Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-a-nem-teremtett-by-szellemileg eltért-személyek . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Learn about thunderstorms RSS feed

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

Itt van egy kísérlet arra, hogy korrektek figments a rettenetes

Of A Beteg agya ...

 

A papír neve Intermezzo (1) Mert, ellentétben néhány korábbi szinte nem magyarázza elveinek benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, és meg van írva egy kicsit világosabb toll. Tárgyalja a jelenség, hogy az előfordulási gyakorisága gabonakörök egészen elválaszthatatlanul kíséri. Vajon Bárki, aki valaha is szeretne foglalkozni azzal a kérdéssel, minták a gabonát, akkor is, ha lenne olyan súlyos és tudományos szempontból kell valahogy állni kérdését létezésének emberek Called kör döntéshozók (kör-döntéshozók, hoaxers ). Ez a hozzájárulás lesz az első a sorozatban, a hosszú idő, és az egyetlen, amely nem fog Szo Az egyetlen igazán ritka, vagy inkább, nincs több említést. Először is, hagyja, hogy a szerző, kedves kör döntéshozók állni egyértelműen oldalán a termelők és hogy az intézkedéseket és az alkotásait hívják az abszolút szar jelenség, amely előtt ez lehetséges, és az egyetlen helyes dolog, hogy köpni. Szerencsére Ezen alkotások nem annyira sok minden, mint ami az Ön rantings, rendszeresen támogatja a cimborái, Misguided rejtély követői tűnhet.

 

Circlemakers. Egy nagyon szomorú eset. Ezek nagyon mentálisan instabil, zavart egyének, pszichopaták, akik ugrott az egyik legérdekesebb trükköket, Pranks, Móka, misztifikáció Melyik Anyatermészet elsősorban őket, és őket együtt az egész emberiség-ea ló körül. Provokálta őket a benyomást kelti, nem csak őket, hanem különböző csoportok is talajkutatók rejtély, hogy a túlnyomó többsége a körök és alakzatok minden növényi termelt emberek egy csoportja, akik esetében már alkalmazzák megjelölés kör döntéshozók, vagy akár kör döntéshozók vagy hoaxers. Hasonló véleményt osztja egy csoportja szkeptikusok (is Szkeptikus elég szánalmas áldozata Mother Nature). A csoportok között, akik részt vesznek vizsgálata a számok, van egy állandó Ezt az álláspontot tényleges adatok mintegy 5%-kal, a többi hamis, hamis, átverés, ember által létrehozott. Ebben a tekintetben azt kell mondani, még nagyon eretnek gondolat, nevezetesen: "Annyi idióták, és az aszály és a nagy, az egész világ nem létezik, legyen lehetséges, hogy 95%-mintákat készítette őket, és csak 5%-uk A valódi, igaz, valójában a természet által létrehozott ".

 

Egy másik oldalfény: Miért hoaxers (hamisító) nevezzük valaki aki állítólag termel 95%-CC, és valódi (azaz jobbra), azaz csak a maradék 5%-ot kell készíteni a természet? Ne theybehave csak mert ez már használt nómenklatúra (95% átverés, hamis, 5%-os eredeti) egyedül "rejtély hívők", vagy egy másik nevet az egészen zavarba férgek magukat, mint a teljes idióták? Ezeket elsődlegesen nem először kap tesztelt és lenne pszichiáterek? Amennyiben nem lehetséges, hogy akkor amit szempontból Gyártva A kör döntéshozók (az All That "a pin lyukak"), Jelzett valódi, és mi Anyatermészet Gyártva kell nevezni átverés, hamis?

 

Kedves emberiség, azt hiszem el! A mondat: "Oly sok idióta a világon, és egy nagy száraz nem létezne" már csak Kiejtés igazán nagy optimista (vagy hülye) ...

 

Tény, pontosan az ellenkezője, több mint 95%-át az adatok a valóságnak megfelelnek, teljesek természetesen fejleszteni. Emberek létre csak egy elhanyagolható százaléka, ami jóval a statisztikai hibákat. Míg a "True" kör döntéshozók valóban létezik, de csak száraz Jelenleg mennyiségben, nem volt elég ahhoz, hogy neve a statisztikai hiba. A túlnyomó többségük még soha nem volt a termés területen, ezek csak az úgynevezett kör-döntéshozók - declarators, részeg, büszkélkedett, hencegett braggarts, patológiai hazugok csak kicsoda ő kimutatásokban jelentette a alkotásai valaki mást. Nincs más választásunk, mint Hope, hogy viszonylag ártalmatlan típusú mentális zavarok, különböző típusú "transmigrationism" (Napoleon, Picasso, Einstein, Hitler), valahol a területről a skizofrénia. In Their könnyebb formájukban nem Szigorúan veszélyt a beteg körül, de ezek sokkal súlyosabb esetek őrült menhelyekről bárhol a világon Aránylag fulled fel.

 

Ők valóban rejtély földerítõk száraz hülyék, hogy azt hiszik, hogy ezek azok baromság valaki Ők is olvasni ahhoz, hogy hinni őket, nemhogy kezeli őket? Azt hiszik, hogy talán más, sokkal nagyobb, mint a bolondok magukat, menj be a területén, ahol alkotnak körök száraz módon (excentricitás stb.) Annak érdekében, hogy illeszkedjen Szándékosan ő elmebeteg elméletek? Azt hiszik, hogy ha valaha is megjelent, és arra a következtetésre jutott, hogy belül igazi gabonakörök találtak holtan patkányok gyakran, hogy kör döntéshozók indul azonnal a saját alkotásait istállóban halott patkány? A világnak van egy csomó idióta, de nem annyira sok és nagy a szárazság, és mint már említettem. A példaértékű mintát bolondok és idióták az emberiség Teljesen elegendő rejtély hívők magukat. Szkeptikus a világ róluk és butaság termelt már sok papírokat. Bár egyes szkeptikusok magukat azok egyes intézkedések és nyilatkozatok tartozik a nagyon hasonló "zárt csoport" fel rejtély Melyik hívők. Csak még egy fiókot. Szerencsére a legtöbb más emberek sokkal inkább figyelni, hogy teljesen különböző formáit a munka és a szórakozás.

 

Különböző rejtély hívők "szakértők" (többnyire önjelölt) kérdésében felfedezni CC, UFO-k és egyéb megmagyarázhatatlan jelenségek többnyire csak FACT paraziták. Élősködnek a tényt, hogy vannak olyan nehéz elmagyarázni jelenségek. Az általuk használt téma dumbing vonatkozó közvélemény és üzemeltesse Their Own foglalkoztatás. Pontosan ugyanez parazita is minden kör-maker, még ha valós vagy fiktív. Az abszolút minimális Ez tényleg létezik, és az összes többi Kik igénylése kizárólag saját, teljesen azonos, vagy akár sokkal nagyobb, mint a paraziták rejtély hívők magukat. Ezek használata a tudatlanság a legtöbb az emberiség és a hajlandóság egy bizonyos része az emberiség azt hinni, hogy ők a fő szerzője a mintákat.

 

Még a hasonló célokra hajlandók és képesek létrehozni egy elmélet, hogy bizonyos esetekben, talán azután, hogy kézzel épített és termény területen valamilyen formában, az anyatermészet magát, mert néhány ott játékot magasabb képességét, hogy a kínálat a többi, például a különböző anomáliák, mágneses, elektrosztatikus, fény, hang, furcsa emberi érzéseket, és így tovább. Jelentősége van állítólag, mert a geometriai alakzat minden egyes hurok egy speciális rejtett, ismeretlen, információt és energiát okoz hasonló hatást. Ilyen hatásvadászat valóban lehetséges megtalálni a kiadványok a CC és az internet, lásd pl gabonakörök - Eckhard Weber. Nem vásárolni, lenne pénzkidobás. A szerző gondosan kerüli Lehetséges-e olyan valódi magyarázata kísérletet, de a titokzatos energiák a kiadvány gazdag. Lehetséges éppen csak olvasni és felül.

 

Rejtély földerítõk és kör döntéshozók biztosan elárasztják nagyközönség sok oldalnyi hosszúságú értekezést a természeti rendellenesség a dolgok és jelenségek, ami a tény, hogy a nem-véletlen és szabályos elrendezéséből objektumok térben vezet indukció valamilyen ismeretlen Ez valahogy erő emelkedik ki a helyet, csak közel olyan geometriai alakzatok, hasonló okok és nehéz megmagyarázni jelenségek, stb. A szerző ennek a tanulmánynak elégedett egyetlen mondat, minden kifejezett ellen proliferátor hasonló téveszmék:

"Circlemakers valamennyi ország az egész világon, baszd meg magad!"

 

Alkotások, amelyet alkalmanként úgy büszkén vallották, arra Teljesen elő valaki mást. Valaki, aki be őket véletlenszerű ülésén a területen, ha valóban voltak pontosan ugyanabban az időben ugyanazon a helyen és jelen van, teljesen habozás nélkül azonnal és kegyetlenül megölte őket teljesen. (Vajon jön a "Shake kezük" van ...)

 

Ha ez Pusztán véletlen pontosan abban a pillanatban, amikor a Nagy Teremtő ténylegesen tesz a jövőben növény motívum, meglátogatta a hely, nem messze a "a helyszínen" valami Doug és Dave azok deszkák és kötelek, Sat járnának megjelenése az időben a minta felfedezés (több hét hónappal később kibocsátás után) még távolról sem hasonlított például az állatok ennek a fényképnek . Ez az, ami maradt (ún. dög), bőven lett volna még nagyon régen lett volna a figyelem középpontjában a nagyon különböző állatok (Called Scavengers). Talán hely, amely képes lett volna, hogy megtalálja csak néhány fehérített csont csörgő, és valószínűleg nem is ezt. Wild sertések, kóbor kutyák és rókák nagyon könnyen szembenézniük az aszály és egyenletes anyag. Úgy hívják táplálékláncban, és nem mindig kell, hogy legyen kör-maker-ig a csúcspontját.

 

Ha mentálisan Ez az ő egyének, valójában sokkal több, akkor csak 99%-át nyilvánították területén végzett tevékenységek valóban sor került már, majd, tekintve a mezőgazdasági tömegtermelés, valószínűleg a legjobb nekik, hogy elveszíti nincs idő, és igazán lettem Leírt része táplálékláncban. A "állítólagos" tevékenység ténylegesen sor került valaki teljesen más - Lightning Great Manitou . Talán ha Tényleg valaha is akartam menni a pályán, Let Them Ismerd preferálják, akiket Szeretné megnedvesít a kézműves. Senki sem lehetne hibáztatni, ha az egyetlen igazi szerzője az aszály csodálatos, nagyon érdekes és néhány hihetetlenül összetett elektromágneses rezonancia növényi minták, ha ő kezdte Célzott keresés drótos a száraz területeken. Mi folyik körül jön körül.

 

Biztosan itt lesz ezen a helyen, amennyiben a dolgozat érzelmileg és mentálisan zavart egyének számos más illusztráció képeket azok "üzleti modell", a Nagy Tanító , rájövök HIS képességek, mit ő képes arra, hogy az az idő, amikor nem ő készítése kifestőkönyv a területen, és hogyan néznek Hasonló (eljövetele előtt Scavengers), ha úgy döntött, hogy szembeszálljon vele szemtől szembe.

 

Minden kör döntéshozók szerte a világon emberek súlyosan megbetegedett, pszichopaták. Súlyosan fogyatékos, sérült. Duped természet egyik több, mint néhány vicces trükköket, viccek tette őket Ez a benyomás a gabonakörök is lehet más, mint az emberek alkotásait. Meggyőzni őket be E nyilatkozatok önjelölt "szakértők" a gabonakörök (többnyire rejtély magukat hívőknek, sőt - ők is - komoly rejtély hívők), akik közül néhányan valószínűleg kör döntéshozók - pszichopaták nagyon jó barátok. Esetleg Tudják mindegyik konstrukció néhány más Madhouse, néha kell együtt lenni, közös helyiség vagy ketrecben.

 

Javaslat a felvétele a magyarázó szöveget könyvei pszichológusok és pszichiáterek, valamint fordítási szótárak:

kör-maker, kör-készítő, cropmaker, termés kör csaló = szellemileg beteg egyéni, mentálisan kiegyensúlyozatlan személy, perverz, deviáns, degenerált, lelkileg sérült egyén, Perverted személy, Deranged, őrült személy, őrült fickó, őrült, mentális, pszichopata akasztó-on, free-rakodó, beteges hazudozó. Az egyén szenved mentális betegségben - ez lehet például egy formája könnyebb, de is nehezebb skizofrénia, megszemélyesítés valaki más (usuall és könnyebb formában - Napoleon, elnök), vagy valami más (usuall és súlyosabb formában - mint például a Microsoft állat - kutya , tehén, növények vagy akár tárgyakat csak - az út Bollard, fa, retek)

 

Ezzel érvelés lesz könnyű kör makering jelenség (kivéve néhány kisebb említ egy hasonló módon számos más bekezdéseiben ezen az oldalon) ezen az oldalon búcsút örökre, és a következő dolog lesz semmi ez a kis érdekes tudományos web moslék varasodás az aszály és az emberi trágya. Bár ez talán nem tűnik első pillantásra, ott jelen van Teljesen valódi, igaz az alapkutatás, az összes funkcióját, tudományos ellenőrizhetőség és ismételhetőség. Hát CERN need.need.

 

Még ha bármikor a jövőben úgy tűnik, hogy tévedtem, vagy hogy én Ploughed a homokot, legalább megpróbáltam. JL

 

Még ha bármikor a jövőben is így jelenik meg, hogy néhány erőfeszítésekre volt haszontalan, legalábbis azt tanácsolják, hogy az emberiség: "Ez az út rossz, kedves barátaim." Jerry Cimrman

 

Looking Back Into History

Nevű jelenség (kör-döntéshozók, kör döntéshozók) elég határozottan a kérdésnek tulajdonított gabona formák, miután néhány kezdeti tétovázás. Néhány mentálisan zavart egyének, kezdetben némi bizonytalansága, felrobbantott A saját trombita, és bevallotta, hogy az teljesen alkotásai valaki mást. Egy idő után azt találták, hogy a tényleges szerző soha nem fogja bejelenteni HIS authirship, indokolni őket a Monstrous figments és rantings, még ha ez volt a legképtelenebb. Ők kezdtek nagyon használják a gyorsan azt, anélkül, hogy legalább egy kicsit is érdekel, ki az igazi szerzője az alakzatokat. Voltak teljesen elégedettek a gyakorlati álláspontja, hogy ő soha nem tesz vallomást, veleszületett Talán miatt szerénység. Szintén soha nem tiszta "pin lyuk" után a munkáját, szemben a kör számára.

 

Nem csoda, hogy soha nem fogja igazán bele. Lehetséges, hogy éppen csak a "várakozó álláspont", diszkréten és lassan készül abban a pillanatban, ami valószínűleg meg kell történnie egy nap. Továbbra is csak szeretné őket, hogy ez soha nem került sor. Ez a mentálisan zavart egyének, objektívek büszkén tól, hogy senki nem zavarja Ezek értelmetlen henceg, és az egész világ hisz ő fikciók, az ittas Hogy őrült figments tett beteg agy Their Own, hogy valóban néha bemegy valami szántóföldi növénytermesztés, így próbálja, hogy létezik " valami "létrehozása, és adjunk a saját bullshits sokkal hitelesebb e. A Same Time lenne Waiting is valódi szerzője gabonakörök, így is Ez történt jelen lenni ezen a területen, és ez "kezet" velük valaha is. Után, ezt követően érkezik meg a mező "Men in Black" (autó) a kör-döntéshozók, vedd ki őket ott faládák (Felfedező ha egyáltalán), és őket határozottan helyezze be a temetőbe. Még egyszer: már csak azt kívánja nekik, hogy ez nem történt meg.

 

Többek között olyan villám kibocsátása terén teljesen könyörtelenül megöli a föld felett és alatt több tíz több száz kilogramm kis állatok (békák, egerek, hörcsögök, földi mókusok, sisels, rovarok, mol). Egyes ritka esetekben több mint opció 1 tonna. Sok függ a távolság milyen hatással van a mentesítés homlok, de valójában talán kis állatokat le kell ölni, még néhány főbb jelenségek -Return StrokeKísérő vagy azt követően, és az azt megelőző (lépcsős Leader, befejezetlen Pozitív streamerek, lásd Lightning). Is kis rovarok is leölhetik következtében a indukció a növényekben. Kivételes esetekben néha "utólag" a földön fekszik, még sok tonna repül Nagyobb állatok. A tiéd tényleg ostoba kör döntéshozók próbálják helyezni objektum valamikor a jövőben közöttük?

 

Tegyük fel, hogy még úgy tűnt, hogy lehetséges vizsgálja meg annak lehetőségét, hogy rendszeres minták által létrehozott idegenrendészeti vagy kör-döntéshozók, míg a villám bevezetések és E keletkezô származó növényi kultúrák károsodásának Ezek jönnek létre csak szabálytalan. Lehetséges volna, hogy ők még soha nem találkoztak egymással? Több ezer eset évente? Lenne lehetséges, hogy a villám mentesítés nem egy esetben találat valaki, aki már annyira romlik a hírnevét, és csak primitív A száraz Kísérletek a szivacsot az ő munkáját? Mi a helyzet a törvény szándékolt ismert?

 

Occam megtartja Fingers Crossed

kör döntéshozók lenne ő őrült iniciatives, hosszú ideig (évtizedek), csak véletlenül segítője és kissé zavaros csoportok szkeptikusok a világon, aki meglehetősen egységesen tévesen értelmezte Egyébként nagyon megbízható működésének elve Occam szabály : "Abban az esetben, További megoldások az egyetlen helyes (a legvalószínűbb) Ez a legegyszerűbb " . Ez nagyrészt szükségessé a lehető legkevesebbet további véletlenszerű és bizonytalan feltételek mellett előnyös sem.

 

Ha folyamatosan, Decades teljesen titokban, de még HIGHLY összehangolt, egy tevékenység csoportjai részeg mentálisan egyénnek a világon, hogy valaki képviseli a lehető legegyszerűbb megoldás, nincs szükség, hogy megakadályozza őt a szárazság és az állítást semmilyen módon. Valószínűleg a legjobb Gyorsan küldd el egy intézmény száraz Alapítva célokra.

 

(Csak a puszta tény, hogy több mint egy hosszú ideig lennének teljesen észrevétlen és észrevehetetlen, egy viszonylag bonyolult kiegészítő feltétellel, annak ellenére, hogy, és több alc ezreléke a vér lenne, szinte lehetetlen feltétel Them már csak találni egy olyan területen, a termés ...)

 

Csak összehasonlítás: Bármely embercsoport még Would és viszonylag egyszerű minta, Amikor számolva minden egyes feladatok szükséges annak létrehozása beleértve a projekt, a szállítás, akkor az végre több tucat hasonló száz munkaórát, villámlás volt, "dolgozó" 100 mikroszekundum, A szavak 100/1000000 a második ... (100 villám-mikroszekundum) ...

- Occam - Obbama? ...

 

Szkeptikus Window (egy kis kirándulás)

Mi a neve az emberek választhatnak, Kinek Évtizedekkel hitte nyilvánvalóan teljesen őrült nyilatkozatok, vagy akár demonstratív végzett, az első kamera, is nyilvánvalóan teljesen őrült mentálisan zavart tevékenység egyének csoportjai csökkent nyilvánvalóan zavart és értelem, hivatkozott őket félistenek, és A tevékenységek dicsőít az eget, és hivatkoznak rá, mint az egyetlen helyes és lehetséges magyarázat?

 

A következőkben egyfajta reductio ad absurdum (Nagyon hasonló)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Tegyük fel egy pillanatra, hogy kör döntéshozók létezik. Készült a különböző formák termés, és néhányan közülük azt mondják, együttműködve az idegenek. Más viszont a maguk idegenek. Igen, még akkor is elismerte, hogy idegenek léteznek, és kéz a kézben körben döntéshozók termelnek körökben. Mi bízom bennük, hogy az egyik vagy a másik, vagy együttesen termelt, mondjuk, az alakzatokat a két kísérő fénykép (kék nyilak, minták az év ... a ... ahogy a minták nagyon jó). Micsoda egy hülye, csavar-up, bádogos, Dement, scrapmaker, bolond, pazarló vesztes, Hogy Incompetent hiba görbe kezét, majd mindent, ami Készült az ábrákon jelölt piros nyilak? Nevezetesen Valaki tette minden.

 

By the way, másodlagos bizonyítéka eredetiséget a számok Wylatovo kell szolgálnia viszonylag könnyen Traceable a tény, hogy még egy hülye idióta és kör-maker soha nem választott ő alkotásait mező általa már talált tárgyak jelzik piros nyilak ...

 

Talán egy kicsit részeg során a teljesítményét? Lehet, hogy elromlott A vágódeszka, pallók, kötelek és vonósok? Sikertelen A magnetron, Fézerek, masers, lézerek, gecik, Tasers, ciklotronok, synchrocyclotrons, phasotrons, Röntgen lámpák, mikrohullámú kibocsátók, elektron ágyú, vagy bármely más eszköz, amely a féreg használható bombázás a területen? Vajon nem a mentális fókuszt és pillanatnyi energia, képességek (vagy retardáció), úgy, hogy azok által indukált örvények, hiedelmek, vagy szellemi erők nem voltak képesek képeket festeni elég szimmetrikus? Ezek nem érzik valamikor legalább egy kicsit olyan, mint az idióták? (Aliens + kör döntéshozók)? Szerencsére nem, mert mindketten, hogy nem létezik. Szerencsére, mind a két csoportban összesen Ez lehet gratuláljak a másik az, hogy senki az volt, nem jelennek meg a bármilyen módon is pontosan a pontos időpont is sor, ha éppen az volt semmilyen mintát keletkeztetett. Abban az esetben, aszályok és ők szállítják a patológiai (kör döntéshozók) vagy a NASA (külföldiek). Vagy, hogy Paroubek (cseh rendőrség esetén a megállapítás marslakók, ha azt akarta, hogy megpróbálja feltámasztani a téma, a következő választásokig)

 

Befejezés jegyzet

A hívők a létezését és hatását megmagyarázhatatlan és titokzatos hatalmak és erők, összeesküvés-elméleteket, idegen Tevékenységek, mysterium hívők ufologists, és minden más hasonló gondolkodású emberek: A hely jelölt piros nyilak Vajon megtalálják a növényeket, vizuálisan vagy bármely Használt más módszer of Investigation (a szövetek, sejtek, csomópontok, mikroszkópia, mechanikai tulajdonságok) teljesen megkülönböztethetetlenül növényekből, Az így boldog fotográfia, intézkedés, és vizsgálja meg, hogy a rendszeres belső mintákat. A következőkben egy gyors áttekintést, hogy mi lehetséges talál benne olyan teljesen szabálytalan mintát.

  - Plants elszenesedett - százalékos és apró, jóval 1% alatti. Lehet, hogy nem található, ha a villám kisülési elegendő idő telt el és jellegét gondját Them magát.

  - Növények sodrott és deformált levelek, szárak, csövek, deformált lejáró szemek. Valószínűleg nem is haladhatja meg az 1%-os és százalékos arányuk csak kevéssel haladja sértetlen területeken.

  - Növények közvetlenül a föld fölött, 2-5 cm-es hajlított, törve szára. Több mint 90%. Legtöbbjük megmutatja képest, az egészséges szárak, nem nyújtott be `kell lennie (sérült, Weakened) a növények több mint 5-ször alacsonyabb hatáserősségű törés ellen. Is, hogy nyilvánvalóan nagyon könnyen hajlítható A szárak közvetlenül a föld fölött törés nélkül.

  - Sértetlen növények is lehetséges könyök a földre anélkül, hogy elszakadna a szárak, de sokkal lassabban, és mutassa meg még sok szembeni ellenállás Greater Than szárak dőlésszöge benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) és környéke a becslések szerint 10-szer.

  - Növények szárak körülbelül ugyanabban pont, 2-5 cm a föld felett tört. Ezek a becsült 10%-forduló szárak a földön fekszik. Ezeket területeken helyezkednek el, főként közvetlenül szomszédos a alakzat határ. Szembeni ellenálló képességét törés és hajlító vagy hajlandóság nem több csak 2-3-szor alacsonyabb a szemben egészséges kontrollnövényekkel.

  - Elég gyakran meg fogja találni benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) kötegek szárak, rendezett egyenletesen elosztva az egyes hurok egy másik - az eredmény a Domino effect.fect.

  - Nagyon gyakran előfordulhat is nem talál be `kell lennie (sérült, legyengített) kötegek szárak belül nagyobb mintákat.

 

Amennyiben a jövőben fognak találni az összes leírt változások Hogy nevű helyen. Ez az állítás akkor megpróbál refs Közvetlenül a jövő évben. Valami Them Jelentése valószínűleg már küldtek a messenger ősi maják. Ők lesznek szállítva a lehető legtöbb milliói piros nyilak a világon, hogy mennyi akarnak, és képesek lesznek, hogy próbálja meg végrehajtani, hogy nem található ilyesmi. Ők választhatnak az általuk választott. Ez az úgynevezett jóslat, és tartozik a széles körű tudományos technikák használt alapkutatás, Melyik rejtély hívők szeretni, mint a fájdalom a csacsi.

 

Az egyetlen probléma az, ő mostantól Az egyetlen probléma. Ez lenne természetesen óriási problémát számukra, vegye figyelembe, és fedezze fel valami olyan közös, szokásos, mint minden növény szabálytalan alakú. Elég Teljesen alatt szintjük, valami száraz RÉSZTVEVŐI egy Earthbound, ami talán nem sikerült Kelj fel az azonos vagy hasonló módon, mint ő annyira Féltett szabályos mintákat. Mindegy, hogy valaki más is nagyon örül, hogy ahelyett, hogy az összeset.

 

Végül egy üzenetet minden kör döntéshozók az egész világon, mondván, valamint a klasszikus szerző: "Azt, hogy engem akar hányni ..."

 

Mégis teljesen a végén (erős karakter) méterek)

Ez egy nagyon jól ismert esetben, ha két szenilis öreg fogeys, D & D-ben Nagy-Britanniában a kilencvenes években (lásd a Google : D & D termés kör), akik azt állították magukról, hogy a szerzők az összes mező gabonakörök, anélkül, hogy ő nagyon kétes állítások még a legkisebb mértékű hitelt érdemlő. A szomorú tény, hogy a szerencsés újságírók Úgy ugrott a csalit Műkedvelő és tényleg hihetetlenül ostoba módon. Eldobta bármely még a legalapvetőbb tanításait arról, szükség van az erőforrás-hitelesítés és a követelések, és így részt vett az egyik legnagyobb misztifikáció a huszadik század, amely talán nem párhuzamos a történelemben. Ó, azok a szerencsétlen újságírók. Váltak de facto mint társ-szerzők egyik legnagyobb misztifikáció a 20. században, még akkor is, ha a neve ennek ellenére nem Orson Welles. Ők még nem volt egyértelmű, első látásra, hogy egy sor olyan alkalmasan választott mindkét kérdésre azonnal Ez latyak régi fogeys elítélték a kóros hazudik. De abban az esetben, ami azonnal elvesztette több ezer újságok példányszáma és nagy díj. Nem ez volt az első alkalom, sem utolsó, amikor a szerencsétlen újságíró saját erőfeszítéseiket közvetlenül részt vett egy nagy ámítás.

 

Két rozsdás öreg Geezers gondolta, hogy ha csatlakozik a csúcs A latyak lakás sapkák és dróttal, mint a "irány-kereső" Ez az egész emberiség fog hinni nekik, hogy segítenek használatával feldolgozott gabonakörök, mint gyorsan és egyszerűen, mint rajzolás tábla használatával előrajzolásához iránytű. Több száz körök évtizedek óta soha nem fogott. Meg kell jegyezni, újságírók hitt nekik. Meg kell jegyezni, hogy az újságírók nem jelenti az egész emberiség számára. Szerencsére.

 

Sok évvel ezelőtt kifejezett Robert Heinlein Hogy nincs szükség, hogy vizsgálja meg a rosszindulatú szándékkal, ahol elég, hogy ismertesse a Causes közös emberi butaság. Is keresni nincs szükség összeesküvés elméleteket. Ebben az esetben sajnos messze nem volt a legnagyobb oka minden hibát Nyilvánvaló nonszensz újságírás, támogatja Mr. Persze kiadó merész táska (mint ez történik). Bár ugrik a folt ez lehetséges Alkalmanként valaki, Ki de ebben az esetben, akkor valószínűleg túl kevés a közös, hogy a három pont. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Keresés a nők

Ezek a "külföldiek" nem lenne soha Revealed, de Bower felesége. Észrevette a sebességmérő az autó a sok kilométer, ráadásul a férje sem elmagyarázni, hogy hol töltik az éjszakát. Végül, azzal vádolták, hogy a hűtlenség és a Bower és Chorley jött ki az igazságot. Chorley halt meg a 1996. Bower az ő tiszteletére 2004-ben létrehozta az utolsó képet a Rye. Hozzátette, hogy kígyó, ha nem lett volna féltékenység a felesége, akkor valószínűleg soha közzé.

 

Kedves Mrs. Bower! A világon a mai napig sikerült megvalósítani a sok tízmilliárd kifogások Ez volt az egyik cél csak - kihúz és csökkentené házasságtörés. That Which feltalált D & D Verhetetlen teljesen az egyik legostobább, valaha a történelem befejeződött, és volt, amely hitt, de semmiképpen sem mindenki. Saját szintjén Drasztikusan aláírt mentális szintje a két szerző. Nem tudjuk, hol van jelenleg, Mrs. B., nem érdekel. Talán ahol Chorley. Ha igen, adja meg, hogy van a hülye (ha már van is) darabokat a pofont, és magyarázd el neki, minden egy hazugság, hogy látható lesz, még a halál után.

 

Ők maguk soha nem volt semmilyen gabonakörök így, ez csak egy ürügy arra, hogy kínos indokolják utaznak kurvák. Még ma is nevetve, amit te és az egész emberiség volna. Talán nem is vezessen kurvák, csak lovagolt Doug a Dave, ma modern. Egy dolog, utalva: lehet, szinte biztos. Ha mindent ugyanis valóban végeztek területen (több száz alkalommal több órás éjszakai munka a területen), valószínűleg közülük már várta a jogot szerző a minták termény területen és legalább egy esetben találkozott volna velük, és A kezét rázza. Lennének szállítjuk haza egy fadobozban után. Bármely természetes erők úgy kellene tekinteni, ő csak erkölcsi kötelezettsége, hogy tegyünk valamit a hasonló száraz két idióta.

 

Végül: Lehet, hogy tényleg voltak a termény területen. Valószínűleg már csak a két, de akár jobb nekünk, és örökre REMAIN rejtély. Lehet, hogy miután néhány is nekik, hogy gyűrött termény maradt. Valami ilyesmi Milovice - East - feljegyzett eset "párzás Hedgehogs" a 2010. (Photo) Bizonyára nem véletlen, hogy ez a hely (az első mező délkeleti részén Milovice az út) volt a munkacím Célhoz Doug és Dave. Lehet, hogy a D & D-ben a növényi területen is valami hol balra, hol kézitáska, néha kesztyűt. Csak akkor valószínűleg soha nem tudni, hogy maradt elég kézitáska után Doug és Dave ...

 

Egy másik nagyon kellemetlen következménye megnevezett ügy volt egy nagyon kellemetlen tény, hogy szinte azonnal megállt, sőt komoly Kissé kísérletek valódi tudományos magyarázata a jelenségre CC. No jó hírű tudós legalább minimálisan fel semmilyen esetben sem utalnak, és próbálja megoldani a problémát, ez annyira alaposan veszélybe száraz 2 bolondok. Valóban, rendelkezésre álló információk szerint, hogy legalább egy olyan szervezetet már próbált korábban legalább egy kicsit komolyan gyűjt információt a jelenség után, ez a "kinyilatkoztatás", teljesen leállt a tevékenység, amit el kell igazolható a keresőmotorok ..

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz