Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Angol eredeti - növénytermesztés-körök-közép-pinhole-hatás . Kérem, bocsásson esetleges hibák által okozott gépi fordítás.
lightning
Central Pinhole Effect
hogyan lehetséges, hogy meggyőzze a Lightning mentesítés valóban Képes létrehozni néhány ilyen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Oldal gépi fordítás

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

A nagy tragédiája tudomány a Slaying egy gyönyörű hipotézist egy csúnya tény.  T.H. Huxley
Ha a dolgok jobbra, az emberek nem biztos tettél semmit.
Soha nem tettem semmit a baleset, és nem minden az én találmányok találni baleset jöttek dolgozni. T.A.Edison

Crop körök , Crop képeket, Central Seggfej Effect

PagPh
Mottó: Ha a mentesítés homlok eléri a Föld felszínét, az energia továbbra is a föld alatt. Százezer amper. Nem mindig egyaránt - egyenesen lefelé, oldalt, is Több méterre a felszín.

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

Bevezetés

Nagyon gyakran van a közepén a minta talált "és a pin lyuk". Ahogyan azt már Lightning az oldalon, vagy sok aloldalak, Lightning bevezetések nem kell, hogy valóban "túl sok munka", hogy valami ilyesmi. "Sticks", hogy a föld a 100-200.000 kilométer másodpercenként, és néhány mikroszekundum továbbíthatja az aszály az energia, több Tűrhető vezetni villamos mozdonyok több órán át. Ahogy lesz, idővel egy látszólagos Kísérő kép itt található, sok helyen, ahol a mentesítés villám látogatottság, tényleg létre valami ilyesmi. "A kis" zavaros Explorers A Crop Circles Slightly Még tulajdonítani létrehozását, mint "ember alkotta" - beragadt array, string, stb. Semmi mást kijózanít Lehetséges mint ők. Talán akkor kezdődik Elegendő egy képet, ami azt jelzi, hogy nézne ki mindazoknak, akik az lenne, hogy ugyanazon a helyen, pontosan abban a pillanatban, amikor ott volt egy lyuk a föld valóban létre valódi szerző.

 

thejakartaglobe.com

"Találtunk egy 25 centiméter mély és négy centiméter széles lyuk közepén a gabonakörök, hogy hiszünk végezte egy mező vagy a cső," mondta.

 

"Meg fogjuk találni aki ezt tette, és felfedjék a motívumok" Sleman rendőrfőkapitány Golyvásdaru Sr.. Comrat. Ramaini Irwan mondta.

 

IRman Ramaini eltarthat egy nap, és inkább nem próbálja megtalálni a szerző ezt a mintát. A legjobb kívánság neki, nem igazán felel meg a valódi szerző minták bármikor a jövőben Egész életét.

 

Amint azt a napi sajtóban, néhány látogató a jelenség tényleg a hely valóban találkozott a "kolléga" a valódi szerző szabályos alakú, és nincs más választásunk, mint hogy kívánok neki örök nyugalomra ...

 

 

 

 

Itt az újonnan idézett állítás közvetlenül ellentmond igények sok önjelölt "szakértők" a gabonakörök, akik részt vesznek a témával évtizedek óta.

 

De Ray Cox elnöke, a Centre for Crop Circle Tanulmányok szerint minden, de a legegyszerűbb minták jönnek létre az emberek

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/3552168.stm

Frissítve: csütörtök, augusztus 12, 2004, 16:17 GMT 17:17 UK

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/1496296.stm (Aug 2001)

Például, Colin Andrews, (2001-ben szentelte magát Crop Circles 18 éves korig) azt állította, hogy 80%-a rendszeres gabonakörök hamisak emberek készítik. Ez éles ellentétben áll azzal a kijelentéssel, az új elmélet azt állítja, amelyben a szárazság és a nagy és sok idióták nem az egész világon, hogy hozzon létre valami ilyesmi. Az emberek ténylegesen létre alatti része egy százalék az összes talált és unfound szabályos és szabálytalan formák kukorica. Nevezett a BBC cikk is javasolt, hogy az emberek akkor jönnek létre, különösen Egyszerűbb formák. De, mint sok helyen www.cropcirclesonline.com Többször beigazolódott, a villámlás sem könnyebb, mint lehetőség megteremtése egyszerű magányos termés kör. Meg fog jelenni Gyakran sok nap után a villámlás, ami teljesen megzavarja kutatók. Ezen kívül több zavarodottság, sokkal nagyobb, a kutatók, hogy más anyag előforduló helyen. De ez egy igazi remekmű, a hab a tortán, minta mestermű, egy mestermű a mi Anyatermészet, úgy, hogy csak azt mutatja, hogy egyikünk (én, te, mi, Ők az emberiség) képes, és meg is fog Minden hurok alkalommal majdnem bolonddá Amikor szeret.

 

A lyuk a pin

A lyuk a pin, és kántálás hangosan magasztalt által őrült rejtelmeit szkeptikusok és kutatók számára az egész világon, át az általuk az ég, és a jóval magasabb.

 

A lyuk a csap, a legnagyobb bizonyítéka a tény, hogy a gabonakörök készülnek az emberek. A lyuk a pin, hogy kinek létrehozása (anyagleválasztással) nem kell költeni több mint néhány joule energiát. A villámlás valójában sem könnyebb, mint a hasonló "lyukat a tű, hogy" készítsen a pontos pillanatot, amikor ragadt a földbe. Használja a That (nagyon durva becslés) valószínűleg sokkal kevesebb, mint 1/1, 000.000.000 az energiaellátás során Így ég és föld között továbbítja és sugárzik. Az ilyen hasonló "pin lyuk" (ugyanúgy felmerülő) Megjelenik valószínűleg a mezők és füves az egész világon sok több mint egy milliárd évente. szárazság és Abban az esetben lenne szerencsés gabonakör döntéshozók valóban fut egy csomó előtt volt minden készült, hogy lett Mindegyikben volt lúdtalp. Annak ellenére, hogy ebben az esetben a során a szárazság és a gyakori látogatások gabona területeken elkerülhetetlen néha találkozik a jogot szerző Crop Circles a földeken, és a gazdálkodók, majd néhány ponton területén helyett kukorica betakarított véletlenszerűen szétszórt gabonakör döntéshozók vagy azok részei.

 

Ellenére egyszerű és könnyű lehetőségét, hogy volt némi kutató tudja, hogy a helyszínen és a minta a talaj, és nem tájékoztatja arról, hogy más kutatók.

 

Után részletes vizsgálata túlnyomó többsége a száraz Meghirdetve "pin lyuk" lenne Crop Circle Explorers bárhol a világban maguk jöttek az elkerülhetetlen következtetés ellentétben Ez teljesen lehetetlen, hogy hozzon létre az azonos furat lenyomásával bármely témában a földbe és húzza vissza. Egyszerűen bizonyítható egy egyszerű demonstráció.

 

A jellegzetes alakja - már az alakzat lehet viszonylag könnyű arra következtetni, hogy a pin lyukak vannak kialakítva részben mechanikus, részben a termikus folyamatok, amelyeket ki lehetne mutatni egy egyszerű kísérletet vagy számítógépes szimuláció, amely nem végrehajtotta még. Mégis.

 

Néhány "pin lyukak" után azonnal Legyen A termelés és átmeneti "miniatűr tavasz", ahonnan áramlott a felszínre forró keveréket gőz, víz és sár. (foto) A mentesítés a villám az elhelyezése a föld alatt, egy szempillantás alatt néhány kilowattóra (tíz megajoule), amely megtartja ott egy hosszú idő, és a felgyülemlett hőt, és pokes még sok más "baj", a legtöbb Melyik lesz magyarázata az oldalt és aloldalt anomáliákat.

 

Egy hasonló "természetes szökőkutak" lenne még képes, hogy terjesszen elő a mélyből a föld néhány fehér por (SiO 2 ). A felfedezés, utalva: Tekinthető lehet jellege miatt bizonyos helyeken és körülmények között az elért eredményekről inkább egy hamisítvány. Nem minden esetben.

 

Sok hasonló esetek "pin lyukak" talált 2011-ben, angol nyelven is. Fog megjelenni, itt később.

 

Így a következő alkalommal, egyszer s mindenkorra: "Pin lyukak" nem, és soha nem volt semmilyen bizonyíték arra, hogy a gabonakörök készülnek az emberek. A legtöbb esetben, ez pontosan az ellenkezője. Minden (vagy a legtöbb) száraz lyukak meghatározott pin, mint a gabonakörök által tett ő igazi és egyetlen szerző, és a zárszámadás villám. Lásd képek 1, 2. Van-e valaki a közönség soraiban, aki hajlandó lenne azt állítani, hogy ha ez a hatalom és jellegét a villám kisülés okozhatja ezt, nem lenne képes "létrehozni" a területen talaj felszínére lyuk a csap? Azáltal, egy dolgot lehet tisztelt hallgatóság teljesen biztos. Pontosan abban a pillanatban, mikor volt a pin hole létre a területen, nem csak messze jelentenek gabonakör maker, de is bármely más ember. Ha ez annyira történetesen, lenne elkerülhetetlen bizonyos idő után száraz helyen, és megállapította, HIS holttestet, és néhány ritka esetben még az sem.

 

Villám mentesítést adó és Sugárzási szárazság és nagy az energia, hogy ez nem lett volna számára egyáltalán nem probléma (néhány ritka esetben nagymértékben függ mennyire pontosan és céltudatosan "eltalálja a cél"), néhány szerencsétlen Hasonló táncoló dervis alias termés kör készítő, hogy eloszlassa az gabona területén több hektáros terület és a felhő por és néhány ezer égett, és nem haladja meg elszenesedett fragmentumok mérete egy ping-pong labdát, mintha a közvetlen közelben, és azon belül felrobbant több száz kg TNT.

 

Ez egy hosszú távú adatok a kutatási, megfigyelési és mérési valódi villám kisülések. Tanulmányozása révén az irodalom nagyon szorosan lehetséges, hogy megismertessék a villám kisülési energia-egyensúly, valamint annak okai, Course és következményei. Továbbá a különböző rendelkezésre álló források az interneten. Random például Rakov - The Lightning mentesítés (foto), És a legfontosabb forrás: Rakov, Uman - Lightning: Fizika és hatásai . Ez egyfajta kiindulási "Biblia" bárki számára, aki meg akarja tanulni semmit villám kisülések.

 

A megjegyzés Explorers

Explorers A gabonakörök abba kell hagyni a lehető legrövidebb időn belül olyan makacsul hirdetve, hogy "után az a pin hole" közepén minta jele annak hamisítás ember, aki meghúzta a húr ott ... és így tovább. Bizonyára senki nem fog tiltakozni ellene azt az állítást, hogy minden ember, aki próbál létrehozni valamilyen gabonakörök, nagyon hülye. De biztosan mindenki rájön, hogy nem számít, milyen buta bármilyen egyén, száraz Táblák tevékenységük, így könnyen Mely adhat el a munkáját, könnyedén fedezi fel, elrejteni, és elpusztítani. Az elegendő egyetlen mozdulattal.

 

"Pin lyukak" maradt, hogy ő hozná valaki teljesen más. Az egyetlen, aki nem kell elrejteni nyomait a tevékenységét. Sem csinálja sőt, inkább az ellenkezője. Úgy fogja találni Mikor aszály nevű védjegyek Legközelebb jobb lenne nekik az első állomása összefüggéstelen szavakat Babbling gabonakör kávéfőző és csaló és hamisító. Inkább vegye le a kalapját, és hála Istennek, hogy nem felel meg a valódi szerző a hely, csak abban a pillanatban Amikor ott volt. Az egyetlen igazi létrehozója alakzatok, kinek dolgozik Évtizedekkel Megpróbálják részletesen megvizsgálják, és ezek általában nem sikerült egyáltalán. Vajon a végén, mint tíz több száz kilogramm kis állatok a földön, és a közeli metró, ez pontosan abban a pillanatban, amikor "beragadt egy pin", egészen könyörtelenül megölt, és ugyanez történne velük.

 

Ami a természet nem történt meg annyira, de csak a megnevezett állatokat vontak be a táplálékláncban egy kicsit hamarabb, mint a szokásos esetben. Ha ők ott voltak, azt bele kell foglalni az élelmiszerláncban is minden száraz helyen és dolgozik, csak gabonakör készítő. Az ő esetükben, mint egy kiegészítés a beilleszkedés az élelmiszerláncban lenne is és adók saját hülyeség. Száraz időben, mindent, amit a valódi szerző azon a helyen végzik, beleértve a termelés szabályos alakú, nem dolgozik tovább, mint lehetőség 1/1000000 a második. Vajon mindez őrült Crop Circles kutatóknak már nagyon erősen legalább egyszer, vagy többször, a milliomod egy második , és beszorult a földbe a 100-200.000 kilométer per órában. Átvitt és kisugárzott alatt száraz, hogy az összeget a hatalom révén, amely egy elektromos mozdony utazás több ezer mérföldet, vagy még ennél is magasabb.

 

Nincs szükség egyáltalán meglepő, hogy ott a hely az, ami van, beleértve a különböző anomáliák. Ez valóban egy "lyuk a Pin" lehetséges, hogy meggyőzzék származó több tízezer képet az egész web Amit dokumentált hatásai villám bevezetések semmit. ( Google - talál képeket, írja be a " villámcsapás "+ tető , fa , sérülés vagy valami hasonló). Az anyag megtalálható viszonylag objektíven megítélve, amit a villám kisülési képes létrehozni, akár csak szempontjából műszaki állapotban. Meg kell jegyezni, is, hogy ugyanaz a pontos munka lenne képes cselekedni milliméter annak bármely út, mely a átlagosan két kilométer hosszú.

 

Utolsó kérdést, vagy megjegyzést. Ezek a paradoxonok.

Hogyan lehetséges, hogy az egyik, aki a gabonakörök, és aki egyrészt sikerült dolgozni tökéletes száraz bizalmas, viszont volt olyan hülye, hogy nem zavarta, hogy elrejtse, távolítsa el száraz figyelemre méltó jeleit tevékenységéről? Vannak olyan közvetlenül az egyes hurok Ez a pont kettő, nagyon valószínűtlen, és paradox jelenség. Jelenségeket, amelyek nagyon ellentmondásosak. Először is, a munka tökéletes titoktartás, mint egy nagyon jól sikerült munka, a második és a hanyag gondatlanság, ami úgy néz ki, mint a munka nagyon rosszul.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Búza téren -, és a rekord a villám mágneses mező vonalak

Megdöbbentő, zavarba ejtő, meglepő, nehéz elhinni, de is szemet nyitó hasonlóság

Búza mező - rekord a mágneses mező vonalak által generált villámlás

Közel egy millió amper (ismert iskolai kísérletek - legfeljebb a 20 és 30 Amper)

 

  

Pontosan abban a pillanatban a villám kisülési átfolyó kukorica szára indukált és vezetett (ionizált levegő, koronakisülés) elektromos áram. Ennek köszönhetően szárak és egyéb növényi részek mutathat elektromágneses tulajdonságait.

 

Ez volt az egyik legnagyobb természetes vicc - misztifikáció, ügyes trükk, akkor ez volt az Anyatermészet vicc az egész emberiség meghökkenve több száz, több ezer éve.

 

Az említett elképzelések lehetséges nem ért egyet, is Lehetséges tiltakoznak őket, de lehet, hogy tényleg minden, ami lehetséges, hogy, hogy vele, vagy ellene. Úgynevezett Jerry Cimrman a posztulátum.

 

 

Ha érdekel, lépjen kapcsolatba cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Ez az oldal készült, és minden a tények és elméletek Elhangzott itt nagyon alaposan, és szorosan részletesen vizsgálta kísérletileg

 

Jan Ledecky

 

Ez a sajátos minősége bolond észlelni, hogy a Marcus Tullius Cicero mások hibáit, és felejtsd el a sajátját. 
Az első szabály az intelligens bütyköl, hogy mentse az összes alkatrész. P.Ehrlich
Men született tudatlan, nem hülye. Anyaguk hülye az oktatás. B.Russell
pz