Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-хронология timelapse . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - Timelapse
Непрекъснато снимане време предлага една много интересна възможност за записване след откриването на формацията
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

Това е естествено да се предположи съществуването на явления neobjasnitelných методи на разположение днес. Още много учени, които предлагат много прост отговор - чужденци и спиритизма. H.Ramis
Той винаги е твърде рано да се откажат. N.V.Peale
Обучение може да увеличи знания. Разузнаване никога.  Herakleitos

Житните кръгове , житните кръгове, времето за снимане еволюция

PagPh
Неразгадаем мистерия да се пропуква

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Всички кръгове Crop изследователи са доста погрешно вярват, че след установяване на модели, които вече са загубили най-важното нещо (създаването му). Така че няма избор, освен да продължи да записва и няма нищо да гледате. Но това не е вярно, защото много много интересни неща ще се случи преди (като изключим любопитните тълпи и се втурна през полето). Въпреки че не е възможно да се записва целия процес от самото начало, но това, което е все още да се следват, не по-малко интересен и развитие може да бъде проследено до прибирането на реколтата, а понякога дори и за известно време след.

 

Timelapse камера.

параграф в подготовката

 

Грешки изследователи

Един от най-големите грешки, които хората правят житните кръгове изследователи извършено, предположението, че образуването на житните кръгове навсякъде по света е въпрос на минути, оценен около 5-10, най-много 20-30, а дори и преди това, полето нищо не се случва. Всъщност, целият процес, който се провежда на място, колективно взема 1000 - хиляда и петстотин пъти по-дълго. Няколко месеца по настаняване , огъване стъблата на приземния царевица (първични, най-забележим), по време на които истински и неминуемо се проявява, обикновено е само няколко процента от целия период, но под една процента. Понякога това води до настаняване , огъване на стебла от царевица в земята по време на мълнии, това е наистина много изключителни случаи. Вероятно особено когато е имало царевица в продължение на няколко седмици, преди съвсем различен освобождаване от отговорност ( Две шокове на едно място). Но дори и в случай на уникални изключително силни удари може да бъде погрешно, и не "прекурсор" Излишно.

 

Механични свойства на непокътнати зърно

Дори когато тя наистина не може да бъде очевидно, неповредени напълно здрави зърна могат да издържат дори на най-екстремните условия метеорологични и веднага след опрощаване на на взрива вълна, което до експлозия на няколко сто килограм тротил край на повърхността на областта над полето за частица от секундата да се прекалява в няколко сто км / час. Ударна вълна скорост дори много хиляди km / h зърно може моментално да се огъват без да се счупи почти до земята, стеблата веднага след отпускане незабавно да сложи обратно във вертикално положение. Растения Но, разбира се, изключително интензивен механичен импулс "Remember" в тъканите си ще се деформира и ще повреди (посока) части от тъкани, някои клетки, въпреки че първоначално nepozorovatelnému, микроскопични, но през този продължителен период от време започва да расте в макроскопични размери.

 

Механични повреди

ефект върху растенията, докато сравнително точна праговото разстояние от удар, сравнително точно в кръг, това разстояние за почти всички. Това разстояние може да бъде доста точно определи освобождаване интензивност. Към десетки или стотици хиляди ампера, в екстремни случаи, може да бъде в близост до един милион. Освобождаване от отговорност се проведе между места, разделени от 2 км в диаметър. Първоначално напрежение между на облак и земята може да бъде до няколко милиарда волта ток се завтече на няколко милионни от секундата (най-важната част), и по време на освобождаване от отговорност път между небето и земята (са неща, между небето и земята) са били облъчени в няколко мегаватови-часа на електроенергия. Това е средно или малко над средното ниво светкавица. В случай на изключително силни удари могат да бъдат на стойност до хиляда пъти по-големи.

 

Излъчени електрическа енергия през последните няколко метра до десетки метри над полето изхвърляния в растения (в доста точна кръг от точката на удара) и отчасти ги накара щети. Това увреждане, обаче, веднага след завладяването визуално напълно непазарни, и след няколко часа, без ефект върху растения или намаляване на механична якост, еластичност, устойчивост на счупване и почивка, якост на опън. Но след няколко дни, да не говорим за седмици, се вижда дори микроскопични промени микроскоп и промени на растенията започват да бъде механично и визуално се наблюдава.

 

Фермерите може да бъде в състояние да разчитате себе си късмет, че повечето на енергия е излъчвана на освобождаване от отговорност път между небето и повърхността на Земята, на мълния канал, чиято ширина е около 5 mm, и дори на най-екстремните зауствания мълния не се надвишава 10 mm (източници се различават, има данни от 10 до 20 mm, обясни другаде). Плазмен канал при температура от около 30000 градуса по Целзий в момента, когато тока минава през него мига, държи се като резистор със стойност от приблизително един ома на метър. Това е грубо приближение, но достатъчно, че за това обяснение. Да предположим, че стойността канал резистентност е по-ниска, да речем, десет пъти Temez освобождаване цялата енергия ще бъде гигант пристъп отприщи само след докосване на челото за освобождаване от отговорност (Return Stroke) На страната, земеделските стопани в тези места вместо реколта може да "жъне на значителна част от такова поле въглен.

 

В допълнение към индуцираната мощност могат да бъдат приведени в електрическите централи и почвата, тъй като подобни на т.нар. Стъпка напрежението. Благодарение на това могат да бъдат засегнати от кореновата система на растенията, в зависимост от променливостта на електрическото съпротивление на почвата и подземните слоеве, отново често относително точно в кръг.

 

Друг фактор, който може в централите на известно разстояние от повърхността на удара, за да донесе електрически ток на разряд, корона (корона освобождаване от отговорност). Той заобикаляReturn Strokeкато покриване на определено разстояние, като диригент, заобиколен от обвивка (обвивка - Corona обвивка). Диаметър на короната зависи само от текущото изпълнение (старши), толкова по-голям ток, по-далеч достига. Доведе до токов удар засегнатите растения, които много точно на разстояние от средната корона, разбира се, в кръг. Намира се между публиката PT още "смелчага", който не вярва, че разряд на мълния може да се създаде кръг на повредени растения на полето, което рано или късно ще загине, или поклон до земята в посока на часовниковата стрелка или обратно?

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Науката може да пречисти религията от заблуда и суеверие. Религията може да пречисти науката от идолопоклонничество и фалшиви абсолюти. Papež Jan Pavel II
Един ден без смях е напълно губи. Charles Chaplin
Ако глупостта ни забърка в такава каша, защото ние също не може да го издърпайте? W.Rogers
z