Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-хронология kounice-2010 . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Хронология Kounice 2010
Наблюдението се базира на инструментално записани разряди мълния точно житно поле
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

Винаги съм имал голяма подкрепа от родителите ми, и аз бях много доволен. Аз никога не съм претендирал за мен, че съм глупав, но аз съм смешен. J.Carrey
Шега е много сериозен въпрос. Уинстън Чърчил
Всяко момиче може да бъде бляскав. Всичко, което искаме от вас, е да стоя неподвижно и да изглежда глупаво. H.Lamarr

Житните кръгове , житните кръгове Kounice 2010, времето еволюцията

PagPh

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Kounice 2010 - времето

 

но само няколко бележки

 

Пшеница, че той дава време на ... (Също така се прилага на сайта OstráНад пистата, ечемик е след две седмици, пшеница започва да легне след няколко месеца)

 

Светкавица открити на ..., на около ... часа CEST, полярност ...

GPS около ... ток ... хиляди ампера

 

това е вид на облак земята (MZ), английски облак на земята, CG

 

при първото посещение на мястото на ... все още почива на полето или stébélko (foto)

 

fдо следващо посещение 1.8.2010 последван от "връщане към действие", общо намерени polehlých чиито стъбла, разположени на повърхността на земята е много под 1% от общата площ на повърхността (няколко десетки квадратни метра повече от 15 хектара)

 

f8, август 2010 г. по време на посещението вече polehlých чиито стъбла, разположени на няколко процента от повърхността на земята, както се вижда от приложените снимки, мълния разряд в областта буквално "положена кабелни", lépeřečeno кабели ...

 

Възможно е също така, че някаква енергия, предизвикани в спалните помещения след трактора (трамвайни линии), дори и това също може да се превърне в MM тип мълния, но за сега това е наистина само спекулации. Над средното поле (Kaunitz B) флаш MM е посочено, че се сплескан , лежи на пода. Разбира се, това е възможно, че полето B (защо Беки?) Е бил ударен от паралелно изпълнение на мълния, която удари Kaunitz А. поносимост разстояние костюми удари може да бъде нещо до около една миля разстояние. Точно както това е възможно, че светкавицата символ е идентифициран като MM в някои случаи могат да проявят малък процент и вида знаци МЗ. В допълнение, всичко може да се случи по време на друга буря, която не е проследена.

 

Повече снимки са били направени в областта Kounice C (западна посока разстоянието зауствания на Poříčany вдясно от пътя, отново пшеница, около 1000-1200 м от западния край на селото), но това беше второто посещение Kaunitz вече събрани.

 

Описаното забавяне все още е много по-малка площ срещу Ostrá, Недалеч от железопътната линия (около 50 m), където той пое пшеница Polehla , сламки се наведе до земята за около четири месеца. Съседни области на ечемик (на юг песен) сплескан , стъблата се наведе до земята, послушно около седмица до 14 дни "след това". Разбира се, не всички, първоначално само десетки метра, а след това стотици и в крайна сметка хиляди (заедно оценява между 10-15% от общата площ). Богато документирани фотографски изображения ще бъдат постепенно се добавя към сайта Ostrá.

 

Интересното е, че е възможно да погледнете страницата на Сравнително Crop поле , където снимките са области, ечемик (Benátecká Vrutice), че през цялата година без светкавица са встъпили.

 

 

 

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

 

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Най-големият проблем със света е, че глупаци и фанатици винаги са толкова сигурен за себе си, и мъдри хора, които са толкова пълни със съмнения.  B.Russell
Конкуренцията е най-контролирано въображение. N.Bonaparte
Знам отлично средство за възпалено гърло: нарязани. Alfred Hitchcock
z