Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-1 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Az első közzétett szövege
az első közzététel kívül e saját web www.sarden.cz - cseh internetes sci-fi magazin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

Fordítás közzétett szövegben április 28, 2011-ben www.sarden.cz (cseh internetes sci-fi magazin) angolra. Nem anyanyelvű. Elnézést, kérem.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

Az első cikk, az első bevezetés a nagyközönség eredményeit Több éves kutatás a termés.

 

A megvitatása: 

Crop Circles

 

 

Először is fogják meghatározni jelentős számú szempontból. A legelső dolog lesz "gabonakörök" átnevezve "Crop Patterns", mert nem csak a körökben. Egy bizonyos szakaszában a kutatás volt a tendencia, hogy nevezze meg a "Field Piktogramok" (FP), mivel ez az erőfeszítés volt, elhagyott egy nagyon egyszerű oknál fogva. Piktogramok a képek, hogy bizonyos adó-és a tájékoztatást megadják. Amint az volgende text "Crop Patterns" továbbítja egyáltalán nincs információ, bár néha tényleg Úgy tűnik, hogy. A száraz esetekben Kinek nyilatkozatot követően "megoldotta" a viszonylag nagy megbízhatósággal volt hamis. Ilyenek például a "Message from Chibolton" - 2001/08/21 vagy Crabwood - augusztus 18, 2002, vagy a "PI Configuration" - 2008/01/07, Barbury Castle, Természetesen nagyon nehéz, de a humán erők realizálható számok.

Hivatkozva: mivel ez egy viszonylag tapasztalt ciklus, valahol volgende szöveget használt minták és közös rövidítés steady gabonakörök (gabonakörök).

Kezdetben lesz az eredményeit a korábbi kutatási össze több pont:

1. gabonakörök nem is termelt az emberek, sem idegenek, Ők csak egy eredménye, tisztán természeti jelenségek. Fizika, kémia, biológia és egyéb kapcsolódó témákról. Még az is lehetséges, hogy vegye figyelembe az összes mintákat a gabona tekinthető eredményeként termonukleáris folyamatok (meg kell magyarázni.)

Lehetséges 2. mondják, hogy fordulhat elő ezen a területen, nagyon ritkán ugyan, hogy a termék hamis. Mivel a hamisítványok azonosított minták készülnek az emberek, az úgynevezett kör számára. Mivel hivatkozva: Egy statisztikai szempontból minden olyan Részleges hamisítványok abszolút mentességek, mely messze elmarad a terület a statisztikai hibák - amint azt a nagyon következő pont, a volgende szöveg jelenik meg arról, hogy szinte nem történik említés. Eltekintve a páratlan kivétel (statisztikai).

3th Bár úgy tűnhet a legkevésbé valószínű bit, száraz hoaxok valójában csak egy apró töredéke a százalék, jóval kevesebb lehetőség ezredrésze teljesen felfedezett és felfedezetlen szabályos vagy szabálytalan mintákat. Természetesen sokkal több, mint 99,999% az összes minták termény valaha létezett, is jövőben okozott volt (és lesz) lenne tisztán természetes, föld erők. Az ilyen közzététel ellentétben nagyon erősen szinte bármilyen filmet vagy TV show, figyelmet fordítva a Crop Circle problematikájával. Persze, kivétel nélkül, minden száraz programban Végezzünk Egyének vagy csoportok emberek deszkák és kötelek, aki látszólag részt vesz a gyártás száraz beugratás, ami bizonyos csoportjai megfigyelők megkötésére többször is, hogy ez az egyetlen igaz utat az ő alkotása. Statisztikai vizsgálatok azt mutatják, nagyon világosan, hogy a jelenlétében televíziós kamerák vagy film legénység és sokszor (több nagyságrenddel) számának növekedése a különböző Blockheads közölt közelében száraz helyen. Csak nézd meg bármelyik adás Parlamenttel (cz). Különösen fontos, hogy emlékezzen a tény, hogy bárki bármilyen film és TV show végez, jutalmat kap, és az arca lenne látható egy rövid pillanatra Fagyasztó százezer ember. Egyes multimédiás magamutogató a második jutalom a leginkább szükség. Azokat az eseteket (hamisítók minták) legfeljebb (szerencsére), az első és az utolsó. Minden más területen az emberi tevékenység és az aszály hasonló lenne fake Könnyen észlelt megadása után a valódi szerző, hamisító így egyszer s mindenkorra Kitett és nevetségessé. A nagyon egyszerű oknál fogva, hogy eredményeket volgende szöveget, majd a jobb, és csak egy igazi kezdeményezőjének megjelenések növényi minták soha bevallom, valószínűleg azért, mert a veleszületett szerénység, ezért szükséges, hogy megcsinálja neki valaki mást. 

De ha véletlenül a valódi szerző egy száraz hamisító utánzói találkozott, ami valóban történik néha tudja elvégezni az ilyen "performation" vagy a "tűzijáték", ez bizonyosan szinte senki nem gondolta, hogy kövesse őket. Mivel az, hogy az egyszerű gondolkodású-kör döntéshozók miután az ülést, amíg száraz elszenesedett kissé megégett, száraz és találkozó senki nem fog minden esetben feltétlenül kívánnak nekik. Nincs más választásunk, mint határozottan ösztönözze őket: Légy oly kedves, és inkább ülnek a kocsmában, és fizessen beteljesülés (többnyire ivóvíz, ez a munka.) Ellenkező esetben akkor is a végén, mint ez ... Ön Hozzájárulás Humanity mindkét esetben lenne kb hasonló.

                           saját fotó                                                              kép forrás

Minták a 4. termés (még a legtöbb rendszeres) is lehetséges, sőt szükséges, adja meg és a benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés.

Ami a vizuális megfigyelések: "termés, Kinek szárak, szemben a szokásos függőleges irányban fekszik növekedés közel vízszintesen vagy függőlegesen."

Ami a mezőgazdaság - gazdálkodás, hogy elsősorban "növény teljesen vagy részlegesen sérült benyújtása (károsító, gyengülés) (nehéz vagy teljesen nem lehetséges a betakarítás előtt). " Ugyanebből a szempontból sok esetben tartalmaz szignifikánsan magasabb kijelölt funkciókról a gabona kártevők ellentétben környezetben, is romolhat következtében nagyobb fokú nedvesség.

A fizikai szempontból lehet benyújtani `kell lennie (sérült, legyengített) növényi nézetek sok Ways, Természetesen, Lehetséges válasszon egy, valószínűleg nagyon tipikus: benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés a "termés, Kinek a potenciális energia egyenlő vagy közel egyenlő nulla. " (Ez több nagyságrenddel alacsonyabb hőmérsékletű, mint a potenciális energia a lábon)

Eltekintve a páratlan kivétel történik minden benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés, ez nem csak a szabályos mintázatok lenne szinte azonos módon. Termés benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) Gyengített Mert kanyarban a földre ( szállás (káros, gyengülő), összeolvasztása (károsító, gyengülés)) köszönhetően ez a gyengeség, Hogy történtek után a kár, nem fordítva. Gyártási termény megsérült (az első nélkül Megfigyelhető Következmények), és kizárólag ennek következtében kár történt annak gyengülése. Usuall nagyon lassú (napok vagy hetek, gyakran), majd végül menedékházak (néha még az sem). Egészséges, ép és sértetlen növényi menedékházak szinte soha. Minden benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) növényi mindenhol, még szabályos minták, szabálytalan is bármely benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) területek, a végre pontosan azonos jellemzőkkel - hajlított, besűrűsödött és az elhúzódó csomópontok, is többnyire (90% felett) ered Unbroken - hajlított szorosan a talaj felett. Továbbá különböző növekedési rendellenességek (főként Teljesen statisztikailag nem szignifikáns mennyiségben). Bizonyos idő után benyújtása (károsító, gyengülés) a növények próbálja meg újra álljon vissza a függőleges helyzetbe, és a kevésbé sérült részben sikeres, mások nem. Az első esetben lehet megfigyelni hajlított csomópontok, a második A meghosszabbításáról.

Egyes kutatók úgy vélik, gabonakörök, hogy egy intézkedés valamilyen nagyon végtelenségig meghatározott erők (mikrohullámok, infravörös sugárzás, örvények, minitornadoes, forgószél), hogy a területen soha nem látott akció, sem pedig az ő jelenléte nem sikerült végrehajtani az objektív megfigyelés , ELSŐ válik meghosszabbítását és hajlító néhány más csomópontok, és csak EREDMÉNYEKÉNT ilyen növények kár válik laposabbá (károsító, gyengülő). Kutatók MINDEN ILYEN KELL egyszer s mindenkorra DISABUSED : A kiterjesztés és hajlító gabona szár csomópontok vagy bármely más egyénnek a család Poaceae, sem más növény, Lesz soha, soha, soha, mielőtt benyújtása (káros, gyengülés), de MINDEN, MINDEN, MINDEN idő után. Ez akkor fordul elő (kibővítését és hajlítások a csomópontok) Főként geotropism (negatív) Amennyiben növény feküdt vízszintesen megpróbálja újra felállni a függőleges helyzetbe (ők kezelni azt a csomópontot, amelynek egyik funkció szintező eltérést a vertikális növekedés - negatív geotropism). Hasonlóképpen Apcsel növények nélkül csomópontok, valamint a fokozott növekedés, is száma sejtek egyes részeit a szár vagy a törzs Elérik állandó változása a növekedés irányába.

Egyik alapvető hiányosságok szinte minden korábbi gabonakör felmérések, a tény, hogy a Felfedezők nagyon gyorsan, és néha nagyon látványosan felkérik, hogy segítsen szinte a világ összes létező rejtély-szakértők, ufologists, asztrológusok, ezotéria, dowsers, okkultista, numerológusok, diviners , a pszichotronika, jövendőmondók, varázslónő, boszorkányok és különböző kiegészítő "szakértők" a hasonló orientáció. Egy vagy két területen az emberi tevékenység, a tudomány és a tudás, valószínűleg Főként a mámor, Dazed lenne arra, hogy titokzatossága természetfeletti jelenségek Majdnem sikerült elfelejteni. Elfelejtett szakértőket is felkér a területen, aki nem az egész kérdést Természetesen ", hogy egy kis tudás", hogy a megoldás az aszály és összetett probléma. Elfelejtette az egyik terület az emberi tevékenység, amely bár nem úgy tűnik, lehet így a kérdés a termés minták, a legjobb magyarázat, szemben az összes felsorolt. Nevezetesen Felejtsd el ... a botanika és a mezőgazdaság. Ez a papír, ezért egy új, viszonylag komplex értelmezése az egész jelenség, még akkor is próbálta ezt a meglehetősen ijesztő és szomorú tény, legalább valamelyest helyes.

5. Az ok az eredő károk a későbbi gyengülése, az az elektromos energia (áram levezetése a növény), és aki Megérkezés ez volt a villámlás - villámcsapás, különösen a legfontosabb (és legerősebb) része - a Return Stroke. Egy részletes leírása az elvek, a folyamat és az energia a villám kisülési nagymértékben meghaladta a várt tartomány ezt a cikket, és minden lehetséges érdekelt személy kell utalni a szakirodalomban.

A villám kisülés kárt okozza a sok gabona és más szántóföldi növények és azok későbbi gyengülése és a szállást (káros, gyengülő), valamint a legelő fű és egyéb fű, és a növényzet hasonló is nem szereplő területeken. A legtöbb száraz lapos (sérült, legyengített) területeken fordulnak elő szabálytalan formák - Véletlenszerűen Kényszerleszállás formációk, RDF . Néhány millió négyzetkilométeres károsodott növények lapított (sérült, legyengített) évente szerte a világon. Összehasonlításképpen, - benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) növényi felület által okozott úgynevezett "kör-döntéshozók" az összeg több száz négyzetméter évente (vagy semmi), amely nagyságrendileg körülbelül 1/1000000, hogy a terület, ami folyamatok természetes, beavatkozás nélkül a száraz utánzók. Regular minták, az úgynevezett gabonakörök (valódi - okozza természetesen) kerek egymilliomod részét RDF területeken megjelenő egész világon évente.

6. alatt villám kibocsátása a területen sok esetben jelentős mentesítés hatalom hosszú ideig, mielőtt teljes végrehajtása közvetlenül kiterjed földalatti egy nagyon rövid ideig a környéken. Köszönhetően gyakran nedves és lényegesen több vezető Ezért Föld felszínét, különösen a traktor pályák és azok közvetlen közelében, akár a távolság több száz méter vagy annál nagyobb, majd egyenletesen halad még a föld alatt. Néhány kis része mentesítés energiát juttatva ÍGY is viszonylag távoli növények vagy A gyökérzet. Ez biztosítja számukra jelennie a mennyiségű káros vegyi anyagok, idő alatt gyengülő növények előfordulhat minden tézisek helyeken és az azt követő benyújtása (károsító, gyengülés), gyakran nagyon hosszú, akár nagyon hosszú vihar után. ÍGY senki sem köti a megfigyelt hatásai gyengülő és egyengető (megrongálása, gyengítve) a zivatar és a villámlás, sok napokban, hetekben még két hónappal ezelőtt. Leírását kiterjesztése villám energia Overground Ez annyira egyenletesen távolabb előfordulhat, hogy nem képviselik és nagyobb veszélyt jelent a magasabb rendű állatok, kivéve a helyszínen, közel a mentesítés, amelyek nagyon veszélyesek bármikor, természetesen. Usuall előfordul, hogy Legyen az első lapos (sérült, legyengített) helyszínek legközelebbi mentesítés, és idővel velük szemben fokozatosan felhalmozódó több, kevesebb sérült, ami tovább egészen a betakarításig.

Az első képen egy olyan hely, ahol a közelben rögzítették a június 24, 2010 at 05:51 CEST nagyjából 22kA villámlás, és egy kis távolságra, hogy a nyolc másik, kezdve 16-58.000 amper, Az összes belül kevesebb, mint egy perc alatt. A kép fotót három nappal később, május 27, még mindig nem észrevehető jelei lapos (károsító, gyengülő) termés, X jelzi a helyet, hogy elfogták a második lövés. Azt rögzített napon, amikor a szállást (károsító, gyengülés) jelent meg először - június 3-nap után a mentesítést. A harmadik lövés az azonos nettó fotót két hónappal később, augusztus 1-jén, néhány órával azután, hogy az első látogatása a webhely villám, miután az első képek a szállás (károsító, gyengítve) az a hely, volt kimutatható károsodása a fényképezőgép memóriakártyát, és összesen 21 kép törölték nem megújuló. Néhány órával azelőtt, adatvesztés (az esti órákban ugyanazon a napon) képeket Bizonyított a kártyán. Után a kár (érzékelt másnap reggel) nem volt lehetséges az adatok tárolását, hogy a kártya az eredeti kiválasztott funkciók, a memória sejtek visszafordíthatatlanul megsemmisült. Elképzelhető, hogy az lenne leírni értelemben vett részt a maradék statikus elektromosság, a tartós valahol underground elszigetelt helyeken. Ez a feltételezés lenne szükség objektív mérésekkel ellenőrizték az oldalon. Tagadhatatlan tény, hogy vizsgálata során a minták olykor valóban mért megnövekedett elektrosztatikus töltés a pontos helyét ő megjelenését. Sokkal gyakrabban bizonyos mikroelektronikai eszközök félt gabonakör Explorers (mobiltelefonok, fényképezőgépek, videofelvevők, MP3) viselkednek pontosan, ha néhány nagyobb mennyiségű statikus elektromosság tényleg ott volt.

7. benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés formájában szabályos alakú, ellentétben a közönséges szabálytalan lehet, hogy csak Legyen köszönhetően nagyon nehéz Indoklás meghatározható. Ez nem lehetetlen, bizonyos okok miatt nagyon különböző lehet egyik helyről a másikra. Mint az egyik viszonylag távoli lehetőség, hogy úgy tűnik, hogy egy nagyon jelentős része a mentesítés energia nem terjed a környező talaj, mert lehet, abban az esetben a szabálytalan benyújtásának (károsító, gyengülés). Továbbra is megszakítás nélkül Közvetlenül alatta jobbra egyenesen le a földre, hogy a mentesítés a föld felett, közel a felszíni és felszín alatti úgy viselkedik, mint az áram áthaladt a huzal, gyakran több százezer amper. Úgy viselkedik, mint egy elektromos vezetőt, metsző a Föld felszínét, megy keresztül, hogy a folyamatos jelenlegi villamosenergia köszönhetően Ez nem terjedt a környéken, ahol csak Sugárzási jelenségek elektromágneses és elektrosztatikus indukció. Azokban az esetekben, aszály minták olykor rendkívül hasonlít minták vas tömések által létrehozott mágneses mező. Egyes formák, és azok hozzávetőleges elvének származási valószínűleg még az is lehetséges, hogy szimulálják a laboratóriumban vagy a számítógép. A környéken az aszály és több vezető vagy vezetők, lehet előállítani is különböző elektromágneses interferencia mintákat. Ehhez az kell, hogy legyen jó állapotban kell, természetesen - a helyén kell elhelyezni, és ezért viszonylag jó áramvezető underground. A föld alatti tájak iparosodott lehet találni sodronyok viszonylag száraz Gyakran (különböző segédprogramok, ha nem csak Unearthed a földről néhány nagyi - Grúzia). Lehetséges, hogy tényleg RÉSZT hasonló struktúrák kialakulásának néhány szabályos mintázatok. Egyes esetekben ez is be lehet vonni a földtani hibák, amelyeket gyakran lehet találni szabályos mintázatok egyes helyeken. Ugyanígy járhat is vízforrások, Természetesen gyakran jelen van sok helyen az ókori települések és máshol, is találtak olyan helyeken, ahol gabonakörök jelenik meg. (Of mindent, ami kimutathatóan Dowsing - geológia, víz)

Hogy lehetséges ez is ott található semmi, mint hogy bizonyos pontokon hatása a villám mentesítés a területen, de a réteg Közvetlenül a felszín alatt közben a hatását a villám kisülési hasonlóan viselkedik, mint a dielektromos a kondenzátor. Ez egy nem-vezető Viszonylag téma, összehasonlítva a környező, mint egy szigetelő, Hogy fekszik egy sokkal inkább vezetőréteggel bevonva, ami lehet Főként vízadó (második, az alsó elektróda a kondenzátor, a felső elektróda nedves föld felület). Az ütközés során a mentesítés ott előfordul a dielektromos bontást, ezért a vezetési teljesítmény viszonylag gyorsan le a metró, anélkül, hogy további terjedésének a földön. Mentesítés ÍGY ismét csak emlékezteti karmester áram, függőlegesen a talajszint felett halad át a föld alatt. A száraz esettől függően, és még sok a növények körülbelül ez megüt csak az elektromos indukciós (ilyen növények definiálható egészen pontosan a kör). Növények közvetlen közelében a villám kibocsátások is hatással lehet koronakisülés, amely akkor közel a villám csatorna a távolság több méter esetén rendkívül erős villám kisülések akár több tíz méter, és meghatározott ismét viszonylag pontos kör. Koronakisülés képezi abban az esetben, valami, mint a villám és gyengén fényes fedelét a kibocsátás, és ez lehetséges regisztrálni néhány villám fotók. De szinte mindig túlexponált a fő mentesítés (Return Stroke), Amely valójában egy hatalmas folyamat, túl minden hétköznapi emberi képzelet. Az intézkedés a villám mentesítés irányítása merőlegesen a központ a világ lehet még magyarázata látszólag érthetetlen tény, hogy ő ugyan bizonyos területeken vannak kialakítva inclinated ovális (ellipszoid) adatok, hanem a fenti Mikor Megfigyelés alatt légi felvételek jelenik meg, hogy meglehetősen pontos körökben. is lehet elképzelni, hogy a nem-Merőleges villámlás részt vehet ő megjelenése néhány részben alakú körökben. Half kör, félkör, félhold és így tovább.

8. Az előző fejezetben meghatározott struktúrák (segítése villámvédelem underground további nélkül behurcolását vidéke fölött a felszín, olyasmi, mint egy föld alatti természeti villámhárítók) is is kapcsolódnak néhány régészeti lelőhelyek, amelyek közül sok helyen fordul elő az úgynevezett Cropmarks, Soilmarks vagy Frostmarks. A részletes jellemzése nagymértékben Exceed várható e tanulmány kereteit, így talán máskor, vagy máshol. Lehetséges, hogy a föld alatti képződmények alkalmanként okozó felsorolt ​​látszat jelenségek (Cropmarks, Soilmarks vagy Frostmarks), sőt, néha részben hozzájárulhat a megjelenése bizonyos minták (egyes részein a minták Kelj azok hozzájárulás). A szomorú tény kísérő jelensége gabonakörök kutatás Úgy tűnik, az a valóság, Hogy ő helyek, Ez értekezés jelenségeket kell fordítani a híd, különösen a különböző weboldalakat, ami a kérdését gabonakörök, ott nem található, mintegy őket szinte a legkisebb referencia.

forrás - www.cropcirclesdatabase.org,

még nem működik

9. Beragadt pólusok központjában mintákat.

Felfedezése után néhány minták Explorers gyakran, Hogy a központban, vagy zárja lehetséges, hogy az, hogy talál valamit, ami lehet tekinteni, mint a hely, ahol egy bár korábban beragadt a földre, ami egy string, stb. Habozás nélkül, majd jelölje ki és száraz mintát átverés, emberek készítik.

Nem lehetséges, hogy dühös bárki, aki úgy véli, kör döntéshozókat, hogy az egyén nagyon hülye (emlékezzünk D & D). Bárki, aki úgy véli, valami ilyesmit száraz helyen, először gondol, hogyan is lehetséges, hogy a helyszínen, ha valaki titokban készült kör, és a beültetett területek, tett egy kört, és eltávolítása után a mező nem zavarta alaposan terjed a pályákon. Ezért a kérdéses nézel ki, mint ez:

"Hogyan lehetséges, hogy itt titokban kísérlet létrehozhat és gyűrű valaki olyan hülye, és a mezők ültetett a földre, létrehozott egy kört, a mező kihúzta anélkül, hogy eltakarná a számok után, nehogy véletlenül feltárni csak az első látogató?"

Ezért az, aki igazán volt a helyén, és létrehozta a minta, biztosan nem volt ostoba. Soha nem terjed HIS nyomok létrehozása után. Ő nem a Fagyasztó szükség. Éppen ellenkezőleg, így Them Consecutive igazán magas, mintha azt akarta, hogy ismertté vált a lehető leghamarabb. Mintha azt akarta mondani, HIS vadászok valószínűleg valami ilyesmit:

"Hah-hah-hah, akkor is, ha felfedez nekem, végül soha, soha, soha, senkinek Képes elkapni."

Az a lehetőség, hatás "beragadt gender" a villámlás bizonyíthatóan lehetséges, abban az időben a ürítőcsatorna szélessége nem haladja meg az 5 mm-es, és az energia áthalad rajta, hogy a villamos mozdony, amely utazik több ezer kilométert. A példa lehet látni, mi lehet mechanikus hatások villám kisülések. Mentesítés ment keresztül a "földalatti cső", amely lehet mélységben körülbelül 1 m még. Akkor hogyan tűnhet nyomokban villámlás, amely továbbra után érintkezik a felülettel közvetlenül egyenesen lefelé a föld alatt? A homlok aReturn Stroke(By the way, mozog a sebességet egy kétharmada a fény sebessége), össze lehet hasonlítani egy híd méretét doboz gyufát, amely energia villamos mozdony (és súlya körülbelül valamint sok). Csak nézd meg egyéb fotók, Adatbázisunkban szóló Melyek a mechanikai hatások kibocsátását a villám hatása - sérült és törött fák, törött, mint a fogpiszkáló, és szétszórt, mint matchsticks, sodronyok elszakadt a faltól, kilyukadt tető - és Felismeri, mi történt Szótár, milyen termoelektromos és thermomechanic elektromechanikai folyamatok zajlottak ott.

 

Egy másik részlege pontok csak lenne egy kicsit kaotikus, így csak tovább osztani a bekezdés

 

Eltéréseket az iránytű a normális?

Miután áthaladt a jelenlegi több százezer amper közelébe mágnesezhető anyag továbbra is ezt az anyagot hosszú ideig - hetes vagy hosszabb - észrevehető mágneses, mágneses mindent, akár több tíz méterre, mágneses impulzusos hihetetlenül erős. Minden területen van egy bizonyos mennyiségű vas (nem csupán kopás, Mezőgazdasági gépek, csökkent vasaló rész) és fém-és még formájában hidrát-oxidok. Test elem egyre mágneses villámhárító szolgál a viszonylag pontos mutatója a jelenlegi, akkor át, hogy az egész közben mentesítést. A számos területen a kukorica elég sok fémszerkezetek gyártott, ferromágneses anyagok (víz és egyéb vezetékek). Néhány öntözőcsövek, levezetése Overground, is működhet villámhárító és befolyásolhatja villám és mágneses. Az átlagos természetes vastartalma a termőföld mintegy 30 g / kg. Lásd még LIRM, wiki.

Microelectronics hiba?

(Digitális fényképezőgépek, videokamerák, mobiltelefonok, laptopok, sérült memóriakártyák et al.)

A helyszínen történt, néhány évvel ezelőtt hatalmas, teljesen elképzelhetetlenül elektrosztatikus töltést. Nem csak, hogy azt Védj amit a tanárok fizika órák szálak electroscopes (sorrendben mikrojoules), de gigajoule-ban kifejezve, is sokkal köszönhetően, amelyek villamos mozdony utazási ezer kilométer. Egy kis része továbbra is rejtve nem nagyon mélyen a föld alatt. Egyébként, a használati utasításban minden konstrukció MICROELECTRONIC eszköz vastag betűkkel írt valami ilyesmit: "okozhat problémát, statikus elektromosság" . Azok, akik valaha is maradt közel a Van der Graaf-generátor (több száz ezer vagy millió volt) Megfigyelés minden funkcióját mikroelektronika hiba, leállás, újraindítás. Során látogatás minden gabonakör megfigyelők vannak jelen egy olyan helyen, ahol néhány évvel ezelőtt Úgy tűnik, hogy működjenek együtt több milliárd legnagyobb vdGg, megépíteni a világ valaha. Eredményező feszültségek és áramok, előforduló villám bevezetések, nem is hozzá több millió Temelin erőművek egyidőben (200 MW generátor lenne a kínálat 1.000.000 V 200 A, a szavak 200 amperes, szemben a több milliárd V és 200.000 amper kevesebb, mint 1/1000000, 200000 amper egy aktuális, de nem átlagos, de nagyon Gyakran előforduló villám, a tény, hogy függetlenül évente több alkalommal mérik villámlás, csak "enyhén alatt" millió amper ).

Hogyan lehetséges az, hogy bizonyos minták olyan elképzelhetetlenül bonyolult, látszólag nem gyártható semmilyen eljárást? A részt vevő Főként két fizikai jelenség: rezonancia és az interferencia. Azon a ponton, ahol a villám kisülési Megjelenés kerülhet sor, elképzelhetetlenül hatalmas fizikai folyamatok (és hihetetlenül gyors változások), mechanikus és elektromos. Folyamatok túl minden hétköznapi emberi képzelet. Vannak különbségek lehetséges milliókat milliárdjai voltos áram több tíz több százezer amperes, felfutó éle meredeksége elektromos impulzus, több száz ezer amper Egyetlen (!) Ppm (!) második, homlok a fő impulzus (Return Stroke) Sebesség mozog 3. -2/3c (100-200 ezer kilométer per másodperc). Közvetlenül az ütközés után az egyes hurok mentesítés fordul, pontosan azon a ponton észlelhető hatása a helyi mikro-erősségű földrengés 3-4 (nem okoz semmilyen kárt, ha nem lenne villám, akkor alig észrevehető az emberi érzékek). Még mielőtt a hatása mentesíti a talaj a kezdő terjesztése onnan nagy légnyomás (hang sebesség) és a sokk (szuperszonikus) hullám, és onnan a fény sebessége rendkívül terjeszti erős impulzus az elektromágneses sugárzás, szinte az összes hullámhosszon, Ami nincs megfelelője a fizikai gyakorlatban. Között tézisek jelenség esetében a párhuzamos és az azt követő kibocsátások üti néhány méterre több tíz méterre Egymásért kerülhet sor, nehezen képzelhető el, rezonancia és az interferencia. Természetesen nem lesz soha léteznek kutató, aki próbálja mérni valamit. Ilyen Explorers Volna nagyon rövid eltarthatósági idő, és kellett forgatni gyakran. Néhány előző bekezdés mutatták, hogy bizonyos körülmények között, azt néhány minták hasonlítanak minták fémpor termelt, miközben halad az átfolyó áram a karmester. Még egy közös termés kör minta nagyon emlékeztet a minta által létrehozott, vasaló fűrészpor szétszóródtak a fedélzeten, a drót vezet merőlegesen, át az elektromos áram (mágneses tér egy egyenes huzal). Itt lehetséges, hogy emlékeztessem, hogy abban a pillanatban a villám mentesítés távolságon belül több száz méter, is száraz nem-mágneses anyagból és a növényi szár, tud viselkedni, mint egy normális elektromágnes és mutatnak mágneses tulajdonságait, akkor át az elektromos áram indukált. Ez késik csak a fény sebessége, Melyik egymilliomod része a második távolságon keresztül 300 méter. Minden köszönet elektromágneses indukció, néhány jelenlegi next haladjanak keresztül tudná egy kis ideig, mielőtt (másodperc) miatt az elektrosztatikus indukció.

Végül lesz összekötve egy kis prognózisa a helyszínek, ahol és amikor ebben az évben (2011) jelenik minták a termés. Persze, hogy lesz egy nagyon általános jóslat, pontosan nem részletezett, de valami lenne, jelzik ezt.

Hova?

Csak ha voltak viharok, sehol máshol. Pontosabban, ha villámlás át közvetlenül a földbe, azaz felhő-föld mentesítés. Egyszerűen kérdezze meteorológusok, Ők Ezeket a nyilvántartásokat regisztrált évek visszafelé (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidés mások). By the way, ő rekordok nagyon pontos, amikor a mentesítés történt Adatbázisunkban pontossággal Nagyobb, mint egy ezred egy második, és lokalizációja egyes esetekben még pontosabb hőmérséklet tíz méter (De néhány villámok sokszorosan elágazó , így a következmények lehet Megfigyelés viszonylag nagy távolságok mért - átlagos hatás pont). Meteorológusok természetesen szerény emberek, és nem hirdeti mindenkor és mindenütt a világon, amelyek képesek fogantyú ilyesmi, ellentétben néhány mentálisan instabil és letért egyének.

Mikor?

Csak miután a vihar. De és jelentős számú esetben, még nagyon hosszú a vihar után (usuall körülbelül 10 nap, akkor is több, mint két hónap). A közös jellemzője, szinte az összes benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) növényi, mind a szabályos minták, vagy teljesen szabálytalan alakú, a tény, hogy az elsődleges oka a termés benyújtásának (károsító, gyengítve), valamint a villámlás. A villám energia után azonnal érintkezik a talajjal nem nagyon gyakran végeztek közvetlenül merőlegesen a földre, de még mielőtt jelentős Ez része "szétszórt" vagy a "szétszórt" Gyakran a híd és a közeli villamosvonalak Ez, és csak ezt követően egy kis késedelem biztosan mozog underground (ahol még mindig megfelel a gyökérzettel növények). A tényleges fizikai elvét fokozott elektromos vezetőképessége nedves talaj, és még ennél is nagyobb vezetőképességének sáros villamosvonalak, amely rendelkezik a legtöbb nedvesség, összehasonlítva a rétegeket azonnal arround Them, amely lényegesen kevesebb nedvességet, valamint amiatt, hogy majdnem nem vezető, így ott Is Not sok más lehetőségei Levezető áram. Látszólag okoznak szinte semmilyen kárt, kivéve a növényeket, hogy létrehozott egy "többlet" az ártalmas vegyi anyagok és mikroszkópos lajstromozható vizuálisan sérült szövetek és sejtek. Szinte soha egyengető (károsító, gyengülés) azonnal megtörténik miután a mentesítés a villám, az percek alatt az óra, de úgy után néhány nappal, gyakran több hétig, néha nem elég egy egész hónap, meg kell várni két vagy hosszabb . Ez nem lehetetlen, hogy a nagy többség a termés benyújtásának (károsító, gyengülés) látszat történt nem sokkal a vihar után, jellemezte jórészt, azt, hogy a növények volna néhány héttel korábban "készített" egy teljesen különböző villámlás, de senki sem képes emlékezni. A folyamat a gyengülése és degradációja növényi szövetek elhagyása után elektromos áram át nagyon lassú, ez egy eljárás a biológiai, fiziológiai, és úgy sok órát és napok, szemben a kémiai és elektrokémiai folyamatok A lezajlott elteltével mentesítést másodperc perc, és fizikai folyamatok A - indukció és vezetés a villamos energia, mind során felmerült mentesítés, amely nem tart tovább, mint egy ezred másodperc, vagy az időt követően azonnal, ami nem sokkal hosszabb. A folyamat indukciós Végrehajtotta fénysebességgel, a folyamat a vezetési áram valamivel lassabb, vagy több. A valószínűsége, hogy a növények egyengető (megrongálása, gyengítve), valamint valamilyen módon részt vesz a villamos energia kibocsátások, részben Hogy terjed a villamosvonalak, bizonyíthatóan és jelentősen növeli a megfigyelhető tény (csak nézd meg a Google maps , vagy légifotók bárhonnan a világ körül , elfogott egy olyan időszakban, a növekedés és érés növények, gabonakörök és a fotó, ahol is RDF jelenik meg) Ez a benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) ténylegesen termény a legtöbb esetben követi az irányt a villamosvonalak, és a híd közelében, gyakran fordul elő Legközelebbi A villamosvonal a határ a területen, amelyek a legnagyobb vezetőképesség (halad át, és több traktorok megfordult közelébe, gyakran a differenciálmű van kapcsolva). benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növényi is ritkán átlépi a határokat a mezők , Ez meglehetősen megbízható galvanikusan elválasztva egymástól (árkok, Ways, mezsgyék, utak, sétányok.) Természetesen lehetséges, hogy bizonyos párhuzamos mentesítés, ütő a közeli területen is.

Egyébként ebben az évben (2011) tavaszi viharok Nagy-Britanniában valószínűleg kiválasztott funkciók egy kisebb, mint a szokásos (Legalábbis helyenként a leggyakoribb gabonakör megjelenő), így az, hogy nem lehetetlen olyan keresett "sárga repce szezon" idén lényegesen gyengébb hőmérséklet néhány elmúlt években.

Ez lenne minden az elején, néha a folytatás Soron következő munka. Lesz lehetséges magyarázata például a képződését elvét legegyszerűbb minta - kör, de is összetettebb minták - két rendszer koncentrikus körök, részben keresztező, és ő interferencia (analógok körök a víz). Annak ellenére, amit már itt le van írva, ez még nem minden, és a legfontosabb, a kiegészítés az elektromos áram, amely valóban a kiváltó oka, hanem működik együtt számos események és jelenségek, amelynek elvei tisztázódni fog még. Ők lesznek a leginkább leírásban fontos fizikai, kémiai és biológiai folyamatok Az, ami hozzájárul a származási benyújtásának (káros, gyengülés), milyen sorrendben és alkalommal nagyjából Ők sor.

A papírt, ami majd kövesse, és ismertetjük jelenség, soha nem mesélte. Soha felfedezett és feltárt, rendszeres és meglehetősen tipikus minta növényi (Cseh Köztársaság). Ez nem csupán csak egy kör, nagyon is hasonló, szinte azonos alakú minták is fedeztek fel Németországban, Olaszországban és Nagy-Britanniában, csak változatos méretű. Ez alátámasztja azt az elméletet, hogy a saját formáció részt vehetnek néhány nagyon hasonló fizikai elveket, és nem csak azokat. Nem tették közzé alak akaratlanul elfogták teljesen útján légi fotózás, Never, hogy ő tegyen Explorers vizsgálni, amíg felfedezve Sok évvel azután, fényképezés, csak a fotó. Nem ugyanaz a dolog történik vele, mi a helyzet december 2006 Kísért valamilyen rejtélyes oknál fogva szinte minden elődje, társai és követői is, amelyek szinte kivétel nélkül az egyik oldalon www.cropcircles.cz azonosított "valószínűleg átverés" vagy inkább "átverés", valószínűleg köszönhető a "lyuk beragadt után a" közepén a minta, és a következő dolog, amit senki nem Them fizet a figyelmet. Mégis, minden, de viszonylag nagy a valószínűsége, és minden lehet mintákat, melyeket nem hozott létre semmilyen őrült Alvajárók, éjjel Botladozó bárhol mezőket deszkák és kötelek. Nem hisz nekünk?

Ezt követően lehet követni és hozzájárulás Lines in the Crop. Vagy fordítva.

írt sarden.cz - sci-fi (& The Invisible Dog)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz