Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-тайната служба . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Съобщение на секретните служби
около свят, военната kontrarozvědkám, но също така и да е правителство и военни изследвания
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Федералното правителство се крие никаква информация относно извънземен живот, и мисля, че няма никакви тайни проекти в тази област.  O.Hatch
Всякакви обобщения са неверни, включително и тази.  M.Twain
Науката може да бъде описан като изкуство на систематично опростяване. K.Popper

Житните кръгове , житните кръгове тайни комуникационни услуги

PagPh
Послания в резултат от изследването. Страничен продукт.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Уважаеми Тайните служби по целия свят. Дори и тези, които са толкова тайни, че на вашето съществуване никой не знае нищо. Дори тези, които са толкова потаен, че себе си в крайна сметка нищо или не познават себе си.

 

SIS, DIS, JARIC, CIA, AFISRA, MI, DIA, NGA, NRO, NSA, FBI, ICG, MI4, MI5, MI6, MSS, BIS, BND, MAD, DCRI, DGSE, AISI, CII, Mossad, Shin Bet, Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, ARC, NAICHO, DIH, AIVD, MIVD, NSM, NIS, FOST, AW, SWW, SKW, FSB, FSO, GRU, KGB, Stasi, STB, ABIN, VSS, VOS, NBÚ, CIFAS, NUST, FRA, NDB, MND. . .

 

Правителство, военни и други можем да си представим, също напълно невъобразимо тайните служби. Станали сте жертва, всъщност всички ние станали жертви, цялото човечество, непрекъснато и непрестанна лов за сензации. Простият факт, че за всеки трудни обясними факти и привидно свръхестествено енигма по много лица (език Чехия околната среда вероятно предпочитат да се обадя себе си záhadologové) много щастливи на чужденец, извънземни, зелени мъже, марсианците, екстрасензорни правомощия, течения, възприятие, енергия или всякакви други все още необяснима март или трансфер на енергия. Когато тя се присъединява сили наивен prosťáčci, ловци усещане spřadatelé конспиративните теории и не е много симпатичен и по този начин по-подозрителни работници militárního и сектора за сигурност разузнавателните общности на персонала, както и контра-kontrarozvědek kontrarozvědek, голяма грешка е пивоварната в едно наистина страхотно Дизи.

 

Решения и обяснения

Житните кръгове са реални, въпреки че де факто, какви са може би някои от вас понякога смята. "Опитите" на предаване на енергия от разстояние. Огромна енергия (гигаджаули, Terajoule). Успешно проведени и завършени. Никога не продължават повече от една секунда. Енергия се завръща "от горе" (от небето). От височината или разстоянието на около 2 км, но понякога над 20 km и извън него . Но те не са част от всеки вътрешен или външен враг, или един луд учен, да не говорим за всеки přitroublíků или всякакви други изроди, и със сигурност няма дори някакви извънземни. Те и само част от Майката Природа. Извършва тях около три милиарда години по целия свят. Някои от тях са хитове в зърнени полета или пасища (приблизително милиарда години), а след това ще се окаже като. В действителност, но много рядко, оценен през един случай на стотици хиляди (от онези случаи, когато хитовете на полето).

 

Други случаите, когато посещения на областта, попадат "само" начин. Това е точно същото, но опита, по същия начин и изпълнена успешно предаване на енергия. Само с показването на линиите на полето в решетка стъбла, или намеса, някак си "не работи". Природата не е лаборатория, в която учените показват линиите на магнитното поле в магнитни материали. Следователно, природата се заменя от недостатъци в брой на лабораторно оборудване на лабораторни експерименти. (100 пъти в секунда по целия свят)

 

Въпрос на деня:

(Query по радио Ереван)

Тя е преди всичко за природата, да я някои експерименти, които показват линиите на магнитното поле в мрежа от царевични стъбла също бяха в тази област, или по-скоро да накара хората да заблуди направени от?

 

Радио Ереван отговаря:

Това изобщо не е ясно, че природата е по-заинтересовани в областта понякога произвеждат постоянен мотив, или да направите глупави хора. Но това е доста ясно, че много добре правиш и двете.

 

Прозорец към миналото

Например, военен персонал и сигурност изследователски различни страни на света са винаги е сред много други обяснения Съобщава се понякога считат въпрос за персонала държави за намеса на врага и техните военни и изследвания в областта на сигурността (китайска японска, руснаците, монголите, British, френски, американците, канадците, германците, австрийците, поляците, чехите, словаците, унгарците , исландците, ескимоси, австралийците, новозеландците, и обратното). Често изображения са може би разглежда като въпрос на военните изследвания и експерименти с разстояние на предаване на енергия. Тъй като тя почти винаги е бил много нелегални изследвания, това ще бъде най-добре да не се включва добре не, какви заключения може някога да бъде постигнато.

 

Не е изненадващо, изследователите считат някои модели за проучвания и експерименти, както и доказателства за преноса на далечни разстояния на енергия, когато в действителност предаване на енергия от място на място наистина е. Разстояние 2 км в диаметър, в някои случаи, по-малко от 100 метра, а понякога дори и повече от 20 км. Моментната мощност на освобождаване от отговорност на мълния може да бъде в някакъв момент, много повече, отколкото 10 15 J / Освобождаване от отговорност отнема само няколко десетки милионни от секундата, така че е просто излъчени между 10 и 10 - 10 12 J, но понякога много повече.

 

Основните задачи на гражданските и военните дейности разузнаването и контраразузнаването е производството на дезинформация. Хвърли vlčákům кост (журналисти или някой се опитва да обясни необяснимото нещо), на което те могат да хапят. Тези неща са ясно става, и няма да бъдат обсъждани по-нататък. Повечето от тях днес могат да се класират сред различните теории на конспирацията.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Всяка велика и жизненоважен проблем прикрива собствено решение. Това ни принуждава да преосмислим това, че ние го objevili.  N.Bohr
Музиката е моята религия. Джими Хендрикс
Това е тест, за да се установи дали мисията си на земята завърши: Ако четете това, вие сте жив, така че няма. Richard Bach
z