Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-домино ефект . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Ефект на доминото
Поредици на растения, които са от последните сили, подкрепяни от всяка друга, преобръща земята като домино
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Испания не е Гърция, но дори и така, на пазара страхове domino efektu (Todanoticia.com)
Без допълнително финансиране, Гърция може да отпишат някои дългове, които могат да създадат domino efekt в страни като Испания, Италия и Португалия
Европа не трябва да се подценява domino efektМожете да пуснете дълговата криза в Гърция.  Evangelos Venizelos

Житните кръгове , житните кръгове Ефекти ефекта на доминото

PagPh
Ефект на доминото е може би една от основните причини, поради формата на зърно понякога се случва толкова бързо в хода на минута, или най-много десетки минути до часове. Záhadologové изплашен скърцат и бягат като мишки.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

В рамките на определен период от време, след мълнии са създадени върху засегнатите участъци от отслабени групи растения, повечето от които са все още стои, както е описано по-подробно на страницата описва ефектите на повърхностното напрежение на водата . Когато енергиен потенциал и ъгъл на групата преодолява някаква сила, че той държи в изправено положение, отнема не повече от няколко секунди, за да процес, по време на който преобръща на земята. Но четки от един до няколко други, че преобръща на земята по подобен начин, както се считат за земята структура, изградена на домино - подобни на ефект на доминото. Но защото една група може да предизвика му падане (средно) повече, отколкото на един сеч на следващата (на оценява 1,2 да 1,3), можете да дори сравнение на получената реакция феномен верига (ядрена, химическа реакция веригата е много по-точно като ефекта на доминото, Например, радикални реакции, полимеризация на веригата)

 

Една от многото причини, поради които понякога са интересни пакети от стеблата за неразбираемо, сгънати над себе си, би могъл да бъде ефектът на доминото. Съответства на няколко много редки, макар и непроверени свидетелства на хора, които всъщност собствените си очи видях един модел. Тяхното описание е ситуацията в този случай popisovanýmni теоретични предположения на практика сравнително рядко. Отново, това все пак е необходимо да се подчертае, че действителното създаване на фигури, експозицията се случили в повечето случаи много седмици преди, и те гледаше като краен ефект, когато след дълъг период на постепенно намаляване на растителните сламки най-накрая се строполи на земята.

 

Случайни наблюдатели с отворен център устата устата

Ако такъв процес отнема само няколко минути и е последвано от случаен наблюдател с отворен център устата е съвсем логично, че те дори не може да бъде това, което наистина се случва и какво е предназначението сюжет го предшества. Съвсем очевидно е, че не може дори да се присъедини продължаващата история с буря, която се счита за един месец или повече.

 

Ефект povívajícího větérku

(Диви ветрове - аз ги има!)

Друго явление, че случайни наблюдатели очевидно не успяват да разберат (и не е чудно, че са), е впечатлението, като че ли кичури на зърно се премества kácejícími мистериозен вихрушка, което прави прах се издига, и които ще изглежда като е сътворено всичко. Все пак трябва да се отбележи, по-специално, че в случай на форми, състоящи се от няколко кръгчета с диаметър повече от десет метра, се счита за земята сравнително бързо много стотици килограма от материала на средна височина от 50 см, в случай rozlehlejšího форми може да бъде до няколко тона. Такова бързото придвижване на материал, че имаше някои причини завихряния. Може да pohubu на стотици кубически метра на скорост на въздуха от около 5 до 10 километра в час или повече. Във всички облаци въртеливо движение прах, преместване на някои от местата, където зърното се считат за земята. Дори защото на временно създадени "домино" на зърно (виж Ефект на повърхностното напрежение на водата) са поставени в кръг наистина, дали по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, на въздух поток, предизвикана от тях ще наистина почти неизбежно би също напомня държат като на реално кръг вихрушка . Всеки нещо като гледане на събитието наистина може да се счита за свръхестествено явление.

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htmle.htm (откъси, преведени на чешки)

 

Истории и факти за житните кръгове

Има около две дузини очевидци образуването на житните кръгове. Всички описват подобен курс; невидима сила излиза от нищото в иначе мирния ситуация и се наведе на земята царевица в рамките на няколко секунди, като че ли с изненадваща сила, но все още лежеше в зърното се намира само незначителни щети. Също така са описани подобни торнадо вяра, светлинни ефекти и висок пищенето звуци (*) .

 

 

Биологичните промени

Образуването на житните кръгове често се срещат в областта на маслодайна рапица. Това растение има последователност много прилича целина (**) . Ако дръжката се наведе повече от 45 градуса, то ще се счупи. Но "Реал" ("истински") формации житните кръгове често се наведе произтича до 90 градуса. Не ботаник, нито някой друг учен не може да обясни нещо, или имитират всеки експеримент. (***)

 

(*) светлинни ефекти и звуци са или ще бъдат много по-голяма степен обяснява на страницата или подраздели Аномалии

 

(**) в началото на етап растеж, но по-късно много по-голям и силен, с много на стволови диаметър над 10 mm, като слънчоглед, и на вече време преди жътва формира на много гъста, сложен и почти непробиваема гъсталака, и тя ще бъде човек без мачете може да се движи само на няколко десетки метра на час и могат да бъдат преодолени само Шиърър бележка JL

 

(***) октомври 9, 2011 Експерименти с преминаване на електрически ток през изнасилване растения (сеитба лятото на 2011 г. за картофи, зелен тор). Резултатите трябва да се случи в рамките на няколко дни. Опит не беше успешен, растенията се премества по време на трактор торене оборски тор. Няма значение, опит ще се повтори по-късно.

 

Някои други разлики маслодайна рапица растения

Поради различни механични изграждането на изнасилване в Домино ефект вероятно не се прилагат до степента, или повече, но по-скоро по различен начин. За разлика от тях, но на разликата в цвят по време на цъфтежа ще позволи модели се появи в пълен образ слава зелено на жълт фон (поради забавяне на растеж и цъфтеж в растения, засегнати от електричество), и по-късно на отрицателна форма на жълто изображение на зелен фон, когато незасегнатите райони са вече избледнели обратно в зелено, и засегнатите едва сега започва да жълти цветя. Такава цветно изображение може да се появи без каквато и настаняване , огъване на стебла на земята, или дълга него преди. Изнасилването е вероятно, че в рамките на един модел не може дори да polehnout (стъбла завой на земята), само за да промените своето шоу по време на цъфтежа на растения, или стагнация на растежа. Разбира се, има области, изнасилва сплескан , лежи на пода, на земята, но в този случай е бавен (или твърде бързо) заплетена маса на растенията наведнъж, а не от обема. На земята, растенията изнасилване огъване почти веднага, като относително продължително, но отслабва гъсталака. Също така, че понякога може да се случи така, че растенията Polehňa , изкривени стебла на земята впоследствие след геометрична форма на първия показани по време на цъфтежа сезон. Понякога това е само след odkvetení могат да започнат да показват значително разлики в растежа - засегнати растения и повредени електроенергия достигне значително по-нисък ръст, тя може да достигне до десетки процента.

 

 

Редки явления в текущата зърно (Poaceae)

Пшеница, ечемик, ръж, овес, тритикале

От друга страна, макар и рядко, понякога се появява под формата на зърно, които не са сплеснати , лежеше на пода, само тези растения имат по-ниско покачване. Това се случва например, когато мълния удари освобождаване от отговорност областта непосредствено след покълването, или дори по време на нея. Растенията, които са били засегнати, но оцелява, показват значително по-нисък растеж. Разбира се, растителност на сайта засегнати значително по-тънки, защото мълния оцелеят почти всички растения. Използвайте изображение от Канада. Растенията не могат да polehnout (стъбла се огъват до земята), защото по това време не е имало мълния, и техните тъкани могат да бъдат засегнати и отслабени от протичащите токове. Проявяват по-нисък растеж, защото почвата съдържа химикали, които се появиха след мълнии, които не могат да се ползват всички, така че има частично забавяне на растежа. Следователно е възможно падане на мълния, което е причинило подобни ефекти могат да се появят преди vyklíčením, или дори преди засаждане.

 

 

Преработената форми

Един от най-вероятните последици от ефекта на доминото може да бъде доста значително облекчаване на формата на получените форми, като кръгове, но също така и други форми. Ще бъдат демонстрирани на прост модел - не е много точен кръг.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Гърция е от Европа 110 млрд. долара за спасяване, която никога не изплати. Кости Domina вероятно отдавна е започнало до върха. Хората, които стоят и непосредствено под него за дълго време няма да може да се реализира. На първо място Šarkézy г-н и г-жа Меркел, която се провокира от тяхното падение, тъй като те яростно бъркани.
z