Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-CCD-érzékelők . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
CCD spektrális érzékenysége
(Különös tekintettel érzékenysége az infravörös tartományban)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Még nem sikerült. Épp most találtam 10.000 módon, hogy nem fog működni.Thomas A. Edison

Én dühöngő alkoholista, és a tomboló rabja, és nem akartam látni a gyerekeket ugyanaz a dolog. Ozzy Osbourne

Már elrendezve egy civilizáció, amely híd létfontosságú elemei alapvetően függ a tudomány és a technológia. Carl Sagan

CCD érzékelők haveIR nem szűrik elég

PagPh
Túlnyomó többsége számára a képek nem számít, de amikor a lövés gyenge fényviszonyok mellett a fényképezőgép érzékelője képes felvenni valamit, ami teljesen láthatatlan az emberi szem számára - infravörös fényt.

 

IR szűrő

Előtt elhelyezett érzékelő a közös fényképészeti készülékek, nem minden kiszűri az infravörös sugárzást. Mint már említettük, a legtöbb kép nem számít, de a helyek, ahol lehet egy hatalmas maradék hő (több száz kilowatt óra), a felhalmozott föld, így van, és talán időről időre egy kis kitörése meleg gázok (teljesen láthatatlan szemek), akkor Able fényképezőgép vagy videokamera rögzíti különböző "szellemek", láthatatlan szabad szemmel.

 

Spektrális érzékenysége klasszikus (Ag - halogenid) is színes mozifilmek, teljes mértékben garantált végződő 690n, nem. A véletlen Hasonló folyamatok A rekord több mint 700nm teljesen Ezért Eliminated velük.

 

A tény, hogy a fényképek (szerzett a digitális eszközök) lehetnek jelen a "valami", amit ez a hely egyáltalán nem jelen, többek között be lehet vonni is maradványai a statikus elektromosság, bár emberre ártalmatlan, de még mindig elég erős ahhoz, hogy okoznak meghibásodások és kiesések bármely elektronikus eszközök. Minden felvétel és információ tároló eszközök, száraz jól megvalósítani átadása elektronok. Az oldalon hátralevő elektrosztatikus töltés után villám kibocsátások is van, "over-ellátás" költségmentesen (akár több ezer megajoule, meghibásodása a készülék okozhat porrészecskék könyv néhány milliomod Joule). Betegségei mikroelektronika az elektrosztatikus töltés nagyon könnyű szimulálni, és vegye figyelembe, például a közel Van der Graaf-generátor (készülék, zenekar). Aki feladja fut Ebben a szobában egy asztali számítógép, mint a Microsoft és a feszültség forrása 3000 - 10000VA vagy Tesla transzformátor, és hagyd, hogy folytatni kereset bizonyos ideig ("szikrázó"), akkor szinte biztos, hogy a számítógép újraindul, legfeljebb 10 percig, és leállítása nélkül a magas feszültségű forrás lesz, aligha lehetséges, hogy továbbra is a PC a futás. A levegő valójában egy bizonyos idő után annyira telítődik HIGHLY ionizált molekulák és porszemcsék, akkor erősen, hogy megsértették alapvető szabály működésének egyes konstrukció MICROELECTRONIC készülék -

" elleni védelem statikus elektromosság "

 

Howgh.

 

 

 

Megjegyzés:

Megmagyarázhatatlan egyes tárgyakat a fényképeket bárhonnan részt vehetnek is többszörös reflexiók Between The objektívekkel. Ma optikai zoom bonyolult struktúrák már tartalmaz több mint 16 tagja van, és már nem csak távolról is hasonlít például egy emlékezetes 3-Tessar objektívet Carl Célkitűzés - Zeiss az áldott emlékű.

 

Egy másik lehetőség, hogy ismertesse a megjelenése alig érthető tárgyak a fényképeket a lehetséges szállítási objektum teljes életlen - por, tollal, rovarok. Meg kell ismernünk, hogy szinte minden az emberek, akik foglalkoznak kutatás gabonakörök nem fényképész-szakemberek. Nem csoda, hogy a lencsék néha mocskos szendvics. (Bár fényképezés terén dolgok történhetnek, az időjárás nem mindig ideális, és minden bizonnyal jobban teljesít fényképeket dokumentációs célból, mint none)

 

Az egyetlen nyilvánvaló kivételt szabályos mintázatok fotózás (nem csak rendszeres) Ezért, Klaus Leidorf , de persze, ő egy tökéletes első profi fotós, különösen a légi fotó, fotózás a minták neki csak valami, mint a "volna -termék ", és nem érdekli Kutatásuk egyáltalán.

 

Végül, Természetesen nem jelentéktelen csoportja rejtélyes tárgyat a fényképeket termény mezőket lehet létesíteni a normális emberi hamisítványok. Mean fotó - hamisítvány, nem gabonakör - hamisítványok. Legyen ilyen dolgok egyszerűen csak néha, és nem lesz több említést róla itt.

 

Az idők során rendszeressé vált szabályt, és így szomorú és tény, hogy a közelben a gabonakörök jelensége idővel kezdtek megjelenni sok furcsa és kétes személyek, Mely inkább helyezni objektum madhouses Ezt állapították hasonló célokra. Ez is Necessary száma a különböző hamisítványok és szerzője nem nagyon megbízható követelések.

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ez annyira szép, hogy találkoznak az emberek látna hülye, mint önmagunkat. Szeretjük őket egyszer, hogy Szo  J.K.Jerome
Mivel az optimista, miután megvan, amire akarja, nem számít. Kin Hubbard
Ha tudta, hogy mi volt, csinálunk, akkor nem nevezhető Research, ugye?  A.Einstein
pz