Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно здраве проблеми . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Последици за здравето
В областта, където мълния удари, можем да очакваме някои много опасни отрови: CO , ZNJ , психоактивни вещества
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Създателите знаят, че съвършенството не се постига, когато не е останало нищо, което да се добави, но когато няма нищо да се премахне A.de Saint-Exupery
Никога не трябва да се откажа. Победителят никога няма да се откаже, и тези, които преждевременно се откаже никога не печели. Ted Turner
На всичко в природата е нещо прекрасно. AristotelES

Житните кръгове , житните кръгове последствията за здравето и рискове

PagPh
Много сериозно предупреждение!   Каквато и да е място на посещението на житните кръгове на свой ​​собствен риск. Те могат да присъстват във високи концентрации изключително опасни отрови, CO (въглероден окис - без мирис). Също така диоксид, много органични отрови, комплексни съединения на въглерод и силиций.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Въвеждане

Светкавица освобождаване от отговорност, които предава в случай на екземпляри над средното ниво на енергия, които ще бъдат дори с влак много товари заредени няколко пъти обиколи целия свят, е в състояние да произвежда на количеството на подземни токсични химикали, че ще бъде в състояние да унищожи населението на цели градове. Само поради факта, че те са освободени на повърхността много бавно, и също дължи на факта, че повечето от тях са много реактивни вещества, че в рамките на няколко инча на движение подземен структура веднага реагира с тяхната среда и помежду си, и така на голямо мнозинство от тях (за щастие ) zrekombinuje за производство на продукти, които са много по-малко опасни или напълно нетоксични, дължи много на хората, които някога са посетили житните кръгове все още жив.

 

Типичните симптоми на отравяне някои

Доста голям брой на токсични вещества в подземния Въпреки това, все още могат да намерят, дори и по време на посещенията си. Тя може да се отбележи, че някои хора на тези сайтове се държат много необичайни начини.

"Някой във формата медитира, някой се моли, някой на земята гъгна, и т.н. "

 

Например, един от най-известният феномен pozorovatelek нарича житните кръгове, Люси Прингъл, описва една или две страници на вашия сайт напълно типични симптоми на отравяне, почти смъртоносни дози смъртоносни съединения или наркотици, то е възможно да изискаме токсиколог.

 

Както и да е, те всички са под влияние, защото може да има CO въглероден окис (и най-вероятно наистина има). Много описани чувствата и поведението на хората в действителност приличат на някои от симптомите на страниците на токсикологията публикации като яйца.

 

Сайтът може да бъде излишния въглероден двуокис CO2 , така че наблюдателите могат да присъстват леко се задави и ефекти в този случай може да бъде много подобен на действието на наркотиците. Симптомите също са описани в токсикологията публикации. (CO2 - нормално съдържание в въздуха 0,03%, 2% - появата на първите признаци на отравяне, 5% - главоболие, 20% - смърт).

 

Основната причина е вероятно двамата могат да се появят в текста по-горе изброените газове, е фактът, че съпротивата може да има голямо количество органични материали, изгорени - останки от растения, хумус, корени отдавна паднали дървета. Материал в метрото все още може да изгори дори по време на посещенията на някои наблюдатели, като купчина в производството на дървени въглища, с всички последствия от тях. Повишена CO и CO2 на описаното място може да засегне всеки, който се намира на място. Ясно документирани и известен фактът, че животните могат да ги приведат някои изследователи, се държат много разтревожен. Вероятно би било полезно, ако сте носеше канарче в клетка (червено джудже, епизод Касандра).

 

Много силна препоръка за всички посетители на житните кръгове по всяко време в бъдеще. Най-малко можете да вземете един метър на CO и CO 2 във въздуха (канарче). Правилно, но не може да присъства на такива места трябва първо те трябва да остави внимателно истински професионалисти акредитирана лаборатория токсикология. Защото záhadologové, но няма официално измерване и персонал не признава, и предпочитат да набутам всичките си муцуни в неща, които не разбират изобщо, те трябва да се извършват най-малко метър. Всяко объркана с странни пръчки дилетант, компас или дозиметър, които гният в житните кръгове, като в транс, а очите му се претърколи обърнати, а всеки сега и тогава възкликва WOW! или страхотно, наистина не е в състояние обективно да се измери концентрацията на смъртоносни вещества. Просто пуснете около повредената зърно като мухи за глупости и техните необятни фикции дразни обществеността.

 

Малко по-късно да бъдат описани и други симптоми, които не могат да се прилагат само за CO и CO2 . Например, метален вкус в устата, които е един типичен пример за оловно отравяне (които ще усложни областта е едва ли е възможно да се търси), но също така някои органични съединения, които се изложени огромна енергия, високо напрежение, за електролиза и термохимична процеси на хумус може да се създаде.

 

Възможно е да погледнете сайтове като Люси Прингъл. Десетилетия многократно води гъска интересуват от местата, където те могат да намерят повишени концентрации Особено опасни отрови, които могат да бъдат от описаните симптоми, доста лесни за откриване (някои симптоми, като наркомани падна от яйца). Токсиколози подобна дейност определено ще хвалят. Подобно на местната пиявица, с която някога вероятно последиците от местните условия на техния "морски свинчета", с които са проведени консултации.

 

Пилоти, които обсипал Чернобил реактор от хеликоптер пясък, когато три от хеликоптер прелитащите се препъна и отиде в храстите да повръщат, се усеща в устата си метален вкус. Но е възможно да попитам, ако само тези, които са живели на този ден.

 

Възможно е също, че в почвата, поради електролиза, високо напрежение и висока температура дисоциация създава значително количество водород в тръбопровода, които са известни да се реагира по-лесно и може да предизвика образуването на различни растителни и животински организми опасни съединения. Част от нея може да присъства за кратко време под формата на плазма.

 

Със сигурност това е доста лесно да се провери факта, че сайтът засегнати от мълния може да се случи много "много специални съединения", свободните радикали, съединения на някой от елементите, намиращи се в почвата с висок брой на окисляване, които са често срещани там. Те обикновено са обикновено много по-токсични, поради много по-високата окисляване - редукционист потенциал: без кислород под формата на О 2 , животът не би съществувал, докато всички съединения, в които повече от двувалентен са силно токсични. Тя може да възникне, където озонът O 3 и неговите продукти на реакцията, както и други подобни газообразни здраве силикати много полезни вещества. Интересно е, че в това отношение все още не са започнали близо интерес в издаването на органите по безопасността, когато в подобни места slézají деца цвете на наркотици клякам като хлебарки за бира наводнени участъци заедно, ако имаше безплатна бира. Може би Нейно Величество да активирате някои Тайните служби, Джеймс Бонд не е необходимо нещо да се направи, инспекторът Cluseauovi спомена.

 

Както бе споменато на други страници на този сайт, най-добрата характеристика на дейностите, че по-голямата част на посетителите модели съвсем несъзнателно глези е "излагане на сублетални дози смъртоносни химикали", което е в повечето случаи почти неразличими от ефектите на лекарствената експозиция. Те са и всички лекарства са всъщност отровни вещества (като никотин, алкохол), сервирани в почти смъртоносни дози. Те мъж в състоянието, в което смъртта е много по-близо, отколкото при други обстоятелства (някой казва адреналин) и да се отдадете на скоростта изроди в тази ситуация и многократно.

 

Няма друг избор, но за всички посетители на житните кръгове по целия свят предупреждават, че наистина много внимание. Те трябваше да има, но много подсъзнателно, и преди всичко съвсем несъзнателно, готова да я превърне в скоростта изроди (по-точно тези, които те не са). Добрата новина за тях може да се забележи, че след четенето и разбирането на този параграф може да продължи в тази съвсем съзнателно.

 

Симптомите на отравяне с въглероден окис

На 20% концентрации carboxyhemoglobin показва, страдащи главоболие, стягане в гърдите, в 40-50% се добавя, гадене, вкус, повръщане и главоболие са изтъквам. Има нарушения на зрението, промени в поведението. Над 50% carboxyhemoglobin концентрации жертвата изпадна в безсъзнание, понижава кръвното налягане, разширени зеници, аритмии могат да се появят. След отравяне с въглероден окис се наблюдава личностни разстройства и паметта, могат да развиват биологично psychosyndrome

Първа медицинска помощ , J. Pokorny , Гален 2005, p.231

 

Други източници:

По-голямата част от симптомите на отравяне са неспецифични проблеми, често срещана в други болести (настинки, започващи с вирусни инфекции, чревни проблеми, хранителни отравяния, инсулт и др.)

Наред с другите неща, често пъти се удари сърдечни аритмии.

 

Симптомите на престой в среда с по-високо съдържание на CO2

учестено дишане, изпотяване топла кожа, главоболие, високо кръвно налягане, сънливост, неспособност да се мисли ясно, загуба и гърчове vědoní

(Забележка: в случай на някои индивиди, скованост и невъзможност да се мисли ясно е напълно неспецифичен реч, която няма никаква връзка с престой в среда с по-високо съдържание на CO2 )

 

Метален вкус в устата: типичен пример за отравяне с олово, както и много органични отрови, които не съдържат метал. Хайде, например, след като енциклопедия на ухапване от гърмяща змия токсикология Четири Volume Set, 1-4, Уекслър и др., Стр.142

ISBN13: 9780127453545

 

бигванидите (стр. 272): гадене, повръщане, коремни болки, загуба на апетит, непоносимост към определени храни, ситост, фоточувствителност, лошо храносмилане, лош вкус (метален вкус), объркване и летаргия

 

Циклофосфамид (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb онкология; Neosar - Pharmacia)

(Стр. 396, Приложение 2 - медикамент, използван при химиотерапия)

Остри ефекти: гадене и повръщане; тип 1 (анафилактоидни) свръхчувствителност, лицето парене и метален вкус, замъгляване на зрението

Хронични ефекти: Подтискането на костния мозък, алопеция, хеморагичен цистит, стерилитет (може да е временно), белодробни инфилтрати и фиброза, хипонатриемия, левкемия, рак на пикочния мехур; Неподходящо ADH секреция, сърдечна токсичност; аменорея

 

Koprino - активното ИНЖЕНЕРИНГ вещество (Hnojník) мастило

Симптоми: метален вкус в устата, зачервяване на лицето, тремор, повръщане и диария

(Специална toxikologie.pdf, Ing. Адам Мартин, доктор)

 

Lullman - фармакология и токсикология

КАКВО: виене на свят, шум в ушите, умора, разширени зеници (стр. 581)

 

CO2 : (стр. 592) При повишаване на концентрацията развива учестено дишане, главоболие, потене, безпокойство, объркване и раздразнителност проявява. Може да следват апатия, гърчове и кома.

 

Е, това е наистина глина, от които тръпки ...

Гупта, RC, Наръчник по токсикология химически бойни отровни вещества, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, стр. 593

вече си сам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Учен, който не може да обясни какво излезе, не са измислили нищо.  Walter Reisch
Нищо съблазни откривател заблуди по-лесно, отколкото набързо една полуистина. J.Rostand
Ако някой казва, "не за пари, но на принципа" след това, че е само за пари.        Kin Hubbard
z