Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-villám-vadász . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Lightning Hunter
A legegyszerűbb lehetősége, hogyan készíthet villámcsapás, egy fotó. Crop kör valójában egy fotózás.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

A kreatív aktus tart, de egy röpke pillanatra, a villámcsapás pillanatában adok-vesz, éppen elég ideig ahhoz, hogy kiegyenlítse a kamerát, és a csapda a múló ragadozó a kis dobozban.  H.C.Bresson
Az egyetlen igazi értékes dolog az intuíció. A.Einstein
A tudomány ma a holnap technológiája.  E.Teller

Catch Villám? Aligha lehetséges. Rögzítése Igen.

PagPh
Capture The Meaning of meglehetősen meghatározása Pontos (méter, tíz méter) vagy nagyon pontos (cm) hatás pont, polaritás, az energia, a típus (felhő - föld, felhő - felhő) és nagyon pontos kiáramlási idő (ns).

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

További részletes információk az elektronikus és fotografikus tracking pozíciók és mérésére intenzitását villám kerülnek cél itt később, amennyiben itt van egy sajátos magyarázat hasonlóságok növényi benyújtásának (károsító, gyengülés) és fényképészeti eljárás

 

Photo Lightning egy rekord a fény a kibocsátások.

Crop kör nyilván a fizikai hatások a villám kisülések - természetes fénykép.

 

Crop körök valami hasonló "Nature Photography".

Fényképészeti emulzió egy olyan rendszer, kukorica szár (felvétel anyaggal granularity akár több ezer pixel per négyzetméter). Expozíció zajlik osztott második, valószínűleg részben a indukció, részben pedig egyenáram hővezetés, valamint a tárolt a növényi szövetekben először csak a termékek a elektrolízis, és az ebből következő A részleges sérülés. A fejlesztő Működtessék Nature folyamatok - elektrokémia először, majd a kémia, biokémia, biológia, szövet gyengülése, Növénykórtani. A folyamat fejlesztése több hetet vesz igénybe átlagosan és igen fokozatos - először Legközelebbi szárak hajlító egészen a hit, és nap nap után lehet adni másoknak. Egyes növényfajok gyakran lehet felismerni Megfigyelhető változások néhány nappal vagy héttel benyújtása (károsító, gyengülés) (jellemző e tekintetben pl. árpa).

 

A folyamat a benyújtása (károsító, gyengülés), egyes fázisok vagy teljesen hasonlítanak a folyamatát Wilting Amikor a növények ki vannak téve a stressz különféle körülmények, mint például a Microsoft híd páratartalom hiánya miatt. Viselkedése növényi növekedés kedvezőtlen körülmények között (a páratartalom hiánya miatt hiánya vagy a nem megfelelő tápanyag-összetétel, pH, magas hőmérséklet) a kezelt részletesen például Handbook of növények és a növényi stressz , Mohammad Pessarakli , CRC 2010. Plant Hasonló expozíció stressz körülmények Emulate és verifiy értekezés folyamatok. Lehetőség van, hogy ellenőrizze a viselkedését növények után áthaladása egy bizonyos mennyiségű villamos energia útján növények vagy azok részeinek - nem káros, szubletális, halálos, felett halálos és magasan halálos adag felett. Ez lesz feldolgozni más oldalakon. Példaként Lehet, hogy kell állapítani például, hogy miután a folyosón a nagyon magasan overlethal adagok keresztül történő villamosenergia-vagy közel olyan növényi rész elég gyakran látni lehet, hogy része égett száraz ;-)

 

Más kísérletekben lehet meghatározni, hogy a magasan overlethal miután áthaladtak tömegrész dózisok, hogy a növényeknek nincs közvetlen jelentősége a fotoszintézis és reprodukció, esetében Poaceous például részeinek a szár, akkor is, ha azok egész átmérőjének, a sejteket a fentieken szárazság érintett növényi részek teljesen meghalni. De a szárazság és része a növény még mindig teljes mértékben tudja folytatni a funkció végrehajtásához a vaszkuláris szövetek, valamint a növény szinte negatív hatások a teljes vegetációs időszakban.

 

Fokozatos (hosszú idő) benyújtása (károsító, gyengítve) lehet Megfigyelés Különösen abban az esetben, szabálytalan benyújtásának (károsító, gyengülés). Abban az esetben, periodikus minták néha benyújtásától (károsító, gyengülés) fordul elő sokkal gyorsabb, részben azért, mert egyes esetekben talán részt vesz valószínűleg sokkal sokkal intenzívebb mentesítés ellen rendes átlagérték, továbbá ő lehet bevonni őket Butterfly Effect (lásd), Domino Effect ( lásd), valamint a két kibocsátások Effect (lásd:).

 

Lightning a mentesítés viszonylag bonyolult fizikai folyamat.

  Ez egy több egymást követő szakaszból, ritkán A teljes hossza meghaladja az egy percet. Az idő a legnagyobb energia részén,Return Stroke, Amelynek során sugároz több mint 99%-a teljes kisülési energia, mintegy 10 ezredmásodperc, nem több, mint néhány tucat. A különböző fizikai hatások lehetséges eredménye különböző módokon, többnyire elektromágneses mező. Míg a viszonylag rövid, de a kutatási célú Végrehajtotta itt elegendő elemzéssel és leírással az egyes hurok szakasz szerepel a menüben és almenüben Lightning, az információ források. (Ez lesz jelentősen bővült)

 

Mérése és tanulmányozása tulajdonságait Lightning kibocsátások Részt vesz a különböző kutatási intézmények szerte a világon. Gyakran ez a munka társult a termelés a hatalom az energia, mert a munkavállalók ő ő érdeklő kérdésekről ez csak egy egyszerű elv. Először is, természetesen, az érdekelt, milyen villamosenergia-termel ő versenyt. Egy másik tényező az is jelentős a kölcsönhatás közöttük a villamos áramelosztó rendszerek és Lightning kibocsátások, amelyek két típusa van: a közvetlen hit és indukált áram. További részletes információk kerülnek objektumot újra menüt és almenüt Lightning.

 

Csakúgy, mint a kamatok kérdése: egyes növények és azok részeinek lehet ütni, és sérült csak az indukció villamos energia a testükben (karmester), miután a mentesítés a villám. Jelenlegi indukció után a Lightning mentesítés a vezetőkön foglalkozik viszonylag részletes Elektromos szabványok, EN 62305, de szolgálnak és biztonságának védelme az elektromos vezetékek és az elektromos berendezések villámáram közvetlen vagy indukált. Különben is, a növény is huzal, a Hatókör The Same fizika törvényei és a mennyisége az energia hogyszükség kiváltható belsejében, elegendő lehet a jövőbeni károk. Természetesen a növény a védővezetékre.

 

Ahhoz, hogy nyújtson be bizonyítékot arra, hogy a gabonakörök vannak kialakítva után a villámlás, szükséges monitor számos jelenségek és hatások a villám kisülési és kísérő volgende. De nagyon valószínű, hogy tényleg nagyon nagy összeg bizonyítékot szolgáltatott eddig meglehetősen öntudatlanul, Explorers misztériuma jelenség magukat, anélkül, hogy az Fagyasztó Ismerd meg.

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Vannak triviális Igazság és a nagy Igazságot. Az ellentéte egy triviális igazság nyilvánvalóan hamis. Ennek az ellenkezője egy nagy igazság is igaz.  N.Bohr
Érintse meg a tudós, és megérinti a gyereket. R.Bradbury
Ha egy ember, nem egy teljesen hülye dolog, mindig a legnemesebb motívumok.         O.Wilde
pz