Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körökben megjelent-text-4-1 . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Megjelent text 4/1
közzétett szövegben kívül ennek az otthonnak web www.cropcirclesonline.cz
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Honlap

még nem publikált

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 
 

Crop körök

  - 4 - 1. rész

 

 

Alakítása a grafikon az elektromágneses erővonalak az elektromos áram természetesen a gabona kibocsátása általi villám.

Egy másik lehetséges érvelés módjáról keletkezésének, néhány kísérő jelenségek, közvetett bizonyítékok.

A mai rész egy előjáték, mielőtt a tudós közönség kell ismertetni egy másik bizonyíték, melyből egyértelműen mutatja a gabonakörök Az Anyatermészet hoz létre, saját erőből, teljesen egyedül, minden külső beavatkozás nélkül a bolond idegenek az űrből. Létrehoz őket egyedül, és csak a fizikai erők (és más természetes, azaz a saját hatások), a helyi, földi. Through The Lightning kibocsátások. Minden egyes minta a gabona, szabályos vagy szabálytalan, elsősorban nyilván a jelenlegi elektromos mező vonalak, amelyek felett a téren, és is egy közeli földalatti során felmerült villám kisülések. Többnyire ott is részt vehetnek folyamatok és azok mechanikai erők (szimmetrikus robbanás terjedésének oldalra, mint egy rakéta felrobbant tűzijáték, vagy folyamat belsejében henger belső égésű motor), és fel kell jegyezni, mint egy kicsit, az első teljes egészében megfigyelhető mechanikai sérülések a növényi szövetekben ( talán irányban orientált). Hozzájárulása nélkül olyan primitívek, vagy nem létező idegenek. Ma lesz tisztelt közönség ismeri meglehetősen közvetett bizonyíték.

Többek között: gabonakörök óta létezik az ember születése. Úgynevezett gabonakörök ma történtek a Földön létezett régen minden gondolkodó ember. Csak nem fordult elő kukorica, de más növények, hogy történt volna a Földön, és nem csak a növények (hó, por).

A mai időkben, néhány évben, egyszerűen a mezők jelennek meg az egyes években nem. Csak kérni olyan mezőgazdasági termelő. A Combine Operátorok tud valamit. Bizonyára valami is lehet megmondani, ki a munkavállalók, ha cirkált a mezőket kasza. Azok már a fejlett országok túlnyomó többségében halt ki teljesen. Ez nem igaz, hogy a gabonakörök kezdtek megjelenni, mondjuk, a nyolcvanas években. Csak a kifizetett majdnem őket teljesen nincs, vagy csak minimális figyelmet, vagy súlyosan csökkent. Tekintettel a frekvencia, vagy inkább fordul sparsity, persze, vannak gazdálkodók, akik még soha nem láttam ilyen - Meant szabályos mintát. Annak érdekében, hogy az ember látni képződmények hasonló az egy kísérő látható a fotón elég közel van, hogy mozog a gabona területeken egy év, és nincs szükség, hogy megkerülje területe nagyobb, mint egy négyzetkilométer.

Az első Them kap a forma, mely a valóságban senki nem látta a pályán, kivéve persze Mr. kombájn üzemben. Ő nyilvánvalóan nem adja ki senkinek, és az újságírók nem hívott fel. Az üzemeltetők a kombájnok látott egy csomó volt, csak annyi, hogy kérje meg őket. A kép útján jutottak Google Earth . Koordináták és időpont említettek fel néhány Soron következő cikkben. körül Az átmérője 22m, és alakja nagyon hasonlít a néhány megjelent Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban néhány évvel korábban. A forma nem vált. Nem vizsgálták. Sem a valaha találtak. Révén létét meg lehet érvényteleníteni az egyik fő érv a tagadók a természetes eredetű a gabonakörök. Azzal érvelnek, hogy a minták hozzák létre az emberek, akik majd később profitálni A "felfedezés" és a "kutatás", majd a lehetőséget, hogy a különböző elméletek Kiejtés bármilyen lehetőségei származásukra. Alakú sohasem "fedezték fel" soha nem lehet "tanulmányozni". Szóval, kedves tagadók, a következő alkalommal, valami jobb. Mivel a minta Ezt fedezte fel puszta véletlen, nem valami célzott kereséseket kell, hogy legyen több tucat hasonló esetek csak a Google Earth és a légi felvételek ezrei soha nyilvánosságra. Csak kellene keresnie. Egyidejűleg hatályát veszti egy másik érv az egyes piktogramok megfigyelők, akik azt mondják, gabonakörök által gyártott földönkívüliek megpróbál kommunikálni valamit, rajtuk keresztül az emberiség. Csak a bolondok levelet nyilatkozatait, hogy senki sem olvas.

A fenti minta persze, előbb-utóbb be néhány "szerzők". Ez már megtörtént, akkor volt, amikor mi voltunk annyira fejlett, és így tovább. A mentális zavarok néha szörnyű, és zárt gyógyászati ​​részleg az Intézet egyetemi docens úr Chocholoušek már készül Them Több ketreces ágy.

Tevékenysége mentálisan zavart egyének - kör döntéshozók, aki a körök, elég hiteles cáfolja aszály Crop Circles, mely megjelent a helyeken olyan szigorúan őrzött, Ez a belépő bármely behatoló egyszerűen kizárt. Néhány példa következik.

(Június 30. 1991) kapunk vágás internetes forrásból nem állapítható meg most azt az időpontot, a továbbiakban nem vizsgálták, de valószínűleg egyetértenek. Neve újság nem azonosítható, de az ügy általánosan ismert.

CORN KÖRÖK NEAR PM visszavonulása

By DAVID PAUL

BIZTONSÁGI sora robbant ki tegnap este után hatalmas kukorica körök jelentek meg a mezőgazdasági területeken, a miniszterelnök ország visszavonulást. A körök csak néhány száz méterre Chequers, ahol John Major tölti hétvégén. "Ha voltak rajzolta hoaxers ez lépcsőzetes Őket nem fogott a biztonsági erők őrzik a miniszterelnök," mondta Lena Godsall-Bottriell, Ki találta körök tegnap. "Ha voltak a munka a külföldiek, még mindig nem értem, hogy senki sem látta, mi történt," tette hozzá Mrs. Godsall-Bottriell és a vadon élő szerző közeli Terrick Books. Múlt éjjel Thames Valley rendőrség azt mondta, hogy semmit sem tudott a köröket a birtok közelében Wendover. De hihetetlenül, és a Downing Street szóvivője azt mondta: "Tudjuk, hogy a kukorica Chequers köröket, de ezek nem a biztonsági kockázatot." "Ők nem teszik az emberek, vannak természeti jelenség, ez valami, hogy az időjárás."

Szinte bárki kapcsolatban gabonakörök egyre kifejezve pontosabban hőmérséklet alárendeltségében a korábbi brit miniszterelnök John Major és Őfelsége témák: Igen, ez egy tisztán természetes jelenség, hogy még a kizárólag és csak az időjárás, különösen annak egyik extrém folyamat. Csak kár, hogy az alanyok és a szolgák befejezte fejlődését szerint első Látszólag nagyon gyümölcsöző ötlet. (De vajon tényleg? Elhelyezkedése nem további bírósági határozatok, vagy más álláspontja a titkos jelentések és archívum? 007? Clouseau?)

Az ügy is említett Crop Circles Revealed: nyelve a fény szimbólumok, Judith Moore, Barbara Lamb, Light Technology Publishing, 2001, p 49:

A maximális biztonság zóna közelében, a brit miniszterelnök vidéki rezidencia a Chequers és piktogram megjelent alakja egy kelta kereszt. Egyik ága a kereszt tiped egy háromszög helyett lehetőség lenne egy kör, és a csúcsa a háromszög volt, egyenesen a lakóhely. A szorosan patrolled location Természetesen kizárni hoaxers munka.

Szerző megjegyzése: Mivel a gondos őrzése és száraz helyen biztosan Őfelsége tantárgyak és alkalmazottai a brit kormány (Igen, miniszterelnök úr ...), hogy képes legyen megtalálni nyilvántartást egy vihar, amely megelőzte a felfedezés mintákat, még akkor is, volt, több mint 20 évvel ezelőtt. És ha nem őket, meteorológusok Természetesen igen.

A harmadik idő az időben említett közzététele Rejtélyes gabonakörök, Hesemann M., E. Tóthová, ETNA 1997, 31. oldal (Kísérő fénykép 4 kaptuk onnan): Amikor a helyi újságíróknak interjút John Major titkárságának, hogy a biztonsági A rendszer fedezte fel a Teremtő ez a formáció, kaptak egy hivatalos válasz, hogy nincs biztonsági kockázat miatt a gabonakörök okozták időjárási jelenség. Ezért tudunk továbbra is azt állítja, amit lehet, hogy időjárási viszonyok létrehozása szárazság és az aszály szimmetrikus képződmények, mint a mi piktogramok. Legalább egy hivatkozva: tudunk sóhajtott megkönnyebbülten: a csalás, mint egy magyarázat már nem alternatíva.

A közzétett szöveg ismét világosan mutatja, hogy ők tudják jobban szám 10, hosszú ideig, több mint 20 évvel ezelőtt. Majesty biztos az egészet tájékoztatták kellő részletességgel. A Storm és villámlások vannak Meteorológiai jelenségek. Kijelölt intézmények a megfelelő tájékoztatást, ezért hagyjuk már akár Anyatermészet, meddig lesz képes arra, hogy egy vicc honnan értelmetlen rejtély rajongók, mielőtt valaki sikerül feltárni játékok bohóckodás. Rejtély rajongók soha. Az igazi tudás, hogyan vannak gabonakörök létre kell majd nagyon durva, nagyon tompa egészen rúgni őket. Ezek megtartják természetfeletti magyarázatok és a barátok nem túl intelligens, bolond földönkívüliek szín, mint a barna ing. Csak nagyon háborodott Vajon földönkívüliek újra és újra, mint a föld szinte pontosan a magas feszültségű vezetékek. Lightning mentesítés között gyakran irányítja, és vezetékes semmilyen módon nem akadályozza, hogy az a tény, köztük ez zegzugos a földre.

Mielőtt folytatná tovább a leírás a helyeken, ahol a az emberi tevékenységek hatásai gyakorlatilag lehetetlen, van egy ajánlás olvasók lenne a kérdése gabonakörök és az érdekelt Szeretné velük egy kicsit ismerős. Az angol nyelvű olvasók nagyon jó, és mindenekelőtt a célkitűzés forrás Libor Cermak blog. Közben az egyik utolsó, bevonása gabonakörök is http://liborcermak.blog...kruhu-v-obili.html . Közvetlenül a hivatkozott oldalon lehet találni egy gyönyörű példája a villámhárító a területen, amely valójában vonzott valódi alkotója gabonakörök (növénytermesztés kör közelében Ládví). Hasonló képek - kimutatható villámhárító közelében Crop Circle fedezte Ezrek vannak az interneten.

Mr. Cermak lehetséges és szükséges is igen magas aránya az objektivitás a HIS üzenetek, még utazás nézni Angliába gabonakörök. Azt írja: "Én nem akarom, hogy az olvasók szab a lehetséges hipotézisek azok származási helyétől, függetlenül attól, hogy idegenek, kör-döntéshozók, szél hit, Föld, gabona szesz vagy titkos katonai projektek, stb." Megemlítve forrás lehet kritika csak egy jelentéktelen részlet, hogy más, mint a linkeket a folyó évre, ami a helyszínen cropcirclesconnector.com, nem állnak rendelkezésre a rendes olvasók, mert az őket irányítva egy fizetett terület nagysága. Abban az esetben, megnevezett helyről, egyértelmű Természetesen ez nem hagy semmit, mi pénzt kell költeni a. A szinte kivétel nélkül az összes fénykép megtalálható más weboldalakon, ingyenesen hozzáférhető. Például, Lucy Pringle, Steve Alexander, Frank Laumen és így tovább. Csak írja be a jelszót "gabonakörök" helye és időpontja minden kereső.

A L. Cermak blog is talált az álláshelyek számát foglalkozó viszonylag objektív leírását és értékelését a számok a gabona, különösen Angliában, de is hazánkban (cseh), valamint a világ más részein. Sok helyen a szerző meglátogatott személy, így a Hozzájárulás szolgálhat értékes információs tárház. Egyéb közlemények foglalkoznak számadatok híres fehér lovak és emberek, máshol Elmagyarázza eredetét és nevének használata a Ley vonalak és is további foglalkozó megvitatása az őskori települések kelták és még más őskori megalitikus struktúrákat. Nagyon hasznos megértéséhez a történelem helyek és kontextusok leírásban, csak ajánlott, mint egy nagyon jó forrás.

Célkitűzés másik nagyon forrásra, amely nem választja a nyelvi korlátok, az oldalakat a szlovák megfigyelők www.uforevue.sk titokzatos jelenségek. Például oldal http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/ . A szerzők a helyszínen dicséretet érdemel, amiért Célkitűzés jelentés a soha nem látott jelenség gabonakörök. A megközelítés leírja a jelenség gabonakörök egyértelműen az egyik tökéletes, profi, leíró média. Objektivitás hír lehet hasonlítani például a BBC. Bár a jelenség a Crop Circles csak közvetlenül ösztönzése sokféle magyarázat forog a misztériumok, idegen, spiritizmus, junk tudomány, az okkult, nem tudományos, lehetetlen néha nevetséges, néha demagóg - rendellenes elméletek. Saját honlapján, ahol figyelni, hogy a leírás a különböző gabonakörök jelensége nem jelenik meg ilyesmi. Még egy csipetnyi kísérlet arra, hogy bosszantsa az olvasó bármely téveszmék és megkérdőjelezhető magyarázatot a természetfeletti. A grafikus rajzok méreteinek egyes felvételek tartozik minták az egyik legjobb, ami valaha is volt a területén gabonakörök tanulmány a világ létre. Általánosságban elmondható, hogy www.uforevue.sk nagyon ritka, súlyos oldalakat Bár fizetnek kérdés, ez már sok, hogy a náluk Munkatársaink sikerült "csúszik sokat." Fognak, ezért az objektivitás hírek itt ezen a ponton Megítélt minősítési 1 + +, egy két csillagos. Szerzők szövegek - találta a nevét Thomas Stankovic, Miroslav Karlik.

Mint mindig, a kezdettől fogva tartja állandóan hangsúlyozta végig a szövegeket, az Elsőfokú itt bemutatott tekintette közös gabonakörök csak az abszolút minimum. Azok egyedi valamennyi sérült kukorica bárhol a világban, és aki szeretné, hogy érdekel ez a kérdés, tanulmányozni kell a szokásos mezőgazdasági és tudományos irodalomban. Grain hajlítás a földre a világ (mint a fényképnek 1) soha nem fog történni hatása alatt valami ismeretlen és érthetetlen erők. Bend a föld felszínének csak és csak azért, mert gyenge volt. Leggyakrabban befolyása alatt villamos energia villám kisülések, gyakran csak az indukció. Gyengülése után áthaladás villamosenergia napig tart. Nem érintett termény ellenáll szinte minden mechanikai behatásoktól. Minden benyújtott `kell lennie, lapított, fekvő (sérült, legyengített) gabona a világon, természetesen magában foglalja az összes eddig, a jövőben is is gabonakörök található. Ők csak az apró, szinte elhanyagolható részét. Ez mindenekelőtt, minden rejtély szerelmesek Ki létezik a világon, meg kell értenie. Ezek nem értenek egyet, hogy még ez ellen is tiltakozni is, de ez az összes ...

Lenne elég messze ma folytatni kell.

 

Jan Ledecky

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Vissza a List of Papers Publikálva  

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

pz