Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърнопроизводители фермери . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - земеделските производители
Някои съвети за всички земеделски стопани, както и в бъдеще да се справят с житните кръгове, които ще бъдат разположени
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

По-добро ечемик, малц, бира, пивоварна, пивоварната.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ако има нещо, което наистина може да перфектно служители и душа да се мразят, а след това те са редките моменти, когато те са принудени от обстоятелствата да работят за обществото. Kin Hubbard
Infinite е само Вселената и човешката глупост. Първо, аз не съм толкова сигурен. A.Einstein Светът е във вашите ръце. Използвайте го. Phil Collins

Житните кръгове се появяват от време, че човечеството съществува

PagPh
Въпреки че в по-ранни времена, със сигурност не толкова, колкото днес. В света дори не са полета, нито на хората, нито на зърно. За някои незначителни степен, може да се случи по всяко време, както и докладите показват древни времена.

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

По-добро ечемик, уиски, бира, малц, бира, бира.

 

Добра новина за земеделските производители.

Не само за тях, но също така и за кметове, полицаи и всички заинтересовани лица.

 

Най-интересната новина за земеделските производители и всички други растителни специалисти:

 

Вили и коси може да се скрие в плевнята, прострелян в шкафове, чекмеджета, които отговарят. Неспазването никога не е необходимо, за да извадиш някоя от формите полета производителя - кръг създателите. Единствената причина, изглежда прост факт, а именно, че никога не е съществувал (кръг мейкъри).

 

Човек, който наистина създава моделите, никога не те хванат, точно обратното. Най-добре е да го скрие добре преди. Това са именно светкавица от гръмотевични бури, които може да се осъществи много седмици, преди да се появяват моделите.

 

По-добро ечемик, малц, бира, бира, уиски, бира.

 

Наистина, никога никой никога не е (не съществува) стъпи на полетата, така че има нещо, произведени. Ако ви са наистина на вашите полета на всяка форма се появи, не само тези редовни, които ще показват, че има "някой" наистина направи най-добрият съвет е да бързаме на църква и се моли силно, че никой от вас не бъде точно по същото време, когато има наистина, че "някой" модел произвежда. Истинската причина за формите на вашите полета са в действителност по време на гръмотевична буря. Тя може да бъде гръм от ясно небе. Вятър или дъжд. И двете от посочените причини за повърхностите подадени , лежащ на земята зърно участва в създаването на съвсем леко. Ако не за първопричините, мълнии, ще бъде в областта от цял свят сплескани , лежи на земята почти нищо. Само градушка може да предизвика подобни ефекти, а по-скоро много по-лошо - на зърното е след тях, защото напълно унищожени, и трябва да бъдат пряко отписват. Зърно сплескан , лежи на земята след мълнии, но все още много често може да се възстанови достатъчно, така че да могат да бъдат събрани. Оценка (за да бъдем по-точни) в световен мащаб градушка причина само около 1/1000 след процента от зърно в сравнение с области, които са плоски , лежащ на пода в резултат на удар от мълния.

 

Един от най-интересните и най-изненадващият факт е, че настаняването , огъване стъблата на земята има почти никога не е веднага след гръмотевична буря и изхвърлянето на гръмотевични, които způsbil всичко, но не и до много дни по-късно. Понякога в продължение на седмици, или дори по-дълъг от два месеца.

 

foto blesk, krávy

 

По-добра бира, ечемик, малц, уиски, бира, бира.

 

Ако някой във всяка област (да кажем някаква глупава кръг-мейкър) наистина се срещна точно в момент, когато има формира форми, с всеки, който е там наистина е създаден, ще бъде необходимо да се обадя на мъжа в черно (кола), за да го грижи, както и извършени от полето pozůstaky си, преди да започне да хранят с мърша. Ако има мълния се среща с всяка по-голяма животните, е необходимо да се обадите на екарисаж. (foto)

 

Дъг и Дейв? А някои като тях "мисионери"? Е, как най-добре да се определи ... Наистина Г-н Allzheimer е лош съветник, и въпреки че може да се пие заедно с г-н ...

 

Не зърно, което формира форма, не е необходимо да реколта преждевременно. Напълно излишна работа. Всички зърно в редовен е сплескан , стъблата се наведе до земята, по същите причини, както всяка друга плоска , лежи на земята зърно никъде другаде по света. Само чрез огромен шанс, на това, което се случва само в един случай милиони, е с правилна форма.

 

Тази причина са големи механични и електромагнитни, също резонанси електростатика и смущения между болтове, растения и земната повърхност. Прост модел на кръг в зърнест материал от кратка поредица от няколко равностойни зауствания запалителни е възможно да се види тук . Само много приблизителна решение, но в състояние да обясни, че механичните сили на вертикалните разпространява освобождаването от отговорност във кръгове (това е детониращ и налягане вълна). Това същото важи и за електромагнитните вълни. Но в полетата не Стани механични повреди (най-вече), много по-наистина електрическа повреда - електролиза, топлина, пара и газове под налягане, всичко от класическия електрическа индукция в растенията, първо само промени microscopics, напълно невидими за окото, дори Ако растенията са силно повреден или е починал.

 

Такива опити царевица време отново издигнат (чрез възли - възли), и в повечето случаи това е поне частичен успех. Отлежава точно като около невредим зърно, просто малко по-късно.

 

Също така е възможно, че в сушата повредени растения стана фитопатологични вторични щети - насекоми, вируси, бактерии, плесени, гъбички. Продължавай, да се грижи, не е необходимо да се използват много химикали, силно повредените области на културните растения или не за прибиране на реколтата, оре под. (Вие го знаете, се поставят сухи Информация обект в специализирани литературни много пъти)

 

Това стана реколта подадена " (повредени, отслабен) като всяка друга , подадена " (повредени, отслабен) култури в света, но само благодарение на много аномални обстоятелства, след като от милиони, стана симетрична фигура.

 

Тази култура ще тава, за да спре след няколко дни, както и в повечето случаи ще направя (полезно за прибиране на реколтата). Ще узрели като всеки друг подадена " (повредени, отслабен) култура, само няколко дни по-късно. Силно повредени или културни растения (ако има такива) да не се прибирате, оре под

 

Следващата година - по-добра реколта.

 

Няма значение, по-дълго време от сега, толкова по-малко интерес на никого в тези цифри. Особено след предупреждение . Може би абсолютно не нов интерес след това.

 

Може би, по-добре за вас, днес посетителите ще се страхуват от всяко посещение на житните кръгове навсякъде.

 

Те ще бъдат лайна страх от това по всяко време в бъдеще.

 

Много благодаря за проявения интерес.

 

Човекът в B & W , който сега работи като deufoizer, desaucerizer и dealienizer.

 

James Blond

Също така специалист в Alien Плъхове ликвидация.

 

 

Прозрения в миналото

Житните кръгове не са дори и по-рано древни времена почти до наблюдаваната степен, разглеждат и снимат. В по-ранните векове не са се случвали толкова много rogallistů и собствениците на самолети, както и днес. По същия начин, собствениците на камери. В средата на 19 век се завтече около няколко Дагер първите собственици на устройството, които контролират технологията, и вие със сигурност се интересуват от много други неща от житните кръгове. Но ако в края на краищата са записани, с относително висока степен на вероятност са наблюдавани под формата на картини и има записи и някои от илюстрациите на древни цивилизации. Само този факт все още не е разкрита. Записи на древни цивилизации са novověkým изследователи откриха все повече и повече. Дори някои от основните образи на древни култури може да се възползва от форми на зърно, като символ на Ин - Ян, Ин - Ян или някакъв модел на древен маите. В тези дни, разбира се, бяха разгледани за работата на Бога, и да ги лекува правилно. Като на най-големия парадокс може да бъде, че тя не е невъзможно, че някои древни цивилизации може дори дойде на реализация, че моделите на зърното възникват след мълнии. (следния текст се заменя зависимост цивилизация-ш облигации хора-и) , но след това не е необходимо този факт не продължи да проучва и разработва, нито е в по-големи подробности, тъй като мълния освобождаване от отговорност, така че да създаде форма, считана както работата на Бога. Техния достъп до тях може да бъде в двата случаи са много сходни и е не трябва никакви сложни или запис на факта, че един може да възникне по отношение на другата, или защото авторът е за тях в двата случаи едно и също - на бог Зевс гръмовержец и парични еквиваленти и подобни съображения очаквах от някой, който ще са техни изображения в бъдеще, за да се справят с. Поради това е много вероятно, че по-голямата част от напредналите древни цивилизации на всяко изображение, което може да бъде доста точно възпроизвеждат модели, намерени в зърна, съчетани с най-високо представяне на богове или Бог. Независимо дали сте разбрали моделите, формирани от мълнии или не. Когато двете структури се смята за работата на Бог, това е почти една. Възможно е дори да се каже, че е много по-добре, отколкото днешното общество, дори ако тяхната взаимосвързаност nedovtípili. Има все още е много по-лесно предположение светкавица - Бог, житните кръгове - Бог, отколкото днес флаш безплоден труд на човечеството - природа, житните кръгове - извънземни. Или, че те са в края на краищата само производството на мълния извънземни? Тя трябва да бъде přeptat майстори и професори Ракова Umana, ЛТУ ( www.ufl.edu ), но две от тях ще бъде нещо като че наистина трудно да се съглася. Във всяка публикация, която е тези две "гуру" свят зауствания науката мълния пише, не е за всеки mmimozemšťanech не се споменава, нито какво ще бъде дяволски добре, дори когато пише за тези зауствания на Венера и Юпитер.

 

Как да изрежете кръгове подход днес?

Не прекалено. Не polointeligentní не се произвежда, луд и сенилна кръг, нито polointeligentní, луд и сенилна извънземни или зелен mužíčci. За тяхното съществуване не е необходимо да се сърди на никого, нито за преследване или наказване. Зърно в редовен зърно са сплеснати , лежи на земята по същите причини като тези, които причиняват щети и настаняване , огъване царевица стъбла до земята навсякъде по света. Всеки с всеки модел на зърното отговаря, дори ако бъде лишен от всички признаци на редовността, и който отговаря на някой polehlým , стъблата се наведе на земята зърно навсякъде по света, аз мога само да ви поздравя, че не е точно на това място точно когато има проправи Наблюдаваният модел всъщност произхожда (е записано, изложени). Няма значение дали това е закономерност, или напълно произволна бъркотия от нередовни , лежащ на земята зърно.

 

Ако въпреки всичко това някой все още ще твърдят, че моделите в зърно, той произвежда, не се нуждаем от него, за да не опровергае. Друг избор, освен просто да му пожелая късмет никога да не са се срещнали с лице, което произвежда зърно фигури сериозно. Вероятно е най-добре да се сложи този човек в конституцията, които много хора по света, и когато те са за съхранение и укриването на подобни структури, добре оборудвани.

 

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Социализмът е философия на неуспех, веруюто на невежеството, вярата в завист, и най-голямото си предимство е споделянето на страданието. W.Churchill
Глупостта често защита на хората срещу луд. O.W.Holmes
Може би аз съм пиян, мис, но на сутринта трезвен, докато сте все още само като грозна.   W.Churchill
z