Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ez egy általános fordítás, előzetes, nyers adatok, szinte módosítás nélkül. Gép-, számítógép-alapú, az eredeti oldal, megjelenő eredeti cseh és angol nyelven az eredeti változatban. Lesz folyamatosan javult az idők folyamán, javított és haladóknak. Köszönjük megértését.

lightning

Gabonakörök

Tagged együtt

A rejtély megoldódott.

Nem, nem, nem, soha

minden intergalaktikus, vagy bármely

egyéb földönkívüli szart

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök által létrehozott villám. Ez a szimuláció elektromágneses erővonalak és az elektromos áram, mint megörökítette a raszter gabona terén.

Gabonakörök okozta villámcsapás. Mint egy utánzata elektromágneses erővonalak és az elektromos áram, mint egy fotográfiai felvételt a raszter gabona területen.

 

Villamosvonal és föld alatti szerkezetek közelében gabonakörök

Lizzano, FRAZIONE Celletta, Cesena - Forli, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Kattintson a képre a forrás oldalon követni. Lehetséges, hogy megtalálja "egy erdő Villámhárító" az adott településen. Nem szabályos mintát, ez egy nagyon pontos képet helyet, ahol a villám kibocsátása a gabona területen történt. Még a mező jobb oldalán a kép, anélkül, piktogram gabonakör, befolyásolja a villamos energia és káros okozta, hogy sokkal inkább figyelemre méltó, ott is érintett növények mellett a traktor pálya, fut át a téren, a képet vízszintesen, és a mező gabonakör piktogrammal vannak hatással van elsősorban gabona körül a pálya közelében, a határ menti területen, ahol a traktorok fordul. Gyakran differenciálművet zárva. Több páratartalom, jobb a vezetési. Az is lehetséges, hogy körülbelül olyan helyeken, amelyek által meghatározott geometriai középpontja a gabonakör formák, amelyek helyezkedik vízellátás csövek, vagy a föld alatti csatornába. Ez is más vonalon - villany, gáz, digitális kommunikáció. Valami hasonló is vonatkozhat más gabonakör piktogramok, amelyek megjelennek közelében néhány hosszú pályán. Más példákkal. Sokan már gabonakör piktogramok gyakran követik villamosvonal, mert a jó vezetők. Nincs ember beavatkozása vagy munkahelyét.

 

A villamos is volt az egész területen főként olyan traktor nyomait. Jellemzőjük a jóval magasabb vezetőképesség szemben a többi talajfelszín az egész gabona területen. Néhány sor, meglehetősen véletlenszerű, lehet elágazó, egyenes, vagy közel elágazott a hatásokat illeti, a villám impulzus homlok. Elektromos áram halad leírt módon, közel a rendszeres formában a gabona a földön, nem csak a pályák a traktor és azok közvetlen környezetét megkezdése előtt, továbbra is a föld alatt. Az elektromos áram áthaladását belsejében növényi test, sejtek, szövetek és így azok megrongálása is okozhat egyenetlen gabona érése. Egyenetlen érés és növekvő jelenség, ami keletkezett, mert a körülmények vannak nagyon hasonló a kiültetés növények.

 

Megjegyzés:

A helyzet itt leírt feladata, hogy ezt az elméleti feltételezés: ha rendszeresen gabonakör piktogram jön létre, lehetséges, hogy nagy a villám kisülés energiát sokkal gyorsabban vezet merőlegesen a mélyen a föld alá, ellentétben a közönséges, sokkal gyakoribb villám a területen - jelentős része a villám kisülés energiát, hosszú ideig, mielőtt az teljesen vezette a föld alatt, újra és vezeti át a mezőn, mint a felszíni körhinta, amelyben vállalta, bajt. Ezért lehetséges, hogy mindkét rész hatással lehet megközelítőleg egyforma. A bal oldalon volt egy jelentős részét a felhasznált energia formák létrehozására, és azonnal végzett gyorsan a földbe. A jobb volt, jelentős része a villám kisülés energia sokkal vezetett a mezőn át, elsősorban a felszíni villamosvonal, és így tett a távolabbi helyeken több kárt.

 

Ez a feltételezés is többször említett máshol ezen az oldalon, és látni fogjuk egy külön oldalon.

 

 

 

Drótkerítés közelében gabonakör

Még egy fénykép, hogy viszonylag megbízhatóan alátámasztja azt az elméletet a gabonakörök által alkotott villámlás, hogy ez lehetséges majdnem úgy, mint egy bizonyíték, lehet újra megtalálni a nagy archívumban Lucy Pringle, és nem csak ott. A megjegyzés ezen a képen azt jelzi, hogy a határ közötti területen gabonafélék, amely

Martinsell Hill, 19 július 2009

A piktogram és a legelőn a fű, ahol a piktogram nem folytatódik, található egy drótkerítés. Drótkerítés viselkedik, mint egy alapozó. Földelés mint egyfajta áthatolhatatlan akadályt az elektromágneses sugárzás - a fő oka a piktogram teremtés - közvetlenül a villámcsapás pont a közepén ez a szám meglehetősen egyenletesen és szimmetrikusan minden irányban mozgó elektromágneses robbanás. Hatalmas, a fénysebesség. Elektromágneses sugárzás a levegőt nem lassult semmilyen módon, és nem is korlátozza sem állt. Ellentétben a lökéshullámok és a nyomás hullámok. Drótkerítés, úgy működik, mint egy alapozó, valóban olyan áthatolhatatlan akadályt az elektromágneses sugárzás. A növényzet a kerítés mögött - egy füves legelő, bár jelentősen eltérő jellegű, hogy a növény - gyengébb alkotmányt. Szemtanúk bizonyíték, lásd. Energia lenne jár a füvön nagyon hasonló módon. Még ha ez nem történik teljes egészében csak pontosan ugyanabban az időben. 
Mivel a káros energia szinte teljesen kiküszöböli a leírt földelés, drót kerítés mögött, a kár a növények nem folytatódik ..

A földönkívüli bélyegző lenyomata nem érte el a legelőn

és a tehenek, kecskék és birkák továbbra is a BAA

 

Lenni vagy nem lenni ... Ez itt a kérdés: Tulajdonképpen ez tényleg mindenki számára lehetővé UFOlogist és más önjelölt "szakértők" a földönkívüli civilizációk és azok képességeivel, műveletek és beavatkozások az egész világon, az egész Naprendszer és az egész világűrben tudja képzelni, hogy szánalmas, mogyoró, hontalan és a félénk idegenek, akiknek a technológia sok ezer évvel, hanem több millió vagy milliárd, fejlettebb, mint a szárazföldi, hogy valóban voltak ilyen "mentálisan sérült", hogy nem lenne képes tervezni gabonakörök kerek minta legalább néhány 50 méterrel távolabb a kerítéstől, így a teljes termés kör kép fér minden, hogy a "vászon", amelyet a kiválasztott?

 

Felfedezők és a fotósok, akik valaha is járt egy mintát a termést, nagy valószínűséggel az lenne képes emlékezni, vagy talál valami elveszett fotók, ha nem lenne valahol a közelben tűzcsap állvány cső -, hogy jár, mint egy nagyon jó villámhárító. Valami ilyesmi általában nem lehetséges, hogy megfigyelje a fotók, de talán talál valami részletesebb képeket.

 

Drótkerítés is működik, mint egy földi kapcsolat is, mint egy villámhárító, ami pontosan úgy viselkedik, földelt pajzs rács vákuumos cső - ezért nincs elektromos energiát, nincs elektron halad át rajta. Sem az elektromágneses sugárzás, sem az elektronok képesek átmegy rajta - no pasaran. viselkedik velük szemben, mint teljesen áthatolhatatlan fal.

 

Máshol az interneten jelentik ( lásd ), hogy a füvet a legelőn egy mechanikai tulajdonságai teljesen összehasonlíthatóak a gabonát a kerítés mögött, és ezért furcsa, hogy a minta nem folytatódik a kerítés mögött.

 

Villámhárító területeken közelében gabonakörök

Mint egy nagyon jó villámhárítók nagyon gyakran dolgozik a földeken, és a közelükben elhelyezett trágya, szintén a közelben fák és cserjék. De a legjobb, teljesen vitathatatlan villámhárítók lehet egyértelműen meghatározni adótornyok és a zászlórudat a nagyfeszültségű elektromos vezetékek. Ezek gyakran lehet találni nagyon közel száz gabonakörök. Tényleg sok esetben még pilonok jelenik meg elválaszthatatlan része valami gabonakörök. Ancona, Olaszország, 10 július 2007 , GPS 43,574443 13,432214 ° °, két keresztező magasfeszültségű vezetékek áthaladó belsejében a gabonakör piktogram, becsülni. 40 és 110000 V, Extra High Voltage - mintegy 400 000 V-os vonal közelében, kb 300 m.

 

Más, de ezeket nem lehet olyan könnyen meghatározni, a föld alatt tárolják. Vannak különböző csatornák, vízvezetékek, belvíz és egyéb földalatti szolgáltatásokat. Egyes képek, de legalább is becsülhető. Bal kép - Lucy Pringle , Horton - közel Devizes, Wiltshire július 3, 2005. A jobb oldali kép - ukcropcircles.co.uk, a snap hozták néhány nappal korábban, mint a többiek itt . A második fotó lehet becsülni legalább 14 nappal korábban. A bal oldali kép gabonakör lehet lokalizálni egy nagyon gyakori, jellegzetes villámhárító - távvezeték villanyoszlop, amelynek szomszédságában egyáltalán nem része a geometriai formák, így teljesen kívül fekvő bármely területén érdek sem hétköznapi gabonakörök megfigyelő. A villanyoszlop, átlósan balra felfelé, merőlegesen az út, van egy sárga csíkot a búza mintegy fele háromnegyede a környező búza magassága. Sárga búza halott, amit akár azonnal meghalt villámlással mentesíti az árboc, vagy később, a vegyi anyagok miatt így a növényekben és a talajban. Elsősorban elektrolízis során a mentesítő, az elkövetkező néhány perc vagy óra, valamint a nap. A mentesítés a villamos tovább a föld alatt az a villanyoszlop az útra, abba az irányba, a közművezetékek jelen voltak a föld alatt. Nem kell semmilyen vezetékek, lehet, hogy csak egy árkot vagy fedett ásatás, amely rendelkezik több nedvességet, mint a környező terep, de a kábel földelő valószínűleg ott lesz. Egy hasonló csík fut balról gabonakör az útra. Ebben az esetben nem lehet semmit található a föld alatt, ez csak tovább nyomvályús bekötőút vetési célra, érinti a magasabb vezetőképesség. A jobb termés kör kép nem jelenik meg semmilyen növény sárga, lehet figyelni csak egy kis magasság különbségeket. Ebből a becslések szerint megállapítva legalább 14 nap között eltelt idő a fényképeket.

 

 

 

 

Régészet

Az egyik lehetőség, melyek hozzájárulhatnak az elektromos áram gyorsan végzett egyenesen lefelé a föld alatt, lehet, hogy a jelen salak vagy fém tárgyak is okozta tevékenysége ősi kohó, vagy jelenlétét egyéb emlékek, főleg a vaskor vagy a bronzkorban. p_1 p_2 köszönhetően tökéletlensége használt módszerek olvasztás, a salak tartalmaz akár több tíz százalékkal tiszta fém igen finom eloszlású. A vezetőképesség egy ilyen helyen nem haladhatja meg a több mint egy millió alkalommal rendes talaj vezetőképesség. Az a tény, hogy egyes helyeken rendszeresen látogatják a magasan kinyilatkoztatása gabonakörök vannak a föld alatti ősi települések, viszonylag könnyű lokalizálni a légifelvételek módszerekkel légi régészet, nagyon bizonyítható tény. Az egyik legjellemzőbb ilyen hely (place_name), de biztosan lehetne találni még sok más. Néhány sírok fém nagyon erősen leterhelt.

 

Szintén lehetséges időszakok és más régészeti korok. Arany, ezüst, réz, stannum, réz, kobalt, ólom, cink, wolfram vagy urán-kor.

 

Nagyobb mennyiségű fémek elhelyezett földalatti is található olyan területeken, ahol a lelőtt repülőgépek lezuhant.

 

További információk az oldalon régészet

 

 

 

Elektromos áram vs növények, szövetek és sejtek

sokkal információk a menü menüben EPP , és továbbra is

Növények, elektromos áram sújtotta, talán közelében alatt halálos adag, több napra néznek egyáltalán nem történt semmi. Még ha teljesen halott, illetve nem tartalmazhatnak olyan nagy mennyiségű elhalt sejtek és a sérült szöveteket. Nem látható és mechanikai változtatásokat. Ez persze lehet, hogy betartják a mikroszkopikus változásokat. Ellenőrzött, majd dokumentálja fényképekkel. Eleinte több nap után, az esetleges különbséget magasság különbségeket, elhalt növények nem teremnek. Később viszont a zöld szín sárga, barna, és a növények kiszáradnak kezdeni. Ez a folyamat több hétig tart. Csak a növényeket, amelyeket érint egy ilyen mennyiségű elektromos, részben talán a hőenergia, ami talán több, mint 10 vagy 100-szor több mint halálos mennyiség, akkor azonnal megjelenik sárga, barna, elszenesedett, de ha a gabona került csak néhány egyén millió.

Argentína - napraforgók

 

További információk a halott növényeket fognak elhelyezni az oldalon Numero Uno , EPP -

 

 

 

Gabonafélék, hogy nem sérült a villamos energia

Nagyon lehetséges, hogy a termés azokon a területeken, ahol nem jelent meg semmilyen villám egész vegetációs időszak alatt, soha nem mutathat semmilyen rongálást.

Néha, miután nagyon intenzív villámlás, kissé sérült gabona-ban is szerepel a jövő évi ghosts

 

Nem volt olyan villám a területen, 2010 Benatecka Vrutice

Nem minden sérült és hajlított szár, hajlik arra a földre, amíg a betakarítás

Bal - július 26, jobbra 17 július 2010

 

 

Villám mentesítési energia - röviden

Például egy átlagos villám kisülés át olyan nagy mennyiségű energiát, amely képes lenne a szüret az egész területen, több hektár nagyságú, malom lisztet, hogy a gabonát, kenyeret sütni és szétosztása körül az egész országban. Szintén működik postharvest képes. A növénytermesztés során hajolt a földre költözik több száz kilogramm anyagot egy távolság legfeljebb egy méter. Minden leírt anyag van egy csomó saját potenciális energiáját. További információk a villám energiája, mért értékek villám

 

 

A helyi viszonyokat. Két villámlás azonos helyen.

Hosszú idő intervallum szétválasztása - több hetes

Formálása rendszeres gabonakör piktogramok is nagymértékben függ a helyi feltételektől. Nagy-Britanniában - a lehető gyakrabban előfordul a kréta. Szintén régészeti emlékek is hatályba léphet. Szintén lehetséges, hogy néhány növény rendszeres circlr piktogramok jelenhet meg azt a helyet, ahol megjelent 2 villámlás az, hogy néhány helyen, a második néhány héttel később. Ez nagyon ritka eset. A második mentesítési folyamatban van egy helyen észrevehető legyengült növény. Statisztika - kerülnek ide.

 

Ritka esetben rendkívül erős villámlás lehetséges, hogy a rendszeres gabonakör piktogram tűnhet, hogy közvetlenül azután, vagy néhány órán belül. Erős kibocsátás-nak szintén erős mechanikai erők és hatások, mint száz kilogramm robbanóanyag anyag feletti területen gabona, csak néhány méter. Lehetséges, hogy valamilyen rendszeres piktogramok tűnhet köszönhetően, hogy nem volt szél, se eső. Ez a helyzet az  a derült égből villámcsapás.

 

 

Felszínen oszcillációk

Egy másik lehetséges oka a rendszeres alkotó gabonakör piktogramok is, hogy azok létrehozása, vagy a forma, nem venne részt valamilyen módon remegett a föld felszínéről a kiindulási ponton. A Föld felszínéhez elhelyezett pillanatában a villám mentesítő exposured annak mechanikai hatások, nyomás hullámok és lökéshullámok, úgy viselkedik, mint egy rugalmas membrán, de hatalmas. Amely egy olyan terület több négyzetkilométer. Saját rezonancia frekvenciája olyan membrán fekszik értékei között néhány hertz, hogy néhány tized hertz. Ők tehát nem csak egyszerű létrehozni gabonakörök, de a különböző analógiák vagy azzal egyenértékű chladni mintákat.

 

 

  

Főbűnös, gabonakör alkotója, még mindig sikeresen menekül

Nem egyedi jelenség, talán, hogy míg az egyik, hogy még a lehető legtöbb, köszönhetően, hogy az igaz és mindössze egyetlen igazi bűnös sikerült megszöknie a figyelmet oly borzasztó hosszú idő, az a tény, hogy az érintett gabonafélék mutatnak igazi védjegye károk sok nap után A valódi oka végzett munkáját, még több hét vagy néhány hónap után a vihar és a villámlás, az egyetlen helyes szerzők. Alatt gabonakör vizualizáció, hosszú idő után is valószínűleg nagyon gyakran segíti egy ilyen ártatlan esemény, mint a reggeli köd, lásd dominó és pillangó. Akkoriban aligha lehetséges kapcsolatot szem előtt tartva a piktogram teremtés olyan esemény zajlott le néhány héttel ezelőtt. Nagyon gyakran a szár hajlítása során piktogram vagy szabálytalan alakú megjelenő válik, közben szép idő, hosszú idő után a fokozatos gyengülése szárak. Gyakran lehet találni sok más növény tényező. Teljesen világos mindegyikük, mint a keletkező másodlagos hatások, hosszú idő után kárt villám elektromosság. A vírusok, penész, gombák, növényi és állati kártevők. Soha nem fog működni anélkül, hogy az elsődleges károsodás a növények az áram.

 

Gyengítése nélkül a villamosenergia-erőművek játékosan lenne ellenállni az összes felsorolt ​​kártevők ellen. Miután egy villám kibocsátása a gabona mezőket is jelentősen meg nem érik egységesség erősségétől függően a sérülés. Gyengítése nélkül az elektromos áram nem lenne gabonakör valaha felfedezett. Leginkább attól függ, hogy a távolság pont sztrájk, kisebb, de szintén viszonylag jelentős a távolság traktor nyomait. Olyan növény, amely ki volt téve hatása bizonyos mennyiségű villamos energiát, magasabb, mint elhanyagolható, de nem halálos, egyértelműen lassabban érik. Lásd az EPP. Eddig főként a vizsgált vizuális megfigyelés, illetve szakképzett hiszem, meg fogják vizsgálni minőségileg és mennyiségileg laboratóriumban. Meghatározása az energia szintet és ezek hatása a növények életképességének. Hozzávetőleges mérések - EPP.

 

Kissé érintett növények nem mutatnak jelentős, vizuális kárt, de lehet támadni a kártevők, vagy csak lassabban érik. Ostra.

 

Magyarázat

Nagyon logikus indok, amiért a fő bűnös a gabonakörök létrehozását, így megbízhatóan sikerült megszöknie az esetleges felfedezés és a figyelem mégis érthető: ez a "szerzője mindent" pontosan abban az időben, mikor "fest" a területen, pl létrehozása gabonakör kép, tudja kezelni tökéletesen megbízhatóan és könyörtelenül űzték el az esetleges megfigyelő alkotói tevékenységét a helyét a munkáját, olyan messzire, amennyire lehetséges, ha nem ölte meg őket.

 

 

 

Gabonafélék gyakran sérült

Véletlenszerűen Kényszerleszállás formációk - RDF

Az előző szövegben már többször javasolták, hogy villám kisülés felelősek elsősorban nem csak az összes eredeti, rendszeres, még ha nagyon bonyolult alakzatokat gabonakör, de azon kívül, és minden mást, általában szabálytalan sérült gabonafélék minden területén a világ Irodalom és weboldalak foglalkozó gabonakörök, néha szabálytalanul nevű növény károsodott a rövidítés RDF, Randomly Downed Formations- Véletlenszerűen Kényszerleszállás formációk, szabálytalan sérült, legyengült formák gabona a földön fekszik. Igazán klasszikus példája, mint egy tankönyv, megtalálható egy kiadvány foglalkozik a kérdéssel : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Crop Circles - feltárása a formatervezési minták és a misztériumok, 111 oldal, a fényképezés, a leírással: "Klasszikus viharkárok szem". Az egyik leggyakoribb hiba, tényleg szörnyű, szinte minden dilettáns gabonakörök "kutatók" a mai napig: ő nyilatkozata, kár, hogy egy ilyen egészséges gabona, okozhatja egyedül szél. Tény, hogy egy ilyen károsodás a gabonafélék egészséges, ép az elektromosság még egyáltalán nem lehet semmilyen módon. Fizikai jellemzői - rugalmasság, az erő - egészséges növény olyan soha nem fogja hagyni, hogy amíg valami ilyesmi betakarítás - figyelhető meg akkor is, ha a szél jóval több, mint 100 km / h. Követően azonnal leáll, nincs hajlított a földhöz még egy száron. A fotó a könyvben, ott látható elég jellegzetes növény kárt villámcsapás után. Az információ valóban megdöbbentő, hihetetlen, felfoghatatlan és minden bizonnyal megteszi "egy kicsit" idő előtt bárki azonosítani azzal. Szinte soha nem jelenik meg azonnal az ilyen kár után zivatar, főként akár hét után.  

 

Itt lehet reprodukálni a klasszikus ötlet egyike a világ legnagyobb géniuszának minden alkalommal. Az úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum: "Mi lehet harcolni ellene, akkor tiltakozom ellene, tudjuk, hogy nem értenek egyet, de ez az összes, azaz vele, vagy ellene lehet csinálni."

 

Ismétlem, minden bizonnyal nem az utolsó alkalom:

A legtöbb ilyen sérült területeket, akkor sok nap után a vihar és villámlások, nagyon gyakran alatt szép időben, amikor senki sem tudja, hogy ebből a villám, mint a fő oka, mert rögtön utána is sok nap után a vihar összes mezőt, és növények nézett ki, mint teljesen ép. Ez vonatkozik mind a gabonakörök és meglehetősen szabálytalan alakzatokat.

 

By the way, ha a szerzők képesek voltak meghatározni helyét és idejét a kép, akkor kérhetik maguk a hidrometeorológiai intézet vagy vállalat foglalkozó villám adatokat. Talán lehetséges lenne, hogy lokalizálja több mint egy villámcsapás sláger fényképezett területen. Időközzel, legalább néhány napig, hanem hetekig, bármikor közötti időben a csírázás és abban a pillanatban a kép készítésének.

 

Egészséges álló gabona közel a traktor pálya

A fotó a könyvben is sok kárt dokumentáló fényképek vagy rendszeres gabonakör minták a gabona, gabonafélék, ahol egyszerre történik "általában" pl. búza hajlik a föld felé, dokumentáló fényképek is szabálytalan kár, nagyon érdekes, hogy még ha szinte teljes területén, mintegy 80%, sérült és hajlított, a közvetlen közelében villamosjárat a búza vagy árpa, vagy más gabonaféléket, egyenesen álló. Ez egy nagyon gyakori jelenség az összes gabonaféle sérült. Gyakorisága előfordulása olyan magas, hogy szinte lehetetlen, hogy csak véletlen egybeesés. Bár lehetséges, hogy egy érintett része káros jelenlegi vezette, hogy a növények a leírt számok, növények hozzájuk legközelebb, és ezért a leginkább sérült, szinte soha nem hajlott. A hajlítási kezdődik legalább 20-30 cm-re a villamosvonal. Ez arra utal, hogy a növények legközelebb pálya, nem szállták meg a növények, hogy rendelkezésre álljon egy nagyobb mennyiségű talaj alacsonyabb koncentrációban mérgező anyagok által elválasztott szomszédos növények gyökereit. Mérgező és káros anyagok származnak őket, ők próbálják transzfer a gyökerekre és a ki őket, így a pályák közelében lehet a káros szennyező anyagok jóval hígított és a növények is nagyobb esélye van a gyógyulásra. Ők nincsenek kitéve ilyen magas koncentrációban.

 

Nagyon tipikus példa lesz például az oldal Kounice , de lehetséges, hogy megtalálható szinte minden gabona piktogram kép, amely amellett, hogy a szabályos formájú is szabálytalanul sérült és hajlított termés. Szinte mindig legalább 30 cm-re a pályán, néha akár egy méter messzire. Néha, főleg a kultúra nem sérült, legalábbis kezdetben, sehol máshol, mint a legnagyobb távolság a pályán, pontosan félúton őket, ahol talán a legnagyobb koncentrációban a káros anyagok és növényi megszabadulhat nekik a legrosszabb. Szintén lehetséges jobb elektromos vezetés van, köszönhetően a kettős crossing over a Vetõgép fúvókák ezen a ponton, a vonal kettős vetés.

 

Sokkal részletesebb magyarázat erre a jelenségre is található vonalak .

 

Az egyik lehetséges oka károsodásának és gyengül a gabona szárak javallott magasabb utánpótlás, különösen a nitrogén. Ebben az esetben az lenne a gabonafélék mellett a legnagyobb hatást a trágya legközelebb a pálya, és a megsérült és hajlított a leggyakrabban. Valójában azonban éppen az ellenkezője. A túladagolás - megnövekedett oldható sók a talajban lenne a fő oka a gyakori kisülések az ilyen helyeken. Kupac trágya vonzza a villám egy csodálatra méltó módon megnövekedett elektromos vezetőképessége leírt helyeken, valamint a levegő felettük. Így, ha a közelben termés csak megsérült, ez nem minden esetben magasabb, mert a helyi utánpótlás, hanem egyszerűen azért, mert, hogy megjelent egy villám. Logikus volna, hogy a leginkább károsodott növények legközelebb a rakás trágya, néha nagyon nagy, de ez szinte soha nem történik.

 

 

 

Közös gabona károkat gabonakör fotó

Archívum LP ismét. A fotó mellett a gabonakör lehet nagyon jól megfigyelni termény kárt közepén a traktor nyomait. Természetesen ez a jelenség is kiderül, hogy nem csak a gabonakörök fényképek, de szinte minden fotó a sérült, és a felszínen fekvő gabona. Következő nagyon érdekes tény, hogy a leggyakrabban, vagy a legtöbb korábbi, sérült, legyengült, és lehajolt a terményt megjelenő központjához közel egy negyed kanyar tarkítják a mező, rendszeresen megfordult a traktor kerekei. A sarkok thereare a pályák nagyobb nyomvályús. Integral tápellátása kerületének egy kört a saját központjában származik sokkal magasabb teljes összeget, mint egy sor szerves része egy hasonlóan távoli pontra. Az áramellátás síkjában a Föld felszínén csökken a távolság négyzetével attól a ponttól, vagyis abban az esetben egy kör állandó, így nem csökken. Ez egy durva becslés, további részleteket a kérdést a jelenlegi vezető növények és a talaj is kell magyarázni az  LRC linkre. Ezen túlmenően, a sávok a traktor határ közelében a mezők futott át traktor ismét visszatérő során a területen. Jobb vezetési ezért a villamosenergia elérhető. További információ az oldalon villamosvonal . Bélyegképek lehetséges a kép lebeg az egeret.

 

Traktor sáv minden bizonnyal jóval elektromos vezető ellen a környezetét, hogy működhetnek Villámhárító, a nedvesség bennük gyűjti és tartja a legjobb és a leghosszabb. Villamosvonal közelében, a határ a területen van még bizonyítható az ellenállás, mint bárhol máshol, köszönhetően, hogy azok keresztbe traktorok által többször is, és úgy tűnik, hogy a pálya közelében, és a kanyarokban traktorok gyakran megfordul ott a differenciálművet zárva. További nagyon jelentős Villámhárító a kupac trágya gyakran előforduló mezőket.

 

 

 

Wylatowo fényképet készített a lengyel rajongók

Itt látható néhány jellemző példát a normális, szabálytalan termés károsodása alakult villám együtt gabonakör geometrikus minták, fényképezte barátok megfigyelők a lengyel város Wylatowo: 2002 linket, hivatkozást piktogramok

Minden esetben, anélkül, geometriai alakzatok gabonakörök, elég tipikus károk gabona okozta a villám villamos kisülés.

 

 

 

Argentína 2010-ben " gabonakör "a napraforgó

Rögtön az elején a 2010-es év volt lehetséges egy rövid látogatást Argentínában

kelt március 15, 2010, fénykép -TOURAINE insolite.xooit.com

  

elszenesedett, égett napraforgó, körben, szinte lehetetlen elmagyarázni, másképp, mint a villám ... Vagy talán igazán, hogy UFO?

 

A leírás a növények állapotának néz ki, közel azonos, mint a tankönyv a mezőgazdasági iskolában, leírja a villámcsapás következtében a napraforgó tábla. Például Napraforgó Termelés Kézikönyv 2007, lásd . A kézikönyv által összeállított Nemzeti Napraforgó Egyesület, NSA .

 

Ha valaki sétál egy erdőben, és talál valami elszenesedett fák, mint lehet következtetni: "Ez azért lehetséges, a villám kisülés itt." Ha megy körbe a területen, betartva elszenesedett napraforgó, mi a helyzet, hogy gondolod? Hogy a külföldiek lebegtek fent az a terület, mikrohullámú sütő, forog körbe, az ionoszféra-ben csökkenő örvény támogatta, és létrehozta az emberi és földönkívüli elmék és a mindent átható kozmikus intelligencia, más UFO-k és a repülő csészealjak bombázzák a területen a lézerek és mindent fejeződött be a keresetet a villamos áram, amelyet egy feltörő között földalatti vízforrások és köd a brit láp? Vagy az, hogy minden egy tipikus angol humor? ... Ez csak egy apró példája annak, meddig néhány "szakértő" a gabonakörök jelenség alkalmanként folyamodtak a saját megfontolásokat. Ők egyértelműen a boldogtalan abszurd és érthetetlen az egész jelenség. Végtére is teljesen lehetetlen, hogy hozzon létre egy ilyen hihetetlenül összetett fraktálok, amelyek még élettelen természet-és intelligencia nélkül nem lehet nem hozható létre, ez teljesen lehetetlen. De lehetséges, még a nagyon egyszerű!

 

Ott lehetett dolgozni néha csak egyetlen találatot a villám, lehetséges kíséretében több párhuzamos és az azt követő elektromos kisülések is megjelenhet néhány rezonanciák közötti ütközést, és ennyi. Nagyon gyakran vannak folyamatban követően metróvonal, és csak fölöttük volt oka a vezetékek kiépítésére. Ebben az esetben a gabona nem csak csak a sérült, de teljesen halott. Ezt a gondolatot már említettem ezen az oldalon itt, egy másik, sokkal több esetben illusztráció lehet találni az oldalon vonalakon .

 

Minden belül történt néhány tíz ezredmásodperccel. Ez a nettó idő, időtartam, amely alatt futott, elektromos áram, elektromos kisülések között zajlik egymást követő szünet, tartós száz milliszekundum. A rendszer a fő elektromos kisülés, és több egymást követő villanás sor kerülhet egy másodperc körüli időben, ritkán hosszabb. Miután közvetlen befejezés Lehet, hogy a gabona területen érezhető semmi. Az elején, közben és közvetlenül elektromos kisülés után, többnyire folyamatok mentek végbe a fizika, mechanika, elektromechanika, és elektrokémia. Ezután történt a hosszú pihenő, melynek során látszólag semmi nem történik, és lassan lépett egy jelenet jellegű folyamatokat, a biológia, növénykórtan, biomechanika, biofizika, kémia és más tiszta természeti folyamatok. " Migráció of Nations ".

 

Mi következik lehet részben befolyásolja az időjárás. Nagyon jelentős az a tény, hogy minden elérhető a következő leírt események után felmerülő mentesítési kerül sor még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között megfelelő, amit el lehet képzelni a növénytermesztés és az érlelés.

 

Során tíz nap, valamint a hetek vagy hónapok, fokozatosan halad gyengül a növények. A folyamat rendkívül lassú miatt óriási tehetetlenség biológiai folyamatok a növényekben. Szövetek és a sérült növények részei meghalnak, mások elgyengülnek. Egy nap, az általános gyengülése növények meghaladja az elfogadható szintet. Az éjszaka folyamán csökken a London Fog - pillangó. P_B Növények növekszik a nehéz és a leggyengébb szárak kezdenek lassan hajolt a földre, lásd a dominó. Belül néhány másodpercig percig egy gondosan létrehozott tervezési alá a földre, mint egy kártyavár. Hasonló folyamat valószínűleg lehetséges felhasználás megmagyarázni néhány gyakran előforduló gabonakörök kötegek szárak, többször rendszeresen egyiket összehajtogatva a többi. Ebben az esetben ők valószínűleg fokozatosan egymásra önmaguk felett, mindent nem esett egyszerre. Létrehozása hasonló hatás az emberi erők segítségével primitív eszközökkel, és agya, teljesen lehetetlen. Mondanom sem kell, hogy nem lehet megkülönböztetni struktúrákat lehet találni teljesen szabálytalanul sérült gabonafélék. Fotók kísérő bekezdésben figyelembe vették a hely, ahol már csak teljesen szabálytalanul sérült termés. Minden, ami hely volt, bizonyíthatóan és ellenőrizhető találatot a villám.

 

Az a tény, hogy a fokozatos folyamat a földig hajolt, amely során a gabonakör láthatóvá válhat sokkal gyorsabb, mint az egész folyamatot gyengülése készült, és akár nagyon hosszú azután, hogy valójában okozott, és kezdeményezte. Annak érdekében, hogy laikusok és a "szakmai" közvélemény vezeti le kissé elhamarkodott következtetéseket és zavaros.

 

 

A népvándorlás

Az úgynevezett folyamatot, hogy a teste az egész növény - szárak, levelek, gyökerek, füle a gabona, az elektrolízis hatására teremt, esetleg termikus folyamatok miatt, számos káros vegyület. Egy idő után kezd növényeket helyezzük őket le a gyökerekhez, és kiválasztani azokat a talajba. Az ellenkező irányba mozog, akkor az érintett anyagok metabolizmusában közös virágzó növények és hasznos.

 

Példa:

Elosztjuk növény, a föld feletti része, például a tíz rész egyenlő hosszúságú. A feltétel, hogy mindegyik kell megszabadulni a káros anyagok, melyeket belül jön létre, "ideje alatti szinten", állandó idő - például egy nap. Legfelső része, 10. a növény - pl. búza fül vagy egy részét, ahol kerül kialakításra, egy nap alatt megszabadulni az ilyen negatív anyagokat, az összes többi részén, de alatta kell elviselniük áthaladás méreganyagok minden tájáról fölöttük. Az ilyen összehasonlítás, természetesen nagyon leegyszerűsített, de céljából magyarázatot zonális gyengülése elegendő, azt mutatja, hogy a legalacsonyabb 10. A növények ki van téve a kedvezőtlen vegyületek tízszer hosszabb, mint a legfelső részén, és 10-szor nagyobb mennyiség, mint ő maga hozott létre, így van kitéve, ami a becslések szerint 100-szer nagyobb hatásainak kedvezőtlen vegyi anyagok. Ezért, az alsó része a leginkább legyengült, mechanikailag is - lehetséges, hogy megpróbálja a kezét. Az alsó rész feláldozza magát a sikeres "oktatás az utódok". Nagy számú legyengült növények igazán sikeres ebben, mert a hajlítás után azonnal a föld felé a növény kezd kanyarban internódiumok vissza a csomópontok, és a túlnyomó többségük valóban sikeresek, még ha csak részben is, hogy így sikeresen szüretelték.

 

Időzítése leírt események ebben a bekezdésben csak egy példa, nem kísérletileg bizonyított tényeket. Ez csak egy lehetséges közelítése során bizonyos folyamatokat, amelyek kísérletileg ellenőrizhető, és bizonyos esetekben jelentősen eltér a leírt eljárás szerint. Pl. után rendkívül erős kisülések. 2008

 

Az itt leírt időzítés tényleg lehetséges úgy, mint egy tanult hiszem, igazolt több éves dokumentált megállapítva, több száz helyen igazolt villám kisülés slágereket felületén gabona mezőket. 2011-ben írt. Szintén több száz ellenőrzött kísérletek eljáró elektromos áram a növényi szövetekben.

 

 

 

Lehetséges ellenőrizni sok gabonakörök visszamenőleg

Gabonakör rejtély véglegesen dekódolni ...

Csak természetes képező elveket, mechanikus - elektromechanikus - elektrokémiai - biokémiai - biofizikai - biomechanikai - növény, egyszerű és kiszámítható kiszámítható. Még, (!!) a legtöbb esetben talán 1980-tól, ha nem, 1990-től, egyes országokban, a bizonyosság visszafelé ellenőrizhető minden gabonakör GPS településen. Lehetséges meteorológusok kérni, vagy Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. A villám kisülés történik, többnyire sok héttel gabonakörök jelennek meg.

 

 

 

 

Véletlenszerűen sérült formák Olaszországban ...

Egyes országokban, például Olaszországban - linkek az oldal alján, íratlan szabály volt. Ha nem sok gabonakörök jelennek meg néhány évben több fotó a szabálytalanul sérült növény készülnek. A kutatók Olaszországban az első és talán a legjobban tudják, hogy az RDF és rendszeres formák létrehozása ugyanezen okból. Szintén sok a fotók jellemző kombinációja, mint a gabonakörök és szabályos alakú és szabálytalan formák. Az egyik ilyen gabonakör-képet a korábbi szöveget, itt és a következő itt. Például Olaszországban jóval gyakrabban, hogy a gabonakörök jelennek meg együtt RDF , talán a helyi feltételektől függően. Explained itt .

 

RDF , eredetileg Randomly Downed Formations, Kényszerleszállás Véletlenszerűen formációk, majd át kell nevezni, hogy örökre Randomly Damaged Formations, véletlenszerűen Sérült formációk , jobb fordítást

 

 

Sok köszönet

for www.cropfiles.it : több linkeket oldalt a legjellemzőbb fényképek,

rendkívül hasznos volt, hogy ez a kutatás -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

jelölni "e crop irregolari"- Szabálytalan

sok fotó a kapcsolódó lapokon lehet nagyítani a jobb egérgomb + "view picture"

 

Szintén sokan vannak tipikus Villámhárító a gabona mezőket olasz fényképek.

Kattintson a linkre, hogy kövesse

 

Hasonló képek Csehország - több ezer áll rendelkezésre. Sokan közülük közvetlenül megjelenítő helyeket ellenőrizték villám sújtott. Link néha úgy tűnik itt .

example_czech

 

 

Magyarázat

Sok olyan eset Olaszországban, ahol meg még sok más szabálytalan alakú együtt a gabonakörök és más hasonló formák időszakos. Lehetséges, hogy Olaszországban nincs olyan nagy érdeklődés a gabonakörök, mint Nagy-Britanniában. Lehet, hogy néhány közülük fényképezett hosszú idő után jelennek meg, ha egyáltalán. Függhet a helyi feltételektől. Nagy-Britanniában is, például a kronológia oldalon. Lehet látni, 2007/07/16, Hailey Wood, Ashbury, búza, ott vált ki szabálytalan formájú hosszabb időtartam alatt, csak belül a rendszeres forma, valamint azon kívül. Sok a szabálytalan részek viselkedik éppen uralma alatt a káros és gyengíti a villám kisülés után, a legtávolabbi villamosvonal, csak közöttük. Lehetséges függ terjedését keresztül történő villamosenergia-és villamosjárat, hogy több mint a felszíni és földalatti közelében. További információk - Villám villamos talajban .

 

 

 

További elismerések

irányul, hogy az oldalak http://www.croponline.org/cropanomali.htm, azaz aloldalt Lissone (Mi) : Ez a hely lesz használva oldalon előrejelzés, mivel a várható szerkezetét villamos távvezetékek ott található - két elektromos vezetékek, átadva körüli területen. Négyszögletű tekercselés, hogy körbefogja a szög nagyobb 200 °. Néhány villám meg kell jelennie ott valami a következő évben. Nem csörög, de valamikor a jövőben minden bizonnyal néhány sérült termés is megjelenhet. További részletekért lásd a kijelölt oldalt előrejelzés. A település, bár előfordul néhány konstrukciós változtatás, tudja, hogy látogassa meg a Google Maps, Google Earth, de talán valamit fog maradni a területen.

 

 

 

Sok köszönet:

Peeters von Petrackov, Numero Uno,

Peter könnyebb, mint a Dywidag PREFA, a 2. számú,

Pepe a Linde + Wiemann CZ, sro

Gulyás, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - matrica, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

és még sokan mások.

 

Szintén köszönet Mr. Vaclav Bosina, helyi agronómus.

 

Köszönet az olasz barátok is. www.cropfiles.it és www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Róma szólt, az ügy megszűnik

 

 

 

 

Irodalom, források

Egyes könyvek (töredék), használt megmagyarázni a fizika és a természet különböző jelenségek és hatások a szöveg és aloldalak www.cropcirclesonline.com irodalom

 

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

A lap készült, és az összes itt bemutatott elméletek nagyon alaposan, gondosan és részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky