Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ez egy általános fordítás, előzetes, nyers adatok, szinte módosítás nélkül. Gép-, számítógép-alapú, az eredeti oldal, megjelenő eredeti cseh és angol nyelven az eredeti változatban. Lesz folyamatosan javult az idők folyamán, javított és haladóknak. Köszönjük megértését.

lightning
Rejtély megoldva.

az egyik legtisztább magyarázatok

hogy el lehet képzelni

Nincs, nincs, nincs

érthetetlen, kíváncsi

elképzelhetetlen jelenségek

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök után felmerülő villámcsapás.

Mint megörökítette során elektromágneses erővonalak és az elektromos áram segítségével a raszter a szántóföldi növények a felszínen.

Gabonakörök keletkeznek a villámcsapás. Mint megörökítette során elektromágneses erővonalak és az elektromos áram a raszter által alkotott szántóföldi növények a felszínen.

 

További eszközök a közönséges laboratóriumi gyakorlatot, szimulálva

az alkotás folyamatát gabonakörök terén a villám kisülés

Megjegyzés: először itt, ezen az oldalon mind a bálványimádók, imádók és tisztelői az UFO-k, repülő csészealjak, földönkívüliek, és hasonló nonszensz, titokzatos, őrült és ellenőrizhetetlen magyarázatot okainak gabonakörök. Követői és támogatói, mint például mikrohullámú sütő magyarázat, sün, kenguruk, a gondolatok átadása. Elolvasása előtt következő bekezdésekben, amennyire csak lehetséges, próbálja meg alaposan ki kell üríteni. Ha ők nem így van, akkor annak a komoly veszélye, hogy ezek a olvasás közben ürít, hányás vagy ilyesmi. Más szóval, szar tudtak maguk nadrág. Ass katasztrófa diarrea lövedék.

 

A Wilson felhő chamberhamber

elektron pálya
részecske pályák

Egyes alakzatok gabonakörök is megfigyelhető, hogy hasonló folyamatok zajlottak le ott, mint motion részecskék a Wilson ködkamra, vagy buborék kamrában, de egy kicsit nagyobb léptékben. Az eszközök leírt rögzített zeneszámokat a részecskék tömegét, akiknek van kifejezve atomtömeg egység, 1/12 C = 1 da, vagy ezek frakciói. Proton, neutron, antiproton - a hozzávetőleges súly 1 Dalton, elektron és pozitron - körülbelül 1/1000 Da. A részecskék mozognak többnyire olyan mágneses mezőben. A energia kifejezve elektron V - eV, 1,16 x 10 -19 J, és az elektron töltése 1.16 x 10 -19 C A mező gabona mozgó részecskék tömege a 10. gramm több tíz gramm, azaz ez több, mint 10 23 -szor nehezebb, hogy elektromos töltés lehet kifejezni Coulomb egységben, vagy sokkal többet, kilojoule energiát, azaz gombot, vagy 10 20 -szor nagyobb, mint az atomi és szubatomi részecskék. Már egy ideje ki vannak téve a több millió voltos áram több százezer amper erősségű mágneses tér és a sok millió-szer magasabb, mint a Wilson ködkamra. A csatolt kép a gabonakör a jobb felső nagyon feltűnően emlékeztet spirálisan - szinuszos mozgás töltött részecskék a mágneses mezőt a villám kisülés. Lehetőség van összehasonlítani a pályán az elektron mágneses térben - az alábbi képet, akinek rekord hossza 25 cm. Nyerték a honlapon sciencephoto.com tett a Lawrence Berkeley National Laboratory ( web ), egy sok laboratórium a University of California ( web ), tagja a nemzeti laboratórium által támogatott rendszer az US Department of Energy ( web ). Hasonló "részecske számmal", lehet találni sok más képek gabonakörök, és ügyelni kell nekik egy külön oldalt . Átmenetileg Elnézést hiba linkre. A hivatkozott honlap is bemutatja, néhány valószínűsíthető tulajdonságait "részecskék", aminek köszönhetően, hogy a leírt mintázata gabonakörök, vagy azok bizonyos részeit előállítani.

 

Információ bővül majd, különösen a referencia. Mindegy, hogy valaki megpróbálja keressen földönkívüliek, a képek láttán pályáira szubatomi részecskék, például Wilson ködkamra, vagy bármilyen eredmény a CERN kísérletek?

 

 

Lissajous adatok

Interferencia és rezonancia

analógia chladni és Lissajous formák egy raszteres növények

Elég valószínű, hogy valamikor során gabonakörök létrehozását támadt, hogy egy rendkívüli egybeesés, különösen abban az esetben az összetett geometriai mintákat. Nagyon erős rezonanciák, és zavarokat okozhat az összes leírt erők részt vehessenek során kialakulását. Ezek a mechanikus erők - levegő áramlik, földrengések mértéke 3-4, lökéshullámok és a nyomás hullámok rezonanciáját földalatti üregek, valamint az elektromágneses és elektrosztatikus erők. minden felsorolt ​​esetben egy több méter távolságra több tíz méterre pont a villám hatása, az erők hatalmasak voltak, teljesen túlmutat minden hagyományos emberi képzelet. Néhány gabonakör mintákat, majd kinézni, mint egy rekordot a rezonancia és interferencia-jelenségek előfordult közelében néhány gabona mezőket. Lichtenberg, Kyrilian is részt vehetnek. Bal kísérő fényképet bemutató képeket a demonstratív kísérlet bizonyítja a lehetőséget, elektromos indukció a növényekben .

 

Példa az elektromos áram indukció növényekben

 

Következő gabonakör adatok rendkívül hasonló mágneses mező minták, mint a fém ferromágneses fűrészpor. A villám kisülés működik, mint egy karmester, elhelyezett merőleges a talajra, és egy hatalmas elektromágneses mezőt hoz létre körülötte többnyire kör alakú, így képes előidézni az elektromos indukció minden tárgyat a területen, beleértve a növényeket.

A formák az elektromágneses mező által létrehozott egy, kettő és hat egyenértékű kibocsátás a villám.

 

Ezek emlékeztetnek elektromágneses erővonalak. Hogy alakultak az elektromágneses mező vas fűrészpor, egy, két és hat egyenértékű villámlás, karmesterek merőleges a talajra, áthaladva a felszíntől a mélyen a föld alatt.
Őket által generált hasonló elven, amely megjelenik a jobb oldalon, de nem csak egy egyszerű kör. Itt jött létre az egész bonyolult beavatkozás mintákat. Ők hozták létre most pont abban a pillanatban a villám kisülés, de dolgoztak több napon vagy héten, még később, késleltetve a természetes folyamatok a növényekben - természetes fejlesztő. Kísérő képet lehet nagyítani az egér lebeg. A természetes kisülés villám dolgozott hihetetlen hasonló funkció, mint egy fénykép-flash. A felülete a területen dolgozott gabonafélék elképzelhetetlenül hasonlóan folyamat során a kastélyban fotóanyag, majd fejlődő, nagyon lassú. A légi régészet használt kifejezés nagyon hasonló, "természetes fejlesztő", a magyarázatot az alkotás folyamatában cropmarks, növényzet jelek.

 

Ily módon jár el a növényzet kissé módon a kémiai fejlesztő kitett fényképészeti lemez: ez dobja fel a látens kép. Járatok be tegnap: a történet a légi régészet , Leo Deuel, St. Martin Press NY 1969, 38. oldal.

 

Érdekes, hogy nagyon hasonló formában valószínűleg létre, köszönhetően a sugárzás zavaró, még csak egy excentrikusan befolyásoló, az elektromos kisülések következtében a terjeszkedő levegő oszlopot.

 

 

 

Egy kis fizika ...

Következő példa kapcsolódik egy átlagos villám, jelentette a legfontosabb része - a Return stroke, lásd a villám . Példaként lehetne jegyezni, hogy minden egyetlen elektron villám kisülés, át energia nagyságrendileg 10 30 -szer nagyobb, mint szükséges elektron ugrik attól a szinttől, "s" a szint "p" a hidrogén atom. Úgy néz ki, tényleg elég. Számolja az elektronok ilyen átlagos villám kisülés mintegy 10 21 , úgy néz ki, mint egy sokat is. Az elektromos töltés körülbelül 300 Medájlok, ami látszólag nem tűnik soknak.

 

Apropó, itt egy link egy jegyzetet, amely található az biztos végén ezt az oldalt, mert néhány olvasó azt igazán nem érti, és elfogadja azt

 

Még több elméleti érvelés itt:

Szabályszerűsége minták és statisztikailag magasan túl gyakori méltó nagy pontosságú többtengelyes szimmetria

Mi még mindig nagyon nehéz - próbálta elmagyarázni egy nagyon érdekes gabonakörök ingatlan - nagyon pontos szimmetria egynél több tengely - 2, 3, 4, 5, 6, még több, még a pontos központi szimmetria és nagyon pontos tükörképe. Az egyik lehetséges, de nehezen ellenőrizhető megfontolásokból előírja, hogy a villám kisülés - plazma során annak hatását a földre, csak előtte és utána, képes létrehozni valamit, mint egy hatalmas analógia az atomi és molekuláris szerkezetek. Krisztallográfia, atomi és molekuláris pályák és azok hibridizált változatai, a konjugált kettős kötés, konjugált hármas kötés, és a lánc ciklikus vegyületek a szén és a szilícium. Nagyon homályos és nehezen bizonyítható elmélet, természetesen. Meg kell jegyezni, hogy a plazma kisülés, ahol jelen lehetnek több millió voltos per méter, hossza hosszabb, mint néhány kilométer, és valamikor hordoz aktuális közelében millió amperes, előfordulhat dolgokat, hogy azt szeretné, és képes lenne, hogy vizsgálja meg alig senki ...

 

Ugyanakkor néhány bekezdés múlva jelenik leírását olyan folyamat, amely feltételezhető - elméleti és gyakorlati - valamikor a jövőben, természetesen jóval magasabb demonstrability. Forgó elektromágneses mezőt. A bekezdés előtt figyelembe a lehetséges hatások összehasonlítása a vízcseppek egy folyadék vagy egy vékony réteg a folyadék, ami mind az elméleti kutatás, továbbá a gyakorlati könnyebben hozzáférhetők.

 

A természetben, vagyis a sikeres modellek ismételni. A végtelenül kicsi, hogy a végtelenül nagy. Yann Arthus Bertrand. Ez lenne a legjobb, ha egy ilyen nagy mértékben túlterheltek az emberiség megszüntetni tiltja Anyatermészet Készíthet szabályos minták a gabona. Csak lehet egyszerűen azt mondják, hogy az anyatermészet képes létrehozni őket. Matematikai-fizikai számítógépes modellezés lehet halasztani, hogy bármikor a jövőben, valamint az elméleti előzetes tervek és ötletek bármilyen fizikai modellek. Anyatermészet nagyon egyszerűen tudja létrehozni azokat mindenki maga is segítség nélkül bármilyen buta földönkívüliek. Gyönyörű minták jég kristályok az üvegen, valamint minden olyan kristályszerkezet, az anyatermészet is létrehoz teljesen saját, segítség nélkül bármilyen nevetséges és ostoba földönkívüliek. Csak egyszerűen lehet nézni. Senki sem keresi, amikor a földönkívüliek ablak lefagy, vagy ha ránézünk a bazaltorgonák bárhol a világon, például azok a Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Fotó azt mutatja, hogy a Devils Postpile National Monument Egyesült Államok Nemzeti Park Szolgálat

 

 

Rövid bevezető:

Közvetlenül azután, hogy villám mentesítést, vagyis az első Return Stroke, A legerősebb része a kibocsátás, amelynek során van egy rövid időre, néhány milliomod másodperc, csak egy nagyon vékony oszlop plazma, 5 - 10 mm, ami azonnal megkezdődik gyors növekedésével a környezet, és mozgásba lendül körülvevő levegő. Sugarak az elektromágneses sugárzás a kiindulási ponton - a csatorna a villám, mozog a fény sebessége, bővítése történik a levegő oszlop sebessége összehasonlítható a hang sebessége, amely mintegy ezerszer lassabban. A csatorna a villám energiáját sugározza minden hullámhosszon a környezetéhez is szállít hőt a levegő, ezért mozgási energia, sok millió joule, egy egy méter az elektromos kisülés. Közben a másodperc törtrésze alatt, a tömeg gyorsan mozgó oszlop levegő találkozik a nyugvó levegőt, a parttól tíz méterre a csatorna a villám, és ebben az időben előfordulhat a következő villámcsapás - Restrike, S econdary stroke, ezen belül gyorsan mozgó oszlopot a levegő. A "gyorsan mozgó oszlopában levegő" ejtik csak relatíve, persze, mert a sugarak az elektromágneses hullámok mozognak, és ami benne milliószor gyorsabb.

 

Szemszögéből villámcsapás következtében, a levegő oszlop lehet tekinteni, mint egy mozdulatlan tárgy, hengeres, nagyon élesen határolt. Tegyük fel, amelyek átmérője 10 m - 0,03 sec után az első Return stroke. Restrike belül ez az oszlop mozog 100-200 ezer km / h, és az elektromágneses sugarak által sugárzott, hogy mozognak a fénysebesség. Során csak a 100/1000000 A második, hogy mi az az idő, amely alatt kisugárzott energia nagy része a későbbi villámcsapás - több 99%, ez az oszlop a levegőben mozgó "csak" a hang terjedési sebessége, a távolság 30 mm. Elektromágneses sugárzás a későbbi elektromos kisülés költözött ugyanakkor, hogy a távolság 30 km, és hogy a sugarak, szaporító minden irányban, belül lehet egy ilyen oszlop kb 300-szor visszapattant, és hozzon létre Sokféle rezonancia és az interferencia.

 

A határ és a levegő a henger belsejében lesz nagyon intenzíven ionizált és elektromosan vezető. A sugárzás egy része a későbbi elektromos kisülés hatására feszültség jelenik meg a hengert és földelt. Ugyanígy lehet fejleszteni legendás szűk körökben, hogy nem lenne képes létrehozni a növényzet még egy gyerek gyalog át rajta. Volt is előrehalad a lökéshullám a levegőbe, kezdetben sokkal gyorsabban, mint a hang sebessége fokozatosan lassul. Lökéshullám gyorsabban mozog, mielőtt a robbanás hulláma, és így bizonyos körülmények között, egy Restrike képes létrehozni két kört teremtett köszönhetően az indukciós. Több méretei bizonyos körökben lehetséges lenne néhány tipp, hogy mennyi ideig tartott a reflexiók belsejében a levegő oszlop által teremtett első jelentős villám kisülés. Mi a távolság kb megsértődött sugárzó elektromágneses sugarak az oszlopon belül, köszönhetően ismétlődő tükröződések.

 

Szélessége ismertetett keskeny gyűrűk mozog 10-20 cm, ami megfelel fél ezredmásodperc kapcsolatban a hangsebességet, ez idő alatt fény mozog 150 km. Ez egy nagyon hozzávetőleges becslés. Lehetséges, hogy az ideiglenesen létrehozott belül oszlopában levegő kerülhet sor a teljes visszaverődés az elektromágneses sugárzás. Bizonyos körülmények között egyes sugarak tükrözné oszlop belsejében sokkal hosszabb, mint csak a későbbi elektromos kisülés. Képes mozogni, és sokkal hosszabb távolságot teremt sokkal bonyolultabb zavaró. Teljes visszaverődés akkor jelentkezik, amikor a nyaláb szöge miatt elég kicsi - kisebb, mint egy szög határt, kapcsolódva a tangens szög a henger shell-t az érintkezési ponton.

 

Air oszlop sebesség ellen a fény sebessége valóban elhanyagolható, 1/10 6, de hála a nagyon lassú, és nem nulla konstans, szintén nagyon egyenletes tágulást a levegő oszlop keletkezhetnek belül is nagyon érdekes és bonyolult struktúrákat rezonancia és az interferencia. Részletesebb leírást a folyamat kerül bemutatásra például az oldalon villám mechanika - hullám interferenciákat bővülő belső levegő oszlop.

 

Valami hasonló lehet mondani a lehetőségek többszörös reflexiók és elektromágneses interferenciák gerenda oszlop belsejében a levegő, rohamosan bővül. Tekintettel az érdeklődés a téma, és az a tény, hogy egyes minták azt mutatják, tényleg hasonló megteremtését, néhány újonnan létrehozott aloldal a villám szekció külön figyelmet fordít erre a lehetőségre. Elengedhetetlen, hogy hasonló módon mindig eredezteti a kör, mint az alap, és bent, hogy ez lehetséges megtalálni a különböző típusú rezonanciák, fraktálok, szintén zavaró vagy kombinált gabonakör mintákat. Az ábra egy grafikon a hőmérséklet és a nyomás a szelep belsejében egy belső égésű motorral. link néhány példa kerül ide. Hasonlóság a folyamat belsejében a henger belső égésű motor, a szimuláció, amely az eszköznek a standard mérnöki gyakorlatban, valószínűleg után a legközelebbi Restrike: rendszeres egyenértékű robbanás, vagy inkább szabályozott égés, sor belsejében a henger belső égésű, vagy dízelmotor.

 

Metaforikusan, esetleges kialakulása jellemzi néhány gabonakör alakú, mint egy analógia rezonanciák közötti interferencia miatt a hanghullámokat és elektromágneses hullámok. Olyasmi, mint a természetes rádió, televízió, oszcilloszkóp, és a fotózás együtt.

 

 

 

Csepp víz - ugrás jelenség, pulzus alá fentről ...

Egy másik lehetőség a teremtés időszakos gabonakör szerkezetek terjesztését hatalmas túlnyomás a közvetlen környezetbe, mint a folyékony sugarait az ütközés után a cseppek a vízszint. Kattintson a fotóra követni a forrás.

A második fényképen látható hatásai néhány csepp egy vékony réteg folyékony, nagyon érdekes ez az utolsó. Ebben az esetben a villámcsapás a területen a lehető összehasonlítani hatása egy hatalmas impulzus egy vékony réteg folyékony. A fő különbség az, hogy abban az esetben a villám kisülés ilyen jelenség összehasonlítható egy gyufásdoboz hatását, nehéz, mint egy mozdony. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Forgó elektromágneses mező, oszcilloszkóp

Egyik lehetőség, hogy megmagyarázná, nagy pontosságú többtengelyes szimmetria néhány gabonakör piktogramok az, hogy egymást követő elektromos kisülések, 20-30 ms után egy másik, megjelenő távolságok csak néhány méterre van egymástól, képesek létrehozni a Ezen a ponton az erős forgó elektromágneses mezőt. Ez lehet több, mint három-fázisú, nem hozhatnak létre különféle rezonancia és interferencia, és hatással lehet a másik pedig azon a helyen megjelenő elektronsugarak, és így "festék a területen" sok különböző szimmetrikus gabonakör piktogramok. Minden történt frakciói másodperc. Lásd a villám .

 

Például az a hatás, három egymást követő, 20ms intervallum impulzusok egy háromszög a parttól tíz méterre egymástól a felület felett a gabona területen, hozzon létre egy pillanatra forgó elektromágneses mezőt. Bár csak egy pillanatra, de a hatalmas, túlmutat minden hagyományos emberi képzelet. Hála generált elektromágneses tér is nagyon könnyű működtetni egy elektromos motor teljesítménye kb több terawattos. Lehet levezetni, hogy az ilyen elektromágneses mező, elektromágneses mező is minden villám, befolyásolná a növények nem csak indukciós, hanem mechanikusan.

 

Abban, hogy míg le lehet írni növények eljáró elektromos vezetékhez - indukált áram is áram halad át végzett velük, így azok megjelennek, mint a Elektromágnes és elektromágneses mezők eljárhat velük mechanikai erők, így bennük mechanikai hatások is kárt. Amellett, hogy mindent le itt, hogy a gabonakörök ponton előfordulhatnak különböző rezgések - disszonáns harmonikus is csillapított rezgések. Nagy mennyiségű gabonakör piktogramok utánozni nyilván csillapított oszcilláció, amikor a legnagyobb kör, majd egy kisebb, majd egy még kisebb, egyre több, gyakran több mint tíz. Néhány hasonló gabonakör fotó is példaként szolgálhat ezen az oldalon 1, 2, 3, több száz más lehetséges megfigyelni a gabonakörök szövedék.

 

Minden itt leírt események, történt valami a fenti gabona vagy kukorica, mák, repce és más növények, okozhat még szinte egyáltalán nem látható hatása. Kezdetben, az első napokban, mert ők csak az úgynevezett "rögzített" szabályos raszter által kialakított egyes üzemekben. A látható változások vagy gyengesége vezet a csepp a földre, hogy előfordulnak sok nap után, hetekig vagy még tovább. kiállítás - ott leírtak szerint. A gabonakörök is mentésre kerül, de még mindig teljesen láthatatlan.

 

Villám kárt a mezőgazdasági üzemek

leírtak szerint komoly tudomány mezőgazdasági irodalom és weboldalak


pamut megsérült a villám
Folyamatok, az előző bekezdésekben leírt, természetesen, szintén előfordulhat, bármely más mezőgazdasági területeket, ahol nem termesztenek növényeket, képes lehajolni a sérülés után, mert az anatómiai szerkezet akadályozza meg őket abban, hogy - burgonya, paradicsom, cékla. Példa sérült pamut növényzet miatt a villamos kisülés a villám a bal oldali képen. Source Images-től IPM (Integrated Pest Management) közös projektje: Center for invazív fajok és ökológiai rendszer egészsége, Colorado State University, USDA National Institute of Élelmezési és Mezőgazdasági, Dél-Plant Network Diagnostic . A University of Georgia - Warnell Iskola Erdészeti és Természeti Erőforrások és Kollégium Mezőgazdasági és Környezettudományi Kar Ez egy pillanatkép egy komoly mezőgazdasági kutatás, sem abszurd és őrült téveszmék a gabonakörök megfigyelők. Miután hosszabb időintervallumot a villám kisülés is megfigyelhető kárt növények vagy azok teljes megsemmisítése - halott, általában egy kör alakú. Lehetőség van olvasni a szakirodalomban az ilyen eseteket, példákat felsorolt ​​aloldalak  sci-re, a mezőgazdaság. Itt csak néhány példa az egyes, a szakirodalomban sokkal részletesebb. Sok hasonló eset volt a múltban, a gabonakörök megfigyelők rögzíteni kell, és elég tévesen diagnosztizálták fellépésének eredményeként az érthetetlen erők.

 


szójabab megsérült a villám
Következő kép a jobb oldalon látható villám sebzést szója, szójabab betegség Atlas ( lásd ), nonparasitic betegségek, közzétett cipm.ncsu.edu, a web a The National Science Foundation Center for Integrated Pest Management (CGPM), Észak-Karolina Egyetem. A mezőgazdasági termelők nagyon jól tudják, hogy a villámlás hatására könnyen összetéveszthető bármi más - növényi és állati kártevők, hiánya vagy túlzott műtrágya, az aszály hatásainak, nedves, magas vagy alacsony hőmérsékletnek, lásd: irodalom. Van is mindenhol elég megbízhatóan írja le, hogyan kell biztonságosan különböztetik által sújtott villám más hasonló károk Leggyakrabban az, hogy a kár egy bizonyos idő után, nem terjedt a növényzetre. Azt is gyakran megfigyelhető, hogy az érintett területeken tudnak kezdeni ami mindenféle egyéb kártevők, de később, csak másodlagos jelenség. Éppúgy gazdák tudják, hogy a következmények az egyes villámcsapások terén a gabonafélék egyedi esetekben igen jelentősen eltérő egymástól. Ez a tény az irodalomban is elég részletesen leírt. Tehát inkább csak a móka kedvéért, kedves mezőgazdák, hogy hagyja az összes dilettáns "felfedezők" a gabonakörök, továbbra fumble saját téveszméi. Egy másik nagyon komoly megjelent néhány fotó papír nevű szója "misztérium" , lehetséges megtalálni a weben a University of Illinois, illinois.edu , integrált kártevők Management, ipm.illinois.edu. A legfontosabb gondolata az, hogy ezt a cikket villámcsapás következményei a mezőgazdasági területeken jelenhet meg, egészen másként: "Villám valószínűleg nem sztrájk ugyanúgy minden esetben." Emellett ismét megerősítette: "Villám tüneteket okozhatnak, amelyek egyes esetekben kinézni, mint egy betegség, mint például a Phytophthora a halott növények tetejét".

 


Villám kár: szójabab

 

bors területen villámcsapás
Nagyon jellemző megjegyzés fű - Poaceae, mint szinte az összes gabonaféle, a napraforgó termelés Kézikönyv 2007, lásd . Web Országos Napraforgó Egyesület NSA. mivel a napraforgó és a gyomok meghal, vagy nagyon súlyosan megrongálódott, a fű - Poaceae túlélni. Ehelyett nagy százaléka túléli az érintett egyének Poaceae növények, és érik el, bár a látható sérülés. Ez a képesség összefügg a nagy sűrűségű ültetés. Mivel a három példa csak egy növényfaj - a cukorrépa, a következő 1 a napraforgó, a burgonya egy másik, egy közös. A bal oldalon elhelyezett egy másik fotót, villámcsapás következményeit mutatja be a mező borsot. Forrás - a web a University of Massachusetts Amherst, mezőgazdasági központja. Lehetséges talál ezer mezőgazdasági szakmai cikkeket az interneten, és több tízezer, százezer nyomtatott tudományos könyvek, szövegek, cikkek. Szinte mindegyikük egy megjegyzést a viszonylag erősen korlátos, kör vagy ellipszis alakú, a sérült növények után villám kisülés. Továbbá kiemelte, hogy a kár nyilvánvalóan többnyire akár több nap után a villám, néha több mint egy hete. Szeretne több?

 

Mintákat "gabonakörök" a levéltárakból, hogy hasonlítsuk össze a villámcsapás

Holland, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Kanada, Essex megyében 26. 4. 2004

Argentínában, Santa Fe, 29. 12. 2009

Íme egy kis feltöltés, összehasonlítására. Három fénykép illusztrálja a "gabonakörök" (burgonya, 2 x szójabab), hogy az olvasók, hogy hozzon létre egy egységes ötlet, hogy mi a "felfedezők" képesek átadni a gabonakörök. Sevenum, Limburg, Hollandia, 30. 1999. Ontario, Essex megyében, Kanada, 24. 2004. Argentínában, Santa Fe, 29. 2009. Hasonló képek is megtalálhatóak a gyűjtemény több tucat, csak keresni. Van rengeteg más lehetőség fotók, amelyek nagyon feltűnően hasonlít a három előző irányelvben - piros bors, szója, gyapot - egyértelműen azonosította a villámcsapás. Valószínűleg elsősorban attól függ, hogy az, aki részt vehet a hasonló helyszínen először. Amennyiben komoly mezőgazdasági dolgozónak, vagy kutatónak, hanem mint a dokumentum említi, és néhány kiadvány foglalkozik a villámcsapás hatásait a monokultúrák a szántóföldi növények.

 

Szója betegségek. káposzta. Saláta. Mr. Bean. Corn. másik szójabab .

 


Villám betegsége burgonyával (1915), füge. 12a

Betegségei teherautó növények és ellenőrzésére, JJ Taubenhaus, PhD fulltext on-line, észrevételeit burgonya Jones és Gilbert, 1915-ben (!), füge. 12a. 74. oldal: "Nincs bizonyíték szétdarabolják vagy mechanikai törés, a szár nem figyeltek meg." Page 75: Jones és Gilbert magyarázata a jelenségre: "Amikor egy elektromos vihar tör hirtelen időszakot követően száraz időjárás és az első eső Wets a termőtalaj, ott marad egy réteg száraz föld közötti nedves felületre, és a nedves talaj alatta, ami egy szegény karmester a villamos energia. Amikor a villámcsapás a nedves felületen a túrát, akkor oszlik el minden irányban, vízszintesen, majd lefelé a földbe, az alábbi sorokat a legkisebb ellenállás. A növény szárát és gyökerét azok a bőséges víz tartalom jobb vezetők, mint a réteg a száraz talaj előbb említett, és így az elektromos áram halad át rajtuk. A szövetek így értelemszerűen megsérült vagy meghalt, attól függően, hogy erősségű áram áthaladó őket. " Ez egy nagyon pontos leírása bizonyos elvek és hatások, a részt vevő során a megjelenése gabonakörök. Azt írták, kerek 100 évvel ezelőtt.

 

Havi Időjárás, augusztus, 1920 (!), megfigyelhető villámlás kárt burgonyával. Mezőgazdák elismerte, hogy a villám teremt egy idő után kör károk egy lágyszárú területen bármilyen közös zöldség-vagy gabonafélék.

 

Növénykórtani, növény-amerikai társadalom (1917), fulltext , on-line .

 

Fontos megjegyzés.

Minden alkalmi tanú, hogy ezen a ponton található pont abban a pillanatban a gabonakörök keletkezésének piktogram, soha nem lenne képes semmilyen bizonyítékot róla. Lehetséges, hogy meggyőzze a képeket. Nem lenne érdekelt az ilyesmi gabonakör piktogramok és a teremtés egyáltalán. Vajon teljesen különböző problémákkal. A mellékelt képen jól látható a "fő bűnös aláírását" a fán. A bal oldali képen, ott is jelen van, de nem ilyen jelentős és észrevehető. Részletesebb információk - figyelmeztetés

 

 

 

Vizsgálatok és kísérletek

Egyes kísérleteket végeztek, fényképek létezik, és teszi közzé

Fognak végezni valamikor, kísérletek hatása a szikra egy porított anyagot. Pigment szétszórt, szemcseméret sorrendjében mikrométer, filmért nagy sebességgel (420-1000 kép / s), bizonyos eredményeket később itt.

 

Annak ellenére, elektromos szikra, hogy használták a vizsgálat, az átadást csak nagyon kis mennyiségű energiát - kb 0,03 Joule, kiállítóterem minden paraméterét robbanások, beleértve a lökéshullámok és a nyomás hullámok.

 

 

Otthon elektronikai és laboratóriumi eszközök növekvő mező.

Lehetséges, hogy ebből, hogy a párhuzamos és az azt követő villámlás, ami jár egy nagyon hasonló pillanatban egy kis távolságra egymástól, és amelyen keresztül folynak több százezer amperes, mindazt, hozzon létre egy nagyon erős, hatalmas, elektromágneses mezők, szintén rotációs, körülöttük. Mindannyian képesek közvetlenül befolyásolni egy másik, vonzza, taszítja és megteremti rezonanciák, és zavarokat okozhat. Valami, mint a TV vagy a csöves szkóp. A villám kisülés hasonlít az elektronsugár. "Egy kicsit" erősebb, mint a TV - kb 10 15. Hasonlóképpen az erősebb elektrosztatikus és az elektromágneses mezők akár egy több méteres távolságra. Természetes oszcilloszkóp, ami gabonakör Lissajous számokat .

 

Az is elképzelhető, hogy közben hatása elektronsugaras, abban az esetben, egymást követő, vagy párhuzamos villámlás, hogy a streaming egész nagyon erős forgó elektromágneses mező keletkezik erősen szimmetrikus gabonakör piktogramok, sokak szerint tengelyek.

 

A jobb felső szélén kísérő gabonakör képet lehet ismerni az utat a sérült és klasszikusan hajlított gabona után villamosvonal határ közelében a területén egyre koslat, jobban tartja a páratartalom, a magasabb vezetőképesség több, alaposan megsérült. Nagyon hasonló hatást lehet megfigyelni, abszolút everyute minden gabona mezők, ahol megjelennek olyan RDF, Randomly Downed Formations, Gyakran sérült gabonafélék. Hát minden csak véletlen egybeesés? Sokkal több fénykép rendelkezésre áll. Lehetséges, hogy esetleg össze kell adni, az indukció és a vezetési áram létrehozott nyomokat. Ők sokkal közelebb áll egymáshoz, mint bárhol máshol, alaposabb. Minta lehet létrehozni hasonló származó minták chladni . Kép forrása: www.physics.ucla.edu. Földi rezgések és viselkedését a növények, ami szimulálja hullámok a víz felszínén is részt vehetnek. Lehet kombinációja is több típusú rendezvények.

 

 

Elektromos vezetőképessége 1 fázis felület

lökéshullám - levegő, plazma - a levegő és több

Magyarázat a jelenléte egy vagy több magasan szűk körökben néhány gabonakör mintázatok kialakulását a díjat a felület között a lökéshullám, vagy egy nagyon gyorsan fejlődő plazma, valamint egy álló vagy lassan mozgó levegő, és a díj átadása, illetve jelentős része az energia bármely későbbi vagy egyidejű elektromos kisülések, közvetítésével ezt a szakaszt felület. A fázis felület a lökéshullámok a levegőben terjedő és más elemeket tartalmaz. A por, nedvesség, intenzív ionizált részecskék, ott történik a hatalmas súrlódás kialakulását a másodlagos elektromos töltéseket, és valószínűleg nagyon magas elektromos vezetőképesség. Egy ilyen rendkívül szűk körben, így talán valami hasonló pillanatnyi rekord egymás után villámlás, elektromágneses mezők, áramok és az áramlatok által vezetett vezetékek fázis felületének légoszlopban határ, pillanatnyi jelen fölött a termés növényzet. Lásd a mellékelt képek gabonakör.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Rendszeres gabonakör vs formák szabálytalan, véletlenszerű formák

Gabonakörök környékén, amelyek szabálytalan szerkezetek

A felső mező szélén gabonakör fotó is megfigyelhető szabálytalan sérült gabona, ami elég gyakran előfordul, hogy villámcsapás miatt kibocsátása a területen. Ez fog történni, miután több nap vagy hét,
Ancona, Olaszország, június 29, 2008
ahogyan máshol ezen az oldalon, vagy a részletes oldal kronológia , hol lesz a folyamat a növényi szöveteket károsítják az elektromos áram áthaladását is fotografikusan dokumentált nagy részletességgel. A fénykép itt a bal oldalon mutatja, hogy az elektromos áram - a villámlás erejét mentesítési át részben a felső széle a mező, ott alábbi traktor követi, mind szerte a villamosvonal merőlegesen a szélére, még át a geometrikus minta. Rendszeres gabonakör alakú és szabálytalan káros, és természetesen nem lehet létrehozni egy vihar során, köszönhetően egy villám kisülés, de lehetséges. Ez a villám, talán mindössze egyetlen, csak a "felvett" azt a képet, károsítva a gabonafélék tűnik fel, hogy sok nap múlva. Még a héten, attól függően, hogy a szolgáltatott energia mennyisége - az intenzitás.

 

Először is hajlott a felszínen csak egy kis része, jóval 1 százalék, több négyzetméter, a leginkább érintett területeken. Fokozatosan, napról napra, néha óráról órára, sőt percről percre, egy újabb, míg végül, talán éppen a betakarítás előtt a földön fekve néha 5% körüli. Néha több, mint 20%-a teljes terület, néha, sajnos, több mint 90%. Annak tisztázása, és dokumentálja a jelenséget írja le a jövőben lehetőség nyílik a Time-lapse kamerák , így néz ki nagyon jó munkát nekik. Egyelőre csak egy lehetséges magyarázat megfelel a jelenség az oldalon, és aloldalak kronológia . Nagyon hasonló folyamatok gyakran fordulnak elő benne a szokások gabonakörök, az azok közelében található, és nagyobb távolságra, valamint a környező területeken. Minden olyan helyen, hogy az érintettek a villámlás elektromos áram. Előforduló felfedezése óta minták betakarításig.

 

Szintén lehetséges, hogy valószínűleg sokkal több a sérült gabona jelennek meg azokon a területeken, ahol történt 2 villámlás 1 közelében a második az intervallum néhány hétig. A második kisülés történik a területen növényekkel jelentősen meggyengült, és képes jelentősen több kárt okoz. Az is elképzelhető, hogy a rendszeres gabonakör mintákat létre lehet hozni sokkal könnyebb egy ilyen területen kellett lennie "előkészített" néhány héttel ezelőtt. Ezek az esetek nyilvánvalóan sokkal ritkábban, mint egyszer érinti oldalon. Fejezzük ki statisztikailag.

 

További megjegyzés a gabonakör fotó Ancona: néhány észrevételt, úgy tűnik, hogy egy azon számos tényező közül, amelyek részt vehetnek a létrehozását szabályos geometriai minták gabona mezők, lehet, hogy azon a helyen volt akció rendkívül erős villám kisülés, amely csak néhány fordul elő az egész vihar idején, vagy akár egész szezonban. Ezért lehetséges, hogy mindent expozíció volt köszönhető, hogy tényleg csak egy kisülés, vagy a rendszer több szimultán egymást követő elektromos kisülések, amelyek teljes időtartama ritkán haladja meg egy pillanatra. A legerősebb oka részben az, hogy a rendszeres létrehozása gabonakör piktogram, a gyengébb, másodlagos, párhuzamos és az azt követő okozott elektromos kisülések kialakulása szabálytalanul leállt, sérült, legyengült, a környéken. Egy másik, tényleg nagyon valószínű lehetőség, hogy a gyengébb elektromos kisülések nem fordul elő, hogy a közös környező szabálytalan sérülése miatt alakult csak maradék áram átvezető traktor pálya, esetleg indukciós bennük.

 

Egy másik lehetőség, hogy lehet figyelmes alatt a gabonakörök létrehozását, írja le részletesebben az egyik első publikált cikkek, egy alternatív, hogy egy jelentős részét a villám mentesítés után azonnal homloka érintette a földet, jelentős részét az energia ólmozott volt elég mély a felszín alatt, anélkül, hogy az energia jelentősen át nedves talaj és a villamosvonal a környező területeken. A villám mentesítő csatorna akkor úgy viselkedik, mint karmester, amelyen keresztül áram halad mélyen a Föld felszíne, és jó néhány jelenlegi vezető, vagy több vezeték, mélyen a föld alatt végzett. A felszínen, akkor jönne létre gabonakör alakzatok nagyon hasonló által létrehozott mágneses mező vonalak vasreszelék. Lásd a fotókat a korábban ezen az oldalon. Például, megfigyelhető volt kialakulását aa rendszeres gabonakör minták közvetlenül felette egy fém földalatti tartály - szolgál egy nagyon jó a jelenlegi vezető - a föld alatt villámhárítót. Néhány gabonakör film dokumentumfilm említeni.

 

 

 

A csomópontok és a sérült, fekvő gabona

Nagyon gyakori hajlított gabona, nem szabályos alakú, jönnek létre, pontosan ugyanolyan feltételekkel, mint a leírt gabonakörök. A növényeket megsérült alatt teljesen azonos feltételek mellett, főleg elektrolízissel és a termékek, beleértve a mechanikai károk miatt keletkező gázok, valószínűleg, attól függően, hogy a teljes erejét az elektromos kisülés, továbbá a keletkező hő kárt. Az aloldal csomópontok lehet figyelni, hogy kihúzta a szárak, amelyek nem sújtotta olyan villamos energia, és tegye vissza csak azért, mert a mechanikus kezdeményezés - kísérletileg, valószínű oka, hogy nagy szögben, amelyet meg kellett oldani, tud regisztrálni mechanikai sérülésektől csomópontok, saját erejét. Nem befolyásolja minőségét az érett növények szára volt csúszva csak a mechanikai inger. Bal kísérő fényképek hagyományosan vett azokon a helyeken, ahol soha nem volt még egy csipetnyi gabonakörök, csak a közösen sérült gabonafélék, a szárak részben vagy teljesen lehajolt a földre.

 

 

gabonakörök - rejtély megoldódott.

Egyszer és mindenkorra.

Hihetetlenül primitív, mondhatni nevetséges magyarázatot. Szerelmesek az UFO , rejtély, parapszichológia, repülő csészealjak, ismeretlen és nem létező energia és hasonló nonszensz lehet szállítani magukat a végtelenségig. Más szóval, lehet, hogy büdös csókolgatják a seggét, és menjen a pokolba.

Majdnem ugyanezt lehet mondani a földönkívüliek .

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

A lap készült, és az összes itt bemutatott elméletek nagyon alaposan, gondosan és részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky