Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-rdf-ellenőrzött-villámok . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Véletlenszerűen Sérült Shapes
(RDF-elválaszthatatlanul kapcsolódó szabályos mintázatok, mert a kialakított pontosan ugyanezen okokból)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Gép-lefordított szöveg

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Én vagyok döbbenve, akik szeretnék, hogy "tudja" a világegyetem Mikor elég nehéz megtalálni a módját körül Chinatown. Woody Allen

Egy soha észreveszi mi történt, lehet csak látni, mit kell még tenni. Marie Curie

A legizgalmasabb mondatot hallani a tudományban, az egyik, hogy hírnöke az új felfedezések, az not'Eureka! But'That vicces ... "Isaac Asimov

Ellenőrzött villámcsapás

sok szabálytalan alakú

PagPh
ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

Ezen az oldalon ki kell hirdetni a különböző képek a termés mezők helyeken bizonyíthatóan sújtotta a villám. Ezek a képek vettük a 2008, 2009, 2010, Amikor létezett a lehetőség nem érhető el ma - egy pontossága kerek tíz méter meghatározni a típusát ( CC , CG ), GPS hely, idő és maximális intenzitását (kiloamperes) a Villámlás idején, és zivatar. Ez egy kísérleti művelet, azt a későbbiekben elmagyarázzuk. Néhány további információ a Principles of tájoló pozíciók villámcsapás látogatottság és használt rendszerek lesznek itt .

 

 

 

RDF - Véletlenszerűen Kényszerleszállás Formációk (ábra)

Kísérő elválaszthatatlanul minden szabályos mintákat. Azonnal, ha nem, de később.

Miért nem, valamint azokkal, amelyek ugyanezen okokból egyszerű. De közben létrehozása szabályos mintázatok előfordul, alig meghatározható és véletlenszerűen folyamatos párhuzamosság Több véletlenek. Ennek köszönhetően az eredmény nem hatását mechanikai és elektromágneses erők után villámlás "szétzilált".

 

Abban az esetben, szabálytalan minták semmi ilyesmi nem fog megtörténni, ezért is felkeltette gyakorlatilag semmilyen figyelmet. Ismételten hangsúlyozni kell: a szabályos mintát jön létre, körülbelül egy esetben egy millió, vagy annál kevesebb, és az esetek túlnyomó többségében, függetlenül attól, hogy rendszeresen, vagy rendszertelenül lapos (sérült, Weakened) termés, szállás (károsító, gyengítve), amíg fordul sok nap után a vihar, még hét. Természetesen nem lesz kivétel időszak hosszabb, mint két hónap (Megfigyelés). Természetesen nagyban függ alkotmány növények. Így például, a hatása árpa mutat sokkal gyorsabb, mint a búza.

 

Hatása a villám kibocsátások termények szakirodalomban Szentelt minimális figyelem, és csaknem mindig az említése azt kifejezetten, a jelentett ok nagyon Könnyen cserélhető a hatása a sok más növény tényezők, és sok esetben, hogy azok valóban megváltozott egymást. Hogy minden más természetesen másodlagos és következményei aszály minden esetben. Növények, nem befolyásolta a villamos energia és a meggyengült Nem lenne meg is megérintett hasonló káros hatásai.

 

A teljes terület szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) növények és más módon sérült növény, amely akkor évente a világot expozíció elektromos áram volgende villámcsapás, a növénytermesztés területén képviseli hozzávetőleges terület 0,5-1500000 négyzetkilométer, a becslések szerint jóval több, mint egy millió alkalommal Nagyobb terület hőmérséklet esetén szabályos minták, valamint hozzávetőleg egymilliószor több esetben. Fű és bevetett területek nem maradt ki ebből a megvitatása.

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

A tudós célja a Vita kollégáival, nem meggyőzni, hanem tisztázni.  Leo Szilard
Őszinteség fizet, de ez úgy tűnik, nem fizet ahhoz, hogy megfeleljen néhány ember.  Kin Hubbard
Ha úgy gondolja, hogy a főnöke hülye, ne feledje: ha nem lenne a feladat, ha nem volt semmi okosabb.  J.Gotti
pz