Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-хронология детайли . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Хронология - Подробна информация
Житните кръгове - Прочетете повече

за настаняване , увреждане, отслабване зърно

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

Трудно ми е да разбера какво е човек наистина носи щастие.  Кин Хъбърд бедност или богатство не е работил. 
Чужденци, членове на парламента и конституцията защитава най-пиян. W.Rogers
Ако вашият експеримент се нуждае от статистика  E.Rutherford оценка, по-добре е да се направи друг.

Житните кръгове , житните кръгове

Хронология - Подробна информация

PagPh

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Хронология настаняване , увреждане, отслабване зърно - допълнителни подробности

Тази страница ще показва постепенни промени в зърнени култури, които се появяват най-вече в района на и около някои от наблюдаваните периодични структури (житните кръгове). Това е нещо изключително трудно, и всяка документация в този смисъл е практически нула, и може да получите повече или по-малко случайно. Това се дължи най-честата грешка, която е изправена пред всички кръгове изследователи култура, които са документирани обекта, и по този начин да ги работят над. Те не осъзнават е, не на последно място, че обект, който се документират, предмет на времето (хронологичен) развитие до прибирането на реколтата. Въпреки че те никога не са успели да улови действие от самото начало, това е много интересно и какво следва, след като прекрати дейността си. Това, което са документирали, е по отношение на хронологията по-скоро изключение, защото обектът е много бързо, вероятно благодарение на ефекта на доминото и Ефектът на пеперудата. Това не означава, че на място нищо няма да се случи следващите, или обратно. Някои промени, е възможно да се наблюдава до прибирането на реколтата.

 

Както вече споменахме, документация, че на мястото придобива голяма част от "изследователи" не е възможно от гледна точка на хронологията произтичат абсолютно нищо, защото не е място почти на принципа на посети отново. Но, за щастие, може да се използва повече или по-малко случайно явление, че някои изображения, документиращи явление, заловен от ловци различни редовни фигури в царевицата, са направени по различно време.

 

Единственото изключение от това правило са изброени случаите, когато е налице известно време след приключването на формите - pribyde някои други части. В този случай, те виждат някои "скаути", за да бъдат подходящи за повишаване на pérdele на удобни столове и отидете отново стреля обект.

 

Въпреки че веднага се сблъскват с друг огромна грешка, която ще има всеки фотограф СВЕТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ си позволят . Това е един много тъжен факта, че те заловен изображения (публикувана на своите уеб страници) не винаги са маркирани дата никога не е снимка, но датата (вероятно) появата на модели. След известно параметри EXIF, където това е възможно, наред с други неща, датата на слайд лесно да съхранят със сигурност не си струва търсене. EXIF автоматично се дава на всяко изображение абсолютно приема с цифрово устройство, съдържащ много информация за изображението (датата на времето за експозиция, типа на устройството) и редовните процеси на корекция не е възможно да се отърве от него. Много е вероятно, че всички писмени житните кръгове явление дори не знаят, че такова нещо съществува, и ако е така, за мистериозни причини всеки кадър се отстранява, тъй като тя се опитва да бъде по-загадъчна от мистериозен замък в Карпатите. Следователно остава напълно от всички документи, житните кръгове феномен попитам дали тази информация може в съществуващия уеб бази данни добавка. Най-малко това е единственият и най-важното, действителната дата на снимката. Информативната стойност на техните уеб страници веднага след това ще увеличи около минимум от 10,000%.

 

Положително изключение от това правило е Клаус Leidorf. Единствената причина за този факт, това е съвсем разбираемо, че той е особено г-н Фотограф  Клаус Leidorf, изключителен професионалист в областта, особено въздушни фотографии. Снимки модели в зърното за него на практика са само страничен продукт.

 

Въпреки трудностите понякога може, макар и по-рядко, подобно наблюдение, за да се направи. Понякога това се случва, че моите фотографски събития изследователи се провеждат по различно време. Въпреки че действителната дата на снимката е от сайта им никога не се знае, както вече споменахме, най-малко за нещо, което може да се оцени състоянието на растенията. Тези случаи ще бъдат представени тук.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Той не знае нищо и мислят, че знаят всичко. Това става ясно  GBShaw идеален за политическа кариера.
Законите на физиката може да обясни  A.Einstein сервитьорка.
Много хора пропускат чудесна възможност, защото тя премина TAEdison в гащеризони и изглежда като работа.
108
z