív Minefield.

 

 

Kedvencek gabonakörök a repülőtéren - a mező bekerített, és az idegenek, sem a kutatók nem férhetnek hozzá. Lightning mentesítés kap minden bekerített helyen (ha csak valaki sodorhatják kukorica mező Faraday kalitka), és ráadásul valószínűleg kell helyezni a fa a mai napig az ő aláírása. Kerül be jóslatok (előrejelzések).

 

Ezen felül, ez nagyon valószínű, hogy több esetekben gabonakörök találtak olyan helyen Áthatolhatatlan Ezt teljesen őrzött katonai, rendőri, magán vagy egyéb védő szolgáltatás, de az a tény is még nem tették közzé titoktartási okokból.

 

Járulékos, kiegészítő, Lehetséges alátámasztó objektív bizonyíték az elmélet a villámlás hatása a helyét gabonakörök: hiányzó (elpusztult), majd kivágott fákat, a terület mentes fatörzseket és végül felszántott alatt

Április 18, 1998, Weyhill, Hampshire, 51,215244, -1,556524

 

Ezek a parazita valamit (automatikus) indukció

----- End of the szakasz: Néhány célkitűzés megfigyelés ...

 

 

Libor Cermak blogja (Bizonyos fordítás motor)

liborcermak.blog.idnes.cz ... in-gabonaalapú lanech.html

írt a fedezet hiányában a médiában Ami a gabonakörök

"Azt szeretném pótolni ezt a hiányosságot. Például, már lenne, mint a múlt évben, és az előző évben szeretnék benyújtani elfogulatlan jelentéseket az európai és a világ gabona-mezőket. Lenne elfogulatlan az, hogy nem akarja olvasói ró a A lehetséges hipotézisek azok származási helyétől, függetlenül attól, hogy idegenek, kör-döntéshozók, szél örvénylő, a Föld bolygó, szeszesitalok gabonát vagy titkos katonai projektek, stb. "

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

Megjegyzés: a L. Cermak blog lehet találni egy sor hozzájárulások, amelyek viszonylag célkitűzés foglalkozó leírását és értékelését a formák termés, különösen Angliában, de is hazánkban (cseh) és másutt az a világban. Sok helyen az előfordulása agrosymbols szerző személyesen is meglátogatta, így az álláshelyek szolgálhat értékes tárháza információk. Egyéb papírok Szentelt híres számok a fehér lovak és az emberek, máshol Bemutatja a származási és név használatát a Ley vonalak és is foglalkozó további véleménynyilvánításra őskori település a kelták és más megalitikus és őskori struktúrákat. Nagyon hasznos megértéséhez a történelem helyek és kontextusok leírásban lehet ajánlott.

 

Az egyetlen hátránya a fent említett blog látható, hogy a túlnyomó többsége a hivatkozások cropcircleconnector.com (bármely korábbi, mint a tavalyi szezon) már nem működik, mert az őket költöztek fizetett terület nagysága. De az információk a blog Ezek fertőző elég nélkülük. A hivatkozások cropcircleconnector év 2011 még mindig működik. Írásbeli februárban 2012.

 

liborcermak.blog.idnes.cz / ... dominuje-repka.html

"Ez furcsán ívelt mintákat a piktogram at All Cannings azt mutatják, hogy néhány más erő működtetett Than táblák és vonósok. Hipotézisei kör döntéshozók - ÍGY hamisítók az nem itt van. Vajon ez csak végrehajtani egy különleges technológia, amely ma még ismeretlen számunkra. Meg Így van, aki nem hisz a túlvilági eredete minták növényi, még mindig semmi esélye bármilyen földi hipotézis? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ igen, igen, itt jelentési Lenne egy, jegyzet JL)

 

 

 

Független gondolatok A korábbi felmérések hibák:

 

Hibák, tévedések és hibák a korábbi észrevételek

 

 

Összetéveszthetetlen hiba: Talán soha nem végeztek mechanikai tesztek hajlítószilárdság és megtörni ellen szárak minták belülről és kívülről őket ... (Nem benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) / szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened))

A növényeket egyáltalán nem voltak befolyása alatt minden ismeretlen és érthetetlen erő. A szárak lehajolt a földre, mert a meggyengült voltak. Szárak lehajolt a földre, mert a meggyengült voltak. Lehetőség van egyértelműen meggyőzni arról, hogy a húzó és hajlító szilárdsága vizsgálata benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) szárakat származó minták és ez az állandó kívül. A szükséges erő szárak elhajlás a függőleges helyzet és a szög van egyes szárak belsejében a minta sokkal alacsonyabb hőmérsékleten kívül. Még szára Azonnal minta körül a határon, és akár néhány méterre felé lábon mutatnak akár több szára gyengülése ellen Teljesen nem befolyásolta az áram.

 

Hatalmas tévedés, helyezés között a tudatlanság és a dilettantizmus volt, könnyen bizonyítható tény, hogy soha nem járt, és egyébként nem voltak érdekeltek a területeken, ahol a termény került benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) elég Általában, szabálytalanul, sem a jellemzői a növények és növényi szárak , és azok alkatrészei (csomópontok stb.) Az ott található. Ez az egyik a legrosszabb példái dilettantizmus és tudománytalan munkát valaha kiállított a világon. Hasonló tevékenységet nem lehet hívni a kutatás, és még tipp, nemhogy tudományos, kinevezett dilettants szeretném hívni Munkájuk volna magukat. Magánszemélyek, akik megpróbálták vagy lesz Kísérlet megszervezni bármilyen módon és hasonló felmérések rendszeres minták a cro kellene tartozik egyetlen címke: primitívek. Ezek egyik primitívek, dilettanti és kontár szerte a világon minden időben.

 

----- Egy másik 18.697 HIGHLY látható hibák , a különböző önjelölt rejtély követői halmoztak során kutatások a rejtélyt követői szégyenletes kupac trágya: azt feltételezik, hogy ő csak a növények és viszonylag rövid idő (perc) működtetett egy rejtélyes energia, képes lenne valami benne az elektromágneses sugárzás (mikrohullámok?). Ilyen energia meghatalmazotti percig legfeljebb tíz percig, és a következő néhány perc, legfeljebb tíz perc alatt sor kerülhessen benyújtása (hajlító a földre. Lehetőség van teljesen objektív végezzen energiát, hogy lenne nála bármilyen növényt Több üzemeltetett perc tíz perc intenzitással okoz mechanikai gyengülése a szövetek, így azután még néhány tíz perccel, őket be `kell lennie (sérült, legyengített) sokkal nagyobb lenne, mint a szükséges energia A teljes halál. Rejtély követői is fontolóra, hogy talán Működtessék növények valamilyen ismeretlen erők, talán okkult - Lelki karakter, mint a levitáció, telekinézis, is amelynek eredményeként az összes helyszínen Megfigyelés elektromágneses, fizikai és egyéb változások a talaj és a növények. Egyéb más is Ez az oldal Megfigyelés nehezen megmagyarázható jelenségek. termodinamikai és más törvények a természet és a fizika, de a hatása hasonló, így még expozíció után minden okkult - boszorkányság - lebegtető erő a növények a kiválasztott funkciók Inevitable Necessary kellene teljesen halott. All Ugyanis happeningek a Földön kell vizsgálni a helyi fizikai törvények, is eljáró valamennyi boszorkányok, varázslók, titokzatos és megmagyarázhatatlan jelenségek, valamint az Atya Frost és a Baba Yaga, Nastenka.

 

----- Meaden és Lewengood Bár már elég közel megfejteni a jelenség, de a saját hibás érvelés találták magukat, nagyon nehéz vagy teljesen ellenőrizhetetlen igazolható megfontolások. Elkapták Így mérföld vagy több hasonlót fényévekre Lehetséges megoldások. A gondolatok Következetesen csatlakozni Elektromágnesség. Szinte az egyetlen, míg a legnagyobb ideiglenes is természetes elektromágneses jelenség, a villámlás. Ők nagyon gyorsan kezdtek gondolkodni misztériumok, az első mikrohullámú (L), második (M) a súlyos légi Örvények, villamosított súrlódás által. Együtt egyesült abban a meggyőződésben, "valami érthetetlen elektromágneses" jelenség, és a előfordulása csatlakozni különböző helyeken. Ez összeköti a jelenség nagyon intenzív, nagyon is érthető elektromágneses jelenségek - a villámlás, de eddig nem kap meg a tanácskozást. Meg lehet magyarázni, egy sor objektív Azonosított és azonosítható, valamint mérhető anomáliák azon a ponton, gabonakörök. Nem sok, de szinte kivétel nélkül minden. Beleértve mind nagyon szubjektív és nagyon nehéz igazolható érzéseit a látogatók olyan helyekre, ahol mintákat történtek.

 

 

----- http://www.cez-okno.net/.../kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

(Vissza fordítás angol)

BL: Ez azt hiszem, gabonakörök határozottan furcsa termék az intelligencia, ami máshol. Különben is, mi nem tudjuk, hogy ha vannak gabonakörök készítette földönkívüliek fizikai formában vagy más lények érkeznek száraz E különböző dimenzióinak a valóság. De biztosan tudjuk, hogy a dolgozat a művészek, szerzők, nagyon intelligens, kreatív és nagy tudással a geometria, aránya és a matematika, valamint képesek létrehozni minták olyan szép és pontos részleteket. Bár még soha senki sem látott olyan lény egy másik bolygóról létrehozhat gabonakörök, de minden arra utal, hogy jön máshonnan. Azt is tudjuk, vannak olyan minták, amelyek "mesterséges", hogy az emberek jönnek létre, de a legtöbben képesek felismerni, hogy a dolgozat a "valódi".

 

 

----- "Catch saját gabonakörök csaló"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm   (Bizonyos translate motor)

Lehet valami tetszik igazán senki nem volt, hogy megpróbálja, mert ha ő közben Hasonló attempt've készült és a "fogás" az igazi szerzője gabonakörök, vagy találkozik vele (rázza a kezét), már soha nem tér vissza vissza a területén, és ha valaha is találtak, elvitték a mezőről, ahogy mondani szokás: "lábbal" (de csak akkor, ha Ő Vajon pontokat kell elhelyezni, mint egy egységes, integrált példány). Mert mi történik, közben villámcsapás (abban az esetben az úgynevezett "Return Stroke"), ha a teste igazán érintette ez, és nem csak néhány, a jelenségek vagy kísérő azt megelőző. Lépcsős vezető pozitív streamer - Ezek nem feltétlenül az összes válniReturn Stroke, Hogy közben a mentesítési úgy helyet csak egy vagy néhány - átlagosan 3-5, néhány közülük lehet több párhuzamos fegyverek, míg a pozitív szalagok, független merülhetnek fel akár több tíz befejezetlen lépcsős vezetők, valamint több tíz, több száz . Abban az esetben, közvetlen hatása RS integritásának bármely témában nagyon komolyan zavar, és ez nem lehetetlen, hogy olyan tárgy, hogy lehet a beavatkozás előtt az RS Le, mint egy élő szervezet nagyon egyenletesen oszlik el, területe több hektár után Disintegration az előző részek nem haladja meg a mérete több centiméter. Ezzel egy időben, vagy röviddel azelőtt leírásban Disintegration (ezredmásodperccel frakció), lenne egy nagyon lényeges része az eredeti élő szervezet (több tíz százalékos súly) átszámítva gáz. KIJELÖLT RS kísérő jelenségek és volgende Az előző, a Lépcsős Leader, Pozitív Streamer, Folyamatos áram - ne közvetítsenek több mint 1%-át a teljes mentesítés energia, de ezek közül bármelyik lehet megölni egy csorda a tehenek.

 

A legtöbb élőlény, beleértve az emberek, megölte a villám valószínűleg nem ölte meg a beavatkozás az RS, mert ők idején hatásának régen halott, vagy legalábbis megdöbbentette az események azt megelőző.

 

Annak ellenére, hogy nagyon valószínűtlen, egyes állatokat megvédjék halálra a villám kisülési saját, mert a Knocks ki néhány jelenséget Theme by Az előző RS sa Ezek a földön fekszik. Néhány fogja ölni amúgy, de akkor is alá a magasból. Bizonyos is leölhetik után is, annak a ténynek köszönhető, hogy az RS eltalálja túl közel hozzájuk. De ennek ellenére bármilyen állat a földön nem kell közvetlenül érinti RS, már csak azon egyszerű oknál fogva az Impact, amely használni fogja a sokkal jobb vezető. Áramlatai több százezer amper valóban szükségünk van egy "jobb villámhárítók." Minden még a nagyon dimenziós állat, és pontosan közvetlenül érintett RS, azonnal felrobban. Mint valami több tonnás fát Ez érintette ", és sokat Közvetlenül belül." (photo) Az összes fák, amelyeket köszönhetően a villámlás "csak" hasított, deformálódott vagy törött, a FACT RS mindössze csak "megnyalta" Vezetett igaza volt mellettük.

 

----- Egyik legnagyobb hibák a gabonakörök Explorers, hogy kérjen segítséget a "kutatások" gabonakörök ufologist, asztrológusok, rejtély hívők actaX-logists, varázslók, pszichotronika, telepatikus egyén, ezotéria, okkultisták, bűvészek, boszorkányok és egyéb hasonló féltudós. Hasonló féreg az oldalon automatikusan elkezdődik mászni, mint a csótányok, vagy darazsak a sör.

 

Miért nem kér egy helyszíni felmérés lobbisták klasszikus tudomány és az alapkutatás, botanikusok, gazdák, fizikus, kémikus (toxicologists!! Először is), biokémikusok, biológusok, geológusok, meteorológusok barlangászok vízgazdálkodási hidrogeológia régészek, fotósok szakosodott A Time-lapse fotót? Egyszerűen azért, mert lehetővé tenné számukra, "megmagyarázhatatlan" jelenséget megmagyarázni egyszer és mindenkorra, amelynek a legnagyobb félelem és vereség kell azok bármely bevételeit.

 

----- Bármely állításra, a "200, 300, 500%-os nyúlás csomópontok nem lehet a természetben Feltételek" egy mocskos hazugság. kutatók sajnálatos, mert a gabonakörök maguk véletlenül kiderül, hogy ha nem lett volna a gabonakörök jelensége az életében nincs mező látogatták meg. Természetesen ez is, még soha nem járt sehol nem rendelkező területen rendszerint szabálytalanul polehlým lapátokkal lehajolt, hogy a föld gabonát. Nem lenne teljesen azonosnak csomópontok változások, beleértve azokat is, akik büszkén nevezik "expulsed Csomópontok" vagy a "kitoloncolás üregek". Annak ellenőrzésére, hogy azok teljesen normális és természetes az esetleges változások benyújtott , a földön fekszik gabonát. Minden Munkájuk valójában korábban elvégzett oly módon, hogy fényképezte és mintát vettek a csomópontok a minták benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, és minták közeli helyeken, ahol a termés nem volt benyújtották `kell lennie (sérült, meggyengült.) De mit Korábban Hasznosnak soha nem tett több évtizedes, mondjuk megint soha nem kell ismételten hangsúlyozni soha nem csinált, nem valahol messze szabályos alakú által megkérdezett őket, olyan helyeken, ahol vannak RDF (véletlenszerűen Kényszerleszállás Formáció , jobb mondjuk szabálytalanul benyújtott 'kell lennie termés), és mintát vettek ott is.

 

De ha mégiscsak minden várakozás ellenére, néha a látogatás minden olyan hely, mint ez történt, hasonlóan sérült növények ott, valószínűleg meglepődött a nyitott szájjal. De ők nem más, mint hogy az összes hasonló ügyekben nyilvánított kivétellel, hogy erősíti a szabályt. Kijelentette, csak az, hogy ezek az energia, hogy sehol a világon nem tesz egyebet, mint a termelt szabályos minták, valamilyen érthetetlen okból inkább "veszélyt haladt szabálytalanul, és berohant a környéken."

 

Ezen a ponton, legyen záhadologům mondta egyszer és mindenkorra: mindannyian annyira magasztalt "természetfeletti", "idegen" energia kell kínálni a jogot, hogy azokat 2012 (amit javasolt ősi maják?) Valahol között 0,5-1.500.000 négyzetkilométer a sérült , legyengült és benyújtott , a földön fekszik gabona a világon. Ez körülbelül egymilliószor nagyobb száma és mérete az esetek, mint azok a rendszeres mintákat. Ez megmutatja, hogy pontosan ugyanazt a sérült, amelyek szabályos mintákat. Részvétel ilyen helyeken elég alatt a méltóságukat, és ilyet biztosan nem fog csökkenni. Mindegy, de már valaki csinálni nekik, hogy az övék a saját mocskos orrkorong záhadologické egyszer és mindenkorra le, és trágya ásták bele.

 

Vajon azt találták, hogy a csomópontok és növények száraz helyen jelenne teljesen megváltoztatja a Same, beleértve azokat, amelyeket így sokkal Imádott "expulsed üregek", "robbantott csomópontok", amelynek során az összes Következetesen meg, ha nem földönkívüli eredetű, legalábbis az oka a fajta "szellemi - pretersenzual - extrasenzual - asztrológiai" területén a lelkiség, paranormality, asztrológia, vagy bármely más hasonló tetves szemét tudomány. Úgy találnák, hogy feltétlenül mindegyik rögzített változások növekedés - hosszú és hajlított csomópontok, beleértve bármilyen változás által okozott Feltételezett gáznyomás (állítólag szerint őket), de valójában egészen természetes növekedése által okozott változások kölcsönös nyomás növekvő szövetek . Néhány még zöld növényi részek, előfordulhat, hogy a nyomás a többi, már halott és a szárított, vagy csak haldoklik és szárítás (Ezek teljesen természetes következményei a Folyamatok növekedési és érési egynyári növények). Késleltetett érés benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) növények Előfordulás Teljesen kivétel nélkül az összes helyeken szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) gabonaszállító, majd esetleg, hogy képes legyen elérni a nézetben: mi lenne, ha az lenne lehetséges, hogy minden, is Rendszeresen benyújtott `kell lennie ( sérült, Weakened) növényi minták, is teljesen szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növényi sehol máshol a területen, pontosan The Same oka? Igaza van, elnök! késleltetett érés polehlých (lapátokkal lehajolt, hogy a földre) a növények akkor abszolút kivétel nélkül minden olyan helyen, szabálytalan polehlým (szárak lehajolt a földre) gabonát.

 

Szinte kivétel nélkül minden Explorers gabonakörök valójában csak élősködnek a tényt, hogy a terepi gabona és egy tekercs vagy szelet kenyér, egy nagyon hosszú távolságot, és a túlnyomó többsége a lakosság soha nem látott növények mezőket másképp ugyanezen a hőmérsékleten ablakot a vonattal vagy autóval. Saját védelmükben lehetséges, hogy mindet a nyilvántartásból csaknem általuk benyújtott egyértelműen kimondja, hogy követi a nagyközönségnek szóló ismeretek hiánya élősködnek gabonakörök hívők Főként a saját tudatlanságát, mert a szegények a lakosság őket egymástól csak néhány látogatás a földekre, ahol néhány szabályos mintázatok történt a termés. Lásd még a helyeken, ahol a termény benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) csak meglehetősen szabálytalan lenne, ha ő mélyen szinten, és ez teljesen felesleges után, mert a keletkeztetett voltak egy teljesen más módon, és semmi hasonló nem található ott. Rossz! Minden helyeken szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) gabonaszállító találta volna sok jel meg nekik, hogy azt teljesen kivétel nélkül tulajdonítják, hogy "ismeretlen titokzatos hatását energetikai jelenség", amely hányok ettől. Bármilyen rejtélyes jelenségek és hatása ismeretlen erők mindkét gyorsan elfelejteni. Minden tartoznak a meglévő logikai aktivitást és mérhető erők, ugyanakkor nagy energiájú helyes. Megjegyzés: A kivétel például Explorers gabonakörök Olaszországból, aki valószínűleg először észre, hogy rendszeresen és szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés sok közös, és sok helyen ezen az oldalon található hálaadás Ismételten Ez Them (photo).

 

Annak ellenére, hogy szinte az összes vak kutató és csodálói a rejtélyek eddig A kutatás során a gabonakörök viselkedett hihetetlenül ostoba bolondok és Blockheads, senki sem fogja őket, vagy kör döntéshozók előírják, hogy menjen be a területen, és mért ott valami pontosan akkor, amikor csak az ott valóban létre egy valódi, hiteles mintát a termés. Pontosabban, a pillanatban, amikor ez a szerkezete Felvett szára. Minden kör-maker vagy követője rejtélyes akiket közvetlenül érintett a legenergikusabb része a mentesítés villám,Return Stroke, Nem csak ő volt, hogy azonnal, azonnal meghalt, de ugyanabban az időben is pontosan az ütközés pillanatában a homlok Return Stroke impulzus felrobbant. (pic)

 

----- Megfigyelők (többnyire magától kijelentette, "szakértők", hogy a kérdés a gabonakörök) teljesen sokkolta a tény, hogy maga a természet sikerült létrehozni valami olyan hihetetlenül komplex és szimmetrikus. Megfigyelők jelentősen alábecsülték Anyatermészet, mivel minden egyes sejt bármely szervezet egy millió ezerszer bonyolultabb, mint lehetőség még a legbonyolultabb minta a termés, de ez egy nagyon szimmetrikus szerkezet, és addition végrehajtása számos olyan funkcióval rendelkezik.

 

Aki kíváncsi, hogy a természet is létrehozhat szép kristályokat és azok részegységek, különféle kristály többiek? Több ezer különböző más teljesen természetesen generált fraktál egységek, delta ömlő folyók a tengerbe, a fák ágai, érrendszer növények és állatok, szerkezete villámlás, az a növények gyökérzetét, bolygórendszerek, galaxisok, molekulák, makromolekulák és milliói és milliárdjai más példák nem szerepel itt? Nature gond nélkül minden szerkezetet teremtett felett leírásban milliói és milliárdjai év. Mi az egész emberiség, és továbbra is száraz bolondok, hogy mi lesz folyamatosan kísérlet ezt a képességet, hogy pontosan és pontosan ebben az egy konkrét esetben eltávolítás? Minden más képességek elismerjük, természet, millió és millió más esetekben képződését rendszeres és fraktál struktúrák, ideértve a saját pont. Még az egész emberi test egy nagyon szabályos szerkezet segítségével több ezer teljesen természetes képességet természetes fraktál struktúrák. Minden, amit kegyesen namend képességek lehetővé teszik a természet, is milliárdjai több mások, és csak ebben az egyetlen esetben, megpróbáljuk tulajdonítani az egész kérdés, hogy földönkívüliek, ismeretlen energiák és az összeesküvés-elméletek?

 

Az egyik legnagyobb baklövést az önjelölt "kutatók" a gabonakörök a tény, hogy a létrehozásának dátuma fraktálok Tekinthető a 20. század elején, amikor fedezték fel A Discoverer, vagy akár 70 éves Amikor az első alkalommal, amikor a számítógép-szimulált. Tény, hogy létezett valahol az első pillanattól kezdve a Big Bang, sőt nagyon valószínű előtt bármikor, Trom Vagy fizikai vagy filozófiai szempontból.

 

Tisztelt (késleltetett) kedvelőinek misztériumok hogy a legnagyobb eséllyel valamilyen titokzatos energia, ha nem is olyan titokzatos előnyös mikrohullámokat. De először is, a híd, mint egy titokzatos, de észrevétlenül energia formájában. Ha csak után (ők még számukra) volt néhány "közös", nem teljesen rejtélyes energia formájában, szerintük is meg kellett volna valamilyen különleges, titokzatos és természetfeletti tulajdonságokkal. Csak miatti tézisek hatás, az eredmények közös energiaforrások lenne alakítjuk száraz és érthetetlen különleges és szabályos alakú. Még ha ez csak egy teljesen közönséges elektromos kisülés, szerintük Lenne kell legalább "ismeretlen vagy korábban nem dokumentált típusú elektromos kisülés." Lehet-e képzelni valami hasonló "ismeretlen típusú elektromos kisülés"? Talán csak a fanatikus hívei titokzatossága és misztériumok. Minden lehetséges, a meglévő elektromos kisülések a fizikusok és a természeti és fizikai törvények tökéletesen leírni és jellemezni kell. Azokban az esetekben, amikor az emberiségnek szüksége van valami őket, tényleg nagyon megbízható használt (belső égésű motorok, kőzúzó). Abban az esetben, ha azok teljesen használhatatlan az emberiség számára, és a száraz villám kibocsátások, legalábbis azok leírásban, és nagyon jól jellemzett. Utalva: Legyen a már szokásos szabály, leírásban minden területén a technológia, a tudomány és a kutatás tartozik elválaszthatatlanul teljesen egyik ága alap-vagy alkalmazott kutatás. Ezek a tevékenységek, amelyekre a csodálói és szerelmesei rejtélyek félelmek úgy, mint az ördög. Ezek közül ugyanis a legtöbb mindent, mint mozgó csak ő teljesen téveszmés gyűrűk és bonyolult felismerhetetlenségig hibák és pókhálót. Ezek mind össze a működési elvei földönkívüliek, lelki energia, Lelki média, titkos kutatás és több tucat hasonló követelések féltudós vagy összeesküvés elméleteket, és azokat a hárfa, újra és újra, mintha rokka.

 

Ez lesz egy nagy csalódás nekik, hogy a megmagyarázhatatlan jelenség így Them, az aszály és gabonakörök, ez okozhat valami undorítóan gyakori, mint a villám mentesítést. Egyszerűen elég Vizsgáljuk meg néhány szakmai kiadványok (Uman, Rakov, www.ufl.edu ), hogy képes legyen meggyőzni senkit, hogy a "rendes" villámlás mentesítés kérdése valóban rendkívüli. A hatalmas energia, nagyon rendszeres és folyamatos ellenőrzése nagyon pontos szabályok és a fizikai törvényeket. Tudták esetleg idővel elmagyarázni még maguknak, ez a fizikai jelenség, amely lehet mozgatni egy villanymozdony a távolság sok ezer kilométert a vonattal, valóban nem egy nagy probléma, hogy változtatni az irányt a növekedés a növények (főként sérülés), vagy "knock és pin a földbe." Ez a misztérium szerelmesei évekig, mielőtt képesek lesznek elfogadni egy hasonlóan primitív magyarázat, hogy valaki ÍGY kellemetlen módon "lábbal tiporják A sár pitét." Révén egy újabb villám mentesítés teljes mértékben lehetséges, hogy ismertesse, kivétel nélkül, az összes "anomáliák" Megfigyelés területeken gabonakörök előfordulása. A random szárított alatti talaj motívum, változások iránytű eltérések, hiányosságok az elektronikus eszközöket. Ha a villám kisülési áram és feszültség bocsátották tartósan képes lenne energiával ellátni működéséhez több milliárd tokamakban vagy Millions CERN gyorsító egy időben.

 

Kis felülnyomást: egyszer, és biztosan nem az utolsó: ufologists, rejtély szerelmesek és összeesküvők ő hű barátok és egyéb kártevők ellen, aki abban a kérdésben, gabonakörök mindig csak egyetlen parazita, szükség van az egész kérdés a gabonakörök nélkül irgalom , mivel gyorsan és a legtöbb határozottan elvitelre, tiltják, valahol a zár, és eldobni a kulcsot. Így tehát továbbra is marad a Them Elég, hogy a sár pitét, még nem taposta le. (Mennyi ideig?)

 

Az egyik legnagyobb hiba, Amely untill már gyakorolták minden gabonakörök Explorers abszolút kivétel nélkül, az a tény, hogy a gabonakörök elhaladt egy helyszíni vagy repülőgépen vette fotókat, és az ügy fejeződött be őket erre. Alapvető és legfontosabb üzleti, de biztosítani kell a rendszeres látogatás minden össze egy száraz helyen, híd alatt egy pár napos időközönként betakarításig, is egy kicsit utána. A dokumentum FACT teljesen normális természeti jelenség zajlik idővel (lásd kronológia) is és fejlődik az idő múlásával. Jóval azelőtt, hajlítás, és addig a betakarítás után, még a betakarítás után. Az eredetileg benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) csak néhány százalékát felületének mező Gyakran szorozni. Nagyon könnyen lehetett úgy találtuk, hogy az érintett területeken benyújtása (károsító, gyengülést) fokozatosan egyre több és több termés, és azokat, azt kell megvizsgálni, "teljesen érthetetlen fel természetfeletti" jelenség sok közös meglehetősen általánosan benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Hogy a kezdeményező teljesen szabályos és a szabálytalan szállás (károsító, gyengülés), és egyetlen egy van. Amennyiben a legjobb, javasoljuk, hogy gabonakörök Felfedezők látogatás és hasonlóképpen dokumentum intervallumban napok számos mezők elég gyakori, szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Találta volna, hogy a helyzet nagyon hasonlóan fejlődik, mint a közeli és a következő területeken: szabályos alakú. Exploring mezők szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növényi járnának valószínűleg valami szint alatt. Nem lenne jobb, hanem továbbra írása tőlük könyörtelen álom álmodik földönkívüliek és az ő repülő gépek, titokzatos energiák gombás betegségek és rovarok képes megölni, így gyorsan tudnak, hogy ez még csak nem is a kibocsátás adódik (lásd).

 

----- A tény, hogy ez lehetséges, például, hogy a mikrohullámú sugárzás elérni hasonló hatást szöveteiben növények (nem tesztelt megismételhető, és nagyon rosszul dokumentált), ez lehet összehasonlítani volgende típusú érvelés: My dog négy lába. A macskának négy lába. A kutyám egy macska (Igen, miniszterelnök úr.) Assertion, hogy az intézkedés a mikrohullámok károsítja a növényi szövetekből, Természetesen lehetne elhinni, de azt állítják, hogy az intézkedés a mikrohullámok hatására EXTENSION csomópontok (pl. árpa) nem lehetséges anélkül, hogy ellenőrzési kísérlet leírni, mint egy hamisítvány. Az érvelés hasonló jelentéssel bír, mintha valaki azt követően, maradványai a főtt hús az időszak 6000 évvel ezelőtt állította, hogy őslakosok voltak gáz tűzhely, elektromos és mikrohullámú sütők. Ma biztosan lehetetlen, hogy feldolgozza a hús más módon ...

 

--- Vége a szakasz Errors (valószínűleg később átkerül egy másik oldalra) -----

 

 

 

Téveszmék. Fontos egy másik csoportja az elméletek,

 Ez már nem írható le csak hibák vannak vitathatatlan téveszmék és célzott misztifikáció, hazugság és félretájékoztatás, határos összeesküvés elméletek felhasználásával rettenetesen tudatlanság laikus közönséget. Ezek, persze, Ezek a helyek általában kerülni, amennyire csak lehetséges, de néha ez nem is lehetséges. Olvasók tud legalább egy durva ötlet, hogy hány rejtély foglalkozó trágya alkalmanként komoly kutató turkálni keresztül.

 

Hesemann, M. : The Cosmic Connection: Worldwide Crop formációk és ET kapcsolatok

A termés hatására nagyfrekvenciás elektromágneses hullámok alsó részén gigahertz zenekar. Ezek állítólag izgatott elektronok az atomok a talaj és a növények, valamint a magasabb energia-szintet. Kiegyenlítő energia vízszintje is emelkedik majd pontosan, hogy e rendellenességet nyilvánul agrosymbols. (Nem pontos idézet, vissza fordítás angol nyelven)

(Bármilyen bizonyíték? Tájékoztatás JL)

 

Különböző téveszmék épül gabonakör geometria - még Szükségtelen meghatározni példák, csak írja be a kifejezést a kereső. Pontosan ugyanez grafikonok és eredményeket lehet elérni, ha lenne kitéve Hasonló kutatási bármely molekula, atom, kristály. Szerkezete lombos fák (erezet), és mások, és így tovább.

 

Valami téveszmék nemcsak, némelyik egyenesen hazugság:

az internet oldalak UFO klub Zablesk

... mintát küldtek, hogy megtudja-e a növények befolyása alatt mikrohullámú sugárzás.

... Megerősítette, hogy igen.

Ők küldtek hol, mikor, kinek?

vizsgált, akik, hogy hogyan, milyen indokolással keresztül, és hasonló nyilatkozatot?

Használt kutatási módszertan?

Meghatározta milyen volt a frekvenciáját a sugárzás?

mi egy idióta képes aláírni alapján valami ilyesmi? (Ha száraz és hasonló kimutatás létezik egyáltalán)

milyen idióta képes száraz is hasonló, minden teljesen bizonyított állításokat tesz közzé valahol?

 

--- Vége a téveszmék, amelyek valószínűleg áthelyezendő máshol --------------

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tervező tudja, hogy még nem a tökéletességet elérni, ha semmi sem marad, hogy adjunk, de amikor semmi sem maradt, hogy elvegye. A.de Saint-Exupery
Sosem kilép. Győztesek soha nem lép ki, és kiszállnak soha nyerni. Ted Turner
Minden dolog a természet van valami csodálatos. Aristotle
pz