Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно археология . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове Археология
Археология - разглеждане на забележителности "дъното" - разкопки. Aviation Археология изследване "от горе" - снимка
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Самолетът е построен за нас да знаем истинското лице на Земята. A.de Saint-Exupery
Хубавите неща никога не свършват. Mick Jagger
Истински учен е готов да пострада или дори гладувам, вместо да нека някой да командва какво да правя. A.S.Gyorgyi

Археология, срещу само Въздушни Crop Circles

PagPh
Девиз: Растителност действа малко като разработчик химически изложени отрицателно: създава скрити изображения. (Leo Деуиловият, открития от въздуха: историята на въздушното археология, Young фронт, 1979, стр.50 )

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Археология Археология авиация.

Авиационна археология и археологията заедно двете крайни клонове на човешкото познание. По-точно, един клон на човешкото познание, реализира две много различни metodani проучване. Археологията е до голяма степен се занимава основно с обекти, които са в подземни и въздушни археология помага да разкрие своите идеи чрез отгоре. Растителност, сняг, почвата и симптоми сянка. Също така, влажност, температура.

 

Докато археология разглежда историята на човечеството "отдолу" чрез наземно проучване и разкопки, въздушна археология в това, че тя помага да погледнете от горе. На въздушни фотографии могат да бъдат открити в различни моменти на различни визуални аномалии, както и да се оцени къде да намерите различни подземни археологически артефакти.

 

Растителност, сняг, почвата и симптоми сянка. Също влажност симптоми. Те ще бъдат описани по-късно в орехова черупка. Възможно е да се използва търсачката и да намерят някои страници с едно просто обяснение. Те са и най-добрите връзки към Интернет.

 

Вероятни нови открития:

Специална глава е симптомите на съпротива, все още отделно класифицирани като не се открива от въздушна фотография, са тествани и се измерва по време на проучването на земя, измерване на съпротивлението на почвата. Неоспорими по въздух трябва да бъдат само тези, които са придружени от класически porostovými, или най-малко от други симптоми, registrovatelnými фотографски. Протичане на ток след мълния може да се визуализира, но и такива симптоми резистентност, които в противен случай биха направите малко или почти нищо не се показва, дори и тези, които не се откриват от повърхността проучване. Щети Корен, или просто от промяната на свойствата на почвата може да бъде значително видимостта - промяна в цвят (бавен растеж и съзряване) и след това може да доведе да се поклони на земята (в случай на по-висока щети), или дори uhybutí (в случай на още по-високо щети) (снимка). Електроенергия преференциално концентрирани в места по-ниско съпротивление на някои растения, поне умерено повредени и да предизвика застой на растежа или е само временно променя свойствата на почвата чрез електролиза, (промяна на рН, концентрация на разтворими вещества) и растения, временно се държат по подобен начин при пресаждането. Те могат да следователно да бъде визуализирана дори такива симптоми съпротива, които ще бъдат много трудно земята изследване на разположение (проучвателно сондажни на дълбочина метър, два или повече), в които не енергия доставени освобождаване от отговорност мълния не се покаже на всички, те са твърде далеч растителност и се положително или отрицателно да повлияе на неговата коренова система, или промяна на свойствата на почвата.

 

 

Мълния индуцирана Cropmarks

Растителност симптоми, причинени от мълния

(Ефектът на намалено съпротивление, усилва и показва електрически разряди)

Тип 1: Светкавица индуцирана Cropmarks на чиста електроенергия, и характера на селското стопанство отглеждане. (Много повече, всички възможности ще бъдат обяснени по-късно) (photo, Снимка, снимка)

Тип 2: Светкавица индуцирана Cropmarks на подземна структура характер. (photo, Ph)

 

(Да каже, че за всяка подадена " (повредени, отслабен) култура (повече милиона кв. мили годишно), също Crop Circles и придружаващите ги форми (няколко хиляди кв. мили годишно) Светкавица индуцирана Cropmarks, най-вече от тип 1, 2 по-малко

 

Също така е възможно термини като повърхностни и подземни LIC LIC

 

Светкавица освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета на електрическа енергия, изпратени, тя може временно (за оставащия период от един сезон) причина вид растителност на симптомите, които в други години не се появяват навсякъде. Ефектът е до известна степен е силно зависима от това колко силен е "захранване", чрез който се проведе по протежение на повърхностни и подземни, и когато те са били приведени в областта. Електроенергия може да бъде земната повърхност и подземен представено по няколко начина:

 

1) Пряко попадение поле един или повече клонове на гръмотевична за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, или неговото последващо освобождаване от отговорност (всичко се случва във времето, обикновено не превишава една секунда). Налице е сравнително рядък възможността същата област е засегната по време на една буря няколко мига, с интервал от няколко секунди до десетки минути. Но тогава ситуацията е много сходна с тази, тъй като полето ще удари само се размножават разклонена мълния. Електроенергия от мълния в този случай, разбира се, отива до метрото, но това може да стане по много различни начини. Част от енергията може да бъде приключен преди отклоняване на подземен разпространява над повърхността на страната, предимно по писти трактори и тяхната непосредствена околна среда. А малко по-висока проводимост вероятно също има сайтове, които са преминали с сеялка два пъти ("зъби" на ръба на полето). Докато на пистата след трактора и места в непосредствена близост до тях (до десетки сантиметра) (на снимката) със сигурност много по-висока проводимост срещу останалата част от областта, описани работните места, създадени машина, сеитбата може да има проводимост се увеличава с десет процента. По време на разпределението на подземната енергия може да премине и да бъде повлияна от различни vodivějšími структури, и всички тези проводящи конструкции, точно под повърхността на много по-дълбоко могат да покажат различни степени на увреждане на зърното. На някои места над повърхността на почвата енергия за освобождаване от отговорност може да се разпространи дори и относително независими пътища на нейната устойчивост, случайни пътеки, които временно създава йонни материали настоящите на сайта или марширува напомня на диелектрична разбивка. (foto, Снимка, снимка)

 

2) естествена или изкуствена мълния, разположен на полето (обикновено електропровода поле, дърво, храст), от което електроенергията е равномерно пуснати в метрото, където може да премине и да бъде повлияна vodivějšími структури, както в случай 1 Щети на реколтата, не може да се използва в този случай, толкова повлияни от повърхностни структури с по-ниско съпротивление, произтичащи отглеждане. Но, разбира се част от енергията може да бъдат засегнати от мълния, разпространи над повърхността на полето, за предпочитане след структурите, изброени в точка 1, но не в същата степен, както и за пряка намеса. (foto, Снимка, снимка)

 

Забележка: Точната контакт диригент в областта на единна или няколко клонове, но светкавицата ще бъде сред по-скоро редки явления, много по-вероятно да бъде едновременно мълния удари на повърхността и областта, така че има някаква комбинация на точки 1 и 2 Всеки уникален прът мълния в полето, въпреки че тя може да привлече мълния, той може да се превърне в, когато тя е близо до стъпаловидно Лидер Положителен лифт Streamer, известен също като Свързване Лидер-Преместване нагоре "Лидер" (вж.), и когато контактът се случва връзки - Приложение процес, след което следваReturn Stroke, Който предава около 99% от енергията на цялото разтоварване, и че това е само наистина да се види (и чул по-късно, толкова по-дълго, толкова по-добре). От времето между началото на позитивната Streamer, след свързване се случи и след това се случиReturn StrokeИ тъй като в непосредствена близост до мястото много динамични процеси (често силен вятър) Return Strokeне попадат до мястото, където те се качват Свързване на Лидер. Най-често, когато подходи Спира Лидер, се издига в непосредствена близост до няколко, но се свързва само с една, или не. Съществува защото явление, наречено Незавършена нагоре Moving лидер, но това със сигурност може да убие някои от насекомите. (pic) Напрежението е на място и повече от един милион волта / m.

 

3) Намесата на мълнии в структурата, която не е директно в полето, като само в непосредствена близост (дърво, храст, начин, лимит). От него, електричество се провежда както на повърхността, а също и подземен. В действителност, може да се случи, както е описано в параграфи 1 и 2, само че с много по-малка интензивност. Много често в този случай, най-засегнатата трактор песен, която работи под границата на наказателното поле, и зърно в непосредствена близост до. Много често, зърното е повреден и сплескан , лежи на земята само там и никъде другаде. На пистата в края на полето е ясно nejrozježděnější и следователно най-добрият проводими.

 

(4) В редки случаи, може да има масив или непосредствените му околности, засегнати на всички, току-що доставени до него една малка част от енергията, която удари някои съседни области и е nezasaženého Dosan подземни тръбопроводи метал. (Снимка)

 

Другаде (биология, физиология, селско стопанство): разсадосадачни явление има отрицателно въздействие за известно време за растенията дори и в този случай, те са напълно неповредени растения се движеха напълно обективни при по-добри условия. Hydroponically отглеждани растения (така там е не загуба на кореновата система) е драстично увеличен хранителни концентрации на на няколко десетки на сто, казват, на 160% или 200% на оригиналната стойност, когато известно време е бил съхраняват, а в състояние на "леко недохранване", незначителна загуба на хранителни вещества, да речем, само половината от оптималната стойност. Въпреки увеличението на концентрацията на хранителни вещества в съответствие постоянно рН следва да разгледа незабавно възстановяване на растежа и жизненост за известно време (обикновено няколко дни) попада, леко. Промяната ще е осмотичното налягане между хранителен разтвор intercelulárními и извънклетъчни течности в растение, което може да доведе до деформации и повреди някои клетки. За известно време, дори и вода изтича от растенията, противоположна посока от обичайното, кокошка не компенсира осмотичното налягане в клетките с хранителен разтвор.

 

Включете това изречение на подходящо място: Повишена плътност на тока в места с по-ниско съпротивление може да доведе до много значителни щети на кореновата система на растенията в непосредствена близост, които могат адекватно да изрази жизнеността на надземни растителни части. Например, системата царевица корен прониква на дълбочина от 1,5 - 3 m, понякога над 4 m (Мемоарите на царевица, инж. Ярослав Hruska et Ал, SZN - UVTIZ 1,962).

 

В местата, където енергийните потоци чрез флаш тръба под земята (замразяване дълбочина, т.е. около метър дълбоко под земята), често ще изрежете общата смъртност, много точно над този газопровод. Заобикалящата растителност не трябва да показва никакви признаци на токов удар.

 

В историята на въздушното археология се описва редица случаи, където ландшафтите в растежа на растителност в продължение на много години не показва никакви признаци на растителност. Не е дори повече - сняг, сянка, влага на почвата, почвата. Изведнъж, в рамките на една година, се появиха доста изненадващо значителни симптоми растителност. Най-често това обстоятелство се дължи на последиците от засушаването (ЮИЕ). Не е възможно обаче, че в някои от тези случаи могат да участват в близост мълния устойчивост и видимостта на знаците, които иначе биха били без действие на електроенергия не се показват на всички, и да остане така в продължение на години, напълно невидими.

 

 

Археологически мотиви

Защо житните кръгове толкова често се появяват в околностите на праисторически селища?

1) Като една от възможните (може би по-малко значими, ще се надяваме по-добре) се предлага обяснение поради факта, че аборигените се нуждаят от вода, за да оцелеят. Тъй като реката безспорно е карал годишен наводнения, така че те вероятно се досещате, че би било най-добре да се установят в близост до аязмо, което може да бъде в още по-. Честото присъствие на извори в мястото на геоложки вина. Продължаващото присъствие на влага в почвата увеличава своята електрическа проводимост, като много порядъци, тогава със сигурност такова място много по-добре привлича мълния ситуацията на земята и тя може да продължи днес. Въпреки че ефектите от мълния на нашия любим абориген, а карам на разстояние, но не е твърде далеч. Да не говорим, че наличието на изворна вода е сигурен да се превърне в атракция за различни животни, както и мястото им служеше като в областта на рибарството сърдечен. Възможно е също така, че след бурята понякога се откриват в близост до източник на някои от играта парчета частично варени. Благодарение на факта, че в древни времена там са социални навици и добри маниери далеч в такова високо ниво, той също не е невъзможно, че от време на време се консумират от член на собственото си племе, които не е достатъчно време да избягат преди бурята обратно към пещерата. Бон апети!

 

2) След това, след физика базирани мотиви се отнася skurečnosti, че древните жители на населените места, работил с различни метали - желязната епоха, бронз, месинг, олово, стомана (Fe, Cu, Sn, Pb). Ние леярни и топилни пещи, след като остана в близост до несметен брой тона шлака, която сега се разпространява под обработваема земя. Дори някои от тези метални предмети остана. Шлаки съдържа проценти (до десет) нетни, намалена, но се лекува метал (недостатъци на съвременните процеси), които намаляват съпротивлението на околната среда и повече от 6 поръчки, помага много остри съблазняване разряди мълния дълбоко под земята. Освобождаване от отговорност е над земята и под действа като проводник, който минава през "подложка" (на земята) по време на училище физическа опит за създаване на модели на електромагнитни силови линии в метални стружки. Подобна картина се наистина създава зърно, но все още е доста невидим, само "изложени", "надолу", и се появява едва след няколко дни (EFP, хронология).

 

(Това може да се наложи да отиде в физика, механика и връзка тук или тук много по-прости и оставете връзки)

В училищната лаборатория ток от около 10 А създава стърготини кръг с диаметър от няколко сантиметра (foto), Ток или 40000 400 000 AMP (повече), записани в царевица кръг с диаметър до десетки метра (f). В индукция на околните проводници (растения), и хранят в тях енергия и сламки следователно са в момента на приключване, се държат като магнитни стружки, стрелката на компаса (ph). Всичко се случва, но ги описва като "запис", "изложени", както микроскопичен насочено ориентирани увреждане на тъканите, които се увеличават през ден растат. Също така, поради инерцията на биологични процеси са също доста сериозни щети растения на техните механични свойства започне да се усеща в продължение на много дни, и щети поради посока ориентация постепенно започне облегнат в едно посока (CW, ККО). наклон с течение на времето може да бъде някои стъбла така голяма, че тя преодолява граница ъгъл, който е отслабена тъкан в долната остриета, които все още са в състояние да държи. Ефектът на тегло сламки един с друг увеличава степента на изместване на ефекта на лоста, и в някакъв момент, острието може доста бързо да се съборят. Да предположим, че докато първите 45 градуса на наклона на острието трае няколко дни, 10 допълнителни часа и почивка само на няколко минути.

 

Всички дати са разбира се само приблизителни, но нещо много подобно на описаното място на действие наистина се място. Специфични пъти описаните процеси е силно зависима от интензивността на интервенцията. Освен това е необходимо също така да се отбележи, че най-първата фаза, първоначално се забелязва огъване стъбла до земята, обикновено се появява след няколко дни. В първите няколко дни, веднага след завладяването остриета изглеждат така, сякаш нищо не се е случило, и не би било върху тях или naměřitelné почти всички признаци на механична слабост. Това се дължи на много бавен тъкани процеса на разграждане растения, повредени електроенергия, както и огромния инерцията на биологични и физиологични процеси в растенията. В последната фаза, все още може да играе Домино ефект, и всеки потенциален наблюдател не регистрира абсолютно нищо, защото всичко се плъзга надолу като къщичка от карти, точно както никой не гледа. Най-още тъмно, рано сутринта, когато дръжката расте тежки с роса, която започва процеса, известен като Пеперуда - Butterfly . Всеки наблюдател е сутринта след една безсънна нощ главата повишени бала, и замъглено зрение от употреба на алкохол, така че, ако имате дълга спи добре, не виждам нищо.

 

 

Също така, нищо друго

Огромен инерцията на растителните процеси може да се илюстрира с един много прост експеримент. Тя е резултат от това, че дори и растителни тъкани, които са били токов удар почти веднага убити, може да има няколко дни след преминаването на смъртоносна доза електроенергия изглежда почти неразличим от тъканите напълно неповредени. Дори ако описаната част на растението е получил доза на електрическа енергия, която далеч надхвърля дозата, необходима за всички смърт. (Летална доза) е възможно да се демонстрира възможността за увреждане на някои части на централи за производство на електроенергия, след което растението може да оцелее и да продължи растежа и узряването, макар и в леко изкривена форма. В случай на Poaceae, тъй като някои част на пънчето, но листата или ушите. Дори и след пълна некроза в напречно сечение не умира и останалата част от растението над него, защото на мъртва тъкан може да продължи успешно да изпълнява функциите на проводящата тъкан и посредничество метаболизма на растенията между корените и останалата част от растението. Части от токов удар уби останалата част от растението са източник на инфекция и смърт, за да преминете от тъкани или да се разпространи от тях . (photo, 2, 3)

 

Определяне на летални дози на електроенергията за някои растения или части от тях, от гледна точка на тегло и сухо тегло или влияние действие и настоящи вълни на напрежение приложни ще бъдат разгледани в секцията някои подробности електро-патология. (EFP), както и поведението на растения или части от тях след контакт с различни дози на електроенергия - от една малка част от смъртоносна доза за високо nadletální (десет пъти, сто пъти).

 

3) Формата и архитектура могат да бъдат пряко кръговото основа за някои житните кръгове да се утрои канавката (foto)

В допълнение към всички предишни архитектурни форми на мястото на сегашните сгради, крепости могат да бъдат на форми polehlých, чиито стъбла лежи на подземните структури, участващи веднъж присъства на мястото на кладенеца, утайки, градински езера, фонтани, градина архитектура

 

експлозия кратери от бомби по време на войната - много точни кръгове (като гумното)

 

(Също така не принадлежат изключително към археологията, повече физика, електротехника)

4) Електроенергия от мълния може да бъде един феномен, че усилва и прави видими археологически функции най-вече растителност на формата на симптомите (поне промяна на цветове и нюанси, различен етап на растежа и съзряването, отслабване на стъблата и листата и на получения потенциал настаняване , огъване стъблата на земята, без влиянието си, "помогне" иначе не са имали шанс да покаже, или само в почти незабележимо начин. Кухненски сплескан , лежи на земята зърно може да се счита като признаци на растителност. не във всички случаи, но тя може да бъде знак на археологическите . Няколко други геоложки и промишлени. В относително голям брой от случаите то е вероятно само на резултат на течения, които взеха място на повърхността на земята, дали поради намалени отглеждане съпротива způsobebého, или напълно хаотичен, поради прекомерен излишък на електрически заряд на анализа на мястото след завладяването светкавица.

 

Изброените явления, които причиняват различен цвят, забавяне на растежа и съзряването, отслабване на стъбла и листа и следователно, направени или пълен стъбла наклон зърно се наведе до земята, понякога възникват поради симптомите, възникващи по време на отглеждането на по-ниска устойчивост в релсите, след като на трактор или припокриване в шевната машина. Някои може да се дължи само на хаотичното движение на излишък на електрически заряд, след като мълния. Всички те могат да се използват като относително надеждна и точна доказателство за факта, че областта царевица бил ударен от мълния, и е възможно да се опитаме да го намерим други подобни симптоми. дали цветове, различни етапи на растеж или настаняване , повреда отслабват, или се провалят или слабост, която може да показва наличието на предмети или структури в метрото чрез промени в електрическото съпротивление на почвата в непосредствена близост.

 

 

King Ечемик

Един от зърнени култури, които са сред най-чувствителни към ефектите на преминаване на електрически ток, ечемик, крал на контрастите и цветни. Механична устойчивост на остриетата в сравнение с пшеница по-малко от една трета. Тя е много по-чувствителни към всякакви смущения в култивацията, неблагоприятни метеорологични условия, както и ефектите от електрически ток. От друга страна, за всеки наблюдател, предлага един вид "награда" толкова интересно разнообразие от цветове и цветови контрасти, които може да предложи почти всяка друга култура. С изключение на значително цветни култури, цъфтящи като изнасилване, горчица, мак. Но в техните случаи, "период на висок контраст" само сравнително кратки, малко над 14 дни. (fotoПрепратка към искането) Цвят разлика е разбира се много по-висока, но продължителността е много ограничен. Ечемик има много значими контрасти в цвят и нюанс целия вегетационен сезон.

 

Както на последиците на електроенергия от гръмотевични разряди при на ечемик може да се наблюдава ранни промени в на ъгъла на ушите към земята (да бъде обяснено по-подробно в раздели EFP, биология, селско стопанство, хронология, настаняване (вредно, отслабване) povadnutí листа и стъбла, слама ролка , създаване на пакети от дръжки, и накрая подаване , огъване на стебла на земята, преди да метат върху засегнатите райони може да се наблюдава отслабване на най-високата (praporcového) листа (foto). Това са всички явления, които се случват в резултат на отслабването на слама и цялото растение, тъй като последствията от действието на електрически ток. Всички те се наблюдават на аерофотоснимки, дори и по време на проучването pozemnho. Реколта от ечемик е много силен цвят и сянка контрастира както по време на метене, дори и по време на промени в ъгъла на наклона на стъбла и ушите на земята. (foto)

 

В повечето случаи значителни последици, дължащи се на власт след период на наблюдение, описани първични симптоми тези отслабени стъбла че в крайна сметка Polehňa , наведе стебла на земята. Някои от описаните явления могат да бъдат доста поразително приличат на ефектите, които възникват в случай на неблагоприятни ефекти хидрометеорологични условия, особено суша. Както може да се случи, например, и по-специално отслабващи povadnutí листа. Но заговорът е почти напълно обратими, обратими и след отстраняване на сушата, растенията обикновено се възстановяват напълно. Само в случай на наистина екстремна суша се появят някои необратими промени, които растенията не могат да оцелеят дори. От друга страна, нито по време на мандата на наистина екстремни стъбла суша зърно почти никога не се сплескан , лежи на земята. Те не се дължат да го механично отслабена съдържа повредени и мъртвите тъкани и клетки, страда от липса на вода, и дори последните останки на влага в тях са много равномерно разпределени, следователно всички оцеляват почти до последния момент. Само когато на последиците от засушаването достига определени гранични стойности, започват да умират, и то бързо. След достигане на пределната стойност е въпроса за смъртта на растения въпрос на няколко часа, като има предвид, че преди това растение издържат на неговите последици издържат няколко седмици. Необходимо е да се вземе úvvahu, че сушата в дивата природа е нещо съвсем различно от суха саксията, в която растение без поливане може да умре след няколко дни. В дивата природа, има значителни запаси от вода, съхранявани също е доста дълбоко под земята. Например, царевица е в състояние да вземе корен и дълбочина над четири метра, и въпреки че голямата част от растението се доставя с вода и хранителни вещества, от дълбочината на 20-50 cm, а липсата на влага по-дълбоки корени може да служи като на "желязо резерват". Но ако последствията не са толкова разрушителни засушаване, растенията са почти винаги след възстановяването може бързо да се възстанови.

 

Обратно растение, че вой изложени електричество съдържа почти от началото на определен процент от повредени или мъртви клетки, които в крайна сметка трябва да се увеличат до известна степен. Този процес спира в някакъв момент и почти не може да бъде продължена, или просто съвсем незначителна. Отслабване на тъканите, които е обсъжданите явления, но продължава през останалата част от отглеждането на растения сезон. Напротив, в началото, веднага след преминаването на електрически ток, и дори няколко дни след ситуацията, описана на механични свойства на растенията са почти незабележимо, дори ако растението е прилагането на електрически ток много сериозно повреден или дори убит.

 

Освен цветови контрасти се наблюдават нюанси и контрасти, вероятно отразени awns намеса по време на различните фази на накланяне ухо. Има промяна от сцената на "нагоре" на "прав", общо 180 ъглови градуса.

 

Отделна глава е цвят и различията сянка, които се случват по време на метене ечемик. Сред nevymeteným vymeteným и ечемик забележим е много специфична разлика в контраст и цвят. В областта, която не се характеризира шут подземни явления, които ще оказват съществено влияние върху скоростта на растежа и съзряването, има приблизително постоянна влажност на почвата (за откриване на такова поле е по-скоро рядко, но е възможно), има изхвърляне на ечемик ушите много равномерно. Най-голямата промяна в цвета на цялата област е сравнително равномерно в продължение на няколко часа. Полета, които съдържат разнообразие от подземен неравенство, независимо дали геоложки, археологически или промишлен характер, тези неравенства са следователно по време на драматичните много добре показва, точно като цвят и контраст сянка.

 

Археолозите, до ечемик! Пролетни култури в средата на май, зимни култури, малко по-рано. Това е времето, печат на почистване, но ечемик реколта е много интересен нюанс и цветови контрасти почти целия вегетационен сезон.

 

 

Други зърнени култури "скок тип", т.е. пшеница, ръж, тритикале в крайна сметка, почти нещо подобно преди polehnutím , огъване на стебла на земята оферта. Може би само povadnutí листа знаме, подобно явление, че ще бъде необходимо да се разгледа дългосрочното наблюдение. Трябва да е дълбоко местно, а понякога може да не е достатъчно добре, за да се направи разграничение. Може да не е толкова значимо, колкото други явления, които могат да възникнат в зърнени култури .

 

След мълнии често се срещат явления, които иначе никога, при никакви обстоятелства, би сами по себе си. Тя може да бъде:

 

Видимост (частично, загатващ) миналата година или песен předloňských след трактор (foto). Като се има предвид постепенното разширяване на автоматизирани системи за отглеждане, но миналата година, песни феномен, които могат да се изкривят и перпендикулярна на колежа през следващата година, бавно престава да съществува защото obdělávací машини ще бъдат завинаги копирали предишните - CTF - контролирано Трафик земеделие. Те могат да бъдат видими, но след засяване трактор песен (диапазон 6м), защото по време на лечението на културите се използва само всяка трета от тях (диапазон 18m). Повърхностните свойства на полета от електричеството ще бъде напълно подготвен за пример на земеделието, физика и електромагнетизма.

 

Видимост на структурите, намиращ се в такава дълбочина, които иначе не биха се визуализира или структури, чиито имоти са друго растителност симптоми на всички или почти отсъства. Например, структурите, които причиняват много съществена промяна в съпротивлението на почвата, но по никакъв начин значителна промяна, като влажност или магазин хранителни вещества в заобикалящата ги среда (въздух кадри от различни периоди, не са наблюдавани или почвата, растителността или сняг симптоми). То може да бъде големи метални предмети, лежащи под дълбока оран, дърво стопанство vlhkost.kost.

 

Представяне засяване (засяване) симптоми, които иначе не биха щанд на всички или почти наблюдава (вж.). Представяне засяване (засяване) симптоми, които иначе не биха щанд на всички или почти наблюдава. Това са къси участъци, в които караха механизъм тренировка два пъти. Особено "зъби" на ръба на полето, където областта на ръба на железопътен прелез меандър тренировка плосък засяват по време на преминаване на границата на наказателното поле (на снимката). Друг електрическо съпротивление може да има писти за трактора, което води сеялка. Обхватът е шест милиона м тренировка, по-далеч са те по време на отглеждането на култури сезон, третирани с пръскачка отвор 18m, който също е набор на трактора песни, наблюдавани на въздушни фотографии. Явно по-висока проводимост функция следи на ръба на полето, тъй като те обиколи много пъти, и в непосредствена близост до трактори превърне. В близост до тях са най-добре отразена последиците на ток преминава през растенията, а също и да доведе до вредни течения největtší разстояние.

 

Това явление е само частично проучени досега, ще продължи тестван дългосрочен план. Наблюдение все още е в етап на квалифициран оценка. (Няколко години на наблюдение, измерване и оценка на няколко хиляди въздушни снимки с подходящ персонал покривка)

 

Много вероятно е симптом на ток преминава през освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета доста често срещани "видимост капан" тренировка (Пробийте симптоми). Почвата е приет с сеялка 2, е ясно различна проводимост два пъти покълнали семена, по-големи суми от растителен материал, и съдържа влага. Все пак, той би, но без ефектите от електрически ток, вероятно досега не е имало видими сеялка припокриване ("зъби" на ръба на полето, сондажни прибира в вече засетите места). Тъй като зърното е различните местни условия и по-висока (двойно) сеитба плътност се припокриват много добре се адаптират, да създаде по-малко клонове и електроенергия, без да се причинява разликите в цвета ще бъде практически незабележима, почти нулево. При проверка на електричество, но те ​​са значително по-голям брой растения в районите, засегнати от двойно проветряване и засяване, със значително по-ниско електрическо съпротивление на почвата, и тя ще се появи забави няколко дни, като разликата в растежа. Растения, засегнати електроенергия се държат по същия начин след разсаждане, и за известно време почти се забавя или спира растежа. Сеитба симптоми не принадлежат към археологията са обяснени другаде, но помагат да се определи областта на зърно, което е най-малко частично засегнати от енергията на мълния освобождаване от отговорност. В някои случаи, когато полето е бил ударен от мълния директно в електричество, но това е просто донесена от околните пътища и писти за трактора, не на всички сламки polehnout (огъват стъблата на земята). EFP - електричество удари под настаняване , огъване стъблата на земята, но дори и това може да доведе до забавяне на растежа, както и различия в степента на съзряване. Вероятно само няколко процента летална доза зависи от вида на растенията.

 

По-малко агресивни въздействието на електрически ток в случаите, описани ефекти върху зърно растеж не може да бъде толкова разрушителен, колкото и пряка намеса на полето, може да освободи или почти без настаняване , огъване стъблата на земята (foto). Това е просто много по-слаба странични ефекти на електроенергия от мълнии, които удариха Единствената структура на ръба на полето или в близост, а направо в полето не се справят изобщо. Дървета, храсти, жив плет, екскурзии Near Field. Определена част от електроенергията е била разпределена по полето, докато на повърхността на почвата, за предпочитане забележимо повече места с по-малко съпротивление - парче след трактора се припокрива шевна машина. Но това не е такова количество енергия, което може да доведе до настаняване , огъване лопатки към земята. И все пак може да доведе до леко изоставане, забавя растежа и узряването на растенията, описани области от ниско съпротивление (те включват място под земята, където те могат да намерят разнообразие от проводящи конструкции) В тези случаи може дори да увеличат симптомите контрастни растителност, причинени от археологически и други лица, които се намират под земята, чието влияние не би било в противоречие щанд на всички наблюдавана. Те могат да се видят почти само промяна на електрическото съпротивление в непосредствена близост до тях, а в противен случай нямат никакъв или почти никак. Чрез преминаването на електроенергия в близост до тях може да се наблюдава като cropmarks и структури, които са толкова дълбоки, че тяхното присъствие чрез видими промени в структурата, цвят, оттенък, и появата на растителността в други години не се случи. Растения могат да бъдат леко бледи, но тя може да бъде на по-слабото щети успешно се възстанови, за разлика от пряка намеса в областта на повърхността зърно. В околностите на песните, които са в близост до границите на областта, в този случай може да бъде зърно се поклони до земята. (foto) Ефекти на електрически ток, вариращи в размер на електрическа енергия (podletální дълбоко podletální, незабележима, смъртоносни, nadletální, високо nadletální) ще бъдат третирани по-подробно в раздел EFP. Първо, там ще бъдат поставени няколко снимки от експериментите, които предполагат много и може значително да допринесе за разбирането на описаните процеси.

 

След като пряка намеса на полето точки за разряд на мълния са приблизително по средата между коловозите, където течения има вероятност да срещнат Пренесена от двете посоки (foto), Както и място на ръба на полето, проветряване (два пътиfoto) Със стандартната процедура по време на сеитбата на местата, които са най-засегнати, където често има настаняване , огъване стъблата на земята в много голямо разстояние от мястото на действието, често дори на цяло, или значително цялата област повърхност. Първо ще бъдат избегнати ръба на сеялка на полето и в него постепенно се отделя от стандартните паралелни писти. (foto)

 

В случай на пряк удар от полета на гръмотевични газоразрядни да бъде визуализира като някои растителност симптоми археологически произход, които в противен случай не би да вижда при никакви обстоятелства, защото те са твърде дълбоко, или имате твърде малко контраст, така че не може да се признава. В някои случаи те могат да бъдат визуализирани директно от някои археологически обекти, или като част от редовните форми в житото, или като част от структури, обикновено подадени , лежи на земята зърно, ако има такива, но напълно загубени, и остават поне минимално разпознаваем. Понякога тя е възможно да се наблюдава такъв обект и обикновено сплескан , да лежи на земята, зърно, защото докато извън зърното е "само" сплескан , лежи на пода над него може да бъде напълно мъртъв, дължи на много по-висока проводимост на почвата около обекта и много по-високи токове действа върху растителността. Веднага след настаняването , огъване на стебла на земята все още такава ситуация може да бъде почти разпознаваеми, но след няколко дни се оказва жълта царевица, и с течение на времето напълно умира. Мъртво стъбла вече няма дори частично вдигна обратно чрез fototropismu geotropismu и, за разлика от цялата околност.

 

Понякога това може да бъде само ренегат останки на земеделска техника, която почива под дълбока оран. Понякога те могат да се срина част от световните войни на самолети, които могат да бъдат в такава дълбочина, че не би било мълнии растителност симптоми (cropmarks) не показват при никакви обстоятелства. Дори сред често polehlým стъбла зърно са нередовно наведе на земята, някои подземни структури, разпознаваеми като такива в повечето области, а зърното е обикновено просто сплескан , лежи на земята, над подземния метален предмет може да бъде напълно мъртъв.

 

Описани обекти имат една основна обща черта. Ако в разстояние на няколко метра възлиза на не повече от 20, рядко малко повече от тях, на гръмотевични разряди в областта на зърно, така че ефекта на своята жизненост, са визуализирани пъти, и много подобни доста на същото място. Това се случва, но обикновено само за ден, дори седмици, след като мълния. Със средна гъстота на мълнии в умерените региони такъв случай, но не все още регистрират, защото такъв обект чакат да покажете отново средно от 500 години. Като има предвид, че дори и в сравнително умерения пояс, показа, че има места, където мълнии се оказват по-често, както и броя на заустванията се размножават разклонени, той не може да бъде необходимо в някои случаи да чакате толкова дълго, но само около 50 - 100 години. Въпреки това, разпространението на тези теми, посочени в прогнози (прогнози, прогноза), защото това не е абсолютно необходимо да се изчака 50 или 300 години, докато се появи нов изпълнение мълния отново в полето. Просто го копаят, така че първо да поиска разрешение от състрадателен фермери след прибиране на реколтата, вземете една мотика и да.

 

Някои интересни кадри биха могли да намерят в техните архиви служители на въздушно археология. Той все още лети над обектите на техния интерес, малко по-често, и вече много по-дълго от тези, които се интересуват от житните кръгове. Те са открили, е над Кръгове всички култури, се събра днес като оси , но иначе пейзажи от височина без значение. Вие наистина не може да се изключи, че въздушните археолозите имат в техните образи архивите poschovávané са много интересни симптоми растителност, само ако първия тип (повърхност). Просто въздуха археолозите решават подобни снимки изследователи никога не скриете житните кръгове, и там те се чудят.

 

Друга група изследователи, които може да намери нещо в фотографски архив, са военен персонал въздушна фотография. Те биха искали снимки, но първо трябваше да разкрие. Съвсем определено може да се разчита на факта, че ако някога нещо подобно на техните снимки, открити от кръгове изследователи култури са последните, които би направил такова представяне.

Край археологическите съображения

 

 

Три тайни археолозите за срещи на авиокомпания

Air от археолози на техните снимки със сигурност са виждали много. Например, просто погледнете в някои от хилядите и хиляди снимки. Говори се, че известни личности по целия свят, ангажирани във въздушно археология, проведена по въпроса на житните кръгове в продължение на три тайни срещи. Защото срещата е била тайна, не е известно да ги днешна дата, но някои от най-важните резултати на дискусия на обществеността в края на краищата само проникнали.

 

Между другото, заслужава да се отбележи, че човек, който може ясно да се види като основател на въздушното археология, Osbert Гай Stanhope Крауфорд, прекарва детството и юношеството в Хемпшир, Южна Англия. Още по време на юношеството привлече могили, глинени укрепления и канавки, разпръснати из пейзажа. Южна Англия Следователно е възможно да се обадя на двойно гений локуси Разстояние по археология, защото целият район е археологически лица, които се намират под земята, буквално осеяна.

 

Главен център на житните кръгове е възможно да марка на кръстовището сайтове Ейвбъри, и от него 8 км южно от Alton Барнс. Това е област, която е по отношение на археологията и въздушни археология наистина "много жив". В радиус от 125-170 км от тях са почти всички сайтове житните кръгове, които някога са били открити в Обединеното кралство. Hampshire се намира на около 45 км югоизточно от тях. Непосредствено до Wiltshire, където лежат двете горепосочени селище.

 

В началото на сесията на въздушни експерти археология първо определи основната концепция:

Характеристики на изследователи, които са посветени на житните кръгове:

Откривателите на житните кръгове са най-вече просто невежи pavědeckými, мокасини , които Кръгове изследователски култури в продължение на години, само паразити. Да не се прави нищо друго освен "проучване" тайните, които се смятат, че те са за цялото човечество веднъж и за всички напълно неразрешим. Според изследователите алтернативните житните кръгове житните кръгове реши напълно проблема се движи отвъд хоризонта на възможностите и изследвания на цялото човечество. Никога никой в света не ще бъде в състояние да реши, защото от дълги години те не са в състояние дори за себе си, "Великите Průckumníci житните кръгове". Според си съставят собствено мнение "Великите Explorer Кръгове Растениевъдство" в света няма никой друг, който би мистерия форми на зърно е в състояние да разбере по-добре от самите тях. Но дори и те самите са далеч не е в състояние да открие по-голямата част от цифри, които някога са се появявали в света. (Пример - foto- Миниатюра - Източник: Google Earth ), вместо да се опита въз основа на обективни констатации, да намерите пътя си към никакво реално решение, все по-далеч и по-далеч търпеливо се отдадете на паяжините на собствените си заблуди и измислиците, в който почти успя да се обесят.

 

На първото си заседание, на персонала на въздушното археология се запознаят с някои от снимките от своите изследвания от различни страни, също и по отношение на южната част на Англия, особено около като Йоркшир, Westminster, Оксфордшир, Солсбъри и много други области. Разгледайте редица исторически въздушни снимки на изброените области. сравняват различни на растителност симптоми, намерени в тях. Специфични фотографии, които са били използвани в тази сесия, не са известни, но тя може да послужи като пример за две изображения, публикувани в публикацията открития от въздуха, Лео Деуиловият, MF-Колумб Edition, 1979. Оригинални полети в Вчера, сряда Мартин Press, 1969.

 

F1Един от тях е от 1949 г.:

Един от две кръгли култови предмети (henges) на Хътън Moor, Рипън в Йоркшир, тъй като той се появи в житно поле през лятото на 1949

 

F2друго не е от оценката идва от всяка година между 1945 - 1955

Crowmarsh в Оксфордшир, Южна Англия: Растителност симптоми над претъпканите окопите разкриват съществуването на могила от бронзовата Възраст погребение, напълно равен на земята, и между две успоредни прави линии.

 

Чрез сравняване на растителността на симптоми в броя на въздушни фотографии на различните участници първата тайна среща на въздушното археология, за да се определи окончателен протокол, както следва:

1) "набор от мерки за въздушно археология кръгове анкети култура":

Всеки изследовател, който се чуди на факта, че в някои области на зърно, главно в южната част на Англия, са понякога редовно, най-вече кръгло, но други единици, и същите или подобни функции, макар и по-рядко, те са и редица други областта на зърно по целия свят, и които също така смята, че наличието на подобни структури не мога да намеря логично обяснение ще бъде вечно и завинаги "Little Mutt"

 

След няколко години, като се свиква второто заседание, което се занимава с разглеждането на други архивни въздушни фотографии, на които Окончателният доклад беше първо леко изменен:

2) "Пакетът за реконструкция на въздуха ... още съгласни едва в края на определението" малка фурна "променено на" Фурна ".

 

След още няколко години, като се свиква третата среща, на която са били изучавани предимно снимки от последните пъти. Окончателният доклад беше отново променя.

3) "Вторият пакет реконструкция на въздуха ... отново съвпадат, и определението на" Фурна "е променено на" голямата фурна . Някои преводи са различни, и авторите предполагат, че вместо израза " голямата фурна "е по-скоро осигурява по-точна алтернатива името " Big Nerd "

 

Тъй като свикването на среща на експерти в авиацията археология , които ще бъдат посветени на въпроса на житните кръгове , най-накрая бе изоставена.

 

 

Следният параграф не са свързани пряко с археологията, но се отнася до историята

Кратери в областите:

На много места в света се намират в много дълбоки области безмилостни неексплодирали бомби, които никога не са били орали (и под 80 см), някои с напреднал стадий на гниене плик и съдържанието, и напълно унищожени задейства механизъм. Някои дори вероятно се дължи да саботират успешен пример в компанията Skoda Plzen падна без да се задейства механизъм, или с механизъм, напълно неефективни и увредена. Светкавица освобождаване от отговорност, която помита земята чрез тях, но това ще бъде такъв спусък може да бъде. Бомба черва продуктите от разпада (желязо) да допринесе за многократно увеличаване на проводимостта на почвата около ръждясващите бомби.

 

Между другото: всеки кратер в областта, която се формира от въздействието на въздушни бомби по време на войната, създадена областта на кръгло висока точност форма. Когато той е бил по-късно изпълнен до с почвата и přeorán (скица), в подземен си структура остава донякъде запазена структура бомбардираха кръг, които могат да себе си прояви в отглеждане царевица е класически симптом на растителността, Cropmark, и на въздействието на мълнии в близост като например електроенергия подсилени растителност флаг електричество ускори cropmark.

 

 

Археологически мотиви 2

В архивите на институциите, въздушното археология може да намерите много снимки никога не неоткрити и неизследвани кръгове култури. Авиационна археология в целия свят почти от самото начало, като работи в тясно сътрудничество с военно-въздушно изследване, което за целите на (често пъти само за тях) са били декласифицирани огромна серия от въздушни снимки на земната повърхност (вж.). На тях може да намерите много никога публикувани Кръгове култура, където служителите на въздушно археология никога не са гледали за публичност и издателската дейност. Дали това наистина е без причина, защото въздухът е винаги между археология доста уважавани областта на науката и научните изследвания. Наличие и проучване на житните кръгове е класифицирана сред много съмнителна дейност, извършвани главно от лица, които са много съмнителни (което със сигурност е по-голяма истина). Тяхното създаване се приписва individuím много по-съмнително и подозрително.

 

Вероятно времето наближава когато ще бъде срещу съмнително individuím на търсене на подобни единици, които безмилостно напълно и окончателно забранени, може би дори за съдействие от полицията. Вероятно те ​​ще бъдат възпрепятствани от посещение на такива места, най-малко толкова дълго, колкото има живот там са доказано вредни химикали, отрови и лекарства. Обектите, които проучвахме и през чиято "Научни изследвания" е дълго време се опитва останалата част от човечеството, наречена Globe предизвика общото впечатление, че разкриват причините за образуването им е почти невъзможно , или че техните автори никога не са невидими извънземни . Обекти вероятно ще бъде завинаги в бъдеще да се включват само т.нар. Cropmarks, растителност симптоми. Подкатегория разлики, причинени от на електрическото съпротивление на материалите и околната среда, намираща се в мястото на произход, и излишната електричен заряд и енергия.

 

В по-голямата част са някои от описаните различия, причинени главно просто защото това е станало на сайта на такова свръх електрически заряд, който за първи път, след като удари на предните RS подобни разлики на проводимостта среда създава почти хаотична. Понякога доста редовно поради намеса и резонанс от само себе си, благодарение на огромния излишък от електрически заряд и енергия. По принцип, има такъв излишък електричен заряд и енергия, че тя е на електрическото съпротивление на какъвто и да е материал е твърде голям. Първоначално се опитва да продължи "собствените си начини", на разстояние от няколко метра. На някои места съпротивата на заобикалящата среда мигновено капки от няколко порядъка (проникване Околна среда / диелектрик), особено мигновен йонизация и отопление до няколко хиляди градуса по Фаренхайт и Celsiusových.

 

След първоначалното зареждане се движи повече или по-малко хаотична енергия се извършва нормално, особено в местата с най-ниско електрическо съпротивление. Може да се ръководи от земната повърхност и точно под него на стотици метри, често само в рамките на едно поле на зърно. Време на посещението си хитове, както и до известна степен повредени растения е назначен на сайтове с по-малко съпротивление. Някои от тях са убити, но броят им рядко надвишава най-много няколко процента, което вероятно би дори не проявяват поради естествената неравност. Увредени растения да започне едва след известно време, за да признае промени, особено бавен растеж и съзряване, падане, също могат да polehnout (огъват стъблата на земята). Тези промени са вече на цялата област много добре наблюдавани, за предпочитане от разстояние или от по-горе, като се използват традиционните методи на въздушно археология. Места с по-ниско електрическо съпротивление причинена от подземни артефакти върху тях може да бъде доста правдоподобно посочени. Друг начин би било много трудно да се хвана.

 

Като пример, ще се появи въздушна снимка на Земята, която бе придобита от Google Earth . Намира се на него доста типичен пример на отдела, който сега, най-вероятно само временно наречена "житните кръгове", която никога не е Кръгове изследователи култури или открили, камо ли проучени. Хората с такива образувания вероятно ще бъде дълго време за справяне с, защото мисля, че разследването нещо мистериозно. Това, обаче, първо трябва да се появи. Житните кръгове изследователи откриха още или посочените по-горе изображения, нито пък той никога не се споменават никакви източници. Това е доста типична структура с няколко přepólovánými (нулира) течения elektickými в рамките на окръжност, чийто мандат вече се е появил в няколко страни с много чести появата Crop Circles - Англия, Германия, Италия. Той е намерен в близост до местата, където понякога истински Crop Circles наистина е имало. Подобни, никога неоткрити редовните форми в житото, е вероятно да излъчи кадри от цял свят са много.

 

Край на два археологически съображения

 

 

Забележка извън археология: Разбира се, че не съвсем съвсем вярно, че моделът никога не е виждал някой дори открити. Този, който никога не е публикувана в зърно модел със сигурност видях г-н kombajnér. Как е възможно да си представим, Г-н kombajnér открили модел за всеки журналист или záhadology нарича. На Г-н kombajnér не е задник.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Въпреки алхимия падна в презрение, и дори се смята за нещо от миналото, лекарят не трябва да бъдат повлияни от тези решения. Paracelsus
По-малко е само повече, когато повече не струва нищо. F.L.Wright
Малцинство е понякога, никога-голямата част от него. G.B.Shaw 
z