Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно предупреждения . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Много силен предупреждение!
Посетители житните кръгове са много често съвсем несъзнателно изложени на влиянието на твърди наркотици и смъртоносни отрови!
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ние позволяваме на планетите, луните, слънце, вселена, вселени и системи, следвайте законите на природата в продължение на милиони години, но ние искаме да направим, дори и най-малките насекоми се формира по време на специални събития.  Charles Darwin
Един мъж с никакво въображение няма крила.  M.Ali
Всеки умира. Не всеки наистина живее. W.Wallace

Екстремни количества енергия носи изключителна опасност

PagPh
Морски свинчета. Посетителите на житните кръгове несъзнателно са изложени на сравнително голяма експозиция към отрови, най-вероятно CO (въглероден окис), но също така и редица други изключително опасни отрови и халюциногенни вещества.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Предупреждение за трудно последици předpokládatelnými

Забележете, особено за бременните жени, болните, хората с увреждания ", в Deprez"

и подобни случаи не посещават модели на житните кръгове !

 

 

Забележете, особено за потребителите с пейсмейкъри:

никога, никога, никога, никога, никога не посети модели на житните кръгове !!

(Евентуално с дефибрилатор в раница и погребението на присъстващите в гърба)

 

Забележете, особено за младите мъже: продължителни или чести посещения

Житните кръгове може да доведе до безплодие!

 

 

 

Забележете, особено за жените на възраст съвпадение: редовността на менструацията може да се посети житните кръгове сериозно нарушено!

 

Главно предупреждава другите непоправим и ще се рискува едно лице ("Адреналин"): Посещение на житните кръгове може сериозно да увреди вашето здраве, но най-вече микроелектронни устройства (фотоапарати, камери, лаптопи, мобилни телефони и други подобни и мултифункционални устройства), че сте е вероятно да означава повече от това, здраве ...

 

 

 

Тук можете да погледнете в един среден, напълно нормално атомна електроцентрала (2000MW, Темелин, Южна Бохемия)

 

 

обхваща площ от няколко квадратни километра, както и всяка друга атомна електроцентрала, повече или по-малко

 

За ваша информация: пълна мощност 2000MW (2x10 9 W) от нейните генератори доставят при напрежение на един милиона волта към електрическата мрежа усилвател 2000 , тези цифри, моля, не забравяйте и

 

По време на посещение в някоя от формите в житото, посетителите се намират на мястото, където преди известно време (това може да бъде само няколко часа), работил няколко милиони или милиарди от тези растения, в даден момент. Макар и само за много кратко време, една малка част от секундата (няколко 100/1000000), но тя работи.

 

В началния момент на площ от само няколко квадратни милиметра (или общия обем до 1 m 3 ).

 

Ако точният момент, когато това се случи, той открил точно или в непосредствена близост до мястото, където това се е случило, всяка по-голяма животните, тя ще изглежда след събитието, тъй като на илюстративна изображения на животни .

 

Сайтът може да се намира до непредвидимо голям брой много опасни химикали в токсикологична практика, известна като особено опасни отрови за съхранение и транспорт на един от най-строгите правила, както някога в историята на човечеството реализира. Вие сте напълно безплатно, без каквито и да било ограничения, вариращи от стотици до хиляди души на ден, ако той отиде до плажа в града. Техният избор.

 

ZNJ допълнение, много от тях в газообразно състояние, може да се намират под земята nazanedbatelně голямо количество статично електричество (милиони джаула и повече), и по-съхранената топлина. И двете от тези променливи могат да допринесат за по-нататъшното образуване на свободните радикали, силно възбудени атоми и молекули, озон и други съединения с висока степен на окисление или потенциал за намаляване, което от своя страна допринесе за токсичния характер на изследваните обекти.

 

Това е въпрос на много местни, за разлика например в областта на химическата промишленост или радиоактивно замърсяване в национален мащаб, и животните такива места ясно разочарованието (наблюдавано), за разлика от хората. Растения такова място със сигурност ще предпочитат да избягват, ако имаха крака, които не отговарят, така че поне да се опитат да умре или да се консумира ".

 

Особено в метални тръби в сутерена (желязо), след което значителна част от електроенергията в последно време, разбира се, се състоя, той остава "остатъчния магнетизъм" ( тук е повече информация). По същия начин, различни железни елементи и инструменти, включително износване желязо от машини obdělávacích, които в продължение на векове rolníčci обработват нивите си, и от железен оксид - железен оксид (ръжда - все още малко по-хидратирана, но все още има достатъчно магнитен материал). Това е всичко, но незначителна сума в сравнение с естественото съдържание на желязо в почвата (3%). Всички тези съединения може да се прилага в продължение на катодна освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета пиролизна намаляване за известно време, отново се преобразуват желязо.

 

Единствената причина, че всички описани промени, химикали и аномалии, причинени на мълния по освобождаване от отговорност . Една значителна част от енергията (над 99%), докато гигант пристъп, отприщена от земята, но защото дори и в случай на средната освобождаване от отговорност е енергията на един милиард (10 9 ) джаула, е оставена на земята достатъчно. В случай на по-силни шокове се предават от общата енергия и повече от 10 12 джаула. Наистина рядко може вероятно да настъпят сътресения 10 14 , може би дори десет петнайсет J.

 

Възможно е също, че сайтът все още съществува високо съдържание на остатъчна статично електричество. Възможност да се измери. (obrázek)

 

Всеки, който би искал да се опита остатъчен статично мярка, той вероятно биха могли да се чувстват като те се опитват да измерват разстоянието между галактиките, и го купи на шублера ...

 

Съществува голямо количество топлина се натрупват под земята (не толкова опасно, а?) Неговото присъствие могат да бъдат проверени и измерени. Термовизионна камера, топлинна изображения.

 

Също така, съществува остатъчното магнитно поле (компас аномалия не е толкова опасно, но?) Поради предишни наистина невъобразимо огромен импулс electromagnetickému.

(Pulse пряк LEMP и магнетизма LI (R) M, LIM)

 

Единствената причина за всички описани неразбираеми и трудно обясними ефекти (включително житните кръгове), разряд на мълния

 

Светкавица освобождаване от отговорност, учредено в още по-малка сума Roentgenova и гама-лъчение и някои все още не са проверени доклади дори твърдят, че освобождаването от отговорност плазма (температура около 30 000 километра) може да се появи, някои видове на термоядрени реакции (протон - протон или deuteron - Proton)

 

Голяма част от информацията може да бъде получена, например тук:

Светкавица: Физика и ефекти , VA Раков, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6

Намира там наистина много от изброените "напълно неразбираеми явления"

Например, Светкавица Електромагнитна Pulse (LEMP), буря статично електричество.

 

Светкавица индуцирана остатъчен магнетизъм (LIRM, LIM) е възможно с малко усилия, за да намерите Използване на Google (сложи нещо по-добро, по-скоро от археологията)

 

Много интересен факт е фактът, че никога не е бил намерен на сайта всеки Fulgurit . Въпреки това, когато никой никога не е за нищо, никой да има и никога не е намерен. Очевиден факт е, че в нито един момент на житните кръгове никога не са били извършени или минимална разкопки и fulgurity със сигурност са по-ъндърграунд. И все пак това е или ще бъде в някакъв друг сайт, изрично се посочва, че в някои места, намирането на житните кръгове или в непосредствена близост ще бъде наистина плитки подземни (но под дълбока оран) наистина може да се намери нещо интересно ( археология ), и някои от тях места, дори наистина доста очевидно. Инженерни мрежи - виж линии в зърно или някои (вероятно металик) обекти в метрото , както е посочено в съответния параграф на същата страница.

 

Fulguritům поне нещо подобно, но все пак може би, намирани някога се споменава по-късно ще бъдат поставени тук. (Топки SiO 2 символа, които се появяват на температури от няколко хиляди градуса)

 

Това е възможно, че сайта е понякога на първоначалния потенциал разлика (напрежение, Потенциал разлика, Пд) между на облак и земята около 5 млрд. волта (5x10 9 ) и върховият поток понякога надхвърля петстотин хиляди ампери (0.5 x10 6 A).

 

Обща сума на енергия, излъчвана от мълния е един средно между 10 9 10 10 J

напълно натоварен камион (40 тона) ще използва пътува няколко стотин километра

(5x10 9 J е около 1400 киловатчаса, което е еквивалентно на 140 литра дизелово гориво за пример, или един тон TNT). Peak ток (само) средната мълния е около 30000 ампера.

 

В в случай на изключително силна, изолирани необичайни изхвърляния, които се случват много рядко няколко пъти на година по целия свят, не би да пропуснати енергията си камион, но на влак товари, и не на няколко сто мили, но няколко пъти по целия свят ...

 

Токсините са вече на някои други сайтове много по-кратка информация, за да се намери и да копирате тук. Скоро начало. Почивка на по-добър вид.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Ако актьорът иска да се консултира моята роля, аз ще кажа - "Това е в сценария." - Но каква е моята мотивация? - "Вашата заплата. " A.Hitchcock
Нищо чудно, че в действителност, не нарушава законите на природата. CSLewis
Човек е в състояние да вярва в невъзможното, но не мога да повярвам, че в невъзможно. O.Wilde
z