Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-folytatódik . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
GAME OVER.
 ... nyomjuk meg bármelyik gombot ...

... továbbra is ...

Játék neve:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Gabonakörök - megértés - gépi fordítás

Learn about thunderstorms RSS feed

 

Elején ez az oldal forgalomba objektum valóban nagyon rövidített változata oldal jelen gabonakörök megértést , és sok más aloldalát az egész web cropcirclesonline.com .

 

Tartalmazza csak néhány, a legalapvetőbb feltételei

 

Először is, azt kell ajánlani, hogy aki akarja nézni a TV-ben Soulless főzet " maja próféciák és a Crop Circles ", vagy Isten őrizz valaki már nézte, hogy megpróbálja, hogy az összes állítólagos ott szemszögéből állításokat itt.

 

Érvényes Ez természetesen, mint minden más "művészi remekmű", hogy valaha is ki a téma fel. Random, száraz a " Crop Circles: Quest for Truth ", vagy" mi a fene? Inside the Crop Circle Rejtély "

 

Ahhoz, hogy egy alapvető bevezetés a történelmi távlatokat a kérdés gabonakörök lehet látogatni Wikipedia - gabonakörök . A legtöbb álláspontja van, ugyan közel foglal magában, vagy szinte kizárólag Azon a területen, áltudomány ( junk tudomány ), de legalább is szolgálhat alapvető információkat az aktuális nézet az egész kérdést.

 

Unifying elmélete gabonakörök

Egyesített elmélet - gabonakörök

Az első és egyetlen Unifying elmélet - azt teljes mértékben megmagyarázza ugyanúgy nem csak a felmerülő reguler alakzatok, gabonakörök , de is létrehozása és oka minden sérült gabona körül az egész világon. Ugyanakkor a világosan kifejti nagyon egyszerű és kivétel nélkül, ami a megjelenése minden úgynevezett " anomáliák ", amelyek együttesen Megfigyelés közvetlen közelében gabonakörök . Beleértve a gyakori esetben, amikor talált " egy lyukat a csap ", és mentálisan kiegyensúlyozatlan ufologists sokáig capering és éljenzés, Hogy fedezte fel és a hamisítás. Ha tényleg voltak, mielőtt száraz helyen, és egy igazi hamisító valóban előforduló, majd regiszter szárad is megszüntetné egyetlen mozdulattal. Minden ilyen jelenségek, egészen tévesen Eredetileg tekinthető anomáliák, ergot az előző villám kibocsátások területén leírásban nem anomáliák.

 

Az első és egyetlen elmélet a származási gabonakörök, melyek igény van és lesz teljesen megbízható elvégzésére vagy cáfolni. Ez valójában egyik alapvető feltevések bármely ellenőrizhető bizonyítékokat - a lehetősége cáfolhatóság (lásd - pl wiki). A közös jellemzője, szinte minden létező elméletek a tény, hogy nem lehet sem megerősíteni, sem cáfolni - alap közös jellemzője az összes szemetet tudomány.

 

 

Komplett új megjelenés a gabonakörök problematika

 

Gabonakörök - megértés - rövid változat.

 

Bárki, aki azt állítja, hogy a gabonakörök által létrehozott idegenek (UFO, repülő csészealjak), egy idióta.

 

Bárki, aki azt mondja, gabonakörök jönnek létre az emberek, az egy idióta.

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök által létrehozott elektromosan töltött Örvények levegő plazma által alkotott mozgó légi és ionizált részecskék, és így és villamosított, thar még soha nem látott "akcióban" Megfigyelés sem utánozni, vagy Mathematicall - Fizikailag szimulált, a "Kissé pillanatra zavart."

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök bármikor és bárhol is maga által létrehozott, és Monstrous idióta. (D & D)

 

Bárki, aki már becsapták ez a legnagyobb vicc az Anyatermészet olyan tökéletesen ("Nem lehet ezt valaha is történik önmagában, természetesen, azt tettek az emberek"), hogy bement bármilyen terményben mezőt létrehozni valami hasonlót, hogy a annak érdekében, hogy támogassa a azt állítja, hogy még buta együgyű.

(Ez nem vonatkozik a tudományos kísérletek és kísérleti ellenőrzése a megvalósíthatósági)

 

Bárki, aki azt állítja, hogy egy villám mentesítés nem tudja létrehozni a talaj felszínén belül bármely szántóföldi növénytermesztés hasonló valami, mint a hatása a kísérő fotók, egy idióta.

Lásd a kísérő számos egyéb képek még ki kell hirdetni (Főként referenciák). Lehetséges, hogy megköszönjem az olasz Explorers számukra. Több ezer megjelent és publikált fényképek ilyen "bizonyíték az emberi tevékenység" - "lyuk a pin."

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök által létrehozott valami furcsa, érthetetlen és ismeretlen elektro - mágneses - mechanikus energia köszönhetően, akinek a magatartása a helyén van és száraz után is viszonylag hosszú ideig, Lehetséges regisztrálni számos szokatlan jelenségek és hatások, mint például a Microsoft LIMA - Lightning indukált mágneses anomáliák (iránytű eltérések), az infravörös sugárzás (felhalmozódott hő), szokatlan válaszokat az emberi és állati, kudarcait mikroelektronika (a kitettség fennmaradó elektrosztatikus töltés), és nem tudja levezetni, hogy az egyetlen száraz természetesen előforduló, a meglévő és a folyamatban lévő jelenség a villámlás, az egy idióta.

 

crop circlescrop circlesBárki, aki képes azt mondani, hogy ez teljesen tipikus fractal motívum, elágazás az oldalt pontosan szabályai szerint a viselkedésének szikra kisülések, megjelent egy napon belül gabona terén a Cseh Köztársaságban, Novy Jicin 1999, július 3., azt létre bármilyen egyéb módon hőmérsékleten villámlás, az egy idióta.

 

Az egyik legjellemzőbb tulajdonságai villám kisülések az ő fraktál szerkezete, fokozatosan elágazó egyre finomabb struktúrák.

Az egyik leggyakoribb jellemzői szabályos alakú - az ő gabonakörök, várj egy percet, mi valójában?

Mi a helyzet A fraktál struktúrák?

 

Bárki, aki képes mondani, hogy halott legyek, gyakran megtalálható a gabonakörök találni helyeket, is más elpusztult rovarokat, vagy bármely más elhullott állatok, öltek meg valami más, mint villámlás, az egy idióta.

 

Minden olyan személy, aki nem képes megérteni, hogy teljesen minden, kivétel nélkül, úgynevezett "anomáliák" Ez sok helyen a Crop Circles jelenik meg, azzal magyarázható, hogy a szárazság és a hely nemrég sújtotta a villám mentesítés egy idióta.

 

Az első és legjelentősebb példája száraz anomáliák Geomágneses mező eltérések

Lightning indukált mágneses anomáliák, Lightning kiváltott remanens mágnesesség, Lightning indukált Mágnesesség - Több ezer szakmai könyvek, több ezer tonna írott és nyomtatott papírok.

 

Bárki, aki nem észre, hogy a kiváltó oka nem csak az összes gabonakörök és rendszeres rezonancia és interferencia minták gabona, hanem szinte az összes gabona benyújtott 'kell lennie a világban, amelyben ezekhez elválaszthatatlanul, a kár villamos villámcsapás bevezetések és FOKOZATOS gyengülése növények, egy idióta.

 

By the way, a gazdák tudják nagyon jól, de nyilvánvaló okokból összesen Ők (mi) nem közli (közzé) el. Ez teljesen természetes tényt, hogy valahogy jobban és természetesen összekapcsolt, csatlakozott a természettel, és képesek felbecsülni vannak orientált legalább megközelítőleg, ösztönösen, mi történik ott, sokkal jobb, mint a többi a közönség. Meg kell, hogy nem foglalkozom vele, sem túl sok áramot. Biztosan nem kell magyarázni, hogy műveletlen, mint a bolondok ufologists és a "rejtély a kutatók", "szakértők" a különféle paranormális jelenségek. Több ezer tudományos és műszaki, mezőgazdasági cikkek, kiadványok. Egy példa a sok link bizonyított tudományos erőforrások és a mezőgazdasági Szakfolyóiratok például itt .

 

A labda az Ön oldalán a bíróság, ti hülye ufological, rejtély Explorers. Próbáld hit azt legalább. De soha nem fogod vissza a mi fele a játszótér ...

 

Például, lehet, próbál végrehajtani, ez pontosan a helyszíneket, (lásd GPS adatbázis ), ahol valaha gabonakör jelent meg, így a szárazság és természetes módon, ahogyan ezen a honlapon (ez jóval több, mint 99,9%-át minden esetben), nem volt több percek, órák, napok, hetek, mielőtt a fizikai láthatóság (felfedezés) Külső hatásának villám kibocsátások. Fennáll a lehetőség, mindig volt és lesz. Elég volt megkérdezni meteorológusok. Ha, ha, ha. Hi, Hi, Hii .

 

Ha nem dönt, hogy használja ezt a legegyszerűbb módja annak, hogy próbálja ki, hogy legalább Végezze el az igazságot, és minden olyan kísérletet, hogy megtagadja Ez az állítás található ezen az oldalon, akkor azt tényleg megérdemelte, hogy valaki valóban rúgni a segged. Mi is nagyon kíváncsi arra, hogyan készségesen fogja mondani nekünk az eredményeket e vizsgálat.

 

GPS adatbázis - a legnagyobb gyűjteménye GPS helyek gabonakörök talált, soha össze a világ. Tartalmaz nem csak a sok GPS webhelyeket, amelyek ismertek, és már fedezte egyes megfigyelők kép térképek különböző alkalmazások, és közzé kell tenni. Először is, természetesen, a Google Earth , mert az lehetővé teszi, hogy a helyek, ahol az aszály térképek állnak rendelkezésre, az állapot megtekintése a különböző időszakokban, de is például a Bing Maps vagy a Yahoo térképek.

 

Természetesen legalább 20 hely, Hogy ő nevezi ki a térképen iratok továbbítása alkalmazások érhetők el, de még nem tették közzé, és nem fedezték fel.

Legtöbbjük valószínűleg Olaszország.

Természetesen nem használják az összes lehetőséget és figyelmes megfigyelők ben megjelent tézisek helyiségben vagy közelében ő biztosan találunk még.

 

Természetesen léteznek helyek, ahol van gabonakör Adatbázisunkban térkép Basis fényképek, de még soha nem volt található a földi kutatás, az emberiség soha nem tudott, és fedezze fel őket (pl. sok az olasz, az egyik Cseh Köztársaság - lesz által közzétett Time)

Hasonlóképpen, gyakran lehetséges, hogy egy helyi felmérést a Google Earth , hogy felfedezze sok érdekes ténybeli és kapcsolódó gabonakörök találtak, a közelben őket, akkor is távolabbi helyen. Ismét, például, számos száraz esetek Olaszországból, de nem csupán ott.

 

GPS adatbázist tartalmaz, főleg a számos pontos GPS-adatai, a különböző gabonakörök található, a világ minden tájáról, Kinek pontos GPS helyen soha nem tették közzé (több száz).

 

 

termés kör puzzle összerakni ...

- Folyamatos

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Általános jellemzők

Gabonakörök megértéséhez elérhető. És örökre.

Lenyűgöző, kiterjedt, az első és egyetlen igazán a tudomány ,

reális, teljesen új elmélet.

Basic, alapkutatás.

Amazing gabonakör titkosítást megoldani. Mindenki és mindörökké.

Van egy lehetőség, hogy több a következő oldalakon .

 

Gabonakörök csak most válnak valódi magyarázata a csak igazi természetét a tudomány .

Biokémiai, fizikai, technikai, mechanikai, vegyi és más igazi tudomány

és igazi természetét Investigation elveket, amelyek csak a természet törvényeit.

 

Hozzávetőleges listája tudományos, műszaki és kutatási szaktárgyak és módszerek, lehetséges használni a magyarázó elvek minden növény kár és gyengülő termés után is villám kibocsátása a gabona területen, gabonakörök Ebből:

 

Növénykórtani, növény anatómia, morfológia és élettan, biológia, biokémia, biomechanika, fizika, kémia, biofizika, mezőgazdászok, hidrológusok, hidrosztatika, a fizika a rezonancia és interferencia, fizikai kémia, geológia, sugárbiológia, fizika és dozimetriai elektromágneses és ionizáló sugárzás, elektrodinamika , az aerodinamika, a statisztika, hidrometeorológiai, elektromechanika, robbanás kinetika, elektromágnesesség, fotometria, kvantum kémia, termodinamika, matematika, mechanika, áramlástan, termokémia, optika, mikroszkópia, krisztallográfia, spektroszkópia, (sztereó) fotogrammetria, elektrosztatika, toxikológia, fotográfia, régészek, folyadék dinamika, barlangászok, magnetohidrodinamikát, talajtani, elektronika, geometria, mágnesesség, geofizika, fraktál geometria, földrengéskutató, agrobiológus, agrokémia

 

és sok más, is interdiszciplináris tudomány és a keresztező ágak

 

(Csak akkor kell kitölteni, mint melléktermék is létrehozása a rendszeres termény paterns - piktogramok)

Teljesen új, eredeti elmélet eredetét és kialakulását gabonakörök minták abszolút mentes bármilyen áltudomány , ezoterikus, misztikus és okkult Jellemzők, UFO-k, földönkívüliek, repülő csészealjak, féltudás, rejtély Téves.

 

Nagyon bonyolult , de is nagyon egyszerű és érthető.

100% természet és a tudomány elmélete és magyarázata gabonakör származó,

kész minden tudományos és hitelesítési eljárást ellenfél és a kutatás.

Megdöbbentő!

 

Elmélet ellenőrizhető visszafelé révén a meglévő nyilvántartások,

Ezt még soha nem használt a leírt célokra még.

 

 

Gabonaköröket puzzle össze.

 

Brand új elmélet segítségével valódi tudományos módszerek,

teljesen mentes minden áltudományos kutatás.

Csodálatos, félelmetes, és teljesen hihetetlen elmélet.

Nem szellem, lelkiség és spiritizmus.

Nem ezoterikus, misztikus és okkult erők, hatások, építmények vagy kísérletek.

Semelyik szar földönkívüliek, UFO-k, repülő csészealjak.

 

A kód a gabonakörök megoldódott egyszer és mindenkorra.

gabonakörök nyitva. Véglegesen. Abszolút.

Teljesen NO UFO , jól ismert vagy ismeretlen repülő gépeket.

Nos, ismeretlen vagy megmagyarázhatatlan erő, nem paranormális magyarázatokat.

Hát csodák, nem rejtélyek, tünetmentes.

 

Hát földönkívüliek, nincs kapcsolat.

Nem katonai vizsgálatokat, kísérleteket vagy kutatás.

Nos, hasonló bármely más titkos tudományos kísérletek, vizsgálatok vagy kutatás vagy a kutatás.

Nem paranormális vagy telepatikus vizsgálatokat vagy kutatás, nem sci-fi.

Semelyik metafizika, sem meta-pszichológia.

 

Teljesen hihetetlen, de igaz csak egyetlen magyarázat. (Bővebben a következő oldalakon ).

 

Egyáltalán nem intelligencia (hírszerzés), vagy akár egy uncia, a mentális folyamatok A tanfolyam létrehozása gabonakör piktogramok. Persze, beleértve azokat, amelyeket tettek az úgynevezett kör-döntéshozók, mert az agy a dolgozatban az egyének Volna némi intelligencia soha nem találtak, még akkor is, ha valaki igazán intenzíven keresett, a bányászat és kutatásából ott.

 

Semelyik intelligencia vagy mentális folyamatok a bolygók, UFO-k, repülő csészealjak, Coleoptera, hely, nap, hold, világegyetem, egerek, legyek, darázs, fű, Beatles, tömeg, lények, gyomok, halottak, kísértetek, világegyetem, anyag, anyag, tornádók, atomok, molekulák, hibák, kristályok, altalaj, szél, baktériumok, trágya, anyag, látomások, undeads, csontvázak, hely, földönkívüliek, gombák, kártevők, vákuumot vagy bármely más gabonakörök intelligencia létrehozása során.

 

Semelyik csillagközi intelligencia, sem extragalaktikus intelligencia, sem marslakók intelligencia, sem a Föld intelligencia, sem intelligencia a növényi, sem intelligencia gabona, sem intelligencia a talaj, sem intelligencia az időjárás, sem intelligencia növények, sem intelligencia az állatok, sem intelligenciája underground víz, sem hírszerzési föld alatti sziklák, sem Kangaroos intelligencia, az intelligencia egyik Hedgehogs, nincs intelligenciája idióták megteremtésében gabonakörök.

 

Crop körök magyarázata. Mindig és minden.

 

Elve képződésének rendkívül pontos, sokak szerint tengelyt és tükrözött szimmetria (Gyakran fraktál), geometriai alakzatok hasonló lehet az elvet a teremtés és a kialakulását hópelyhek, vagy létrehozását grafikus rögzítésének intenzitását az elektromágneses mezők, az A környéken egyenes huzal, vagy azon belül az elektromágnesek, beleértve örvény (!) elektromágneses mezők és másodsorban létrehozott parazita áram. Ez lesz található más oldalon. Elmagyarázza elválaszthatatlan Kísérő kört, további kis kört, amelynek területén található pontosan a kapcsolattartási pont a két nagy körökben.

 

 

 

 

gabonaköröket rejtély megoldódott. Véglegesen. Abszolút.

Sokkoló kinyilatkoztatás!!

Elmélet elsöprő minden korábbi hipotézist, mint a derült égből a villámcsapás ,-o

 

Elmélet világosabb, mint a Nap (felületi hőmérséklete a Nap kb 6000 ° K, hőmérséklete plazmakisüléses villám fordulók 30.000 ° K, azaz 5-szor annyi).

 

Logikus, nem csak a könnyen érthető, de tudományosan bizonyítható, igazolható statisztikailag, közvetlenül kínálja magát a megértés és magyarázat az egész jelenség és folyamat gabonakörök létrehozását.

 

 A magyarázat nem csak a nagyon természetes Elmagyarázza egyedül problémájával gabonakörök, de is nagyon kristálytiszta kiemeli, minden így lenne előforduló anomáliákat , gyakran nevezik, hogy kísérteties és természetfeletti.

 

Crop körök nem hozott létre semmilyen transzcendens, éteri, hely, kozmikus vagy földönkívüli intelligencia vagy az energia, sem bármilyen más elképzelhető emberi vagy állati intelligencia. Csak a természetes és normális fizikai erők, folyamatok és a közöttük lévő interakciókat, semmi több.

 

Még só úgynevezett "plazma örvények" (még soha senki sem látott ilyen).

Semelyik szelek (még E vadon - "Van Them" - Jerry Cimrman)

vagy ciklonok, tornádók, esők, jégverés.

 

Nem állatok (kivéve, hogy " Hedgehogs "a Milovice), nem földönkívüliek.

Nos túli érzékelés vagy transzcendens erők.

 

Nos paranormális, ufological, vagy bármely más hasonló jelenségek, teljesítmény vagy kutatás.

 

Nos ley vonalak, sem Lelki sem fizikai energia vonalak.

Az a kép, kivéve a vonalakat, ahol az elektromos áram, gáz vagy víz kering - bármilyen segédprogram vonalak, belvíz, több mint mindannyian a villám kisülési áram, fut át, még a föld alatt, mint a hullámvasút.

 

Nyerges vontató pályák, néha hasonló munka szinte utat, így azt, hogy egyes esetekben mutatnak Valószínűleg sokkal több ezerszeresen nagyobb elektromos vezetőképesség, összehasonlítva a környéken.

 

Szintén pályák más jellegű - az útvonalak egy előre viharok mozgó irányába uralkodó szelek. Villámok minden megnevezett viharok létre gabonakörök, a parttól több kilométer.

 

Is részt vehet behatásokat jelenlétének különböző formáinak régészeti emlékek (nem csak cropmarks), amelyeket a föld alatt található, valamint elemek és geológiai rendellenességeket. Ezek nagyon jelentős hatással vannak a vezetési villamosenergia underground, és látszólag is Részt vesz a statisztikailag szignifikáns növelése a valószínűsége, hogy a villámlás közelében néhány különös helyen. valamint Influence gyors áthelyezéséhez villamos energiát mélyen a föld alatt. Ez a hely Yhus nem jelenik meg Higher elecric vezetés alatt a talaj felszínén, és létrehozása szabálytalan alakú, hanem a rendszeres gabonakörök.

 

Ez is köszönhető, de előfordulhatnak nagyon gyors vezetés egy nagy összeg villamos energia mélyen a föld alatt. Anélkül, hogy jelentős levezetése a felszínen, és a szabálytalan ÍGY kárt más növények felületén kívül a szabályos alakú. Energia, Vezényel leírt módon így képes létrehozni a befolyását "csak" és alakját a mágneses mező vonalak, körülbelül egy egyenes vezető, mint a viszonylag szabályos kör alakú, ő végül rezonanciák, és zavarokat okozhat, mind a folyamatban részt vevő növények kör létrehozása.

 

Oszlopok és huzalok távvezetékek nagyban hozzájárulhat a preferenciális látnivaló az elektromos kisülések konkrét helyeken. Körül a vezetékeket a feszültség 100 V ezer és a több, ott is megjelenhet korona kisülések. "Elvtársak az NDK," tulajdonképpen "Elvtársak honnan CEZ" minden bizonnyal képes megmondani, sokat róla. Különösen a külföldi országokban is léteznek erősáramú elektrotechnikai üzemi kutatási intézmények a gyártók és a forgalmazók a villamos energia. Ők foglalkoznak az energiatermelés és-elosztás és a magas feszültség és értékelése a hatását a villám kibocsátások, és azok a beavatkozások hasonló létesítményeket, hte közelében gabonakörök talált.

 

Nem szellemek vagy csontvázak részt semmilyen termés kör létrehozása.

(Sem a csontvázak a szekrényben)

Nincs áram a síron túlról.

Nem szörnyek, szellemek, nimfák még szentjánosbogarak.

Nem természetfeletti lények még erők.

 

Nem "hullámok a gondolkodás," Sem szellemi erő vagy folyamat bármely szervezet, élő vagy halott, gondolkodó ember vagy állat.

Secret betűtípusát gabonaköröket volt kódolva.

Egyáltalán nincs (tudatos vagy szándékos) cselekvési bármely emberi vagy állati.

Nincs intézkedés, energia vagy erők rejtély.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

No. Sem telekinetikus elme irányított erők, nincs tele-vagy para-erők, a tudomány vagy a kutatás. Nos csillagközi, vagy intergalaktikus kozmikus rejtélyek, akció, energia vagy erők.

 

Ó, Hedgehogs, ők is, hogy ne gabonakörök ...

Jól kísérletek közösülés, kapcsolat vagy kommunikáció, mozgó-ből ismert vagy meglevő tér, valamint bármely más belső méretek.

(Egy kivétellel - az ügy Milovice - Kelet, világosan, hogy volt egy kísérlet arra, hogy érintkezzenek. Oh, ez Hedgehogs ...)

ezen a helyen "dolgoznak" Hedgehogs, "kommunikáció",

Ez eredményezte lerakott gabonafélék (búza) mintegy 8 m 2

 

No drive, energia vagy teljesítmény a gondolkodás, a mentális folyamatok.

No drive, energia vagy erő ", hogy".

Nos, interdimenzionális vagy extra-dimenziós meghajtók, energia vagy erő.

Nincs kísérlet Intergalactic, csillagközi vagy földönkívüli kommunikáció.

 

 

Mindössze csak egy egyszerű biológiai, biokémiai, fizikai, kémiai és hasonló tudományosan megmagyarázható egyszerű és valódi, és teljesen természetes okai és következményei során a termés kör létrehozásának folyamata.

 

Supernatural nem folyamatokat gabonakörök is

Egyáltalán none " természetfeletti "Folyamatok és hatásai.

 

A Lightning mentesítés teljesen természetes , csak a Föld, nem földönkívüli, de addition úgy tűnik, minden és annak tulajdonságait, minőségi és mennyiségi mutatók "szuper" , még a leginkább félelmetes, teljesen az összes tulajdonságai túl minden közönséges emberi képzelet . A kezdeti feszültség között a felhő és a föld is lehet több néhány milliárd volt. A csúcsáram elérheti a közel millió amper. Energia átruházása és sugárzott, amely képes lesz a tápellátást sok tehervonatok sok mérföld. SebességReturn Strokevalami között egyharmaddal 2/3c. A koncentráció az energia sokkal magasabb, mint a Nap felszínén.

 

Ez az arány a jelenlegi emelkedés - néhány tíz több száz ezer amper per mikromásodperc csak egy egyetlen milliomod másodperc. Talán csak néhány lézerek lehet magasabb az energia emelkedik, de az energia bármilyen lézer gyártották a világon, mint az energia a villámcsapás, egy csomó átlag alatti hőmérsékleten, azt kell kifejezni "olyan gyenge, mint a víz", beleértve, amely szerelendő Brezany.

 

Bár a Lightning mentesítés nagyon SUPER is és természetes , nem a fagyasztóban A Matter of hyperphysical (SUPERNATURAL), csak és SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Végül néhány információ Fennmaradó

Nem így a tudományos, néhány egy kicsit humoristic

 

Sun, Plasma

Nagyon hasonló tárgyak, mint a gabonakörök (nem olyan hosszú tartós, de a másodperc, perc,

is óra és talán napok, felkelő Nap a plazmában.

(Van sára Megj. Hasonló zivatarok,

de sokkal - sokkal több, mint 10 12 erősebb)

(Nem kerül vizsgálni közelről).

http://www.thesuninmotion.com

Napkorona , V kitörés

 

 

A Sun & bolygók

Léteznek nagyon hasonló tárgyakat a nap felületén, vagy bármely csillag felületen.

A napkorona és a napenergia plazma a felszínen tartják száraz plazma és energikus kitörések és elektromos kisülések Ez a hatás alatt némelyikük az egész világon teljesen elpárolog. Hatásuk a Sun felszíni plazma, amely sokkal több hasonló tulajdonságokat a folyadék hőmérséklete szilárd anyagként, amely képes létrehozni minták hasonló a köröket a víz felszínén, beleértve a különböző interferenciák és rezonanciák. Valami nagyon hasonló jelenik meg ott lehet, abban az esetben nagyon jól ismert népszerű napfoltok.

 

 

 

"Crop kör", mint a hornyolt fel tárgyakat kell kimutatni jövőben szinte minden bolygó és hold a nap és nagyon rendszerben hosszabb jövőben, ha valaha, minden más földönkívüli planetáris rendszerek.

 

Az élettelen földönkívüli anyagok és felületek, mint a homok, hó, törmelék, por és hasonlók.

 

Mielőtt bármilyen robot vagy kézműves kutatás Ezeket Becsült és várható, minket.

Mi nem megyünk oda, hogy vizsgálja meg most, mert a Hawking óva int nekik, ettek volna minket.

 

Nincs, és nem feltétlen intelligencia létrehozása gabonakörök

Lehetséges kérdezze Georgina Paroubek volt egy, tényleg nagyon hülye magyar politikus lehet Megválasztott próbálta segítségével a marslakók (szintén komcsik) és kormánya a nevét Them. (És tört, mint egy buborék)

 

Nem földönkívüli intelligencia, nincs más intelligencia, nincs emberi itelligence.

(Mi átlagos gabonakörök képező, nem mondta a fiú, de ki tudja?)

 

Nem "plazma örvények". (Senki sem látott ilyen)

Nem "örvények villamosított súrlódás által." (Senki sem látott ilyen)

Nincs szél, nincs ciklonok, tornádó nem, nem esik az eső, nincs jégverés

Nem állatok, nem földönkívüliek.

Nos, vagy túli érzékelés vagy transzcendens erők.

 

Nos paranormális, ufological nem, nem rendellenes jelenség, erők vagy a vizsgálatot.

 

Nos ley vonalak, az energia vonalak nem.

 

Gabonaköröket Cipher Unmasked.

 

Nincs ilyen "gondolat-hullámok", nem erők gondolkodás bármilyen élő vagy elpusztult, az emberi vagy állati.

 

Egg vagy csirke?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

Nem tudjuk. (Tudja valaki)

Melyik volt előbb, gabonakörök, vagy a tyúk?

Nem tudjuk. Sajnáljuk, de tudjuk. Ez nem a megfelelő kérdést.

Melyik volt előbb, gabonakörök vagy a tojás?

Nem tudjuk. Sajnáljuk, de tudjuk.

Hogy az egyik nem a helyes kérdést is.

Wanted feltenni egy kérdést egy kicsit.

Lenni, vagy nem ... Sajnáljuk, de egy kis hiba újra.

Melyik volt előbb, gabonakörök vagy a Stonehenge?

Ez az egyetlen helyes kérdést.

Ma mindenki tud válaszolni erre a kérdésre a saját.

 

Az utolsó esély

P.S.

Tisztelt (hülye) kör-döntéshozók, akkor az utolsó esélye, hogy bevallom, az a tény,

Ez még soha nem is az egyetlen termés kör tette.

 

Ha úgy, hogy valóban "egy ilyen nagy darab szar", szemben a formák,

Ez tényleg létre, csak a segítségével természet erőinek ,

elektromos kisülés a Lightning ,

Ez csak egy minden értelmes ember

akkor nem fizet még egy fillért sem, és mindenki GIBE téged.

Mindenki meg volt Whopper "vallomások"

Hogy bárhol létrehozott néhány gabonakörök,

mind kiagyalt egy kocsmában, miután már ivott meg

Sok söröspalack és egyéb pia.

Vagy ahogy kissé ügyetlen kísérletet, hogy megtévessze az egyszerű asszony Bower.

 

Nem, nem, nem, nem, nem, soha, soha, soha, soha, soha

Nos transzcendentális lények vagy erők.

Egyáltalán nem (aktív vagy nem ismert) beavatkozása bármilyen emberi vagy állati.

Nos telekinézis, gyere hasonló erők, nincs tele-vagy para-erők, tudományok vagy vizsgálat. Nincs kozmikus vagy térben vagy kozmosz rejtély, teljesítmény, energia vagy erők.

Nos interdimenzionális erők vagy hatások vagy egyéb kapcsolat vagy kommunikáció.

 (Kivéve az esetben Milovice - East)

 

Nincs áram, energia a gondolat vagy cselekvés.

Nincs áram, energia vagy intézkedés a "jó állapotban".

Nos, interdimenzionális vagy extra-dimenziós teljesítmény, energia vagy erők.

Nos Intergalactic, csillagközi vagy földönkívüli kommunikáció.

 

Egyik megnevezett erők vagy hatások létrehozása gabonakörök.

 

Csak egy egyszerű biológiai, biokémiai, fizikai, kémiai, mechanikai és egyéb

igazi tudomány és az igazi természetét Okok és eredmények.

 

Nem természetfeletti jelenségek egyáltalán.

 

 

 

Nem buta szenilis ... (Dement hozott létre termés kör)

Nem vicc, nem kör döntéshozók

Hát Doug, nem Dave.

Nem táblák, nem laboratóriumi eszközök.

Hát deszka, nem kötél, nincs tábla, nincs szükség vezetékekre.

Nem buta szenilis háborodott éves fiúk, vagy az utánzók, csodálói és követői.

 

NATURE SCIENCE csak létre gabonakörök

Igen, csak igazi természetét erők, kiszámítható és kiszámítható, a szabályok és törvények biokémia, biofizika, fizika, matematika, biológia, kémia, mechanika és más hasonló Azok a származó valódi természettudományok és fióktelepek áz Részt kezdeményezését minden gabonakör valaha talált .

 

Fizikai, biokémiai és hasonló erők létrehozott több mint milliárdjai gabonakörök, vagy hasonló módon létrehozott alakzatok a Föld felszíni hosszú, mielőtt bármilyen nép létezett, is állat. Kezdetben az élettelen anyag, mint a hó, homok vagy por, később moha vagy zuzmó, és még később a növények, mint a gabona vagy hasonló.

 

Big Bang kutatás

Really Big Bang a kutatás és a bejelentést.

(Játék a szavakkal ... A villámlás követ mennydörgés és gyárt egy nagyon hangos durranás)

 

Nagyon hasonló elv gabonakörök Létrehoz Hasonló objektumok

felületén bármely csillag, bármilyen méretben.

Mi nem vizsgáljuk, hogy egy közeli tartományban.

Szintén a felületén számos, még ha nem minden

A bolygók és holdak kering minden csillag

minden galaxis a világűrben, az egész univerzumban.

Mi - most élő nem vizsgálja azt közelről soha, Obama megállt.

 

Megjegyzés:

Nem minden égitestek - például a Hold Jelenleg ebben a tekintetben teljesen a szolgáltatás, de a múltban talán nem volna. Hasonlóképpen, a két hold a Mars Phobos és Deimos (általában bármilyen "kis fickó" a Naprendszerben és térben). Tárgyat, amely nem rendelkezett olyan légkört, és nem mutatnak és a vulkáni tevékenység, megjelenik hasonlóan. De a marsi felszín fúj is a szél, a súrlódás és így nem kell jelen lennie vihar, bár ebben az esetben természetesen csak homokvihar. Ahol zivatar, ott súrlódás, villamos energia és lightnins, és lehetnek körök (néha). Amikor néhány új szonda vizsgálja felületre elegendő indítvány ...

Tudományos publikációk nem beszélve arról Megfigyelhető vihar tevékenység a Marson még.

 

Fekete lyukak

Is lehetséges, hogy termés kör hasonlító tárgyakat megjelennek a felületen a fekete lyukak és egy kis felett. Valahol a felszíni és Event Horizon.

Bármely ma ismert Principles of fizika,

mi soha nem lesz képes, hogy vizsgálja meg őket közelről.

 

Ez NEM egy vicc.

 

 

Vannak milliárdjai galaxisok, minden a Them tartalmazza milliárdjai csillagok. Ez a csillag minden planetáris rendszer tartalmaz számos bolygók, és egy kicsit több alkalommal is a hold. Szinte minden a az év folyamán minden egyet milliárdjai évek több ezerCrop-Circle-modeinterferenciák létrehozott formák formák, mint a kaleidoszkóp, vagy oszcilloszkóp ( Lissajous ), vagy mechanika rugalmas membrán (alakzatok Chladni ), fraktál alakzatok (jég pelyhek, elágazás), Kyrlian formák és Lichtenberg (egy másik fraktál analógok)

Minden évben (Föld évre, földi - Kb. 31.557.600 sec))

Nem hisz nekünk? Lesz! Bízz meg! Mindent hiszem, meg fogod érteni,

Vajon Ön elfogadja a magyarázatot, és akkor megbízik. (?)

 

Kérdezz a hülye együgyű

Kedves kör-maker-Stupids. E szerint a becslés során, hogy létezik a világegyetem (itt, meg, hogy élünk benne), amióta a Big Bang, ott voltak "létrehozott" Körülbelül mintegy 10 30 (vagy még ennél is több) Crop-Circle-mode és készítette interferenciális rezonancia és Kaleidoscope & Lissajous & Chladni és kombinált formák por, hó, jég vagy más jeges hasonló anyag (fagyott metán vagy más gáz) a növényi anyagok, mint a gabona, ha létezett valahol a külső bolygók rendszerek közelébe star, belső minden galaxisban ...

(Fekete lyukak nem számítanak)

 

(10 30 kb. 1000-szor több, mint a lehetőséggel bármelyikünk, még abban az esetben az úgynevezett "nagy terjedelmű minta" egy számot a jelen lévő atomok testét)

 

Kedves kör döntéshozók, akkor még mindig szeretné, hogy állapítsa meg, hogy végrehajtotta

bármelyik őket?

 

 

Néhány megjegyzés ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. A Thunderbolt pilóták mindent. (Hérakleitosz)

 

Oldal (ak) az állandó építés ...

Bármelyik nap Látható és kis változásokat ...

következő oldal (ak) hamarosan ... (Játék a szavakkal) ...

Ezen az oldalon, mások képesek követni eredmények

A több mint három éve Folytatás (hozzáadunk 13-Februar 2012: több mint 4 év)

top secret kemény Investigation (kb. 38 hónap)

Hobby játék csak ... (Legalábbis az elején)

 
vége üzenet ...

 

Irodalom, források

Egyes könyvek (töredéke) használt, hogy ismertesse a különböző fizikai és a természet jelenségek és hatások szöveges és aloldalt www.cropcirclesonline.com irodalom

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz