Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-несортирани текстове . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

 

 

         Част 1         Част 2        Част 3        Част 4        Част 5

 

 

 

Не разделени в параграфи, заглавия, поставете връзки, изображения

Забележка: тук, на това място трябва да бъде поставен предварителния вариант на статията, предназначени за печат в популярна научна или професионална вестник. С течение на времето, обаче, от първоначално планираната кратък информационен проучване стана "мамут", която няма да бъде променена, (март 2011 г.). Тя може да служи като хранилище на информация, но и като източник на информация за потенциалните кандидати от номинираните периодични издания. Непрекъснато само в текст само добавя различни връзки и снимки. За по-подробна информация, моля, свържете се с cropcirclesonline (в) Gmail (точка) COM или lightningsymbols (в) Hotmail (точка) COM. На други страници и подстраници на този сайт са отделни парчета информация, обработвани в много по-подробно.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Част 1

 

27-ми Юни 2010, 10:06:35 е започнала да пише

(Завършена през март 2011 г. изписани няколко точки по-късно, за всички, но тя е забележимо подчерта. Късно ще вероятно да се премести заедно в едно, последната част не съществува преди. Но остават на място, защото те се отнасят текста на детектора заедно там. След преместването на ще доведе ги кръстили връзка датата на)

 

За читателите, които се интересуват от въпроса за житните кръгове, най-добре е, че посочения текст от филми, подредени навсякъде в интернет и не се спазват, тяхното наблюдение трябва някои от тях да може да се възстанови за няколко месеца. Едно предимство, но творения са споменати - (понякога) съдържа на броя на въздуха кадри, от които да се оцени състоянието на околните растителност и сравнително далеч от модела, и към околните полета и, за разлика от снимките "артисти", проявяващи своите творения в интернет или публикуване на книги, които са подобни на "безполезни", много често доста внимателно, когато се освободи. Не винаги и не всички, някои от нас най-малко 50% от снимките ни дадат представа за околния пейзаж, който вече може да се счита за достатъчно. Далеч по-добре да се изчака, докато споменатите явления ще бъдат набавени от снимки и сайтове за житните кръгове и се поставя на интернет страницата (копия от публикувани статии ще се появят някои подстраница www.cropcirclesonline.com или www.lightningsymbols.com , както в точната форма на отпечатания текст, но също така се свързва с по-нова версия, главно допълнена с интересни и важни снимки, обясняващи произхода на снимките и как да провежда експерименти.

 

Един от най-добрите структури опции опознавателни нередовно сплескан , лежи на пода не зърно, страници на италианските изследователи Crop Circles. Те ще представят своите страници, без изрязване на снимки, тъй като те са били взети. Също така, те очевидно вече са започнали да осъзнават, че формата на зърно в една и напълно нередовен настаняване , огъване на стебла на земята (поне в периода 2005-2007 г., както и преди). Въпреки, че това може да се дължи на липсата на по-редовни фигури в тези години, в тяхната по-обилно в годините след появата отново облекчи до известна степен в техните усилия. Въпреки, че е необходимо да ги за техния принос, за да разкрие истинския виновник, както и да благодаря на изследователите на Wylatovwa, чиито образи съдържат и чудесно засегнатия район. Между другото, нередовно сплескан , лежи на земята зърно структурата има възможност да снимам и да разгледате 99% от всички хора в света, без да се налага обикновено по-далеч от мили от дома си. Дори и в такива незаконни структури се появяват т. нар. "типични за промяна", проучване в проби, взети от житните кръгове. Flexed и разширени възли (възли), и избухна явления, наречени възли или изгонван кухини. Нещастната празно, че изследователи Crop Circles в опиянението на тайнственост и никога феномен mysteriozity не ...

Но както е споменато, всеки вариант има население от синята планета. Онзи% са имобилизирани или мързеливи лица.

 

Уважаеми човечеството! Така че аз ви пиша отново. Вие се чудя, че все още не е получил нищо от нас? Не е учудващо, че ние също никога не съм не изпраща нищо. Това беше веднъж, в тези древни времена (февруари 2008 г.) започва писмена комуникация, то със сигурност е много по-дълъг от две години. (Публикувано февруари 13, 2011 -. Са завършили третата година Ура добавяне 13 февруари 2012 г. Приет на четвъртата година Това не е нормално.)

 

Бившият задача, но не звучи изобщо: попълва и публикува (в предишните пъти, също е много често използван термин да настигнат и изпреварят), или обратното. Това беше разбити повече, от различни страни, повече или по-малко за практика, но с една цел: да се съборят, може би дори почти пълна, а след това се оставя най-малко една година, за да узреят. Като цяло материалът наистина изглеждаше доста "горещ" дори за експерт-скоро несмилаем, отколкото да се предостави на обществеността само за да представят по такъв суров вид. Много е трудно да се предскаже какво може да последва. Това е всъщност "много задълбочено търсене," широко поле за размисъл и експерименти. Можем да приемем, че може би завинаги. И накрая, той беше оставен в мир в продължение на повече от две години, но това трябва още веднъж, тя е нещо като вдъхновение, казва Болеслав П. (P като супа), то трябва да дойде, това е като ... (Добавете свое собствено).

 

Добавено 18та Юли 2010: Тя изглежда еднакво възможно, че може да се окаже още една година или две ...

 

Между другото, тази година всъщност е точно (добре, всъщност, Lomikar, една година и един ден ...), и основната идея, много кратко изявление, наистина само една абсолютна основа, публикувана, макар и без никаква публичност на страница www.lightningsymbols. COM (вече не е така днес, копие на съобщението ще бъде разположен тук ). Тази дата е вярно, то е само за една година и един ден след началото на изследването (да се обясни). Но дори и това се публикува, въпреки че знаеше, че само няколко души (оценява на до десет). Вижда се, че две uleženíčko всяко добро, например, след като "ефекта на доминото" е на теория преди няколко седмици (пролет - лято 2010) се чува, а днес се смята за един от най-интересната част от цялата теория. Нещо подобно се отнася до теорията на двойни изхвърлянето на същото място в обхвата на най-малко няколко дни, но по-скоро седмица. Е pootevírat авиокомпания археология започва да си много интересни кътчета през 2011 година. Може ли някой да не мисля за нищо точно сега ...

И годините минават, приятели. В началото на 2011 г. да започне věnovati авиация археология, дори книгата е закупен като две книжниците, които имали книга. Някои идея на възможността намесата на археологически реликви и артефакти в структурата на някои форми на терена е съществувала, тъй като в началото на изследването (над линиите в зърното, промени на подземен съпротива и на основния помещение, че всички подземни обекти може да заемаш ръка ...) 2011 - три години след началото на изследването ... Какво е пред нас?

 

Теория на какво? Тук е sděleníčko номер едно (да бъде общо на две и само двете, то ще бъде наистина глина): Всички на така наречените Crop Circles (Crop Circles, житните кръгове) не предизвикани от човека, т.е. тези хора, които направиха (които са, въпреки че че е трудно да се повярва, почти без изключение всички, дори и ако някои от неговите документални филми, посветени житните кръгове в противен случай може да се появи) са създадени от мълнии в областта по време на гръмотевична буря.

 

Както той казва на най-гений на човечеството, theatresand (не напълно точно цитат, но духа е същото): Не сме съгласни с това, ние го Съмнявам се, ние протест срещу него, но това е за почти всичко, с то или срещу него, можем правя.

 

Срещу тази комуникация vzedme (разбира се, изцяло в напразно) на огромна вълна на съпротивата на Crop Circles феномен изследователи, които ще продължат да се борят като лъвове за неговите свръхестествени, плаващи под чинии, извънземни, паранормални явления, царевица разузнаване, мислех процеси на ядрото на Земята, všesvětový, междупланетни celovesmírný причина, безотчетност и неразбираемост. В допълнение на текста (или до в продължение първоначално предназначени кратко статия на все по изключение за повече от три), но те са дори предлагат възможност да разгледа всичко напълно обективно и научно неопровержимо, и тя е просто въпрос дали използвате .

 

Вентилатори и симпатизанти на някоя от съществуващите, както и всякакви други ненаучен обяснения и pavědeckých топ на всички, че те може да се опита да докаже на твърдението, че на всяко място, където той е намерен Оригинални Кръгове Crop има никога не е рано бяха поразени от мълния в областта, или дори, че има е няма общо буря, тъй като областта е засята, до появата на формата не. Преди да се впусне в една сложна и предизвикателна изследвания, те могат да бъдат доста убедително уверя, че тези доказателства, те никога не могат да се получат.

 

Още от самото начало ще бъде дадено една много важен факта, че всички тези усилия и възражения имплантира наистина голям недостатък: на най-интересните факти (практически изследвания на областта и лаборатория потвърди многократно, често дори от на изследователи на Crop Circles феномен, без да знаят нищо) цялата теория е факта, че светкавицата за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета и създаване на самостоятелно - физически формирането форма, или на визуално представяне от които е самостоятелно polehnutím , огъване на стъбла наземни царевица, може да отнеме до няколко седмици, и във всичките му части не се появят в същото време, в зависимост от експозиция (първа среща със снимката), които могат да бъдат изразени като интензивността на действие (повреда в първия етап поради токов удар) на отделните растения, които могат да бъдат засегнати в допълнение към всички други неща, електрически ток, които се само, предизвикани в тях. Той не трябва да бъде един освобождаване от отговорност, а цялата система, включително ръцете на един от нейните последователни зауствания светкавици, които се образуват между различните електромагнитни, електростатични и механична намеса и резонанс. Дъжд с гръмотевици понякога предшества откриването на модели за по-дълъг от два месеца, веднага след като моделът се появява само в изключителни случаи, но може да се случи.

 

Растенията в модела са отслабени, състоянието им е много подобен povadnutí ( вж. ), така сплескан , стъблата се наведе на земята, може да се дължи на отслабването на вторични вредители, което е още по-отслабени. Тъй като сплескан , стъблата се наведе към земята, поради отслабване и намаляване на механични стъбла якост (особено близки до земята, защото корените надолу се движат всички на токсини, които са в тях, създадени чрез електролиза, на по-ниска част на растението по този начин всъщност жертви на успешното развитие на потомството ) не са напукани или счупени на няколко изключения, най-вече на на ръба форми, защото те ще прекъсне след всичко на действие на големи механични сили, сумата на масите на много редове на стъбла, много склонни един към друг и за себе си наведе, до няколко килограма.

 

Ефект на доминото , верижна реакция: веднага след завладяването стръкове зърно са непроменени механична якост и може да издържи дори най-отчетливата vichrům, както и невредим. Въпреки че е била повредена забележим токов удар, в клетките и тъканите им е толкова обширни анатомични и физиологични промени, които се отразяват в значителна степен в техните физични свойства. В същото време, тя е само забележими промени са микроскопични и промени на механичните свойства в обхвата на най-много няколко процента, което е в рамките на допустимите стойности и статистически грешки дори и относително близко съседство завод почти неоткриваеми обективно. Дори леко отклонение от стъбла изправено положение е приблизително в центъра трябва да се използва натиск за десетки грама на см, ниско до земята, толкова повече, и веднага след опрощаване сили връщат незабавно. През следващите дни и седмици, но тези текущи процеси фитопатологични това значително отслабва механична якост, а може би и повече, което е част от пънчето близо до земята. Не всичко на едно и също като на текущата разпределение взе място поради различни случайни фактори много неравномерно, но наоколо в един кръг (може да не е много точна) на изхвърлянето на въздействието на мястото на разстояние на около 10 m например сламки са изложени значителна доза на електроенергия, следващото нещо, но почти неусетно (благодарение корона освобождаване от отговорност ). Най-засегнати и впоследствие ще намали стъбла в средата, и след няколко дни тя ще отиде толкова далеч, че някои от тях не притежават собствено тегло, и постно за относително здравословен, все още изправен. По това време на механичните свойства на растенията, възлиза на около 10% от здравите неповредени растения или по-малко. Бих се отслабва стъбла своята собствена тегло само са запазили, но на сумата на теглото на много други вече, и следователно да започне да се облегне на една страна, почивка на друг, и друг, и изведнъж на цялата плетеница от слама подкрепиха взаимно бавно се плъзга надолу към земята. Можете също могат да участват в значително увеличаване на теглото вследствие на влага, утринна роса или мъгла, десетки тона на хектар. Затова сламки най-вече се наведе, а не счупените, целият процес може да отнеме десетки минути, но много по-кратък или по-дълъг. Тя започна няколко слабите индивиди, но, към които са добавени десетки и стотици други, които все още ще самостоятелни оцелели, така че вид подобен на верижна реакция. Индивидуална свалянето на големи кичури да ги приспадне повече и повече, всички от които се състоят от един върху друг, се създава ситуация, в която D & D или някой от последователите си при никакви обстоятелства не може да имитира. Дали сламки са поставени по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, в зависимост от повече или по-малко шанс и мястото, от където започна полагането. Тя дори може да се случи така, че остриетата на една част от последователна пръстен може да бъде пуснат по посока на противното. Възможно е също така, че поради ефекта на доминото значително прецизира по краищата, които не са точно "naexponovaného" кръг . Също така е възможно, че ефект на доминото често е основна причина групи стъбла, застанали в средата на кръга. В случай, че поставянето на първите пакети от сламки не е прав в средата фигура, групата се смятат средните пакети от стъбла като орбита. Постоянния център е също дължи на някои, като не все още проучени от механична или електромагнитна - електростатично феномен, което се случва точно преди на въздействието на заустванията под влиянието на невъобразимо силен електростатични и електромагнитни сили началото, когато перките са на средата в крайна сметка удари доза енергия като заобикалящата ги среда. Подобно явление може да се обясни отчасти с механични или електростатични сили относно момента причинява остриетата да временно създаде нещо като един лъч с диаметър на около метър, и сламки, намиращи се вътре не засегнати като много като на лопатките на обиколката (подобно на екраниран електрически кабел). Въздействието на висока интензивност перпендикулярна инерция по-горе пропуска механично растения точно в центъра на въздействието толкова интензивно, както и в околностите му. Може да бъде поради факта, че посоката на механично действие на налягане вълни точно в точката на удара е точно перпендикулярно, и въпреки че има има на най-големите растения мощност на нейното въздействие се не трябва да бъде толкова наклонена на една страна на известно разстояние на въздействие сайт, където само посока на налягането вълни са сравнени със земята.

 

Друга задача за Кръгове изследователи култури: Фотография модел, тъй като откриването му, от едно място с приблизително седмични интервали до прибирането на реколтата, или известно време след това. Ако случайно нещо подобно вече е съществувал, той щеше да е добре, но след изучаване на хиляди онлайн и в литературните наличните снимки на различни "местопрестъплението" за съжаление нямаме друг избор освен да се посочи обратното. Всъщност, ако някой има подобен набор на притежаваните снимки, със сигурност това би много похвали. Би било лесно да се види, че отправна точка все повече, възникващи по-и по- плоска , сламки, лежи на пода пространство, този път само много неравномерно. Те ще следват посоката на трамвайни линии и често се появява в близост до центъра čtvrtzávitů или някои "по-от čtvrtzávitů". Ние можем да бъдем доволни само спорадично възникващи снимки от някои от места житните кръгове, предимно различни автори, взети по различно време. (foto - Италия + Google и др.)

 

Много често картина се потвърждава от други относително често срещани феномен в областта на зърнени засегнати от зауствания на електроенергия мълния - най-засегнати от растенията са изложени на най-голямо разстояние от релсите след трактора, които бяха ударени от удари, идващи от двете страни. Това е интересно, че в различни области се понякога представят две такива случаи на "взаимно намеса", понякога между чифт песни на трактор в средата на пистата (2,5 - 3 m), понякога в средата между на разстояние такси - около на 20 метра. Други електроенергия значително променени и увредената зона често е най-горещото, на около 10 м от пистата на границата на наказателното поле към вътрешността, където всички най-актуалната nasčítaly заедно. Нещо подобно се случва в снимка от Анкона малко по-нататък в текста. Те ще бъдат разположени тук снимки на всички подобни случаи. Първо, те могат да бъдат намерени в снимките на житните кръгове в техния район и съседни и далечни полета, но ако някога се появят тези области в снимки Crop Circles. Пряко безкраен източник е подобен снимки от Google Earth , както и всички други налични източници на въздушни фотографии (въздушните археолозите могат да ловуват в архивите). Разбира се, че е възможно да се намери и улови подобни примери настаняване , огъване стъблата на земята във всяка област, че е бил ударен от мълния. Постепенно, но също така и на много други страниците на този сайт ще бъдат разположени всички примери, посочени опции. Житните кръгове и само се нарежда на Google са готови. Последният случай - може би сред около 18 000 снимки, които са били събрани само за първите три години на наблюдения и изследвания, 2008-2010, "нещо" находки. Това са снимки на посевите с dokladovanými светкавици. (nákres или снимка или и двете)

 

Житните кръгове - търсене на истината за истината , време 1:09:53 горния десен модел - ярки области - класическа настаняване , огъване на стъблата на приземния царевица след светкавицата, без намесата на правилна форма. Ляво на фигурата в дясно и долу - тъмен зелени зони - места, които също са засегнати, но все още не е плоска , стъбла лежат на земята, узряват по-бавно и в бъдеще polehnout (огъват стъблата на земята). Повече подробности ще намерите на страници и подменюта Хронология

 

Анкона двайсет и деветата Юни 2008 г. Италия

Качвайки се на границата на наказателното поле, но също така определени от трамвайни линии, дори и чрез формата е много ясно да видим последиците от конвенционалните изхвърлянето на мълния в полето, и преминаването му чрез индукция и колежи в близост до тях. Ако не се намира на място, форма и много прилича на всяка друга област, след като мълния, без правилна форма (но обикновено в продължение на няколко дни, или дори по-късно). Места с растения, най-силно засегнати от електричество и най-очевидно polehlým , стъблата се наведе до земята доста точно следват посоката на пистата, през които минава най-често в близост до най-голямото количество енергия. Най-много енергия е повреден зърно в близост до пистите, където трактора завои, много често точно в центъра на трактора квадрант крива (интеграл, натрупва има най-голямо количество електроенергия). Ако някъде в областта изглежда случайна "повече от čtvrtzávit" най-точно тя е най-силно засегнати от зърно и е подобна на ситуацията, в която песните се събират.

 

(2010 между Kostomlaty и каменни стоки, желязо жребец правилната посока KZ, + нещо от Англия, LP, Google Maps, тя е там)

Много зависи от времето, което е изтекло от първите признаци на настаняване , огъване стъблата на земята

 

Една интересна аналогия, споменава няколко пъти в текста и на много други сайтове, като модел в сравнение чувствителния слой halogenostříbrného класически фотографски материали. Веднага след преминаване на електрически ток и ефекта на механични сили, IR радиация, незначителни механични повреди, причинени от внезапното накланяне на растения и връщането им обратно. Всички, предизвикани от електрически и механични ефекти от мълния по освобождаване от отговорност се случва и с фотографски материал за създаване на латентна модел - невидим. Първо на настоящите растения пасаж отслабване и повреждане на клетките и тъканите, като електролиза, неговите продукти при горене. Може би топлинни ефекти на електрически ток преминава през, но далеч по-малко вероятно (както е обяснено тук ). Благодарение на огромни процеси инерционни в растенията се появява визуално registrovatelným промени и ефекти ( настаняване , огъване на стъбла от растения на земята и след това огъване и разширяване възли в повече или по-малко успешно си опит отново-издигне на влияние geotropismu) да продължение на много дни. Също така, поради факта, че общата мощност по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета и огромен (engl.: огромен) електрически ток разпространението много неравномерно сред многото милиони растения, най-вече напълно умират само няколко процента (до 10%, което е визуално почти незабележими). Кой след гръмотевична изглежда той, придружаващ снимката в секунда. Предлага възможност за сравнение с животни, които от мълния приличат на придружаващия снимка в секунда

 

За забавление (за вземащите кръг, но също така и много силно предупреждение): това само ще изглежда наистина отговарят кръга ръководители, кръг-мейкъри или hoaxerů с кои кръгове в нивите наистина прави - това ще бъде тяхната първа и в момента само последен контакт един с друг ... (Ръкостискане?)

 

Добавено ноември 2011 г. ----------------------------------------------- ----------------------

 

Дума за кръг вземащите:

 

Уважаеми!

 

Благодаря ви много за всичките си усилия за усилията, с които се възползваха опит да се обясни на дейността, с която години никой не искаше да докладва, и затова са решили да вземат това тежко бреме на плещите си. Напоследък тя започва да изглежда вярно и истинският автор, доколкото, макар и първоначално много срамежлива наистина, но в крайна сметка, като се започне с работата си, съобщава в стил:

 

"Ние правим малко тук и там, но обикновено много рядко наистина, ние може да предложи нещо ..."

За пример (може би) есента на 2011 г. Пардубице, но те все още не са напълно непотвърдена и в крайна сметка не може да потвърди.

 

Ето защо, мили кръг вземащите, наистина никога не е бил по-добър на терена. В областта на зърно, а никога не би наистина не е имал един от присъстващите, които не трябваше да има. Има принадлежи само на селскостопанските работници и техните помощници, или селскостопанската наука - изследователи. С цялото ми уважение, наистина никога не сте били, не са и не ще.

 

Ето защо, мили кръг вземащите, наистина никога не е бил по-добър на терена. В областта на зърно Никога не съм имал нито един подарък, които са имали никаква работа там. Има принадлежи само на селскостопанските работници и техните помощници, или селскостопанската наука - изследователи. Предимно хора, които са в областта на извършване на нещо полезно. Преди всичко, само и само разумни хора. С цялото ми уважение, наистина никога не сте били, не са и не ще. Не само наистина не е един от тези хора, които са в областта на извършване на нещо полезно, защото, както се казва, за унция на здравия разум или ярко.

 

В някои много редки случаи, може би дори част от усилията е финансиран от източници военни или разузнавателни служби, или много повече от тези услуги се колебливо преследва нещо подобно. Основната задача на всяка тайна служба винаги е била, е и ще бъде създаването на дезинформация с цел борба с всеки вътрешен или външен враг. Те го използвате, за да се подиграват или съблазняване песни често само твърди враг, но много често и да отклони вниманието от собствената си некомпетентност. Често дори не знае кой всъщност не е враг, срещу когото се бори толкова усилено. В този случай, повечето са убедени, че те се борят срещу чужди тайни служби, което е успешен, но самоличността му, преди да ги успешно прикрива. Това важи и за случая, описан тук. Понякога дори може да се случи така, че някои компоненти на тайните служби на една държава, работещи в най-строга тайна, много години се бори срещу другите компоненти на тайните служби на една и съща държава, които работят в още по-силно тайна. Но нищо не се случва, е бездънна джоба на данъкоплатеца. Може би най-вече защото тя винаги е пълен с дупки. По всяка вероятност, но дейността по всяко време в миналото, днес и в бъдеще, е и ще бъде напълно безполезен.

 

Забележка - комуникация до сега, разбира се, особено тези, свързани Circle-ръководители, които действително отиде на полето понякога правят нещо. Такива, но в действителност това е просто наистина малък процент, особено с камери и фоторепортери в гърба (т.е. пари, а преди всичко за собственото си видимост). В повечето случаи, в действителност никога не е бил на терена, просто се опитвате да влезете zvými празнословие за действията на някой друг. Въпреки че, разбира се, много често само за пари и собствената си видимост. Това е в действителност само така наречените самостоятелно обявяват кръг създателите. Има действително много повече от 99% от всички в света някога е съществувал. В повечето случаи, много рядко се отклонила от масата си в кръчмата за повече от няколко метра, когато след подходящо количество на консумираните напитки, всичко първоначално мислех. Такава дейност не е толкова безполезно, колкото глупаво. Ето защо би било възможно от технологична гледна точка Преглед на кръга вземащите цял свят, разделен на безсмислено и глупаво. В някои случаи, дори глупави са станали безполезни (популяризиран нас момчетата), защото те вече не са само с глупости така опиянен, че той дори отидох в областта да има модел зареди. Но това е безполезна дейност, в техния случай би било напълно достатъчно, ако позицията оставаше ням.

 

Обявяването или парола "Circle-производители от цял ​​свят, съединявайте се!" Но вероятно никога не наложи по-голяма степен, и ще бъде най-добре да заявя, че кръг ръководители в света, винаги са били, са и ще бъдат безполезни и глупави. Обърка плавателният съд е някой, който е в всяка среща в областта без никакво колебание на място веднага и абсолютно безмилостно убит.

 

Дори и преди да ги най-накрая и напълно кажем сбогом завинаги, че е възможно да се позове на комуникационните чужденци, които имат реч с CM доста общо.

 

Вашият

 

Освобождаване от отговорност на мълнии (Светкавица Shock)

 

Когато среща с вас винаги готов, да си стиснем ръцете с вас, в което той винаги владее толкова много власт, за да могат да се движат електрически локомотив разстояние на няколко хиляди километра до няколко стотин хиляди мили.

 

Може би дори в крайна сметка, когато човек не успя да разполагат с парола,

"Кръг Maker от всички страни, Майната ти!"

 

Howgh.

 

Край вмъкнат текст през ноември 2011 г. --------------------------------------------- --------

 

Един много интересен ефект може да се наблюдава много по-рано, няколко дни преди polehnutím , огъване на стебла на земята, доколкото се наблюдават само при ечемик, други зърнени култури, вероятно няма да се появят толкова много. Растенията са "глави" (или ушите най-горните листа), са били засегнати от електроенергия от мълнии и други ефективни го придружава, и в рамките на няколко дни до седмица Polehňa , наведе стебла на земята. Понякога може би дори и час, да речем на следващия ден, това зависи от интензивността на интервенцията. Polehnout огъвайте, стъблата на земята, те могат да се засадят в близост до тях, по-малко засегнати, отново, но преди тази първа "наклонена глава". Нещо като на здравословен ечемик завод в тези етапи на развитие (ješmen пролетта, периода от началото до края на май, точно преди vymetením и след това), когато тя е все още зелена като растенията в снимката никога, изпълнена, в хоризонтално положение (перпендикулярна на вертикалната острието на) те ще получат не ечемик nezasaženého ушите, докато само преди падежа (фаза на растеж точно преди шестдесет и девет), много ясно, когато растенията започват да пожълтяват или са вече безопасно жълто.

 

Описаното явление е вероятно на други зърнени култури (пшеница, ръж, тритикале) във връзка с конституцията не показва на кочан, или не достатъчно далеч, но листата трябва да се наблюдават mohl.mohl.

 

Забележка: въртене на ухото на земята Belong процеса на узряване пшеница, ръж и ечемик или подобни или производно зърнени култури абсолютно неразделно, той е един феномен, в който на (вероятно) участва както непрекъснато голяма механична стрес край на кочан стволови връзка, двете природни и други морфологични промени по време на съзряването. Вие лесно може да проверите, но все още не са изпълнени. Това се отнася дори и през есента на 2011. Ще бъдат преразгледани. В мотивите се основава на факта, че например ечемик стволови е толкова малко трудно, че на малката механична стрес се увеличава на стволови близо на ушите или повреда (povadnutí) цели растения с ушите започват да забележимо стреля надолу много по-рано, отколкото ще бъде по време на естествената им растеж и развитие. Обратно пшеница се характеризира произтичат точно под кочан толкова силен и фирма, която ще се превърне бич по време на съзряването не може да се случи, ако го nenapomáhaly природен анатомични, физиологични или морфологични промени. (photo)

 

31.7.2010: други оценки - не изключи, че някои от житните кръгове са създадени от повтаряща се светкавица освобождаване от отговорност на същото място - първи път ще бъде точно както předexpozice (отново, какво сходство със снимки, колко пъти вече!), И една значителна част на полето е само отслабва, но не сплесканите стръкове са сгънати на земята, може би само от време на време. Само втори освобождаване от отговорност strefuje (значително по-чувствителни към механични въздействия), който лесно създава форма като кръг, и то почти веднага, в рамките на част от секундата. Идеята датира от 2008 г., датата е единственият път своята регистрация тук

 

В следния текст (но най-вече на други подстраници) ще бъдат или са вече някои от тези данни, много рафинирани, тук само за кратко. Електростатично поле е създаден точно преди, по време и непосредствено след завладяването светкавица е огромна (на английски: огромен). Електромагнитното поле се създава, когато мълния освобождаване от отговорност е огромна (на английски: огромен). Механична сила от мълния освобождаване от отговорност е огромна (на английски: огромен). Всички тези стойности са от порядъка на най-малко един милион милиарда пъти, но повече от всичко, човек е в състояние да създадат в лабораторни условия и в промишлеността. Нищо подобно не е дори и намек може да се приготви дори и в nejohromnějších (на английски: огромен) растения на света. Може би само за сравнение: по време на разтоварване (only!) средно светкавица, която продължава от 100 до 150 милионни части от секундата над земята и под земята излъчва енергия към които на дълъг и натоварен товарен влак (хиляди тонове) пропусна няколко десетки километри, и пълни натоварени камион (десетки тонове) на стотици хиляди километри. В случай на настаняване , огъване лопатки към земята няколко десетки до стотици квадратни метра с стотици зърно трансфер на кг на разстояние от десетки сантиметра материал, дори и без всякакъв транспорт от място на място ...

 

Подробен анализ на вълновата форма на мълния освобождаване от отговорност може да се определи, че най-значителна част от енергията, която се разсейва по време на нея се прехвърля с течение на времето не по-висока от 10 микросекунди. Текущи рампа стръмността на кривата е между 30 хил. (първият РС) до 200 хил. (някои последващо РС) ампера на микросекунда

(pic - norm), Кратко описание

 

Получените данни се отнасят до заустването средните Светкавица (пикова сила на тока на хиляди ампери 10-30). Ако приемем, че другаде в електрическо инженерство практика, на истинската пропорция, че на прехвърлят енергия е пропорционална на квадрата на тока (въпреки че има е краен случай и може да се прилага различни случайни правила), след това на енергия на тези проблясъци (и в трите случая това е така наречената положителна мълния, които са значително по-силни и падане дори много мили от буреносен облак, често без дъжд, като "гръм от ясно небе", "гръм от ясно небе"), която са измерени 6.8.2010 близо до село Morkovice Slížany (115000 ампера, около 10:39, в близост до друг 133,000 ампера, времето от около 10:40 часа), или по-малко от километър над северния край на Аустерлиц, около 10:40 CEST, 219000 ампера, може би дори ще влака обиколи света няколко пъти ...

 

Забележка: посещаваното място (Аустерлиц), документирани. Се наблюдават известни промени в растителен материал (царевица), но вече не е незначителен в сравнение с това, което се е случило по полето. За да има за настаняване , огъване стъбла от растения на земята, той щеше да мълния удари така наречения "зелен нагоре", когато има частична щета и тъканите прекъсване meristémových, които с течение на времето е отразено в смущения в растежа. През август растенията вече доста време след етап на зрялост и ръст на производството височина приключи, растеж меристерми вече е активна и техните клетки не се размножават, е просто зреене. Това е може би един vysokovzrůstnou края разнообразие (конски зъб?) Nezkoumáno подробно. Но това трябва да се подчертае отново, дори ако описаната ситуация възникна по-рано и растенията са били, да речем, само на половин височина, веднага след опрощаване на мълния биха били наблюдавани почти нищо, въпреки че над поле, за да поставят реални и истински фойерверки.

 

Важно е да се реализира огромна инерция на растителните процеси. Аз зърно, което е най-бързо убит напълно (електроенергия, химикали), а не в първите дни почти невъзможно да се разграничат от жив царевица стои в непосредствена близост. Той със сигурност ще бъде възможно да се докаже само, че вече не показва обмяната на веществата. Само след няколко дни ще изчезнат, и след няколко седмици ще буквално се разпада на прах. Но това не е Кръгове съдебна култура, които работят най-вече с жито отслабва. Един пример за тази ситуация плевели или нежелани растения в продължение на няколко дни след прилагане на хербициди - като че ли на пръв поглед нищо, макар че обективно растения са вече мъртви и напълно безопасно, без никаква следа от метаболизма, а тя със сигурност ще бъде факт обективно установими, но които , когато пътувате в областите дърпа химическа лаборатория ...

 

Подобен случай заловен - това е на гръмотевична за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета в пожарен кран и общата смъртност зърно само в области, непосредствено над метална тръба съхранява под земята. Колко дълго ще качват цвете във ваза, за да изглежда като жива? (Безсмъртниче завинаги)

 

Добавено октомври 2011 г.:

Като пример на бавни процеси по време на растение може да служи пожълтяване на трева в Пардубице конни надбягвания през есента на 2011 - както е отбелязано, прилагането на хербициди трябваше да бъде най-малко една седмица преди пожълтяване. Между другото, това е възможно, че дори и там беше попадение на мълния в тревата, някои малка буря есента. Тя може да бъде повече от един месец преди пожълтяване трева. Това ще бъде необходимо да се поиска метеоролозите. Ако наистина има някакви гръмотевични настъпили зауствания, състезателни работници са го забелязали, дори когато те не стоят до него, за щастие за тях. Той дори може да напусне някои ефекти върху няколко дървета, намиращи се там (паднали клони, хит на багажника). Хербициди са наблюдавани. Въпросът е наистина интересно за всички, тя е създадена специална страница. Ако наистина са мълнии, трева в крайна сметка напълно да загине, но вместо това може да бъдат засети отново без проблеми. Вижте страницата Пардубице .

 

Защо на изследователи феномен Кръгове Crop очевидно не се искат да постави тези факти в контекст, а на място много често се случва на броя на много интересни явления, които могат да бъдат абсолютно всички, без изключение, и на придружаващите явления, произтичащи време и след мълнии ?

 

Неизправности - неизправност на електронните устройства - остава статична.

 

Компас - например, LI (R) M Светкавица индуцирана (остатъчен) Магнетизъм ( Google ). Друг пример в Uman : мълния, за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета , стр. 7 (модерната епоха)

... "Първи разряд на мълния измерване на ток извършват Pockels (1897, 1898, 1900) в Германия. Учи предизвикана остатъчния магнетизъм в базалт поради наблизо мълния по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, получени от очакваната интензивност на такъв ток" ...

(Забележка автомобили -. Така, че от 1900, изследователите са работи в полетата и около над базалтова скала с компас и магнитометър, и не се изненадвайте, че на места, където тя наскоро порази от мълния, отклонението от на нормалното магнитно поле е достатъчно да. Просто се чудех ...)

 

Мъртви животни, насекоми - убити от токов удар, в случай на насекомите, понякога може да бъде по-индуцирания ток. Как мъртви насекоми върху растенията, но не всички, са били открити, когато житните кръгове и като цяло плоска , лежащ на земята зърно? Обективно погледнато, през пролетта и лятото, насекомите се срещат навсякъде. Това е така, защото в почти всички случаи имат достатъчно дълго, за нещо, когато светкавица удари, нещо, което всички насекоми или диск в нелегалност (предстоящо буря, вятър, дъжд), или просто да издухат (силен вятър), или флъш. Мъртви насекоми по този начин само в много редки случаи, когато не е имало толкова много единствено явление, при което е светкавица от ясно небе. (Ис. По време на посещенията на няколко стотици места, където мълния порази областта в годините 2008 - 2010 г., е мястото, където е имало и мъртви насекоми, открива само веднъж. Но макар че това е случай, при който няма нужда изобщо да се съмнява за възможна причина за тяхното състояние. Всеки екземпляр, уловен насекоми доза от енергията, получена поне няколко джаула, може би дори повече от това. Но растения, на която се намира летището, вероятно не напълно убити.

 

Частици от желязо и железен оксид в почвата, може би дори на стъбло, ухо и зърна: пиролитичен катодна намаляване на частиците може да бъде частично разтопено. Според излагане магнетизъм, който наистина не е невъзможно, като се има предвид какво се случва. Откривателите но никога не е убедително да обосноват как техният магнетизъм твърдяна или да ги измерим. Между другото, аз наистина не се нуждаят от да търсите за произход на meteoritic желязо, в самия земеделски земи се дължи на естественото съдържание в един хектар, а само до дълбочина от 10 см, съдържащи 7,500 до 10,000 тона. Ако земеделските земи в някакъв момент ще изложен дори за момент температура от около 30 хиляди градуса по Целзий и електрически течения понякога над петстотин хиляди ампера, някои разтопено частици желязо в нея са склонни да се намери. Нищо и никой не се опитаме да направим нещо подобно в лабораторията, някои постигнатите резултати със сигурност е много по-ниски температури и течения. Следния експеримент е извършена, докато земеделската земя, но може да служи като демонстрация демонстрации. Снимката е чист железен оксид утаяват от разтвор на железен хлорид, амоняк, измива и изсушава. Левицата в първоначалното състояние и надясно (това е една и съща проба преди и след експеримента) след многократно излагане на искра интензивността на 0,03 J, 2500 V, в непосредствена близост до (по-малко от милиметър). Промяна в цвета може да се дължи частично намаление, разлагане или променящите се промени, но все още близо nezkoumáno. Размерът на Fe2O3 е приблизително 0,3 грама и искри са няколко десетки. Опит е лесно доказуем и повторяеми по всяко време. Освобождаване от отговорност за енергия, използвана в експеримента, е около 10 12 пъти по-малко енергия, отколкото средната светкавица (хиляда милиарда евро или един милион милион пъти по-малко). Можете ли да си представите, че дори "малко" по-силни сътресения, отколкото в описания експеримент (1000x, 10000 пъти) ще бъде избран среда значително извършил обширни количествени и качествени промени. Fe е в земеделските почви, съдържащи еквивалент на малко над 3%, най-вече като хидратирани окиси.

 

На честотата на различни токсини и вредни химикали (въпреки че посетителите на житните кръгове никога не са реализирани, но техните свидетелства и опит не може да нека всеки токсиколог в най-малкото съмнение, и трябва следователно ги като внимателно като е възможно да уведомява) - Много от посетителите описват класическите симптоми отравяне или излагане на химикали халюциногенни вещества - последица от преминаването на дейности и огромно количество енергия в земните недра, която е в състояние да конвертирате стотици килограми представят там първоначално напълно безвредни натурални съставки в много опасни химикали. Електролиза, температура, налягане, пиролиза, високо налягане, висока температура дисоциация, термични процеси, комбинации от тях, както и много други последващи процеси. Място може да има значително завишени количества от тези химикали се проявяват главно:

Въглероден диоксид CO2 (летална концентрация от около 20% във въздуха), Въглероден оксид CO (летална концентрация във въздуха малко над 0,2%), циановодород или цианид (LD приблизително 300 mg). Да бъдат определени. В допълнение към трите изброени примери, но може да съществуват хиляди други много опасни химикали. Може да възникне чрез процесите, изброени само от това, което иначе е съвсем естествено се намират в почвата в напълно безвреден начин. На случаен принцип, можем да споменем например органични.

 

Твърдението, все още не е експериментално проверени, това е само и само предположение. Всеки би искал да кажа, че няма нищо подобно не се случи и не се намери, те може да се опитат да го докажа всяка форма в бъдеще. Тъй като това е много сериозно твърдение, ще бъдат добавени с течение на времето в детайлно отравяне симптоми, изброени по-горе три химикала (някои страници вече са в списъка). По-голямата част от тях са описани като различни впечатления, чувства, идеи и възприятия, или дори халюцинации житните кръгове посетители през годините на местата на цифрите свидетели документирани. Пример - метален вкус в устата - типичен пример за цианидно отравяне, но също така и редица други изключително опасни отрови. Cyanide (в случай на водороден цианид HCN) са избрани като най-типичният случай най-вече защото всички три компонента - H, C, и N, в място доста безспорно без съмнение са момента, и на мълния освобождаване от отговорност и енергията си вероятно не ще особено голям Проблемът е да свържете точките ("пекат в естествена подземна автоклав"). Посетители житните кръгове, следователно, може би един от много рядка група от хора, един вид бели врани, които са били в състояние да споделя с някого за чувствата си след отравяне с цианид. -Голямата част от хората, които са били в нетрезво състояние, когато цианидни йони, не е да бъдат споделени с някого за чувствата си, почти никога не е много повече време от няколко секунди до две минути.

 

публикувано ноември 2011 г.

Според някои сметки, местоположението на житните кръгове от време на време се срещат хора, които "помиришат на земята" (както е описано в "акция бара Клара" или нещо подобно). Това е може би хора, които се опитват да са работили като канарче в клетка на дъното на ямата. (Червено джудже Series 8 еп 4 - Касандра)

 

Въглероден окис и въглероден двуокис представлява определена съвкупност от токсични химикали, които в някои случаи могат да произвеждат дори и по време на посещенията на разузнавателни кръгове култури на място в продължение на много дни след мълнии. В дълбоко под земята под оран да намерите разнообразие от дървени елементи - част от оригиналните сгради, паднали дървета коренови системи, лагери, хумус или торф. Всеки един от тези елементи могат да бъдат запалена от мълния пасаж, дори и в състояние на много висока влажност, и изгори (пуша) брой на ден, като купчината по време на производството на дървени въглища, без в състояние на страната обаче показа значително и се наблюдава. Нещо вероятно биха могли да бъдат открити с термовизионни камери, които също така със сигурност ще разкрила много топлина, разпръснати под земята само като енергия преминаване на електрически ток. Термовизионни камери (термография) в обекти на житните кръгове никога не са били използвани, така че, скъпи изследователи, през следващите години с вкус на! Това е много добро наблюдение метод, наречен distantní, така че наблюдателят не може да бъде издадена за всички потенциални опасности, които могат да присъстват на сайта. За бедните изследователи ще бъде някъде на уебсайта да се намери един доста подробен описание как да използвате един много прост и евтин фотоапарат (<2000 CZK) като на топлинна камера (> 100 000 CZK), с които тя е възможно да се идентифицират най-малко дори излишната топлина се съхранява подземен в Следователно преминаването на електрическия ток.

 

Добавяне есента на 2011 г.: аномалия на местата на житните кръгове са описани на двигатели на повреди на автомобили в близост до тях, може би дори самолети, които се движат над тях. Двигатели както за своята дейност, при която се използват редица електронни устройства, които могат да бъдат засегнати от статично електричество и остатъчна индукция, както е описано на друго място. Статичното електричество може да се отрази пряко и функционирането на системата за запалване. Статичното електричество, което може да бъде след такива изхвърляния време на гръмотевични съхранява под земята, тя не е само ebonitových пръчки, че някой потърка лисича опашка, Ник Картър, може да има действително се съхранява под формата на електрически заряд на кондензатор изолиран случаен естествен високоефективен диелектрик ( някои камъни) се срещат много киловатчаса (мегаджаули). В конвенционалните кондензатори в устройствата се съхраняват най-малко milijoulů, рядко малко повече. Друга възможна причина за провала на двигатели с вътрешно горене в описаните места може да бъде фактът, че там не представлява количеството на кислород момента във въздуха, други, които изискват безаварийна експлоатация. Намаляване на процента на кислород може също да причини смущения, работещи с други устройства, присъстващи на място, а именно човешки и животински организми. Такива нарушения са също често е описано. Както и в много подобни случаи на този сайт, че е (само), най-вече (много) образовани предполагам.

 

Почти всеки група (тук plůží lemra като някой, тези групи!) Или човек, който е на интернет или в книга и се опита да даде на малки кръгове Crop феномен, отделя най-малко една уеб страница или глава на "необясними" показва в намирането , с абсолютно никакви изключения, абсолютно всички тези на пръв поглед необясними явления могат да бъдат обяснени чрез действието на изключително интензивни електрически разряди в близост до мястото на откриването Не след дълго, както и излагане на изключително силни електростатични и електромагнитни импулси, което е на гръмотевична за освобождаване от отговорност.

Вижте аномалия .

 

Друга глава от "необясними явления" по отношение на Кръгове изследователи култури "аномалии зърно", че все още, но ще бъдат оставени настрана. Например в случай на изкривени и разширена възли е напълно нормална реакция отслабва и в крайна сметка сплескан , растения, лежащи на земята, така че наистина всякакви аномалии не виждам възли .

 

Дори светлините може би трябва да се обясни с остатъчните ефекти от статично електричество и други енергийни подземен - зауствания, Илия огъня искри. В сутерена в настоящите органични вещества могат да възникнат и някои еквивалентни газове кал, CO, H 2 , O 3 , тъй като има някои от тези силно йонизирани атоми и молекули. Мистериозни светлини, но това ще бъде най-добре да се оставят твърде претенциозни въображението на наблюдателите, или сравнително лесно проверими факт, че значителен процент от тях наистина може да бъде "под влияние" (от които само частично своя вина). Разположението на всеки може да се намери сред други подобни химични съединения ( вж. ), че мозъците им могат да работят по съвсем различен "механизъм" от нормалното, така че няма нужда да се чудя, че в някои случаи, за да видите неща, които нямат нищо избягва.

 

Често има съображения относно възможността за излагане на кълбовидна мълния, кръг аналогия - топки са наистина правилното предложение. Реалността е много вероятно да бъде много по-просто, наличието на кълбовидна мълния на място явно не е изобщо е необходимо. Всъщност това е доста вероятно само един от традиционните, често се използва от слепи алеи на човечеството, докато се опитва да "обясни необяснимото необяснимо." Mmimozemšťané вероятно ще бъде в състояние да каже много.

 

За някои, макар и много редки условията, описани в десетки сайтове и стотици уеб сайтове, вероятните Кръгове Crop създава флаш. Всички сили от една точка и бар перпендикулярно източник инцидент в кръгови вълни, разпространяващи се по повърхността, на която тя в крайна сметка. Такава повърхност обикновено е на фазовата граница. Повърхностно царевична нива във височина, които постигат стръкове зърно, може да се разглежда като много тясно сближаване на фазата интерфейс. Те тичат след него като вълни на водата. (Youtube - ветровото вълнение), както и на въздействието на всяко тяло във водата създава на кръгова вълна, и няколко органа създава намеса на кръгови вълни, на въздействието на няколко ръце на същото освобождаване от отговорност мълния на малка дистанция един от друг, в същото време или в интервали от десетки на стотици милисекунди създава ивица зърно кръгла намеса вълна, в която бекас, и по този начин те могат да се определят следващите разряди, които заедно могат да образуват резонанс и намеса. Ток последващото изхвърляне се поддържа основно за временни конструкции склонни зърно до няколко хиляди пъти по-малко съпротивление от царевица изправен, завъртете между тях създава повече точки за контакт и са много по-трудно натиснат заедно. Форма на временна структура, като симулиране на кръгове във водата, така че растенията, които те съдържат, ще получат много по-високо количество енергия, достигащо последващото изхвърляне. Веднага след опрощаване на механични импулси, а от собствената си завръщане напълно в първоначалното му положение гъвкавост. "Picture", който по този начин е създадена за тях, защото те са mnhem повреден повече от растения в непосредствена близост до тях, тя е абсолютно невидима, скрито. Им щети се увеличава с течение на времето се дължи на растеж маршове, които се провеждат там, и дебне непрекъснато отслаби докато накрая Polehňa , изкривени стебла на земята. Това просто се случва да притежава редовно видимост, но също така и всяка неправилна форма. Въпросът е или ще бъде много по-подробно на други страници на вашия сайт, като Хронология и подстраници.

 

Добавено есента на 2011 г.:

Поради специфичните свойства на ечемик понякога може да станат видими модели преди polehnutím , огъване на стебла на земята, какъвто е случаят модел на ... (foto), В която остриета са напълно плоска , сламки, лежащи на земята на земята, все още стои почти право нагоре. Модела се вижда, главно поради наклона на ухото и листа на флага в напълно различна позиция на околните растения. Това всъщност е известна аналогия или форма povadnutí и настаняване , огъване стъбла земята е само форма povadnutí, страната се смята за фундаментално повредени и така отслабва (увехнат) растения. Също така, тя може да действа като чист лист флаг (foto), Вероятно и в други зърнени култури. Описан поведение скок е наистина само специалност ечемик. Много по-подробно ще се върне на място хронология и др. Това не е единичен случай на житните кръгове, когато ечемик, които по подобен начин са запазени, но това е по-скоро изключение, през дългата история на житните кръгове за около последните 30 години се състоя само няколко подобни. Ечемикът е по същия начин, но вероятно могат да поддържат много често, особено в периода от май до юни. Но може би особено в периода непосредствено преди и след изтласкване - пролетен ечемик около средата на май. Нищо не пречи в това отношение е статистически значим брой на допълнителни наблюдения, че NEN, но не само необходими редовни модели. Също така е просто невъзможно, че моделите в ечемик обикновено открива твърде късно, след настаняване , огъване на стебла на земята, но в действителност възможно да се намери малко по-рано. Възможно е също така, че в повечето случаи терминът "повратна обикновен скок" в действителност толкова кратко, че не е възможно да се регистрират. Значително по-дълъг период от време може да се вземе само в редки случаи и с помощта на всяко друго въздействие, като повърхностното напрежение на водата , който помага на стъблата стоят за дълго време.

 

Това е може би повече от 99% сигурни, стъбла в посочените цифри, които по-късно Polehla , сламки се наведе до земята, както във всеки друг случай, снимки на по-късен етап, но Няма страници, изследователи Crop Circles никога не се появи. И защо, когато те вече са "Готово". И все пак, дори и след повече от 30 години на изследвания, те не, те следват сюжет, който започна често в продължение на няколко месеца, преди да дойде да стреля, и продължава в продължение на няколко месеца след прибиране на реколтата, докато след нея, и което е още по стрелба, все още е да се открие наличието на промените, случващи се почти всеки ден. Дори една снимка на седмица ще бъде достатъчно. Може би, но чувам някой посетител "на народа" този модел посещаваните и снимани по-късно.

 

Vortex пръстен често възниква след конвенционална експлозия (foto) Над земята или във въздуха след ядрена абсолютно винаги, и често вероятно може да създаде няколко секунди, след като мълния, като се има предвид какво се случва след механично състояние. Веднага след завладяването на мястото на удара може да варира вихър пръстен на диаметър от няколко метра до десетки метра, който съдържа голямо количество електрически заряд, и в определени моменти могат да се "отпечатва" на структурата под него (зърно). Пръстените могат да се движат няколко в непосредствена близост, таксата да добавите и изважда. Според формата на някои цифри би било за някои от тях може да бъде сравнително сложен набор от вихрови пръстени, движейки се над земята в различни посоки, някои части от които се появяват в определени моменти в структурата на зърно. Може да бъде наклонена под различни ъгли.

 

Тя все още е само теоретична внимание. Така че някои страници, които със сигурност ще бъде пълен. Vortex пръстен се наблюдава много често веднага след няколко експлозии. (foto) На мястото, където отива на мълния по освобождаване от отговорност, е процес, много подобен на експлозия. Всъщност, много малко наблюдатели от такова място ще остави на крак. Всякакви други детайли ще бъдат тук .

 

Първоначално написан като единен текст, но тъй като тя започна да расте малко, взе решение за разпределяне на повече екземпляри. Има една малка помощ за тези, които не могат да чакат и искат да започнат свой собствен търсене, тъй като тя всъщност се е случило:

 

Беше облачно февруари сутрин, ден като всеки друг, и нищо не показват, че това само може да започне да се положат основите за определяне на решение на един от най-големите загадки на човечеството 20та век, което ние напълно нерешен пренесе в двадесет и първи век ... Програми са били програмирани, документите са документирани рекордер са били записани, записите са записани филми са заснети и снимки са били заловени. Програми вече са завършени, материали за базирани проектори, електропроводи са активирани, заредени приемник, предаване тръби горещо. Беше 12 Февруари 2008 ... За да се продължи ...

 

Край на част 1

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

          Част 1         Част 2        Част 3        Част 4        Част 5

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z