Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-несортирани текстове 5 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Част 1        Част 2        Част 3        Част 4        Част 5

 

Част 5

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

(Унищожител - унищожител, deufoizer, desaucerizer,

първия прорез за барел, ще има два)

 

Какво е най-вероятно да се намери право на място - истински кръгове култури, създадени от излагане на мълния (мълния) на царевица областта, докато смущения ефекти и резонанси преминаващите (огромен - огромен) потоци (разбира се можете да ги намерите на място царевица , подадена на страна, разположена навсякъде)

 

  Първи Геомагнитни аномалии - LI (R) M - необичайно поведение на компаса

 

  Втори Останки от статично електричество - ВЕИ - може да се измери

 

  Трети Останки от топлина, натрупани в метрото - IR фотография (но внимавайте, това, което някои изследователи Crop Circles, предлагани някъде на сайта им като "IR" снимки тук, няма да бъде публикуван намек, че е напълно neozdrojované, празни чертежи или снимки преди това, което би трябвало аз трябваше на общата научна дилетант само плюе. Нито споменава измерване използва метод, чувствителността на измервателни инструменти и сензори, на спектралните характеристики на сензорите. Това е много често с обща характеристика на подобни изследвания, опитвайки се да се преструвам, че те използват само високо квалифицирани, специализирани научни методи и процедури , но те ​​се държат като на последните дилетанти, така им инфрачервена снимка изглеждат повече като на Преоцветяване класически фотография цвят, които произвежда дванадесет години момче в някоя програма графики, една дузина на час, и по-добре . Тя остава, следователно, да се заключи, че дори на напълно нормално ще infracamera улови инфрачервени промени в подпочвения слой (така го е времето - прогноза) в всяко място в областта на мълния освобождаване от Ние може само се чудя е, че в местата на житните кръгове подобни измервания са били направени Така 2012, остава един сезон зърно, преди да го удари пълен. Stones и маите заплаха престава да функционира като древен маите прогнозира.

 

  Четвъртия Частиците и FeO.Fe Fe2O3 (магнитен -?. във всеки случай чувствителни към магнитни полета катодна могат да възникнат и пиролизна намаляване), се намира в почвата - може би приложен на зърно и оставя klasům влияние на временни стъбла намагнитване (тел, макар и с много висока устойчивост), причинени от преминаващи ток

 

Петият Мъртви насекоми, често направо опърлени, přicucnutý за зърно, (какъвто и да е пометен със слънчеви бани). Тя може да се намери в сравнително голямо разстояние от модела, не във всички случаи - може би предхожда дъжд и насекоми не са достатъчно, за да се скрие - гръм от ясно небе - гръм от небето

снимката в ляво © д-р Уве Engelmann, право © Джанет Ossebaard     

 

Много кръгове култури (както и много случаи подадена , лежи на земята зърно вероятно възниква двойна експозиция - на първа газоразрядни растения, наречени "прости числа", създаде на "чувствителна слой" на отслабналите растения, които са по-чувствителни на всякакви механични и физически стимули, и ги до само други записи за освобождаване от отговорност, което се случва в рамките на няколко седмици или месеца.

 

Областта на ечемик, на която през 2010 г. е нито единични изхвърляния на гръмотевични ( Benátecká Vrutice ) продължава в красива физическото състояние до прибирането на реколтата, въпреки че над него, по време на вегетационния сезон ветрове помете доста и поройни дъждове.
Тъй като дълго време текстът е прекалено сериозно, за миг ще се облекчи, като завъртите отново, за да скочи до една bláznivině. Множествени, често много точна в съответствие с няколко оси на симетрия (3-8 и повече), поразително сходни изображения, генерирани калейдоскоп. Произходът му все още не е достатъчно ясно и физически обяснимо. Може би защото на огромен електрически заряд, напрежение и течения, които се провеждат на място.

 

  келтски кръст 2002           стр. х + р ш + р на орбиталната
Временно се създаде нещо, което може да се обясни като "еквивалент на атомно и молекулно структури и кристални решетки", но на гигантски размери. Прожекция на три стр. орбити в равнина, перпендикулярна на оста на един от тях възниква известен келтски кръст, и по същия начин, ако г и е орбитата ще бъде много по-сложна структура. Това ще ни направи келтите се опита да посочи в коя посока да вземе квантовата механика, Шрьодингер дълго преди?

 

Ако някой иска да чуе зрялото зърно, просто се случват понякога на ръба на лентата на почти узрели пшеница, ръж или ечемик, могат да бъдат ясно подпише тихи крекинг. В края на юни, юли и след това. Много интересен феномен.

 

Още една налудничава идея: житните кръгове - търсене на истината . НЛО] AVI 19:50 / 01:54:23

 
По-голямата част на изследователите и документални Crop Circles от тях твърдят те са феномен на модерното време, въпреки че в същото време признават, че могат да се появят дори в древни времена. Да, имаше и някои явления и образи на древни цивилизации може да бъде тяхното vybrazením (Стоунхендж, келтски кръст и други). Дори и това не е невъзможно, че древната цивилизация (фермери) знаят /, които произхождат от мълния, ние просто забравих / казват, че този опит или дума от уста на уста от поколение на поколение, консервирани псевдоним изчезна. Може би някои Архимед привлече в пясъка преди някой zapíchnul. Може би е някъде писмено клиновиден или показани в илюстрациите на някои, той просто не е обяснено или преведени. Crop кръгове и мълнии, както и всички други природни сили (и унищожаване) считат като произведение на Бога, и следователно е не разгледа го възможно и необходимо да се прекалено подчертае, че вторият е причината, ако причината от двете е една и съща, тя е след цялата си трябва да разберем всяка гледна точка, нали?

 

(Друг налудничава идея), може би, но може да изглежда на факта, че формата през последните години се появяват малко по-често. Може да се каже, че една от възможните причини е - който търси, намира, и във време, когато пръстени са избраните области, т.е. преди 1970 г., те дори не можеше да бъде намирането. Идеята на това, което приличаше на английски кутия в 70-та година, както и преди, и как те изглеждат днес. Техният външен вид не е вероятно да не се различават, с изключение на едно малко нещо. Наистина се различава значително obdělávací използваната техника. Докато през 70-те години и е бил местните фермери boneshaker не се различава от социалистическия 50 zetorům година на нашето селско стопанство, с тегло около 2500 кг и ширината на задните гуми около 30 см, и на кон да оре сервира днес на Джон Диър езда тях с маса около два пъти ширината на гумата и също вероятно така, и същото отива за тегло и гума машини, прикрепени към тях (засяване, торове разпределение). Вие ще създаде много по-голяма областта на "трамвайни линии" - песен след трактор, който ще работи много по-добре като мълния. По-добри гръмоотводи - повече флаш. Повече памет - повече кръгове. Не унищожавайте моите кръгове. Но досега фермерите дори не казвай нищо. (На снимката ghosts2 да видите, че новата писта след трактора точно възпроизвеждат миналата година ... би било необходимо да попитам как земеделските производители в страната ни и навсякъде другаде по света)

 

Друга важна разлика от предходни години е продължаващата индустриализация на селските райони - подземен днешните индустриализирани пейзажи е пряко преплетена с подземни линии - комунални услуги, много потоци често протичащ в канавката по протежение полета, но в тръбата канализацията под. Всички комунални услуги могат да бъдат включени в необичайно силна съблазън поток под земята, призовавайки за възможни нежелани реакции (резонанс и намеса необичайно силни течения).

 

Наблюдаваното увеличение на броя на моделите от цял свят постепенно от 80, 90 години и след това не може да бъде твърде статистически доказуем факт, но не е съвсем невъзможно, че това наистина е така. Едва през последните години, честотата на наблюденията може да се разглежда като константа и относително висока. Стопаните сами никога няма данните в доклада не са зърно, сензационно обществеността, но да. Тъй като сензационно обществеността винаги ще бъде в по-голямата част от нормален част от населението, доставката няма да намали наблюденията. Не е изключено, че някои от следващите години ще бъде напълно целта на редовните форми наблюдавания спад. Тяхното присъствие може, до известна степен, в допълнение към безброй други обстоятелства, свързани слънчевата активност и нейната честота (но само ако има най-малко частично зависи буря дейност или честотата на силните разряди мълния). Ta през последните години той е претърпял някои върхове и честота цифри не са директно копирани. Не стойност не може да расте безкрайно, или средната температура на Земята, или на броя на моделите, които се намират в областите. Ако средният брой на редовните форми, които се срещат всяка година в областта, понякога наистина започва да спада, не пропускайте никого, и в крайна сметка може би дори любов přitopíme. След като фалшив стик за хокей графика свива като къща на преобръща карти, или като модел, състоящ се от домино (ефект на доминото). Единствените изключения от отчитането на периодични модели в култури са чисто професионални и научни публикации. Внимание се обръща на тези, които на друго място в този сайт. Като посочи, издаване на земеделските производители, които правят житните кръгове са сравнително широко картирани, те знаят причината, разбиране на проблема и не виждат нужда да я ненужно публичност.

 

Нанси Talbot (BLT, житните кръгове - търсене на истината НЛО AVI. 19:32 говори за " голям електрически заряд ", който е малко подвеждащо, но тя се възприема в напрежение, което се формира между тебешир недра, и мъгла, в подвижния края на лятото (или може би през пролетта) след английските склонове.

 

Нанси Talbot (BLT екип, житните кръгове - търсене на истината . НЛО] AVI 01:03:00 ) - микровълнова пулс, влага се превръща в пара избяга от тъканите - разширява и шнурове с възли. Нещо като това никога няма да бъде възможно да се имитират лаборатория. Разширение и сгъване на възлите няма да никога, никога и никога повече наистина нищо повече от geotropism (отрицателно), случаи, където веднага след настаняването , огъване стъблата на наземните растения имат Един удължени или огънат възли просто не се съществува, тя е само един много чести грешка много изследователи житните кръгове, които за съжаление са много пъти от многократно proflákli общата селскостопанска неграмотни. Разбира се, те могат да бъдат открити модели, които имат веднага след откриването на огънати и продължителен възли, но тя не е причинена от нищо друго, отколкото на зърно за няколко дни е, че формата не е открит до няколко дни след образуването му ( настаняване , огъване стъблата на земята. Или възможно, които е а много често явление, което се счита земята зърно много бавно много дни, и формата е открита да се направи степента на наклон надхвърля на граничните posorovatelnosti стъбла. цялото време от момента, сламки KSY започна облегнат на земята но отидох тяхното изправяне (ушите) направо нагоре и огъване възли, така от времето са открити възли под влиянието на няколко дни и го е причинило geotropismu огъване. Кръгове откривателите на културите не идеята за на размера на енергия, че ще бъде необходимо да се гарантира процеси те описват (изпаряване на водата), и това, което тези обезщетения ще бъдат последиците на енергийни растения и жизнеността на неговите тъкани . нивото им на мислене е много ограничен и вероятно никога не ще бъде в състояние за подобни изчисления. факторът време ще бъдат поставени тук, но само за толкова дълго време , въпреки че отдавна е съществувала. Záhadologům но определено не пропускайте.

 

По-горе искане "изследователи" житните кръгове само потвърждава тъжния факт, че никога в живота си посети района често неправилни polehlým , стъблата се наведе на земята зърно, което по тяхно мнение не се посещава всеки "неизвестен енергия". Намерих го в едно точно същите симптоми и аномалии, а над всички възли, включително и това, което те описват като "избухнаха възли" или "експулсира кухини", което би било наистина трудно да ги обясня. Както обяснява на друга страница, тези явления са по никакъв начин не са причинени от на газ под налягане във вътрешността на възли, което е като на "взривиха" всички тези явления са причинени изцяло от естествени промени растеж постепенно и бавно развиваща се, неправилни места за сушене и умират клетки и тъкани. Вас, но дори и след почти пълна некроза и сушене престават да изпълнява успешно функцията на съдовата тъкан, което е много лесно да се провери на която и да е част на растението - възли, междувъзлието, листа ( демонстрация, снимка от опит + timelapse )

 

Възможно е също така, което би било много по-лошо, "изследователи" житните кръгове имат подобни наблюдения, правени някога, но пред широката общественост е лесно скрити. За нещо подобно би дори не подозират, че не. Въпреки, че земеделските неграмотни, които доста редовно от наблюденията си, просто изберете това, което им е удобно, е възможно да подозират нищо. Може би само факта, че подобни констатации трябва непрекъснато да се повтаря изключения, които само непрекъснато и многократно потвърдени техните правила.

 

Фундаменталната грешка на hoaxerů Педал кръгове кръг на създателите, известен, защото в действителност никога, дори беше на терена, нека сам там през нощта, произведени някои фигури (с изключение на няколко неудобно - платени демонстрации пред телевизионните камери, но за деня) е фактът, че те не споменем и един от най-важните факти, които са абсолютно необходими, за да се движат в областта, то е много необходимо, че полето не е дори намек за wet, камо ли след дъжд или дори в дъжда. Всеки, аз повтарям всеки, за последен път, абсолютно всеки, които се ходене из полето на поне минимален опит, той знае, че разходка на wet областта, дори и в гумени ботуши и водоустойчив облекло подходящо, дори в студентските общежития след като на трактор (wet най-лошите жизнеспособни части на областта), на върха на всички, че нощта за фенерчета играта на светлина, или на Луната, и той (!!) все още провеждане нещо в ръцете си, така че в резултат много ограничена способност да се справят достатъчно бързо равновесие докато подхлъзване от състояние (да не говорим безплатно) просто идиот. Или авторът на тези редове. По време на наблюдение и фотография в конкретни области, завършили колея в продължение на стотици километри, но не и през нощта. Но проучването е направено, и той никога не е бил там или да получите чифт волове, фотографии са придобити достатъчно, само първите три години на изследвания, малко над 18 хиляди, през 2011 г. не е все още напълно оценени. Всеки, който полетата за каквато и да е цел, поне от време на време присъстваха, този факт много добре помни, и със сигурност не би пропуснал да спомене. Друг въпрос, който може да бъде поставен hoaxerům - как те се движеха в въже отглеждат рапица, няколко седмици преди прибиране на реколтата

(Ив. този субстрат се появяват цифри). Без значение как да се движат в този материал, дори метра от метър, е абсолютно невъзможно. Отглежда рапица създава напълно напълно непроницаем гъсталак, в който можете да въведете комбайн.  Кой е виждал модел в този материал, трябва неизбежно да доведе до извода, че всеки опит да се създаде един народ неизбежно ще провали напълно (вдясно, президент!) растения изглеждат така, сякаш са работили голяма сила (т до няколко m 2 ) много дни. В действителност, те са работили само тяхното собствено тегло и увреждане на клетките и тъканите. В млада пшеница, овес, ечемик, царевица, рапица и, всеки млад щанд култура може да бъде лесно преместени без затруднения, в зряла стои малко по-трудно, дори и в царевицата, с едно изключение: всяко движение на зряла изнасилване е абсолютно невъзможно .

 

Въпреки зърно Polehňa Ohne дебне повърхността на земята, понякога дълго след изписването мълния, малко преди реколтата вероятно повече от 90% от всички случаи. Разбира се, това зависи от областта и около важно проводници разпространението освобождаване от отговорност, колко странични и надолу по веригата изхвърляния и навсякъде, където се приземиха. Обективност е необходимо, но отбеляза, че те също са записани случаите, когато след удар на мълния в облак-земя областта настаняване , огъване стъблата на земята не са се случвали (Stratov 2009, 2010, североизточно Milovice 2010). Но това е много по-малко от 10% от наблюдаваните случаи.

 

Един от докладваните случаи, когато за прибиране на реколтата, а не плоска , лежащ на земята (не лежи на земята) нищо (Milovice североизток, foto). Това може да се дължи на факта, че светкавица удари наистина голям басейн, намиращ се на терена по време на заустване, и никъде другаде, Ев. неточности в позицията на измерване, където той в действителност може да се окажете на близкото дърво или храст (незабелязано). Възможно е да се явление в научните изследвания не са уникални, така наречената отрицателна наблюдение, което носи очакваните резултати. Светкавица удари, но в допълнение към вече добре сушени процеси зърно съзряване. Тъканите вече може да бъде в състояние, което не позволява съществено да промени формата си, за да покажат своята може значително отслабена, с изключение на това, че тя може да бъде частично proschnutím значително укрепена. (foto, datum) Разбира се, реалността е много лесно експериментално проверими по всяко време в бъдеще.

 

Житните кръгове - търсене на истината [НЛО] AVI. 53:00 Берт Янсен произнесе много интересна идея, и може да се каже, че почти хит на нокти по главата, въпреки че не зададете директно. Първо, тя се отнася до факта, че много от цифрите се крие в посока на трамвайни линии - не само описва пътя. Забележка JL - често помага на идеите на различни скептици по този начин става по Circle-, за да се избегне наблюдавани подходи, които биха помогнали откриването им. В действителност, той е отишъл само в една и съща посока "велик творец" - тези песни са довели пряко или по предизвикана от електрически ток.

 

(Цитат от филма Кръгове Crop - търсене на истината )

" Всички житните кръгове са един голям фалшив, голяма измама ". Макар че това е съществуващо явление, но все още не може да се определи какво го причинява. Хората са доста ограничени в техните мисловни процеси (начини на мислене), все още е само за научни изследвания, независимо от това дали моделите, създадени чужденци или хора. Той мисли, че това е нещо между тях, това е действително (опростен превод), създаден от самите хора, просто все още не осъзнават колко. Той е прав, президент! Фигури в областта наистина спомага за създаването на собствените си хора просто не осъзнават колко. Ние просто се само, че в някои области, засадени, особено зърнени култури. Ако имаше областта на зърно, няма да има житните кръгове, той е прост и разбираем факт. (Има само трева, всякакъв вид растителност и неорганични материали)

 

Друг важен фактор е, че в култивацията са произведени песни за трактор, който действа като сравнително добри проводници, както са пряко използвани за извършване на основен "разпределение на властта". След първия шок е близо до пътя, създава много силен слой от йонизиран въздух, водна пара и прах, които привличат afterdischarges като миризмата на бира алкохолно.

 

Стотици изображения, когато ефектите от мълния, заловени в областта, често се намира зърно с железопътен транспорт, между тях, и толкова често или по-често в центъра čtvrtzávitů. Същата ситуация се наблюдава в много голям брой на житните кръгове снимки, близки до тях или дори на отдалечени места в околните области. Освен BJ правилно отбелязва, че растенията първия Polehňa , Бент стебла на земята и след това да започне да се издигне, за разлика например BLT. (Забележка JL) Първо Polehňa , наведе стебла на земята, благодарение на най-голямата слабост на долната, може би поради отстраняване на токсините към корените.

 

На факта, че формирането на моделите може да бъде много аналогична латентен образ образуване на чувствителен слой на класически черно-бял материал halogenidostříbrného е показано в статията и в много места на уеб věnujícímu този проблем, той е на водещи идеи на изследването.

 

Две и половина години + 01:59 дни от началото на изследването, 14 август 2010 г., да намери друга аналогия с класически снимки: латентно изображение в "чувствителни слой" в областта на зърно, съхранявани в флаш осветление ... (Използване на светкавица осветление, само на количеството енергия, излъчвана "естествен мълния лампа" е 10 9 - 10 осемнайсет по-висока, отколкото ние използваме днес при снимане)

 

НЛО Club Ac FLASH ( линк ) е много се интересуват от явленията, свързани с появата на житните кръгове. Но това е наистина на ръба, точно като топчета. Например, тя се превърна почти фолклор в някои документи и филми, които се занимават с въпроса за житните кръгове във фонов режим, като символ на мистерията екраниран инцидент изстрел мълния по време на гръмотевична буря. (foto - Придружителен снимка от филма мълния)

 

За сравнение, нормалната светкавица, какво е някой в камерата, освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета излъчва енергия до 5 Joule, а много по-малък (десети Джаул). Това е, което се нарича "Светкавица", когато снимате мобилния си телефон (силно светлинен LED) излъчва енергия 10 000 пъти по-малка 1000, но поради качеството на придобитите forografie напълно достатъчен. Големите светне работа в студио с енергия 500 - 2500J. Средната мълния по време на гръмотевична буря излъчва енергия в порядъка на 10 9 J, по време на бурята генерира няколко хиляди. Уникална флаш над средното ниво и отделя 100 до 10 000 пъти по-голяма. (Забележка: чувствителния слой на филма или сензора на камерата обикновено се оказват повече от 1/100000 на светлината, излъчвана от мълния по време на "чувствителни слой на" удря няколко десетки процента от светлината и всяка друга енергия, излъчвана от мълния ...)

 

Площ подадена , лежи на земята, и повредено дотолкова, царевица и други отглежданите култури се дължи на въздействието на заустването на гръмотевична буря по света се оценява на 0,5 до 1,5 милиона км 2 на повредени и polehlých райони, стъблата лежи на земята

 

Fe2O3 - споменати другаде

 

Значителна степен може да бъде от окончателния вид на някои фигури, участващи механични вибрации и резонансни кухини или празна (пещера), или пълни с вода (естествени водоеми), или изпълнена със субстрат, който е изпълнен с вода (водоносни хоризонти). В един филм věnujícímu издава Crop Circles такъв пример е описана житните кръгове се появяват непосредствено над изкуствените водоеми, може би вода.d

 

Според някои теоретици - скептиците, които се опитват да опровергаят всякакви други начини за житните кръгове от хора или животни, създаване на житните кръгове чифтосване таралежи. Milovice (изток, първото поле на юг от пътя, водещ към Zbožíčko). През май идентифицирани флаш зелено пшеница в областите, в добро състояние, няма признаци за настаняване , огъване на стебла на земята. През същата буря, регистрирани в още две изхвърляния над близкия ечемик областта (около 0,5 км). Той послушно започна да "спаси да заспи" след няколко дни, точно на място намеса, с течение на времето все повече и повече. Пшеница все още нищо. Втора седмица - нищо. Трета седмица - нищо. Тук ние pšenka nepolehne (не се огъват стебла на земята) ... Избухна на пшеницата не е някоя трева или задъхан беззъб старец, имаше много над 30000 ампера. Пшеница по време на светкавици преди vymetením (преди пълното заглавие), напълно зелено, ечемик след 

изтласкване, започват да пожълтяват. Едва след около месец, като се започне в пшеницата "нещо" да се появи (двете снимки по-горе), но тя е много различна от подобна наблюдава, когато зърното се поклони до земята в началото много бавно. Има няколко видими места, доста нередовни, с подозрително малка площ (2-3 квадратни метра), но той е напълно polehlých чиито стъбла, лежащи на земята, до голяма степен произтича разбити, а не само огънати. Освен това, ако между тях доведе някои съединителя път ...

Това таралежи? След известно време, това е ясно. Lo!

Дата на снимане: 27 Шестия 2010 г. (и предходните две) Дата на снимане 23тия Седма 2010, на няколко метра

?

Така че той все още таралежи ... Полюс е най-накрая сплескан , стъблата се наведе до земята за повече от два месеца след завладяването, в няколко места (стотици квадратни метра), много по-близо indikovanému мълния, само преди прибиране на реколтата, но не точно според на правилата настаняване , щети, отслабване след мълнии, където никога не е някои от засегнатите райони nepolehnou (не се огъват стебла на земята) напълно другаде Polehňa , извити стъбла до земята напълно, много бързо, но постепенно започват Свел (чрез възли - възли). Области за "възпроизвеждане на таралежи" Не Възходът никога дори намек, че имате достатъчно, или така да се приеме партидата. Или че ще се радва Дъг и Дейв? Те, както и две от сенилни старци в тези области направи нищо друго, освен, че заедно "играе" (ако която и да е област, когато се връщате), а след това си тъп, може да се каже чудовищно глупаво извинение производството на житните кръгове можеше да повярва, може би г-жа Bower ...

 

Дълго време между светкавиците и polehnutím , огъване на стебла на земята тази година (2010) се наблюдават само при Sharp (пшеница - на север от влаковите линии), почти четири месеца. Ечемик (юг песен) poléhá , сламки, разположени на повърхността на почвата 1-2 седмици след интервенцията, много по-рано, но много бавно. Първо, само десетки квадратни метра, доста под 1%, след това се оценява на около 20% от цялото поле. Снимка на страница Хронология .

 

Направи опит да се определи дали и как šnytlik привлича минава поток от частици Fe2O3 или Fe. Резултатите трябва да бъдат тук, но няма да има нищо, защото нищо не се случва. Може би само vyredukované желязо, много по-magnetičtější. Е, добре, така, така. Като цяло, експерименталната изпълнение enercie 0,03 J очевидно е "малко по-ниска" от посочената средна енергия мълния разряд (5 х 10 9 J)

 

Зърно модели са често сплескан , лежи на земята много (много контрастен разликата между засегнатите и незасегнати растения в близост до тях), а също и често показват ефекти на същото място през следващата година. За разлика от създаването на неправилни форми, в случай на житните кръгове в някои случаи вероятно изключително силни гръмотевични. Може би ще е интересно да се определи дали в близост до някои цифри подземни водопроводи. Подземните води със сигурност доста често - отличен проводник. Дозата на електроенергията, която работи интегрално на растение, е необходимо да се разложи страна, която получава надземната част на корените на растенията, и колко е записано в почвата на растителни вещества, които са неблагоприятни (средна част на едно растение). За продукти с по-ниска гъстота на засяване е вероятно такава съществена доза, по-често доста сигурност убие, напротив на зърнени култури, където енергията могат да бъдат разпределени много неравномерно. Такива случаи се обработват доста широко в научната литература, например в земеделски монографии за отделните видове земеделски култури. От тях ще посетят редица демонстрации, главно селското стопанство раздел на стр. 2.01 и вероятно на някои страници, посветени elektrofytopathologii

 

Някои от възможните причини очаква да се постигне много висок контраст изображения слой на зърно, може да получите специална несъществуваща страница висок ефект на контраста

 

Житните кръгове - търсене на истината [НЛО AVI. 01:42:55 - " абсолютно глупави . " М. Гликман се опитва да ни каже, че процесът на чужди култури, които вероятно ще опитам нещо, но става с повишено внимание, докато вместо с тяхната НЛО кацна и излезе от тях и каза, че "ние сме тук" е малко глупаво. Ние не знаем, че на чужденец цивилизация и чужденецът не е, че тя е само резултат на инициатива на човечеството (селско стопанство) и изцяло земни сили - Електричество и магнетизъм 01:43:40 Те са ни учат (на широко разпространено мнение в Чехия и е необходимо често насърчава г-жа Plíšková например). Ако това беше вярно, би неизбежно чужденци са дошли до извода, че всички хора са наистина много глупав ... Нищо, едно и също нещо, което можеш да се сетиш за тях напълно цялото човечество, защото само един истински идиот би искал да кацне на електропроводни линии ... (Вижте няколко точки, които Zuidland )

 

Много подобна представа е един експеримент, в който на чужденци се опитват да провокира хората да реагират, да учат своя подход към проблема, като тя се опитва да реши: на правителството и политиците понякога се опитват нещо по тези линии да обясни техния мотив вероятно се придържаме - военните сили - и все едно като хартия изгорени дяволи ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

тук на тази страница, ние откриваме, че Люси въпросник проведе изследвания върху здравните проблеми на специални чувства и психични разстройства в житните кръгове от 1994 г. насам, и дори в сътрудничество с местните хирург все още не е постигнато задоволително обяснение на това, което може да предизвика.

Следователно, за да им помогне и да бъде мил с тях обявяват, че те са малко по-уморените химически вещества, някои от които могат да бъдат особено опасни отрови (ZNJ), и нека до всяко новооткрито модел бързо покани токсиколог.

" Имам нужда от квалифицирана медицинска помощ. Надявам се да се работи с местен лекар, който любезно се съгласи да се опита да Анализ теза "местните хирург не се появи за 16 години (1994-2010) за постигане на резултати, това не е карта ...

Например, често включваше усещане за метален вкус в устата е доста типично за цианидно отравяне. Водороден цианид (HCN), освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета може да се образува под земята, където поради детектор заедно материала и минаваща течения в килограм количества. Всичко е там, H + C = HCN + N. Уравнението не е създаден в съответствие с правилата в областта на химията стабилен и много повече напомня математическо уравнение. Това е на пръв поглед напълно срещу химични правила, и независимо от състава на изходните материали и всякакви съпътстващи ефекти и междинни продукти. Благодарение на топлина, енергия, налягане, електрически ток, напрежение, йонизация, и всичко, което се случваше, всъщност нещо подобно може да се случи. Дори ако такова уравнение би дори малко всеки знаещ химик, а така наречената "химическа гротеска." Някой друг химик, само малко по-добре информирани, може би те ще бъдат още по-добре за производството на подобни уравнения, пряко изразени като лайна. Това е наистина за съжаление доста сериозен въпрос. Малък подземен autoklávek наистина биха искали да се готви нещо, което можеше, почти в уравнението ...

 

Между другото, подобни изследвания са проведени, електрически разряди в затворено пространство и представи много прости химикали (H 2 , CH 4 , NH 3 , вода) се образуват много по-сложни химикали, като например аминокиселини. Експерименти, провеждани от Стенли Милър през 1953 година.

 

Научете чувства от човек, който е отровен йонна КН (-) , или под формата на цианид или циановодородна киселина, е много рядко съвпадение, или по-скоро любопитство. За някой, който да споделя моите чувства, моето време рядко е повече от две минути. Експериментални животни чувства точно преди да умре, той някак си да посредничи по принцип. Ето защо, на само прасета свинчета, които може да някога да бъде в състояние да акция чувствата си след цианидно отравяне (щастие podletální доза, тъй като повечето от тях според показанията оставя полето след тях) ще вероятно да остане завинаги тези когото Луси го дърпа на терена като котенца и да се оставят в как да попълнят въпросници.

 

" Интересно е, че докато физически усещания обикновено са неудобно с емоционалното, това е точно обратното. " - Значи това наистина не е нещо да кажеш, кажи нещо като това прави всеки наркоман.

 

осъзнаване на "присъствие" Докато посещавате и формирането и особен вид `` метален вкус, пристъпи на паника, замъглено зрение.

светимост

Халюцинации физически или визуални наблюдения

"Не можаха да влязат, и Предотвратяване на физическа бариера ми и аз се почувствах гадене"

"Постигането на външния пръстен на очите образуването, където ударих една невидима стена, която ме накара да се удвои през Веднага Това бе последвано от световъртеж и замаяност.

"Докато измерване и фотографиране тази формация, започнах да се чувствам гадене и замаяност, особено в горната част, който изглежда като" лабиринт ". След напускането си, чувството си отиде."

"Започнах да се чувстват доста развълнуван и в крайна сметка трябваше да напусне. Ефектът е най-интензивно в по-високата част. Оставихме образуването около 5 или 18:00 Чувствах се добре, докато-късно същата вечер, когато се събудих, чувствайки се гади. На следващия ден и се чувствах слаб и дезориентация "

Чувствах наистина клаустрофобия и е доста ужасяващо

По времето, когато стигнах до колата се чувствам чудесно Въпреки, че аз все още имах леки пеперуди в стомаха чувство ".

Това паника усещане е също съобщиха от Джон Сейър Докато посещение паяжина на изток на на комплекс Avebury: "нелеката стана по-лошо, промяна предчувствие, чрез паник, че почти ужас Както аз се оттегля от образуване Почти избухна в. бягай. опитвах да се боря срещу него, но усещането беше поразителен. Признавам, че да бъдат сведени до състояние на параноя от време излязох на полето. " - Господ описва в краткосрочен план, но не са пряко учебник аберация

 

" Метален вкус в устата "- типичен пример на остро отравяне с олово, но също така и много други, органични и неорганични отрови, включително цианид.

 

" Замъглено зрение "- след десет dvanáctkách някои може да видите размазано, и ако не, все още можете да пристигне с бутилка ром. Какво тогава един потребител "стволовете"?

 

Друг интересен факт, че Люси описва на тази страница е, че колегата си в една образуването на светкавицата на камерата не работи с ... Вероятно знаете, че на същото място наскоро работил казват 10 12 10 осемнайсет милиарда пъти по-силен човек, и ако тя е по силите му, той го взе и се затича с това, което краката му може да го носите. Но, както е известно, фотографски светкавици не са в състояние да се движат краката ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

тук първия оригинал на английски език (опишат усещанията и чувствата след посещение на житните кръгове;

всъщност това е продължаването и разширяването на обекта през 1994 г.)

ЗДРАВЕ категории. Орална (метален вкус, зъб болка, необичайна жажда)

Черепна (главоболие)

Очни (промени в зрението, халюцинации)

Палата (Acoustic) чуване на гласове, музика и др.

Червата (гадене, диария, внезапен глад и т.н.).

Системен (световъртеж, слаби коленете, болки в краката и т.н.).

ПСИХИЧНО (мисловните процеси Засегнатата, краткосрочна загуба на паметта, чувство на паника, терор, злото, мир, любов и светлина, дезориентация и чувство за присъствие)

 

и тук преведени

Здравни последици (най-вече промени в сетивните възприятия, и др)

Устата (метален вкус в устата, зъбна болка, необичайна сухота в устата) го в устата)

ЧЕРЕПА (главоболие)

Vision (зрителни нарушения, халюцинации)

ИЗСЛУШВАНЕ (акустична възприятие - възприемането на различни звуци, музика и т.н.)

Чревни нарушения (гадене, диария, внезапно глад)

Системни проблеми (замайване, подкопава коляното, болки в краката)

Психични разстройства (засягащи процеса на мислене, краткотрайна загуба на паметта, чувство на ужас, паника, страх от терор, лошо чувство, чувство на мир, любов и светлина, дезориентация, странно усещане)

 

Уважаеми Люси! Всички описани чувствата на морски свинчета, свързани с поглъщането на наркотични вещества и отрови, може би фатално отравяне почти смъртоносни дози токсични вещества (CO, CO2 , HCN), които по време на посещението модели дишат. Повече на друга страница. Диария псевдоним sr.čku всъщност никой не ги иска. Поради факта, че без никакво предупреждение и превенция посещение колективно много вероятно евентуалното наличие ZNJ - Особено опасни отрови, изключително токсични и опасни химикали, които могат да бъдат получени от хиляди писмени показания, не може дори да заслужават нищо ...

Повече за последствията за здравето (§ 188а)

 

Zuidland, Южна Холандия, NL. 2002-рия Е, тук, на лявата снимка всичко заедно добре с гръмоотвод. Има и други снимки, както и с помощта на Google Earth може да бъде относително много достоверно да се убедите, че не е в този случай аз aliénos stupídos разтоварени пряко на високи проводници на напрежението. Nenakopali, по дяволите? В заглавието на страницата, далеч най-отгоре, както можете да видите същия модел с кабели.

 

HV може да се намери в много форми, житните кръгове и еднакво често при всяко неравномерно напълно подадена , зърно лежи на земята, той ще бъде дадена специална страница. Всяко HV привлича мълния толкова по-добре, отколкото просто гръмоотвод, защото това се случва в близост до безкраен брой от йонизирани частици.

Светкавица в полетата (заглавната страница - Тайланд 2011)

 

Той със сигурност ще бъде възможно да се намери интересна информация от дружествата, които участват в разпределението на електроенергия (просто не в ČÉZku), независимо дали те са се регистрирали за гръмотевични Хитове мощност линии, които се движат в близост до цифрите, известно време преди неговото откриване.

 

ЧЕЗ - този въпрос не се разглежда. В нашето общество, то не е орган, да се регистрирате или светкавици, свързани с този феномен. (2008, няма причина да се смята, че в тази посока с течение на времето нещо се е променило). Би било по-интересно да си зададем въпроса дали и как те са защитени от мълния завод намеса мощност, Дуковани, и други ... Те не са малко на каша в магазина отводители? Те се използват за нещо? Тя просто не се интересува, как на електроенергия конкуренция ...

 

-Голямата част от електроенергията гиганти в света, собственост и управлявани, или поне силно подкрепя, богат лаборатория за фундаментални изследвания , широко свързана с академичната общност, посветена на научните изследвания, гръмотевични бури, светкавици, физични принципи и последиците от тях. Не толкова клетото ČEZík.

 

Житните кръгове - CBC News (28 януари 1989 г. Ан MacMillan) 10:17 / 14:23

"Нашата свидетел, Рей Бърнс, един от малкото хора в света, които твърдят, че са видели как са оформени житните кръгове. Се случи една вечер, след като буря, когато се разхождал кучетата."

бележка. JL: Какво искате повече? По време на гръмотевични бури, а именно експозицията е настъпило увреждане на растенията и те следват кучета само резултатите. Но това не е всичко невъзможно, че на излагане е вече дълго време - до няколко седмици, и на наблюдаваното буря само допринесе ztěžknutí влага растения, вследствие на влага - до няколко сто тона на хектар, така че би могла да бъде една проява Ефект Domino , или помага на други мълния освобождаване от отговорност, както е описано на друго място. теория на Dual Shock

"Първо е видял линия с дължина 50-75 m, не е твърде широк и когато той я погледна за няколко секунди, той започва да образуват кръг около нея."

(Pozn.JL:. Аз видях няколко стотин милиона изложени растения - повредени от мълния, злополука на много момент когато тяхната собствена сила (постоянно намаляващите) е преодоляване на собственото си тегло, плюс на влага, предоставена от бурята, поради тяхното затихване, регистрирани за точния момент, когато започнаха да слагат Домино ефект вероятно се случи точно в момента, когато той лети около пеперудата ...)

 

Пример ще бъдат представени да rostlince šnytlíku. Тя може да се види, че една или повече зауствания (мощност около 0,03 J) в непосредствена близост до растения. По-голямата част на ток не минава през централата, само в непосредствена близост до него, тя работи предимно инфрачервено лъчение и индукционен ток. Само един изпълнение е достатъчно за общо убиват растенията точно под него. Но последиците се наблюдават в продължение на няколко дни. Какъв ефект веднага, в рамките на няколко секунди най-много минути, отслабване на стъблото. Ще бъдат представени на експерименти Šnytlík разочароващо първия опит - един екземпляр за растителна повтарящи се много пъти, на други екземпляри не успя да повтори същите впечатляващи резултати. Не е изключено, че не успее. Просто маргаритки šnytlík, но напълно заменя. В по-дългосрочен план (минути, часове, дни) се държи много подобно на много други растения, като мляко груб (Sonchus Asper). Да живее живовляк! Кой ще пресече живовляк и ечемик, става владетел на света бира ... (Уиски)

 

Мляко в допълнение показва нещо, което досега не успя да достигне до всяко друго растение. Ще снимката.

 

Край Част 5

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

          Част 1        Част 2        Част 3        Част 4        Част 5

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z