Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-несортирани текстове 2 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Част 1        Част 2         Част 3        Част 4       Част 5  

 

 

Част 2  

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Люси Прингъл себе си, един от най-известните феномен dokumentaristek са сред специалната мистериозен електромагнитни и електростатични точки до мястото на явлението на житните кръгове ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm )!  

интервюто е от някъде през 2001 г., се споменава в много програми за житните кръгове в разговори с LP

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Страница много поразително напомнящи бележки психолог от интервюта с лица zdrogovanými

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

описание на много подобни симптоми и последствия

 

копирани от http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm , текста се оцветява (различните констатирани необичайни чувствата на хората, присъстващи на местоположението на житните кръгове)  

 

списък на категориите и техния ефект върху здравето:

 * Устна - вкус (металик), зъб болка, необичайна жажда

 * Черепна - главоболие

 * Очно промени в зрението, халюцинации

 * Звукова

 * Чревна - гадене, диария, внезапен глад и др.

 * Системен - световъртеж, слаби коленете, болки в краката, и др.

 * Психично мисловните процеси Засегнатата, краткосрочна загуба на паметта, чувство на паника, терор, злото, мир, любов и светлина, дезориентация и чувство за присъствие

 

списък на медицинските категории и техните симптоми

 * Устата - вкус (металик), зъбна болка, жажда neozvyklý

 * Ръководител - главоболие

 * Eye - зрителни нарушения, халюцинации

 * Слухови усещания

 * Чревна, гадене, диария, внезапно глад и др.

 * Система - Виене на свят, слаби коленете, болки в краката и др.

 * Психично мисловни процеси, засегнати от краткосрочна загуба на паметта, чувство на паника, терор, злото, мир, любов и дезориентация светлина, усещане за присъствието на по-висше същество

 

предимно умствена, са наистина класика "моментен", но всъщност абсолютно всички, без изключение, той е класически, почти учебник случаите на синдрома на злоупотреба с наркотици, отравяния или различни химикали. Следва да се отбележи, че поради това, което наскоро стигна до това място, точно над земята и плитки подземни случва, наистина не, изненадващо. Заети тук, в площ от няколко десетки квадратни милиметра (или обем от няколко кубични метра) няколко милиона или дори милиарди или повече електроцентрала Темелин веднъж, дори ако само за няколко милионни от секундата (средно 100)

 

Много често свидетели разказват, че те оставят всички видове на болестта синдроми, болка и усещане като цяло здравословна. Това не е изненадващо, тъй като телата им в тези моменти е вероятно да съвсем различни проблеми. Ако някой падне във водата, със сигурност имаше секундата да забрави, че е гладен, че той или шева в страна, която има тик в окото му.

 

"Много жени твърдят, че той страда от менструални нарушения и проблеми, характерни за преходния период, след посещение на житните кръгове" (в превод от интервю с LP)

Отново, точно същите симптоми се появят след прием на лекарства или химикали отравяне ...  

 

Lucy: Вярвам, че това е в резултат на електромагнитните полета, намерени вътре в житните кръгове. Луси знае, че вътре Кръгове култура е (беше) електромагнитни полета, но се търси за това как биха могли да възникнат. Да, това е точно. Електромагнитните полета наистина е съществувал (огромен), благодарение на мълнии. Все още може да има подземен vyskytvat значително количество chemikáli, сходни лекарства, или doknce нещо много по-лошо. Газове, силно възбудени йони или молекули, електростатични мегаджаула скрити под земята. Също така се нарича LIRM ефект - "Светкавица индуцирана Magnetism Оставащо", "Lightning, предизвикана от остатъчния магнетизъм", не е толкова опасно.  

 

Според описанието това е абсолютно класическите симптоми на интоксикация с отрови или халюциногенни вещества. Важно е да се осъзнае, че мястото е било в рамките на част от милисекунди, излъчени над надземен и подземен сила, която товарен влак караше десетки и по-големи камиони (пълно натоварен камион - около 40 тона) на стотици хиляди километри. Най-малко, съобщава данни се отнасят до "само" напълно средните разряди мълния. Може да бъде твърде дълбоко под земята създал огромно замърсяване. Сред тях могат да присъстват, но някои от тях - като въглероден окис, но освен това тя все още ... Но това е наистина намирането на констатациите само за "безчувствен природата". Включително изключително опасни отрови и халюциногенни вещества, десетки кг или повече, от което всеки човек е ясно състоянието на ума какво би краката му може да го носите. В допълнение, може все още да бъде значително количество остатъчна съхраняват статично електричество (може да се измери -foto), Което повдига друго зло - "Аудитория" (различни аудио сигнал, напукване) и може да предизвика различни на флуоресценция. Остатъчна статична енергия може да продължи да създава опасни химикали. В подземния може да тлее с дни непрекъснато представят дърво, хумус, торф или подобни въпроси, и така непрекъснато се допълват главно CO2 и Ко

 

Обърнете внимание на "палата" - звуци. Под земята натрупана електрическа енергия (десетки киловат час повече), веднага се превръща в топлина, може да доведе до огромни разлики в налягането, които са в състояние да създаде много по-изразен и забележим шум. Подземни газове или течности могат да се движат много дни от местата на по-висока температура и налягане другаде, за създаване на звукови ефекти. Под земята, настъпили твърди вещества (скали, камъни, камъни) също може да намали повишаването на телесната температура промените силата на звука, има триене, което отново повдига звуци. Globe semtam само след мълнии малко "гърми в корема" (метро). Този процес всъщност е невероятно подобни на това, което се случва в корема přejedeného човек. Има и преразпределя материали от място на място, с различно налягане в течно или газообразно състояние.

 

Съобщени факти, които биха могли да произвеждат в редиците на Кръгове изследователи Crop много от объркване, но на първия и на само един, които трябва винаги посетите всяко новооткрито кръг реколта трябва да бъде редовен персонал акредитирана лаборатория токсикология (оборудвани с подходящи защитни костюми, маски и измервателни уреди), и само след много дни на откриването на модели, те само ще бъде позволено да издаде решение - то е забранено да влиза това място, концентрацията на токсични и опасни изпарения не опасно равнище. Кръгове от изследването на културите, така че може би много по-скъпи, но това, което днес е евтин. Разбира се по-добре, отколкото много хора аутсайдери неволно от себе си и съвсем несъзнателно морски свинчета и тествани "метален вкус в устата" на място, където се наблюдава житните кръгове, метален вкус е характерен за някои особено опасни и токсични вещества, наред с други неща, .......).  

 

Почти всички хора, които са били отровени от никакви химикали, дори смъртоносни, и са били в тази ситуация, успешно излекувани описват някои чувства, които са поразително сходни с идентично с това, което по-горе.  

 

По-голямата част от смъртоносни вещества в срока за интоксикация (сублеталното) дози причинява симптоми подобен ефект на наркотици, докато свръхдоза наркотици причини за смърт. При прилагането на всяко лекарство, всъщност е под пределно допустимите дозови отровни вещества. Се присъединява заедно ефекта на сложност, неразбираемост, до ужасът просто открих модели съзнанието на Кръгове изследователи Crop феномен отслабена в момента все още различни здравни вредни вещества, всички все още връзка с друго лекарство, по-скоро адреналин (също лекарство), един вид наркотици опции контакт с нещо извънземно, небесен, незнайно защо, хората nezhotovitelným (които са наистина вярно), допълнително измерение, паранормалното, тя не е изненадващо, че в момента не са в състояние да мислят рационално и реалистично. Оставяйки ги в тяхната империя, която той частично е създадено от вас, независимо дали сте медитират и да се създаде илюзията за извънземни и мистерии. Сами, но това свръхестествено царство, а напусне завинаги, и ние ще продължим да се съсредоточи основно върху реалните съображения (макар semtam, Lomikar, президент ...).  

 

Само чрез излагане на такива лекарства, за което има съмнения, paranormalismu и допълнително dimensionalismu можете да обясните, че са очаровани изследователи са в състояние да обяснят продължителната и огънат възли спектакъла "мощност" и който се променя. Crop Circles изследователи трябва следователно да бъде много внимателно обяви, че сайта не е дадено нарастване на всяка сила, различна от привличане на Земята, един феномен, че участъци и завои възли се нарича отрицателен geotropism и чрез възли се опитват да поправи настаняване , огъване стъблата на наземните растения - опитвайки се да се оправям растение, което Polehla , сламки са сгънати на земята и изглежда, че подаването си , огъване на стебла на земята, или по време на него. Процес може да отнеме само няколко минути или час, но броят на дни или дори седмици. Не, те мислят изследователи житните кръгове явление, което се проявява действието на непознати сили или форми на енергия, възли Ohne няколко секунди до десетки секунди и следователно причинява настаняване , огъване стъблата към земните растения. На някои места има дори моменти, в наносекунди, са "наблюдавани". Това трябва да бъде наистина интересно "гледа". Лице, което е в състояние да наблюдава природни процеси, протичащи в наносекунда диапазон, трябва да започне колкото е възможно по-скоро в добре подреден легло, заключена отделение на г-н преподавател Chocholoušek.  

 

BLT изследвания: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "възел удължаване (разтягане), който е постоянен ефект, причинен от образуване на енергия" В някои растителни формации на енергийната система е достатъчно интензивно, за да причини огъване на този апикална (горе) възел " , т.е. сила актове на растения, някои възли пожар, разширен и следователно растения Polehňa , наведе стебла на земята. Не, не, не, никога, никога, никога, грешка, грешка, грешка.

 

Цел и принципи на възли (stébelných), за да засадят всеки царевица много убедително да обясни първа година студенти от всякакъв носител (в Америка) земеделско училище. Една от функциите на възли (възли) lipnicovitých (Poaceae, но и почти всички други) растения топинг отклонение от вертикалната растеж, това се прави на мястото на тяхната хипертрофия, който е срещу отклонение от вертикална посока (nákres) И промяната е необратима (тя не толкова увеличаване на броя на клетките, а не техния размер и форма). Ако растението е в състояние напълно да се оправям извити първия възли трябва да се оправям по-нататъшно размножаване на клетките на противоположната страна и остават значително по-продължителна (nákres), Ако растението е толкова слаб, че не е в състояние дори да вдигне kolénkům тя така или иначе не казва на никого и тя просто постоянно се удължи (в опит да издигне растение, което се проваля). Често една комбинация на двете явления, когато растението е толкова отслабена, особено на по-ниска част, че, да речем, на първо два възли от дъното вече не са достатъчно мощност и neuzvednou завод и само удължи, друг повиши най-малко на почивка на растенията във вертикална посока (foto), Като по този начин значително да помогне при събирането на реколтата nákres principu. Много прилича на възлите, с помощта на подобен принцип и за постигане на една и съща функция може да се държи като почти всички bezkolénkové стъбла, стъбла или куфари на някоя от другите растения, и разбира се Житни растения, дори преди да са възникнали по-изразена диференциация на тъканите. Така че стъблата на някои растения в междувъзлия без тази функция се използва само възли. Един пример е мак. Междувъзлието е все още съдържат доставки меристерми, така че те могат да изпълняват изискваната функция, без да се ограничава само до вътрешното.

 

В допълнение, растението ще бъде в сила веднага след на електрически ток в разнообразни на токсични вещества, за нея, тя е на следващите дни "Миграция", където са тези токсични вещества се премества повече на по-ниска част на растението, които след това всъщност жертви за успешни "учебни потомство", в този случай, зърнени култури и най-доброто съхраняване на генетична информация. Обратната посока, нагоре, докато туристически агенти полезно за развитието на успешното завършване на зърната. Дори ако не, и то изглежда, че растението е почти суха и в подходящо състояние да реколта само контролирано dosychá, процеси, съзряване и пренос на флуиди в ход до последния момент и те знаят техните фермери, че на т.нар. Подчертават ječmnene когато събрани зърно не напълно състояние на зрялост, това отнема няколко месеца преди царевица достига оптимално и балансирано кълняемост.  

"Такова дълго време е ечемик - реколта узряване"  

Технология на производството на малц и бира , Kosar, разходка , VÚPS 2000  

ISBN 80-902658-6-3, стр. 34

 

Широк набор от процеси, които протичат в растенията при неблагоприятни условия на развитие, които са описани случаи на настаняване , огъване остриета на земята отслабени растения, е възможно да се прочете в:

Наръчник на стреса на растенията Crop по-горе , Мохамед Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487-та  

Извадки от книгата поредица от бележки ще бъдат изплатени на следващите страници  

 

Основните факта, че трябва да се отбележи, е фактът, че всяка плоска , лежи на земята царевица зърно е отслабена, и е необходимо да се намери причината за тази слабост, а не настояват за обучение след mmimozemšťanech. Откривателите житните кръгове явление, разбира се, е необходимо, но много хубаво ви благодаря за това, като за тях, докато все още трудно обясними и разбираеми явления, повален от себе си в една купчина повече от достатъчно. Всеки, който не иска да се опитам да обясня принципа на житните кръгове, разбира се, ще и голяма заслуга на моменти се чувствам като невестулка в кокошарника, и прасенце в лентата на ръж. Просто вземете умни книги и пуснати в обяснението.  

 

Растенията всъщност работи "много висока енергийна мощност", но много често на много седмици, преди да го сплескан , стъблата се наведе до земята. Това беше (много вероятно) най-вече за производство на електроенергия, което е "електромагнитна експлозия", предизвикана в растенията в тъканите си. Друга част от енергията може да бъде доставено електростатично индукция и по-преки ел насоки. настоящата силно йонизиран газ в непосредствена близост до всяко изпускане на високо напрежение -foto, nákres - Има няколко десети от mm, светкавица до няколко метра и десетки метра (както и корона освобождаване от отговорност, nákres). Друга част от енергията може да се прехвърлят права линия, ток под повърхността на почвата (особено корените), и накрая отслабването могат да допринесат значително електрохимични промени в почвата. Интензивност на всички изброени събития напълно престава да работи на разстояние, отслабва с разстояние от мястото на удара, докато на известно разстояние спира напълно. Не вятър - рядко явление в буря и равномерно разпределен електрическо съпротивление на почвата може да бъде резултат от доста точен кръг. Дори и с всички възможни неточности, но е възможно, че в крайна сметка, неразделна действие на няколко много точни кръгове се сгъва заедно един съвсем точна, тъй като е подобрен посредством ефекта на доминото.

 

Експулсиране кухини, převzít obrázek z BLT(Издуха депресии, интересно съвпадение заглавие - експулсиране на пропастта - взривяването на мълния ...) - няма да бъде толкова обективни доказателства за ефекта на всяка власт или правомощия на всички включени. Те са за подобна цел абсолютно неизползваем. Той е и ще бъде обяснено по-подробно на много други сайтове. В снимки деформация растение не е изобщо да бъдат причинени от всяко действие на енергия или сила, но действителната сила и натиск на отглеждане и сушене и по този начин се променя форми тъкани, тъкани и други части от растения. Повреда на растения, въпреки че наистина може да участва преминаването на електрически ток, електромагнитно и електростатично индукция, механична якост, електропроводи силно йонизиран въздух в непосредствена близост до освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета. Corona погасяване - достига на разстояние от няколко метра до няколко десетки метра, при безветрие е много точно кръгова, а диаметърът му зависи почти само от интензивността минава ток (nákres). Стъпка напрежение (nákres). Средно съпротивление е на горния почвен слой IEC 332000-5-54 около 100 ома на метър. Съпротивление на почвата се определя, след като съпротивата на куба на земята на ръба на един метър, измерена между срещуположните стени.  

 

Между другото, много сходни възли щети могат да бъдат намерени в местата, където стъблата свити чисто механично (мирно без да се счупи) до почти 90 градуса, за тези възли, които започват с равно скок назад във вертикална позиция (1-ва и 2-ра от върха, foto). Ако дори подобен механични повреди, механични сили, произтичащи разрастването на клетките, повредени самите възли, без някакви значителни последици за жизнеността на растенията. Това вероятно се дължи на факта, че това е краен случай, да промените посоката на растежа, почти 90 °, в повечето случаи възли решава ъглово отклонение на няколко градуса.foto  

 

Въпреки това, за да се опита нещо като настоящият феномен на житните кръгове изследователи смятат, че няма друг избор освен да се опитам да намеря себе си в места, където те не биха били изобщо. Необходимо е също така да се поканят всички трезвен Crop изследователи феномен Кръгове някога се опита себе си, широко използван, особено в сериозни и обективни научни изследвания. Това се нарича празно, или празна експеримент. Той се използва широко особено в областта на физиката, но също химия и биология, но по-често се нарича "нулева корекция". Просто нека да расте царевични растения в лабораторията, без да причиняват никаква енергия. В един момент те променят посоката на растежа, само въртене на контейнерите, в които растат. Някои от тях след известно време назад. Също така различен вид на празно, за да предложения да посещават места, с доста неравномерно polehlým с ножове, се наведе на земята царевица, където, според тях, не са били "чужда власт", нито някоя друга, ако микровълнова печка.

 

В допълнение, наркотици, така и извън dimensionalismu paranormalismu изследователи явление може да засегне местоположението на житните кръгове, може да съдържа само наистина "специален", странно и необичайно съединения, свободните радикали, йонизирани атоми и молекули и други подобни зло, което може да повлияе на човешкия мозък, като магически гъби в спрей.  

 

Това ще бъде нашият любим човечеството, че рано или късно ще дойде на себе си. Това и други кръгове, почти всички напълно редовни и нередовни форми в житото, със сигурност над 99.9999999%, генерирани от мълнии, а не чрез някакъв заблуден proklamátorů, той просто е обективна реалност и обективна реалност, може да го открие в края на краищата (понякога ), може да го направи, то е там. (Макар че това е разкъсване вече над 30 години и резултатите по някакъв начин никъде ...)  

Но това няма значение, след като всички други времена е било много по-лошо ...  

 

Природен мимикрия (Фигура 1)

Един от най-важните и най-интересните причини защо това е така - природни бедствия, използвайте един от най-естествените начини за маскиране, как те някога успя да изгради. Това е много забележителна и уникална природна мимикрия. Това е, но сравнително много прост факт: житните кръгове са просто откровено се наблюдава рядко в същото време те са били създадени, т.е. незабавно "след събитието", макар че понякога може да се случи, но наистина може би само много рядко. Точно обратното. Среща се в най-до няколко седмици или дори месеци след като е бил действително създаде "Exposed" зърнеста структура на полето удар от мълния. Използването на думата "Exposed" в този случай всъщност е мястото, формата процес с конвенционален фотографски процес, например, или с някой от неговите предшественици - дагеротипа е толкова възхитително. С образа в "чувствителен слой" в областта на продуктите създава напълно невидима латентно изображение. Втората причина, поради думата "Exposed" наистина на място, е фактът, че за да създавате форми - експозицията се случва, когато мълния обяснение, както и с много снимки. Веднага след шока може да бъде на сайта, за да намерите някои много редки явления - мъртви насекоми, овъглени растения или растения, които са оплетени в направления изключително интензивен въртящ се вихър, който понякога се случва след мълнии и отнема по-малко от секунда. Също така, промени в магнитното поле, температурни промени в подземни статични излишъци на електроенергия, ще бъде открита незабавно. Последно, но не на последно място (предполага се, че не, тествани още, че все още е само приблизителна оценка) за броя на организми, вредни химикали. сплескан , лежи на пода със зърно, но се появява най-вече само след няколко седмици, или дори по-дълъг от два месеца. По-голямата част от растенията е веднага след завладяването неразличими, за да се върне към първоначалната си позиция, и всичко започва. Започват да избледняват, благодарение на електричество, което през него преминава. Също така е вероятно да бъдат повредени до известна степен, рязко движение, и тяхното разпадане отнема седмици. Фактът, че растенията често стоят за дълго време в изправено положение, вероятно много по-дълго, отколкото иначе би непрекъснато отслабва конституцията разрешени самотни растения, с основен дял е вероятно да повърхностното напрежение на водата . Тяхното настаняване , огъване на стебла на земята, но което наистина се случва, след няколко седмици, от своя страна, може в някои случаи да тичам невероятно бързо в сравнение с колко дълго избледнели. Докато отслабване растения седмица, настаняване , огъване стебла на земята може да се случи дори и в много големи модели доста бързо, в рамките на няколко минути. Много забележим акции на тази реалност понякога може вероятно да има ефекта на доминото . Много често се дължи на факта, че той прелетя около пеперудата .  

 

Уважаеми човечеството!

Следващия път, когато предпочитате нещо от старчески Общи условия съветват да не напусне.

Ако не за тези, изкуфял фурна деменция, D & D, който веднъж Имало едно време някъде в механата upatlali "изповед" може да изследвания в продължение на десетилетия съвсем различна посока, като всеки друг класически и напълно сериозна наука. Както и да е, по-късно човечеството въпроса със сигурност се е разрешил, като Juhůhu (YouTube) видео може да се намери (може би Wylatovo? Все още не, и да го Wylatowo това не стане, така да бъде, той е открит), където хората се свиква на току-що открих Crop Circle, а в далечината все още се отстъпващите буря ...  

 

-Нататък в текста се споменава също, че в документален филм, се изразява идеята, че може да бъде синьо струи и червени спрайтове, които са мълнии, но високо в атмосферата, открит сравнително наскоро. Това е може би доста погрешно схващане. Разстоянието им е твърде голям, за да може да кацне на повърхността на нещо толкова рязко ограничена причина. За тях може да се намери в Светкавица: Физика и ефекти , Раков, Umanstr.  

 

Друга причина, поради която със сигурност ще души дойдоха напълно сам , е, че светът все повече ще се инсталира на различни места, така наречените села (или поне времето изтича камери), дори в отдалечени места на планетата, и рано или късно ще го точно преди да устоят на тези кръгове (въпреки че се появи само след няколко месеца) някой се присъедини.  

 

Последната причина е, че има компании като Vaisala - Siemens (2011 - изключен от Siemens, просто много Vaisala), които измерват влиянието местоположението, типа, интензивността и сделката полярност мълния, имат голяма база данни от последните години, както и за тях със сигурност няма да бъде проблем (ако се интересуват) необходимите данни, проследени. (Между другото, техните данни често са много точни, въпреки че те посочиха допуснати грешки при измерването е няколко стотин метра, те често са много по-точни и по-малко от 10 метра). Поради тази причина, теорията на "CC-Lightning" се разглежда като "назад Неоспорими напълно" и Fidli. Чрез събирането на данни за мълнии (времето за освобождаване, GPS данни за точката на удара, полярност, мощност, тип - житните кръгове neboCG), например в Централна Europe Network се занимава CELDN - Централно европейска мрежа за откриване на Светкавица в Европа, тогава много други. Всички детектори използват мрежата Vaisala-Siemens, или други подобни. Ще бъде много интересно да се види форми крайните срещу всички очаквания, се показва като "не човек", т.е. истинско, нали?  

 

В допълнение към по-горните варианти съществува http://www.blitzortung.org   страница мрежа проста система мълния въздействие на изследователи, които използват своя собствена мрежа от детектори. Въпреки че вероятно не са толкова прецизни информация за местоположението, но те ​​биха могли да добавите към цялата емисия интересни данни.  

 

Друго нещо е, че (по отношение на точността), че често само умножава разклонена светкавица (плюс неговите евентуални afterdischarges) е в състояние да "пръска" на площ от няколко хектара foto ( в случай на изключително силни удари със сигурност може да включва също много по-голяма). Според данни от литературата (например, наречен Lightning: Физика и ефекти , Uman, Раков ) не е изключение явление, при което един флаш разклонени ръцете dopdají до няколко километра един от друг. Тук отново не избор, но да се подчертае, че на най-важния факт : на мълнии разряди в областта, на която се появява една и съща закономерност, често дори няколко дни, но дори седмици до месеци преди сламки наистина Polehňa , извити стъбла до земята.  

 

Земеделските производители и техните служители, дори ако те са били настоящите модели на редовна и го гледахме със собствените си очи, вие винаги такива становища пред себе си, както и всички други резултати, които вече завърши редовния модели в своите области, и знам много добре защо. От тяхна гледна точка, той е винаги и само сплескан , лежащ на земята царевица и нищо друго, и тази нагласа е единственият правилен. Тяхната работа е била и винаги ще бъде да се грижи за реколтата си, а не глупости. Pattern при полски култури не е така. Всяко сплескан , лежащ на земята зърно се интересува само от гледна точка на това, дали ще бъде възможно за прибиране на реколтата все още. Kombajnér модел се появи на терена, и го нарече журналист трябва да загубят работата си, а той никога няма да го има, тъй като никой не kombajnéra nazaměstnal. Съображения редовни форми в области, никога не идват от самите фермери, винаги от някой "отвън", от сензационни широката общественост.  

 

Както е описано, така че дори и след сравнително дълго време, след като на завоевание, по време на който стволови гниене отнема седмици, на действителното времето на настаняване , огъване стъблата на земята може да понякога наистина вероятно само вземат няколко минути (ефект на доминото), понякога точно пред ужасения случаен наблюдатели (Fractal Стоунхендж). Разбира се, понякога може да има ситуация, в която зърното Polehňa , Ohne стъбла до земята веднага след завладяването на мълния в секунда, минута, час най-много, но това е повече от много изключителни случаи. Очевидно това зависи от текущото състояние, състояние и степен на зрялост на зърно, която е насочена за погасяване, а също и по силата на конкретен инцидент на мълния, вероятно в колко клонове и колко последващи удари се случват на едно и също място. Тя също може да повлияе на интензитета на инцидента дъжд и влага и проводимостта на растения и повърхността на почвата. Много често, но се случва (особено когато зърното е все още зелен достатъчно, с високо съдържание на вода в клетките), че дори след един много силни разряди мълния не се наблюдава в областта на абсолютно нищо, не само веднага след бурята, но за мнозина следващите дни и седмици.  

 

един от природните шеги nejobludnějších, че най-вероятно, когато майката природа е подготвил за човечеството, заедно, заедно мимикрия номер 1 и 2

 

Мимикрия Номер 2

Dancing Air Vortex

В допълнение към това, което вече е описано в, е възможно да привлече вниманието към друг много интересен факт, за да бъдат създадени. Въпреки разнообразието на природни процеси, които се проведоха на място дълго време преди на polehnutím , огъване стебла на земята, взеха стотици часове, случайни наблюдатели може да гледате, докато в сламки сега обмислят на земята, нещо, че не може да се види никъде другаде, и какво може отнеме само няколко минути: мимикрия Номер 2 - Dancing Vortex Air.  

 

Преди Vortex Dancing Air описани подробно, той ще бъде няколко събития са регистрирани или ефекти, които обикновено предшестват. Но далеч не всички в списъка, само няколко най-често срещаните. Много повече ще вземе участие в него процеси, разработени проблеми като страницата хронология и подстраници, или в раздел допълнителни ефекти .

 

Това са примери за явления, някои от които са вече много отдавна, някои много внимателно предхожда реалното явление настаняване , огъване на стебла на повърхностните царевица в редовните модели. Не само редовните форми, но всъщност всички подадена , лежи на земята зърно, което се появява навсякъде и по всяко време. Една от значителните различия, с изключение за редовността и нередности, произтичащи форми, е фактът, че редовните форми вероятно са много по-приложим ефекта на доминото, отколкото в неправилни образувания. Обяснение на някои от възможните причини ще бъдат разположени в připravovné, но все още съществува страница силния контраст .

 

Някои на вторичните ефекти към създаването на площ подадена , лежи на земята царевица в областта, подредени в хронологичен ред: Ефект на експозицията , Интерференция Ефект Fading стволови Effect , напрежение повърхността на водата , Ефектът на пеперудата , ефекта на доминото  

 

Веднага след появата на ефекта на доминото, когато друг ефект - Ефект Вяра Dancing (въздух). Но това не е за него е създадена специална страница не само ще бъде назначен до ефекта на доминото като част от нея, защото тя е безспорна и без това никога не се случи. Докато някой от предишните реакции да създавате форми активно участие и може да бъде една от многото причини, неразривно свързани, движещ се въздух вихър е напълно пасивен резултат като след въвеждането във водата разбира се, винаги ще се появяват на повърхността пръстени. Аз вихрушка, се движат почти синхронно зърно обеми, които в момента са считани за страната, е преди всичко резултат, а не причина за на пръв поглед неразбираемо явление, въпреки че такъв иск първоначално могат да изглеждат доста невероятно.

 

Следователно, въздухът търкалящите вихър мимикрия на име и номер 2 - защото това много добре изпълнява важна за маскиране функция и неинформиран наблюдател трябва да чувстват, че почти неизбежно създаването на модели напълно заплетено. Като непознат, който е много трудно да се посочи, но в края на краищата, дори ако с трудност наблюдавана сила. На пръв поглед може да изглежда един от най-вероятните причини за този процес, тъй като са били "слиза от горе", или, обратно, стърчащи от земята. Напредък въздушен вихър е много точно следи позицията снопове стъбла, постепенно като домино. Поредици на сламки, в крайна сметка те могат да бъдат подредени една върху друга, като тъкани модел, което прави целия процес, дори повече добавя мистерия. Целия феномен на танците въздуха, но вярата не е нищо друго, освен поне първоначално, само и само напълно пасивен въздушния поток, предизвикана снопове стъбла, които попадат на земята - началото на предстоящата ефект на доминото. Страната се счита за стотици килограми материал, дори и за много голяма цифра може да достигне няколко тона, на средна височина от по-малко от половин метър. Такова движение на материала, които вече са част от въздушния поток причинява. Дори така силна, че може да по-късно наистина дори и частично участва на изсичането на някои други не чак толкова далечно пакети на стъбла, и до известна степен по време на ефекта на доминото участват, което разбира се само подкрепа на цялостното впечатление от мистерия и тайната на наблюдаваното явление. Разбира се, но особено видно въздушен вихър се движи почти точно на места, които не се считат за страната, въпреки че тя не трябва да бъде причина. Ефект на доминото може да действа напълно независимо, предизвикана от поривите на въздуха и работата на една голяма грешка се постига лесно. Разбира се, няма нужда да подчертая, че най-голямата доза мистерия и тайната на това явление се постига при пълно вятър, по време на които над и между пакети от стъбла свалянето напълно самостоятелно и независимо Vortex Dancing Circle Air. На върха на метър, все още не е точно там, където само на пакети от стъбла падна на земята. Благодарение на пръв поглед само като сила, която на място е напълно самостоятелно, без каквато и да е причина, дори на пръв поглед като сила, която всички движения, на което мястото само по себе си е причинило.

 

Наред с другите неща, компанията, която е собственик на базата данни на позициите мълния вероятно притежаваме нещо, те нямат представа, че е много подробна база данни за здравословното състояние и жизненост на земеделските култури през различни години на големи територии.

 

Край на част 2

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

   

         Част 1        Част 2         Част 3        Част 4        Част 5  

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z