Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно носи в зърна . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Line подадена зърно
подадена линия , лежи на земята, често напълно мъртъв зърно или растения в областта се формират точно като модел
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Понякога можем да намерим това, което не търсите. A. Fleming
От научна гледна точка, теми, разделени в две групи. Тези, които не трябва и да ги намерите, когато ние си спомняме, и тези, които просто имат нужда и никога не ги намери. JL
В науката късмет желае преди всичко онези, които добре подготвени. L. Pasteur

Правите линии също са редовни модели

Crop circle created by lightning with underground pipes
Правите линии подадена , лежи на земята или напълно мъртъв зърно (и всякакви други култури) дава много сходни, почти идентичен начин, както всички редовни или нередовни форми в пълно зърно.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Damage, отслабват и подаване , огъване стъбла от растения на земята (те може да умре напълно)

Над дълги линии, образувани във всички случаи много подобен начин.

Растения Лидерски енергия, техните коренови системи и почвата в непосредствена близост, но със значителни вноски от проводящи пътища в подземния. Те увеличават електрическата проводимост, особено в областта на почвата и над тях, от няколко поръчки с магнитуд. Тези пътища могат да бъдат от естествен произход, археологически или промишлени. Линии може да бъде с различна дължина. От по-малко от метър над километър. Това зависи от интензивността и характера на зауствания, придружаващи подземни линии - по какъв начин ще помогне да се разсее подземен. На някои (много дълго) може да участва в няколко изхвърляния, изтичане или рамото на същата или по - късен RS същото освобождаване от отговорност, които попадат на места, различни от първите големи RS (в редки случаи може да се окаже на стотици метри един от друг, и извън нея). Участва в тази част от пътя, създава здрава връзка между облак и земята, като по-подробно описание ще бъде тук .

 

По-голямата част от тях ще продължат за останалата част от периода на вегетация, напълно незабелязано. Възможно е да възникнат в много по-голяма степен, отколкото много се възхищавал от редовните модели, но са регистрирани само ако те са част от тях. В противен случай има вероятност да се разглежда като клон на песни за трактор или пътища в областта.

 

Един от най-известните линии в дългосрочен областта се нарича Line FL VEKA между Opočno и Dobruska. Вече са на главната страница zmímky къси линии . Те са свързани преди всичко вероятните подземни тръби, водопроводни тръби или канализацията. Въпросът ще бъде тук, в този момент, по-подробно, по отношение на вероятните археологическите и геоложки причини.

 

Две изображения в заглавната част на тази страница се отнасят до едно такова място, с доказан на линия localizers (спомена също така е на началната страница). Бяха взети на интервали от няколко седмици, докато крайната десница горната част на страницата е моментна снимка на зърно "само" polehlým , стъблата се наведе на земята - по това време, но най-вероятно е мъртво. Какво се е случило там ще бъде много по-подробно на страницата, като хронология и подстраници. На снимката вече е с авторски права зърно напълно мъртъв на място и то вероятно е трудно да се намери само локализирани и идентифицирани останките. Първата идва от архива на Люси Прингъл , втория от Сладко-taylor.com . Общата черта на почти без изключение, всички фотографии Crop Circles е тъжен факт, че дори ако те имат датата е назначен само за да ги информация на откриването времето модел, (в този случай, фигура двайсет и три, съответно. Май двайсет и два милиона, 1 998). Все пак втората вероятно е взет от разстояние най-малко един месец от първата. Left от какво nejslušněji, но на същото време много силно на всички кръгове изследователи Crop показват, че за всеки професионално вземат снимка абсолютно неразделни от датата на придобиването му, както и (или дори повече) да всеки документален фотография, придобити за целите на научни изследвания. Дата, съдържащи се в EXIF за всяко изображение от времето, когато той направи първите цифрови фотоапарати (ако изобщо знае какво е EXIF). Това много полезни данни, придружаващи всяко изображение не винаги са от фотоапарата си уебсайт "мистериозно загубени", т.е. няма друг избор освен да ги питам, така че това се случи. Информативната стойност на техните сайтове ще бъде от професионална гледна точка, веднага се увеличи от хиляди процента. Ако констативен протокол за информация EXIF и това, което тя не е за тях след всичко само е непреодолим проблем, тя ще бъде достатъчно само напълно дата на снимката, на един най-важната фигура ще бъде съществото на техните сайтове преразгледа света научен напредък по същия начин. Разбира се, най-малко приблизително показание на GPS също е много полезен характер.

 

Подобни случаи като тези в заглавната част на тази страница, тук в този сайт досега поемат работно заглавие " локализируемите подземен метална пластина "(неоткрит подземен лист)

 

Забележка: всички авторски снимки на този сайт (© cropcirclesonline.com,  

© quick spigotsсъдържа EXIF. Тя включва също GPS данни, ако някой е включена. Всички снимки, взети от други сайтове, ако е възможно, макар и несъществуваща добави EXIF данни източник - автор, уеб. Наред с другите неща, служи да се съсредоточи авторите на този сайт, и ако тя не е създадена кликване директна връзка към оригиналния източник, по някое време в близко бъдеще със сигурност ще добави. Освен това, тя е създадена (декември 2011 г.) Специални страници Кръгове Crop - GPS, където GPS данни постепенно добавя към много снимки на житните кръгове, които са някога били намерени по целия свят, включително на приблизителна място на модела на полето е възможно ( Google Earth ).

 

 

Обиколен път

Друг пример пътеки полета са генерирани линии на електроенергия, но в този случай не всички еднакво. Това включва различни заплетени пътеки, позиция никъде в областта, или дори на пръв поглед от някъде до някъде. Има (възникнат) много често няколко дни след откриването на модели и всеки наблюдател, защото те мислят, че просто някой пионер. Пътеки около курса, модели понякога са бити, но вероятно не всички. Това може да бъде напълно случаен начин, създаден излишък електрически заряд, който след това си проправи път, повече или по-малко случаен начин и често са много заплетен. Точно същото криви като ветрове мълния във въздуха. В близко бъдеще там ще бъдат поставени редица снимки на такива наземни пътища, разположени директно върху житните кръгове снимки са десетки от тях на разположение. Разбира се, не всички такива пътеки по тях трябваше да бъде временно земята пълзи мълния освобождаване от отговорност, някои от тях наистина може да създаде някои "пияни моряци", но със сигурност не всички. Късно, след откриването на модели (няколко дни) може да възникне поради факта, че остатъчната освобождаване от отговорност, изпълзят от мястото на удара, той има толкова много енергия и следователно не са засегнати растения, така интензивно, колкото в основната фигура. Разбира се, че не е невъзможно или дори, че някои от тези пътеки са на разположение, след откриването на допълнителни модели prošlapávány посетители, които просто си мисли, че някой вече е за първи път, преди да ги. Нещо повече, тя не може да бъде първите снимки на документален филм, регистрирани някога, тъй като все още съществуват.

 

Има един случай, когато наистина е възможно, че светкавицата от мястото на удара и създаване на форми пътя си от кълбовидна мълния. Това ще бъде описано другаде, особено в място, където се обяснява, че светкавицата топката да не създавате форми наистина участва на сайт, който е посветен на кълбовидна мълния. Разбира се, че не е невъзможно, че начина, по който се отдалечи заустване на земята канал. Това ще бъде доста трудно на всеки от възможните варианти се окажат. Много е важно, че мястото в малка височина над движещ се електрически заряд.

 

Права линия през тръбопровод

Принадлежат неразделно много форми, открити в миналото, но те ​​са оставени без никакви лихви или остава напълно незабелязано. Може да премине директно чрез форма, до него в по-малки и по-далеч от него. Те могат да се намира на сравнително голям разстояние на модел (няколкостотин фута), една съвсем различна част на полето, така че те не трябва да се счита за част. може да се появи в непосредствена близост или по-далечно поле, че абсолютно не редовно сплескан , лежи на пода пшеница дори не е на терена, на който сред тях със сигурност никой друг сплескан , лежащ на пода или мъртъв царевица.

 

Също така, защото понякога не трябва да се появят по едно и също време. Тя може да бъде няколко дни по-рано, но по-късно. В някои (вероятно доста чести случаи) само зърно в тях Polehňa , извито дебне земната повърхност, често дори напълно да умре. Една от причините, поради които не са платени почти никакво внимание, е фактът, че зърното в тях най-вероятно е мъртъв толкова бързо, че не е достатъчно polehnout (коляно стъблата на земята), но изсъхва стои. Стани но просто като всяко нормално сплескан , лежащ на земята зърно - зърно след намалява в следствие на мълнии в близост. Много често, но ще получат значително по-високо количество енергия в сравнение с обикновените случаи, благодарение на токопроводящи структура подземен. Доста често това явление е вероятно да се случи, когато на растението (надстройката) ще удари почти оцелели без щети (тя се намира на сравнително голям разстояние от освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета), си корен система, обаче, е напълно убит или получи доза на електрическа енергия, че то е напълно неизбежна чака. Ситуацията е по-скоро растение, което се качват в една ваза. Това може да отнеме дори малко по-дълго, за да покажат ефекти върху течението си. Околните растения могат да polehnout (стъбла се огъват до земята), преди да я изсушава.

 

 

Артефакти подземни

Това би било грешка на тази страница, за да не се включват други части на редовните форми, които биха били напълно невидима самостоятелно. Целеви някои ситуации, където можете да видите модели в околностите на някои неидентифицирани обекти, които се дължат на различни магически, икона, астрологически, и кой знае какви други графични значения. Подобни статии със сигурност ще бъде възможно да се намерят други снимки житните кръгове цялата серия. Много от тях със сигурност е случая при отсъствие на редовни форми, останали без никаква публичност. Това са обекти, които стоят необезпокоявани в мазето в продължение на много години и ще бъде показан по подобен начин всеки път, в тесни стачки близост Светкавица (десетки метри). Това не е толкова често е, защото във високите географски ширини, където моделите се появяват, има средногодишно смущения на 2-3 мига на км 2 , почти половината може да бъде извън периода на вегетация, така го удари на полето, или дори, когато няма нищо растат, така че всеки такъв обект чака за подновяването на неговия дисплей 10-20 години или дори по-дълго, може би 100но Но както е казано, ако не се появят едновременно в близост до голям закономерност, такова събитие се осъществяват изцяло без никаква публичност. Това със сигурност е, че много от тези визуализации се появяват близо до разнообразие на редовните форми, но те ​​не се обръщаше внимание на всички, и изображението е предимно по-дълъг "напасване".

 

Принципът на визуализация е същото както и за подземни тръби се намира в дълбочината на дълбока оран, още, че е, но присъствието им значително влияе на проводимост на почвата над тях, и на преминаването на мълния течения на подземни благодарение към тях може да се значително засегнати растения в техните непосредствена близост, и по-специално на техните коренови системи. Това може да бъде археологически артефакти, или отстъпилите или изорано части за селскостопански машини и промишлени останки дейност са отдавна излезли от употреба вода или канализация или на борда на самолета се срина. Те са под дълбока оран, и ако никой не nevykopal, е все още там. GPS координати, дадени обекти са известни, и тези, които се интересуват, могат да отидат в тях с кирка, след преговори разрешение от собственика на земята. Пожелаваме им много успехи в копаят. Също така, той със сигурност ще бъде възможно да се намери с метални детектори или наземен радар (някои от тях не могат да бъдат пряко метал).

 

Сравнително точни GPS позицията на подземните артефакти на първо място ще бъде публикуван тук в най-скоро време.

 

Друг вид на правите линии в областта

Те са предимно точно в средата между коловозите за трактор

Тук само кратко ги споменавам. Няма нищо да се направи директно с обекти, разположени в сутерена, но начинът, по провеждането на електрическа енергия през повърхността на Земята и в земята. Те са причинени главно от сегашното ръководство на пистата след трактора. Много често в области е феномен, който е най-засегнатите предприятия, разположени точно по средата между тях (там сумират токове, предоставена от двете посоки). Също така, ще бъде посветена отдели много повече пространство на страницата наоколо след трактора . Той е дал много на препратки към тях в някои други страници резюме, където те постепенно се премества към главната страница със специални песни за трактори. (Няколко илюстративен fotografií)

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Говори се, че президентът Уилсън е допуснал грешка. Може и да е така, но аз забелязах, че повечето грешки предварително оценена.  T. A. Edison
Брюнетки са най-големите размирници. Те са по-лоши от евреите. Charlie Chaplin
Ако можех да запомня имената на всички тези частици, щях да съм ботаник. E. Fermi
z