Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в ефект зърно-повърхностно напрежение вода . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Повърхностното напрежение на водата
Допринася за значително закъснение в подаването която иначе би възникнала много по-бързо
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Глупостта става рано, така че повечето събития се провеждат dopledne. K.Krauss
Един образован глупак е много по-голяма от невеж глупак.  B.Franklin
Един добър план бурно екзекутиран днес е по-добре, отколкото перфектен план, изпълнени през следващата седмица.  G.S.Patton

Житните кръгове , житните кръгове повърхностното напрежение на водата

PagPh
Девиз: Още преди отслабените царевица стъбла лежеше на земята, в това, че те частично предотвратяване на факта, че само леко се навежда и да започнат да разчитат един на друг. Това ще укрепи структурата.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Известно време след щетите, причинени от преминаването на текущата отслабване на растенията стигне до такова ниво, че растението бавно започва да се облегнат на една страна. Блейд, особено долната част е толкова слаба, че не може да носи собственото си тегло и започва да се опре на земята. Изолирана острието на царевица не би, подкрепени от нищо около доста бързо, на земята. Особено след преодоляването на границата ъгъл на земята, където вече е отслабена тъкан над земята не може да задържи своя собствена операция тегло (мощност е значително възвеличи ефект лост). Такова острие може да бъде напълно кланят до земята в рамките на секунди, или най-много десетки секунди.

 

Ефектът на повърхностното напрежение на водата (мокра),

е един от поредица от процеси, които трябва да носят едно време, последвано от отслабване на растенията за освобождаване от отговорност на мълния в района на много квадратни метра, ефектът от което в крайна сметка води до настаняване , огъване стъблата на земята. Тяхната последователност е или ще бъде по-подробно на страница Хронология. Това е действие на ван дер Ваалс сили, които се проявяват в непосредствена близост на обекти (съдържащи определен процент на влага), или пряк контакт (листа, стъбла).

 

Временна структура взаимно в подкрепа на завод

В този момент, но отделните растения започнат да се докосват с техните стъбла и оставя много повече, отколкото е било преди. Просто този прост факт за известно време временно да ограничи допълнително накланяне на земята. Ще състояние, което трябва да се нарече типи ефект. Също така започва незабавно явна ефект на повърхностното напрежение на водата, което причинява, засягащи листа и стъбла поради експозицията си да се прикрепят измерими сила. Това не би се случило, ако не съдържат вода. В близост до няколко десети от милиметъра от на живот листо на всяко растение достига стойност на 100% влажност (както и в близост до всяка друга част, съдържаща вода), и се проявява с повишена адхезия към всеки обект в близък контакт с нея. многократно появата на по-големи количеството влага под формата на капки роса или дъжд и след това изсушаване на листа и стъбла да се държим заедно дори и частично, което напълно предотвратява последващото им настаняване , огъване стъблата на земята. Много фигури в зърното, затова никога не могат да бъдат открити. На някои снимки на житните кръгове наистина е възможно да се намери част на областта, в подобно състояние. Формата на 9 юли, 2006, Хил Charlbury, Оксфордшир, снимка Франк Laumen, www.visiblesigns.de, монтаж JL възниква нещо като "остана на доминото" (залепени къща от карти)

 

 

Сила Повърхностно напрежение

Постига мощност еквивалентно тегло по-малко от милиграма на квадратен сантиметър, но взаимно засяга десетки милиони стъбла и листа на хектар, само за преодоляване на тази сила ще бъде десетки тона. В случай, че на мястото, където на два предмети докосване, има не е само влага, че вода, съдържаща се в растението, но че капки на роса или дъжд, власт е дадена на следните две допиращи предмети, държани от само себе си до няколко хиляди пъти по-големи. Съществуването на сила, която я доведе в растенията се дължи сцепление дължи на повърхностното напрежение на водата, и могат да се прикрепят един към друг, е възможно да се убеди прост експеримент, както и как да се увеличи сцеплението чрез увеличаване на влажността.

 

Същия начин, тъй като листата, стъблата и кочани може да се придържаме един към друг, действието на повърхностното напрежение на водата (ван дер Ваалс сили), може да се закачи върху себе си и ечемик брада от микроскопичните кукички.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Актьорът трябва да бъде в състояние да създаде в ръцете си цялата вселена. Laurence Olivier
Глупостта и красота винаги са добре разбрани. B.Franklin

Хората си мислят, че големите гърди прави жените глупав. В действителност, това е точно обратното: надаренRita Rudnerжени правят мъжете глупав.

z