Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-несортирани текстове 4 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Част 1        Част 2        Част 3        Част 4         Част 5

 

Част 4

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

В много документи и програми, посветени на житните кръгове се появяват напълно незасегнати споменаване на растенията, "чужд" смесени, култивирани в монокултура (MZáci фокусирани само върху ечемик и пшеница пропусне) - разбира се, различна влажност, различна устойчивост, различни индуцирана енергия, по-екологично растения може да се появи напълно незасегнати. По това време (наблюдение 2010,foto foto), Когато ечемик е в някои области вече в този етап на зрялост, че една значителна част на своите остриета са суха слама, пшеница и в други области е все още много зелен с високо съдържание на вода и електрическо съпротивление със сигурност много хиляди по-малко, така че индуцираното напрежение е практически на кратко съединение . Разбира се, че е възможно, че в рамките на няколко седмици в мир Polehňa наведе стебла на земята и се смесва в монокултури лица, които са получили много по-ниска доза на електроенергия, но това на нашите скъпи култури průzkumníčci Кръгове може никога да не се записва.

 

Напрежение, предизвикано в пряк проводник може да се разглежда като много мека източник на захранване с напрежение ниско съпротивление връзка на проводника никога не се изкачи до такава висока стойност като напрежение на проводника със съпротивление много по-висока. Същото важи и за енергия, получена по други начини - пряко ръководство и електростатично индукция. Друг възможен път на електрически ток на стъбла на зърно е какво се нарича на стъпка напрежение и там е подобно на падането на VN земята тел - благодарение на устойчивостта на почвата може да бъде напрежение между два на земята в разстояние на човешките стъпка много хиляди волта и флаш разбира се много по-високи. В допълнение, значителен принос за щети растения добавите ток преминава през своите корени в разпръскването на мълния ток в земята, т.е. текущата класически готова ръководство - диригент, предизвикани.

 

Друго интересно явление е фактът, че в някои места, където мълнии в кутията се появяват след няколко седмици младите растения от същия вид, кълняемост време може да се оцени по време, когато освобождаване от отговорност. Това може да е останка от древни времена, които първоначално са служели за запазване на видовете, които сега се отглежда и култивирани видове зърно, разбира се, вече не са необходими, но със сигурност би било полезно, ако земята беше още по-голямо бедствие. Например, древните маи прогнозира за 2012 г. "Ролинг Стоунс" се пенсионира. Типичен в това отношение са семената на някои растения, може би от австралийското храст, може би дори и някои горски, които само покълнат след пожар. Покълнат, преди това би се дължи редовността на местните пожари имаше почти значение, защото тогава цялото население изчезнали.

 

Кръгове на откривателите култура, разбира се, ще бъдат разгледани от тях, вместо да намери нещо подобно, или дори вече има нещо подобно, което е записано в моите фотографии, но не са оценени.

 

Обективно погледнато, се признава, че някои изследователи феномен Crop Circles отдавна са забелязали, че в околностите на цифрите е възможно да се регистрира наличието (или предишно съществуване) "Електромагнитна нещо непонятно." Въпреки това трябва да бъде допълнително konstatovati, че плод, която да се изчерпи, почти всички случаи може да се посочи абсолютната лайна. Ние за съдебни дела, не сме съгласни с него, но това е всичко, което може да направи за него.

 

Flexed и разширени възли:

Те се проявяват при всичко, абсолютно подадена , лежи на земята зърно в света. Още по време на периода на по-малко от час, веднага след подаването , огъване на стебла на земята, че е възможно да се регистрират промени растеж kolénkách, че растението се опитва да поправи трайно отклонение от вертикална посока.

Фактът, че изследователи (огънати възли в царевица подадена , лежащи на земята навсякъде) житните кръгове забелязали още, може би извините тяхно учудване, удивление, ентусиазъм и страст за изследвания нещо фантастично и неразбираеми, и че привидно предлага лесен идеята чужденец , или небесен интелект, за съжаление не е мислил да се справи с нещо толкова обикновен и светски, като например "нормално" доста неравномерно сплескан , зърно лежи на земята, без модели. погледнете в някои модели на зърно образуването, техните откриватели вероятно направя нищо друго преди:

Първи очните ябълки се въртят

Втори Забележка: Това не прави човека (право, президент!)

Трети Забележете, че това трябваше да се създаде някаква форма на интелигентен живот или (тук е и с истината малко по-зле, че президентът)

Бележка 3: житните кръгове изследователи възражения срещу естествено, без никакви точки разузнаване модел utvářenému на факта, че сами по себе си или просто природните сили, т.е. случайни, с редовни моделите в природата може да създаде. Но те могат, просто не забравяйте:

кристалната решетка, кристални структури, кристалография

структурата на атома, електрон черупки, молекулярната структура на материята, атомно и молекулно орбитите и тяхната хибридизация, изграждането на атомното ядро

фрактална структура на освобождаването на излишната електрически заряд Lichtenbergová форми, Фракталите в живите организми (съдови и нервната системи, кореновата система, на форми на широколистни и иглолистни дървета ... Фракталите в неодушевени структури - форми на галактики, снежинки, и най-накрая, отново и отново: резонанс и намеса - физика, механика, електроника, оптика.

(foto, obrázky, foto, obrázky, foto, obrázky)

 

Можем само да покани изследователи на феномена на житните кръгове, да извърши нещо в повече от тридесет години Кръгове проучване култури, вероятно никога не. Отиди на лентата на подадена царевица , лежи на земята доста неравномерно, без намек за модел. Откриете, че има много (напълно идентични) аномални effetcs, огънати и продължителна възли. Сравнението се установи възли са абсолютно неразличими от тези, които се намират във вътрешността на житните кръгове. Те смятат, че мухите са печени точно като онези в житните кръгове. Infra, статично електричество (неизправност), магнитни, и повече.vzorek.jpg, moucha.jpg Всичко ще бъде там, включително и кухини и прокудиха explosed възли, магнитни аномалии и мобилен телефон спира да работи. Абсолютно идентични изменения възли дори се появяват, дори и когато се правят опити чрез промяна на посоката на растежа на растенията в лабораторията, само насилствена промяна на позицията сламки. Отново експулсира кухини ще дойде. (Zero корекция, празно, вече споменах)

 

Досега тя има някой, който го направи за тях. Посещава се от стотици и хиляди сайтове проверяваните, където царевица е сплескан , лежи на пода, напълно нормално, разхвърляния. Чисто по "случайност" се случи да бъде в повечето случаи е мястото, където полето преди мълния удари няколко часа, дни или седмици преди. В Интернет има сайтове, където е (беше) възможно да се получи някаква ограничена информация за местоположението на мълнии (взети от външни източници) с относително висока точност - десетки до стотици метри. Грешката е дадена по-скоро на факта, че на място GPS, където започва и където освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета се превръща, в някои случаи, значително по-различна, или че дори на един самото освобождаване от отговорност може да има няколко паралелни ръцете и раменете успоредно може да нарича неговите последващи удари наричани също restrikes, които могат да се окажат различни области места, общите и значително по-големи от един квадратен километър. (Препратка към литературата, няколко снимки -kouty.jpg)

 

Много толкова неравномерно, съвсем случайно polehlých , чиито стъбла, разположени на подземните части на пътища на царевица е невероятно висок брой снимки, публикувани в книги и на уебсайтове Кръгове изследователи на културите, всеки може да видите за себе си, все още само на няколко примери от най-типичните .

Wylatowo.jpg

 

По-голямата част от модели, формирани от мълния, прилича на съвременното изкуство (просто казано мажат - неправилна), само малка част е класически, антични, барок, арт нуво - редовен, въпреки че някои от тях също може да принадлежи към съвременното изкуство.

 

Наред с другите неща, през пролетта на 2008 г., но през годините често почти от злополука, но и целенасочено вземат много области снимки все още "преди събитието" (мълния), без намесата от мълния или хит в клетки а, но все още без никакви признаци на настаняване , огъване на стебла на земята.foto vzorky ze stožáru

 

nějaké obrázky

 

Но това, което е наистина красива паралелно, Чехия казано връзка: А не е незначителен част на Кръгове изследователи Crop вярва, че извънземните са създадени, съкратено MZ, за които е също използва на английски името на чужденци (разговорно, особено сред феновете на Sci-Fi). Дълго преди авторът на тези редове забелязах този контекст, той напълно автоматично с помощта на вид на облак облак - земята в чешкото Министерство на здравеопазването, името на чужденците ... (На английски Cloud на терена, съкр CG, имаше толкова много не). Така че тези привържениците MZ Кръгове произход култура в най-малко удари нещо ... (И още един, Председател: заряди, които се срещат само сред облаците - облак облак MM съкращение на английски език, Английски Intracloud или облак на облак, съкратено CC - нещо като житните кръгове ...) - и според някои наблюдения изглежда, че дори CC - облак облак може да в релси след трактор нещо naindukovat.

 

poznámka

"supernatural"

 

Идеята, че формите се появяват предимно през нощта. Това е най-малко един филм, Нанси Талбот бележки, но без да дава каквито и да е източници (голяма грешка!), Че моделите се появяват най-често между 4-5 часа сутринта. foto Разбира се, не всички, но понякога това може да бъде причина за "ефекта на доминото" ztěžknutí роса завод сутрин още по тъмно и тяхното последващо сгъване на земята. Но той не е изключено, че доста често създаване дори през деня, могат да бъдат открити само в продължение на няколко дни. Може би трябва да се върти повече върху психологията - вероятно никога няма да бъдат открити житните кръгове през нощта (в ред от него може да се заключи, че произхожда през деня). Това е съвсем естествено, като се има предвид факта, че през нощта, докато хората правят всичко възможно, за наблюдение на полета между тези дейности определено не е. Е почти невъзможно и случайни наблюдения на прелитане височина под всякакви средства за транспорт, главно поради простия факт, че нощта е тъмна. Ето защо, наблюдателите, които никога не са фигура, отколкото през деня не може да се появи, вече предлага един отговор: "Трябва да е било направено през нощта" Фигура лесно може да се повиши по време на деня, може би преди 5 дни.

 

Времето изтича камери на инсталационни биха помогнали много в места, където моделите, най-вероятно да се случи, което при сегашното състояние на технологиите не трябва да бъде всеки конкретен проблем. По този начин ще се разглежда като просто "обикновени" настаняване , увреждане, отслабване на зърно и да се определи времето между бури, с времето изтича Canon може да се програмира така, че ще хване дори инцидента мълния в техния ъгъл. Важна характеристика на (някои) апарат Canon е, че тя може да бъде една много добра програма за интервал стрелба и записвате бързо събития (мълния освобождаване от отговорност)

 

Стръкове се наведе, не е повредено. Счупени стъбла почти със сигурност се случва в житните кръгове, особено в края на формата, особено в случай на ефекта на доминото. Откривателите феномен Crop Circles факта, представена в една донякъде "промяна" форма, или така наречената гъвкава формат Да министър , и с малък процент на счупени стъбла, не само наведе, просто снимат или включени в доклади върху нейното разследване или просто "случайно" пропуснат или се разглежда като изключение от правилото.

 

Xtreme Съновник - 062 - житните кръгове, 2002 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) На горния ръб на изображението (по протежение на хоризонтална линия трамвай), ние виждаме явления, типични за конвенционалните зауствания мълнии в областта, в допълнение, в рамките на следващия шаблон е посочено, средно модел подобни явления се случват в много класически Кръгове Crop Crop Circles изследователи напълно пренебрегнати - тя на леки линии различаващи се от центъра на краищата, които е вероятно да следват на насоки, чрез които се завтече подземни изхвърлянето на електроенергия; бележки: нещо подобно може да се наблюдава в много други Кръгове фотографии на културите, това е еквивалент на двойна експозиция с много сравняване класическата фотография

 

08:55 под високоволтови кабели ... не съм напълно съгласен с всичко, което се предлага навсякъде в сайта - високоволтови линии са много добри проводници.

 

Светлини, светлинни явления, които се движат по полето, често са представени чрез образи във филми за житните кръгове. В тези филми също е доказателство, че в някои случаи тя може да бъде фалшив, или (съвсем логично), замъглено летящи обекти (хартиена торба, семена или части от растения). Тя може да бъде, че ако внезапно освободен от подземни силно йонизиран облак от газ и прах, която е била наскоро разкри potenciálovému разлика остатъчни статично електричество няколко хиляди волта или повече. В допълнение, той също може да съдържа йонизирани горими газове (CO, H 2 ), всички от които могат да присъстват в подземния продължение на много дни след изписването, което всички причинени. Air могат да се движат десетки секунди след вятъра. Той също така флуоресцират, но само за да имат дори и срещу атмосферния въздух различен показател на пречупване, спектралната отражателна, пропускливост или цвета на светлината, поне някои от тях могат да бъдат под посочените по-горе условия е изпълнено. Тя може да бъде дори само облак от дим или прах, проведена заедно за известно време, или просто статични въздушни вихри. В допълнение, CCD може, при определени обстоятелства, за да запише топлинните различия.

 

Но друго предположение: че на някои места добрата стара Англия се изготвят по-често срещу останалата част на света, може да бъде причинено от факта, ако в тези места nevanuly толкова често и толкова силни ветрове, както в останалата част на света. Това твърдение не се подкрепя от никакви доказателства за физическо или метеорологична гледна точка, вероятно не намери доказателства в подкрепа на това предположение. Напротив, някои долини, до известна степен защитени от ветрове, които по-скоро противоречи на обикновен Англия. Вероятно ще има повече местни някои все още неизвестни геоложки аномалии. Нещо се очертава, креда недра, показва значително по-високи стойности честота, също могат да допринесат за подпочвените води (и механичен резонанс), археология. Гръм от ясно небе?

 

Мъртви животни, насекоми - като земен червей мъртъв на място за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета в продължение на няколко дни, не е имало (foto), Които могат да бъдат приписани на нормалните процеси, които се извършват в природата. Скелетите на гръбначни животни - птиците например, както е писано някъде другаде, животни в дивата природа живеят и hrobečky не. Жал ми е за нас птица пойна птичка, но ако наистина загинал по време, когато изображението "изложени", вероятно тя е само от шок и със сигурност не е ударен директно от канал мълния освобождаване от отговорност, защото, ако това е направено, най-вероятно ще се взривят и намерени ние почти нищо от него, ако не друго.

 

Насекоми - (foto) Скара и обгорена мухи може да се разглежда като доста убедителни доказателства на мълния върху анализа на мястото. Не Неизвестно енергия, военни експерименти, extaraterrestrial или чужденец сили и други подобни.

 

CCD

 

Още една "anomality", който е описан от кръгове изследователи култури. Някои може да говорим в " житните кръгове Ovni - CercleS Dans Les следи d'бълха ovnis - Planete телевизия 11.02.2006 "- не, това беше някъде другаде. Може да се наложи да се проследи на сайтове житните кръгове и в някои публикации. Снимки форми, на който е изложена "мистериозни нещо" (Ghosts от друг вид), на място не е наблюдава с невъоръжено око, а може да бъде частично (или дори доста отдалечени) от заснетите модел. Най-вероятно това е само изображения, заснети с цифрови фотоапарати и видеокамери, а не halogenostříbrným класически материали. Той предлага обяснение на факта, че изображението е naexponovala част от инфрачервения спектър, която човешкото око не възприема. Под земята може да бъде някои цифри все още натрупаните с много голям размер на топлинна енергия (отново, на средна мълния предава енергия най-малко няколко сто киловат часа до няколко мегаватови-часа), и въпреки че страната остава по-малко от един процент, все още предизвиква промяна (термични), които могат да в инфрачервената област на спектъра много добре забележим. Докато класическите материали halogenostříbrné не са инфрачервения спектри едва ли чувствителна, тяхната спектрална чувствителност дори в цвят и черно и бяло панхроматичен материал е някъде около 690n, на спектрален чувствителност на човешкото око е някъде между 700-720nm, чувствителността на конвенционалната цвят CCD значително надвишава прага на 780nm (1050 - 1100nm). Поради тази причина, той е пред тях IR филтър, но често е част от групата IR филтър пас, който добре огромното мнозинство от обикновените снимки. Но това е възможно, че житните кръгове снимка показва последиците от такова едновременно или последващо освобождаване от отговорност, която не създава модел, просто до близкия подземен да наложи "Teplíčko". Зауствания тази цифра всъщност създават, така че те могат да представят своите "евакуационните пътища" в съпротивата. (" Мистерия (!) на житните кръгове, Bongiovani, Кария "cd1). 11:15 (AP1, AP2) Алтън Прайърс, Wiltshire 11 Jul 1,997 (Луси П.)ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpgIR сам показва местоположението на житните кръгове е посветена изследователи, се разследват допълнително аномалии, но да им даде абсолютно недостатъчни и непрофесионално, така че няма да има картина справка, въпреки че те съществуват. (Linkfoto от изследвания BLT). CCDresponse.jpg Типично спектрален отговор на CCD сензор за изображения. (Адаптирано от http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Дилетантство от достъп до някои явления, които се намират на мястото на житните кръгове е една от основните причини защо никой от сегашните изследователи на житните кръгове не успя да удари нокътя по главата и вместо да прибягват много повърхностно обяснение, за предпочитане напълно недоказуемо. Само с помощта на доста примитивно термовизионни камери може да бъде напълно обективно да се открие наличието на значително количество киловат час съхранява под земята, и че би било твърде дълго, за да съблазни mmimozemšťany невъзможно.

 

Призраци - призраци. На някои места ще се появи през следващата година поразително песен, подобна на оригиналната форма, когато със сигурност не зърно polehnout (огъват стъблата на земята) (но това е възможно, макар и значително по-слабо).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

1

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

1

ghosts1.jpg © Петер Сьоренсен

ghosts2.jpg Снимки: Петер Сьоренсен

boh1.jpgСнимка № 1 (в) Мирослав Zuzánek формирането модели: вероятно 2-4 Снимки от 4-ти 7.1999 Седма 1999 г., когато броят им е бил открит от Мирослав цаката на Сузана. Изследването цифри: 07/07/1999

boh2.jpg Снимка № 2 (в) Мирослав Zuzánek

boh4.jpg boh5.jpg Снимка № 3 (в) Зденка Зайдел Снимка № 4 (в) Зденка Зайдел Снимките са направени от пролетта на 2000 г. над мястото, където той беше миналата година, житните кръгове открити.

boh3.jpgСнимка № 5 (в) Мирослав Zuzánek Снимки от 20, 2000 г. на същото място няколко месеца по-късно. Pattern вече е ясно видима. На мястото на откритието му нарасна растителност е ограничен.

Снимки, направени от страниците http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , където можете да прочетете повече информация

 

Снимки (boh2 и boh3), отпечатан в публикацията " пиктограми в Чешката република и на енергийната система на Земята - Красотата на житните кръгове в Моравия 2000-2006 ", авторите Mgr. Тифани Plíšková и др. , с коментар: Тя е построена вероятно между 2.7-4.7.1999. Открита е 4.7.1999 и 07/07/1999 Изследването е проведено. В полето, недалеч от железопътната линия, е пет позвънявания с почти еднакви диаметри, които варират между около 17.5 m Според състоянието, в което установеният модел, беше очевидно, че изследователите са Streaker първо влезе във форма. Дизайн polehlých области бяха много точни, качество, с което до този момент нито един от изследваните Crop Circles се срещна. Пшеничената жетва, обаче, наличието на житните кръгове в Bohuslavice. След като всички стандартни агрономически операции, състоящи се главно в изоре земя, сеитба нови култури и т.н., през пролетта на следващата година отново същия модел. Този път обаче не е отразено в растителност polehnutím култури, но неговото забавяне. Растителността е в местоположението на всичките пет кръга джудже целия вегетационен сезон. (железния път - гръмоотвод, имайте предвид, JL)

 

Следва да се отбележи, че на мястото на големи електрически потоци се извършват, сред които имаше различни смущения, които бяха записани само в растенията, но също така и в почвата непосредствено под тях чрез електрохимични и термохимична маршове, че там. В допълнение, плевелни растения чрез кореновата система на растителни токсини, които се натрупват в тях, и те са в почвата може да се намира все още. Следователно наблюдаване през следващата година - на места, където по-големите токове се проведе, е имало по-голям брой инсталации, които не могат направо вредни, но нито недостатък, химикали. Дори действителните местните условия в места, където няма уволнение е било извършено, може да предизвика различни нюанси на узряване или зрели царевица в голяма lánech здравословна зърнена закуска, която не е изобщо сплескан , лежи на земята. Той е определен cropmarks аналогия известни от археологията .

 

Друга аномалия, страници изследователи Crop Circles още не е намерен. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Кросоувър От Друго измерение (2006) , 10:07 p.m. 10:29 p.m. Както можете да видите на снимките, незамърсена зърно показва доказателства за на по-висока степен на зрялост (завъртане ушите като засегнатата царевица на кочани са все още съвършено прав пшеница електрически шок и продукти. електролиза в почвата отлежава ясно по-бавно Измервания, снимана много пъти, многократно Понякога можете да видите ясна разлика в цвят -. засегнатата зърно все още зелени, недокоснати вече безопасно слама доказателства тук директно от Кръгове изследователи култури,+ několik vlastních. Снимки 6.8.2010, Kounice - доста подобен случай, пшеница ушите, лежащи стъбла са узрели, а размерът е наистина няколко седмици зад. Проби от около 20 души стоят засегнати до 20 места стоят nezasaženého. Обективно погледнато, ушите на nezasaženého щанд в сравнение с растителност polehlým , стъблата се наведе до земята наистина "Мак" (около 20-30% + обем). Въпреки че нито една от пробите не е фаворизиране, винаги се захващат цял куп стъбла и ушите, отчупени от тях, малък размер, все едно. Всичко ще се претегля, брои броя на зърна на острието, средната дължина и тегло на ушите, средното тегло на зърна. Късно последвано от кълняемост тест (да премине неравенство и нежелание за кълняемост, причинени от узряване след прибиране на реколтата, или най-малко два месеца). Подробни и непрекъснати измервания на www.cropcirclesonline.com / kounice . Те може би ще други места. Пшеница, което наистина ви дава известно време за президента! (Особено тази година Sharp - около 4 месеца ...)

 

Констатацията, или констатация, която се простира абсолютно всички предавания на житните кръгове:

Това е твърде рисковано да се електронно оборудване в формирането на култура. elekvipmentu е много ясно написано в дебели букви, или най-малко в инструкциите, може да причини неизправност от статично електричество ! " Тук, в мястото, където те все още се съхраняват в подземни мегаджаула остатъчен статично електричество (по-рано тя веднага по време на допълнителни силни гръмотевични разряди на земята под и да се гонят и гигаджаули Terajoule ...)

 

Като пример може да бъде описан случай на отравяне с въглероден диоксид (toxikologie..., str. LucyP.) житните кръгове - кросоувър от друго измерение (2006) описва метален вкус и всички други симптоми на отравяне около 49 минути преди края на шоуто

 

Glickmann: Много хора спят по-добре, след напускане на житните кръгове формирането много хора спят много по-добре след посещение на житните кръгове. "не се чудя те имат толкова много в него, сякаш vyžahli на пинта на ром, плюс пет twelves и все още přikousli някои магически гъби. ..

 

Тайнственият свят житните кръгове . AVI 17:12 Геология и приемственост по отношение на подземните води (не само, че JL бележка, но с подземни канали и тръбопроводи трябва да имат дълги неизползван, вижте снимката) 18:25 - много величествени вълни вятър в зърното -

 

1686 Робърт Парцел учен от Оксфорд в крайна сметка стигна до заключението, че някои от житните кръгове в Стафордшир ( Естествена история на Стафордшир ) са причинени от мълния. Доста перчене, преди толкова много години Франклин (които са провеждали изследвания около 1750), това не е изненадващо, всичко, което остава неразбран. Тя не иска хората да разберат дори на възраст на модерни технологии. Но когато видят тези снимки ...

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

е доста дълбоко вкоренени в фолклора на много документални филми, които се занимават с житните кръгове, че тайната на произхода им е илюстрирана от снимка на инцидента флаш ...

20:33 Диви ветрове ... Аз ги имам!

zskvo25_39.jpggАномалии - електромагнитни, Elst, наркотици -: огромен комфорт, еуфория, благополучие (нещо, което също съобщават за наркомани след приема), главоболие, объркване и други проблеми, тук стои ечемик, които само Polehňa , извива стъбла до земята,

 

35:30 експулсира cavitiess

 

38:10 нека тези кръгове създават нещо или някой, той трябва да бъде квалифицирана математик. сравнение с изображения на калейдоскоп. Ако приемем, че четири-годишно дете със силен живописен талант, който никога не е чул нещо подобно на математиката съществува ръка калейдоскоп и пастели. Бои такива образи, които се появяват в продължение на 5000 години, изследователите пишат за тях и математически принципи, които се намират в тях, решетки на дебели книги ...

 

41:08 и учен се страхуват да влязат в него

 

43:10 измервания на ЕМП-мощната сила на природата Дори и днес, някои наблюдатели твърдят, че появата на житните кръгове се наблюдава след бурята - какво повече може да иска? виж блог Тифани Pliskova, iDnes: (фигура Jitrava 2010) Форма през 2010 г. е на зелена царевица в големи бури в предишните дни близки форми са издълбани вдлъбнатини от водата тече надолу на наклона (мълния, бележка JL) , на откриването на моделите на пшеница ухото твърдо натискане на земята и покрити с царевица стъбла форма кал модел беше перфектно ...

 

2008 jitrava2008.jpg Първото впечатление от снимките създаваше впечатление доста фалшиво, но всеки може да бъде грешно ... jitrava2010.jpg 2010

Тифани Pliskova блог: житните кръгове в кадастъра на Slapanice имат дълга традиция. Аз Šafránková популярната актриса Луси припомня в книгата си, тъй като той играе тук като дете в житните кръгове ...

 

Една капка вода, която пада върху повърхността (foto) Също е много симетрично взривени няколко страници, и никога не е известен предварително колко. Необходимо е също така едно време, в краткосрочен план, скача пулса инцидент от по-горе.

 

Предизвикателства за посещение житните кръгове, а не се подчини

/ AGR www.kpufo.cz / област / CC / ccweb / index.htm

връзка вече е счупена (2011 есента), първоначално на този сайт е, което цитира изречение в параграф. На тези страници вече е възможно да се намери само в документ, с адрес http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (на английски език). Това е фрагмент от по-голям текст "Хипотези за технологията на житните кръгове"

1.1.1. сплескан зърно

Специален начин на подадена зърно първа се опита да обясни мнението, че това е напълно естествен ефект, който създава с кръгла форма случайно. Този възглед, много скоро изоставени за неговото абсурд, не са имали дори и след двадесет години в Чешката република неговите поддръжници.

Подчертано изречение е възможно след незначителни корекции във всеки знак. Точно преди думата "авария" може да се добави откъс - "в някои случаи не"

Целия PDF документ за функционално сега свързан сайт, за да служи като "работния процес в кръг изследователски култури". Ние можем, но всички кандидати предупреждават срещу всяко изследване, което никога не е като прасета vědátorům безплатни свинчета и предоставяща информация, както и всички agrosymbolům от досега избягва. Мястото е понякога се откриват най-много вредни химикали, тя ще получи от наркомани в продължение на десетилетия. Всяко предизвикателство да посетите такова място, следователно, границите за насърчаване на наркотици престъпление, вероятно може да се прилага към документа.

 

§ 287 за насърчаване на употребата на наркотици

(1) Който носи друга злоупотреба с наркотични вещества, различни от алкохол или да го подкрепя в това или онова злоупотребата с наркотични вещества, който подбужда или по друг начин разпространява, се наказва с лишаване от свобода до три години или забрана на дейност.

 

Край на част 4

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

          Част 1        Част 2        Част 3        Част 4         Част 5

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z