Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - termény-körök - Előzetes megvitatása . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Előzetes megvitatása
Itt van az előzetes Egyes megvitatása, egy kis összefoglalót néhány korábbi álláspontja.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Előbb vagy utóbb el kellett helyezni objektum szárazság és megvitatása.

 

Számos csoport ember van a világon:

 

Első Az emberek, hogy soha nem volt érdekelt benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés sem bármilyen szabályos minták, körök (adatok) a termés, nem érdekel, és soha nem érdekelt róla egyáltalán. Azok a híd több mint egy becsült 90%-os. Ha találkoznak valaha bármilyen információt róluk, Them értelmezni kegyelem, továbbra fizetés egyáltalán nem figyelem őket, mert nincs rájuk szükség semmilyen módon. Ez érdekel legfeljebb csak a kíváncsiság.

 

Második Emberek, akik meg kell érdekli a kérdés benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) termés mindenképpen - mezőgazdászok, néhány más ember dolgozik a mezőgazdaságban, az összes mezőgazdászok és kutatók a (kivágás) mezőben. E becslés kevesebb, mint 10%-kal, több száz millió a világ népességének.

 

Harmadik Emberek, akik érdeklődnek az első és a kérdés csak az, a rendszeresen benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés - Főként köröket, valamint bármely más szabályos alakú, nagyon gyakran hihetetlenül összetett és szabályszerűek. Szabálytalan benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés teljesen kívül érdeklődési terület, azt lehet mondani, hogy gyakorlatilag noeexistent jól nekik. Az ilyen egyének szerte a világon több tíz, több száz (darab, bit), és Fancies a kutatási több tucat évben a kínálat rejtély, puzzle, rejtély, misztikus és hasonló tevékenységi körének foglalkozó nyomtatványok szerte a világon, több mint usuall 4. osztályú karaktert.

 

Ezen kívül természetesen vannak több ezer más, aki ellátogatott száraz helyen, lencsevégre és dokumentáltak. Foglalkozzon az ilyesmi legfeljebb csak marginális, mint egy hobbi, és soha nem is foglalkozik ezzel a jelenségek, ellentétben neve "szakemberek" az E tevékenységi ágban. Egy másik nagy embercsoport, amely már több millió, figments a kutatási többé-kevésbé passzívan figyeli rejtély foglalkozik a különböző magazinok, weboldalak és bulvár magazinok és honlapok, ismét főleg relatíve nagyon alacsony szintű.

 

Egy kis esztergálás

Persze vannak kivételek. Például a helyén a szlovák szerzők foglalkozik a titokzatos jelenségek www.uforevue.sk . Leírják a jelenség a gabonakörök Természetesen a tökéletes, profi, leíró média már egyáltalán, hogy az objektivitás hír, mint a BBC. Bár a gabonakörök jelenség közvetlen ösztönzése a különböző forgó rejtély kereskedelem, idegenek, félig tudományos és félelmetes, spiritistism, féltudás, okkult, demagógok - eltért elméletek. A honlapjukon, ahol figyelni, hogy a jelenségek leírását gabonakörök, semmi ilyesmi valaha is megjelent. A grafikus rajzok méreteinek minden egyes konstrukció alakzat rekordok a legjobbak között a területen a világon történik. Általánosságban elmondható, hogy www.uforevue.sk egyedi, több, mint neves helyszínen, annak ellenére, hogy fordítson figyelmet a kérdés, ha már most is jóval munkatársaik sikerült "csúszik sokat."

 

Nevezett személyek a 3. kategóriába tartozó valamennyi ilyen mintákat folyamatosan tanulmány, fotográfia, az intézkedés az azok közelében található számos különböző fizikai értékek, és gyűjtsük össze a fotókat és E mérési jegyzőkönyvek későbbi használatra. Ebből a rögzített kép és méréseket kap számos egyéb grafikai, matematikai és geometriai információk és grafikonok, derivációk és levonások. A tézisek, és nem csak akkor Vezess különböző matematikai és geometriai szabályokat, de is a csillagászati, asztrológiai posztulátumai is Levonás és végül érinti szinte bármilyen emberi (idegen) tevékenység és kutatás, valamint minden tudományos, földi vagy földönkívüli, a tér és az Intergalaktikus szabályokat.

 

Legfőképpen, és különösen előnyös kiagyalva mindenféle elméletek földönkívüliek. Rendkívül sajnálom, hogy bárki valaha is sikerült találni idegen. Kedvenc minden, létező vagy nem létező külföldiek kénytelen közösülés. A vágy, hogy folyamatosan Promotált arra, hogy e Gyártva gabonakörök vannak külföldiek, valójában elfojtott freudi szindróma, és a vágy, hogy az első, vagy legalább az egyik első, aki kezeli, szexelni idegen lényekkel, földönkívüli. Melegek kisebbségi vágyak és sóhajok, különösen azután, meleg idegenek. Mivel a földönkívüliek a mai világban nagyon Desperately hiányzik, a szegények kedvelőinek rejtelmeit, gyakran a végén a háziállatok és Cserejátékosok.

 

Itt-ott, is alakulnak az alkímia és okkultizmus. Származtatott szabályok szorgalmasan kell alkalmazni minden elképzelhető és elképzelhetetlen ág áltudomány és szemét tudomány. Közös jellemzője, szinte minden ő Fancies és figments a tény, hogy ők majdnem minden alapul szinte egyedülálló szubjektív benyomások, és szinte kivétel nélkül, abszolút minden teljesen ellenőrizhetetlen, és nem kísérletileg reprodukálható. Ellenőrizhetőség és megismételhetőség - a legalapvetőbb alapvető jellegét mind az alap, csakúgy, mint bármely más kutatás. Ezért minden rejtély Explorers az egész világon szeretik alapkutatás, mint a fájdalom a csacsi.

 

Az összes így kapott adatsorok összeállítására különböző táblázatok, grafikonok, táblázatok, listák Rendezés Ábécé, dátum vagy hely Taken kép és mérések, egyszer növekvő, csökkenő Ellenkező. Folyamatosan közzéteszi a különböző szempontok, elemzés, Esszék, publikációk, tanulmányok, találkozók, szimpóziumok, kollokviumok, szemináriumok, csak "hosszú évek kemény és a beteg adminisztratív munka" (Igen, miniszterelnök úr, az egyik nem-to-be elfeledett beszédei Humphrey Appleby).

 

Fokozatos elhúzódó Strenuous feltárási és gondos összeszerelés töredékek gondolkodási és kutatási eredmények Sikerült az évtizedes kutatási gyűjtenek számos értékes tudományos adatok Ez tényleg megéri megjelenés:

 

1. Az a hely, ahol a növények kör keletkeztetett, is egyéb szabályos mintát, ez történt, főleg azért, mert ez volt némi akció folyamatban.

Második kör kerületének egyenlő körülbelül 3,1415-szer annak hozzávetőleges átmérőjének.

Harmadik kerülete a hatszög egyenlő nagyjából hatszorosa a megközelítő hosszának annak egyik oldalán.

 

Miután még néhány év intenzív kutatás és ösztöndíjat tették közzé az egyik legújabb jelentős felfedezése Ez a rejtély-kutatók, a sokkal szélesebb jelentősége és hatása (a becslések szerint 2/8):

4. kerülete a nyolcszög egyenlő körülbelül nyolcszor a megközelítő hosszának egyik sides.ides.

 

Nem csak, hogy ez a hír járja, hogy amennyiben a felmérés továbbra is legalább olyan gyorsan és határozottan, mint korábban, valamikor 2050 - 2350, az rejtély - Explorers valószínűleg ünnepélyesen kijelentette, hogy az emberiség, Hogy a kerülete hexadecagon megközelítőleg egyenlő az érték elhelyezkedik valahol a 14 és 18-szor a közelítő hosszának az oldalára.

 

Egy másik nagyon érdekes tény a gyümölcse a kutatás, hogy egyesek során látogatást tesz a gabona minták felfedezett valamit, mint a "nagyon furcsa érzés." Viszonylag objektíven lehet következtetni, hogy ha nem volt jelen vannak, azok jó érzés minden alkalommal. Ezzel szemben a száraz álláspontja Úgy tűnik, az tény, hogy a másik viszont néhány más ember látogatása során a gabonakörök "voltak nagyon jól érzi magát." Ha nem voltak jelen ott, Valószínűleg nem éreznék ilyet, így némelyikük felhajthatja keressen alternatív megoldásokat (és az üveget.) A hasonló (kompenzációs) hatás válna Valószínűleg csak akkor, ha őket alkalmazzák a szokásos adag (virág gyerekeknek), vagy legalább egy lövés rum (alkoholisták). Bizonyos egyének ezért folyamatosan látogasson új formák újra és újra (kör és a kör újra ...), történt velük tartós és kedvenc hobbija, anélkül, hogy tudta, miért. Az ilyen embereknek kell lenniük, a "zéró időszak" nagyjából szeptembertől márciusig volgende évben, úgy érzi, mintha valami hiányzik, nem egészen nyugodt, és azok megszüntetésére kényszerül arra, hogy válasszon egy "alternatív megoldások" (egy palack ). Szerencsére, a különböző szemináriumok, eszmecserék, konferenciák, találkozók, tanácskozások, amely összefoglalja és összehasonlítása adatokat, és így van valami, hogy a tél folyamán, és néha ellenáll hiánya fehér por és erjesztett italok. Jelentős része szintén használható ezen időszak használat levelet annyi lehetséges a cikkek számát, Esszék és egyéb fényvisszaverődéstől lehetővé, hogy a legnagyobb számú rejtély kereskedelem és a bulvár magazinok, újságok és kiadványok nyomtatott és online. Egyik fontos tevékenység Bridge vevő valószínűleg a legtöbb időt a kiválasztási adatok illeszkedik az elméletek (vagy jobb mondjuk figments téveszmék), hogy létre, és a kezelés Azok, amelyek nem felelnek ő elméletek, száraz és Manner, amelyek megfelelnek velük.

 

A valós adatok az első, akkor torzíthatja a Them, ahogy tetszik. M.Twain

 

Néhány vallomása egyénnek jelen a gabonakörök, feltűnően emlékeztetnek nyilatkozatai Emberek, akik akkoriban a megfigyelés hatása alatt kábítószer. Hasonlóképpen, nyilatkozatok néhány ember, aki "állítólag voltak a területen, és tett körökben ott." Míg a második valójában még soha nem volt olyan növény a területen (de valószínűleg alkalmanként, de nagyon-nagyon boldog, valamikor, és hogy egy közös, vagy legalább egy kortyot) Azok az első valóban néha hatása alatt kábítószer. Néhányan még nem az Fagyasztó Felismerve azt. Arról megint máskor.

 

Ki akar látogatás körök és alakzatok minden termés, nem számít, milyen ott békésen, de is tartani a nem vezethet senkit vele. Lehet Volt egy igazán nagy problémát, mivel ez bizonyos időt más magyarázható Intermezzo

 

Meg kell határozni a rejtély - felfedező és a rejtély - feltárása, is komoly rejtély - felfedező és komoly rejtély - feltárása.

 

rejtély - explorer az egyén, aki megpróbálja felfedezni néhány titkait. Ő megpróbálja azt a legjobb, de elég gyakran, szinte minden alkalommal sikertelen ...

 

Rejtély feltárás lenne, egy olyan területen, az emberi tevékenység, amely megvizsgálja szempontból modern tudomány, a technológia és az általános ismereteket a természeti törvények és titokzatos természeti megmagyarázhatatlan események és jelenségek.

 

Súlyos rejtély - felfedező és komoly rejtély - száraz, amelynek feltárása feltárása események és jelenségek, amelyek már az az elv, hogy megpróbáljuk felfedezni a különféle titokzatos jelenségek és egyéb jelenségek a titokzatos jelenségek előnyös bizonyítható legrosszabb, vagy a legjobb a nem bizonyítható egyáltalán . Tehát valójában áldozat az emberiség, mert az események és hatások csak Vizsgálja egész életében, de soha nem megmagyarázni. Ebben kötelezettséget vállaltak arra, és ő Sworm ő halála az egész közösség a férfiak és a rejtély, hogy a közönség soha nem fogja célozni, és próbálja kihasználni bizonyos jelenségek tanulmányozása által felsorolt ​​súlyos és alapvető tudományágak, mint a Microsoft fizika, kémia, matematika, biológia, az orvostudomány, botanika , vagy azok bármely alágazatok vagy interdiszciplináris területeken. Lenne kitéve egy hatalmas veszélyt, hogy esetleg véletlenül, vagy bármilyen előre nem látható véletlen arra, hogy hozzájáruljanak a tisztázása néhány hasonló jelenség, hatása, vagy a rejtély.

 

Ha valaha is volt, elvégre néhány "szakértő" a felsorolt ​​területek actvity meghívott kutatási, Adnak nagyon óvatos, vigyázz rá, hogy legalább annyira inkompetens és hülye, mint maguk, nem pedig elpusztítani túlságosan hosszú és bonyolult silány ház épült kártyák. Tény, hogy egyikük sem igazán szakértő, a túlnyomó többsége mindenki Them egy teljes Műkedvelő. Például, még az is lehetséges, hogy a kifejezést a "mezőgazdasági szakértők"-ban az értelemben, hogy károsítják a sejteket, és vizsgált szövetben a növények megfelelő által okozott károk mikrohullámú sugárzás. Bármilyen "mezőgazdasági szakértő", aki képes megerősíteni ilyesmi, lenne az is csak magáról bejelentette, hogy egy teljes idióta.

 

Mi volt az összehasonlítási módszer? Milyen módszert alkalmaztuk a DETERMINE intenzitásának szövet kitettség mikrohullámú sugárzás, milyen vizsgált minták számára, how végrehajtását és értékelését vak minták, hogyan határozták meg befolyásoló súly (energia / tömeg sértetlen szövetek, a az energia mennyisége / tömeg a szárazanyag )? Hol volt a jelentést a mérési eredmények és a statisztikai értékelést közzéteszik? Kinek és hogyan jöttek a következtetésre jutott, hogy volt az okozott kár mikrohullámú sugárzás, és nem, például infravörös sugárzás? Milyen egyéb összehasonlító méréseket és kísérleteket? Ki ellenőrizte az eredményeket, hogyan határozták meg ellenőrizhetőségét és megismételhetőségének Végrehajtotta kísérletet? Mi a helyzet a használt módszerek tekintetében ellenőrizhetőség és refutability? Kedves rejtély hívők, bármely állítás bármely rejtély Journal-hívők abban az értelemben, hogy "beigazolódott felfedezték, hogy a kárt a növényben okoznák mikrohullámú sugárzás," akkor dugjon fel a seggedbe. Egy ilyen kijelentés soha nem ad semmilyen komoly tudós FACT - botanikus vagy agronómus. Egy ilyen követelés FACT tudták csak vallja magát saját üreges fejek, mert a közönség a lehetséges lenne benyújtására nem más, mint egy ellenőrzött és ellenőrizhető követelések alapján ellenőrizhető és megismételhető kísérletek.

 

Tény, hogy nem "szakértő", hogy a mikrohullámok megerősítette növénytermesztés területén soha nem létezett, rejtély hívők csak fake őt, maguk készítette, mint kör döntéshozók becsapták éjszakai utazás a mezőket. Rejtély hívők készített vele a saját fejében, mert valahogy megerősítéséhez szükségesek követelések ő abszurd. A lakosság, sajnos, usuall Claims típusú "szakértők egyetértenek", "laboratóriumi vizsgálatok megerősítették, hogy" elegendő. Rejtély tehát a hívők gyakran hirdetik valamit a mikrohullámú sütő, néha száraz és ez a helyszíni vizsgálat feltárta, hogy változások szöveti és talaj szárítást okozta elektromágneses sugárzás hullámhossza, mondjuk 2,5 m vagy 52 cm-es vagy 52 mm vagy 52 mikron. Az utóbbi években vált a hit nanoszálak technológia. Valószínűleg előbb vagy utóbb, azon a ponton származó gabonakörök lesz megtalálható emlékeit a sugárzás értékének nanométer. Miért is ne, amikor alá tartoznak rendes látható fény. De mi még mindig rejtélyes hívők elégtelen állapította meg, hogy a helyszínen már nem fordul elő nanothermite (anyag ismert WTC összeesküvéselmélet szeptember 11, 2001) Mivel az egyetlen biztos felmerülő területén a kis gömbök és mikroszkopikus részecskék a vas Csökkentett .

 

Rejtély hívők, siess a mezőre, minden hurok termés kör a jövőben lehetővé kell tenni, hogy megtalálja és nanothermite!

 

 

Intermezzo 3, ahol megint nem a gabonakörök Szinte egy szót sem.

 

A legrosszabb bűn és a bűntudat szempontjából minden rejtély Explorers lenne próbálnak részt megoldani néhány rejtélyt jelenségek meghatározott alapkutatás. Basic vagy Alapkutatás már önmagában ugyanis, akár egy egyszerű elv tevékenység és tisztázza, amely elmagyarázza, hogyan dolgok és folyamatok a Nature Működtessék és dolgoznak. Minden rejtély férfi a világon Ezért Alapkutatás mint bosszantó rovarok, ösztönösen utálják azt, és ha van ez a legkisebb lehetőséget, legalább a titkos titokzatos férfi szemlélődő lélek előtte köpni. Alapkutatás Az Them is nagy veszélyt, ami valaha Wrest honnan Karjuk A Féltett sok titokzatos férfi mezőket.

 

Ha bármikor, bárhol a világon, csak a kialakult Slightly és minden komoly kísérletet megmagyarázni bármely tudományterületen vagy rejtélyes való specializálódást, azonnal kitör a helyzet "Mystery Men összes országok az egész világon, egyesüljetek!" Kényszerítik őket, a szárazság és a védekező csoportot, hogy a huszita Bulwark ellen Ez egy lyukas szitán. Lehetséges, hogy a lát kapcsolatok nagyon hasonló a síkjában a szemben. Bármely neves tudós, aki sikerült legalább nézni sőt kissé, vagy használja az eredményeket, nem is beszélve még egy kis időt a területén az alapkutatás tartózkodásra és munkavállalásra, ha meghallják nevét minden rejtély fegyelem, azt mondja, valami ilyesmi "Mystery férfiak valamennyi a világ más országaiban, baszd meg! ".

 

Bármilyen felvilágosítást azonnal rejtély és már nem rejtély, és a rejtély Explorers Ki fizetett a figyelmet arra, hogy megszűnik lenne rejtély férfiak. Ha lenne még bármilyen hibát saját tevékenységükkel hozzájárultak a tisztázása minden rejtélyt, lenne-e valami teljesen elfogadhatatlan számukra, zaklató, valami nagyon-ből egyre mély megvetéssel - komoly tudós, a kutatás koncentrálva, ők még az alapvető , Ki a maguk területén sikeresen valami magyarázata (rejtély). Azonban Explorers rejtély Sohasem lehet, mert a már Merel a nyelvi szempontból, hogy azonnal le kell állítani rejtély férfiak. Derített rejtély már nem rejtély, és minden titokzatos férfi foglalkoztak annak feltárása közben, és még volna Talán rejtélyes véletlen megoldott, azonnal megszűnik a titokzatos férfi (hívő). Ez a rejtély-hívők szerencsétlenség. Komoly tudósok, tudományos kutatás és nem igazán szeret túl sokat. Az ismételhetőségi és ellenőrizhetőség, szakdolgozatok két pillére a tudományos kutatás a világ minden tájáról, a gyűlölet Közvetlenül a mélyén ő lelke. Minden, ami az egyszerű tényt és ok, mert a tudományosan tisztázott minden rejtély megfosztja őket a sok éve alig épített ki és hirdetett rejtély üzleti, és vágott egy nagy szeletet belőle. Bár megpróbálta betakar fhemselves követeléseiket Lehetséges, hogy a legtöbb leendő tudományos fogalmak és előírások (a mért radioaktivitás a gabonakörök, "tudományos bizonyítékok" hatása mikrohullámú sugárzás növényekre és még sok más hasonló), de próbál visszaszorítása FACT bármely neves tudós komoly feltárás a területen. Ezért, mint a nagyon hálásan lenne feltételezni bármilyen területen vagy összeesküvés elméleteket.

 

Bármely titokzatos férfi lenne bármilyen kísérlet tisztázása a rejtélyt végül vágja az ág alatt magát, és lenne, hogy azonnal kiközösítették a rejtélyt közösség örökre. Távol a falakon túl a kalap és Mocking a hangok a rágalmazó Melodies. Ezért minden rejtély Explorers "tisztázása" bármely rejtély van a tény, hogy a kiagyalva körül és repül Nagyobb web rejtély és próbáld ki túlnyomórészt "magyarázat" egy másik rejtély, vagy összeesküvés-elmélet, amely valójában sokkal rosszabb magyarázható és igazolható hőmérséklet, mint az eredeti rejtélyt megkísérelte tisztázni . Hozott Them All A nyilvántartást és érvek alapján egyáltalán nem bizonyítható, és ellenőrizhetetlen állítások és soha, soha, soha aktívan Vajon lenne meghívni maguk megoldani minden rejtélyt vizsgált néhány neves tudós, vagy kutató akár alapkutatás, aki képes lenne, hogy azok bármely téveszmék és szerkezetekkel által ismételt és súlyos módon jégen kísérletekben cáfolta meg teljesen.

 

Egy példa, ahol képesek spinning a rejtélyt Explorers hálójukat, mint például a Microsoft is ismert Ley Lines. Amennyiben egy utat összekötő ókori kultikus hely, régészeti tárgyak és szakrális épületek. Ezek bármilyen tudományos értékű követelésekre vonatkozó eljárások teljesen bizonyíthatatlan, sőt megdönthető, mint például Nagy-Britanniában, akkor lehetséges, hogy megtalálja a száraz vonal gyakorlatilag bármilyen helyét álláspontja, illetve észrevételeit, mivel a helyi sűrűsége régészeti lelőhelyek, kultikus helyek, kápolna , útszéli keresztek és templomok. Még ha az, hogy talán a szárazság és a kapcsolat nem található meg lehet mondani, hogy ott valószínűséggel valami ilyesmi valahol a múltban voltak (régészet), de ez még nem fedezték fel. Bármilyen "intenzitás hatása" persze teljesen észrevehetetlen, hiszen a még akkor is, kétséget kizáróan bizonyítható, és ellenőrizhetetlenek Ezért még. Pontosan példája jól sült E rejtély-hívők kenyér, amit követniük örökre, mint a barna színű ing.

 

Intermezzo 2-t ért véget a mondat:

Ki akar látogatás körök és alakzatok minden termés, nem számít, milyen ott békésen, de is tartani a nem vezethet senkit vele. Lehet, hogy van egy csomó probléma, mert lesz egy kis időt Intermezzo 2. magyarázata

 

A tudatlanság nem bűn - így kérdés néz a Bibliát. Vajon akkor is le kell fordítani, mint "az emberi butaság nem kell büntetni." Talán azért, mert az emberek már száraz a maguk számára egy nagy szerencsétlenség és a büntetés. Sajnos, nagyon gyakran nagyobb, sok szerencsétlenséget jelent száraz Magánszemélyek számára otthoni emberek.

 

Súlyos mysteriology. Mi a fene ez? Hogyan lehetséges az, hogy lehet valaki ilyen hülye, amely képes egyesíteni a két hihetetlenül ellentétes fogalmak? Tudja valaki igazán gondolom, hogy amikor fut át ​​a téren a termés egy kör Több látszólag zavaros egyének és Dowsing rúd forog a kezükben, mint a kerekek a szocializmus, ez valami komoly kutatás számára? Mellesleg lenne Dowsing rudak forognak gabona körök még a kezében egy képzett majom, ha olyan lenne, mintha rejtély hívők nem bekötött szemmel. De egy majom, akár bármilyen más állat soha nem kötelezhető bemegy gabonakörök, csak hogy egy ketrecben van.

 

Talán még az iránytű mérés számít, ez egy célkitűzés mérése a meglévő értékek és változásaival lehet objektíven Teljesen magyarázata. Egy jobb tanfolyam lenne hajlam iránytűvel, még jobb lenne, és magnetométer. By the way, ahogy van, vagy fog megjelenni valahol, így a leírásban mérés több mint 100 évvel ezelőtt, Mr. Pockel (1898,-o), és nagyon jól tudta, hogy a geomágneses térnek variációk különböző helyszíneken által okozott villámlás. Néha E hívők titokzatos férfi egy kicsit sajnálom. Csak elég megkérdezni. (Írja be a keresési idézőjelek nélkül: Pockel, mágnesesség, bazalt)

 

De több. Még a kifejezés mysteriology ellentmondás miatt próbál társítani zavaros és nagyrészt hatástalan, nagyon szubjektív benyomások súlyát és tárgyalások révén kijelölését befejezés-iology. Ezért, kifejezve bármely "súlyos mysteriology" csak egy másik, még inkább megerősítette zavaros akarjuk érni a lehetetlent. By the way, nem érdektelen ez az angol nyelvi környezetben mysteriology a szót egyáltalán nem használják, éppen olyan, mint a szó hulladékot. Lehetőség van arra, hogy a biztos a népszerű Google keresés: záhadologie - 38.000 eredményeket. Mysteriology - 3000, azaz több mint 10-szer kevesebb. Nos, a szó hulladék, lásd: lehetséges, hogy az angol sokkal reálisabb gondolkodás, jobb, mint a polgártársaink. Ez az ellenőrzés nem lehetséges az értékelést néhány létező és gyakran használt szavakat. Csillagászat - 8 millió eredmény Astronomy - 132, azaz több mint 16-szor annyi. Kémia - 95 millió euró, kémia - 355. Water - 97 millió EUR, víz - 3320000000. Biológia - 292 millió Biológia - 60 Sun - 3260000000, a nap 15 millió. Sky - 2,2 millió az ég - 1470000000. Villám - 15 millió, villámcsapás - 292. Snow - 17 millió euró, snow - 1160000000 Minden létező gyakran használt angol szónak az angol megfelelője, a 10-30-szorosa a keresési eredmények között. Nincs más választásunk, mint hogy megjelölje a szó, mint a szó mysteriology hulladék Hogy fattyú nyelv próbál keresni valami teljesen más, mint ami valójában. Extension lenne Megpróbálom, hogy rábírja a megjelenése valami logikus, súlyos, hanem a tény, kétes örömét kétes egyének szinte perverz fajta.

 

Egy ember, aki kész és képes címkézni és hívja magát, mint egy komoly mysteriologist, és így, sőt, egészen bizonyíthatóan beed, hogy ő egy egyszerű és világos idióta. Giving közelébe szavakat rejtély, mysteriology a szó komolyabb igazán nagy butaság. Mysteriology egy szó-hulladék, a nem létező nyelv fattyú áltudomány. ( Google -záhadolog - 58000 eredmények záhadologové - 60000 mysteriologist - 271, mysteriologists - 7)

 

Mos a mysteriologists bárhol az egész világon, mint a kör-döntéshozók, az emberek nagyon hülye. Csak a tény, hogy hívják magukat a hívők és a rejtély, vagy mysteriologists, amelyek szigorúan véve elsősorban nyelvi szempontból közvetlenül megtilt minden rejtélyt megoldani. Ezért csak megengedik, hogy rögzítse, dokumentum és vizsgálja, de még csak nem is egy csipetnyi, hogy megpróbáljuk megoldani. Ha valaki a Them ugyanis próbált megoldani, vagy akár az ég szerelmére megoldódott, lenne-e már megszűnt a rejtély, így lenne azonnal le kell állítani rejtély hívők és lennének rejtélyt ki a hívők közösségében könyörtelenül excomunicated. A Biblia azt mondja, hogy az ő butaság lenne válaszolni őket megbüntetni ezért.

 

De élünk, a jogállamiság és a tudatlanság a törvény nem mentség. A törvény szerint ezért butaság (= nem ismerik a törvényeket, nem csak a természeti, elsősorban büntetőjogi) lenne büntethető, kérjük, főleg azért, mert a tudatlanság nem mentség. Nagyon is lehetséges, egyszerűen figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy nagyon szomorú területén a fizikai, biológiai, botanikai és bármely egyéb természeti törvények szinte minden hívő teljes rejtély dilettanti és dabblers, mert a Strictly ez az ő magánügye. De nyilvánvaló bűncselekmények elleni büntetőjogi törvények már FACT lettek volna büntetni.

 

(Cseh legislaion)

§ 283 Jogosulatlan gyártása és egyéb, a készítmény a kábítószerek és pszichotróp anyagok és mérgek

(1) Aki jogellenesen gyárt, behozatala, kivitele, keresztül is , ajánlatok, közvetít , eladja vagy más módon szállítani egy másik vagy egy másik Megőrzi a kábítószerek és pszichotróp anyag, készítmény, amely a kábítószerek és pszichotróp anyagok, prekurzor vagy méreg Shall szabadságvesztéssel büntetendő egy évtől öt évig vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) a szabadságvesztés két évre vagy évekre az elvesztéséhez ingatlan elkövető lesz büntetve, ha vállalja a bűncselekmény bekezdésben említett 1

a) tagjaként szervezett képviselőcsoport nevében,

b) Annak ellenére, hogy száraz bűncselekmény az elmúlt három évben elítélték, vagy büntetik,

c) jelentős mértékben, vagy

d) és a tágabb kiválasztott funkciók a gyermek, vagy több, mint egy kicsit, hogy egy gyermek fiatalabb, mint 15 év.

(3) börtönbüntetéssel sújtható a 8-12 éves vagy elvesztésével ingatlan elkövetőt kell büntetni

a) ha az említett jogszabály 1. bekezdés, idézi súlyos kár,

b) követ cselekmény szárazon Tervezett szerezni a maga vagy más jelentős haszon

c) a bűncselekményt a szárazság és a nagy léptékű, vagy

d) a bűncselekményt követ el, hogy a száraz és nagyobb mértékben elleni alatti gyermek 15 év.

(4) között terjedő szabadságvesztés tizennyolc éves és behajtása a vagyon vagy elkövetőt kell büntetni

a) ha az említett jogszabály 1. bekezdés, okoz súlyos sérülést vagy halált két személy,

b) követ cselekmény szárazon Tervezett szerezni a maga vagy más nagyméretű előny , vagy

c) a száraz, bűncselekményt követ el kapcsolatban egy szervezett csoport működő több államban .

 

§ 286 előállítása és birtoklása tiltott berendezések gyártása kábítószerek és pszichotróp anyagok és mérgek

(1) Aki gyárt, a maguk számára, vagy más ad , vagy rendelkezik prekurzor vagy egyéb cikk Szánt illegális előállításához kábítószerek és pszichotróp anyag, készítmény, amely a kábítószerek és pszichotróp anyag, vagy méreg kell büntetni terjedő szabadságvesztés öt évig, egy finom, elvesztésére vagy tilalma munkáját egy tétel, vagy más eszköz.

(2) a szabadságvesztés két évvel meg az évek során, az elkövető fogják büntetni

a) bűncselekményt követ bekezdésben említett 1 tagjaként egy szervezett csoport ,

b) a bűncselekményt követ szárítsa meg, és a kiválasztott funkciók nagy,

c) a bűncselekményt követ el szárazon, és nagyobb mértékben felé a gyermek, vagy

d) ha nyert az e törvény a maga vagy egy másik nagy előny .

 

Mysteries of hívők a világ minden tájáról lehet tekinteni, mint egy szervezett csoport működő több államban. Folyamatosan tájékoztatják keményen együtt, és meggyőzni egymást, hogy a náluk magyarázata valamilyen titokzatos rejtélyek több mint opcióval mások. Azt lehet mondani, hogy úgy tűnik, mintha olykor egymással versengő, aki megteremti a kísérlet magyarázata az érthetetlen jelenség vagy hatás és a Nagy tévedés.

 

Ők próbálják folyamatosan kapják téveszmék honnan amennyire lehetséges legnagyobb gazdasági haszon révén könyvkiadás és nyomtatott kiadványok gyengébb jellegű. Térítés ellenében szervez túrákat a gabonakörök. Tudatlanság A törvény nem mentség, és bizonyíthatóan, mint egy nemzetközileg szervezett csoport show Évtizedekkel körül teljesen uninstructed közvélemény, mentes minden Engedélyezett figyelmeztetés. Kíváncsi cica vagy még nagyobb, mint a tengerimalacok a webhelyek kimutatható jelenléte Mérgek, narkotikumok. Ez lesz lehetséges bármikor a jövőben objektív minőségileg és mennyiségileg meghatározza és megtudhatjuk, hogy koncentráció.

 

(see, Így például - valószínűleg hivatkozás az LP)

Szén-dioxid - szívdobogás, fejfájás, szájszárazság, változások a pulzusszám és a vérnyomás, izzadás, remegés. szénmonoxid - szédülés, ájulás, dezorientáció térben, fantáziák, tudatzavar, hallucinációk, gondolkodási zavar. hidrogén-cianid és vegyületei - és az érzés, a fém íz a szájban. Ez egy viszonylag egyszerű előírás, hanem olyan alapvető információkat teljesen elég. Bár a hatásokat felsorolva Viszonylag aspecifikus és gyengült egymásba. Ezek például helyettesítve tüneteit sokféle betegség vagy terápiás hatások a kábítószerek. Mindent lehet találni Viszonylag részletes adatgyűjtés több tucat szakmai kémiai, toxikológiai és orvosi kiadványok és szakértői konzultációk terén már nem fért volna bele az esszék, mint ez. Lehet, hogy lesznek valamikor a jövőben leírt részletesebben a monotematikus része. Vajon tényleg kell elérni a túlzott képzelet a felismerés, hogy minden látogató a növénytermesztésben formák kezdenek szenved influenza, angina (tünetei CO , CO2 ), vagy a kemoterápia ( HCN ).

 

Mint már említettem, a látogatók egy része valószínűleg gabonakörök tartozik néhány fehér Crows. Ez azt jelenti, amelyeknek fő volt ittas a cianid-ion, és még arról Tudna valaki adni, hogy a bizonyítékokat. Szinte bármely személy, aki ugyanis élete során találkozott cianid-vegyületek, kígyó teszi azt ther környezetben, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, több időt igényel, mint az opció körülbelül két percig.

 

§ 287 terjesztése a kábítószer-függőség

(1) Ki csábítja másik visszaélni addiktív anyagok, kivéve az alkoholt, vagy támogatja őt, vagy visszaél ki a száraz anyagok Ellenkező serkenti vagy terjed kell büntetni terjedő szabadságvesztéssel három évig vagy tilalom tevékenységek.

(2) a szabadságvesztés egy évtől öt évig, vagy bírságot kell büntetni, ha elkövető említett bűncselekmény 1. bekezdésben

a) tagjaként szervezett csoport ,

b) kapcsolatos a gyermek, vagy

c) a nyomtatás, film, rádió, televízió, nyilvánosan hozzáférhető számítógépes hálózat vagy más, hasonlóan hatékony módon .

(3) A szabadságvesztés két évtől nyolc évig lesz büntetve, ha bűncselekményt elkövető bekezdésben említett 1 ellenében gyermek tizenöt évesnél.

 

Mysteria hívők a világ minden tájáról elkövetni bűnügyi károkozás Ezek kapcsolatos gabonakörök, mint a tagok egy szervezett csoport , még működő Több állam is jár szinte minden országban a világon. Force gyanútlan embereket, hogy látogassa meg, és maradjon gabonakörök, ahol bizonyíthatóan mérgező anyagok, hogy a sugárzásnak kitett embereknél okoz változásokat oxigén transzfer. Indukáló hasonló érzései vagy teljesen azonos a hatását a kábítószerek, vagy teljesen hasonló Megegyezik az állam közeli halál (hypoxia). A pontos meghatározás a "szubletális adagolása halálos mérgek." Szubletális adagolása halálos mérgező anyagok, természetesen minden a kábítószer-használat. A Mysteria hívők követnek el bűncselekményeket a nyomtatott média, film, rádió, televízió, nyilvánosan hozzáférhető számítógépes hálózatok vagy egyéb hasonlóan hatékony módon . Annak alapján, amit egyes hívők misztériumok deklarálása Néha itt-ott úgy tűnik, mintha szerinti értelemben kábítószert néha csak magukat.

 

A jóslat, előrejelzés, prognózis.

Ebben a bekezdésben lesz Kimondva és előrejelző (vagy prognózis). Ez egyfajta előrejelzési alapuló megfigyelések és kísérletek célja értékelni egy a sok komoly tudományos módszerek (alap) kutatás, amely még soha nem is lehetett hallani, ami a rejtély minden hívő. Jelenléte mérgező anyagok helyeken felbukkanása gabonakörök bizonyítani kell, mért, ellenőrzött és igazolt célkitűzés mérési eljárások és módszerek. Minden valószínűség szerint már 2012-ben (hogy azok valami mégis küldött egy üzenetet az ősi maják?). Először CO, CO2 , de nagyon valószínű is valami mást, és sokkal rosszabb. Mysteria hívőknek meg kell várjuk, hogy valami nagyon sokat. Néhány érzéseit kitett emberek szubletális dózisok CO, CO2 hihetetlenül Hasonló a hatása a gyógyszerek, elvonási tünetek, a mellékhatások vagy az úgynevezett "megszűnése" a gyógyszer adagját. Akár kellemes, boldog vagy őrült, hallucinációk és eufória, nagyon kényelmetlen érzéseket. Ennek során túladagolás követ egészen LogicAll bejövő Exitus - halál. Nos, az ugyanazon hasonló gyógyszerek. Néhány érzéseit az emberek, akik néha jelen a helyét a gabonakörök, ugyanúgy néz ki. 

 

Ez nem elképzelhetetlen, hogy sok ember, beleértve magukat egyedül, anélkül, hogy a tudat, hogy már Ők Hasonló jelenségek az évek során sikerült egy komoly függőség. Ez a drogfüggőség kialakulásában függőség szimuláló által okozott Aplication a szubletális dózisok halálos mérgező vegyi anyagok révén előfordulása halál közelében állam. Ez egy állapot Hasonló hypoxia - indukciós oxigénhiány, fuldoklott, ami azt eredményezi, hogy a megváltozott tudatállapot, eufória és kellemes hallucinációk, hasonlít a tapasztalatok a kábítószer.

 

Egyes oldalak még hívők rejtély TARTALMAZHATNAK részletesebb utasításokat, mint "a megtalált mintát a lehető legteljesebb mértékben intézkedésként, próbáld ki a helyszíni ellenőrzést, mint sok fizikai paraméterek", mint például a mágneses terekkel, ellenőrizze talajnedvesség, és sok orher Hasonló utasításokat. Írd le Akár nem éreztem semmi különöset, szokatlan, mint például a Microsoft ügyében bizsergés, fejfájás, fülzúgás, hányinger, eufória, álmosság, hallucinációk. Vagy valóban egy másik értelemben "távol marad a helyszínen, amíg csak lehet", és néha talán ajánlásokat a stílus a "mély lélegzetet, én neked a legjobban kifeszített mellkasi kosár", és nézd meg, véletlenül nem indul el hallucinálok ettől.

 

A helyszínen, távolítsa el annyi növényi minták, benyújtott `kell lennie , és nem nyújtott be 'kell lennie , be 'kell egy kicsit, benyújtott `kell lennie , közel a régió benyújtott `kell a közepén, benyújtott `kell lennie, a harmadik a közötti távolság a központ és a tőke, a kétharmada eighteenths 14, 16 seventeenths. Mérjük meg az átmérőjét és hosszát csomópontok benyújtott 'kell lennie , és nem nyújtottak be 'kell növények, a hossza árpa szálka, hogy benyújtották `kell szára hajlítási távolságra a földre. Számolja ki és mérjük gabonát a fülébe, hogy nem nyújtottak be 'kell lennie , és be kell ` növények. Számoljuk meg a földigiliszták, az interjúk és a mol ürge, a békákat és egereket, amelyek megfelelnek a helyszínen.

 

 

Ez lett volna a mai égbeszökő butaság az egészben rejtelmeit hívők az egész világon mindent.

 

 

      

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

pz