Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök által létrehozott-no-buta-humán-no-buta-idegenek . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Crop-Circle-Makers?
Hosszú idő kerek Globe jelentett magukat gabonakör szerzője számos együgyű ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Ez az oldal megpróbál figments e személy Beteg agy

javítani kell ... (Intermedier kör döntéshozók - 2.)

Nem buta, bolond, Dement, szenilis gabonakör döntéshozók valójában soha nem létezett (csak saját, őrült elmék)

 

Egy kis kirándulás, hasonló témát ITT .

 

Ebben a fejezetben figyelmet kell fordítani elsősorban közötti különbségek növény-és állatvilágban, a szempontjából a villám hit. Hála a válaszok valóban következtetni lehet, hogy a téma az emberi butaság végtelen, szemben az eredeti jóslat kerül elején egy rövid említés kör számára.

 

Alak egy beágyazott, precíziós miniatűr: Könnyen képeket lehet végezni egy számítógépet, egy kicsit bonyolultabb a tervezőasztalon (áramszedő), de a pályán? Már kifejtettem néhány őrült kör döntéshozók how Hasznosnak végeznek száraz Tevékenységek a területen?

 

Hát, gondolom, mindent, amit kör döntéshozók azt mondják, minden szép gyűrűk és több, nem csak a fantasztikus, de még sokszor rendszeres Sokak szerint tengelyek is center nagyon pontosan szimmetrikus, és néha előfordul, még egyidejű megjelenítését nagyítás / kicsinyítés (!) (Multiple nézeteit The Same formák különböző méretben) terveket tényleg őket. Bizonyos esetekben, a minták állnak tucatnyi Megvalósult pontosan felmérni és geometriai formák. Ők tették a munkát, először a számítógépen, tette a tervek óvatos, belépett egy fraktális minta, amelyre nem is érti, és a javasolt formában a kapott minta. Ők már kifejlesztett egy nagyon részletes forgatókönyvet és időzítése tevékenységek során a gyártási, számok nélkül, melyik lenne a fény az elemlámpa és a hold éjszaka volt-e mozgás a területen teljesen lehetetlen, mert az őket megbotlott magukat egy csomó részeg, visszatérő pub. Kidolgozása szárazság forgatókönyv esetében sokszor bonyolultabb minták tükröződnek esetén tartalmazó miniatúrák, hetek alatt a nehéz munka és a képzés több tagú csapat, mert a tevékenységek maguk kellett pontosan megállapítani, az egyik a másik után pontosan csatlakozik időben szekvencia egymást és illeszkednek egymáshoz. Minta belül kell benyújtani egy, legfeljebb néhány óra, amikor a vizsgálata alfejezetek lehet félre csak néhány perc alatt, és azok gyártási kell csak másodpercek kérdése, nem több, mint tíz másodperc.

 

Első Először is soha nem szűnik meg, hogy meglepett a tény, hogy a világ lehet száraz bolondok, vagy akár egyének csoportjai egy fejletlen agy tevékenységét, a munka, számozását sok száz munkaórát a megfelelő árat ezrei több hasonlót tízezer euróban vagy dollárban, átadta Teljesen ingyenesen teljesen nélkül kártérítési igény nélkül, eredmény Lehetséges Legalábbis részben fizetős a javukra, és kapott finanszírozás kell adni humanitárius célból, vagy kompenzálása sérült növényzet, vagy bármi más. Figyelem, ne hasonlítsuk össze a Tevékenységek száraz, mint a graffiti, esetleg akik működnek nélkül előkészítés és a képzés, és a gyártás, valamint a bonyolultabb mintákat, amely sok négyzetméter m mindig kérdés nem több mint néhány perc, és bármilyen hiba azt mondják, hogy "felszívja" a kapott geometriai alakja street-art spray. Abban az esetben, kézi gyártás a növényi minták a mező rendkívül pontos (Pontosság kőműves vagy újabb), összetett és bonyolult tevékenység, mely abban az esetben igen bonyolult alakzatok számozását több száz szükséges alkatrészek, beleértve legalább előkészítése és alapképzés egymásutániságát és sorrendjét egyéni cselekvések, akár több ezer ember között, hogy lehet kifejezni, mint mondjuk 20-szor a néhány ezer ember-ember euróban vagy dollár. (Kevesebb, mint 20 $ / EUR per óra lenne, gyakran esőben, sárban, csúszós agyag, a gumi csizma egy égõ fényszóró vagy zseblámpával a kezében egy mező éjjel, tudta mozgatni csak egy komplett idióta)

 

Második Tegyük ellenére a fenti kifogási lehetséges lett volna, hogy azokat, akik hisznek a szerzők egyes minták tekintett vannak, körhöz döntéshozók. Ők utalva: megmagyarázza, mi volt az az idióta után ki őket ő ő annyira tökéletesen és bonyolultan kidolgozott mintákat, amiket ő csodálatos az utolsó részletig és kifinomult munka és dolgozott olyan szörnyen otromba módon és Them, képletesen szólva, "letaposott tiporják sárba pies "? Nem ő volt a romboló és rosszindulatú haszontalan csavargó, végül valójában sokkal több, mint a hülye opció magukat? Miért soha nem az interneten való hozzájárulásuk nem tesz említést tézisek spoiler, Hogy Wreckers azok kedvezményes szándékok? Ez nem véletlen, hogy valójában még soha nem volt semmilyen területen termés, és minden "kreatív tevékenység a területen, hogy" Annyira boldog, hogy beszámolni, sőt, került sor csak belül a beteg elmék? (Valószínűleg érintett felszívódását of the Flies Magasabb, mint elhanyagolható mennyiségű erjesztett italok, talán még támogatott egyes fogyasztó varázsgomba, vagy is néhány souvenir Amsterdam?)

 

Harmadik Figyelemre méltó és nagyon jól dokumentált tény, hogy valaki, aki kezeli, hogy hozzon létre valami érdekes, hogy előbb vagy utóbb, mint felfedni, közzétételére Their Own szerzőség, legalább a környéken. Egy kivétellel, ergot Amikor alkotásai Anyatermészet. Abban az esetben, élő emberek, mint hogy van valami szinte kizárt (hogy ne hozzák nyilvánosságra a szerzőség). Amellett, hogy az anyatermészet, különösen azokban az esetekben, itt leírt Ez, hasonló jogosulatlan tevékenység Főként tudunk kezébe az isten Zeusz (Zeusz, Lord a villámok.) Ő és kollégái, de minden is E közzétételre of Their Own szerzőség, nemhogy interjúk minden polgártársaink, biztosan nem túloz, legalább az elmúlt néhány ezer évben.

 

4. Azokban az esetekben, ahol a szerző az ő szerzői soha nem fog igazán biztonságban nem hozza nyilvánosságra fel szabályszerűségét Admirable emerge többé-kevésbé véletlenszerűen Egyének és csoportok számára, a néhány fehér Crows Ennek az erőfeszítésnek megpróbál olyan nehéz Engedje A valódi szerző, és arról, hogy jelentést magukat a szerzők a munka. Miközben teljesen objektív, szinte kivétel nélkül az emberek nagyon alacsony intelligencia. A szellemi horizont, vagy Freezer nem is észre, hogy az igazi szerző munkája soha nem fog igazán elismerni, csak azért, mert "nem az ő stílusa", vagy tulajdonságok. In His képesség (szerzője a munka), természetesen létrehozása Munkájuk, de minden más munkát HIS, hogy véget ér. Ezek azonban nem képes, hogy megpróbálja magát, még a legkisebb mértékben meggyőződjön vagy nem érti miért. Van számos hasonló embercsoportok a világon. Azokban az esetekben, melyek le vannak írva van, az úgynevezett kör számára.

 

5. Nevezetesen circlemakers sosem RÉSZTVEVŐI minden területen, minden "vallomások", hogy az a szerzői bármely minták valójában csak és kizárólag figments of Their jelentős Beteg agya. Ha ők említett területeken ugyanis közben éjszakák valóban részt vett Rendszeresen, előbb-utóbb ő lenne az egyik közülük az egyetlen igaz Készítő teljesül. A szerző az összes, akár szabályos vagy szabálytalan formák termés. A látogatások gyakoriságának HIS a növénytermesztési területeken világszerte körülbelül egy milliárd év, ezért előbb-utóbb meg kell felelnie együtt. A szegény kör döntéshozók után aszály és a találkozó nagyjából nézne állatok Kísérő fényképeket. Minden kifejtett vélemények itt nem zárja ki annak lehetőségét, hogy bármilyen száraz kör-maker valaha hasonló helyzetben talált, és figyelembe le a pályáról a mellkas, vagy akár sosem találták meg egyáltalán. Egyes esetekben, a ... Ez azonban inkább később.

 

6. Tehát ahelyett, hogy: Hadd Fót egész életük végéig ül a szamár (Azaz sem volt még soha nem tett semmi mást), és továbbra is kiagyalva ő őrült látomásai arról ő alkotó tevékenység a növénytermesztés területén, és a tényleges létrehozását gabonakörök fog Akik hagyja csak "igazán ismerős", de valójában Able, és csinálja. Elkerülve ezzel örökre esély Találkozás őt. Figyelmeztetés a mellékelt fényképek

 

7. Circlemakers (kör döntéshozók) is átnevezve, ha örökre a jövőben, mint a Circle Jerks-, termény-idióták, vagy sertés termény. (Crapmaker, crapcircle-készítő, crappycircle-készítő, crappymaker,)

 

A kihívást az jelenti, hogy bármely ajánlatkérő szerv esetleges növénytermesztés körök: A szállítók több órán vánszorog át a területen, és szükség van több tíz vagy több száz munkaórát, hogy készítsen valamit, hogy egyetlen villámlás képes készíteni, 100 ppm a második, és a a többi csak tartani együttműködésről száma és a természeti, fizikai és biológiai erők és jogszabályokat. Továbbá, a villám kisülési működik a legtökéletesebb titoktartás, ami elképzelhető a tevékenysége (természetes mimika, James Bond). Után azonnal a munkáját a legtöbb esetben a területen Megfigyelhető semmit, Bár a minta már a szerkezetében növények letörölhetetlenül létre. Ez szinte lehetetlen nem az, hogy valamikor a jövőben egyes gabonakörök Termelők során Kétes őrült végzett tevékenységek területén a rendelési, találkozik egy igazi gabonakörök szerzője, és ő ezen az ülésen azonnal megölik őket. A felelősség végrehajtása igen jelentős részét, kiegészítés saját butaság van.

 

A különbség a növények és állatok

Különbségek a villám kisülési hatása a növényekre és állatokra

A legfontosabb különbség az állatok és növények, a tény, hogy az állat által sújtott villám hatása, az azonnal észrevehető vizuálisan nagyon különböző és egyszerűen megkülönböztethető egy állat, ami semmi ilyesmi történt volna. Valami hasonló Hatókör az állatok voltak csak Who megrongálódott vagy sérült a mentesítést, és túlélni, bár nehéz. Az ilyen állat, amely túlélte, ha nem esik kómába (ezáltal is nagyon különbözik a növény), valamint az, hogy hosszú idő után hopping forduló területen nagyon koordinálatlan módon, és ezáltal ismét a növények különböztek jelentősen.

 

Abban az esetben, a növények szárazság szabályok nem alkalmazhatók minden. Még a növények vagy azok részei, hogy már át azonnal leölik elektromos áram, és még azok is kaptak többször a villamos energia szükséges, hogy megöli őket, a szám nap után zivatar még mindig csaknem megkülönböztethetetlenül a növények teljesen és egészen intacted befolyásolják az Ártalmas energia. A helyzet az egyes növények ölt összehasonlítása lehetséges, például a vágott virágok a vázában vízzel. A szár, levelek és virágok még néhány napig megkülönböztethetetlenül származó metszett virágok, még ha teljesen halott gyökerek, például. Bizonyos idő még jelenne teljesen normális anyagcserét. Sok teljesen elhalt növényi részek, amelyek csak az elhalt sejteket, és látszólag teljesen száraz, hosszú ideig még jár edénynyalábszövetből, és ha nincsenek jelentős kárt, élő részei elválasztva őket a többi üzem továbbra is a növekedés és továbbra is részt vesz az összes fontos növényi funkcióját, azaz elsősorban a fotoszintézis és az anyagcsere, ripenig Továbbá, ha nemi szervek jelen van.

 

A gyakorlatban a növényzet, ami sújtotta villám, és következésképpen meggyengült és sérült, ez csak egy idő után mutat sok másodlagos következmények és kártérítés. Ar véletlenszerű támadások másodlagos meggyengült növények és szövetek bármilyen növényi és állati kártevők, gyökér rothadás, izzók rothadás, penész, deformáció és a károk a gyümölcsök, magok, magvak. Bármilyen száraz másodlagos hatásokat lehet zavaros és tévesen ítéli meg az eredeti oka a növényi károsodás, és irodalmat lehet olvasni sok fejezetből áll, hogy ez tényleg megtörténik nagyon gyakran.

 

Köszönjük, hogy laikusok Ez a mező halott, és többé-kevésbé károsodott növények kinézete nagyon gyakran (durva becslés jóval több mint 90%-ában), még mindig elég hosszú ideig a vihar után (napok, hetek) és a szinte érintetlen, valószínűleg az egyik fő oka, hogy miért van a villám kibocsátások a szóban forgó növényi kultúrák károsodásának jelentőségű csatolták szinte nulla, vagy alacsonyabb hőmérsékleten nagy jelentőséget valójában ez (nem vonatkozik a szakirodalom). A mezők néz ki, mint, hogy a valódi szakértők is, a változások lehetséges felismerni csak nagyon alapos szakmai, laboratóriumi felmérés. Például, csökkenő vagy hiánya anyagcsere. Pontosabban, a változások észrevehető, még szabad szemmel. Elhalása levelek, hajlítás fülét a földre túl korán (elsősorban az árpa esetében), Lassabb érlelés. Hivatkozva: ez nagyon nehéz megkülönböztetni téma a normális tolerancia a növekedés és érés, nem véletlen és véletlen hatásai a helyi állapotokra. Például a helyi különbségeket tápanyagellátás, a helyi kínálat ingadozásának nedvesség. Ezek nagyon gyakran manifesztálódik tünetei növényzet - cropmarks, jelenléte miatt a föld alatti szerkezetek, lásd a Archaeology . Alkalmazható ez főként a gabonaféléket, mivel a hatását a villám, hogy a növények egy kis vetés sűrűség kellően jól ismert a mezőgazdasági termelők és szakirodalom megfelelően A leírásban említett, más oldalak ezen a honlapon. Mezőgazdasági szaküzlet nagyon jól tudják, és utalja is Addig felsorolt ​​irodalom és szemléltetik a képeket, hogy miután a villám kisülési minden területen termesztett növények generál egy kör alakú a sérült, vagy akár halott növények.

 

Egy kép a "The Moving Devil". (pic) Lehet elképzelni, hogy az emberek a múltban és képzelt ördög? És hogyan hangsúlyozta, zivatar és villámlás? Lehet, hogy Isten műve? Mint egy nimfa táncot? Angel táncolni? Vagy inkább, a tánc és a munka az ördög? Természetesen, az csak az egyik lehetősége az utolsó. Ezt a képet teljesen pontosan elmagyarázza, Hogy gabonakörök által létrehozott The Lightning bevezetések, A vihar több mint egy növény területen. Vajon nem magyarázható egyértelműen több. Fényképek egy doboz teljes mozaik tartományban bizonyítékok, hogy a gazdák és az érdekelt személyek tudják az okai szabályos alakú a növénytermesztésben örökre. Ők csak az egész emberiség a természet Főleg ezzel a segítség Decades, több száz, több ezer évvel egy igazi, valódi szórakoztató. Lehet, hogy ez kell, hogy az emberiség többi részének egyszer és mindenkorra határozottan azt javasolta, hogy lőttek a zavarja a vízi jármű. Először tanulatlan, félig értelmiségiek, tudósok és a saját címzett sciolists.

 

Egy kis fantázia, egy kis értelmező készségek, hajlandóság foglalkozni néhány hasznos ötletet és példázatokat, is egy kicsit hajlandóságát és képességét, hogy elnyomja A saját ostobasága és elmaradottság. Emellett ahhoz, hogy olvassa el, mit írt 1652-ben, Mr. Plant az időjárásról és annak következményei a Staffordshire, és ez a probléma megoldható. De rejtély hívők Would Be évtizedes ki a jövedelmek és száma összeesküvés-elméleteket, és teljesen meg nem érdemelt népszerűsége.

 

Ez majdnem úgy tekinthető, hogy egyes gazdálkodók mindig tudott előfordulása gabonakörök, valószínűleg képes volt gyanús, sőt tudom az okát, mindezt az információt közlik apáról fiúra, egyik generációról a másikra, egy örökös mozgását, és Ők mindent megtesznek, hogy sikeresen elrejteni mindazt, amit a nyilvánosság számára. Ez minden, főleg azért, mert nem lenne szabad téves Anyatermészet, a szárazság és a nagy vicc, gúnyt az egész emberiség oly sikeresen a korábbi évekhez képest (pontos társkereső vannak nézeteltérések.) Az ő segítségükkel, sőt, viccelődik a szerencsétlen lakosság. Felfedezése után a gyűrűk valószínűleg nekik (földművesek kéz a kézben Nature) csak szórakozik figyeljük, hogyan vannak libamáj átlépve a köröket, mint a legyek a szar a különböző csoportjai sciolists, pseudoscientists, önjelölt tudósok gabonakörök, ufologists , rejtély-Explorers, lélektan, idegen-hívők vagy hasonló szemetet.

 

Amint az a fenti szöveg említett típusú kutatók pontosan között félig képzett a népesség abszolút mindig összezavarja Ez okai és hatásai, és bármely másodlagos hatásai villám kisülések képesek Tekintsük elsődleges okai, melynek eredményeképpen minden kárért és anomáliák jelen van saját. In Their figments akkor lehetséges, hogy olvassa el a penész és gombás betegségek terjedésének egy kört, és a gombás betegség rovarok Ez megöli indít olyan gyorsan, hogy még csak nem is elég-kibocsátási és-szárak hasonló baromság. Például, gombás betegség és rothadás, amely megtámadja belül cukorrépa hagymák, de míg közötti átcsoportosításra növények és kiterjeszti a kört (!). A belső tér a cukorrépa cukorrépa belül egy másik, egyébként semmilyen más látható sérülés a növények. Ez lenne a non-contact átutalás, vagy növényi javaslata vagy önszuggesztió?

 

A különbség a sebesség, amellyel száraz növény, amely csak élettelen gyökere, és megszakítás nélküli vízi közlekedés és a növény, amelyen belül teljesen megszakadt közlekedés a víz hatalmas. Az első esetben fordul elő, amikor a látható levél elhalása után körülbelül egy hét, a második percben (photos)

 

Ez a növény csak kapott egy adag hatalom sok ezer-szer magasabb, mint a halálos dózis, lehet után azonnal a villám megsárgult, pirított, megfeketedett, égett ig Charred (lásd "anomáliák"). Az ilyen növények, ami valójában azt mutatják hatásait villám bevezetések, valóban megtalálható területeken gabonakörök Előfordulás, amint azt több ezer tanúvallomások és fotók. Éppen ezért szükséges, hogy azt valamennyi gabonakörök Explorers fejezik nagyon szépen köszönöm. De ezek a legtöbb esetben csupán egy pár darab, a gabonafélék esetében lehet Talán az lenne néhányszor tíztől százig darab (sűrűségben ezer növény per négyzetméter). Körülbelül egy hektárra tartalmazza Millions őket, és aki ott akar lenni a vihar után megpróbálhatja a kereséshez. Néhány napon belül Többé nem jelenik meg a területen, még egy kicsit. Nagyobb növények halott után egy ideig a vihar Könnyen megkülönböztethető, persze, halottak szárak gabonát röviddel száraz és szétesik porrá. Olyanok, mint a növények és száraz krumplit a következő nap, vagy több a betakarítás után. Alapvető fontosságú, hogy a növényeket úgy, hogy még a sérült megszakították vízkörforgásban, amelyeket egyébként lehet zavartalanul sokáig szinte nem élő növények. Növények közvetlen közelében a mentesítés (több tíz centiméter) is jelentősen sérült mechanikusan is, enyhén és csak a távolság több méter. Egyébként szemmel láthatólag sérült növények csak egy apró százalékos képest növényeket sérült észrevehető, de életben maradt, és nagyon sokáig úgysem fog megfigyelhető legyen semmi.

 

Például, asszony Leírja Pliskova blogjában olyan helyen, ahol a növények sárgára. Néhány nappal azután, növények, hogy "eltűnt I" (hozzávetőleges idézet, majd tisztázni kell.) Yellow növények teljesen halott, JT idején az első oberving, és néhány napon belül megszárad, és szétesik annyira, hogy a látogatók nem kell figyelembe venni szermaradványok és növények (közös szántóföldi növények megszáradni mindössze 2-3%-a az eredeti súly és térfogat). Nem lesz egy rossz ötlet néhány helyen timelapse, de legalább néhány lövést. (rape)

 

Egy másik jelentős csoportja a növények azok, amelyek fog halni, de legfeljebb néhány napig akár hetekig. Halmozott bennük, is az ő gyökér rendszerek és a környező talaj, elsősorban elektrolízis, mivel számos káros anyagoktól, amelyek alatt egy ideje meghalni. Az ilyen növények kiszáradnak nagyon lassan, forgalomba testnedvek ő nem szakad meg, és nem kell, hogy annyira különbözik a környező. Jellemző például a süket fülek, de ha őket érinti energiát csak abban az időben, mikor a szemek már kidolgozott jelentősek, így például, de csak a színpadon a tej érettségi, lehet részben is Ripen, bár nem a minőség a szárazság és a Nem érintett a növényekben. Magok lehet smaller.These, szokatlan formájú - elszáradt, hajtogatott, mert őket csak részben szárítás fel a végleges formáját, hanem egy tipikus érlelése, hogy zajlik intacted növények.

 

Bár a csírát nőtt fel száradni mértékben képes a növekedés, de lehet sérült, és a többi a vetőmag, támogatása csírázás, különösen keményítőt tartalékok nem lehet kidolgozni száradni mértékben és teljesen ép és egészséges magvak.

 

Növényzet ebben az esetben jelentősen eltér színe a érlelés sértetlen növények. Ez nem jelenti azt, hogy a magok nem őrölt lisztbe, és sütött a zsemle That. Csírázási valószínűleg valamivel gyengébb, és még mit fognak csírázni, nem sikerült befejezni a fejlesztést. Nekik nem elég tároló vegyületek a kis növényeket szálljon le a földre.

 

Növények sérült csak nem hal meg, hanem egy időre jelentősen lelassítja a növekedést (ezek jelentősen befolyásolja érlelés egyenlőtlenség). Mechanizmusa növényi növekedés után sérülést áramütés kifejtésre kerül sokkal több helyet más oldalakon. ( kronológia , EPP és egyéb )

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz