Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-2-2 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
2/2 közzétett szövege
folytatása 2/1 -ból/-ből november 9, 2011 www.sarden.cz - cseh internetes sci-fi magazin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

December 4, 2011 www.sarden.cz

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Megjegyzés: Az összes fotó, mert az először megjelent cseh, TARTALMAZHATNAK és legendák " Photo + Well. "

és kommentár a www.sarden.cz adminisztrátor:

Rejtély megoldva, szeretnénk felkiált. Az igazi, Hogy a külső levelező az ő magyarázatával gabonakörök és megmutatja, világos, logikus, és úgy tűnik, is LogicAll elfogadható megoldást találjanak. (Sok köszönet. JL)

 

Megvitatása: 

Crop Circles

 2/2

 

Néhány lehetőségei motívum teremtés - továbbra is

Formációk szabályos mintázatok fordulnak elő csak nagyon ritkán, egy több millió. Előtt van létrehozva Legyen látszólag véletlenszerűen, és anélkül, logikus oka, ez a kombináció még jobban, mint csupán két feltétel megfelelő a generációs szabályszerűséget. Lehetőség van használjon analóg-tól kémia - Reakciók atomok között és olyan vegyületek, akkor jelentkeznek, amikor két részecske összeütközik - atomok, molekulák vagy gyökök (ott történik akkori cseréje az elektronok és az azok közötti létrehozásához vagy módosításához kémiai kötés). Reakciók esetében, amely szükségessé válhat elérhetőségei hiszem csak három, vagy még több részecskét Nem lenne realizálható egyáltalán, mert az volna teljesen jelentéktelen kitermeléssel. Kiállítás szabályos mintázatok lehet tekinteni egyenértékű collisioning három vagy több részecskéket. Amellett, hogy villámlás és a termés azon a helyen ott kell párhuzamosan valószínűleg néhány más, nehezen meghatározható véletlen hatásokat. Tényleg csak alacsony hozammal - közös szabálytalanul benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés több olyan Várható millió négyzetkilométer évente a világon, a területek szabályos alakú elfoglalására csak több ezer négyzetméter.

Ennek egyik oka az is lehetséges, hogy volt egy rendkívül erős kisülés, amely akkor csak néhány alkalommal egy szezonban. Néhány villám kisülések sokszor több ezer erősebb, mint a rendszeres, sokkal gyakrabban, bemutatott minden vihar több ezer események. Egy másik, nagyon véletlenszerűen előforduló jelenség elképzelhető, hogy (néhány) szabályos mintázatok létrehozhat alatt nincs szél, az esemény után: "A Bolt From The Blue" pozitív töltésű felhő-föld villámcsapás, és hatalmas energia, befolyásoló több tíz kilométerre a felhő , elképzelhetetlenül nagyobb átviteli teljesítmény ellen "közönséges".

Eső, abban az esetben, vihar van csökken a víz néha több ezer tonna négyzetkilométerenként a perceken belül a levegőben és a föld és a szél több, mint 100 km / h, kísérő közönséges villámok. Bármely szimmetrikus következményei villám kisülések, hogy jelentős "pelyhes", vagy legalábbis "felrázza". Lehetetlen, hogy törekedjen az esetleges tanúk, mert az valaki figyeli Ki az lenne, hogy a saját szemével azon a helyen lenne néhány frakciókat egy második, már soha semmit sehova Figyeljük meg sem tanúskodni, és létesítményei time-lapse kamerák közel növénytermesztés területén található, nem túl sok még.

A vihar villám legjobban védi magát, és ellen szemtanúk és bármely más véletlen megfigyelőt, valamint a megbízható hajtás olyan messzire őket Lehetséges a "tetthelyen", vagy akár rögtönzött teljesen felszámolja őket, hogy helyet. Valami valószínűleg képes leírni szó vizes állatok nem messze attól a helytől ütközési villám leírt az előző cikkben. Kettő közülük kígyó Figyelembe Közvetlenül a hely, hogy a vizes - 18 és 58 ezer amper. Egyáltalán nem kizárt, hogy egyes békák, ez pontosan jelen volt ott, biztosan megszűnik croaking. De mint kiderült, néhány nappal később a helyszíni vizsgálat, volt még elég Hátralévő Them.

Pontosan ugyanúgy Szeretné békák croaking HIS megszüntetheti bárki is is Ez a hely éppen időben, hogy a jelenlegi kör-készítő. Lehet, hogy valami, ami legalább rájönnek, hogy az egyszerű gondolkodású egyének nagyon erős figyelmeztetés. Ez még nagyon lehetséges, hogy bármely nyilvánították kör döntéshozók (anélkül, hogy ezzel hozzáadása dokumentált bizonyíték valaha volt), egy igazán módon valamikor Hasonló területen, és tényleg ő croaking megszűnik. Minden bemutatott elméletek itt épül a feltételezés, hogy valójában nem kör döntéshozók létezik, és soha nem is létezett (szerencsére a számukra), néhány nagyon egyszerű és nagyon ritka kivételek. Az esetek túlnyomó többségében Ezek csak kör döntéshozók-self-igénylése, self-taps, Flaunt, aki csak boastfully önálló kijelentik, hogy alkotásait a szerzők teljes egészében valaki mást. Köztük is egyike volt az első ismert "társaság", Doug és Dave. Oh, Mrs. Bower. A tanulság az összes feleséget: Tény, hogy lenne a férje időre során éjszakák "losed", vagy "Traceable nehezen", azaz valószínű, hogy most majd a "kiégett egy fillért sem" soha nem teszi őt egy majom tészta vagy egy idióta a nyilvánosság előtt. Ha valaki elkezd turkálni túl sok, nem kizárt egyáltalán, ez ​​teszi őt sokkal nagyobb Végül tészta, mint amit valaha is lesz. Még a nyilvánosság előtt. Még egy barát. Lehet, hogy voltak "forgatás golyók" együtt van, de biztosan voltak nem teremt körökben ott. Lehetséges, néhány hengerelt ( benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened)) növényi Vajon voltak balra köszönhetően a "játék". Természetesen nem voltak ott abban az időben, amikor a körök nagyon fejlett ott, mert az után, hogy azok haza onnan csak egy faláda. Talán Ők szívesebben bevallani azonnal, hogy ők "játék" van együtt. Ma meglehetősen modern, ez ​​az úgynevezett alternatív kultúra. Csak azt, hogy Mrs. B. Lenne nagyon meglepett. Photo egyértelműen bizonyítja, hogy mindenki megnézi fiktív kör-maker után egy igazi találkozás ez, Ki az egyetlen Teremtő gabonakörök a mezőket. Fotó 6 . By the way, az ez a fotó is Egyértelműen megfigyelhető a fán ", és az aláírásra fő bűnös"

Függelék: Megjegyzés: Az előző bekezdésben az nem alkalmazandó a komoly kutatás. Például, amikor emberek egy csoportja a mezőgazdasági iskolát vagy egyetemet úgy határoz, akkor megpróbálja meggyőzni, legyen szó száraz és dolog lehetséges. Az ilyen nem szükséges a kutatók hívni, és kör-kör vagy a döntéshozók számára. Ebben az esetben ez egy komoly tudományos megvalósíthatóságának feltárása a projekt.

végleges ajánlatot - Lehetséges hogy a jövőben többek között egy új kifejezést néhány szószedet a gyógyszerek (pszichiáterek) terminológia: kör-maker, kör-készítő = "falu bolondja".

A következményei kibocsátások korábban leírt vezetett először a szállást (károsító, gyengülés) több négyzetméter - az első érezhető változás, amíg a nap után mentesítést. Fokozatosan, nap mint nap ott adunk egy másik területen, míg végül csak a betakarítás előtt már benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened) a becsült 25-30%-a teljes terület (a következő a fényképnek az előző cikkben), ő volt az elektromos áram is keresztül elosztott villamosvonalak sok helyen, ahol a kibocsátások nem egyedül jelenik meg egyáltalán.

Vélelme áramvezető a traktor nyomvonalai ésszerűen támogatja a tény, hogy a szállás (károsító, gyengülés) viszonylag pontosan követi az irányt a pályák, a száraz és statisztikailag szignifikáns aránya minden szárazföldi és légi képek a világ minden tájáról, ez véletlen lehet viszonylag megbízható kizárt. Jelenleg 7 Hasonló száraz hely van jelen a Photo 7 (minden www.geograph.org.uk ). A Google Maps meg lehet találni több ezer hasonló jelenetek a világon, amely bemutatja a képeket a gabonakörök Lehetséges Hasonló talál több száz helyen, nem messze a szabályos minták vagy közvetlenül őket. 8 fénykép Ezt a fényképet nem lehet találni az interneten, ez a könyv piktogramok a Cseh Köztársaság és a Föld Energy System - Beauty a Crop Szimbólumok Moravia 2000 - 2006 , Pliskova et al. Lehetséges van nagyon jellemző, hogy a szabálytalan benyújtása (károsító, gyengülést) kísérő motívum, kinek jelentős része nagyon szorosan követi a villamosvonal. Egyes területeken a szabálytalan benyújtásának (károsító, gyengülés) ebben a fényképnek jellemzik másik nagyon érdekes tulajdonságok, jellemző növény lapított (sérült, legyengült), miután a Lightning kibocsátások, Hogy kell leírni néhány további folytatását.

Ezen túlmenően, a tény, hogy gyakran nagyon lapos (sérült, legyengített) volt az első termés a városközpont közelében negyed kanyarok által létrehozott traktorok közelében táblaszegélyeket, ahol lehet, a legnagyobb intenzitású elektromos áram (beépített), köszönhetően, hogy többnyire sérült növények. Egyes esetekben a termény benyújtották `kell (sérült, Weakened) csak ott, és sehol máshol nem már. Fotó az első benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) termés az előző cikkben fotót azon a helyen, ahol a villamosvonalak jönnek össze, így intenzitása a teljesítmény növelhető is. Nagyon érdekes jelenség, szállás (károsító, gyengítve) közel villamosvonalak az a tény, hogy bár a nagy részét az energia valószínűleg rombolóvá Vezényel Them, növények közvetlen közelében villamosvonal is benyújtották `kell lennie (sérült, Weakened), szinte soha. Szinte kivétel nélkül benyújtott `kell lennie (sérült, legyengített) terület mindig elindul a távolság legalább 20-30 cm tőlük. Még a területeken, amelyek benyújtották `kell lennie (sérült, legyengített) szinte teljesen - Bár lehetséges, hogy a növények közel a különbözet ​​megkapta a legmagasabb adag energia. Lehetséges, hogy a növények közelebb van a villamosvonal (semmi sem nő ott), még könnyen megszabadulni a káros anyagoktól, amelyek "hígítsuk", és vissza gyorsabban. Mint az egyik közös benyújtása (károsító, gyengülés) okoz ez az irodalomban jelentettek több megtermékenyítő nitrogénnel, de akkor kell őket lapos (sérült, Weakened) növények legközelebb a pálya, ahol a legmagasabb Megj. többleteket. Itt van a kép Photo 9 (Anglia, geograph.co.uk ), ahol lehetőség van világosan látszódjon, lelassult növekedés gabona (zab, zöldebb - Distinctly késleltetett érés) közel villamosvonal több száz méterre valószínű hatása a kibocsátási ponton, ahol a a termény jelentősen lapított (sérült, meggyengült.) Zöldebb növények közel a villamosvonal nem jelennek meg, hogy egy legkisebb hajlamosak benyújtása (károsító, gyengülés). Növények, amelyek a legközelebb állnak a villamosvonalak, soha nem lesz lapos (sérült, legyengített) Lehet, hogy néhány kivételtől eltekintve, amelyek jóval a statisztikai hibát.

Nagyon gyakran növényi menedékházak csak a legnagyobb távolság a vágány Fotó 10 , a középső közöttük, ahol Conducted energiák effektusok. A középső a számok között a legnagyobb koncentrációban a káros anyagok, és így a növények a legkevésbé lehetősége megszabadulni őket a gyökerek a talajt, és így legalább részben azok megszüntetésére. A szennyező anyagok koncentrációjának és a sérült növények ott maximális. Minden jelenség itt leírt Megfigyelés kívül egyéb helyeken szabálytalan lapított (sérült, legyengített) is termény egy kis távolság szinte minden szabályos minták A dokumentált kutatók hivatkozva: ha száraz és hely A fotókat, levágott és elkülönített, minden környezetben, még oda. A legnagyobb mértékben éppen a betakarítás előtt, amikor az Explorers gyakorlatilag nem volt érdeke, Them, fényképek még nem került fogható régen. Egyes növényi minták önmagukban kombinációja szabályos és szabálytalan formájú benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) termés, legalább ott. Egy másik nagyon hasonló hatást a tényt, hogy nagyon gyakran után villám pontosan félúton a pályán a legzöldebb növényzet, Fagyasztó beérett - köszönhetően a legmagasabb dózis káros energia mutat legjelentősebb lassulása érlelés. Gyakran nagyon pontosan ezeken a helyeken szállást (károsító, gyengülés) lesz az első. Foto 11 Az alábbi fotó elkezd a termés benyújtása (károsító, gyengítve) a Midway a számok között a zöldebb helyeken, ugyanazon a helyen később fényképezett benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) (BECSÜLT egy hónappal később). Alone minta benyújtott `kell lennie (sérült, Weakened) régen, mert a kapott egy "telitalálat", de néhány aktuális adunk hozzá, és le kell vonni, így benyújtott `kell lennie (sérült, legyengült), és ott termés alternatív location.

Alapelvként a teremtés néhány hihetetlen minták szabályszerűségi és szimmetria valószínűleg lehetséges, hogy az ő kialakulását részt rezonancia és interferencia (mechanikai és elektromágneses). Ebben a dolgozatban addition két jelenség, néhány számadat mutathat pillanatnyi elve szuperpozíció (vektor addition azonnali), néha úgy tűnik, hogy nyilvánvalóvá vált, és nem közvetlen oka a fordítottja az áramlatok, néha kerülhet sor elterjedtsége erők, néha az egyszerű és addition Kivonás a feszültségek és áramok (pl. energia szorzás vagy osztás). Corona körülvevőReturn Strokefolyamatos hengeres köpeny, pontosan egy kört, lásd az ábrát kísérő Corona Model , lehet egy bizonyos távolságra a villám csatornán negatív érték, majd vissza a pozitív (egyszerűsített magyarázat, szakosodott leírt számos cikket, mint például a Microsoft http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). A kép Taken from Lightning elektromágnesesség , Robert L. Gardner , 1990, 4. o Irányváltás a polaritás néha előfordulhat feltehetően egy földalatti struktúra (vezető), esetleg az indukció, hogy néha a keresetet a bipoláris villámok, kinek áramok jelenhet meg másként minden miatt pillanatnyi mechanikai állapota, a növények, összeadni és kivonni a egymást. A legegyszerűbb formák - egyszerű magányos kör - lenne magyarázata annak előfordulása még csak használja a jelenségek az indukció és a vezetési áram, de csak is mechanikai hatásokat. Vannak még jobban, mint az egyszerű formák körök - vonalak - ami csak azzal magyarázható, mint a következménye a jelenlegi vezetés. Ezeket látna leírt további folytatását.

Néhány nagyon egyszerű formák, körök, vagy inkább az egyszerű, egy kis játékutánzatai sikertelen, valóban előfordulhat, vagy nagyon gyorsan Közvetlenül a mentesítést. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, színes mellékletet Fotó 12 - Japán. Photo 13 , Photo 14 , 2010 Egyesült Királyság Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Hát itt Explorers gabonakörök valóban csökkent, a saját érdekében, száraz egységek található területeken a világ valóban mindenki, mert az létezik Millions of Them évente, és ez nagyon könnyű elképzelni, akkor alakulhat ki, hogy miután egy villám kibocsátása a területen, mivel a bemutató mechanikai hatások bevezetések kép 1 A fejezet 2/1 .

Ennek köszönhetően, milyen hatalmas mennyiségű energiát tartalmaznak néhány rendkívül erős villám bevezetések, okozhat találni a "valami" Közvetlenül a vihar után. Comment on fénykép 12 "Már 1986-ban, miután egy teli éjszaka szokatlan áramkimaradások találtak a mocsárban a Nisikavaka kör Észak-Japánban a nád. " Mit jelentenek a gabonakörök Explorers akar többet? Annak érdekében, hogy a meghirdetett "megmagyarázhatatlan eszméletvesztés" lett volna hozzá néhány villám Végrehajtva holttestét kör-készítő elszenesedett deszka, kötél, sapka és nadrág, hogy a gabonakörök Explorers elhinni, hogy "valami megmagyarázhatatlan elektromágneses érthetetlen", hogy mi is volt jelen Ez a hely, csak a "rendes" zivatar, ez évente kerül sor, a világ minden tájáról több tízezer, és a villámcsapás, melyik találat évente területeken és füves területek szerte a világon, 1000000000? Villámlik, nem csak az egyik a meglévő híd szélsőséges időjárási jelenségek, de még az egyik legszélsőségesebb fizikai jelenségek valamennyi (vannak olyan honlapok, ahol ez a kérdés sokkal inkább részletes leírásban). Véletlenszerűen nevezhetjük meredek szélén a jelenlegi impulzus risetime, különösen néhány a későbbi stroke, amelyek már jól "kisöpörve és felülírható" és ionizált útvonal, még több mint 200.000 amper per mikromásodperc , és egyedülálló is milliomod része második.

Igazából csak egy kérdés, érdeklődés: ez nem zárja ki a villám csatornát, különösen a legmeredekebb része a start-up a jelenlegi emelkedés görbe, a térfogat-koncentrációja az energia (Meant eloszlassa az energiát, az egységnyi felületre egységnyi idő szerint) még nagyobb, Than során szupernóva-robbanás (első 10 másodperc), és ha nem, akkor valószínűleg csak kissé kisebb.

AAT ez a pont lehetséges többet Számos fényképek némi Főleg mechanikai hatások villám kisülések - Fotók 15, .. Anélkül, néhány bonyolult fizikai és elektromos számítások, miután megtekintették kép több száraz enged következtetni, Hogy ": a villámlás és a hatalom" (Persze legalább hozza létre a közepén a minták "és pit a mező" ). Ez a mechanikus erő, és is van szükség észre, hogy és összehasonlítható az energia mennyisége, mint a mentesítés sugároz elektromágneses hullámok minden hullámhosszon. Ebben az összegek Able észrevehető károsodás növényeket, valószínűleg csak az indukciós - nagyon pontosan egy kör alakú, távolságból akár több tíz méter. Szintén lehetséges vezetési áramok a talajon keresztül a root rendszerek, vezetőképessége ionizált levegő is koronakisülés kerülhet sor, és elvégzése észrevehető áramok pontos kör alakú néhány méter körül a villám csatornát.

Ezután csak egy kérdés látványosság - egy összegek Ez megfigyelhető az érzékeny mérési technikák elektromágneses sugárzás különböző hullámhosszúságú - a távolság nem csak a több ezer mérföldre, de a fény-év, csak attól függ, hogy az érzékenység mérési technikák és a átmérője a távcső. Ez a fotonok, ha kap az út a térben, soha nem fogja megállítani.

Kifejezhető nagyon egyszerűen, hogy körülbelül egyharmada továbbítja a mentesítés formájában mechanikai energia, és a harmadik a hőenergia (infravörös sugárzás) és egy harmadik, mint elektromágneses sugárzás, azaz a rend, megközelítően egyenlő értékű. Részletesebb adatok nagymértékben Felülmúlják e tanulmány kereteit és az olvasók utalni kell a tudományos irodalomban.

Mielőtt lesz magyarázható elvek fizikai (szintén kémiai, biokémiai és biológiai) hatásai villám kibocsátások a mezőre a növények, ez lehetséges beed, hogyan hatnak a villám kibocsátások növények által értelmezett kortárs mezőgazdasági tudomány nélkül, Közben alkalmazása fizikai és egyéb jogszabályokba ütközhet. Nélkül, egy hosszú kanyargós útján könyvtárak mezőgazdasági kutatási intézmények, internetes keresőprogramok Adjon néhány választ, hogy lehet bővíteni a jövőben. A megjelenés vagy weboldalak, hogy adjon a figyelmet a téma és növények Lightning, például szója, burgonya, paradicsom (például a
Hogy az állam villámcsapás a szántóföldi növények Szótár meglehetősen pontos Létrehoz egy kört. Jelentősen gyengítette, gyakran valóban halott növények. Beleértve a fotók. Néhányan közülük valóban kiköpött mása arról, hogy gabonakör vadászok - lásd Fotó 16 . A kör alján a fénykép valóban a helyén, a University of Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , villámsebzés, Cotton - Villám sújtotta a gyapot, a kör felső része származik a ufology honlapján (visionovni.com), aki vizsgáljuk, mint egy klasszikus esete a termés kör (szója mezők). Még mindig megfigyelhető fading növények (halott, már teljesen leállt a növekedés), de ha ufologists látogatott azonos helyen körülbelül egy hónappal később, az állapot, a növények már Would Be aljáról a kép szinte megkülönböztethetetlenül.

Szerte a világon ott belül bekövetkezik egy év körülbelül egymilliárd villám torkollik a mezőket, és gyepek ő közvetlen közelében. Eléggé meglepő, Nincs többé súlyos hatásokkal, ez lehet az oka, hogy a talaj felületi nedvesség és a vezetőképesség. Minél alacsonyabb a ellenállása a vezető, az kevesebb energia szabadul fel az áram által a rajta áthaladó (második erő).

Linkek az előző részből áll: (1)   és (2)

Néhány további folytatása ennek a kis sorozatban okairól a termés lapos (károsító, gyengítve) is kimutatták, hogy a hely, ahol a termés gyengíti, mert az ott történt, a villámlás és termény ott a jövőben elég LogicAll menedékházak - e Rendszeresen vagy szabálytalan, és lehet keresni bizonyos ideig, mielőtt benyújtása (káros, gyengülés), sőt segítsége nélkül a mérési technika. ÍGY végezhetjük azonosításának minta előtt annak teljes Vizualizáció - nem hisznek?

Többek között kedves Occam lesz győződve arról, hogy ha a borotva borotválkozás kényszeríti, véletlenszerű, és nem véletlenszerű megfigyelő a következtetés, hogy egyes intézkedéseket hajtottak végre az emberek, akkor ez szükséges tétovázás nélkül használatának segítségével Ledecky kivétel: Occam borotvája nem alkalmazható, köszönhetően, ha annak alkalmazását a következtetésre jutottak, hogy bármikor, bárhol, bármely hely a világon, és az egész univerzum végre minden létező emberi (bolond) bármilyen alkotó tevékenység Ismételten, titokban, anélkül, hogy bármilyen közzététel, összeesküvést, anélkül, hogy a nyilvánosság és különösen teljesen ingyenes . (Tartalmazza ET) Továbbá szükség van észre, hogy abban az esetben, egy embercsoport elleni magányos egyénnek Azonnal exponenciálisan nő a nyilvánosságra hozatal esetén bevonása bármely összeesküvés lánc tagjának felesége könyörtelenül ugrik az értéke 1 (100%-os valószínűséggel a közzététel, nincs kivétel létezik)

Egy másik szabály kimondja Fontos: Ha valaha is a világ bármely pontján megtalálható minden érdekes tárgyat, de még hogy időről tisztázatlan és nehezen meghatározható oka, mindig lesz legalább egy, de gyakran is látna mentálisan beteg egyének, akik igénylése magukat szerzői művek. Itt természetesen Figyelembe Főként kérdése gabonakörök, hanem kiterjeszti is egyéb emberi alkotások és tevékenységek. Lehetséges Csak kérdezd meg bármelyik lelki otthon, hány "darab" vannak Napóleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, a Nero császár, The Bumblebee , a Socrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona és minden egyéb pozitív és negatív híres személyiségek a világ és az univerzum történetében.

Ennyi ma! HUH!

Jan Ledecky

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz