Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-4-2 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Megjelent text 4/2
közzétett szövegben kívül ennek az otthonnak web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

még nem publikált

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Crop körök

  - 4 - 2. rész

 

 

Alakítása a grafikon az elektromágneses erővonalak az elektromos áram természetesen a gabona kibocsátása általi villám - 2. rész

Egy másik lehetséges érvelés, ami a megjelenése utat, néhány kísérő jelenségek, közvetett bizonyítékok.

Next Ez meglehetősen kis töredék Megbízható cáfolja bármilyen lehetősége kör döntéshozók tevékenységét, egy vidéki házban Kingsclere, ahol lakik zeneszerző A. Lloyd Webber. 1995-ben úgy tűnt, ezen az oldalon, és ötszögű csillag. Az egész ingatlan őrzik éjjel-nappal a 24-órás biztonsági szolgálat. A kutatócsoport kísérlet felfedezni a piktogram, volt köszönhető, hogy széles körű felügyelete szárazföldi, felszerelt érzékelők és mikrofonok, letartóztatták, néhány percen belül azok megérkezéséről. Senki elfogták gyártása során mintát. Webber volt, abban az időben a nyaralás. A földterület Ekkor Careda csak a biztonsági személyzetet.

Információ kapunk a címet http://davidpratt.info/cropcirc1.htm és volgende, lazán lefordított és kiegészített szerzett információkkal keresőmotorok. Az azonos forrásból származó használt néhány más információt tovább ezt a szöveget.

A. Lloyd Webber soha nem hitte, hogy a gabonakörök kell előállítani, földönkívüliek, és megítélése szerint a legvalószínűbb az összes, állítólag meghamisították. Ezért nagyon meglepett, hogy megjelent a helyszínen, ahol semmilyen esetben Tudna valaki belépni. Véleménye szerint külföldiek csak akkor lehetséges, egyetértek vele. Csak az igazi elkövető, villámlás, ténylegesen kap a helyen, mert a semmi az ő megközelítése "felülről" korlátozza. Még a legkisebb kiválasztott funkciók a nagyfeszültségű vezetékek. Ezek vonzzák a villámlás sokkal erősebb , mint az opció bármely villámhárító önmagában (a korona kisülések). Az alakzat az úgynevezett "motortípus", mivel a geometria emlékezteti folyamatok zajlanak a palackok belső égésű motor. Más szóval, egy robbanás, igen szimmetrikusan elterjedésének oldalra., Természetesen sokkal több kép ugyanazt a mintát. A megjelenés néhány más folytatása, Melyik fizet sokkal több figyelmet a részletekre földönkívüliek partra csak a nagyfeszültségű vezetékeket.

Wiring HV 100000 V, Melyik vonzott a villám kisülési zajlik majdnem pontosan széle felett az alakzatot. Átlaga a minta körülbelül 56 m, GPS pozíció a minta központ 51,313622 °, 1,287831 ° tűréssel Több méter. Aki felkeresi a helyszínen ismertetett a térképészeti program, akkor ismét győzni az érdekes tény, hogy A szegény idegenek leszállt ismét közvetlenül a nagyfeszültségű vezetékeket. Hogy ők a fiúk (un) ügyes, hogy ...

A 1991 nyarán, Terence Meaden és a csapat a japán tudós volt, egy olyan területen, (valószínűleg valahol Silbury Hill) felügyelete alatt az elektronikus berendezések, beleértve a radar, magnetométerek, videó, éjjellátó, mozgásérzékelők. Leple alatt köd tűnt képződésének kis súlyú, de egyik sem a szkennerek nyilvántartott bármely betolakodóktól.

Szerző megjegyzése: A szám már elkészült (szabadon álló) napok vagy hetek előtt (1). Vajon láthatóvá (fejlett) akár több nappal később. Szárak először köszönhetően károsíthatja a villamos energia fokozatosan meggyengült (2). Aztán ott volt növekedett a súlya miatt köd (3). Végül lehajolt a földre (4). Megfigyelőt küldtek megfigyelő kizárólag annak Phase 3 és 4, és körülbelül 1. és 2. fázis sem volt.

Az esemény Hasonló a klasszikus kép fejlődési folyamat. További hasonlóság fotózás Ez az alkotás a "kép" használják, és villogó fény. További hasonlóság, hogy közvetlenül az expozíció után látens kép keletkezik, csak teljesen láthatatlan. A megnevezett analógiák klasszikus fotográfiai folyamat (és nagyobb számot írunk le), teljesen meg fognak ügyelni egyik volgende alkatrészek. Már a korábbi munka (3 - kronológia) fázis szám 1-től 5 az benyújtásának időrendi sorrendben nevű expozíció (Kiállítás).

Felfedezve minta gyakran amely egy idő után Arosa a következő szakaszt. Ez volt köszönhető, hogy a különböző intenzitású expozíció, a kevésbé érintett területeken több időre van szüksége a "fejlődő" image, természetes fejlesztő kellett dolgozni tovább. Egyes részei volgende fizet sokkal több figyelmet Hasonló esetekben.

Figyeljük meg, hogy "Ily módon, a növényzet kissé Apcsel módon egy kémiai fejlesztője exponált fényképészeti lemez: ez veti fel a rejtett képeket." megtalálható a Leo Deuel közzétételét - járatok be tegnap: A történet a légi régészet, page 38. Ez egy hatalmas hiba (egy a sok közül), az összes korábbi felmérések gabonakörök, hogy álláspontja szinte soha nem konzultál szakértőkkel régészet és különösen a légi régészek. A repülési régészek valószínűleg nem tudta, hogy valami ilyesmi létezik. A kiadványok, cikkek sora jelent, hogy az egész évtized során kibocsátásáról szóló gabonakörök, ez nem arról szól, szinte bármilyen említést. De dowsers és a média, a rajongók az UFO-k, földönkívüliek, repülő csészealjak, és talán minden elképzelhető területen junk tudományt minden gabonakör Hozott ezer. Szolgál Them jobbra. Ennek köszönhetően Ezek ismerete és megértése az elveket lehetséges kialakulását is vissza halad előre, mint lehetőséget. Másrészt, meg kell köszönni nekik azt, hogy milyen gyakran, szinte mindig inkább szigorúan mérve iránytű eltérése geomágneses mezőben. ÍGY értekezés együgyûek szorgalmasan tolta előre a mértéke tudás irányába magyarázat, ami csak akkor lehetséges, száraz esetekben: a közelmúltban mentesítés a villám. Elég volt csak megkérdezni. Valami őket! Vajon ez a példa tisztelete Mr. Pockel megmondani. (Meg kell határozni, később)

A tény, hogy a szerelmesek a rejtélyek és óvatos Türelmesen gyűjtött Évtizedek alatt viszonylag nagyszámú más egyértelmű bizonyíték. Majdnem meggyőzően alátámasztják Ez arra mozog a helyszínen, ami bizonyos ideig, mielőtt, sújtotta a villám, anélkül, hogy tudnánk erről semmit, majd részletesen ismertetjük a volgende részben.

Egy katonatiszt állomásozó képzési indokolásában Salisbury Plain egyszer rátaláltam egy gabonakör aktív Minefield.

Szerző megjegyzése: A mentesítés a villám a Minefield nem akadály, hanem ellenkezőleg.

2007/07/15 - UK - Dorset - Bournemouth - photo 7 (pontos GPS helyen az objektum ismert, természetesen).

A fényképek nyert a már megszűnt tartomány cropcirclesdatabase.org. The Same pont is foglalkozó website http://home.planet.nl/ ~ sarne023/06n.html , valószínűleg származik, ahol az eredeti fényképet.

Fa mező a repülőtér közelében. A mező található egy bekerített telken, amely nyilvánosan nem hozzáférhető. Az alakzat nem vizsgálták szorosan, hanem a levegőből, és a betakarítás után. Egyetértésben a tulajdonos biztosan nem lesz probléma, hogy látogassa meg a helyszínen, és vess egy pillantást a fát. Jelei villám a törzsön biztosan megfigyelhető, még öt év után, mert az biztos, hogy nem csak "flash gyom." Meteorológusok a repülőtérről azt is képesek voltak megtalálni som rekord a vihar. A földbirtokos Természetesen megállapította, hogy ebben az évben néhány faágakat szakadt, és lehetséges, hogy a fa, miután elütötte villám kígyó kell ellenőrizni és kezelni dendrologists.

A következő fénykép 8 összeszerelt össze három kép különböző években. Photo S. Alexander, F. Laumen, F. Laumen. A környéken minden hurok Them "valami" történik - szabálytalan formák. Ez a nézet a tárgyak vagy Mely tételek találhatók a föld alatt. Ez lehet része összeomlott légi jármű, vagy bármilyen régészeti maradványok, vízelvezetés, csatornázás, vízvezeték, közművek. Bármely underground szerkezet gyakran később láthatóvá a villám, nem messze onnan, ahol található. Mint egy sor, többnyire teljesen megsemmisült, halott kukoricát. Például, ha a villám eléri Közvetlenül a tűzcsap állt a felületen, néhány nappal később jelenik meg vonal elhalt vagy sérült növényi Súlyosan csak pontosan át a csövet a föld alatt. A hossz usuall néhány méterről a 10-20 méter, néha még több. A növények területe végül meghalt belül több centiméter, és a közvetlenül mögötte Ez még csak nem is a növények és enyhén sérült. Objektumokat, amelyek fokozott a koncentrációját villamos energia, alatt helyezkednek el a szint a mély szántás. Ha a helyszínen nem volt semmilyen régészeti kutatására folyamatban, még mindig itt van. GPS pozíciók tárgyak ismert legalább két három helyszínen látható itt, a többit valószínűleg abból vezethető. Hasonló a helyeken, ahol van valami hasonló, hogy a közeli vagy távolabbi egy szabályos mintát, természetesen létezik egy sokkal több, és nem csak Angliában. Néha a föld alatti csövek miatt a megnövekedett vezetőképesség, hatása erősebb földelés, elektrosztatikus és elektromágneses indukció és ionizációs a légi felettük vehetnek részt a kialakulása az első két (láthatatlan) villámlás fázisok - Előzetes Breakdown, lépcsős Leader, mely vezethet a tényre, hogy vezeték száraz, és számos párhuzamos feltűnt ága Azonos elektromos kisülés a távolság sok tíztől több száz méter egymástól.

Megtekintéssek minden föld alatti csővezeték része a rendszeres (vagy szabálytalan), számok a termés területen nagyon gyakran. Ezen a helyen és soron következő munka lesz sokkal nagyobb figyelmet szenteltek Them. Bizonyos esetekben az is lehet része a minta alatt a út, ahogy ez a helyzet volgende két kép. Ez az a hely Winterbourne Bassett, Wiltshire, 1998 május 23., Lucy Pringle fotó - a felső keretet. Az alsó kép rögzítése elmentése (legalább 14 nap, de inkább több). Photo Busty Taylor. Ott van a sérült növény biztonságosan halott. Halott volt, természetesen a felső képen, de mivel a tehetetlenségi biológiai folyamatok üzemekben még nem is nézel ki. Akkoriban Lenne még jeleit mutatják az élet - anyagcserét. Az alsó kép csak nagyon Megfigyelés jelentős színváltozás a növények a traktor nyomvonalai (szintén meghalt, de nem olyan hosszú.) Color változások a traktor műsorszámok megfigyelhetők még a szomszédos mezőre, és anélkül, hogy a keresetet a villamosenergia villám soha nem történt meg. Pálya traktor mezők a második legjobb jelenlegi vezetők. A vezető pozíciót foglal el minden fém cső más fém tárgyaktól föld alatt található. Az is lehetséges Figyeljük Nos, ez a termés felett fémszerkezetek jelentősen megszerezte nagyobb mennyisége a villamos a traktor nyomvonalai és jelei a halál jelent meg lényegesen gyorsabban, míg ez pályák egy ideje, és túlélte Ezért még nem száraz és Distinctive sárga árnyalat. Sárgás ugyanazon a szinten lesz több napig. Natual fejlesztése film dolgozni egy kicsit, a támogatási intenzitás az expozíció szignifikánsan gyengébb. Valószínűleg több nagyságrenddel.

Az utóbbi esetben a lehetséges mellékhatásai villám sztrájk helyre Alton Barnes, Wiltshire, Weyhill, Hampshire, 18. április 1998. Lehetséges, hogy lesz néhány fát is kíséri párhuzamosan karja villámlás közben mintázatképződés vagy szinte teljesen elpusztult, így később úgy döntött, hogy távolítsa el őket. A helyzet a korábbi állapot jelenik meg a légi fényképek nyert Bing Maps (dátum ismeretlen), a helyzet, miután eltávolítása kapunk Google Earth . GPS helyen mintázat volt 51.215244, -1,556524. A Google Earth Lehetséges talál további két légifotók "után". Az Google Earth kép importálva traktor tétel (világos magenta) a Bing, és fordítva.

A kép e növénytermesztés kör (a nemi erőszak) a www.temporarytemples.co.uk / (fotó: Steve Alexander), egyértelmű, hogy a fák (a kéreg nyír) levelek nem nőnek fel egyáltalán, valószínűleg már teljesen halott. Egy kép Lucy Pringle is Lehetséges megtalálni. Miután Április közepén, az idő a virágzás repce, megbízható vannak bevonva zöld levelek. Szerint, amikor a nyírfák kezdenek zöldre, az angol nyelv még neve egy hónap. Melyik lenne az? Lehet, March?

A mai (dupla) részét képezték bemutatott kizárólag és csak közvetett bizonyítékok. Mindenesetre, nincs arra bizonyíték, amely semmilyen módon nem hiteles, és feltétel nélkül felajánlotta, hogy alátámasztják az elméletet, ami a teremtés alakzatok (függetlenül attól, hogy szabályos vagy szabálytalan), a növényi meghibásodhat villámcsapás bevezetések, mint egy rekordot az elektromágneses mező vonalak, és A zavaró. De van teljesen, kivétel nélkül, minden nagyon fontos közös vonás. Az elmélet Leírását semmiképpen sem ütköznek. A hipotézis alkalmazható mindet, akár abban az esetben nem lehet azt mondani, hogy hasonló mód származási zárható ki teljesen. Az egyik alapelvek legyenek bármely tudományos elmélet és a hipotézis megengedett. Ez refutability (cáfolhatóság teszt). Ha valaki sikeres Hiteles végre (például, hogy a felvétel vagy film capture, míg a folyamatos nyomon követése és értékelése az elektromágneses mező az oldalon a megerősítéshez) Ez a néhány helyen, ahol később kiderült valódi gabonakörök, soha nem történt meg a területen villám mentesítés . Éppen ellenkezőleg, hogy voltak olyan mozgó zöld lények antennatartók, az idegenrendészeti vagy repülő csészealjak, az elmélet itt bemutatott lehetséges Tekintsük Megbízható cáfolta.

Bizonyíték, hogy a megnevezett elméletét villám a helyét a gabonakörök megerősítik sokkal erősebb, bemutatásra kerül egyre egyes részein volgende. Az egyik fő nyilvántartások, igazán hatalmas halom, 100%-os, amely megerősítette, hogy a helyét a termés kör kellett történnie feltétlenül villám a földbe, türelmesen és óvatos, évtizedek óta, amely a szegény kedvelőinek rejtélyek ("ufologists &") anélkül, hogy magukat a legkevésbé gyanúja. Mert minden kompasz deviáció mérve Them aszályok bizonyíték. A bolygók, az úgynevezett Globe, és lakják megkülönbözteti sok más szervezetekkel is emberszabású majmok típusa emberiség, ergot egy másik módja annak, hogy intenzív szárazság és helyi változatai tagozatos geomágneses térnek más, mint a villám kisülési egyszerűen nem létezik. Még jobb és több érdekes elért eredmények használhatók legalábbis akkor, ha a Declination iránytű, vagy akár egy magnetométer. Lehet, hogy ez csak egy kis szaktanácsadás a jövőre nézve.

A mai cikk "részben elágazó" a nagyobb fizikai és tudományos magyarázatával a gabonakörök megjelenése elveket, mivel a bizonyítékok szolgálnak fel többé-kevésbé kiegészítő, Ők inkább a kíváncsiság. Mégis, hivatkozva: az egész idő alatt honosított darabjai bizonyíték. Néhány más részein, amelyek középpontjában a jelenségek, amelyek nem rendelkeznek a lehetőség, hogy ismertesse a módját kialakulásának periodikus struktúrák sérült termény, és szinte semmi közös, jelentősen meg fog HIGHLY azonosítva, mint egy intermezzo, és részeként címet. Elágazás valóban lehetséges, véletlenszerűen lesz egy része fizetett a figyelmet a kérdésre, kör-döntéshozók, a másik Kétes különböző elméletek, beleértve az idegenek (külföldiek, természetesen egy teljesen független része), az intelligencia a kukorica, a vákuum, a csillagok , bolygók, tárgyak, növények, gombák, állatok és hasonló magyarázat megjelenése a gabonakörök, melyek Kimondva a csapdába. Bárki, aki szeretne egy kicsit komolyabban koncentráljon a gabona kár és szállást, értékelnie kell a hasonló sciolistic Elméletileg, ha csak azért, mert létezik. Vannak elméletek "sokkal kevésbé" sciolistic és káros, száraz és Gaia. Az, hogy talán talán Kár, hogy nem működik, legalábbis nem, ahogy kellene. Jutalmazza a rajongók legalább lehetséges, hogy ezért ez elég aranyos.

Szerencsére, még a tisztán tudományos alkatrészek készített sok az anyag, több mint elég.

Ez lenne a mai napra (dupla) rész a végleges összefoglaló nyilatkozatot.

 

Jan Ledecky

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz