Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ez egy általános fordítás, előzetes, nyers adatok, szinte módosítás nélkül. Gép-, számítógép-alapú, az eredeti oldal, megjelenő eredeti cseh és angol nyelven az eredeti változatban. Lesz folyamatosan javult az idők folyamán, javított és haladóknak. Köszönjük megértését.

lightning

Gabonakörök

A rejtély megoldódott.

Tagged együtt

Soha, soha

minden földönkívüli, vagy

minden más szar intergalaktikus

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Gabonakörök Puzzle összerakni ... - Folyamatos

Gabonakörök révén keletkezett villamos energiát a villám, amellyel a növények részlegesen sérült. A raszter szántóföldi növények ekkor jelenik szimulációja megörökítette erővonalak az elektromágneses mezők.

Gabonakörök révén keletkezett villamos energiát a villám, amelyen keresztül a növények részlegesen sérült. A rendszer segítségével a raszter szántóföldi növények Ezután megjelenik a szimuláció megörökítette elektromágneses erővonalak.

Üzenetek rejtjelezett formában a gabonakörök által Nagy-Maker 

Gabonakörök - kód zárolva. Egyszer örökre.

Lenyűgöző, teljesen elegendő, az első igazán tudományos , teljesen új elméletet.

Csodálatos titok gabonakör-kódok és misztikus jelek megfejtette. Egyszer s mindenkorra, minden őket.

 

Egész értelmében a szállítási véleménykülönbség az emberiség volt, van és lesz örökké egyedül - semmi.

 

Lehetséges csak az egy kivétellel - az egyetlen igazi  nagy gyártó akart átadni egy üzenetet, hogy az egész emberiség:

"Soha ne próbálja meglátogatni termés mezők csak éppen az idő alatt, amikor festem a piktogramok. Lehetséges, hogy valaki közületek lenne pontosan ugyanabban a pillanatban, az első alkalommal, még az utolsó pillanatban az életét, a saját szemgolyók, igazán észre, és látni, és megérteni, azt az elvet, hogyan hozza létre. "

 

Egyesek, többnyire mechanikus következményei ő tevékenység lehet megfigyelni itt .

 

Minden matematikai - a műszaki - geometriai - mechanikai - fizikai - csillagászati ​​- asztrológiai - Univerzum elveit, hogy a bemutatott az emberiségnek köszönhetően a "dekódoló", ezért lehetséges, habozás nélkül leírják abszolút ostobaság. Nekik van a jelentése ugyanaz, mint arra irányuló kísérletet, hogy néhány képet dekódolni a kaleidoszkóp. Továbbá, nem ismételjük meg, de biztosan ezeken belül képes lenne találni nagyon sok többnyire nagyon egzakt matematikai, hanem számos egyéb előírásoknak.

 

Például, hogy a kerülete egy szabályos hatszög viszonylag pontosan megegyezik a hatszorosa a hossza az oldalán, míg a kerülete a nyolcszög még nyolcszor ...

 

By the way, minden termés belsejében kör viszonylag pontos feliratos számértéke száma Π - pi. Tényleg, a kerülete bármely gabonakörök, hogy fedezték fel a világon bárhol, kifejlesztett egy egyenes vonal, a hossza megfelel 3,1415 ..... akkora átmérőjű ... 

 

 

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Gabonakörök véglegesen megoldódott ...

Csak a valódi természetes alkotó elvek, kiszámítható egyszerű és kiszámítható.

Szintén (!!) több évre visszamenőleg ellenőrizhető hátra.

vagy kérdezze meteorológusok Siemens - Vaisala

 

 

 

A Timeline

 

Február 13, 2008 - vadonatúj, igen átfogó - az interdiszciplináris kutatás és vizsgálat a növény károsítja, gyengíti. és más növényi károk miatt a villamos kezdett

 

Február 13, 2009 - 1. kutatási eredmények közzé egy internetes honlapon,

pontosan egy évvel a kutatás kezdetén - lightningsymbols.com

csak egy nagyon rövid referencia

 

Augusztus 13, 2009 - ettől az időponttól kezdve más érdekes információk itt közzétett, egyesével, napról napra, hónapról hónapra?, a www.cropcirclesonline.com közzétételére csak az interneten, nincs egyéb nyilvánosságra, nincs könyv, nincs papír, nincs újság, a média.

 

Néhány más érdekes bejegyzést információk övé, és itt

Alapvető, továbbá részletes tájékoztatást növénytermesztés növény károsodása (káros, gyengülése) ide (hamarosan)

 

Megdöbbentő kinyilatkoztatás! gabonakör kapu ... Gatee

 

Augusztus 13, 2010 A legutóbbi időpont, hogy az emberiség

megismerni és megérteni, hogyan gabonakörök készülnek. Agroglyphes, piktogramok .

Ettől kezdve lehet látni oldal jegyzetet parancsnoka és a figyelmeztetés ,

és még sok egyéb információk ezen az oldalon, és mások.

 

végén idővonal

 

 

Végül, de nem utolsósorban

A legvégén, csak érdeklődés. A villámlás van a villám csatorna, kb. szélessége 5 -10 mm) mennyisége az energia koncentrációja - kisugárzott energia egy bizonyos mennyiségű helyet időegységenkénti, hasonló a folyamat, hogy zajlik szupernóva-robbanás (!) ...

 

Legalábbis a legmeredekebb része az elektromos áram impulzus görbe élvonalbeli.

 

Anya természet

Lehetséges, hogy az anyatermészet megpróbálja fitogtatni, véghezvinni a kukorica minták, mi történik azokon a területeken, amelyek soha senki látogasson el, talán csak a fantasy sci - fi novellák, regények és filmek. Felületén, a belső és a burkolat szupernóva, a robbanás során, előtt és után. A felület fekete lyuk, alatta helyet, a tér fölött és alatt az esemény horizonton. Mi történik az esemény horizonton, és a fekete lyuk felületén. Történik fordul elő a felszínen a csillagok, felette és alatta is közel a csillag magját, és annak belsejébe. Folyamatok, hogy előfordulnak a közvetlen környezetében és a belső nukleáris vagy termonukleáris robbanószerkezet során pillanatok előtt, alatt és után a robbanás. Ugyanez a szoros környezetében bármilyen hagyományos robbanás és bent a patront. Folyamatok során bekövetkező ütközések a bolygók, csillagok, fekete lyukak. Folyamatokat, hogy közben dolgoznak létrehozása, megváltoztatása vagy megszüntetése kémiai kötés. Folyamatok és erők, amelyek akkor jelentkeznek a közvetlen közelében az atommagok bomlása során vagy különböző nukleáris reakciók során. Folyamatok és erők során bekövetkező interakció és reakció vagy megsemmisítése két részecske és anti-részecskék. Folyamatok és erők, amelynek során a tömeg energiává alakul át, vagy fordítva. Geometria és a szimmetria, tagozaton, erők és energetikai változások minden nevű folyamatokat. Folyamatok során bekövetkezett előtt és csak a Nagy Bumm után az állam az anyag és energia, hogy már ott található.

 

Még egy helyen

Még egy hely, a természet valószínűleg megpróbálja megmutatni, segítségével gabonakör mintázatot, hogy az egész emberiség csodálkoztak, amely nem sokkal a jövőben, bárki tud nézni ott, vagy annak közvetlen közelében lesz bármi megfigyelésére, kivizsgálására és mérésére: A lényeg, ahol a villám elektromos kisülés a földre, az utat, hogy azt áthaladó, és minden, ami ott történik kezdve az előzetes bontása, lépcsős vagy Dart vezetője, míg a hosszú folytatva aktuális, miután az utolsó Return stroke. A robbanásszerű bővülése levegő, plazma, mechanikai és elektrosztatikus és elektromágneses interferenciák és rezonanciák hatását fut ott. Transzfer és sugárzás, több megawatt-óra elektromos energiát, néha még sokkal több, helyek között néhány mérfölddel távolabb, a tanfolyam kevesebb, mint tíz milliomod másodperc.

 

Általános jellemzők

Gabonakörök megértéséhez elérhető. És örökre.

Lenyűgöző, kiterjedt, az első és tényleg csak a tudomány ,

reális, teljesen új elméletet.

Alapvető, alapkutatás.

Csodálatos gabonakör titkosírás megoldott. Mindenki és mindörökké.

Van lehetőség, hogy többet látni a következő oldalakon .

 

Gabonakörök csak most válik valódi magyarázata, amelyek csak a tudomány valódi természetét .

Biokémiai, fizikai, technikai, mechanikai, kémiai és egyéb igazi tudomány

és igazi természetét vizsgálat elveit, amelyek csak a természet törvényeit.

 

Hozzávetőleges listát a tudományos, műszaki és kutatási tudományágak és módszerek használata lehetséges magyarázatára elvek esetleges károk és a növénytermesztés növénytermesztési gyengülése után minden villám kibocsátani a gabona területen, beleértve a gabonakörök:

 

Növénykórtani, növény anatómia, élettan és morfológia, biológia, biokémia, biomechanika, fizika, kémia, biofizika, agrármérnök, hidrológia, hidrosztatika, a fizika a rezonancia és interferencia, fizikai kémia, geológia, sugárbiológia, a fizika és dozimetriai elektromágneses és ionizáló sugárzás, elektrodinamika, aerodinamika, statisztikák, hidrometeorológiai, elektromechanika, robbanás kinetika, elektromágnesesség, fotometria, kvantum kémia, termodinamika, matematika, mechanika, áramlástan, termokémia, optika, mikroszkópia, krisztallográfia, spektroszkópia, (sztereó) fotogrammetria, elektrosztatika, toxikológia, fényképezés, régészet, folyadék dinamika, barlangászat, magnetohidrodinamikát, talajtan, elektronika, geometria, a mágnesesség, geofizika, fraktál geometria, szeizmológiai, agrobiológia, agrokémia ...

 

és még sok más, szintén interdiszciplináris tudomány ágak és metsző

 

egy komplett csak melléktermék létrehozását is rendszeres termés minták - piktogramok

Teljesen új, eredeti elmélete eredetét és kialakulását gabonakör minták, abszolút mentes minden áltudomány , ezoterikus, misztikus, vagy okkult tulajdonságai, UFO, földönkívüliek, repülő csészealjak, féltudás, rejtély tévhit.

 

Nagyon bonyolult, hanem nagyon egyszerű és érthető.

100% természet és a tudomány elmélete és magyarázata gabonakör származó,

kész minden akadémiai hitelesítés és ellenfele eljárás és a kutatás.

Megdöbbentő!

 

Elmélet ellenőrizhető visszafelé útján a meglévő nyilvántartások,

hogy még soha nem volt a leírt célokra használják még.

 

 

Gabonakörök puzzle össze.

 

Teljesen új elmélet, a valódi tudományos módszerek,

teljesen ingyenes minden áltudományos kutatás.

Elképesztő, félelmetes és teljesen hihetetlen elmélet.

Nem szellem, a spiritualitás és a spiritizmus.

Nem ezoterikus, misztikus vagy okkult erők, hatások, munkák vagy kísérletek.

Nincs szar földönkívüliek, UFO, repülő csészealjak.

 

A kód a gabonakörök megoldani egyszer és mindenkorra.

Gabonakörök nyitva. Véglegesen. Abszolút.

Egyáltalán nem UFO ok nem ismert, vagy ismeretlen repülő gépeket.

Nem ismeretlen vagy megmagyarázhatatlan erők, nem paranormális magyarázatok.

Nem csoda, nem rejtélyek, nincsenek jelei.

 

Nem földönkívüliek, egyetlen partner sem.

Nem katonai vizsgálatokat, kísérleteket vagy kutatás.

Nincs más hasonló titkos tudományos kísérletek, vizsgálatok, kutatási vagy vizsgálatot.

Nem paranormális vagy telepatikus tesztek vagy kutatás, nem sci-fi.

Nincs metafizika, sem meta-pszichológia.

 

Teljesen hihetetlen, de csak egyetlen igazi magyarázatot. További információk a következő oldalakon .

 

Egyáltalán nem intelligencia, titkosszolgálat, vagy akár egy uncia mentális folyamatok során a teremtés gabonakörök piktogramok. Persze, beleértve azokat is tettek az úgynevezett gabonakörök döntéshozók, mert az agyában ezek a személyek lenne némi intelligencia, soha nem találták meg, még akkor is, ha valaki nagyon intenzíven keresett, bányászati ​​ott.

 

Nincs intelligencia vagy mentális folyamatok bolygók, UFO-k, repülő csészealjak, Coleoptera, space, nap, hold, kozmosz, egerek, legyek, darázs, fű, Beatles, a tömeg, lények, gyomok, hullák, szellemek, univerzum, anyag, anyag, tornádók, atomok, molekulák, hibák, kristályok, altalaj, szél, baktériumok, trágya, anyag, látomások, undeads, csontvázak, tér, földönkívüliek, gombák, kártevők, vákuumot vagy bármely más intelligencia alatt gabonakörök létrehozását.

 

Nincs csillagközi intelligencia, sem extragalaktikus intelligencia, sem marslakók intelligencia, sem a Föld intelligencia, sem intelligencia termény-, sem intelligencia gabona, sem intelligencia a talaj, sem intelligencia az időjárás, sem intelligencia növények, sem intelligencia állatok, sem intelligenciája underground víz, sem a földalatti kőzetek intelligencia, sem az intelligencia kenguruk, sem intelligenciája sünök, sem intelligenciája idióták létre körök termés.

 

Gabonakörök magyarázta. Mindig és minden.

 

Az elv kialakulásának nagyon pontos, sokak szerint tengelyek és tükrözött szimmetria, sokszor fraktál, geometrikus alakzatokat lehet hasonlítani azt az elvet, a teremtés és a hópelyhek képződése, vagy létrehozását, grafikai rekord intenzitásának az elektromágneses mezők, a Az egyenes vezeték közelében, vagy azon belül elektromágnesek, köztük Eddy (!) elektromágneses mezők és másodsorban létrehozott parazita áramok. Ez lesz található néhány más oldalon. Elmagyarázza elválaszthatatlan kísérő körökben, további kis kört, amelynek területén található pontosan az érintkezési pont a két nagy kört.

 

 

 

 

Gabonakörök rejtély megoldódott. Véglegesen. Abszolút.

Sokkoló kinyilatkoztatás!!

Elmélet telítődik minden korábbi feltételezést, mint a derült égből villámcsapás,-o

 

Elmélet fényesebb, mint a nap. A felületi hőmérséklete a Nap kb 6000 ° K, a hőmérséklet a plazma kisülés villám fordulóban 30.000 ° K, azaz 5-ször annyi.

 

Logikus, nem csak a könnyen érthető, de tudományosan bizonyítható, statisztikailag is igazolható, mely közvetlenül maga a megértés és magyarázat az egész jelenség és folyamat gabonakörök létrehozását.

 

A magyarázat természetesen nem csak nagyon magyarázza egyedül problémájával gabonakörök, hanem egy nagyon kristálytiszta kiemeli, hogy így mindenki ott előforduló anomáliák, gyakran emlegetik, hogy kísérteties és természetfeletti.

 

Gabonakörök nem jön létre semmilyen transzcendens, éteri, hely-, kozmikus vagy földönkívüli intelligencia vagy az energia, sem bármely más elképzelhető emberi vagy állati intelligencia. Csak a természetes és normális fizikai erők, folyamatok és a közöttük lévő interakciókat, semmi több.

 

Még egyetlen úgynevezett "plazma örvények". Soha senki sem látott ilyen.

Nincs szél, vagy a ciklonok, tornádók, esik az eső, a jégverés.

Még nem pedig vadon - "Van nekik" - Jerry Cimrman.

 

 

Nem állatok, kivéve, hogy " sün "a Milovice, nem földönkívüliek.

Nem érzékszerveken túli érzékelés, vagy a transzcendens erőket.

 

Nem paranormális, ufology, vagy bármely más hasonló jelenségek, teljesítmény vagy kutatás.

 

Nem Ley vonalak, sem lelki, sem fizikai energia vonalak.

Az kivéve hogy azok a sorok, ahol a villamos energia, gáz vagy víz kering - bármilyen közművezetékek, belvíz, mint mindegyik a villám elektromos kisülés, fut rajta, még a föld alatt, mint egy hullámvasút.

 

Nyerges vontató utak, néha szinte úgy működnek, hogy hasonló módon, tehát hogy bizonyos esetekben nem is egyeznek valószínűleg sokkal több, mint ezerszer magasabb elektromos vezetőképessége, mint a környezetük.

 

Szintén pálya más jellegű - az utak egy előrenyomuló viharok irányába mozog az uralkodó szelek. A villámok nevű vihar létre az összes gabonakörök, a parttól több kilométer.

 

Szintén részt vehet hatások jelenlétének különböző formáit régészeti maradványait, nemcsak cropmarks - növényzet jelek, hogy a föld alatt található, valamint geológiai elemek és anomáliák. Ezek lehetnek nagyon jelentős befolyást gyakorol a vezetési villamos metró, és láthatóan is részt vesznek statisztikailag jelentős növelése a valószínűsége, hogy a villám a közelben mentesítést olyan különleges helyeken. valamint befolyással való gyors áttelepítését villamosáram be mélyen a föld alatt. Így azon a helyen nem jelenik meg a magasabb elektromos vezetés alatt a talaj felszínére, és szabálytalan formák létrehozása helyett az gabonakörök.

 

Is köszönhető, hogy ott előfordulhat, hogy nagyon gyorsan vezetési nagy mennyiségű villamos energia mélyen a föld alatt. Anélkül, hogy jelentős vezető a felszínen, és így szabálytalan kárt más növények a felszínen kívül szabályos alakú. Energia, vezényel leírt módon, így képes a befolyását létre "csak" alakú mágneses mező vonalak, egyenes vezető körül, mint a viszonylag szabályos kör alakú, végül a rezonancia és interferencia, mind részt vesznek a folyamatban a gabonakörök létrehozását.

 

Távvezeték-oszlopok és vezetékek távvezetékek nagymértékben hozzájárulhat kedvezményes vonzereje elektromos kisülések konkrét helyeken. Körül a vezetéket feszültség 100 ezer voltos és több, ott is megjelenhet a korona kisülések. "Elvtársak az NDK," valójában "elvtársak a CEZ" minden bizonnyal sokat tud mondani róla. Különösen a külföldi országokban léteznek különböző erősáramú villamos kutatóintézetek működő gyártók és a forgalmazók a villamos energiát. Ők foglalkoznak a kérdésekkel az energiatermelés és elosztás és nagyfeszültségű, valamint értékeli hatásait villámlás, és a beavatkozások hasonló létesítményeket, a HTE közelében található gabonakörök.

 

Nem szellemek vagy csontvázak részt gabonakörök létrehozását.

Sem a csontvázak a szekrényben.

Nincs áram a síron túlról.

Nem szörnyek, szellemek, nimfák még szentjánosbogarak.

Nem természetfeletti lények is erők.

 

Nem "hullámai gondolkodás", sem a szellemi erő vagy folyamat bármely szervezet, élő vagy holt, gondolkodó ember vagy állat.

Titkos font a gabonakörök volt kódolva.

Abszolúte semmi, tudatos vagy szándékos tevékenysége bármilyen emberi vagy állati.

Nem történt intézkedés, energia vagy erő rejtély.

 

© cropcirclesonline.com,   gyors © csapok

 

 

Nincs sem telekinetikus elme irányított erők, nincs tele-vagy para-erők, a tudomány és a kutatás. Nem csillagközi, vagy intergalaktikus kozmikus misztériumok, fellépés, az energia vagy erő.

 

Ó, sündisznók, ők is nem teszik gabonakörök ...

Nincs kísérletek közösülés, vagy kommunikációs kapcsolat, kiköltözés, az ismert és létező hely, valamint bármely más belső méretek.

Egy kivétellel - az ügy Milovice - keleti, amelyek egyértelműen az volt kísérlet arra, hogy érintkezzenek. Ó, sündisznók ...

ezen a helyen "dolgozott" sünök "kommunikáció",

azt eredményezte, hogy terített gabonafélék, búza, kb 8m 2

 

No drive, elektromos energia, vagy a gondolkodás, a mentális folyamatokat.

No drive, energia vagy erő a "létezés".

Nem interdimenzionális vagy extra-dimenziós meghajtók, energia vagy erő.

Nem intergalaktikus kísérlet, vagy a csillagközi kommunikáció földönkívüli.

 

 

Csak egy egyszerű biológiai, biokémiai, fizikai, kémiai és hasonló egyszerű, tudományosan megmagyarázható és teljesen valódi és természetes okok és következmények alatt a gabonakörök létrehozását.

 

Supernatural folyamatok nem vesznek részt a gabonakörök is

Abszolút semmi " természetfeletti "folyamatok és hatásai.

 

A Lightning váladék teljesen természetes, csak a Föld, nem földönkívüli, de emellett úgy tűnik, minden és annak összes tulajdonságait, minőségi és mennyiségi jellemzői "szuper", még a legfélelmetesebb, abszolút minden tulajdonságai kívül esnek bármely közönséges emberi képzelet. A kezdeti közötti feszültség a felhő és a talaj magasabb lehet, mint több milliárd voltot. A jelenlegi csúcs elérheti a közel millió amper. Energia, és át sugárzott, amely képes lesz az áramellátást sok tehervonatok sok mérföld. Sebessége Return Stroke, Visszatérő stroke, a legerősebb része az elektromos kisülés, van valami, az 1/3 2/3c. Az energia koncentrációja sokkal magasabb, mint a Nap felszínén.

 

A jelenlegi emelkedés üteme - néhány tíz több száz ezer amper per mikroszekundumonként, csak egy egyetlen milliomod másodperc. Abban az esetben, utánveretek, másodlagos stroke-ot, nagyon gyakran 250 000 A / mikroszekundum. Talán csak néhány lézerek lehet magasabb az energia emelkedik, de az energia bármely lézert állítottak elő a világon, mint a villám energiája, sokkal alacsonyabb az átlagnál, azt fejezik ki "olyan gyenge, mint a víz", beleértve, hogy lesz szerelhető Brezany.

 

Bár a Lightning nyomó igazán szuper - super és az is természetes -natural, Ez a legkevésbé sem kérdés hyperphysical, természetfeletti -supernaturalCsak SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Végül néhány hiányzó adatokat

Nem úgy a tudományos, néhány kissé humoros

 

Sun, Plazma

Nagyon hasonló tárgyakat, mint a gabonakörök, még ha nem is sokáig tartós, de a másodpercek, percek, órák és talán napok is, emelkedik a plazma V.

 

Ott tűnhet folyamatok hasonló zivatar.

De sokkal - sokkal több, mint 10 12 erősebbek.

Nem kell vizsgálni közelről.

http://www.thesuninmotion.com

V corona, V kitörés

 

 

A Nap és a bolygók

Léteznek nagyon, nagyon hasonló tárgyakat a Nap felületén, vagy bármely csillag felszínén.

A napkorona és a szoláris plazma a felszínen tartják egy ilyen energikus és plazma kitörések és az elektromos kisülések hatása alatt, hogy némelyikük az egész világon teljesen elpárolgott. Hatásuk a Napba plazma felület, amelynek tulajdonságai sokkal jobban hasonlít, mint a folyadék szilárd, képes létrehozni minták hasonló a köröket a víz felszínén, beleértve a különböző interferenciák és rezonanciák. Valami nagyon hasonló lehet jelenik meg ott, abban az esetben nagyon jól ismert népszerű napfoltok.

 

 

 

"Gabonakör" nőtt fel, mint a tárgyak lesznek a jövőben észlelhető szinte minden bolygó és holdjai a nap rendszer és a jövőben nagyon hosszú, ha egyáltalán, minden más földön kívüli bolygórendszerek.

 

A földönkívüli élettelen anyagok és felületek, mint a homok, hó, törmelék, por és hasonlók.

 

Mielőtt bármilyen robot vagy kézzel kutatás fognak becsülni, és megjósolta, általunk.

Mi nem megyünk oda, hogy vizsgálja meg most, mert a Hawking arra figyelmeztet ellenük, ők ettek minket.

 

Nincs, abszolút nem hoz létre semmilyen intelligencia gabonakörök

Lehetséges kérni Georgino Paroubek, egy korábbi, tényleg nagyon hülye cseh politikus, próbált választanak segítségével marslakók is komcsik, és szabályozzák a nevét nekik. És sírva, mint egy buborék.

 

Nem földönkívüli intelligencia, nincs más intelligencia, sem az emberi intelligencia.

Meant gabonakörök alkotó, Paroubek nem, de ki tudja?

 

Nem "plazma örvények". Senki sem látta semmilyen valaha.

Nem "örvények villamosított súrlódás által." Senki sem látta semmilyen valaha.

Nincs szél, nincs ciklonok, tornádók nincs, nincs eső, jégeső sem

Nem állatok, nem földönkívüliek.

Nem telepatikus vagy transzcendens erők vagy érzékelés.

 

Nem paranormális, nem ufology, nincs rendellenes jelenségek, erők vagy vizsgálat.

 

Nem Ley vonalak, az energia vonalakat.

 

Gabonakörök rejtjel leleplezett.

 

Nincs "gondolta-hullámok", nem erőt, minden élő vagy elpusztult szervezet, emberi vagy állati.

 

Tojást vagy csirkét?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

Nem tudjuk. Valaki tudja.

Melyik volt előbb, a gabonakörök vagy a tyúk?

Nem tudjuk. Sajnos, tudjuk. Ez nem volt egy jó kérdés.

Melyik volt előbb, a gabonakörök vagy a tojás?

Nem tudjuk. Sajnos, tudjuk.

Nem ez volt az egyetlen helyes kérdés is.

Akartam kérdezni egy kicsit más kérdés.

Lenni vagy nem ... Bocs, egy kis hibát újra.

Melyik volt előbb, a gabonakörök vagy a Stonehenge?

Ez az egy jó kérdés.

Ma mindenki tud válaszolni erre a kérdésre a saját.

 

Az utolsó esély

PS

Kedves hülye gabonakör döntéshozók, akkor az utolsó esély arra, hogy megvalljuk

hogy már nem is az egyetlen gabonakör tette.

 

Ha bármely, így valóban "egy ilyen nagy darab szar", szemben a formák,

hogy valóban csak a létrehozott segítségével természet erőinek ,

elektromos kisülés a villám ,

hogy minden csak egy kicsit értelmes ember

nem fizetnek egy fillért sem, és akkor mindenki gúnyolódik.

Mindenki meg volt Whopper, "vallomások",

hogy Ön bárhol létrehozott néhány gabonakörök,

mind a pub kiagyalt, miután ittak meg

Sok sörösüvegekkel és egyéb pia.

Vagy ahogy kissé ügyetlen kísérlet arra, hogy megtévessze az egyszerű Mrs. Bower.

 

Nem, nem, nem, nem, nem, soha, soha, soha, soha, soha

Nincs transzcendentális lények vagy erők.

Egyáltalán nem, aktív vagy ismert, a beavatkozás bármely emberi vagy állati.

Nem telekinézis, nincs hasonló erők, nincs tele-vagy para-erők, tudományok vagy vizsgálat. Nem vagy kozmikus térben vagy kozmosz rejtély, teljesítmény, energia vagy erők.

Nem interdimenzionális erők és hatások vagy egyéb kapcsolat vagy kommunikáció.

Kivéve az esetben Milovice - East

 

Nincs erő, energia vagy cselekvés a gondolat.

Nincs erő, energia vagy intézkedései "rekonstrukció alatt áll".

Nem interdimenzionális vagy extra-dimenziós hatalom, energia vagy erő.

Nem intergalaktikus, vagy a csillagközi földönkívüli kommunikáció.

 

Egyik neve vagy hatása erők létrehozásához gabonakörök.

 

Csak egy egyszerű biológiai, biokémiai, fizikai, kémiai, mechanikai és egyéb

igazi tudomány és valódi természetét okait és eredményeit.

 

Nem természetfeletti jelenségek egyáltalán.

 

 

 

Nem buta szenilis ... megbolondít hozott létre gabonakör valaha

Nem vicc, nem gabonakör döntéshozók

Nem Doug, nincs Dave.

Nincs tábla, vezeték nélkül.

Nincs deszka, nem kötél, nincs tábla, nincs szükség vezetékekre.

Nem buta szenilis demens idős srácok vagy utánzói, tisztelői és követői.

 

TERMÉSZET, TUDOMÁNY csak létre gabonakörök

Igen, csak valódi természetét erők, kiszámítható és tervezhető, a szabályok és törvények a biokémia, biofizika, fizika, matematika, biológia, kémia, mechanika és egyéb hasonló ezekből származtatott valódi természettudományi ágak és ASE részt keletkezésének minden gabonakör valaha talált .

 

Fizikai, biokémiai és hasonló erők létre több mint milliárdnyi gabonakörök, vagy hasonló módon létrehozott alakzatok Föld felszínének jóval azelőtt létezett olyan ember is állat. Kezdetben az élettelen anyag, mint a hó, homok vagy por, később moha vagy zuzmó, és még később a növények, mint a gabona vagy hasonló.

 

Big Bang vizsgálat

Tényleg Big Bang a kutatás és a bejelentést.

Játék a szavakkal ... A villám, majd egy villám termel igazán hangos csattanás

 

Nagyon hasonló elven hoz létre gabonakörök hasonló tárgyak

felszínén a csillagok, bármilyen méretben.

Nem fogjuk vizsgálni, hogy egy közeli tartományban.

Szintén a felszínen sok, még ha nem is minden

bolygók körül keringő holdak és minden csillagot

minden galaxis a világűrben, az egész univerzumban.

Mi - most élő nem vizsgálja azt közelről valaha, Obama megállt.

 

Megjegyzés:

Nem minden égitestek - például a Hold jelenleg ebben a tekintetben teljesen üzemen kívül, de a múltban talán nem volt. Hasonlóképpen, a Mars két holdja, a Phobos és a Deimos. Általánosságban elmondható, hogy minden "kisember" a naprendszer és a térben, anélkül, hogy a magasabb hőmérséklet és a felszín alatti olvadt magja, mint a geotermikus energia. Tárgyak, amelyek nem rendelkeznek olyan légkört és nem mutatják a vulkanikus tevékenység, hasonlóan fog megjelenni. De a Mars felszíni fúj is a szél, a súrlódás és így nincs is szükség van vihar, bár ebben az esetben természetesen csak a homokvihar. Hol vannak viharok, vannak súrlódások, villamos energia és a villámok, és lehetnek körök, néha. Amikor néhány új szonda vizsgálja a felszínt elég felbontású ...

Tudományos publikációk nem beszélve arról, megfigyelhető vihar tevékenységet a Marson még.

 

Fekete lyukak

Szintén lehetséges, hogy a gabonakörök emlékeztető tárgyak jelennek meg a felületén a fekete lyukak és egy kis fölött. Valahol és a felület közötti Event Horizon.

A minden ma ismert fizika alapelveit,

Soha nem leszünk képesek vizsgálni őket közelről.

 

Ez nem vicc.

 

 

Vannak milliárd galaxis, minden közülük több milliárd csillag található. Minden az adott csillag rendszere planetáris több olyan bolygók, és egy kicsit többször a holdakat. Szinte minden ezek során minden 1-től több milliárd évvel ezer Crop Circle-módban készített formák, mint a kaleidoszkóp zavaró formák vagy oszcilloszkóp - Lissajous, vagy mechanika rugalmas membrán, Chladni formák, alakzatok fraktál - jeges pelyhek, elágazás, Kyrlian Lichtenberg és formák - más fraktál analógia

minden évben, a Föld évre, földi - körülbelül 31,557.600 mp

Nem hiszed? Lesz! Bízz meg! Azt fogják hinni, meg fogjátok érteni,

Ön elfogadja a magyarázatot, és akkor megbízik. (??)

 

Kérdezd meg a hülyeség együgyű

Kedves hülye gabonakör döntéshozók. E szerint a becslés során az univerzum létét, itt, meg, hogy élünk benne, azóta Big Bang, volt "teremtett" körülbelül mintegy 10 30, vagy akár jóval több, Crop Circle-módban készített interferenciális és rezonancia & kaleidoszkóp & Lissajous & Chladni és kombinált formák por, hó, jég vagy más hasonló anyaggal jeges, fagyott metán gázt vagy egyéb, a növényi anyagok, mint a gabona, ha bárhol létezett a külső bolygórendszerek közelében a csillagok, belül minden galaxis ...

Fekete lyukak nem számítanak.

 

10 30 körülbelül 1000-szer többet, mint bármelyik közülünk, még abban az esetben úgynevezett "terjedelmes minta", egy szám a mai atomok testében

 

Kedves gabonakör döntéshozók, mit is akar nyilatkozni, hogy tettek

bármelyik közülük?

 

 

Néhány megjegyzés ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. A villám pilóták mindent. (Hérakleitosz)

 

Oldalak állandó építés ...

Bármelyik nap látni egy kis változás ....

következő oldalakon hamarosan ... (Játék a szavakkal) ...

Ezen az oldalon és más követhette eredményeket több mint három évig folytatódott ..

Hozzáadott Februar 13-2012: több, mint 4 éve.

Szigorúan titkos nyomozás kemény, kb. 38 hónap.

Hobbi csak játék, legalábbis az elején.

 
Üzenet vége

 

Irodalom, források

Egyes könyvek (töredék), használt megmagyarázni a fizika és a természet különböző jelenségek és hatások a szöveg és aloldalak www.cropcirclesonline.com irodalom

 

Ha érdekelt, forduljon cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

A lap készült, és az összes itt bemutatott elméletek nagyon alaposan, gondosan és részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky