Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-timelapse-rövid . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
Senki ET (földönkívüli) is szerzett egyetlen termés kör az egész világon. Ne félj tőlük.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kamerák, föld alatti tárgyak

ET, is nevű földönkívüliek (idegenek, földönkívüliek). Mindenki fél tőlük, senki nem látta őket, de mindenki azt hiszi, hogy ők hogy Crop Circles.

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

Felfedezők, akik dedikált (by theirselves), hogy a gabonakörök kutatás is félnek, hogy használja a timelapse kamerák és a nagyobb mértékben. Több mint egyszer történt némi szégyen, de ezen a ponton, hogy nem elemezni itt.

 

Telepítése timelapse kamerák gabonakörök kutatók valószínűleg nem veszik észre a nagyobb mértékben főként azért, mert félnek attól, hogy valami Megtanulják, hogy nem is akarom tudni. Talán attól félnek Hogy sikerült külföldiek fogott retorziót, akár saját maguk, vagy az emberiség (mi és érzékenység). Ők félnek telepíteni timelapse kamerák és Greater kijelölt funkciókról olyan helyeken, ahol a merülhetnek néhány minták a jövőben, attól tartanak, az, hogy azok valóban nick idegenek a jogi aktust, és ők azokat Bosszút egyszer örökre. Jobb, ha örökre vége udvariasság az idegenek, a magyarázat következik.

 

Kedves rejtély vadászok, UFO megfigyelők, idegen vadászok és hívők! Egyáltalán nem kell aggódnia, semmit idegenek, senki nem fog semmilyen bosszú nem elkövetni semmilyen kárt, ha még anytone valamivel Hozzájárulás a tisztázása minden leírt rejtély. Aliens tényleg teljesen nem mutatható ki timelapse kamerák, mert a nem voltak a közeli vagy távol minden gabonakör valaha. Nincs szükség arra, hogy féljen bármilyen idegen, hogy a túlnyomó többsége a gabonakörök kutatók még mindig Tekintsük mint a valódi szerzők számok. Megfelelően beállított timelapse kamera elfog a valódi szerzők, hogy valójában "festék minták a földeken", nem egy ecsetet, de elektronsugarak sokkal erősebb, mint egy mozdony. Ahhoz, hogy vonja le az összes olyan érthetetlen formában használnak két igazán nagyon egyszerű és könnyen érthető megmagyarázható fizikai jelenségek, mint például a rezonancia és az interferencia.

 

Timelapse kamerák nem szükséges csak tömeges felmérés gabonakörök, lehetséges használni őket, hogy tisztázzuk az elvek és a folyamat a káros és a szállás (károsító, gyengülés) és bármely más növény szántóföldi növények bárhol a világon. Egy pár kamerák egy kis távolságra egymástól konstrukciót más is meghatározásához használt elkülönítését és a villám ütközési helyhez pontossággal centiméter. Egyszerűen használja a Principles of geometria, az optika, a matematika és a fotogrammetria.

 

By the way, elektronsugaras, széles nem több mint 1 cm, kinek fronthead halad a föld felé a sebesség 100-200 ezer km / sec (Bevált adatok az irodalomban a legmegbízhatóbb - Rakov, Uman, Bár sok helyek az interneten, például a WIKI - en, cz, vannak teljesen más, teljesen Misguided információkat még a látszólag "expert" szövegek), valamint transzferek Néhány milliomod második energia, amely képes lesz move keresztül villanymozdony Több távolság ezer kilométer. Olyan az mennyiségű energia valóban képes arra, hogy "egy lyukra a talajba talaj", nem szükséges, hogy kétséges. Az első és a leggyorsabb mechanikus impulzus, mely el fog terjedni mentesítéshez hatás helyén, a szuperszonikus (sokk) hullám, ami mindig nagyon pontos kört, és megszűnnek néhány kilométerre. Csak nézd meg szinte minden film footage az atombomba robbanás, amikor a lökéshullám látható gyakran, mert egy ugrás változás harmatpont. A kezdeti sebesség (de tényleg csak kezdeti) egy sokk hullám után villámlás mentesítés valószínűleg sokkal gyorsabb, mint a sebesség a lökéshullám által generált robbanás a nukleáris vagy termonukleáris bombák. (Én valószínűleg egy fénykép)

 

A képek (követett linkek források) Lehet látni példákat, mi az a villám kisülési Able végrehajtása több-tonna fa (durva becslés körülbelül 5 tonna). Tens több száz kilogramm nehéz darabokat is hasított egy szempillantás alatt, és ő mentén elszórt a földön, mint a fogpiszkálót. Ezért ez egy csoda, hogy hogyan lehetséges az, hogy van egy hely, ahol a villám csapott mentesítés jobbra a területen is van, lehet találni mást, mint a "lyukra", és néha még az sem. Ez inkább várható, ott egy nagy kráter. Ezt az okozza, hogy a legtöbb esetben azonnal megérintése után a talajt (nedves), a túlnyomó többsége az energia sokkok Hátralévő egyenletesen eloszló előnyös tha legrövidebb utat a legkisebb ellenállás, csak a föld alatt. Néha ott van a díj összege (energia) valóban túl szállítva, és addition a különbség vezetőképessége a plazma csatorna és a talaj hatalmas. A villám csatorna a levegő ellenállása kisebb, mint opció 1ohm per méter, szélessége legfeljebb 1 cm, a talaj ezrei a több száz ohm méterenként, de viszonyítva a kocka éle 1 m

 

Egyes veszélyes jelenségek jelenik meg ott, mert a kis távolságok a villám kisülési soha nem lesz biztonságban.

 

A pótdíj néha nem téríthetők Közvetlenül a föld alatt, és eltarthat egy utazás, főleg a traktor nyomvonalai, de közöttük is, mint egy dia vagy egy hullámvasút.

 

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy mentesíti megérintése után a földelő vezetéket a jelenség, ami leginkább hasonlatos az elektromos jelenség általános gyakorlat - "dielektromos bontás". Ebben az esetben továbbra is eleget gyorsan Viszonylag mélyen a föld alatt. Valószínű, hogy ebben az esetben tudnak a közvetlen közelben villám csatorna fulgurites létre a föld alatt. (photo Lightning: PAE) Súlyos áramvezetés a kisülő keretében az a föld még a porképződés egyes minták, többnyire körök, több mint HIGHLY valószínű.

 

Minden bizonnyal lehetséges, figyelembe kell venni, hogy ha a villám mentesítésről nyílt területen van a földbe (mező), lehet, hogy nem nagyon mély ponton sokk a pincében a mechanikai szempontból történik valami nagyon hasonló a esetében a fák a fotók. Ott nem lesz semmilyen megsemmisítését, mert az a folytonosság a földalatti terület nem teszi lehetővé, ilyesmi, de a mechanikai impulzus lehet nagyon erős, akkor jelenhet meg egy kis földrengés. További részletes elemzése mentesítés energiaelosztás mentén felszíni és felszín alatti képes lesz megtalálni az oldalon megoszlása ​​a kisülési energia-át, és a felszín alatt . Meg kell venni különösen figyelembe a tényt, hogy a helyi körülmények során hatásátReturn Strokefronthead változhat egyik helyről a másikra egy szinte végtelen számú lehetőség. Az oldalon említi Szintén jelen lesz, hogy megpróbálja elmagyarázni a különbséget a vaku hatása iparosodott területén, amelyek szinte mindegyike jelentős összeg nagyon jó földelt tárgyat (villámhárítók az épületek, tetők, csatornák), ​​a Számos összeg megbízások meghaladó potenciális villámhárítók a mezőgazdasági területeken (izolált fák vagy HV tornyok, néhány száz méterre egymástól). Ebben az esetben, néha kötött előfordulása közvetlenül mentesíti a felszínre a föld. Néha a legfontosabb közvetlenReturn Stroke, Más esetekben egyes Affiliated (párhuzamos) ága a mentesítés, amelyet eredetileg rámutatva például egy közeli HV területen. Egy másik helyzetben előfordulhat, hogy a kezdeti Lépcsős Leader, bár eredetileg irányult semmilyen jellegzetes villámhárító (HV mező, fa, bokor), de végül azt is "elkapta" a pozitív Streamer utazik az ellenkező irányba, hogy alakult a viszonylag távoli helyen a területen, és miután a végleges csatlakoztatási Return Ecsetvonás főbb pontjait is. A pontos helyét, ahol a kibocsátás a nyitott végül látogatottság, részt vehet egy nagyon jelentős mértékben a földalatti szerkezetek (geológusok, régészek, a háború történetét, az iparosítás, közművek)

 

Egyes helyeken, ahol megjelentek bizonyos gabonakörök, tényleg nincs szükség hosszas keresés közeli nagyfeszültségű tornyok és LV. A másik tíz százalék fényképek, potenciális Bár nem villámhárítóhoz vagy HV tornyok nem megfigyelhető, de miután egy rövid látogatást a Google Maps vagy a Google Earth lehet találni őket. Kibocsátó tézisek vonalak tudja, hogy mit beszél, tulajdonosa az egyik legnagyobb gyűjtemény a különböző gabonakörök GPS pozíciók található csapda bárhol a világon (több száz), és hamarosan elérhető lesz és az oldal, ahol fokozatosan megjelent egymás után másik.

 

a bal oldalon az első minta 2011 - január, Jakarta, a jobb Olaszország 2007 - Ancona

 

Grombach 2002/05/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Vezetés a mentesítés a felszín és a sebesség az a sebesség underground vezetés és vezetési más a sekély földalatti nagymértékben függ, mit és milyen mélyen helyezkedik el a föld alatt. Utility vonalak, régészeti, geológiai hibák, rugók, elhagyott bányák, a víztartó rétegek, vagy ilyesmi.

A nagyon ritka esetekben, a mentesítés okozhat egy földalatti robbanás valódi egyenértékű több száz kilogramm TNT, Ha közben az utazás underground találkozik robbant, még ha jelentős lepusztult és jelentős lépcsőzetesen, több száz kilogramm bombát a World War II. (Craters területeken). Olyasmi, mint egy kis kráter a területen is is ha válik Kelj fel egy sekély földalatti valami jelenik meg, fényképeket fák, ami valószínűleg bizonyos esetekben lehetséges. Villám nem lehet találni egy száraz lebontják gyökérzete a már létező, fa, Kinek maradékok is fennállhat underground Néhány évvel. további részletek oldalon villámhárítók területeken .

 

Keresése bizonyítékok

Bizonyíték Ez talán támogat néhány követelések ezen az oldalon, és sok más gazdálkodók hozhat saját. Bizonyára szeretnék is egy kicsit hozzájárulás tisztázása a régóta fennálló rejtélyt, és ők biztosan fáradt leselkedő hosszú fegyvereket és hayforks az idegen megszállók, aki csak nem jön.

 

Ez lesz elég, ha azok valamilyen év itt leírt ... Unearth.

(Kell magyarázni, de más oldalon egy speciális bekezdésben leíró Ez a jelenség, tantárgyak Underground - és részben az oldal a Crop Lines )

 

Egyes helyeken a földalatti valószínűleg néhány megmaradt szántott mezőgazdasági tevékenység, talán még alacsony szinten alapján mélyszántás - szerszámgépek és alkatrészek (fém), Használt egyszer termesztésre. Figyeljék Them lehetőség néhány mintát fotók. Jóval kisebb ellenállás a környezet, valamint a cső esetében, ott válik növekedése áramok fenti és így helyezi a magasabb rendű növények kár. Íme két példa, ahol a tárgyak találhatók száraz (volt található), a föld alatt, és hasonló helyeken lesz, természetesen lehetséges, hogy azonosítsa. Valószínűleg lesz származnak hasonlóak " underground markerek "helyeken néhány gabonakörök adatok bármikor a jövőben. Lehet, hogy nem csak a maradványai a mezőgazdasági tevékenység, ott lehet venni is régészeti leletek vagy azok részeit repülőgépek összeomlott. Leírását hasonló formációk természetesen hozhatók létre, és valószínűleg tényleg voltak és jön létre képződése nélkül szabályos mintát ő közelében.

 

Megjegyzés: nem kizárt, hogy a közelében underground értekezés markerek lehetséges lenne néha valami hasonlót fulgurites , de az áramok lehetnek már túlságosan szétszórtak. Sokkal Lehetséges lennének talált egy kis alatti mélység a "lyukakat", valóban voltak "dolgok történnek". A kis mennyiségű anyag található lenne melegítjük egy rövid pillanatra Több mint 6000 ° C

 

Így még az idegenek végül ... (Csak a cseh országban?)

Mi az az érdekes tény (angol nyelven): Van egy rövidítéséhez lehetséges felhasználása MZ, ami azt jelenti, ET (Extra, továbbá cseh, földi, a cseh Földön vagy a Föld), és angolul Használt rövidítéséhez CG (felhő-föld) villámlás mentesítés, a szemben gabonakörök - felhő a felhő, egy angol megfelelője MZ (Cloud, Cloud cseh, Ground - Ground ismét angolul). Milyen érdekes hasonlóság ...

 

Az utolsó (de nem utolsó sorban?): Azok a szerencsétlen Miért ET lesz festmény szinte kizárólag a kukorica (bár kivételek vannak) Mikor alatt és jelentős része az évben van az egész világon helyezve lényegesen jobb színes és használható (a A külföldi - patkányok, vagy Vortex lézer pisztolyok - energia trumperies), és sokkal szebb, "vászon" - felület a hó? A tény, hogy a zivatar szinte hiányzik télen (és ha igen, a hó felületén volgende őket gyakran nagyon jobb "tisztítani" hőmérséklet, mint korábban), azt minden olvasó bizonyosan ítélete magát. Egy másik tény meglehetősen általános jelenség széles körben elterjedt, hogy a téli fagyok emberek inkább otthon ülni a seggükön, minden meleg, inkább, mint a nyereg és a sárkányrepülő Hasonló gépek és osztályok nézni Föld felszínének felülről.

 

      

 

 

 

ha az érdekelt kapcsolati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz