Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-anomáliák . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop Circle Anomáliák
Bármilyen "anomália" közel gabonakörök könnyen magyarázható a legutóbbi villámlás
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Minden csak véletlen egybeesés?
Elmélet fejlesztési és kutatási előrelépés kezdődött még 2008 márciusa előtt

Crop Circle Anomáliák érthető most.

PagPh
Crop körök által létrehozott természeti erők, elválaszthatatlanul kíséretében sok "megmagyarázhatatlan" anomáliák

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

Rendellenességek, előforduló és közel gabonakör (rövid)

Itt csak egy rövid bevezetést és néhány gyakorlati példát, további részletek itt

A villám mentesítés nagyon egyszerű, a természetben előforduló, és sokkoló LogicAll elmagyarázza az oka a sorozat elektrosztatikus, az elektromágneses és egyéb anomáliák is, amelyek jelen usuall belül és közel minden valódi, természeti erők létrehozta a termés kör.

 

 

Megjegyzés:

Ez az oldal szolgál csak egy rövid vázlatot magyarázó néhány jelentősebb anomáliákat közelében található gabonakörök. Az egész kérdés sokkal Részletes másik oldalon, Anomáliák része a főmenü, és a pop-up almenüben megjelenő ott, ahol a problematika részletesen kifejtette. A részletesebb listát a legfontosabb anomáliák, amelyek közül néhány lesz szó részletesebben ott, még a végén ezt az oldalt itt . Ez még csak egy pre-release, valószínűleg valamikor a jövőben oldalak összerakni.

 

Leírását Abszolút minden, így nehezen érthető, sőt szinte teljesen "megmagyarázhatatlan" jelenségekkel Lehetséges könnyen megmagyarázni és megérteni, mint puszta visszhangja annak, amit a hely néhány évvel ezelőtt került sor - egy hatalmas, gigantikus elektromágneses, elektrosztatikus - elektromechanikus impulzus (ún. Lemp - Lightning elektromágneses impulzus), hogy hosszabb ideig okozza a különböző anyagok a felszíni és felszín alatti különféle "Megmagyarázhatatlan" tulajdonságok - hőmérséklet-különbség (és az így létrejött nagy nyomás különbség - különböző hangok) statikus elektromosság, mágnesesség. Köszönet Lehet, hogy a föld alatti ideiglenesen tárolt több tíz kilogramm rendkívül mérgező vegyi anyagok. Safety First, Lucy. Erősen ajánlott, hogy ne vegye a hely száraz tengerimalacok, különösen, ha sokan közülük a helyszínen tapasztalható meglehetősen jellegzetes tünetek Összhangban a kábítószer-használat. Már több mint 20 éve. Posible néhány őket, hogy többször próbálják megtalálni száraz helyen, hogy boldog legyen újra. Crop kör visszaélés, Crop Circle absztinencia szindróma.

 

 

 

Hiba az elektronikus eszközök és MICROELECTRONIC

 

vagy valami ilyesmi, nagyon hasonló. Ez az átutalás vagy rekord információkat Használt kivétel nélkül - elektromos töltés , néha egyszerre is Elektromágnesség. Ugyanez vonatkozik még egy sokkal nagyobb kijelölt funkciókról a cserélhető memória (SD, xD, SDHC, SDXC, flash és egyéb) minden tézisek eszközök, melyek nem csak teljesen megsemmisült vagy súlyosan megsérült a statikus elektromosság (saját megfigyelés) is "csak" törlődik (újra, személyes megfigyelés), vagy szerencsére, egy ideig nem tud dolgozni (egy másik személyes megfigyelés).

Nagy mennyiségű statikus elektromosság is mértük a termés kör kutatók.

 

Ott talán jelenlegi és maradványokról elektrosztatikus töltést, ami a helyén, mielőtt a villám mentesítés történt, és a száraz, hogy olyan mennyiségben, hogy túl van minden hétköznapi emberi képzelet, még egy kis része még mindig jelent nagy összeg energia Mely mérhető maradékok rejtett földalatti LOWL Valószínű, hogy hosszabb ideig fennállhat.

 

By the way, egyetlen, az alábbi átlagos száraz villám hordoz nagy részét az energia, az lenne, hogy kiirtotta az egész emberiség lenne, összekapcsolva a sorozatban párhuzamosan kéz kézzel. De, akik szeretnék kipróbálni, és ostoba száraz munka (az egész emberiség kezet Each Other) ...

 

Lightning Hunter
Saját megfigyelés: miután meglátogatta és a forgatás két helyen a benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés (az első napon, amikor szállást (károsító, gyengülést) jelent meg, 10 napon belül a vihar és villámlás kibocsátások okozta a szállást (károsító, gyengülés)) 90 látna %-a 16 GB-os SDHC kártya törlődik, és elpusztult - nem lehet formázni vissza a teljes kapacitását, akkor is kevesebb, mint 1 GB. Camera "túlélte". Képek a kérdőjelek -? - Képek törlésre került, és nem lehet visszaállítani, található a sérült részt a kártya. Volgende nap hiba során forgatás (The Same látogatása helyszínek, új memóriakártya), és az üzenet "üres lap". Miután az újraindítás funkcióját felújított, a képek nem sérült. Kapcsolja ki, majd el! Azóta kamerák juttatva vezetőképes tartályokban, valamint a lövés.

 

 

 

Földmágneses anomáliák, szokatlan iránytű behavioring:

- Például hatás Called LIRM , lásd wiki . Szintén mágnesezettsége pipe csövek (vas) metró, Maradék után ott nagyfeszültségű impulzusok. Ez ugyanis óriási hatással indukált elektromágneses mező alatt mentesítés (kb. 30 000 amper, néha talán több 500 000) - L ightning I nduced R emanent M agnetism, Lehetséges talál itt . Jelenséget egy hatalmas elektromágneses mező keletkezik kibocsátások annak közvetlen közelében. Során a kibocsátások sor átlagos áramok 30.000 amper, de rendelkezésre álló 500 000A. A rendelkezésre álló igen jelentős mértékben vonz minden olyan anyagot, amely képes Magnetization jelen a helyszínen, hosszú ideig - különösen abban az esetben, mező mindenütt Fe, Fe2O3 . FeO, és nagyon sok esetben jelen van vízvezetékek a föld alatt. Meredeksége az élvonalbeli jelenlegi impulzus 5000-30.000 amper per mikromásodperc későbbi hüvelyesek Több mint 200 000A/μs! Bizonyára lehetne elérni érdekes következtetésekre összehasonlításával tervei vízellátás és csatornázás, villamosítás, gáz-és jel pályák és hálózatok, a formája és lefolyása a minták talált felett Them (például a központok körök). Nem csak ma, is tervek éves rég elmúlt, és most már teljesen felhagyott. A jelentős mértékben a forma egyes minták és tételek is is részvételre régészeti struktúrák - lásd Archaeology.

 

 

 

fényképeket itt - valószínűleg vannak földalatti csövek,

Lehet már hosszú ideje nem használt.

 

Villámhárítók tovább maradnak miután villámcsapás Folyamatosan mágneses. Ott lehet találni a szakirodalomban Részletes információk a Magnetization huzal áthaladásának villámáram, ami a Magnetization underground metál (vas) csövek. Például, a méréseket a villámhárítók kerültek meghatározásra Magnetization áram áthalad Them közben villámcsapás. A könyvben The Lightning mentesítés (M. Uman) - van annak feltüntetését, hogy lenne 1.900 tudósok Megfigyelés Használt Magnetization bazalt (amely mikroszkóppal szétszórt tiszta fémes Fe) becslésére áramok Ez volt folyamatban során közeli villám kisülések. Nos, több 100 évvel ezelőtt a tudósok arra séta, és közel növényi mezők egy iránytű, nem lepődött egyáltalán mért eltérések helyek közelében nemrégiben villámcsapás. Sok mindent elvesznek szeretné megkérdezni ...

 

 

 

Halott legyek, állatok

 © Dr. Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

Halott állatok, rovarok ragasztott a szárak és a tüskék - villámáram hit. Abban az esetben, rovarok talán csak indukált feszültség (sok ezer Volt / m) - elektrosztatikus vagy elektromágneses indukció. Senki Képes csoda, hogy ő és az a hely, ahol a villám csapott, vannak elhullott állatok - a kevesebb, mint milligramm több tonna (egy darab). Becslések szerint továbbra után villám sújtott minden konstrukció a területen, a fenti és a földalatti, a néhány tíz több száz kilogramm elhullott állatok - főleg rovarok és kis állatok. Rögtön egy része az élelmiszerlánc, és egyéb állatok vigyázzon rájuk.

 

Lehetséges, hogy egy kis állat, sérült Közvetlenül teljes egészében a Return Strokecsatorna, felrobbanhat. By TheReturn Stroke Átadott néha száraz és nagyhatalmi energia, köszönhetően, hogy ez csak nagyon könnyen felrobban még egy tehenet ...

 

(Minden egyes tehén a bendő területén kb. 200 kg nedves erjedő növényi anyag, és ha meg lehetne elnyeli még egy töredéke energia áthaladó a Return Stroke, Tore a tehén, mert szilánkok több száz kilogramm TNT)

 

By the way, nem csak egy tehén. Köszönjük, hogy csak hozzávetőlegesReturn Stroke Vajon felrobban minden területen jelen lévő E kör-maker ...

 

Bár a legtöbb kör döntéshozók és sokkal smaller.These összeg az erjedő növényi anyag A bendőben. De sokkal nagyobb a folyadék mennyisége készült erjesztett növényi anyagból.

 

Esetek, amikor valaki túléli egy hasonló találkozó elszámolni valószínűleg csak azért, mert elütötte csak néhány "dýchavičným gyom" Golyvásdaru a fő mentesítés (Return Stroke), Parallel twig Lépcsős Leader (közvetít jóval alacsonyabb áram és díjat, mint a RS), vagy akár indukált áram, vagy egy jelentős részét az energia benyújtott egy fa vagy más, jól földelt tárgyat. Talán csak illusztráció lehet állapítani, hogy egy, az átlagosnál valamivel magasabb villám sugárzik az utazás alatt ég és föld között, amely utazik csupán néhány kilométerre található, kevesebb, mint egy ezred másodperc, annyi energiát, hogy villanymozdony turnézott számos szerte a világon. Az ilyen rendkívüli villámlás sor normál tucat (az átlagos vihar: több ezer vagy tízezer kibocsátások, amelynek során bántja felhőzet több tíz, több száz, hanem több ezer km). Abban az esetben, igazi "Mack", amely enged néhány egy szezonban, azután használják a hatalmi az azonos távolságra beutazta sokkal megrakott tehervonat. Vajon le egyetlen, bár jóval magasabb, mint az átlagos flash.

 

 

Mikroszkopikus részecskék Fe vagy Fe2O3 (FeO)

a talajban; is Vajon kell tartani a szárak, levelek és tüskék.

Mikroszkopikus részecskék Fe és Fe2O3 ott megjelenő

- Kényszerített a mágnesesség a termés szára és levelek miatt az elektromos áram

által kiváltott villám benne. (Classic elektromágneses indukció)

Crop szárak is elektromos vezeték, akkor is, ha nagyon rossz. Mivel a tény, hogy a mentesítési indukált feszültség sok ezer volt per méter őket, néhány jelenlegi át kell haladnia rajtuk keresztül.

Nagy összegű (észrevehető káros) a villamos energia lehet végezni rajta miatt elektrosztatikus indukció. Az egész növény szervezet viselkedik A levezetési áram, mint egy klasszikus karmester, ezért viselkedik, mint egy elektromágnes a környezetéhez (mágneses mező körül a vezetékek), szemcsék bármilyen mágnesezhető anyagok által lefedett Elektromágneses - Elektrosztatikus - Elektromechanikus Explosion villámcsapás okozta kibocsátások , előfordul erősen ionizált gáz és por labdát azon a helyen nagy mennyiségben. Egy kis részét alkotja a vas Tartalmazza a talajban (itt is van 3%) jelen lehet a formában oldható vegyületek (-szulfát, hidrogén-karbonát, dihidrogén-foszfát-) közben villám bevezetéseinek és köszönhetően az elektrolízis (csökkentésében a katód) lehet alakítjuk tiszta Fe. Továbbá, hogy a helyet, hogy lehet a jelen termelt hidrogén elektrolízissel és termikus bomlás, mivel Redukálószerek okozhat számú anyag a talajban, a magas hőmérsékletű és bomlás disszociációja előfordulhat.

 

Mágneses részecskék a talajban: a villám kibocsátások ebben a pillanatban Létrehoz egy óriási mágneses mező mágneses Ez egy hosszabb ideig valamennyi ferromágneses anyagok egészen a távolság több tíz méter, underground fémcsövek sokkal messzebb. Tartalom Fe talajban a körülbelül 30 g / kg-ban a formájában hidrát oxidok, foszfátok, karbonátok és azok részlegesen oldható formában. Lehetőségéről átalakítás tiszta vas A mentesítés volt a magyarázata Az előző bekezdést, és ez teljesen természetes, hogy az összes vas képződött mutatnak mérhető mágnesesség. A BLT oldalon Able találj itt a száraz képeket. Látszólagos meteoritic - jelentenek Illuzórikus, virtuális, természetesen. A teljes vas mennyisége jelen lévő megművelt mezőgazdasági területeken csak miatt természetes mennyiségét a talajban (fordulóban 3%), körülbelül 100 tonna hektáronként. Úgy véljük, csak a réteg a talaj, hogy a mélysége 10 cm! Vajon tényleg elég, és teljesen felesleges keresni néhány meteoritok. Pontosan ugyanúgy, mint a vas által okozott redukció vonz minden oxidokat és más vegyületek vannak jelen mágnesezhető A hely.

 

 

 

Grafikus ábrázolás

Egyszerűsített modell lehetséges, hogy fontolja Különös egyes hurok, egyetlen termés kör, mint egy "vizuális a mágneses indukció erővonalak körül a karmester" .

Ez volt karmester a jelen esetben a levegő, tenger Pontosabban vérplazma, teremtett közben a mentesítés volt körülbelül 5 mm széles, nem nagyobb 10 mm, és az áram keresztül végeztük több százezer amper. Mágneses mező körülvevő drót aszály nyilvánvalóan "valami nagy", mint a mező által létrehozott, a tanár közben egy fizikai kísérlet egy iskolai laboratóriumban. Érdekes Lehetséges beed Ez az arány a jelenlegi emelkedés az aszály és karmester (di / dt) néha meghaladja a több mint 200,000 amperes során egy mikroszekundum. A közös mérnöki gyakorlatban (kezdő motorok, generátorok, tranziensek) Úgy tűnik értékek érdekében több millió alkalommal alacsonyabb. Ez az arány a jelenlegi emelkedés döntő tényező befolyásolja indukció a környező vezetékek (bármilyen növény is egy vezeték, akkor is, ha nagyon rossz), a magasabb magasabb az indukált feszültséget.

 

 

 

Infravörös sugarak

Infravörös anomáliák - mennyiségek jelentős magas (több száz megajoule, 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh) villamos energia hővé underground, remmants felhalmozódott ott, és infravörös anomáliákat okozhat sok nap után villám sújtotta - helyi underground hőmérséklet Számos Celsius fok magasabb lesz.

 

Ugyanebből az okból, a helyet a minta vagy annak közelében, illetve ahol a máshol benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) jelenik meg, termés, mutatnak Distinctly alacsonyabb talajnedvesség Than Nem érintett helyen. De ez talán csak egy kérdés a további vizsgálatokat. Valahol az interneten valóban lehet találni néhány képet a gabonakörök, Takeno "állítólag" az infravörös, de a fotók teljesen meggyőzőek, anélkül, hogy bármely dokumentáció az érzékelő vagy a film érzékenysége az infravörös spektrum, valamint bármely említése hangszeres használt berendezés, valamint bármelyik értelmezése a kapott kolorimetriás színskála. Nézd meg több, mint csak egy közönséges színes fotókat megváltozott színskálával. Egy sokkal nagyobb képek száma hasonló footage valószínűleg többé-kevésbé véletlenül szerzett digitális fényképezőgépek és videók. A CCD érzékelők nem rendelkeznek ilyen alaposan szűrjük infravörös spektruma, de ez nem befolyásolja a túlnyomó többsége a képeket. Abban az esetben, jelentősen megnövekedett a hőkibocsátás egyes objektumok fényképezte szemben a környezet (talaj, levegő), és száraz jelenség mutathatnak értéknövekmény a vörös összetevő nyilvántartott. Ennek eredményeképpen, néhány fotó is megjelenhet a "valami" Úgy látszik, mi nem a képen Megj. fényképezés közben. Lenne a híd megnövekedett értéke a vörös komponens kép, mintha ezen a ponton sokkal piros érték magasabb, mint valójában. Okozhat túlexponálás a másik két komponens - G, B, (köszönhetően a szerkezet a CCD érzékelő), és vezetnek Különös szellemek árnyékot vagy a képen. Ez a kérdés lesz sokkal részletesebben másutt leírt ( infravörös sugárzás vagy CCD érzékelő )

 

 

 

 

Nem benyújtott `kell Egyének külföldi fajok monokultúrában

Következő anomália (szintén leírt vonatkozó dokumentumokat gabonakörök) az olyan helyeket, ahol benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) növényi (pl. árpa), amelyet beépítettek az aszály és a kis összeg a búza, de a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) csak az árpa. Ez könnyen megmagyarázható, a búza, mert azt közben villám mentesítés került sor a területen, mondjuk, néhány héttel ezelőtt, jóval magasabb páratartalom, kisebb ellenállású így kapott sokkal kisebb adag energia közel, hogy nem károsítja és az árpa jelen van. Mindezek mellett a különbségeket jelzett, például csak a búza az árpa jelentősen javult a fizikai alkotmány és a mechanikai szilárdsága - magyarázta máshol. Ha nem kell alkalmazni a helyen különböző mértékben dominóhatást , árpa szár a szár esik, nem a (vad) csokrok, és a búza marad zavartalan. Lehetséges követi majd később. Ezen felül néha látható, hogy a szomszédos területeken, ahol az árpa érezhető a színpadon "száraz szalma" egy szomszédos búzamezőn sem indul el fordult sárga, és még tartalmaz egy nagyon nagy százalékban nedvességet. Minden attól függ, lényegében a feladat-vetés, természetesen.

 

2010 - látott sok helyen, hogy a búza reagál a mentesítés egyidőben repül lassabban árpa. Milovice - Kelet, villámlás közben egy vihar azonosított is az árpa és a búza, több perc Folyamatos: árpa válaszol (menedékházak) Kb. két hét után. Búza egy közeli területen, 2 hónap után a mentesítés semmi jele annak benyújtása (károsító, gyengülés) (Azok csak Hedgehogs ...)

 

árpa a napon, amikor villám után kell feltüntetni a teljes cím, növekedési életszakaszában 71-75, búza hosszú ideig, mielőtt a teljes cím (követte 2-3 hét), sokkal környezetbarátabb, a magasabb nedvességtartalom, növekedési életszakaszában 37-39. Árpa már száraz, a szára majdnem emlékeztetnek a száraz szalma.

 

De is Megfigyelés benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) árpa egy kis összeg a búza vegyes sokaság, sokkal zöldebb és gyakorlatilag anélkül, gyengeség, nyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) az árpa tökéletesen összehangolt, kivétel nélkül nagy valószínűséggel köszönhetően a dominóhatást .

úgy néz ki, a zöld búza, árpa sárga - az összes többi

 

Általában minden, az agronómiai szempontból, árpa a búza vagy rozs valójában sokkal kevésbé ellenálló, és nem fog utolsó annyira káros hatásokat, az összes válasz sokkal érzékenyebbek. Ezért a sör egyre drágább.

 

 

hatásai "Hedgehogs spree" a búza (ugyanazon a helyen, a diákat elválasztva 60 nap

 

 

Egy másik anomália, de le nem írt

1. csírázási vetőmag kicsírázott még nem

Egy kis százaléka elvetett gabonavetőmag nem csírázik (kb. 1%-kal több Pcs/m2). Közvetlenül azután, a sokk a villámlás, köszönhetően a hatalmas hő, kémiai változások a talajban lehet okozta ezt tézis magvak csírázás, úgymint "az ezredesek egy csapda," Csírázási kénytelenek következtében a hatalmas-ugrásra talaj tulajdonságainak (vegyi összetétel, pH, hősokk, az ionizációs, termikus bomlás)

 

Magyarázat: A növényeket az ősi időkben valószínűleg tartani néhány tartalék esetében a különböző katasztrófák esetén. Ismert tény, hogy a magvak bizonyos növények, az ausztrál bokor fog csírázni csak a tűz, mert a ha mégis előtt, Lehet, hogy vezet a kihalás a teljes népesség (Vajon volna valamit, hogy Mike Dundee és barátai bennszülöttek) .

 

Azokon a területeken, a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) Lehetséges termés majd talál egy sokkal fiatalabb növény, amely egyértelművé teszi az utat a lapos (sérült, legyengített) növényzet. A csírázás körülbelül megfelel ideig Amikor a vihar fúj át a téren, és sújtotta egyes villámok.

 

 

 

2. Minták, amelynek végén a hosszú láncokat.

A formáció egyik magyarázata az lehet aszály, így ez a helyére került az úgynevezett gyöngy villám, amely sok egymást követő robbanó golyó, vagy lufi, alá a földre, mielőtt tűnik a kábelt lógott az égből. Lehet, hogy vannak olyan gázok (H 2 , O 2 ) által okozott termikus bomlás vagy víz elektrolízisével, talán ionizált vegyületek. Ez egy sokkal ritkább jelenség, mint a szokásos folyamatos villámlás, az egyik egy becsült Több ezer kibocsátások. Abban az esetben, minta képződés valószínűleg ez volt az egyik az egymást követő kibocsátások, befejező a kialakulását.

 

Példaként két kép, Természetesen lehetséges lenne, hogy megtalálják látna  

Lucy Pringle archívum

Balra: A361 között Beckhampton és Devizes, Wiltshire július 21, 1998 ,

Jobbra: West Woods - nr Lockeridge, Wiltshire július 10, 1998 .

 

A jobb fotó - ismét sok "klasszikus, teljesen szabálytalan," szállást (károsító, gyengülés) által létrehozott villám. A bal alsó sarokban villamosvonalak közelében, közvetlenül a központtól a minta között villamosvonalak, és a messze félre a következő mező mögött baklövés, a miniatűr alak, nagyon szabálytalan becsült, átlagosan 3-4 méter. Explorers nagy alakja, hogy biztosan szerepelt őket! Ámulat és félelem ( WOW! ) is találta volna pontosan ugyanaz benyújtása (károsító, gyengítve) tünetek ott, mint a minta elemzése. Bent és a kiterjesztett csomópontok, a növények benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened), anélkül, hogy elszakadna a szárakat. Természetesen ugyanez lenne rendellenességeket megtalálható minden szabálytalan alakú és hasonló a kiválasztott funkciók, mint a számokat. Kiegészítésére, a bal oldalon még egy képet a California, County of Solano. Július 29., 2004. Lehetséges talál itt

 

 

 

 

Broken kövek

Phenomenon dokumentálva van, majd fel kell szabadítani az idő, mint egy kis meglepetés (ki kell tölteni itt, ezen a ponton).

 

 

 

Fulgurites

A helyek felfedezetlen gabonakörök valaha. Ők is előfordulhat mélyen a föld alatt. Valami hasonló, de még mindig lehet találni olyan oldalakon BLT Talán a kutatás és máshol. Keressétek és találni fogtok. Ott van a mélyben valahol.

Ott kap egy teljes oldalt Fulgurites .

 

 

 

Megnövekedett előfordulása gyomok benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés

Phenomenon soha bekerült mezi anomáliákat, megtalálható a helyét szabályos alakú, akkor inkább a kísérő hatás elválaszthatatlanul kapcsolódik a jelenség a benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Ez a "automatikusan" Számos dokumentált gabonakör fényképek, különösen a betakarítás után. A száraz betakarított területek nagyon egyértelműen kötve zöld területek - helyeken gyakrabban fordultak elő gyomok. Általánosan termesztett termény monokultúra és kezelt Megjelenő a területen, nincs hely a gyomok Mivel a növényeket termesztik a sűrűség mellett, amely használni majdnem 100%-át a tápanyagok a talajban. Miután a villám kisülési Számos növények (néhány százalék, 10-20%) meg fog halni, az egyenértékű Azonnal Ez része tézisek tápanyagok bocsátott nemkívánatos növények. Növények, hogy túlélte, több napig közel megállítja a növekedési és érési Világos észrevehető és lassabban, úgy hogy van egy Lassabban kivonása tápanyagok a talaj is észrevehető gyenge, mind az, hogy játszik az egyre növekvő növények nemkívánatos. Phenomenon soha nem vizsgálták szisztematikusan a gabonakörök területeken, de természetesen lehet majd nyomon követi és értékeli, hogy bármikor a jövőben. Meg lehet jegyezni a számos gabonakörök fényképek kiegészítő hatása, akkor is képek a légi bázis térképet Google Maps ( Google Earth ), vagy a Bing térképek, vagy más forrásokból airshot fotó.

 

 

 

Center lyukak által okozott "kalapált pin"

Keresztül villám kibocsátások terén a termés is lehetséges, hogy ismertesse a "anomália", hogy a gabonakörök jelensége Explorers maguk soha nem lőttek Tekintsünk például egy anomália: egy lyuk a közepén bizonyos körök (például leütött miatt pin, vagy valami ilyesmi ). Éppen ellenkezőleg, mindig is tekinthető egyértelmű bizonyíték az adatok falsificated embereket.

 

Valóban lehetséges, hogy nagyon könnyen csak elképzelni valami, mint a villám kisülési sikerült létrehozni valami ilyesmi a földön. Az átmérője (a villám csatorna) pontosan abban a pillanatban, amikor a legnagyobb energia átvitelét bevétel, sok legfeljebb 5 mm, de "ragadt" a földre erővel villanymozdony. Tovább ront a helyzeten, hogy végez sebesség között 1/3 - 2/3 részét a fénysebesség. Valóban, aReturn Stroke, A fő része a mentesítés, mely magában hordozza a legnagyobb mentesítés energia valóban mozog ezt a sebességet, a másik része a folyamat sokkal lassabban mozgó, például egy rövid áttekintést itt . A táblázat azt mutatja, hogy a villámlás egy viszonylag összetett folyamat, amely sok egymást követő lépéseket. Mivel ez lehetséges meghatározni, fényképészeti példák itt , a villám kisülési elég erő, hogy valóban a "pin beragadt a földbe."

 

Néhány bővebben folyamatok is folyamatban van, itt .

 

 

 

Más, korábban nem észlelt anomáliák - utak.

A környéken nagy mennyiségben vannak gabonakörök utak - mintha irányította az alakja vagy belőle. Mivel a nagyszámú megfigyelők, akik meglátogatták a hely, nem úgy néz ki, mint, hogy szokatlan. De Legyen óvatos , nem mindegyikük létre kell hozni az emberek. Nagyon valószínű, hogy néhány közülük létre a felesleges elektromos töltés. Része a mentesítés Ez telt el a hatalmas többlet díj minden olyan helyen, ahol a pillanatnyi hiányosság szabályoknak megfelelően az elektrodinamika.

 

Ellen a hely, ahol villám kisülési landolt a hiánya elektromos töltés Gyakorlatilag bárhol, és a zárszámadás el kell végezni usuall ki ott a legkönnyebb út van, akkor az nemcsak is ezt. Néha (nem mindig), és száraz úton közvetlenül egyenesen a földre, a többi alkalommal, mielőtt végül levezetése a metró is van, és jelentős része az energia utazni Viszonylag hosszú és érdekes számokat a földön, és csak alatta. Egyes esetekben elsősorban követi a traktor nyomvonalai, mások utazhatnak ezen kívül a Them and Them, is követhetik a különböző szerelvények és metróvonal, minden közmű, is régészeti tárgyak, vagy lehet kombinálni látna tézisek lehetőséget.

 

A növényzet néha létre, így érthetetlen kanyargó utak, néha mintha vezetnek sehova, készítette liba március "részeg tengerészek". Gyakran kezd kialakulni, és a merülhetnek fel egy hosszabb idő után gabonakör felfedezés. Az esetek döntő többségében (100.000%), őket fizetett volna, ha egyáltalán nem figyelem, minden megfigyelő csupán megjegyzi, hogy "valaki vonult ott." Néhány esetben, mert az alakja a teremtés tényleg nem gyanúsíthatók bárki más, mint a kör az iszákosok - a cikcakkos néha zavarba ejtő.

 

Időre szerzés feszes semmi, összhangban behavioring az elektromos áramot. Itt kerül tárgya néhány képet a hasonló esetek. Crop kör fényképek, ahol néhány, nem az összes, az utak a környéken nem lehet létrehozni az emberek, hanem a felszínen csúszó kanyargó "kígyó villám mentesítés", vagy inkább annak fading maradványa.

 

Csak egyszer Ők valóban fizettek egy figyelmet, hogy abban az esetben nem voltak a közvetlen utat, de a radiális bővítések a központi kör (cseh), majd megjelent igazán, talán a következő napon.

 

 

 

Szokatlan érzések

Szintén sokan ( első a biztonság , Lucy !) egészségügyi gondok, Meghirdetve sok kutató. Ezek közül bármelyik is magyarázható, hogy: a hatalmas mennyiségű elektromos energiát lehet előállítani nagy mennyiségű veszélyes vegyi anyagok, mérgek miatt a hő-és elektrolízis szervetlen és szerves anyagok vannak (metró). Sokan közülük lehet valóban nagyon veszélyes, és okozhat némi hatása, mint a gyógyszerek. (Sense jelenlét, émelygés, fémes íz, hallucinációk, szomjúság, zavartság, memóriazavar, érzéseit pánik, terror, gonosz, a béke, a szeretet és a fény, vagy ilyesmi, kérdezd toxikológusok).

Olvasd figyelmeztetést .

 

 

 

List of Anomáliák:

Csomópontok

 

Mágneses mező különbségek

 

Részecskék Fe, Fe2O3 . FeO a talajban és a növények

Üzemzavar eszközök (elektronika, autók is, kombájn, statikus elektromosság okozta)

Infravörös hatások (hő, szárított talaj és a növények)

Leégett és elszenesedett növények (jet motorok suspection ...)

Halott legyek

Halott vagy megcsonkított állatok (calf. ..)

Érlelés hibák (grainless tüskék, Deformált magvak, Csíráztatás változások)

Plant hibák

Zajok

Fényhatások

Megmagyarázhatatlan tárgyak a gabonakörök fotók

Dowsing   (biztosan működni, ha bekötött szemmel, dowsers általában nagyon érzékeny egyének, Bár csak ritkán vagy soha Ők is igazán tudom, mit válaszol a saját érzékek, vannak nagyon bizonyítható előforduló toxinok kémiailag kimutatható)

Szokatlan viselkedése az emberek és állatok (gyógyszer hatások); hasonlóan egy kicsit Dowsing

Ghosts - "ribbon másolat" Különösen a havas minták volgende Télen, hanem is növekedés jövőre, nagyon kivételesen is később

Olvasztott szemek SiO 2 - olvadási hőmérséklete körülbelül 1600 ° C-on Egy pályázó neve, ott jelennek hőmérsékletek saját csatornán kerek 30 000 ° C

 

külön kiemelve:

Fehér por

Nehezen azonosítható tömeg látszólag szerves eredetű

Ezért külön, hogy esetükben, ellentétben az összes korábbi lehetséges, hogy valaki hozta a helyére növelése értékelés. Lehetséges lenne, hogy is SiO 2 granulátum valahol, de a szilícium-dioxid, volt egy rövid ideig alapján bizonyíthatóan Hőmérsékletfüggés Magasabb, mint 4000-5000 ° C, nagyon nehéz Szerezze be a drogéria. Más felsorolt ​​anyagok, nem számít, mennyire tiszta, sőt titokzatos, minden bizonnyal lehetséges beszerzése valahol.

 

Még így, jelenlétük lehet magyarázni Legalábbis néhány esetben: Ezek lehetnek, hogy egy "tüzes" - közvetlenül a mentesítés elhelyezhető földalatti kis betétei víz több százra Celsius fok és a megfelelő nyomás, hogy mehet fel gyorsan, hogy a felület, amennyiben lehetséges, és ott mindent található közelsége. Ha találkozott egy fehér por, veszi fel, és ha van valami szerves vagy műanyag hulladékot, akkor olvad meg és vegye őket is. A hulladék kerülhet a földalatti Akár egy hivatalos módon (dömping föld), vagy egy nem hivatalos módon (illegális hulladék lerakó, random szórás).

 

Megjegyzés:

Az ilyen anomáliák és Csíráztatás. Explorers néha, hogy a magok belülről minták jobb helyeken csírázás, hőmérséklet, mint azon kívül. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a kutatók a gabonakörök szinte kivétel nélkül teljes mezőgazdasági analfabéták, akik még soha nem hallottam, hogy olyan jelenségek, mint például a Microsoft nyugalmi (gátlása csírázás), valamint a betakarítás utáni érlelés, és végrehajtották a kísérleteket oversoon. Nyugalmi normális természeti jelenség, védő vetőmag (nem csak gabona) a korai csírázás, úgy, hogy a magok usuall csak a betakarítás után szignifikánsan alacsonyabb csírázási és nagyon szabálytalan, és tart több hétig hónapig, mielőtt eléri a legmagasabb értékeket. Ez logikus, hiszen az utódok a karbantartás legnagyobb importan magok, csírázó következő évben. Ezért teljesen normális, hogy néhányan vett mintákat a számok lehet egy ideig jobb csírázási hőmérsékleten vett minták oldalakon intacted növények. Csírázási Alsó Ez szállás rendben van, mert tartós gátlása csírázás és magasabb csírázás magokat a minta csak laza, hogy azok sérült, így az a tény, nyugalmi. Ha a gabonakörök kutatók Idézett még egy csomó hülye sörgyár egy sörfőzde, ő biztosan ad elég részletes magyarázatot a jelenségre Called nyugalmi is betakarítás utáni érlelés, mert ha nem figyelembe venni, HIS sör Would Be nagyon rossz. Amennyiben hivatkozva: talált egy sörgyár, aki semmit sem tud a nyugalmi, valamint az aszály előfordulhat (néhány Sörgyárak Nem kell, hogy saját habarcsok), biztosan képes lenne elmagyarázni nekik, hogy problematikáját részletesen minden Malthouse munkavállalók vagy hallgatók bármely közepes (magas in America) mezőgazdasági iskola. Egyik oka a kudarc nyugalmi, Csírázási elérésére Higher Alkalmatlan idő, néha kiszárad a talaj alatt a minta hatására a villám kisülési energia, amely minden bizonnyal lehetséges, hogy objektív módon dokumentálni kell. A magok is szárazon Legyen egy kicsit gyorsabban állapotban érettségi Vizuálisan hasonló, bár nem teljesen, és a szokásos módon (és így részlegesen sérült szövetekben, ami lehet az oka a leírt változások). Növények magvai már több mint egy hónappal a betakarítás előtt a szárazság és a fejlődési szakaszban, hogy még miután felvette nem teljesen érett fül csak kiszáradnak, nem igazán érett, minden a reproduktív szervek már a szárazság és fejlődési szakaszban, hogy ők elláthassák a reprodukciós folyamat Csírázási lejáratig későbbi utódok, bár nem olyan fejlett, mint a teljesen érett magokat. Ezek a nem teljesen kifejlett 100%-tartalékainak keményítő, de még így is vannak elég fejlettek. Is Lehetnek változatosan csavart és elszáradt. Twisted és hervadt magok, Hogy lehet, hogy volt valami a saját fotók a kedvenc gabonakör kutatók?

 

Grains minden konstrukció szeg teljesen ép érett gabona, száraz, mint a búza, a térfogat és tömeg tolerancia egymást egy kicsit más, és különösen a felső kettő egyértelműen az átlag alatt, de a csírázó általában. (photo)

 

Minden Ezek az anomáliák lesznek a jövőben előreláthatóan, a részleteket az oldalon Rendellenességek (osztályozás és fölé), része a főmenü, és aloldalak.

 

(Valami ilyesmi: "nincs magyarázat lehetséges a tudomány módszerek";

  - Grófok néhány oldal ...)

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz