Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-szállást . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
gabonaköröket - szállás .
lapított vagy benyújtott `kell termény meggyengült - kifakult, sérült a villamosenergia, szinte több nappal
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Jobb árpa, sör, maláta, sörfőzde, sörfőzés.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

A természet szokta elrejteni magát. Heraclitus
Minden ötlet Forradalmi tűnik felidézni három szakaszában reakció. Ezek lehetnek össze a mondatok: 1 - Ez teljesen lehetetlen. 2 - Ez lehetséges, de nem érdemes csinálni. 3 - Azt mondtam, hogy ez egy jó ötlet végig.     A.C.Clarke
Butaság egy erő hozzátok is.

 Benyújtott `kell fekvő bármely növény kukorica mező Gyengített

PagPh
A legfontosabb gondolatok Tartalmazza volgende text: Kutatók (önjelölt szakértők) gabonakörök soha nem csinált valamit, ami szakmai kutatás Az úgynevezett "üres test", vagy vak kísérlet, és nem megy pillantást csomópontok, hogy a növények teljesen Általában szabálytalan lapított (sérült, legyengített) kívül bármilyen mintákat. (Azaz a hely, ahol véleményük szerint nem volt "titkos" energia.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

szállás (károsító, gyengülés). Alapelvek.

Gabonakörök és egyéb szabályos minták nem tartalmaznak mást, mint csak nagyon általánosan, általában lapos (legyengített, sérült) termés, ugyanaz, mint fordul a világ bármely pontján. Bármely állításra, csomópontok, amelyek soha nem szabad meghajlítani vagy bővítse természetes körülmények között az úton, amelyet usuall található minták, egy csúnya hazugság. Mivel a bocsánatkérés az Explorers lehetséges, hogy mindet az ő esetükben ez egy hazugság teljesen öntudatlan, egy sokk, meglepetés és a tudatlanság, és valamikor is köszönhetően a teljes oktatás hiánya és a tudás.

 

Jobb árpa, sör, sörfőzde, sör, maláta, whiskey-t.

 

All That korábbi kutatások már évek óta ezen a területen végrehajtott bárhol a világban, arra készült szakmai botanikai - mezőgazdasági szempontból is valóban nagyon dilettantish, amatőr módon, és az okirati bizonyítékokat, amelyek arra ezek a "szakértők" Bemutatta az általános nyilvánosság Lehetséges összehasonlítani eltitkolták bizonyítékokkal. Ott nem lehet elvárni jobbat tőlük, nem egy tipp, mert az tényleg teljesen szinte minden esetben voltak abszolút mezőgazdasági Műkedvelő és amatőrök. Bár néha árnyékolt információk A különböző szakmai fok, ügyes címei kutatási módszerek Végrehajtotta (lásd), nevét a szakértői laboratóriumok őket segítő be Ez a kutatás, így tudták a laikus nyilvánosság elég alaposan összekeverni. Egy statisztikai szempontból mind ő végzett vizsgálatok eddig teljesen egyértelmű, ezért gyakorlatilag értéktelen. Összehasonlításként: az összes növényi szárak évente, amelyeket be `kell lennie (sérült, legyengített) termés területeken a világ minden táján, ez ​​lehetséges, hogy kifejezzék a 10-es számú 15 . A túlnyomó többsége pontosan azokat ugyanolyan módon - anélkül, hogy törött szára, és a nagyon ugyanazon okokból, mint a rendszeres szokások - sok nappal azután, hogy megsérült az áram.

 

Explorers gabonakörök megjelenítése minden évben több száz fényképek, legfeljebb ezer sérült szárak származó mintákat. (10 12 -szer kevesebb, és Millions ezerszer kevesebb). Az összes a rendszeres minták, valamint néhány más ellenőrzés fényképezte a sértetlen részein a mező. Nem egy tipp, nem véletlen, még a legeldugottabb sarkaiban elméjük hiszem, hogy lenne sérült szárak is megtalálható teljesen szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termőterületek, és biztosan nem fordul elő, hogy ott és fotográfia valamit. Az ilyen kutatások, Lehetséges mondani, hogy végezték szándékosan szubjektív módon, a szakértői terminológia elrontott.

 

Szárak, amelyek sérültek, és néz ki, mint ahogy minden szabályos mintát történnek világszerte évente hozzávetőlegesen 1.000.000 információ (teh ügyek száma is négyzet területe), mint amit a normál mintákat. Nincs más választásunk, mint azt mondani, hogy abban az esetben, a kutatás leírásban rejtély hívők igazán tesz egy láb rossz, és mi az, vakpróba (vak kísérlet), senki sem hallott ő egész életében, vagy ha a célzást Talán igen, ha igen, Csak most zavaros teljesen. Például, az orvostudomány ellenőrzése hatásait placebo, de is máshol a fizika - nulla korrekció kiigazítása mérőműszerek. Ez mindig az első és mindenekelőtt meg kell vizsgálni, hogy mi történt, és mi a helyzet az ellenőrző hely, ahol egy várható jelenség nem történt meg. Az ellenőrző pont elengedhetetlen, tehát, hogy ne csak egy hely, ahol a termés nem lapos (sérült, legyengült), de is Ez a hely, ahol a termény lapított (sérült, legyengített) meglehetősen rendszertelenül. Hanem azért, mert szabálytalan lapított (sérült, legyengített) termés nem okoz semmilyen titokzatos és idegen egyesületek, a teljesen kívül elhelyezkedő bármilyen érdeke Explorers a gabonakörök. Tény, hogy az érdeklődés a Them kell teljesen az első helyen.

 

Senki nem akarja gabonakörök kutatók, hogy végezzen észrevételeiket a megfelelő számú szára. Tegyük fel, hogy 10 10 -10 12 , ami képviselete több száz ezer négyzetkilométer benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Amennyiben Tették a legnagyobb hibát észrevételeikben egész évtized csapda, és hogyan távolítsa el azt volgende évben (2012), valamint tovább kell tüntetni néhány következő bekezdésekben.

 

Az egyik legnagyobb hibák által teljesen minden gabonakörök Explorers, valóban teljesen és teljesen: Minden az őket, ismételten, és végül, teljesen az összes termés kör Explorers elkötelezett, valamint bármely más szabályos minták növények, és a Ez meghatározza valójában nem teszi az úgynevezett "zero korrekció" (szintén a vakpróba, vak kísérlet). Nem hint Úgy gondoltam, hogy néz ki, és ellenőrizze, hogy azt a látszatot Vizsgáljuk növények helyeken benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) elég rendszertelenül, teljesen kívül a szabályos alakú, és így látszólag anélkül, hogy a keresetet a Them lenne annyira imádott, kiemelve, teljesen érthetetlen még Nagyon titokzatos erők. Mi képesek lesznek felfedezni lenne némileg tényleg nagyon meglepő, azaz pontosabban egy kicsit sokkoló számukra.

 

Nagyon komoly hiba Ez volt talán a legrosszabb, tehy gabonakörök Explorers elég rendszeresen gyakorolták a tény, hogy a szárak és a növények tanult csak két helyen. A szabályos mintázatok, ahol a kukorica lapos (sérült, legyengült), és azon kívül, ahol nem volt. In Their végtelen egyszerűség Azt gondoltam, hogy lenne vizsgálata és összehasonlítása jegyzetek benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növények kívül minták és összehasonlítása, valami hasonlót, vakpróba (vak kísérlet) végeztünk. Az ő végtelen egyszerűségében Teljesen elfelejtettem, hogy további összehasonlító kísérletet kell elvégezni az ott, ahol a kukorica lapos (sérült, legyengített) meglehetősen rendszertelenül. Minden olyan mérőműszert úgy kell beállítani, hogy 0% és 100%, akkor lehetőség van a mérni. A legtöbb közös eszközök gyárilag beállítva, hogy alapvetően nincs szükség végre két felvonásban. A növények a területen Ez nem vonatkozik egyáltalán, mert a felfedezők, akik már költözött gabonakörök eddig még soha senki nem tudta, hol, és 0 és 100%-a, szemben például a mezőgazdászok.

 

Mint az egyik legerősebb bizonyíték a szomorú tény, hogy a gabonakörök Explorers soha életükben jelen volt minden területen a termés egy másik helyen hőmérsékleten helyeken szabályos minták, a kiutasítás üregek (Robbantott csomópontok, lásd - Google ). A FACT okozott voltak egyáltalán nem, amit a gabonakörök E Explorers jelentés róluk - Sem a nyomás, sem a gáz. Ezek teljesen természetes növekedési változások során bekövetkező növekvő, szárítás FOKOZATOS érlelési és növényi részek. Alakja változik a szövetek, amelyek még nem teljesen szárított és edzett, közép-puha, és amikor nyomás alatt a környező szövetek egyre nehezebb. Soha nyomáson gáz.

 

Megjegyzés: a nyomás a növekvő szövet óriási, és képes arra, hogy könnyen megzavarja kőműves, agyag tégla, beton, ami lehetővé felgöngyölítése és könnyebben átformálják más, puhább környező növényi szövetek a közvetlen közelben. Mi gabonakörök Explorers Called kiutasítás üregek (robbantott csomópont) kezdetben teljesen láthatatlan, mikroszkopikus szöveti elváltozások. Ők elterjedt és növelése a növekedés során, előfordul az azok közelében található további szövet elhalása. Minden, ami már által okozott teljesen természetes érlelés és egyre növekvő a növény. Még majdnem száraz növényi részeken ugyanis továbbra is, hogy tegyenek eleget az egyik legfontosabb funkciója - és érrendszeri, vezetőképes szövetet.

 

(add own pictures)

 

Jobb sör, főzés, sörfőzde, whisky, árpa, maláta.

 

Elején minden kár kezdetben teljesen megfigyelhetetlen mikroszkopikus kár, amelyet a szabad szemmel teljesen észrevehetetlen. A sejtek elpusztulnak közvetlenül elektromos áram és elektrolízis termékeket, anélkül, hogy a mechanikai sérülésektől. A mechanikai sérülésektől, és így látszólag származó gáznyomás, puszta növekedés változások. Meggyőző bizonyíték lehet létrehozni minden iskolában bio lab növény, vagy virág-ágy, anélkül, hogy az intézkedés minden olyan "titokzatos", és nem titokzatos hatalom.

 

Ha a gabonakörök Explorers ugyanis véletlenül jutott néhány helyen rendszeres minták néhány perc, legfeljebb két órával követő szabályos formájú, alkotás, egyáltalán nem, tényleg nincs, utoljára újra, egyáltalán nincs ilyen kár lenne felfedezve . Már csak három lehetőség van:

 

     1) Vajon található motívum, amely a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termőterületek, akiknek a többsége a szárak (becslések szerint több, mint 90%), csak szára hajlított, de nem törött, magasságban legfeljebb 5 cm a föld felett, És ők végig teljes hossza egyenesen nélkül csipetnyi hajlított vagy kiterjesztett csomópontok. Ezek a (könyök csomópont) hivatkozva: úgy tűnik, hogy kezd szinte azonnal, még az első néhány óra után benyújtása (károsító, gyengülő).

(here will follow a few explanatory time - lapse photography).

A többi szárak, többnyire a határ közelében, a szabályos alakú, valami 10% alatti, tört szárak, de teljesen egyébként azonos minden hosszúságú egyenes nélkül hajlított vagy kiterjesztett csomópontok nélkül alakváltozás. Bármilyen változását formájukban, többnyire csomópontok, valamint a növekedés során a különféleképpen sodrott és sérült növényi részek a minta valóban létre A következő órában, napokban és hetekben.

 

     2) az esetben (és 3) kapcsolódik elsősorban árpa, egy kicsit kevésbé részben megfigyelhető is más száraz gabonafélék, mint a búza, rozs, tritikálé és zab. A legtöbb esetben talán csak egy prekurzor, megelőző szakaszban a mi volt, mielőtt leírt (1). Lenne, felfedezve és mintázata Kié többsége a szárak nem fekszik a földön egyáltalán, csak észrevehető döntve oldalra (néhány fok). Ez biztosítja a szerkezete növények fényképes (vagy tipográfiai) szempontból valami hasonló és jelentős változást a raszteres szerkezet. Ezek nagyon nehéz lenne mérni, de ez nagyon jól megfigyelhető a távolból.

(Például a hálózatok Nagyított alig Megfigyelhető, jó messziről).

Ezek is létre csoportokat növények támasztják Ezt egymás között, nagyjából a szomszédos

 

     3) Az előző lehet is Case 1 másodperc Növények még nem meghajlított a függőleges irányba nő, de kifakult észrevehető (változtatnak irányt) a legfelső levél, valamint néhány alatta, vagy tüske Súlyosan ellentétesen döntött nem érintett növények. (Változások irányába szeg kapcsolódik szinte kizárólag árpa). Ismét nagyon jó Megfigyelhető a távolból, mint a raszteres leírt változás.

 

Megjegyzés: A forgatás a fül nagyon is elválaszthatatlan érlelési közös valamennyi gabonaféle kivételével zab, amely a lat. Búza, árpa, rozs, tritikálé - A végső szakaszában érés, fülük fokozatosan kapcsolja be az eredeti teljesen egyenes helyzetben 0 fok egészen a végső állapot 180 fokkal, ha a füle van kapcsolva közvetlenül a földre. Árpa nagyon érzékeny bármilyen feltételek változása, hogy képviselje és jelentős stressz tényező, és forgása a fülek is előírhatnak jelentős Korábban, például csak a területek által károsított Ez áramütést okozhat. Mivel a szerkezet és épít a fül (szálka), méterárú változások nagyon erős ellen a környező, Nem érintett területet. A búza, rozs, tritikálé, a fülek igazán elkezd forogni a végső fázisban az érés, amikor a szemek szinte teljesen kifejlődött, és a növények nagyrészt száraz. Régen és vereség a jelentős részét a zöld szín és az érlelés során csak folyamatosan megfosztják a nedvesség (miután a tavaszi fajták július eleje). Az árpa előfordulhat forgó fül után azonnal teljes cím (tavaszi fajták május közepén), amikor a növények még mindig elég zöld és gabona korai szakaszában a tej-érettség szakaszában. Ez csak most fordul elő elsősorban azokon a helyeken, amelyeket érintett villamosenergia után villám kisülések. A búza, rozs, tritikálé sújtotta áramütés villámlás váladékozás Lassuló érés (Hasonló a transzplantáció értelemben), és a fülek ezért forgás fordul az ellentétben lényegesen később.

 

Jobb maláta, sör, whisky, árpa, sörfőzde, sör.

 

Ha Vajon valamelyik gabonakör csak egyszer Explorers egész életük is meglátogatta a mező, ahol a növény általában szabálytalan lapított (sérült, legyengített), anélkül, hogy bármely jelét szabályszerűségét, azt mondják, hogy amit oly kecsesen kiutasítás üreg lenne találni ott is. Vajon azt találták, hogy még egy hely, ahol, aszerint, hogy azok követelések volt teljes hiányában "titokzatos, természetfeletti" energiák előfordul, pontosan ugyanazt a növekedési változások és hajlítási csomópontok, valamint a kiutasítási fogszuvasodás (Robbantott Nodes) fordulnak elő a Ugyanígy könnyű.

 

     Megjegyzés: ez teljesen lehetetlen nem az, hogy egyes helyeken említett Explorers (széles körben, szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) kivágás) néha meglátogatta, és a tény, hogy létezik pontosan ugyanaz Deformált csomópontok és a növények, egyszerűen eltitkolta a szakmai és az általános nyilvános. Mert valami ilyesmit, hogy lehet használni a "piszkos trükk a legrosszabb kaliber", és kötelezzék el magukat az Able csak emberek rendkívül alacsony erkölcsi tulajdonságok.

 

Explorers A gabonakörök ajánlani fogják, ezen a ponton egy jó tanácsot. Ezek egyáltalán nem zavarja a képek egyes konstrukció szár, a különböző deformációk és hajlított csomópontok. Az ilyen képek jelennek meg az interneten, minden évben több tucat, legfeljebb száz. Szakemberek és a lakosság is kissé zavaros e. Minden, ami a gabonakörök Explorers Ezek tökéletesen meg arról, hogy az összes többi területen az egész világon, ahol a termés lapított (sérült, meggyengült) teljesen szabálytalanul, a szárak ugyanúgy néz ki. Jelenleg "csak" egy kicsit többen, mint a talált szabályos mintázatok. A becslések szerint 10 15 évente. Ez nem lenne képes fényképezni őket. Prof. Igaz Ernest Rutherford a tudományban nem szabad soha nem fogad ellen folyamán több, mint 10 12 , az első

 

Lehetőség van arra, hogy még megpróbálja vak az aktív beavatkozás a kísérletező, bizonyos növények Óvatosnak hajlítsa majdnem a földre, súlya, Let Them nő egy ideig egy megváltozott helyzetben, és Figyelje meg, hogyan viselkednek az ő csomópontok. Ebben az esetben nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a növények nem volt más, további kiegészítő ismert vagy ismeretlen erő, és mi történik velük, egyáltalán nem okozott semmi más, mint a cselekvési geotropism és phototropism. Nem volt egyáltalán nincs jelen titokzatos erő vagy gáz szabadul elektrolízissel vagy termikus eljárások. Mégis Explorers gabonakör biztos lehet benne, hogy mi azt mondják, hogy Robbantott Nodes vagy expulsed üregek bizonyos idő után, alapvetően teljesen (néhány) bekezdésében leírt szárak jelenik meg.

 

Mindenki, mindenki, és még egyszer, és az utolsó alkalom, sőt minden ember a világon megvan a lehetősége, hogy pontosan ugyanazt a fényképeket hajlított és kiterjesztett csomópontok, csak azért, hogy megy minden szántóföldi növénytermesztés egy átlagos távolság nem több, mint lehetőség néhány száz méterre a lakóhelye. A vegetációs időszak minden bizonnyal valamilyen lapos (sérült, legyengített) jelenik növények, és ha nem, akkor vegyék telefonok vagy DIGIpfoto, és egy pillanat alatt a következményei phototropism és geotropism hatásokat a növények mechanikusan eltérített egy függőleges helyzetben közelében traktor nyomokat. Különben is, a minden négyzetkilométerre kukorica mező lehet találni nagyjából Legalább néhány száz négyzetméter meglehetősen Gyakran benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növények. Ez csak egy munka a természet.

 

A mérsékelt övezetben, melynek részét képezi Cseh Köztársaság, valamint a szomszédos Európában is van, átlagosan 2 és 3 villám kibocsátások négyzetkilométerenként évente. Megemlítve 2-3 kibocsátások négyzetkilométerenként jelent kibocsátások elektromágneses regisztrált. Minden hurok of Them lehet, kivéve az elsőReturn StrokeTartalmazott számos későbbi (3-5, valamint 15) RS, Hogy nekiütődhet nagyjából ugyanazon a helyen. Néha pontosan ugyanazon a helyen, de bizonyos esetekben, tíz több száz méterre vannak egymástól. Minden RS tartalmazhat felsorol számos, akár több tíz párhuzamos fegyverek, amelyek egyes esetekben jól sztrájk messzebb, mint a néhány száz méterre egymástól. Leírását tények: egy négyzetkilométerre a termés mezők hatással lehet egész évben, átlagosan, néha két ága a villám bevezetések és semmi több, de is akár több száz.

 

A gabonakörök Explorers minták növények csak akkor lenne lehetséges a leghatározottabban ajánlom, ez a következő szezonban (2012) nagyon alaposan is látogatott helyek, ahol lehetséges találta elég Általában szabálytalan lapított (sérült, legyengült), növényi (vagy úgy, hogy őket Legalább egyszer, az első alkalommal). Ha ki szeretné próbálni a fotográfia növényekre és fiziológiai változások szárazság és helye, és próbálja meg is megérteni, hogy mi történik Körülbelül ott. Itt egy tipp: teljesen ugyanaz, mint a helyek, ahol megtalálható, hogy a tréfa szabályos mintákat. Csak nem egy nagyon ritka és véletlen megnyilvánulásai interferencia és rezonancia hatásokat, valamint bármely más, igen véletlen hatásokat, ez ad okot, hogy legalább egy egyetlen kör.

 

Megjegyzés: Az ajánlások az előző bekezdés és kritika a Az előző bekezdéseket nem kell alkalmazni a gabonakörök Felfedezők és fotósok Olaszországból, akik felfedezték, valami ilyesmit, hogy sok évvel ezelőtt. Az egyik kapcsolat a hála és dicséret, például itt .

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Néhány ember úgy gondolja, hogy a bolygónk szenved a láz. Most a tudósok azt mondják, hogy a Mars tapasztal saját planetáris felmelegedés: Martian felmelegedés. Ez ahhoz vezetett, néhány ember, nem feltétlenül a tudósok, hogy csoda, ha a Mars és a Jupiter, nem aláírói a Kiotói Szerződés ténylegesen lakott idegen SUV vezetés iparosok. Fred Thompson
pz