Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове зърна са създадени след изхвърлянето светкавица светкавица на Polich . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Светкавица в полетата
Почти във всяка царевично поле се появяват VN колоните, които привличат мълния вода като гъба.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Понякога се чувствам като някакъв гръмоотвод. Провокира хората да реагират, знаеш ли? Наистина. Howard Stern
Обичах училище. Учих като луд. Бях истински пълзене. Maya Lin
Проучване природата колкото се може повече в дълбочина, и сега разбирам всичко по-добре.   Albert Einstein

Житните кръгове , житните кръгове Divišův мълния

PagPh
Постепенно GPS база данни ще бъдат публикувани в моделите на зърното, тъй като около 1990 г. в целия свят. Чрез картографиране приложения могат да наблюдават областта на всяка една от тях. ( Google Maps , Bing Maps )

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Светкавица.

Наистина ли е толкова трудно да си представим, че мачтата върху снимката обект на авторско право, поразен от мълния? Това не е така. Flash и бекинг раменете му не само е създал всички обекти в снимката, включително почти прави линии правилно. Това би могло да попадне в принципа на създаването, както е обяснено на страница линии в пшеницата , но не е задължително. Не е изключено, че някои от цифрите, които действително направените по подобен начин, поради метал или други предмети не vodivějším много дълбоко под земята, но под дълбока оран. Това може да включва и накиснати дърво, малки местни източници на влага или някой Messerschmitt , Focke-Wulf , Дорние и Юнкерс , неравномерно разпръснати подземен. (Повече информация на страница линии на зърна)

 

Светкавица също така, причинени на всички установени нередности в растежа на зърно, на снимката представяне като области с неправилна polehlým , стъблата се наведе на земята царевица, или точката, в която зърното е точно като "пенирани или отметна настрани. Тя е една на няколко снимки на всички на текущия курс на изследвания и Кръгове фотография Crop, в която той е възможно да спазват в допълнение към напълно подадена , лежи на земята някои зърно фаза развитие преди да настаняване , огъване стъблата на земята, които могат да предотвратят го дълго преди царевица polehna Ohne дебне повърхността на земята. Такива образи могат да се преброят на пръсти. Много по-подробно е или ще бъде обяснено в следващите фази на главната страница и подстраници Хронология раздел, и са или ще има да се анализират в детайли някои други подобни изображения. Тук показва изображение показва зърно вече в значителна степен на зрялост и места, които са само частично или дори изобщо не сплескан , сламки, лежащи на земята, дори ако видимо повредени, така че най-вероятно ще продължи до прибирането на реколтата. Такива случаи, обаче, са доста по-рядко. Това почти със сигурност може да се каже, че картината не е зърно, ечемик, защото етап на зрялост, в която на зърното е в картината, да лежи на земята с 20 до 30% от цялото поле.

 

Тази страница ще бъде съсредоточено главно значителен брой Кръгове фотографии култура, които са почти като пъстрия мълния.

 

В някои снимки, изглежда, че извънземните са пристигнали директно на високи проводници напрежение.

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Може да се държат точно като стрелката на компаса, така че е огромен електромагнитните сили зауствания миг принуждава да отклони по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, в зависимост от взаимното съотношение, полярност и изместване трифазен ток. Временни промени в механиката и стрес също могат да причинят невидим все още насочено ориентирани механични повреди. Тези микроскопични насочено ориентирани щети постепенно натрупване на увредените тъкани по-късно може да причини постепенно насочено ориентирани наклон всички стъбла в една посока (CW или ККО). Магнитното поле на средната разреждане на светкавицата в някакъв момент най-малко десет хиляди пъти по-силен от магнитното поле на Земята. Друга част може да направи огромни електростатични сили, които правят листа и стъбла от растения се държат като листа и стъбла electroscopes. Кръг с диаметър приблизително характеризира от електромагнитните сили от мълния по освобождаване от отговорност. На всичко отгоре на това, обаче, реколтата модел се появява най-малко няколко дни, понякога до няколко седмици след мълнии. Това е, защото засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

В ЕС без удостоверение за раждане не може дори да пръдне бавно, но в Америка може да бъде с очевидното му фалшификация, ukázaným три години след изборите, за да преследва кариера президент. Jan Zeman
От сеизмограф, Предпочитам да съм гръмоотвод  K.Kesey
Фотографията не е само съобщение за пресата, но също така и образуването. A.Adams
z