Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-megértés-rövid . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
game over.

 ... nyomjuk meg bármelyik gombot ...

... továbbra is ...
Játék neve:

CropCircleGatee

(Crop kör dezinformáció)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök - megértés - short version

Saját hihetetlensége, az igazság féken magát attól, hogy elismerik. (Heraclitus)

Semmi sem lehetetlen. Nem, ha tudod képzelni. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:A Thunderbolt pilóták mindent. (Heraclitus)

Az első, csak a természet, magyarázatot  gabonakörök  eredetét, a bevált, megismételhető, ellenőrizhető Statisztikailag tudományos és kutatási módszerek. Plant patológia, élettan, biológia, anatómia, kémia, régészet, fizika, hidrometeorológiai, geológia, barlangászat, elektromosság, mágnesesség és még sok más is hasonló, gyakran széles interdiszciplináris ágak.

Crop Circles Rejtély felfedezve véglegesen.

A villámlás az egyik pusztán a bármely gabonakörök , bármikor található bármely növény területen

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

A vázlatos kép a jobb oldalon látható egy néhány nagyon érdekes gabonakörök analógiák és fizikai tulajdonságainak villámlás . hasonlósága No.1. Lightning kibocsátása a szerkezetét gabona (raszter) felvett az elektromágneses mező vonalak. A folyamat olyan, mint a hasonló képek. Sok nap szükség van a fejlődő fotók.

A villámlás az egyik pusztán a bármely gabonakörök , bármikor található  bármely növény területen

 

Ez tényleg nagyon rövidített változata oldal jelen gabonakörök megértést , és sok más aloldalát az egész web cropcirclesonline.com .

 

Tartalmazza csak néhány, a legalapvetőbb feltételei

 

Mint alapvető bevezetés a történelmi távlatokat a kérdés gabonakörök lehet látogatni Wikipedia - gabonakörök . A legtöbb álláspontja van, ugyan közel foglal magában, vagy szinte kizárólag Azon a területen, áltudomány ( junk tudomány ), de legalább is szolgálhat alapvető információkat az aktuális nézet az egész kérdést.

 

Először is, azt kell ajánlani, hogy aki akarja nézni a TV-ben Soulless főzet " maja próféciák és a Crop Circles ", vagy Isten őrizz valaki már nézte, hogy megpróbálja, hogy az összes állítólagos ott szemszögéből állításokat itt.

 

Érvényes Ez természetesen, mint minden más "művészi remekmű", hogy valaha is ki a téma fel. Random, száraz a " Crop Circles: Quest for Truth ", vagy" mi a fene? Inside the Crop Circle Rejtély "

 

Komplett új megjelenés a gabonakörök problematika

 

Gabonakörök - megértés - rövid változat.

 

Bárki, aki azt állítja, hogy a gabonakörök által létrehozott idegenek (UFO, repülő csészealjak), egy idióta.

 

Bárki, aki azt mondja, gabonakörök jönnek létre az emberek, az egy idióta.

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök által létrehozott elektromosan töltött Örvények levegő plazma által alkotott mozgó légi és ionizált részecskék, és így és villamosított, thar még soha nem látott "akcióban" Megfigyelés sem utánozni, vagy Mathematicall - Fizikailag szimulált, a "Kissé pillanatra zavart."

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök bármikor és bárhol is maga által létrehozott, és Monstrous idióta. (D & D)

 

Bárki, aki már becsapták ez a legnagyobb vicc az Anyatermészet olyan tökéletesen ("Nem lehet ezt valaha is történik önmagában, természetesen, azt tettek az emberek"), hogy bement bármilyen terményben mezőt létrehozni valami hasonlót, hogy a annak érdekében, hogy támogassa a azt állítja, hogy még buta együgyű.

(Ez nem vonatkozik a tudományos kísérletek és kísérleti ellenőrzése a megvalósíthatósági)

 

Bárki, aki azt állítja, hogy egy villám mentesítés nem tudja létrehozni a talaj felszínén belül bármely szántóföldi növénytermesztés hasonló valami, mint a hatása a kísérő fotók, egy idióta.

Lásd a kísérő számos egyéb képek még ki kell hirdetni (Főként referenciák). Lehetséges, hogy megköszönjem az olasz Explorers számukra. Több ezer megjelent és publikált fényképek ilyen "bizonyíték az emberi tevékenység" - "lyuk a pin."

 

Bárki, aki azt állítja, Hogy gabonakörök által létrehozott valami furcsa, érthetetlen és ismeretlen elektro - mágneses - mechanikus energia köszönhetően, akinek a magatartása a helyén van és száraz után is viszonylag hosszú ideig, Lehetséges regisztrálni számos szokatlan jelenségek és hatások, mint például a Microsoft LIMA - Lightning indukált mágneses anomáliák (iránytű eltérések), az infravörös sugárzás (felhalmozódott hő), szokatlan válaszokat az emberi és állati, kudarcait mikroelektronika (a kitettség fennmaradó elektrosztatikus töltés), és nem tudja levezetni, hogy az egyetlen száraz természetesen előforduló, a meglévő és a folyamatban lévő jelenség a villámlás, az egy idióta.

 

crop circlescrop circlesBárki, aki képes azt mondani, hogy ez teljesen tipikus fractal motívum, elágazás az oldalt pontosan szabályai szerint a viselkedésének szikra kisülések, megjelent egy napon belül gabona terén a Cseh Köztársaságban, Novy Jicin 1999, július 3., azt létre bármilyen egyéb módon hőmérsékleten villámlás, az egy idióta.

 

Az egyik legjellemzőbb tulajdonságai villám kisülések az ő fraktál szerkezete, fokozatosan elágazó egyre finomabb struktúrák.

Az egyik leggyakoribb jellemzői szabályos alakú - az ő gabonakörök, várj egy percet, mi valójában?

Mi a helyzet A fraktál struktúrák?

 

Bárki, aki képes mondani, hogy halott legyek, gyakran megtalálható a termés kör helyeken is más elpusztult rovarokat, vagy bármely más elhullott állatok, öltek meg valami más, mint villámlás, az egy idióta.

 

Minden olyan személy, aki nem képes megérteni, hogy teljesen minden, kivétel nélkül, úgynevezett "anomáliák" Ez sok helyen a Crop Circles jelenik meg, azzal magyarázható, hogy a szárazság és a hely nemrég sújtotta a villám mentesítés egy idióta.

 

Az első és legjelentősebb példája száraz anomáliák Geomágneses mező eltérések

Lightning indukált mágneses anomáliák, Lightning kiváltott remanens mágnesesség, Lightning indukált Mágnesesség - Több ezer szakmai könyvek, több ezer tonna írott és nyomtatott papírok.

 

Bárki, aki nem észre, hogy a kiváltó oka nem csak az összes gabonakörök és rendszeres rezonancia és interferencia minták gabona, hanem szinte az összes gabona benyújtott 'kell lennie a világban, amelyben ezekhez elválaszthatatlanul, a kár villamos villámcsapás bevezetések és FOKOZATOS gyengülése növények, egy idióta.

 

By the way, a gazdák tudják nagyon jól, de nyilvánvaló okokból összesen Ők (mi) nem közli (közzé) el. Ez teljesen természetes tényt, hogy valahogy jobban és természetesen összekapcsolt, csatlakozott a természettel, és képesek felbecsülni vannak orientált legalább megközelítőleg, ösztönösen, mi történik ott, sokkal jobb, mint a többi a közönség. Meg kell, hogy nem foglalkozom vele, sem túl sok áramot. Biztosan nem kell magyarázni, hogy műveletlen, mint a bolondok ufologists és a "rejtély a kutatók", "szakértők" a különféle paranormális jelenségek. Több ezer tudományos és műszaki, mezőgazdasági cikkek, kiadványok. Egy példa a sok link bizonyított tudományos erőforrások és a mezőgazdasági Szakfolyóiratok például itt .

 

A labda az Ön oldalán a bíróság, ti hülye ufological, rejtély Explorers. Próbáld hit azt legalább. De soha nem fogod vissza a mi fele a játszótér ...

 

Például, lehet, próbál végrehajtani, ez pontosan a helyszíneket, (lásd GPS adatbázis ), ahol valaha gabonakör jelent meg, így a szárazság és természetes módon, ahogyan ezen a honlapon (ez jóval több, mint 99,9%-át minden esetben), nem volt több percek, órák, napok, hetek, mielőtt a fizikai láthatóság (felfedezés) Külső hatásának villám kibocsátások. Fennáll a lehetőség, mindig volt és lesz. Elég volt megkérdezni meteorológusok. Ha, ha, ha. Hi, Hi, Hii .

 

Ha nem dönt, hogy használja ezt a legegyszerűbb módja annak, hogy próbálja ki, hogy legalább Végezze el az igazságot, és minden olyan kísérletet, hogy megtagadja Ez az állítás található ezen az oldalon, akkor azt tényleg megérdemelte, hogy valaki valóban rúgni a segged. Mi is nagyon kíváncsi arra, hogyan készségesen fogja mondani nekünk az eredményeket e vizsgálat.

 

GPS adatbázis - a legnagyobb gyűjteménye GPS helyek gabonakörök talált, soha össze a világ. Tartalmaz nem csak a sok GPS webhelyeket, amelyek ismertek, és már fedezte egyes megfigyelők kép térképek különböző alkalmazások, és közzé kell tenni. Először is, természetesen, a Google Earth , mert az lehetővé teszi, hogy a helyek, ahol az aszály térképek állnak rendelkezésre, az állapot megtekintése a különböző időszakokban, de is például a Bing Maps vagy a Yahoo térképek.

 

Természetesen legalább 20 hely, Hogy ő nevezi ki a térképen iratok továbbítása alkalmazások érhetők el, de még nem tették közzé, és nem fedezték fel.

Legtöbbjük valószínűleg Olaszország.

Természetesen nem használják az összes lehetőséget és figyelmes megfigyelők ben megjelent tézisek helyiségben vagy közelében ő biztosan találunk még.

 

Természetesen léteznek helyek, ahol van gabonakör Adatbázisunkban térkép Basis fényképek, de még soha nem volt található a földi kutatás, az emberiség soha nem tudott, és fedezze fel őket (pl. sok az olasz, az egyik Cseh Köztársaság - lesz által közzétett Time)

Hasonlóképpen, gyakran lehetséges, hogy egy helyi felmérést a Google Earth , hogy felfedezze sok érdekes ténybeli és kapcsolódó gabonakörök találtak, a közelben őket, akkor is távolabbi helyen. Ismét, például, számos száraz esetek Olaszországból, de nem csupán ott.

 

GPS adatbázist tartalmaz, főleg a számos pontos GPS-adatai, a különböző gabonakörök található, a világ minden tájáról, Kinek pontos GPS helyen soha nem tették közzé (több száz).

 

------------

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

gabonakörök - rejtély megoldódott.

Rejtély debunked.

Egyszer és mindenkorra.

Hihetetlenül primitív, és mondhatni, nevetséges magyarázatot. Szerelmesek az UFO rejtélyt, pszichikai, repülő csészealjak, ismeretlen és nem létező értelmetlen Hasonló energia és a közlekedés is maguk a végtelenbe. Más szóval, akkor csókold A büdös seggét, és menj a pokolba .

Közel azonos Lehetséges mondani földönkívüliek .

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

pz