Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно ефект експозиция . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - изложба
"Осветление Flash", излагайки житните кръгове, е повече от 10 18 пъти по-високи от нормалните снимки
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Един учен е един вид на послушно момченце. Нещо от учен в всяко малко момче. Други пораснат, учени в приюта, но малки момчета за цял живот.  G.Wald
Интелигентността е способността да се адаптират към промените. S.Hawking
Единственото нещо, което наистина има значение, е усилието. A.S.Exupery

Житните кръгове , житните кръгове ефект на експозиция (Фотография)

PagPh
Мото: Кръгове Crop, и всякакви други форми са първоначално на структурата на растенията ("мрежата") в областта на големи изхвърляния на енергия "Exposed" (незабележимо щети за растенията), и само след дълго време те се използва "естествено развитие на процеса" ( отслабване на растения и настаняване , огъване стъблата на земята се появяват.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Тази глава се занимава подробно с аналогията, припомня процеса на създаване на форми в зърното (житните кръгове). Тя може да се оприличи процеса на експозицията на снимката и последващото изземване. Средства класически фотографски процес, като се използва желатин слой с разпилени сребърни халогениди и чувствителността им към светлината. От интерес е възможно да се посочи, че експозицията на житните кръгове се случва, когато "светкавица осветление", които могат да бъдат, да речем, десет осемнайсет пъти по-висока (и много повече), в сравнение със светлината, на които са изложени на обикновените снимки.

 

Забелязвам

Как се постоянно набляга на много места в мрежата, а не само създава подобен процес на редовни модели в зърното, но почти без изключение всички сплескан , зърно лежи на земята по целия свят. Редовните модели възникват много случаен взаимодействието на много фактори, един от няколко милиона случаи, когато полето отива на гръмотевична за освобождаване от отговорност. В един от случаите на няколко милиона. Във всички други случаи, е "само" за настаняване , огъване на наземни царевица стъбла. Може да бъде много грубо подобно съотношение да изразяват съотношението между областта на зърно годишно, "обикновено Polehňa , извити стъбла до земята, "(0,5 до 1,5 милиона квадратни километра площ подадена , зърно лежи на земята, и област, която е сплескан , сламки лежи на земята под формата на редовни форми (по-малко от един квадратен километър, комбиниран общата площ на всички редовни фигури в света).

 

Дефиниция

вече отдавна изрази година Grand Master:

"С това твърдение, ние твърдим, протестират срещу него, но това е за всичко, което върви с него или срещу него, което можем да направим."

( theatresand , свободно цитиран)

 

Аналогията с екшън снимки и други ефекти

 

Споменаването на корона зауствания

 

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Същността на филма е прекъснато. Комбинация от прекрасни снимки, или снимки на хора в емоционални моменти, или общи снимки заедно в един вид алхимична смес. F.F.Coppola
Учените могат да бъда най-щастливият от мъжете.  G.Wald
Ако можеш да мечтаеш за него, той може да бъде реализиран. W.Disney
z