Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-ефект избледняване стъблото . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Ефект на стволови кариес
( житните кръгове - първоначалното описание)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

По-добра бира, малц, ечемик, бира, пивоварни.

, Добър дагеротипът е винаги по-добре, отколкото всеки друг възможен вид на съществуващите снимки  Edward Steichen
Понякога дори да откриете нещо, което не изглежда изобщо.  A.Fleming
Случайности и шанс в света на науката и научните изследвания, особено тези, които желаят да наистина много добре подготвени. L.Pasteur

Житните кръгове , житните кръгове намаляване на въздействието на стволови

PagPh
Девиз: отслабване на стъблата преди polehnutím , огъване на стебла на земята, може да отнеме седмици.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Веднага след мълнии в областта са милиони царевични растения (или други растения, сумата, в зависимост от плътността на засяване), засегнати от значително количество електроенергия. Те могат да бъдат значително повредена, дори и така, те неизбежно умре след известно време, точно след завладяването, но на практика нищо подобно не може да се наблюдава. Всички тези растения са обикновено най-малко няколко часа, но в повечето случаи до няколко дни или дори по-дълго, напълно неразличими от абсолютно незасегнати и здрави растения. Дори и растения, които са умрели веднага при гръмотевичен удар, или най-много в рамките на няколко минути след това, обикновено няколко дни след смъртта на визуално, така и механично неразличим от здрави растения.

 

По-добра бира, пивоварни, малц, уиски, бира, ечемик.

 

Ефект на стволови кариес

(Включително листа и цели растения, разбира се)

Ефектът е обявен само скалъпен отслабване на стъблото, защото само сламки poléhají , огъват стъблата на земята, но отслабва ефект върху цялата инсталация. Листовете се случи например, много по-бързо и е по-забележим по-рано. В повечето случаи, но наблюдаваните ефекти след пълното настаняване , огъване стъблата на земята. На отделни растения и групи от растения, но последствията могат да се наблюдават много по-рано, благодарение povadnutí листа. Разбира се, това зависи от вида на растенията. Много добре, това явление се наблюдава предимно на ечемик. Има дори възможно да се наблюдава друг ефект, който е твърде рано да се наклонете ухо. Klas за ечемик, както и с другите зърнени култури по време на узряване се върти до 180 градуса от първоначалната си позиция вертикално нагоре напълно здраво стъпил на земята. Токов удар, но това се намалява значително. Това се дължи на по-слабото механичната конструкция на ечемик сламки срещу други зърнени храни. И за настаняване , огъване на стебла на земята е значително по-трайни. 

 

По-добре малцово уиски, бира, ечемик, бира, бира.

 

Що се отнася до житните кръгове са регистрирани почти никога не е неизменно пълна настаняване , стрък наведе растения. В няколко случаи (включително на година 2011 - ечемик), но са докладвани в житните кръгове на етап, когато растения или повечето от тях не са сплеснати , лежеше на пода, само увехнали листа и други уши позиции (по-голям ъгъл на земята). Наблюдателите дори не се притеснява да коментира този факт.

 

Ечемикът е срещу други зърна, характеризиращи се отново една много интересна функция, много добро наблюдаване на разликата в на ъгъла на ухото на земята за различни групи растения в полето, защото той много ясно на цвят, когато гледани на разстояние или стрелба от височина. Например, докато изнасилването е период на висок контраст - Цъфтеж ограничена до само около две седмици, ечемик има много силен цвят контрастира от почти пометена до прибирането на реколтата. Значително се различават един от друг всички етапи - преди vymetením, след изтласкване, преди цъфтежа, по време на цъфтежа, след цъфтежа, и върху предлагането на голям цветови контраст и всички позиции се въртят ухото. Ако ъгълът на ухото към различни явления цвят може да допринесе намеса на светлината в зависимост от ъгъла awns областта по този начин всъщност до известна степен действа като дифракционна решетка се използва за разпространение на светлината в цветовия спектър. ( снимка макро на микро ) Във всички случаи, разликите е описано много добре наблюдават както в наблюдение и фотография отдалеч и отгоре. Ечемикът е по-вероятно да се появи като един от най-добрите зърнени култури, които могат да се използват за наблюдение по археология на въздухоплаването. Голям брой въздушни фотографии също е доста възможно ясно да се разграничи от други зърнени култури.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

По-добре малц, бира, ечемик, бира, уиски, бира.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Най-опасният неистина е съвсем леко изкривена истината.  G.C.Lichtenberg
Единственото ограничение е вашето въображение и решителност дейност. T.Robbins
Има два начина да изживееш: като че ли не бяха чудеса, или като че ли всичко около нас е чудо.  A.Einstein
z