Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ez egy általános fordítás, előzetes, nyers adatok, szinte módosítás nélkül. Gép-, számítógép-alapú, az eredeti oldal, megjelenő eredeti cseh és angol nyelven az eredeti változatban. Lesz folyamatosan javult az idők folyamán, javított és haladóknak. Köszönjük megértését.

lightning

Gabonakörök.

Enigma megoldott.

Örökre.

Híváskezdeményezési

Természet, tudomány, a fizika

kémia, biológia

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök képződnek a villám. Utánozzák megörökítette az erővonalak az elektromágneses sugárzás révén a raszter gabona terén.

Gabonakörök után felmerülő villámlások, nagyon hosszú idő. Utánzó megörökítette az elektromágneses sugárzás erővonalak révén raszter gabona terén.

 

Affair gabonakör gatee - Sok hűhó semmiért

Lehetséges, hogy a fantasztikus üzeneteket gabonakörök, bárhol a világon, beleértve olyan őrült elméletek. Földönkívüli lények, pszichikus energia, katonai kísérletek, blöfföl vagy csüggedés, tánc sün, plazma örvény, részeg kenguruk, telekinézis, meta-pszichológia és sok más, csak a mesék voltak, vagy mese, sok sírás és egy kis gyapjúval, Sok hűhó semmiért. Talán lehetséges, hogy nevet adjon mindent, mi történik körülötted gabonakörök év alatt 1970-2011, korábban is, a gabona területen, de sokkal több média, adjunk neki egy nevet

 

" gabonakör gatee Affair " ...

 

 

 

Rekord az elektromágneses mezők raszteres gabona szárak

Crop mező - egy adathordozót, amely képes létrehozni grafikus rekord az EMF

Minden, még akkor is, ha nagyon egyszerű, furcsa gabonakör, lehetséges, hogy tekintsék analógiájára grafikai rekord az elektromágneses mező vas fűrészpor. Igazából nem csak a gabonakörök, hanem minden alak gabona, beleértve a teljesen szabálytalan, lehet magyarázni, mint grafikus értelmezés jellemző, grafikon, rekord vagy fénykép az elektromágneses folyamatok, hogy a volt folyamatban felszíne fölé, hogy számos területen gabonafélék nappal azelőtt tűnt formációk. Lehetséges összehasonlítani a nyilvántartás "oszcilloszkóp". Leírt "elektromágneses folyamatok" lehetséges volna, hogy szemléltesse a természetes folyamatok következtében a növényekben, a gyengülése a szárak, ebből következik, hogy hajlítás. További információk ezen az oldalon további - mimika, és sokkal több információt az oldal kronológia . Egy ilyen vizualizáció jelenhet meg hosszú idő után, több napig vagy hétig, de hála a " dominó -effektus ", talán majd kéz a kézben a pillangó hatás, akkor csak az utolsó perc.

 

Grafikus ábrázolása

Crop Circle - egyszerűen azt mondta, lehetséges, hogy fontolja meg külön minden formája, mint egy "vizualizációs a mágneses indukció erővonalak körül a karmester" .

Ez egy meglehetősen pontos grafikus ábrázolása. Ez volt a karmester ebben az esetben a levegő, pontosabban plazma létrehozott rajta kisütés során, körülbelül 5mm széles, nem több 10 mm, és a jelenlegi vezető keresztül volt több százezer amper. Néha közel 1 millió. Mágneses tér körül, mint a vezetékes nyilvánvalóan "valami nagy", mint a mező, a tanár által létrehozott fizikai kísérlet során egy iskolai laboratóriumban. Érdemes megemlíteni, hogy az arány a jelenlegi emelkedés egy ilyen karmester, di / dt néha meghaladja a több mint 200 ezer amper alatt egyetlen mikroszekundum. A gyakori mérnöki gyakorlatban, például a tranziens folyamatok, generátorok, kezdve a motorok, azok az értékek, hogy több milliószor kisebb. A jelenlegi emelkedés mértéke döntő befolyásoló tényező a környező indukció vonal vezetékek. Minden olyan növényt is egy sor drót, tudja vezeti az áramot, még akkor is, ha nagyon rosszul. Minél magasabb az arány a jelenlegi emelkedés, annál nagyobb az indukált feszültség.

 

 

Néhány lehetőség az Elektromos vezetés növényi anyag

Fontos szerepet játszik a növények szára gyengül belül gabonakör néha játszani növényi anyag csak az elektromos indukció. Lásd elektromos indukciós szakasz Electro-Növénykórtani. Elektromos áram, hogy károsítják a növényi szövetekben is lebonyolíthatók a talaj, és ionizált levegő. Szintén magas feszültségű corona, szimmetrikusan körbe szerte a karmester - a csatorna a villám kisülés. Egy kör alakú, több méter esetén a villám - sok millió voltos, az is az egyik nagy kedvence a lehetőségét vezető áram a növények.

 

 

Rendellenességek - bevezetés

Lehetséges látni bármilyen TV-dokumentum vagy dokumentumfilm, könyv, újság, folyóirat, folyóiratcikk, vagy bármilyen webes foglalkozó gabonakörök problematikáját. Minden megfigyelő a gabonakörök, főleg régi doyenje, hogy a tevékenységi ágban vannak tényleg olyan szerencsétlen, mint egy nedves héten, hogy szinte minden közel a gabonakörök, az úgynevezett valódi, lehetőség van regisztrálni sok anomáliák, nagyon gyakran "valami nagyon erős elektromágneses mágneses és elektrosztatikus, teljesen zavaros, túl a megértés minden lehetőségét ", és nincs lehetősége, hogy bármikor meg kell oldani a jövőben. De voltak egész idő alatt, több mint 30 éve, tényleg nagyon közel teljes mértékben tudományos megfejtése olyan nagy probléma. Sok, sok, hogy a gabonakörök követői, melyeket böngészést körülöttük iránytűvel a kezükben. Az egyik bolygó a naprendszerben, úgynevezett világon, humanizált majmok lakta típusú emberiség, minden más lehetőséget, hogyan lehet létrehozni ilyen geomágneses anomáliák intenzitása és időbeli lefolyása, mint a villám, soha nem is létezett. Például, elsősorban a bazalt altalaj. Tudta, Mr. Pockel. De ő végzett kutatásokat a kísérletek néha csak az 1900 előtt. Ez csak úgy volt lehetséges, hogy megkérdezze.

 

Végtére is, éppen villám kisülés maga a lehetőség, hogy fontolja meg, mint jelenség, kezdve teljesen hatályának bármely közönséges emberi képzelet. Közös címlet használt szinte minden dokumentumot az Crop Circles - "nem létezik olyan magyarázat lehetőségét, hogy a tudományos módszerek" .

 

"Rövid" listán több mint 40 tudományos diszciplínák, például használható segítséget gabonakör magyarázat megtalálható itt. Mindegyikük teljesen objektíven, repeatably és reprodukálható, hasznos magyarázó okok mindenféle jelenségek kísérik sérült és legyengült gabonafélék. Nem csak a gabona, hanem mindenféle más növények. Valamikor köszönhetően a károk és a gyengülő hajlított is le a földre. Azzal, hogy a lehető magyarázni gyengült, és megsérült a növények, sőt felmerült belül bármilyen szabálytalan alakú, nem csak a sérült növények találhatók belül "klasszikus" gabonakörök. Nem csak a gabonakörök, de a gabonafélék és a növényi, sérült olyan mértékben, thet vannak hajlítva, a földön fekszik.

 

Csak egy, egyetlen villám mentesítést lehet használni mindenféle magyarázatot az ilyen anomáliákat. Teljesen minden rájuk, többnyire minden leírt jelenségek. Úgy néznek ki, mint az összes jelenléte elektrosztatikus és elektromágneses mező az e pontban leírt múltban. Ott is jelen voltak teljesen elképzelhetetlen elektrosztatikus és elektromágneses mezők, képes okozni a minden leírt anomáliák. A helyszínen jelen volt teljesen elképzelhetetlen, rendkívül erős, óriási elektrosztatikus - elektromágneses - elektromechanikus - plazma pulsee elnevezett LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Ami azt jelenti, villám elektromágneses impulzus. Minden szakmai publikáció a villám kisülés jelenség lehet találni egy ilyen elegendő számú műszaki előírások a villám jellemzői, hogy ez lehetséges, hogy teljesen megmagyarázni minden ilyen jelenségek teljesen kivétel nélkül. Aktuális, sebesség, energia, feszültség, hőmérséklet, mértéke a jelenlegi emelkedés, lásd a táblázatot. Lehet figyelni, hogy a villám kisülés impulzus jelenség túlmutat minden képzeletet, és valóban képes okozni teljesen minden a leírt anomáliák. Tartalmaz, és átadja tényleg elég sok mennyiségű energiát ilyen célokra.

 

Ilyen esetben, hogy bárki is találkoznak, hogy a jelenség valóban szemtől szembe, lehetetlen lenne elég neki a történetet mesélni róla.

 

Sokkal több információt, részletesebb, az oldalon anomáliák és aloldalak. By the way, nem csak a fizikai anomáliák. Elektrosztatikus, elektromágneses, a hőmérséklet különbség, köszönhetően, hogy a keletkező nyomáskülönbség is underground - "megmagyarázhatatlan" hang jelenhet hét után villám. Szintén vegyi anyagok - nem jelenhet meg tényleg rendkívül mérgező mérgeket, alá a föld felületén, több tíz kg, sokat, hogy képes elpárologni gázfázis. Teljesen láthatatlan. Első a biztonság. Megfigyelők inkább próbáld nem cselekszünk, mint a tengerimalac, és megpróbáljuk meghívni toxikológusok egy akkreditált laboratórium. Crop Circle hívei lesz nagyon meglepte toxikológiai és mérési eredményeket. Dózismérő nem képes mérik a mérgező vegyi anyagok.

 

 

Egy kis kép galéria, használható mindenütt megtalálható gabonakör

A hely nagyon lehetséges jelenlétét nagy mennyiségben rendkívül mérgező vegyi anyagok, gázok is. Ön látogatott hely a saját felelősségére.

 

Néhány gabonakörök jelennek meg a hosszú egyenesek

hosszú távú, több kilométer

Hála zivatarok, hogy mozognak a díszletek, a orientált irányt a szél, lehet magyarázni néhány gabonakörök, hogy megjelent egy egyenes vonal, a nagyon nagy távolság 1 más. Úgy tűnt, különböző időpontokban, több hétig, attól függően, hogy a termény típusa, állapota, a páratartalom a növények, a talaj és intenzitása, energiája a villám kisülés. Minden a leírt gabonakör piktogramok, úgy tűnik egészen más időben, nagyon hosszú vihar után. Senki sem képes arra, hogy származik-e függőséget között zivatarok és a kár a növények. Lehetséges, hogy néhány ilyen zivatar átment néhány Ley vonal, ami természetesen lehetséges. De hangsúlyozni kell, hogy ismét többé-kevésbé véletlenül. Az emberek észrevették, és megjegyezte ilyen piktogramokat, természetesen, és a munkáját az emberiség egy nagy hiba volt, nagyon könnyen kivitelezhető.

 

Egy teljes véletlen, azonban nem kell, mert nem lehetetlen, egyáltalán, hogy az ókori helyszínek, kő szobrok, megalitikus struktúrákat, őslakosok építettek ahol megtalálták a saját területén vagy a legelők rendszeresen megjelent néhány gabonakörök gyakran, a gabonafélék, növények vagy fű. Gabonakörök voltak az általuk egyszerűen úgy, mint az Isten parancsára, utasította őket, hogy végre valami hasonló hülyeség, mint például az építőipar, megalit struktúra. Például Stonehenge, Rollright Stones-, tej-Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Hát minden csak véletlen egybeesés?

 

Következő 2 képek "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Gabonakörök: A keresés az a jele, Michele Gardner-Smith

Balra: a gabonakörök Langdon, North Dakota, USA-ban , június 25, 2000

később megjelent következő két gabonakör minták, közvetlenül a vonal, több kilométernyi távolság 1 a többi, ahogy az a jobb oldali kép. Lehetséges meteorológusok kérni, hogy nézd meg a rekordok - lezajlott vihar több napig vagy hétig, mielőtt az első piktogram találtak.

 

A felszín alatt néhány sor, amely szerepel közelében néhány gabonakörök, létezik néhány lehetőség, vagy vízelvezető csöveket is lehetséges, elektromos vezetékek, vagy földalatti gázvezeték. További információk vonalak .  

 

Nyomvonal elhullott vagy legyengült gabonafélék, a földön fekve - új rendellenes jelenség, nem ismertetett, de létező múltban. Lehetséges sokkal gyakoribb, mint bármelyik gabonakörök találtak valaha. Szintén lehetséges, hogy a központok sok gabonakörök jelennek meg jobbra fent leírt néhány csövek a föld alatt.

Ez csak néhány dülledt szemű amerikaiak felkiált WOW!

 

 

Folytatva a főoldal

 

Helyesbítés

Még ha olyan üzenetet ezen az oldalon nézne ki, hogy teljesen biztos, ott kell elhelyezni egy bevezető mondat előtt

Lehetséges, hogy ...

Esetleg azt kell bizonyítani, hogy ...

Feltehetően lehetséges ...

Néhány (sok) megfigyelések (kísérletek) utalhat, hogy ...

Teljesen biztos nagyon jó állapotban jobb talán csak buta, ostoba, csipetnyi, pettyes vagy bigmouth.

Szóval, melyik közülük, átkozott?

 

 

Ez nem vicc

 

Valódi gabonakörök

Természetű szimmetrikus növényi képződmények - az alapvető fizikai elvek

Sokkal 99,9% gabonakörök találtam a növénytermesztés területén évente kerek egész világ valódi, nem átverés, nem ember alkotta.

 

Létrehozása nevű valódi, természetes gabonakörök készült egyszerű, teljesen világos, teljes és csak a természet , nagy, hatalmas, mechanikus, elektrosztatikus és elektromágneses erők, amelyek megjelennek előtt, alatt és után nem sokkal a villám kisülés. Ha képződése során, néhány esetben viszonylag ritka, jelentősen hozzájárul rezonancia és interferencia, akkor is előfordulhat, érthetetlenül bonyolult és szabályos alakú.

 

Nevezett erők rendkívül erős, túl reális az emberek fantáziáját.

 

tól: wikipedia

ismeretlen szerző

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Az első kár növényi szövetek gabonakörök - az elektromos áram

Az egyik fő oka kárt a növényi szövetek és minden olyan részecskék, amelyek elektromos áram által okozott indukció és a közvetlen vezetési - ionizált levegő, talaj, szorosan összefonódott részecskék és növények gyökereit, és az elektrolízis minden. Ott lesz a káros vegyi anyagok, hogy a szövetek, sejtek és néhány azonnal meghalt. Minden nevezett növényi részek vezetőként működött, lehet, hogy egy objektum az indukció. Elektromos induktivitás gabonakör növények nem tart tovább, mint 1/1000 mp.

 

Egyes sejtek azonnal meghalt, egy másik meg fog halni a következő napokban vagy hetekben, köszönhetően a káros vegyi anyagokat. kronológiája a folyamat egy kicsit bonyolultabb, de a növények képesek visszaállítani, hogy meglehetősen jó. Ők próbálnak kap, hogy a méreganyagok le a szárat és ki gyökereit.

 

Lehetséges, hogy létrehozása során gabonakör minta ott volt a nagy rezonancia és interferencia nevű villám között mentesítő erők és minden egyéb hatások által hivatkozott, hogy.

 

Szintén mechanikai rezonanciák közötti ütközést és néhány földalatti közeli területeken felmerülő gabonakör minta - barlangok, víztartalmú rétegek.

 

 

 

Rövid összefoglaló a villám kisülés paramétereinek

részletesebb, számított és mért értékek a villám , és aloldalak

Bármely villám sújtotta, "flash", bármely területen gabonát, ott jellemzően előfordulnak, és ténylegesen meg is fizikailag és mechanikusan működnek:

 

 

Zavaró és rezonanciák között rendkívül erős elektromágneses sugarak lehet az egyetlen oka a néhány nagyon bonyolult minták, fraktálok. Ott is felmerülhet hajlítás, diffrakció, refrakció és a mérlegelés minden elektromágneses sugarak előforduló ott. Ezek úgy viselkednek, nagyon hasonlít a fény. Minden fény, szintén infravörös, ultraibolya, az is elektromágneses hullám. A látható fény tartománya kb 390-790 nm-es, gyakoriság (3,9 × 10 14 Hz 7,9 × 10 14 ) Hz-re. Bizonyos körülmények között lehetséges, ott is sor kerül teljes visszaverődés. Ott jelenhet meg az ilyen típusú fázis határ: levegő - plazma, hideg levegő - meleg levegőt, magas nyomású - normál nyomáson, gyorsan mozgó levegő - álló levegő.

 

Megjegyzés: hozzávetőleges számát minden villámlás, hogy évente általában ütni a mezők és füves területeken gabonafélék az egész Föld bolygót, egy milliárd (10 9 ) ...

 

Összehasonlításképpen: egy kicsit több, mint csak átlagos villám átadhatja olyan nagy mennyiségű energiát, egy teljesen megrakott teherautó lenne köszönhető, hogy az energia, többször körbevezet az egész bolygón ...

 

 

 

A gabonakörök rejtélye megoldódott. Véglegesen. Egyszer és mindenkorra. Örökre ..

 

Sokkoló kinyilatkoztatás!!

Ez a bekezdés szolgálja ezen az oldalon, mint egy kis szünet, ez egy színházi zsargonban-ben távon.

Logikus, tudományos. Alkalmazásával a természet törvényeit. Érthető és megmagyarázható.

 

Szinte hihetetlen, de nagyon világos, kifejtve, nem csak a fő folyamat a káros és gyengíti. Is képes megmagyarázni, nagyon világosan, bármely hihetetlen, állítólagos szabálytalan hatásokat, transzcendens, természetfeletti, minden közel a valódi gabonakörök. Sokan közülük, szigorúan véve, egyáltalán minden.

 

 

Természetes mimikri

Az egyik leginkább figyelemre méltó tény, hogy a fő elkövető - az egyetlen valódi szerzője a gabonakörök - munkák álcázott teljesen ártatlan . Egy viszonylag hosszú idő után villám, órák, napok lehetnek olyan gabona, termény vagy növényi néznek még teljesen érintetlen. Ott nem lehet megfigyelni minden kárért a gabona. Ott tartották csak "kiállítás". Folyamat nagyon hasonlít kialakulásának látens képet réteg klasszikus ezüst-halogenid fotó-folyamat. Látens kép teljesen láthatatlan, és láthatóvá válik később, csak sok nap vagy hét alatt a fejlődés. Eleinte, úgy tűnik, csak láthatatlan mikroszkopikus károk növényi szövetek. Szintén mechanikai tulajdonságai növények megkülönböztethetetlen a sértetlen növények, amelyeket nem érintett elektromos áram. Hosszú ideje tartó biokémiai és biofizikai folyamatok okoznak fel ilyen hosszú időre vezető között az elektromos áram és gyengülése. Csak akkor szívószálak hajlítsa a földre, és így láthatóvá gabonakör, többnyire sok nap után a villám kisülés, ami miatt azt.

 

Csak miután ilyen hosszú idő után a folyosón a villamos áram segítségével a növényi szervek a sorsot válnak gyengül annyira, hogy nem tartják fenn a saját súlyát, és kezdenek hajolni a földre. Ellentétben a precedens folyamat meggyengülése, tartós több napig vagy hétig, a hajlítás folyamatát - a valódi gabonakör látványtervezés - esetleg csak az utolsó óra, vagy akár perc. Pillangó hatás, dominó hatást.

 

Ezért senki sem tudja, hogy ebből a kapcsolatát a villámlás és a gyengülő növények, és hála a sorsot, hogy a földön fekve is gabonakörök jelennek meg. Nem volt teljesen lehetetlen megfigyelni károk után azonnal vihar és villámlások. Néhány héttel később, gyakran az időjárás nagyon kellemes, szívószál növények hajlítás kezdődik a földre. Először csak néhány négyzetméter, de az idők folyamán hevernek a pályán felületen egyre több jelentős része a területen, és rövid idő alatt a betakarítás előtt, ritkán hazudik néha akár 90%-a teljes mezőny. Gyakrabban 20-30%, de minden következménye lehet csak egy, egyetlen villámcsapás, abba előtt több hetes, gyakran hosszabb, mint a hó. Sokkal több információ áll majd az oldalon, kronológia és aloldalak.

 

 

Automatikus expozíció

Intenzitása a "kiállítás" befolyásolja az idő közötti távolság a pillanatban a villámlás és a kibocsátás kezdete hajlító szárak a földre

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Ezt követően fontos és lényeges tény, hogy a kár a gabonafélék, vizuálisan megfigyelhető, hogy az okozta csupán egyetlen villámcsapás egy mező, nem kell csak egy alkalommal fordul elő, mondjuk, egy nap alatt. Függnek a távolságot sérült gabonafélék és a pont a villámcsapás. Szintén a vezetőképessége traktor nyomok és a villamos energia mennyiségét, hogy zajlott a területen felszínre. Az esetben is néhány igazi gabonakörök is lehetséges, hogy lehet bővíteni vagy kiegészíteni néhány nappal azután, hogy észlelték először. Volt néhány más helyen megrongálódott az elektromos áram, de nem olyan intenzíven, mint helyek, hogy láthatóvá vált először. Szintén nagyon gyakran valamikor után gabonakör-ben fedezték fel először, néhány nappal azután, hogy tűnhet egyre több a sérült gabona közel vagy távol, de csak a kemencét. Randomly Downed Formations, Rendszertelenül fekvő gabona. Ismét nagyon gyakori, hogy minden oka csak egyetlen villám kisülés. A bal oldalon vannak elhelyezve két fotó a bltresearch. Lehetséges, hogy a második esetben tényleg folyt valami más intézkedés az energia, a "felülvizsgálata terén", de valójában egyáltalán nem volt szükség valami ilyesmi. Szívószálak gabona megdöntése is egyre több és több teljes időtartama alatt megmaradt a vegetációs időszak, hosszabb és hosszabb idő után csak az első és egyetlen villám kisülés, még utoljára, és nincs más szükséges. A fő kérdés: miért, miután a termés kör jött létre, és amikor "the circle making energy system had revisited the field", Nem hoz létre több új körökben létezik, de csak szabálytalan formációk ? A szerzők a szöveg akaratlanul is tájékoztatja, hogy a szabálytalan formáció létrehozása révén "circle-making energy", Az energia, amely képes létrehozni a gabonakörök, valami teljesen természetes. Csak egy villám, vagy

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

csoport több kisülések következtében, szinte soha nem tartó egy másodpercnél hosszabb ideig, nagyon is lehetséges, hogy kárt okoznak fokozatosan növekvő gabona, fokozatosan emelkedő során az összes fennmaradó vegetációs időszak, amíg a betakarítás, minden helyen, hogy a területen, és még azokon a területeken nem éri közvetlen a villám. Villamos energiát lehet felosztani, részben a mező segítségével traktor pályák . Néhány véletlenszerűen kiválasztott vonal, lehet elágazó, egyenes, vagy közel elágazott a hatásokat illeti, a villám impulzus homlok. Elektromos áram halad leírt módon, közel a rendszeres formában a gabona a földön, nem csak a pályák a traktor és azok közvetlen környezetét megkezdése előtt, továbbra is a föld alatt. Az elektromos áram áthaladását belsejében növényi test, sejtek, szövetek és így azok megrongálása is okozhat egyenetlen gabona érése. A harmadik, és a következő fénykép - lehetséges, hogy gabonakör terjeszkedik az időben. Lehetséges, hogy minden eredménye csak egyetlen villám, de szabálytalan "kiállítás" kiemelt felületek. Az 1. Return Stroke - A fő, vezető elektromos kisülés után, hogy kb. 4-8 Restrikes, Azaz a későbbi, másodlagos sztrájk (ritka esetben 15 vagy több), lásd a villám. Lehetséges, hogy az 1. Return Stroke csak a hit központja a T-csomópont, és néhány Restrikes, másodlagos stroke - gyengébb, folytatódott a gabona területen. Az alsó kép a gabonakör találták a Google-nak köszönhetően, például www.noufors.comm vagy freethinkradio.com, ismeretlen szerző, ugyanazon a helyen, korábbi időpontban - anélkül, hogy folyamatos és fejlődő területei.

 

 

 

Minden sérült termény érte villámcsapás

Vonatkozik minden sérült, meggyengült gabona az egész világon

Mégegyszer: folyamatok leírása ezen az oldalon, nem csak a fenti mimika és az automatikus expozíció, de bármelyik oldalán www.cropcirclesonline.com és a kapcsolódó oldalak, vonatkozhatnak gabona az egész világon. Meggyengült, sérült fekszik a növények, a szívószálak hajlított, fekve vagy csak hajolt a talaj felszínére. Teljesen szabálytalan alakzatokat, hogy ez lehetséges találnak olyan hely a világon. Bármilyen gabona területen. Nem csak a gabona, de a mezőgazdasági termények bármilyen. Szárak indul látható megdöntése és a hajlítás irányába a talaj felszínén, mint az első látható jeleit gyengülése, többnyire hosszú idő után a villámcsapás pillanatában - hetek, hónapok. Abban az esetben rendkívül erős villám lényegesen gyorsabb. Szabályos alakú - gabonakörök, fraktálok, tükrözött kép lett csak egy esetben több millió, és nehezen lehet egyszerű megmagyarázni, miért. Lehetséges, hogy több mint leírt több okból is, de tényleg nagyon ritka, együtt kell, hogy hozzon létre egy ilyen bonyolult mintákat. Sokkal több információ lesz lehetséges található kronológiája és aloldalak is EPP -Elektro-Növénykórtani, hatása a villamos energia a test a növények, növényi részek, szövetek és sejtek.

 

 

Dominóhatás, Butterfly Effect

Egy másik nagyon érdekes és meglepő tény, amely leírható elméletek kitettség és fokozatos gyengülése növény belsejében a gabonakör viszonylag könnyű megmagyarázni, gyakran előforduló önmaguk felett szabályosan elrendezett szalmaszál-kötegek, egészen nyilvánvalóan nem realizálható semmilyen emberi munka. F_1 F_2 Szárak kibírja addig, amíg a lehető legkésőbbi ideje egyenesen, csak mivel a fokozatos gyengülésével enyhén megdöntve, így a növényzet először alkotott szerkezet kötegek több száz egymást kölcsönösen támogató szárak. Jóval azelőtt, hogy azok nem esnek le a földre, akkor azon a helyen léteznek sok száz köteget szárak, ma is álló kb egyenesen, akkor is, ha csak úgy így. Növények és ezek alkatrészei, amelyek érintkeznek egymással, akkor hozzákötődnek mérhető erőt köszönhetően a víz felületi feszültségét, amely viszonylag instabil szerkezete meggyengült növények ismét egy ideje stabilizálására és kölcsönösen védik, gyors hajlítás ellen a földre. A folyamat a gabonakör minta vizualizáció, ezért továbbra is késik.

 

Víz működhet, mint pillangó . Növények vízzel átitatott - gyenge eső, harmat, mert viszonylag rövid idő alatt, néhány óra, esetleg a súlya a tönk fel kétszer. Ez csak néhány GMS / szárak, de több kg / m 2, és sok tonna hektár. Lehet 20, 30, attól függően, hogy a növény típusától. Egy idő után eléri a határérték szöget. Miután ez a hajlító folyamatos jelentősen gyorsabb. Amikor az első köteg hozzáér egy másik, dominóeffektus kezdődik, és az is csak az utolsó perc. Csomagok hullanak le, egyenként, mint a láncreakció. Egy köteg érinthet több, mint egyetlen más. A gabonakör kép tehát véglegesen láthatóvá. Viszonylag rövid idő alatt hihetetlen, ha figyeltek, és látszólag a művelet nélkül minden látható és ismert erő. Egyes tanúvallomások vannak.

 

Mint a meghajtó a dominóhatás is működhet áramló levegő által okozott egyéb fürtök. Demo jelenik meg itt. Örvénylő levegő, és a por, tűnhet, mintha egy ismeretlen erő. Felállt az a föld mélye, és megfigyelőknek az ilyen leírt gabonakörök létrehozását tehát jel kissé tágra nyílt szemű, ijedt és meghökkent. Az ő szempontjából, szűklátókörű, szinte semmi más lehetséges.

 

Valamikor több ilyen nyaláb továbbra is marad egyenes. Változás a nedves száraz többször. Lehet találni néhány gabonakörök fotókat.

 

 

Mint egy pillangó is működhetnek időre 1 darázs .

 

 

Megfigyelése gabonakörök - néhány érdekes ötletet:

Hol keressen gabonakörök:

Csak azt a helyet, ahol a vihar átkelt, sehol máshol. A legjobb helyen villám helyi kultúrában. Van lehetőség próbálnak valami jelek, miután villám csapott bele egy olyan területen, gabonafélék, egyes fák - könnyű megkülönböztetni "az idén villám kisülés". F-1-2 Egyes esetekben lehetséges, talál egy pontot, ahol a villám sújtotta jobbra egy területen, bizonyos nappal azelőtt inkább nyilvánvaló, sérült növények jelennek meg. Ilyen eset lehet-e különböztetni a pont, ahol a villám sújtotta jobbra a termés. A különbségek állapotban lehet tartani előtt néhány nappal a pillanat, amikor a hajlított szárat a földre. Kerülnek ismertetésre, továbbá dokumentumfilm képek itt helyezték el. Lásd Kronológia .

 

Amikor keresni gabonakörök:

1. soha zivatar idején. Az ilyen munkavállaló tényleg nagyon rövid tartósság, és így lenne szüksége nagyon gyakran pótolni őket.

 

2. legalább néhány órát vagy többet zivatar után, amikor viharfelhő nagyon messze van, vagy nem létezik. Az első jelek a villám növények jelenhetnek meg néhány napon belül vihar. Azonnal egy közeli fára. Néha sérült gabona láthatóvá válik igazán rövid idő után a villám, a lehető percek, órák. Néhány villámok tartalmaznak rendkívül nagy mennyiségű mechanikai energiát. Szintén heves esőzések is hatályba léphet - nagyobb mechanikai stressz, nagyobb elektromos teljesítmény által vezetett és gerjesztett a növények és nedves talajfelszín, szintén közel a föld alatt. Szintén lehetséges két mentesítő - két villám, időköz egy hét vagy több, nem kerülhet sor, lásd a következő. 

 

3.   Sok esetben gabona kárt láthatóvá vált hosszú idő után zivatar, több mint két hónap után. Lehetséges, de nem biztos, hogy hazudik meg elsősorban gabona köszönhetően, hogy egy második villám be ugyanezen a területen a gabonafélék történt. A második több nap után, hanem hét múlva. További információ A hatása két villámlás. Az első folyás "felkészülés" valami nem pontosan meghatározott területeken körülbelül egyenletesen gyengült növények. Talán néhány hektár. A második villám kisülés, néhány héttel később, befejezi azt a munkát, sokkal jelentősebb hatása. Lehetséges, hogy miután a második villám kisülés növény fekvő azonnal, vagy sokkal gyorsabb. Két villámlás, nem messze egymástól, közben egy vegetációs szezonban lesz, csak ritka esetben. Lehetséges, hogy csak az egyik leírt villámlás okozna csak jelentéktelen kárt.

 

Time - Lapse - Fényképezőgép

 

 

4. Nagyon érdekes ötlet lenne használatát időzített kamerák megfigyelésének folyamatában gabonakörök létrehozását. Például egyes Canon kamerák programozható nemcsak timelapse, hanem képesek elkapni minden villám. Segítségével két azonos fényképezőgépek és így sztereó fényképek, miután olyan módszerrel sztereo fotogrammetria, képes lenne meghatározni a villám pozíciót kilométeres távolságban pontossággal centiméter. Amikor a kamerák közötti távolság - optikai sztereó bázis egy méter vagy annál több.

 

 

5. A szerelés ideje - lapse kamerák , miután néhány gabonakörök találtak, és hasznos is lehet. Vagy folyamatos fényképezés ilyen gabonakör piktogram, napról napra, amíg a betakarítás. Biztonságos távolságban, lásd Figyelem, fényképezni a távolból, lehetőleg felülről is elegendő lenne 2012-től és a következő legalapvetőbb kötelessége minden csak egy kicsit komoly gabonakörök megfigyelő. Ha valaki ilyesmi egyáltalán létezik a világon. De a helyszíni vizsgálat a lehető legkevesebbet, úgy dönt, hogy csak megfigyelni azt, ami képes lesz megfigyelni a tisztes távolságot. Hangsúlyozni kell, hogy a tényleges geometriai minta céljából további kutatások szinte érdektelen, szükséges, hogy elsődlegesen a közeli környezetben is távoli, hogy a túlnyomó többsége gabonakörök képek szinte soha nem jelenik meg!

 

Részletek a korábbi használata a timelapse kamerák "kutatási eljárások a gabona terén", és ezek lehetséges felhasználása valamikor a jövőben található itt .

 

 

Somerton, Somerset 27 július 1996

Gabonakörök - szabályos alakú

kombinálva szabálytalan (2)

Gabonakör kép kelt 1996-től nagy Lucy Pringle archívum. Ha nem volt, hogy a gabonakörök fotó, úgy néz ki, mint a teljesen normális, gyakori, tipikus károk miatt a villamos villám. Az egyik legjellemzőbb hatása az, hogy a kár pontosan követi az irányt a villamosvonal. Ott folyik a legtöbb villamos energiát, mielőtt a föld alatt. Leginkább észrevehető károsodást közel a határ a területen. Villamosvonal a határ közelében, gépek fordult ott, a legjobb vezetőképesség, növény több sérült villamosvonal közelében körül a határt, akkor máshol.

 

Gabonakör fotó ismeretlen forrásból származó, lokalitás Denton, Garsington. Forrás azonosították később Oxfordshire Központ gabonakör Tanulmányok, figyelembe július 3., 1996. Gabonakörök mellett van lehet megkülönböztetni tagadhatatlan 3 Villámhárító - elektromos vezeték pilonok. Jelenhet meg a kritikus oka, hogy a villámlás okozta vált közelében ettől. Az alábbiakban a gabonakörök - jellegzetes, szabálytalan sérülése okozta villamos villám. Van néhány párhuzamos működnének villámlás vagy az azt követő stroke - utánveretek, vagy bármilyen indukciós vagy ingerületvezetési. Párhuzamos villámlás és másodlagos stroke befolyásolhatják egymást. Villámlás vagy valami hasonló elektronsugarak, és vannak folyamatban rendkívül magas elektrosztatikus és elektromágneses mezők, képes megváltoztatni irányát például gerendák, mint a TV vagy a csöves szkóp. Irány a szikra kisülés, mint ívkisülés is lehetséges változás légáram - szél, lökéshullám, lökéshullám, nyomáshullám. Rakov, Uman - Villám: Fizika és hatásai, 8. fejezet "Winter villám Japánban" p. 313: "Érdekes, Ishii és mtsai. (1998) megfigyelte, hogy a későbbi stroke több ütemű pozitív villog a téli viharok Japánban mindig létrehoz egy új felmondás a földön." Valahogy úgy tűnhet, nem csak télen és nem csak Japánban. Az eredeti: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Minden kör e bekezdés kísérő kép, fokozatosan kisebb és kisebb távol az első alap, lehet tekinteni, mint egy új megszüntetését a földön.

 

A felvételek és fotók mesterségesen kezdeményezett villámok lehet megfigyelni, hogy a villám csatorna mozog a szélirány. Lehetséges, hogy mielőtt valami Restrike lehet a csatorna a villám, mozog tíz vagy száz méter. villámcsapás , fizika . A mellékelt fénykép egy olyan nyomtatási címlapja Martin Uman a Villámtolvaj nyomó, ahol lehetséges megfigyelni egy ilyen tipikus fotó mesterségesen kezdeményezett villám, ilyen enyhe mozgatásával a mentesítést a szélirány. Mesterséges villámok, Artificial Lightnings: Amikor elektrosztatikus mező alatt mért felhők elérte a megfelelő értéket, a felhők lőtt rakéta ellátott árnyékolás. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (bal kép) - nagyon fontos információforrás és a kiadványokhoz a fizika a világítás, fényképek, videó.

 

 

 

Sérült gabonafélék, gyakran előforduló gabona területen

szabálytalan formájú sérült, legyengült, ferde szárak, hajlított, a földön fekvő gabona

További részletek oldalon hajlított, hajlott, sérült, legyengült növények

 

olaj repce betakarítása során

Villámlás feletti termés mezők és a közelében, hogy szinte az egyetlen fő oka, inkább 99%, a gabonafélék és egyéb növények feküdt a talaj felszínén az egész világon. Valami között 0,5-ról 1,5 millió km2 évente. Nem csak a gabona, továbbá bármely más mezőgazdasági termények, például repce, mák, és a növények. Nem csak fekve növények, de egyébként jelentősen sérült - növények lehetnek teljesen halott, vagy csak kártevők által károsított növényi vagy állati eredetű - baktériumok, vírusok, penészgombák, gombák, paraziták, rovarok. Kártevők, ebben az esetben persze, hogy csak egy másodlagos hatása, mert az egészséges növényeket, nem befolyásolja a villamos energia, akkor teljesen érintetlenül kijelölt kártevők ellen. Még egyszer: erők által létrehozott fellépés a villámlás feletti kibocsátás tekinthető helyen volt elképzelhetetlen, mechanikus. Lehetséges összehasonlítani egy erős robbanás, több tíz több száz kg TNT, vagy több, illetve elektrosztatikus és elektromágneses erők, azzal megegyező vagy még nagyobb energiát. 

mák - 2008 azonos helységben, bal július 6., további két 3.th augusztus, fák - "a tettes azonosítása"

Bár a felsorolt ​​hatáskörök valóban túl bármely közönséges emberi képzelet, a villám után azonnal mentesítő, továbbá az egész vihar lehetséges, hogy az egész mező nem a földön fekve is mindössze egyetlen száron. Nem lenne lehetséges, ott csak a mikroszkopikus változásokat a növényi szövetekben, esetleg több megfeketedett, megégett magánszemélyek. Fent az idő ...

Megjegyzés: Természetesen lehetnek olyan mechanikailag változott, sérült szárak, nem több mint fél méterre a csatorna a villám kisülés - bonyolult, összefonódó kötegek, teljesen láthatatlan a margón a területen, de megtalálható benne gabonakörök után őket észre.

 

Gabonakörök, továbbá minden egyéb rendszeres, interferencia, fraktálok, vagy a kombinált képek, valamint a csak egy apró töredéke ennek a jelenségnek, hogy talán jelentkeznek köszönhetően igen ritka interakció több egybeesések, olyan körülmények között, amelyek még nem magyarázta meg kellőképpen, lehet csak nagyon hozzávetőlegesen becsült és a szimulált a laboratóriumi vagy a számítógép.

 

Jelentős befolyása előtt hajolt szárak a földre, játszhat a páratartalom - még a legapróbb zuhanyzóval vagy szitálás, vagy akár a reggeli harmat. További információ az oldalon dominóhatást . Nevezzen zskvo 4-5 óra reggel.

 

gabonakörök - rejtély megoldódott.

Egyszer és mindenkorra.

Hihetetlenül primitív, mondhatni nevetséges magyarázatot. Szerelmesek az UFO rejtélyt, parapszichológia, repülő csészealjak, ismeretlen és nem létező energia és hasonló nonszensz lehet szállítani magukat a végtelenségig. Más szóval, lehet, hogy büdös csókolgatják a seggét, és menjen a pokolba .

Majdnem ugyanezt lehet mondani a földönkívüliek .

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

A lap készült, és az összes itt bemutatott elméletek nagyon alaposan, gondosan és részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky