Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-3 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
3. közzétett szövege
közzétett szövegben kívül ennek az otthonnak web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

Január 13, 2012 www.sarden.cz

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Folytatva megfontolások precedens
 

Crop körök

 - 3

 

 

Fázisainak benyújtásának folyamat - Kronológia

      Ebben a cikkben is csupán magyarázata néhány alapvető elve a legegyszerűbb formák létrehozása - közös kör - az egyszerű, egyenes villámlás, és a kronológia kialakulásának az aszály és a kör során több hetet hónap elteltével mentesítés a villám. A leírt elvek is alkalmazni lehet a sokkal bonyolultabb alakzatok. By the way, minden egyén a gabonakörök ténylegesen emlékezik Fotó 1 (montázs JL) rendszerében áthaladását elektromos áram segítségével egy egyenes vezető (huzal), láthatóvá a vas tömések, hogy csak felváltotta növény szára. Egyszerűen mutat, milyen messze Elérve hatásait az elektromos kisülések, valamint a Nagy-és a távolság már nem. E nyilatkozat nem értenek egyet a meglévő Explorers, akkor tiltakozom ellene, Ők is lázadni ellene, és veszélyeztetheti az ökölbe szorított kézzel magasra, de tényleg, amit valószínűleg az összes, is bármelyik közülünk képes erre, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

Legfőképpen kell jegyezni, hogy az összes itt leírt elvek kapcsolják Először is elég Általában irregullarly benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés. Akár párja valóban kivételes esélyt keletkezett: a szabályos mintát, például egy kört, a híd és csak attól függ, hogy, hogyan fog történni A fázis 1 - kiállítás. Amennyiben ez mégis előfordul elég szimmetrikusan szabályos alakja ARIS.

 

1. fázis - kiállítás.

      A villámlás csatorna átmérője 5 mm, 10 mm-rel több soha (még abban az esetben a legerősebb kisülést is, amikor a Megj. csúcsáramok és csupán egy kis mínusz egy millió amper, lásd a szakirodalom). Villám úgy viselkedik, mint egy vezeték, meghosszabbított ég és föld között, áram, amelyen keresztül több százezer amperes, és egyes esetekben jól vezetett Közvetlenül a föld alatt. Nem mindig, de nem kizárt, ez a megjelenése néhány viszonylag pontos körök helyett a szabálytalan lapított (sérült, legyengített) okozza formák többek között, csak egy jelentős, hogy része a kibocsátás energia eltérített meglehetősen gyorsan jóval a föld, így, amelyek nem szerepelnek a szárazság és a nagy "paraite kiállításokat" másik növény is elvégezve szabálytalan Számos villamos a talaj felszínén, és főleg a traktor nyomokat. A pont megjelenhet ", valamint a természeti villámhárító" (a föld alatt), ami eltereli a kisülési áram Gyorsan egészen legalább néhány méterrel a föld alatt, a másodlagos vagy párhuzamos hatások (villamos energia, indukció) kívül elérést és meglehetősen pontos kör is és csak minimális hatást felett föld. A nemzetség lehet geológiai eredetű (rugók, hibák), régészeti (vas, bronz kor), akár modern (háború repülőgép összeomlott, mérnöki szolgáltatások). A felület a föld működik bázis, és a termény szárak álló úgy működik, mint egy réteg a felvétel anyag (raszter). Azáltal áthaladó áram keresztül a "huzal" ki a kisugárzott energia a környezetbe, és részben az energia hatására a növények (egyenértékű bejegyezhető elecromagnetic és mechanikus erők, ami növényi károsodás, és indukciós tartomány korlátozza a nagyon pontos kör), lehet Őket kell végezni a talaj és a gyökér rendszer (léptető feszültség - nagyon pontos kör), vagy ionizált levegőt koronakisülés (is pontos kör). Koronakisülés és felületi feszültség gradiens hit és kárt növények az egész mértékétől expozíció nagyjából egyenletesen, indukciós szerint a távolság ürítőcsatorna. Az is lehetséges, hogy az egyes felsorolt ​​hatásokat mutathat eltérő polaritású, and Their kiegészítés és kivonva hozza létre különböző koncentrikus körök. Minden megnevezett Megj. kártérítési ideális körülmények között, és többé-kevésbé pontos körökben. Feltételek, legalább részben hasonlóak, mint ideális, lehetséges, hogy csak megpróbálja elérni Ritkán, például a laboratóriumban. A természetben, természetesen, sokkal nehezebb, de: Hasonló kísérleteket (villámcsapás kibocsátása a növények mező vagy legelő fű), a Nature végez sokkal több, mint egy milliárd évente, és még néha kiderül jól becsült Körülbelül egy esetben egy millió. Ez azt jelentette, hogy hozzon létre viszonylag Legalább egy szabályos kör. Minden más "természetes kísérletek" és ér véget a "kudarc" - merül fel "csak" mint egy szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés.

     Nature ÍGY tulajdonképpen helyettesíti az "hiányosságait használt laboratóriumi berendezések," száma laboratóriumi kísérletek elvégzését. Ha ott AZLK készült egy millió Moskviches vagy VAZ egymillió Zhiguli, itt van néhány is Részleges darab készült OK Egy ilyen ritka példány aztán felajánlotta, hogy Brezsnyev elvtárs, de nem használja azt mindenképpen, mert az azt volt HIS íze túl kevés páncélozott.

     Néhány pengék lehet a hatályba nagyon intenzív légáram és a turbulenciák, hogy kövesse milliszekundum után a mentesítés és nem tarthat tovább, mint egy másodperc töredéke alatt, kölcsönösen kusza és szinte "köti össze" egymással, összefonódik, és csomagolják, de ez nem több, mint egy milliomod villamos érintett számának szára. Ezek finom elfedik az állványt, és megállapította, csak azután benyújtása (károsító, gyengülést) jelent meg. Valószínűleg olyan területen helyezkedik el egy négyzetméter közelében ürítőcsatorna (minden egyes hurok mentesítés). A helyszín is jelen lehetnek forgó elektromágneses mező, még több mint három fázisú, és működtesse a növények és szárak is mechanikusan. Növények jár vezetékeket, amelyeken keresztül jelenleg folyik, vagy a vezető által indukált (pl. ionizált levegő, a talaj, a szomszédos üzemek) Végrehajtotta áram. Az ellenállás a rend 1 és több Mohm / cm, attól függően, hogy a növekedési szakaszban. Az oldalon található is Megj. és igen nagy feszültségű több több százezer volt méterenként és mérhető áram átfolyik a növényeket. A legtöbb növény, amelyek közül néhány Lehet, hogy egy nagyon rövid idő alatt lényegében mechanikusan téríthessék el egyensúlyi helyzetben, és így részben mechanikailag sérült, térjen köszönhetően saját rugalmasság a helyzet majdnem megkülönböztethetetlenül attól, amelyben voltak találhatók előtt mentesítés. Ott még mindig történik csak Exposition - viszonylag rendszeres raszter álló növények Tárolt volt valamilyen formában elektromágneses rekordot. A túlnyomó többsége a növények lehet vizuálisan megfigyelhető szinte semmit, a mező régió már semmit. Általában legalább néhány napig, de is hétben szinte semmi sem történik (vizuálisan). Tény, hogy minden leírt Ez az idő már folyamatban van a 2. szakasz .

     A corona kibocsátások már említettük valamelyik előző részeiben, is kép hozzá. Ürítőcsatorna veszi körül, hogy mivel egy folytonos réteg - köpeny, míg a rá merőleges vetítés és nagyon precíz kör, és a intenzitása azt befolyásolja növény belsejében gyakorolt ​​hatása miatt lenne megközelítőleg egységes legyen, eltérően például az indukált feszültséget. Szélessége függ szinte csak aReturn Strokeáram (csúcs), és természetesen nagyon különböző, például között a mentesítés a 3 ezer és 600.000 amper. Az a tény, hogy miután a villám kisülési Megjelenő függőlegesen a földbe lehet érintett kukorica növények egészen pontosan egy kört, ezért a koronakisülés is nagyon jelentősen hozzájárulhat. Nagyon gyakran nem csökkenhet pontosan Merőleges kibocsátás, és így meg lehet magyarázni a különböző elliptikus formák, valamint fél-holdak és félköröket.

     Ez nagyon lényeges finomítása "Circle Exposure" kerülhet sor, még legalább kétféleképpen másikra (lásd később). A mentesítési kerülhet sor is igen összetett interferencia hatások (mechanikai és elektromágneses), azonban ezek a jelek a későbbiekben írunk le az egyik a következő folytatás. Bizonyos körülmények között, egy sor néhány, néha csak alig két bevezetések tartozó egy több méter vagy egy kicsit több egymástól idején távolság több tíz milliszekundum, működhet generátor egy hatalmas forgó elektromágneses mező. Ez a mező által generált áram impulzusok több százezer amperes, amelyek meredekség emelkedés több mint 200 ezer amper per MICRO másodpercenként. De erről majd inkább leírt néhány igazán nagyon next folytatása.

     Ha az 1. fázis - kiállítás a Lightning mentesítés kimarad elveinek, feltehetően elég Pontos körben maradt jellemző elsődleges oka a közös, teljesen szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) alakzatok, Megjelenő termés területeken. Ez ok nélkül (villám) Egyébként Vajon bármely szántóföldi növénytermesztés lapított (sérült, legyengített) szinte semmi. De néhány gyengébb, "zihálás" kibocsátások, lehet sok környező növény túlélési szinte intacted ig betakarítás. A tény, hogy szinte soha nem jelenik meg valamilyen szabályos mintázatok után a villámlás, de főleg hasonló mintákat pl Fotó 2 , a szerzők saját fotó, 2008, csehül. Vannak jelen 22kV nagyfeszültségű vezetékek e helyen, Hogy végre a funkció egy villámhárító. Miután a villám kisülési nagyon gyakran elosztott és jelentős része az energia nagy területen lenne leginkább nedves talaj felszínén, legelőnyösebben a traktor nyomokat. A kezdeti benyújtása (károsító, gyengülő) Külső valamennyi, többnyire szabálytalan alakzatok történne majdnem teljes időrendi Azonos leírtak itt, a híd alatt gyakran egy éjszaka vagy esős időben. A fénykép vették két-három héttel a vihar után. Mégis, az előző nap nem volt be 'kell lennie (sérült, legyengített) szár megjelenjenek az érintett növényi területen. Figyelt napi fényképezte.

     A kiállítás úgy hatása elsősorban a merisztéma szövetek, vagyis abban az esetben, a búza, rozs, árpa, zab, szinte kizárólag áprilistól májusig, esetleg egészen a június közepéig. Szintén márciusban bizonyos már korábban viharok fordulhat elő, különösen abban az esetben, a téli növények. Létrehozása gabonakörök akár hihetetlenül gyakran árulkodik "után a vihar." De száraz vihar (éppen páratartalom, valamint minden villám és főleg a mechanikai hatások ebben az esetben) működtetnek főleg az 4. fázisban, majd a képet a vizuálisan Hogy feljegyeztük növényekbe és hetek száma előtt. Augusztus villám, akkor is, ha képesek lesznek létrehozni hihetetlen rezonancia és interferencia minták, már nem képes felvenni valamit a növények, a rögzítés anyag nem működik tovább. Van esetleg csak mechanikai hatások kibocsátások A késői, és ok szállás (károsító, gyengülés) a növények már megjelent, hogy a növények is meggyengült a villám kibocsátások hosszú ideig, mielőtt, néha közben a "felvételi időszak" - március-május , illetve a kicsit később .

 

Phase 2 - gyengülése növények (szárak).

       A legtöbb termesztett növény kapott ugyan felett határérték (káros), de nem halálos adag villamos. Ezek belül jön létre valamilyen ártalmas vegyi anyagok, és azok Hogy kezdődött, valamilyen módon kompenzálják. Levezetése áramok keresztül, át a talaj felszínére alatt, amely miatt a talajfelhasználás megváltozása kémia (pH, tápanyag-összetétel), és a helyzet a növények ÍGY nagyon emlékeztet a feltételeket, amelyek után előforduló átültetést. Úgy hívják a transzplantációs sokk után a növény kompenzál Ez nagyon hasonló problémákat, és általában hajlamos eredményez becsült körülbelül két hét, talán hosszabb stagnálás növekedés és késleltetett érlelés. Egyes növények után a villámlás meghal, az állományok a gabonafélék Becsült Ez csak néhány százalékkal (csakúgy, mint valamikor 20-30%), és a tapasztalatlan szem nem gazdálkodók nincs a legcsekélyebb esélyt, hogy ismeri fel valami ilyesmi. Le miatti elvékonyodása és meggyengülése, az eredeti növényzet növények végül elvezethet Növelje észrevehető a növekedés gyomok, amely megfigyelhető a betakarítás után és határozottan a zöld területeket. Fotó 3 - Ancona , Olaszország, és a minta a 10 június 2007. Itt a helyzet a betakarítás után nyert a Google Earth , és a kép a 2007-es évben Koordináták N43.574443 E13.432214 ° °. Hasonló indokkal gabonakörök fotók betakarítás után lehetséges talál több száz.

     Több terjedelmes növények (több példányaira négyzetméterenként), és száraz burgonya, cukorrépa, hagyma, pamut néha meghal azért, mert az integrál a negatív hatásokat a terület egész lakott Them nem képesek túlélni. Többnyire egy szabványos körben a területen, de tudom, hogy gazdálkodók a nagyon korai időkben, és ezek nem is meglepett és Minimálisan arról, amint már említésre került néhány precedens szöveget. Az egyik jövőbeni folytatása ez a sorozat lesz teljesen összpontosítani csak és kizárólag a súlyos mezőgazdasági és botanikai tudósok és kutatók pont a kilátást a villám kibocsátások hatása a növényi monokultúrák, mivel azok különböznek a súlyos mezőgazdasági folyóiratokban és szakirodalom. Lesz lehetséges, hogy győződjön meg arról, hogy megbízott szakemberek nagyon jól tudják, mi történik ott, és száraz ügyben.

     A felfedezés az elhullott, illetve súlyosan megsérült, haldokló növények mindig volgende legalább néhány napig, de is héttel a villámlás. Minden növény, még azok is, azonnal öltek meg a mentesítést, a megkülönböztetés nélkül honnan INITIALLY Ez sértetlen. Valamivel később kezdődik Withering (néhány nap vagy 1-2 hét után a kibocsátás), és végül teljesen halott. Néhány over-halálosan érintett növények talán még életben bizonyos ideig (jeleit mutatják az élet, azaz anyagcsere). Aztán függ leginkább ez, Ki fog látogatni a hely, mint az első. Egy tapasztalt gazda tudomásul veszi, hogy a pont villámcsapás érte, nem volt és soha nem is lesz lehetséges, hogy véd, és nem is következik, hogy a probléma többé. Lehet, hogy egy képen és írni, és említést arról, hogy egyes mezőgazdasági szakmai folyóirat vagy kiadvány. Ha száraz helyen meglátogatni néhány ufologist, mysteriologist, vagy bármilyen más önjelölt "szakértő" a gabonakörök és földmérő, is hogy egy pillanat körülbelül ez a helyzet (sok bekattan). Megállapítja, hogy valószínűleg idegenek landolt ott. Vagy Írtak valamit a területen, a mikrohullámú sütő, lézerek, vagy előnyösen néhány teljesen ismeretlen, és soha nem detektálható a fajta energia (a legjobb, mert a nyilatkozat száraz és egyszer teljesen bizonyíthatatlan örökre). Ez az állapot akkor ott voltak Teljesen valami mást csinál, vagy több dolgot alltogether. Vajon ezt a cikket írni róla, mint sok UFO, idegen, vagy mysteriology Hasonló szakosodott magazinok lehetséges, amit sokan a világban létezik, és utazik, és ez több mint bármely mysteriology, ufology és hasonló konferenciák az egész világon sok éven át.

 

Phase 3 - A megjelenése meggyengült növények kötetek, támaszkodva egymásra.

(Víz felületi feszültség, a van der Waals-erők)

      Plant szárak fakulnak (gyengülés) Ez szinte csípte a saját súlya alatt. Lean oldalra, többé-kevésbé véletlenszerűen, és néhány prop egymást. Hozzon létre egy véletlenszerű kötvények, több tíz, több száz szára (több négyzet decimetres), bár ez nem egyedül már megbirkózni a saját súlya, de a támogatást a "Elvtársak közel állt" a billenő felfüggesztették. A közvetlen kapcsolat lép hatályba van der Waals-erők (a víz felületi feszültsége), és egy ideiglenes kötet egy ideje jelentősen megszilárdult. Vajon a helyzet a "késleltetett dominóhatást", "kártyavár", vagy "teepee". Ismételten nedvesítő és szárító üzemek megérintette alkatrészek Legyen tartani, és nem hajlik a földre, már egészen a betakarításig. Felmerül valami hasonló "ragasztott domino" (a kártyavár ragasztott).

 

4. fázis - Pillangó hatás.

       Mint egy pillangó működhetnek reggeli harmat, az eső, szél, vihar, villámcsapás. Csakúgy, mint a kamatok kérdése, valamint az éppen kijelölt reggeli harmat fog okozni súlygyarapodás például a föld feletti része búza és ezer tonna négyzetkilométerenként (10 tonna hektáronként), ami megegyezik az 1 mm csapadék. Ez nagyon nehéz, és "Butterfly" . Rain terjeszthet be a teljes összeg a búza szárak nedvesség súlya forduló 5 Times Higher. Nagyon gyakran benyújtása (károsító, gyengülés) (kezdeti) belül megtörténik néhány órával, többnyire nedves körülmények között, még akkor is, ha vannak bizonyos kivételek. De a legtöbb esetben gyengíti és szállás (károsító, gyengülés) továbbra is a kevésbé érintett területeken fokozatosan egyre több távol a pont a sztrájk egészen a betakarításig. Mivel az első kanyarban a földre, csak szára a leginkább érintett területeken - néhány százalékkal, a betakarítás előtt nem nyújtottak be `kell lennie (sérült, legyengített) tíz százalék. Néha még a 90.

 

5. fázis - Domino hatás ..

      Viszonylag egyszerű és érthető folyamat során a még talpon csokor szárak fokozatosan lehajolt az egyes hurok egy másik. Bár nem csak valószínű során bármely csapat szárak leesés Knocks Legalább még egy. Ahhoz, hogy a földre esik több kilogramm anyag négyzetméterenként egy átlagos magasságú fél méter, és hozhat létre jelentős levegő áramlását, jelentősen erővel működő állás szárak és azok kötegek. A vallomása egy hasonló jelenség, talán az egyik fraktálok a Stonehenge - Tanúk leírásban fokozatos, de gyors hajlítása szárak a földre belül néhány perc között véli, hogy nem fúj a szél közelében, mozgott valami ilyesmi forgószél, és a port. Ez hozta létre a benyomásom, hogy közvetlenül bennfentes Ez termés területén kifejti orientált forgószél által okozott egy ismeretlen forrás és az energia, fokozatosan okozott Mindez benyújtása (káros, gyengül). Tanúk meghökkent a megfigyelt happening nem tudta, hogy a földre hullottak viszonylag rövid időn belül több tonna anyag, amely önmagában képes volt, hogy egyfajta levegő és por forgószelek, és ezáltal mérhető erők, amelyek jelentősen hozzájárulnak a megvalósítását kezdeményezte. Keresztül a dominó hatás is Lehet magyarázni, amelyek egyébként első ránézésre nehezen érthető, hogy néha (nagyon ritkán), lehetőség van egyes gabonakörök találta csokor szárak nagyon Rendszeresen elrendezve 1 egymásra. Ugyanez vonatkozik a nyilvánvalóan teljesen szabálytalan formájú benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés, amennyiben lehetséges Figyeljük meg ilyesmi sokkal gyakrabban. Ez csak szomorú megerősítését, hogy viszonylag bizonyítható tény (is elég szomorú), hogy a túlnyomó többsége a ufologists, idegen hívők és rejtélyes nyomozó, aki valaha Elintézték gabonakörök, még soha nem látogatta sem Megfigyelés bármely közös, szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés Az egész élet. Fotó 5 - szerző saját fotó.

 

Összegzése folyamatok a kronológiát a szállás (károsító, gyengülés) termés fejlődését.

1. fázis - kiállítás.

Phase 2 - A gyengülés a szárak

Fázis 3 - Van der Waals-(a víz felületi feszültségének, tapadás és kohéziós)

4. fázis - Pillangó hatás

5. fázis - Domino hatás

Időzítése a kronológia folyamatok.

1. fázis - a másodperc tört része, hogy néhány másodpercig.

Phase 2 - néhány nap, hogy hét, lehetséges több mint két hónap.

Phase 3 - több órán át a nap.

4. fázis - néhány másodpercig percig (még hosszabb).

Phase 5 - néhány perc óra (még hosszabb).

 

A 2. és 3. fázis lehet csaknem bontatlan nélkül éles határok. Szakasz 4. és 5. lehet persze néha sokkal hosszabb, és lenne néhány konkrét példát, még egy nagyon jellemző a 2011-es évre, meg lehet említeni, hogy nagyon jól dokumentált. Jelenik meg néhány következő folytatás.

 

Fizikai és kémiai (biológiai) folyamatok a fejlesztés különböző fázisaiban a szállás (károsító, gyengülés) növények.

1 - villamosmérnöki (indukció, a jelenlegi vezetés, rezonancia és az interferencia az elektromágneses hullámok), mechanika (nyomás és lökéshullám, földfelszín rezgés, rezonancia és az interferencia mechanikai rezgéseinek padozatú, a légi és a növényi felület - szél, hullámok, körök) , elektrokémia (következményei az elektromos áram halad át a talaj megoldásokkal és a növények szöveteiben, a kémia, termokémia, pirolízis, redox reakciók kiküszöbölése rövid távú átmeneti csoportok, valamint a hulladékok elektrokémiai reakciók nagy oxidációs számú alakult a növények és a talaj

2 - kémia, biokémia, biológiai és élettani folyamatok az üzemben, a viselkedés a növények körülmények nagyon hasonló a hatása a transzplantációs sokk, így a káros vegyi anyagok a fázis 1-Növénykórtani (a következményei az ártalmas vegyi anyagok = kevesebb ellenállása meggyengült növények ellen növényi is állati kártevőkkel)

3 - mechanika, Növénykórtani (folytatás) sztochasztikus folyamatok, fizikai jelenségek (VDW erők, a víz felületi feszültségét, adhéziós és kohéziós)

4 - mechanika (inicializálási folyamat fázis 5), a fizikai jelenségek, elsősorban a folyamat legyőzése van der Waals-erők a tapadás és a Kohéziós

5 - mechanika, az átalakulási folyamat az ideiglenes potenciális energia a mozgási energia, az aerodinamika (ideiglenes levegő okozta csökkenő csokor szárak és ideiglenes intézkedés vis más ma is álló csokor növényi szárak)

 

Záró megjegyzés: Domino hatás okozhat észrevehető finomítását egyenletesen Eredetileg nem túl "veszélynek kitett" él a kör. Az árrés már látszanak sokkal ellenállóbb csokor lényegesen kevesebb sérült és meggyengült szárak, mint a közepén. A dőlés a földre már okozhat csak együttes tömege sok más szárak, hajlamos miatt a dominóhatást. Ellenkező esetben, akkor talán kibírja egyenesen a betakarításig. Éppen ellenkezőleg, más, gyengébb, elérve még távol a központtól a hőmérséklet, mint mások, marad állva miatt a csoportok alá tönk kötetek már kimaradt Them, vagy nem éri el őket. Fotó 6 - Kísérő ábrán a piros terület feltételezett minta erősen érintett, zöld marad. A spirál szemlélteti a dominóhatást folyamatban a központtól to edge addig a pontig, ahol megáll.

 

Ez lenne a mai monotematikus cikkszám A Kronológia mindent eddig. Mi a következő lépés? Talán meglepő, talán nem ...

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz