Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-електро-патология . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Електро-фитопатология
Ефект от електрически ток върху растежа на растенията, тяхното изсъхване, деградация и смърт на тъкани
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове мястото на машина преведени

Посветен на халюцинации глупости в някои кръгове, които се считат за истински отличителен белег на истинската наука. A.Huxley
Един мъдър човек получава повече от враговете си, отколкото глупак от приятелите си. B.Gracian
Вещото лице е някой, който е направил всички грешки, които могат да бъдат направени в тесен своята област. N.Bohr

Житните кръгове , житните кръгове Electro-фитопатология

PagPh
се занимава с последиците от преминаването на електрически ток растителни тъкани, клетки и цели растения

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

 

Например, там ще бъдат описани количествен метод за определяне на стойността на електроенергията, минахме през него, след което е фиксирано количество, за да убие растителен материал или преизчислени на суха основа. Ще бъдат допълнително проучени и документирани като създаването на смъртоносна доза на електрическа енергия за различни материали за растителна ефекта на текущия поток процент (приложено напрежение), поведението на завод материал, след преминаването podletálních, nadletálních nadletálnách и високи дози на електроенергия, и много други явления.

 

Дори и под много неблагоприятни условия, и за настаняване , стъбло огъване на земята, но може да цъфтежа до пълна зрялост достатъчно седне до или почти изцяло, непокътнати и достави генетичната информация на качеството зърно, въпреки че на механична сила на перките в сравнение с по-ниската стоят незасегнати. Също така, тя може да се случи, че е точно преди зърно uzráním (на пшеницата точно преди етап 89 - пълна зрялост, растенията са почти изсъхне, когато растенията имат много хиляди пъти по-високо електрическо съпротивление от растенията в на вегетативно етап Техните тъкани могат да бъдат предизвикани много по-високо напрежение. (опростено обяснение), но че не е в ДНК на зародишни семена клетъчни ядра предизвика такъв на "бъркотия", минава съвсем различен начин. биха могли да възникнат, но тъжен факт, че кутията е напълно плоска , лежи на земята, дори и при напълно здрави култура, и много трудно за прибиране на реколтата вероятно ще бъде възможно да се определи точната етап от развитието на растенията, когато растенията енергия предизвикана от мълния освобождаване от отговорност причинява най-големи щети и да действа по съответния начин. още Това разбира се е само предположения и теория.

 

 

Един от първите и най-основните задачи: да се измери съпротивлението (специфичен, а вероятно също и по отношение съдържание на сухо вещество) растенията в различни етапи на развитие

 

Става дума за 1MΩ/cm зелена царевица (40V), това е достатъчно за

 

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Най-сигурният знак, че съществува другаде във Вселената, интелигентен живот е, че никога не сте се опитали да се свържете с нас. B.Watterson
Опитът е скъп учител, но глупаци само един възможен. B.Franklin
Науката става опасна само когато си въобразява, че е постигнала целта си.    G.B.Shaw
z