Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове зърна са създадени след-зауствания-светкавично fulgurity . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - Fulgurity
Един от поредица от физико - химични прояви на мълнии са fulgurity, топлина съсирена пясък
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Най-страшното изречение на английски език е: Аз съм представител режим, и аз съм тук, за да представи, за да ви помогне. R.Reagan
Ако се молиш за дъжд, не се учудвайте, когато ви удари светкавицата.  D.Cannon
Данъчното облагане е само един несъвършен начин искат пари със заплахи. T.Pratchett

Житните кръгове , житните кръгове Flash стъкло - fulgurity

PagPh

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Fulgurity

Fulgurity на място никога не са били открити главно защото там никой не търси. Това е, защото в този случай да бъде малко "копаят в земята", ако те не се търсят в пустинята. На тяхното откритие може да чака спокойно в продължение на няколко хиляди години, никой не е там или nezaorá nepřeorá, просто се смесват в постоянно въртеливо движение дюни вятър. Но тъй като на полета fulgurity Никъде няма да ходиш, вие сте добре дошли да ги ловци могат да отидат след прибирането на реколтата, когато г-н фермер позволява. Като се има предвид, че земеделските производители вероятно ще също така като цяло въпроса за тайната на житните кръгове веднъж и за всички, така че може би може би някои фермер Esquire разрешава преди започване на работа есента, докато копаят в земята. Това би, в действителност, всъщност е нещо доста сходни, за да се позволи на земята за работата на археолозите. Някои от фигурите е археологически подземни структури могат да бъдат свързани наистина, ама наистина много, а не, че не (виж).

 

Едно правило, което вероятно никой не изрече може би защото той трябваше да. Когато никой никога не търси нищо, никога, никой не може да намери. Fulgurity никога не са били на място на житните кръгове, които търсят. Това би трябвало да отида малко по-дълбоко. Твърде сложна работа, но тя не би трябвало да бъде. Би било достатъчно да се фокусира върху областите, където има "дупка за щифт", и изглежда точно под тях.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Кълна се в собствената си чест, че свидетелството за раждане на Обама, публикувана на интернет страницата на Белия дом, не е фалшив, и че укулеле е официално разрешено да служат като правилното регистратор в Хавай, като Pitrys ми име. Ředitel CIA
Светкавица се случва, гръм следва. Voltaire
z