Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно ефект-две-SHOCK . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Ефект на две CC-разряд
Две напълно независими количества през две различни бури, които отделя време на периода на много дни
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Ученият не природата, защото тя е полезна, но защото той се радва и се радва, защото това е чудесно. H.Poincare
Глупостта могат да бъдат включени сред основните физически сили, на които земетресението не е съперник. K.Kraus
И накрая, всичко е шега. C.Chaplin

Житните кръгове , житните кръгове Ефект от две изхвърляне

PagPh
Девиз: зърно, след мълнии polehnout (огъват стъблата на земята) е много по-бързо в случаите, когато преди това са били отслабени от мълния по време на друга буря, която бе предшествано от втора светкавица на броя на дните, много повече седмици.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

В някои случаи това е възможно, че закономерност, възниква в следствие на комбинирания ефект от два напълно независими зауствания в две различни бурите на времето, която разделя много дни или няколко седмици. По време на втория, по-късно буря удари на същото място или разтоварваща система, състояща се от един и няколко последващи изхвърляния + раменете си паралел между които създава различни механични и електромагнитни смущения. Посещения на областта, на която бе създадена тя на дълго време преди голяма площ на повредени зърна (най-малко няколко сто квадратни метър), които, въпреки че все още не сплескан , стъблата лежат на земята, но че е поради предишния електрически отслабена шок, изсъхна, и толкова по-чувствителен механични въздействия от системата непокътнати и здрави растения. Тогава не е изключено, че в случай на само механични зауствания стимули мълния от втората буря и тяхната намеса и резонанс, остава засегнати зърно веднага бе и определено лъже. Разбира се, в повечето случаи, макар и не изцяло, без изключение, остриета над земята само се наведе и не е повредено.

 

Що се отнася до geotropismu и fototropismu, физика и биология

Веднага след на настаняване , огъване стебла на земята, в рамките на няколко минути ще предизвика отрицателен ефект geotropismu или fototropismu и възли, че е бил настаняване , огъване стъблата на земята и на няколко минути, след като тя беше първоначално напълно непроменени, те направя работата си. Това е една от задачите, за които те са доставки тъкани (меристерми) определя, например, в допълнение към удължаване на междувъзлия и извърши успешно в продължение на милиони години. Защото те никога не са напълно плоска , лежащ на пода структура открити веднага след настаняването , огъване стъблата на земята, абсолютно винаги на тях всеки наблюдател неизбежно трябва да изглеждат изкривени и разширена възли. Степента на отклонение от нормалното състояние зависи единствено и само на изминалото време, тъй като настаняване , огъване стебла на земята, абсолютно никога и никъде за нещо друго. Няма пагубно за енергия, без да изпаряването на водата (известен още като "избухнаха възли"). Между другото, факта, че растението е изпарила и само на минимална сума на водата, които ще докажат една причина механична повреда, цялата инсталация трябваше да получите на размера на енергия, че ще бъде безопасно убити (действително много пъти), и след няколко дни когато се намери модел, щеше да бъде, след като остава в режим на изчакване или в близост. А по-подробна анализ на енергия баланс, които ще бъдат необходими за създаването на "избухнаха възли" и на електрическа или топлинна енергия на определен количество на жив растителен материал, наранявания или убива, включително количествени изчисления и експериментално на доказателства ще бъде изготвен в раздел Физика . Какво изследователи житните кръгове в продължение на десетилетия, съвсем погрешно наречени избухнаха възли (експулсира кухини) в действителност е много бавен и съвсем естествено узряване на растежа на растенията се променя, когато първият напълно невидими микроскопични промени в тъканите (узрели, бавно изсъхване и умира) постепенно се променят много бавно промени в макроскопски и наблюдава. В случай на огъване възли дължи главно geotropismu (отрицателно), малко по-малко fototropismu, но никога под влиянието на никаква енергия. Може да се дължи на различни механични свойства (твърдост, якост, гъвкавост) непосредствено прилежащите тъкани взаимодействат един с друг и механично и отчасти толкова вредно, но без никакви негативни последици. Повреден и умира остават единствените части от растения, които не са в най-малко отрицателно въздействие върху продължаване на растежа и съзряването, са само естествена последица от неговата. Ще бъде разработен по-подробно, включително снимки естествените промени на растеж на тъканите на растенията, без каквато и доставя никаква енергия на страница биология .

 

Изключения веднага намери настаняване , огъване стъблата на земята

Най-малко два случая за намиране на структури polehlých, чиито стъбла, разположени на наземните растения, които последваха веднага след тяхното подаване , огъване стъблата на земята са описани в миналото. Един от тях се намира в близост до Стоунхендж Джулия Set (година, на снимката), а другият е случая, описан във филма маите пророчество - житните кръгове, където се наблюдава и описва напредъка на модели, известни като (година, снимка). Между другото, в този филм наблюдатели дори да забележат инцидента, вероятно втората мълния освобождаване от отговорност, но не успя да някога адекватно да оцени това, което всъщност се случва в действителност. Въпреки че, обективно погледнато, мълния освобождаване от отговорност, в който е отбелязано, че не може дори да бъде, че всички "боядисани" вече не може да бъде само на тласъка, който служи като Butterfly и предизвика лавина разбира се ефект на доминото . В о в двата случая със сигурност наблюдатели след пристигането на сламки и да намерят точно възли в състояние, което отговаря на времето от наблюдаваното жилище , огъване стъблата на земята. Ако остриета за намиране на всички възли с значително променена, тя определено беше напълно изключителни случаи, изцяло на статистическата вероятност, но в такава промяна тук, тъй като много дни, напълно различни от случайни причини. В първия случай (Джулия Set) трябваше да се прави сламки и възли, които са почти без промяна, като в последния случай може да настъпи леко отклонение, съответстващо на изминалото време (сутрин прекара няколко часа).

 

Възможни причини за въздействието на две светва

Една от причините, поради които понякога попадат многократно по време на различни гръмотевична буря мълния в почти едно и също място може да бъде обща авария. Средният брой на мига на квадратен километър, в Чехия 2-4 на кв. км годишно. В местата, където повечето култури кръгове се появяват (Великобритания, Италия, това се случва доста често и бивши другари на ГДР), тази информация няма да бъде съществено различна. На две различни гръмотевични бури падна, не повече от 30 метра една от друга, тя трябва да е съвсем случайно (но също може да се брои за да се определи колко често района около това, което може да се случи и ще има резултат).

 

В някои случаи тя може да бъде явление изцяло nonrandom. Шокове могат да бъдат многократно привлечен от едно и също място за най-различни причини, независимо дали е естествен или промишлен характер. Както ще бъде обяснено по-нататък за кратко, и много по-подробно на друга страница, не малък дял е вероятно да участват в каузата на археологически характер. Също така, Геология може да бъде много важен принос. Възможно е да се спомене Dowsing - чувствителни индивиди могат да получат на място на нещо. Но не осъзнават, че в допълнение към другите им сетива могат да реагират много силно на подземни структури, като на геоложки или археологическо естество. Но, както вече споменахме, например тук (маймуни), подобни проучвания на всеки сайт, е строго необходимо, за да се елиминира напълно всеки намек за обективни изследвания. В допълнение, тя е много по-вероятно, че dowsers действително много по-отзивчиви към някои на място и се намира (за щастие временно) отровите , и вместо това биха предпочели пръти в място трябва да носят канарче в клетка, доста здраво стъпил на земята.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

С напредъка на технологиите толкова напреднал, че все повече засягат нашия език и терминология. Или отиваме да шофирате или да имат друг избор, освен да запазят мълчание.  J.G.Ballard
Снимайте, че е важно да се възложи на Сюзън Зонтаг
В подножието чувства пеша до най-голяма степен, когато стои на земята.  Buddha
z