Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в различни зърна . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - различни
Бележки, връзки до всички атракции, важна информация от всяка точка на интернет и на други места
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - сайт за машинен превод

Някои от тях ще спори за алхимията, тя служи само за производството на сребро и злато. За мен това не е целта, всичко е въпрос на намиране на каква сила и ефект се крие в аптека. Paracelsus
Анархията е само лек проблясък на надежда. M.Jagger
Фактите първия, след това можете да ги наруши както ти е угодно. M.Twain

Житните кръгове , житните кръгове кратко описание

PagPh

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Въвеждане

Ще бъдат поставени в разнообразие от информация, получена главно от интернет, които все още нямат свои собствени страници. Язовир на каквато и да било информация.

 

Наред с другите неща ще бъдат концентрирани в специален раздел някои грешки , които не са още неизвършените модели изследователи (най-вероятно ще бъдат преместени към подстраница собствена). Също така някои интересни събития от миналото, които включват случайни и обективни наблюдения.

 

 

Някои цел наблюдение, причинено от обстоятелства,

(Или случайни обстоятелства на някои objectivised степен)

 

Житните кръгове в близко страната резиденция на британския министър-председател

Дейвид PAUL (30 юни 1991 г.)

БЕЗОПАСНОСТ скандал избухна през нощта, след като са се появили големи кръгове култура на земеделска земя в страната, резиденция на министър-председателя. Кръгове се появяват само на няколко стотин метра от Chequers, където Джон Мейджър прекарва почивните дни. "Ако ги мошеници Удивително е, че те са били уловени от силите за сигурност, охрана на министър-председателя", казва Лена Godsall Bottriell този кръг се появи в деня преди. "Дори и да е дело на извънземни, аз все още не мога да разбера как е възможно, че никой не е забелязал какво се случва", добавя г-жа Godsall Bottriell, писател на свободна практика от близките Книги Terrick. Thames Valley полиция снощи заяви, че, че кръгът на чифлика близо Wendover не знае нищо. Изглежда невероятно комуникации говорител от "Даунинг стрийт": "Ние знаем за житните кръгове в Chequers, но не представлява риск за сигурността дейност, която не е народ, това е напълно естествен феномен, който вероятно е свързан с времето. "

 

Малко са хората във връзка с житните кръгове някога изрази по-точно, отколкото Джон Мейджър подчинени и поданици на Нейно Величество. Той е прав, министър-председател! (Да, министър-председател!) Да, това е чисто физически и природно явление, свързано единствено и само дори с времето, дори и по-конкретно само с един на своята изключителна проява. Това е просто жалко, че темите и служители на Нейно Величество вече завърши първоначалното развитие, изглежда много плодотворни идеи. (Но това е наистина така? Заличени на някои от техните други решения, и други констатации на тайни доклади и архиви? 007? Те могат много добре да подозирате, Кой е истинският автор, но само разкриват на никого, както и Фермерите)

 

http://davidpratt.info/cropcirc1.htm

През 1995 г. той откри пет венчелистче звезда

селска къща, където живее композитор Андрю Лойд Уебър в Kingsclere. Цялата сграда е постоянно охраняван от 24-часова охрана. Благодарение охрана на големи парцели, оборудвани със сензори и микрофони, изследователският екип се опитва да проучи пиктограма, арестувани в рамките на минути след пристигането им. Но никой не е бил заловен по време на моделите на производство. Уебър бе по време на отпуск и неговия екип за сигурност призова да му каже какво се е случило. Самият той е убеден, че всички житните кръгове са измислици, защото той искаше да разбере как измамници влезе вътре. Когато той е казал, че мястото не е фалшификатор може да проникне, беше много изненадан.

(Фиг. 9.4 интересен модел на зърното, която е силно впечатлен от Андрю Лойд Уебър ).

 

Хванати доклад за откриване на културите кръгове в капан областта Plane Salisbury

 

( http://davidpratt.info/cropcirc1.htm там, това е може би повече пълнозърнести превежда)

През лятото на 1991, Терънс Meaden и екип от японски учени имат надзор областта на електронните устройства, включително радар, магнитометри, видео, нощно виждане, сензори за движение. Под прикритието на образуване на мъгла се появи малки гири, но нито един от скенерите не са регистрирани нарушители.

 

Офицер от армията, разположен на равнината Солсбъри тренировъчна зона, в един хит на житните кръгове в активна минно поле.

 

Добавяне на житните кръгове на летището - полето е ограден, и чужденци, нито на учените не разполагат с достъп до него. Светкавица освобождаване от отговорност получава на всеки оградено място (само ако някой може да постави областта царевица в клетката на Фарадей), и в допълнение вероятно ще бъде поставен на дървото до днес подписа си. Ще бъдат поставени в прогнози (прогнози).

 

В допълнение, че е доста вероятно, че има повече случаи, в които той се появява житните кръгове в място, което е напълно непроходима, охраняван от военни, полиция, частни или друга служба за охрана, но фактът, остана в тайна от публикувано důdvodů.

 

Side, придружава, да бъдат обективни доказателства в подкрепа на теорията на въздействието на мълнии на мястото на житните кръгове: изчезнали (разрушен), а след това побеждава дървета, в района на пъновете и накрая орат

18 април 1998 г., Weyhill, Хемпшир, 51.215244, -1.556524

 

нещо за тези паразитни (средно, придружаващи автоматично) индукция

----- Края на раздел: Някои objektvní наблюдение ...

 

Блог Libor Чермак

http://liborcermak.blog.idnes.cz/...obilnych-lanech.html

пише за на липсата на покритие на медиите по отношение на житните кръгове:. "Искам да запълни тази празнина например, на много факта, че като миналата година и годината преди, аз ще искал да мине безпристрастен покритие на европейските и световни области зърнени ще бъде безпристрастен в тази на те не искат читателите да наложи някоя от възможните хипотези за произхода им, независимо дали са чужденци, кръг ръководители, вятърни вярвания, планетата Земя, зърнени спиртни напитки или секретни военни проекти и т.н. "

http://liborcermak.blog.idnes.cz/...dominuje-repka.html

Забележка: Л. Чермак блог може да се намери броя на длъжностите, за да се справят сравнително обективно описание и оценка на модели на зърното, особено в Англия, но и в нашия (Чехия) и на други места в света. Много места, предразположени към житните кръгове автор посетен лично, така че приноса му може да служи като ценен хранилище на информация. Допълнителни вноски са посветени на известни фигури на бели коне и хора другаде обяснява произхода и използването на линии Наименование Ley и повече да се фокусира върху въпроса за келтите и праисторически селища и други праисторически мегалитни сгради. Много полезен за разбирането на историята и контекста на описаните места, може да се препоръча.

 

Единственият недостатък на гореспоменатия блог може да се види, че по-голямата част на препратки към cropcircleconnector.com (за по-ранна от миналия сезон) вече не работи, защото тя е преместена на платения сайт. Информация от блога, но се предават без тях. (Не трябва - досега - позоваването на cropcircleconnector за 2011 г.)

 

http://liborcermak.blog.idnes.cz/...dominuje-repka.html

"Странно извити проби от пиктограма на всички Cannings показват, че тя е работила някоя друга сила от дъски и струнни Хипотеза кръг създателите - така че тук фалшификаторите не успее Това ще докаже само специална технология, която е все още неизвестен за нас. Затова е този, който не вярва в духовен форми в произхода на царевицата, все още има шанс да се намери някои хипотеза земята? "

(ÚúúúÚÚÚÚůůůůůŮŮŮŮŮ, тук ние отчитаме тук, едно същество, имайте предвид. JL)

 

 

 

Независимото разглеждане на съществуващите изследвания на грешки:

----- Безспорна грешка, може би никога не са били провеждани механични изпитвания на якост на огъване от счупване, стебла на форми и на други места ( nepolehlé - стръкове лежат на земята / нередовно сплескан , лежи на земята - произтича лежи на земята само с прекъсвания). ..

Е имало растения остават неизвестни и неразбираеми мощност. Стъбла наведе на земята, защото тя е отслабена. Тя може да бъде много ясно убеди изпитване якостта на опън и огъване polehlých, чиито стъбла лежеше на наземните culms от форма и изпъква. Необходимата сила пристрастия стъбла от изправено положение на ъгъл сламки вътре форма, много по-ниски, отколкото другаде. Не стъбло просто на ръба на формата, и до няколко метра към стационарен зърно ще се появи многократно отслабване срещу stéblům, че тя не е била засегната от електричество.

 

Огромна грешка, граничеща с невежество и дилетантство е лесно доказуем факт, че той никога не е посещавал или иначе не се интересуват от области, в които се плоски царевица , лежи на пода доста често, неправилна или характеристиките на растения и царевични стъбла и техните части (възли J), които се намират там. Това е един от най-лошите примери на аматьорство и ненаучен работа били излагани някога по света. Подобна дейност не е възможно дори и намек изследвания, да не говорим за научна, назначен от примитиви, които се наслаждават на работата си се наричат. Лица, които са се опитали или ще се опита да организира подобен начин всяко проучване в редовен в зърното, трябва да принадлежат само един етикет: примитиви. Това са някои от най-големите примитиви, дилетанти и губещи по целия свят на всички времена.

 

----- Още 18 697 незабравими грешки , че различните самозван záhadologové по време на изследванията си, повдигнати над позорното купчина záhadologickou на оборски тор: Те предполагат, че растенията само за сравнително кратко време (минути) работи някаква тайнствена сила, която, въпреки че може да има нещо общо с електромагнитната радиация (микровълнова печка?). Тази сила трябва да работят минути или най-много десетки минути, а през следващите няколко минути, или най-много десетки минути, за да се предизвика настаняване , огъване лопатки към земята. Това е напълно възможно да обективно докаже, че всяка енергия, които ще имат всички растения управлява няколко минути десетки минути така силно, поради отслабването на тъканите след няколко десетки минути, те са подаване , огъване стъблата на земята, ще бъде много по-висока от енергията, необходими за тяхното всички посочени смърт. Záhadologové също смятат, че централата може да работи някаква непозната сила, която е необходима окултното - психологически характер, като левитация, телекинеза, в резултат на мястото наблюдават електромагнитни, физически и други промени в почвата и растенията. Също така, всяко друго място трудно да се обяснят наблюдаваните явления. Термодинамичен, механични и всички други природни и физически закони, но ще има сходни ефекти, така че дори и след излагане на всяко окултно - Witch - левитация сили на растенията в необходимата степен ще трябва задължително да бъде напълно мъртъв. Тъй като живеем на земята и местните закони на физиката трябва да бъде предмет на всяка операционна тук и вещици, магьосници, загадъчни и необясними явления, Баба Яга и стари господа Morozkové, noticeboard.

 

----- Lewengood Meaden и напукване явление, въпреки че доста се затварят, но повреден мотивите се намират в много трудно напълно проверими или непроверими съображения. Те имат на толкова километри, или повече светлинни години далеч от възможните решения. Разсъжденията си последователно се свързва електромагнетизма. Почти една страна, и най-големият е временно явление електромагнитно естествената мълния освобождаване от отговорност. И двамата много бързо започна да се отрази на мистериите на микровълните (L), секунда (M) до тежки въздушни вихри, електрифицирана от триене. Заедно, те обединени вярата в "неразбираемо нещо електромагнитни", че появата на феномена на различни места свързва. Че свързването явление може да бъде много силен, много разбираемо електромагнитно явление - мълния освобождаване от отговорност, но досега те не са получили в неговите обсъждания. Това може да се обясни от редица на обективно установените и видими и измерими аномалии на местоположението на житните кръгове. Не са много, но почти без изключение всички. Включването на всички много субективни и много трудно чувствата проверими посетителите места, където модел.

 

 

----- Http :/ / www.cez-okno.net/clanok/kruhy-v-obili/kruhy-v-obili-a-barbara-lamb

БЛ: Мисля, че житните кръгове определено са продукт на някакъв неземен интелект, нещо, което е някъде другаде. Както и да е, това, което ние не знаем дали житните кръгове са създадени от извънземни във физическа форма, или други образувания, като например, които идват от други измерения на реалността. Но със сигурност знаем, че тези художници, писатели, те са много интелигентни, творчески и да имат познания по геометрия, дела, и математика и са в състояние да създаде форма, толкова прекрасен и точен във всеки детайл. Въпреки, че никой не е виждал всяко създание от друга планета, за създаване на житните кръгове, но всичко личи, те идват от другаде. Ние също така знаем, че има модели на "изкуствен", които са създадени от човека, но повечето от нас са в състояние да разпознават тези от "истинските".

 

 

----- "Хвани фалшификаторите житните кръгове"

http://www.ufo.cz/obili/0210b.htm

Подобно нещо никога не би наистина трябваше никой не да се опита, защото ако той имаше време подобен опит наистина успя да "наваксат" на реалния автор на житните кръгове, съответно, да отговарят с него му дай ръка, никога не би да дойде обратно от полето, и ако не се намери, и го взе от "краката напред" (но само в случай, че тялото му се намира един, твърдо парче). Като се има предвид това, което се случва по време на гръмотевична стачка (в случай на т.нар. "Return Stroke") Ако бяха наистина засегнати от него, не само някои от събитията, които предшестват или придружаващия го Спира лидер положителен стример - всички те не е задължително да се превърне в Return StrokeВърни инсулт по време на освобождаването от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета се извършва само един или няколко - средно 3 до 5, някои от тях може да има няколко паралелни оръжия, докато положителните сияние, несвързано може да се случи до няколко десетки незавършени стъпаловидни лидери и десетки до стотици. В случай на пряк удар RS е целостта на всеки предмет много сериозно нарушена и той не е невъзможно, че всеки обект, които биха могли да бъдат преди на интервенция RS описан като жив организъм, е много равномерно разпространява на площ от няколко хектара след разпада на части, които не надвишават размера на няколко сантиметра . В същото време, или малко преди разпадането (фракция хилядни от секундата) би било много съществена част от оригиналния жив организъм (десет процента тегло) се превръща в газ. Определени явления RS придружаващия, предишен и следващ, стъпаловидни Лидер, Положителното Streamer, непрекъснат поток - не предават дори 1% от общото потребление на енергия по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета, но все пак, всеки един от тях може да убие стадо крави.

 

По-голямата част от животните, включително и хората, убити от мълния вероятно не се дължи на интервенционните убити RS, защото те са в момента на въздействието на отдавна мъртви или най-малко чрез зашеметяване явления, които го предшестват.

 

Въпреки че изглежда много малко вероятно, някои животни се защитават сами от заустване на смърт мълния, защото чрез явление предходната RS зашеметява, така че да лежи на земята. Някои от тях ще убие дори и така, докато те също могат да падне от височина. Някои от тях могат да бъдат убити, дори тогава, се дължи на факта, че държавите-членки отива твърде близо до тях. И все пак всяко животно, да лежи на земята, не се отразява пряко се намесва RS го само по простата причина, че въздействието ще използва много по-добър проводник. Ток от няколко хиляди ампера наистина се нуждаят от "по-добро мълния." Всякакви и много на размерите на животните, засегната директно и точно RS, веднага експлодира. Подобно на някои няколко тона дървета, които са били засегнати "директно в много". (foto) Всички дървета, които са от мълния "само" цепка, счупени или почивка, в действителност, само RS "облиза", се проведе заедно с тях.

 

----- Един от най-големите грешки изследователи Crop Circles е да ви помогне да доведе до разследване на житните кръгове уфологията, астрология, záhadology, faktaXology, психотрониката, психически, БИОТРОНИК, езотеричен, окултисти, магьосници, вещици и различни други подобни pavědce. Тя харесва паразити по тези места започва автоматично мащабиране като хлебарки или оси върху бирата.

 

Защо да търсят на място представител на класически и основни научни изследвания, ботаници, земеделските производители, физици, химици (toxicologists!! Особено), биохимици, биолози, геолози, спелеолози, мениджърите на вода метеоролозите, хидрогеология, археолози, фотографи, специализирана в проучване времето изтича снимка? Просто защото те ще "необяснимо" явление обясни веднъж и за всички, които имат най-голям страх, и след žížalkách.

 

----- Всяко вземане на "200, 300, 500% възли за разтягане, не е възможно в природни условия" (разширение лимфни възли не могат да се появят при естествени условия) е фал лъжа. нещастните житните кръгове Изследователите трябвало да носите само случайно разкрие, че ако житните кръгове е феномен, в реалния живот ще посети нито една област. Разбира се, тя никога не е посещавала навсякъде с нито една област, която обикновено се polehlým с ножове, свити на земята зърно. Те ще са едни и същи промени възли, включително и тези, които гордо и претенциозно наречен "експулсира възли", "избухна възли" или "експулсиране кухини". За да проверите, че те са напълно във всички случаи, абсолютно без изключение, това е абсолютно нормално и естествено за всякакви промени , подадени , лежи на земята зърно. Цялата им работа все още е в начина, по който те бяха взети проби и фотографирани възли на моделите с polehlým , стъблата се наведе до земята и зърнени проби от близките райони, където царевица сплескани , лежеше на земята. Но какво не, никога не през много десетилетия Никога отново трябва да се подчертае, НИКОГА, не далеч от редовните си форми, изследвани в местата, където има някои RDF (Произволно свален формация, нередовно сплескан , наведе до земята, образуване) и не на проби, които са взети.

 

Но ако след всички срещу всички очаквания, а понякога и посещение на всяко място, като прави това, подобно повредени култури, вероятно изненадан да намери широко отворена уста. Но те не направиха нищо друго, освен, че всички подобни случаи, обявени като изключение, което потвърждава правилото. Посочва се само, че те са енергия, че никъде в света не прави нищо друго, освен, че произведените редовен, по някаква непонятна причина, по-скоро "бич продължи неравномерно и се блъсна в квартала."

 

В този момент, да го záhadologům каза веднъж и за всички: всички от тях толкова много прехвалената "свръхестествено", "чужденец" енергия се предлагат право да ги през 2012 г. (нещо, че предложи древен маите?) Някъде между 0,5 до 1,5 милиона квадратни километра на увреденото , отслабена и подадена , лежи на земята зърно в света. Става въпрос за един милион пъти по-висока броя и размера на дела, отколкото те са в редовен. Тя ще покаже точно същите признаци на увреждане, които са в редовен. Посещават тези места е доста под достойнството им, и те правят нещо като това със сигурност няма да намалеят. Няма значение, но той беше някой го направи за тях, към техните пази от техните мръсни муцуни záhadologické веднъж и за всички спряха и тор вкопана в.

 

Бихте са намерени, че на възли и растения проявяват в такива места точно на същите промени, включително им много adorovaných "експулсира кухини", "избухна възли", които всички еднакво, ако не приписваме извънземен произход, най-малко на каузата на вида на "духовно - pretersenzual - extrasenzual - астрологически областта на духовността, paranormality, астрология или някакъв друг подобен отвратителен науката боклуци. Ще се намери, че на сайта там са всички перфектно заловен им променена растеж - продължителни и огъната възли, включително и на техните предполагаеми промени твърди, че са причинени от налягането на газа, но в действителност тя е с напълно естествени промени растеж, причинени от партньорски налягане нарастващите тъкани. Някои все още зелените части на растенията може да предизвика налягане другите вече са мъртви и изсушени, или просто умира и изсушаване (това е напълно естествени последици от процесите на растежа и узряването на едногодишни растения). Тя може да бъде в състояние да се заключи: ами ако е възможно, че всички, и редовно сплескан , разположена на моделите земята зърно, нередовни и напълно плоска , лежи на земята, където и да било другаде в царевично поле, има точно същата причина? Той е прав, президент! Забавено съзряване в polehlých, чиито стъбла лежи на наземните станции се случва абсолютно без изключение във всички места с неправилна polehlým , стъблата се наведе до земята зърно.

 

Почти без изключение, всички кръгове изследователи на културите е един паразит на факта, че в областта царевица и парче хляб РМД хляб е много голямо разстояние, и повечето от широката общественост никога не видях в областта на зърно, отколкото от прозореца на влак или кола. В своя защита, ние показваме, че, но те ​​представиха доказателства, които ясно показват, че незнанието на обществеността благодарение паразитират собствено невежество, поради лошото широката общественост е разделена на няколко полета посещения, на които са настъпили някои редовни модели на зърното. Вижте местата, където се царевица сплескани , лежащ на пода, напълно неправилна, тя все още ще бъде далеч под нивото им, и това е напълно безполезен в края на краищата, когато е напълно различен и нищо подобно не може да има. Уви! На всички места с неправилна polehlým с ножове, се наведе на земята зърно ще намерите много печати, за които се приписват изцяло без изключение "мистериозни ефекти неизвестни събития енергия", които биха я poblinkali. Загадъчните феномени и непознати сили, които работят толкова бързо забравени, логически и измерими сили ефект eistujících, и дори на висока енергийна е правилен. Забележка: Изключение е ярък пример скаути житните кръгове от Италия, които вероятно първото забелязал, че редовни и нередовни сплескан , лежи на земята зърно има много общо, и в много места на този сайт те многократно, започнати (на снимката).

 

Въпреки че почти всички ослепителните изследователи и почитатели на загадки до момента по време на проучвания Crop Circles се държаха като невероятно тъпи грубияни, а не след тях, дори и след кръг-мейкър никой не изискват от полета, за да отида там и да направим нещо точно измерена, когато само там наистина има реален, истински модел в зърното. По-конкретно, когато структурата на дръжката, за да бъдат записани. Всеки кръг-мейкър или záhadolog, които ще бъдат пряко засегнати от най-енергичните част от мълния освобождаване от отговорност,Return StrokeНе само, че той е мъртъв на място веднага, но в същото време и точния момент на импулса на удар на главата Return Strokeмълния избухна. (pic)

 

----- Наблюдатели (особено самозвани "експерти" по въпроса на житните кръгове) са напълно шокирани от факта, че природата може да създаде нещо толкова невероятно симетрични и сложни. Наблюдателите значително подценяват Майката Природа, като всяка отделна клетка на всеки организъм е един милион милион пъти по-сложна, отколкото дори sebesložitější фигура в зърното, но все още е много симетрична структура, в допълнение към изпълнение на различни функции.

 

Marvel някого, че природата може да създаде красиви кристали и тяхното сглобяване, различни кристални други? Хиляди различни съвсем естествено формиране фрактални образувания, делта реки в морето, клоните на дървета, съдови системи на растенията и животните, структурата на мълнии, на коренови системи на растенията, планетни системи, galaxie, молекули, макромолекули, и милиони и милиарди на други примери не са изброени тук ? Характер без проблеми всички описани структури, създадени за милиони и милиарди години. Ние сме и ще продължи към цялото човечество такива нещастници, че тя постоянно ще се опита тази способност за прецизно и точно в този конкретен случай? Всички други умения, които признават, милиони и милиарди други случаи формирането на редовни и фракталната структури, включително и собственото му тяло. Дори човешкото тяло е много правилна структура, в които работят хиляди и хиляди напълно естествени способности естествената форма фракталната структура. Всички по-горе възможности любезно нека природата и няколко милиарда повече от това, а само в този един случай, ние ще се опитаме да се приписва на цялата афера чужденци, непознати енергии и конспиративни теории?

 

Един от най-големите гафове на самозвани "изследователи" житните кръгове е фактът, че датата на фрактали счита за началото на 20 век, когато obleveny откривателя си, или дори до 70 лятото, когато първият компютърно симулирани. В действителност, има навсякъде от първия момент на Големия взрив, и дори много вероятно да има някога сте имали, философски или физическа гледна точка.

 

Уважаеми (назад) любителите на мистерии дават най-голям шанс някаква тайнствена сила, когато nezáhadné Обичам да микровълнови печки. Но преди всичко, предпочитат някакъв тайнствен все още неоткрит форма на енергия. Ако той все още (дай боже за тях) са някои "нормален", напълно nezáhadnou форма на енергия, трябва според тях, също имат някои специални, мистериозна и свръхестествени свойства. Той беше само поради тях от изпълнението на общите форми на енергия са се образували в специални и толкова неразбираемо редовен форми. Дори ако това е просто напълно обикновен електрически разряд, според тях, би трябвало да бъде най-малко "неизвестен или по-рано недокументирани вид електрически разряд". Тя може ли някой да си представи нещо като "неизвестен вид на електрически разряд"? Може би само фанатични привърженици на загадки и мистерии. Всички възможни съществуващи електрически разряди чрез физици и природни и физични закони, описват перфектно и се характеризира. Къде е Човечеството трябва да нещо, също така е доста безопасна употреба (двигатели с вътрешно горене, литотрипсия). В случаите, които са напълно неизползваеми за човечеството, като мълния, това е най-малко много добре описана и се характеризира. Както стана обичайно правило, но всички описани областта на технологиите, науката и научните изследвания са неразривно изцяло в една от под-дисциплини на фундаментални и приложни изследвания. Това са всички дейности, за които ценителите и любителите на мистерии се боят като от чума. Те имаха всичко от любимите ход само в най-добрите си доста хаотични кръгове и сложни паяжини признаване и грешки. Всички те са подготвени под действието на чужденци, психична енергия, Физически медии, класифицирани изследвания и десетки на подобни вземания, pavědeckých или теории на конспирацията, и отмие ги отново и отново като въртящото се колело.

 

Това ще бъде огромно разочарование за тях, че явлението за толкова необяснимо, като житните кръгове, може да доведе до нещо толкова отвратително обикновени, като мълния по освобождаване от отговорност. Просто проучи няколко професионални издания (Uman, Раков, www.ufl.edu ) за всеки, който може да се убеди, че "обикновената" мълния освобождаване от отговорност е въпрос на наистина изключителна. Огромна енергия, много редовно и предмет на много строги правила и законите на физиката. Може ли тя може би време да обясни дори на себе си, че на физическо явление, че може да се движи електрически локомотив в разстояние на много хиляди километри с влака, там наистина е не голяма сделка да смени на посоката на растеж на зърно (най-вече вреди), или "чук кол в земята." Любителите на мистериите ще отнеме много години, преди те да са в състояние да се справи подобно примитивно обяснение, че някой, който е толкова отвратително начин "отъпкана кал пай". През последните разряди мълния може да се обясни изцяло без изключение всички "аномалии", наблюдавани в области на житните кръгове. Изсушаване почвата под произволни шарки, промяна на компаса отклонение, неизправност на електронните устройства. Ако светкавицата за освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета на тока и напрежението постоянно, той може да захрани няколко милиарда работа токамаци, или милиони CERN ускорители едновременно.

 

Малък зърното: Още веднъж, и със сигурност не за последен: Ufologům, záhadologům своите лоялни конспиратори и подобни видове на паразити, че издаването на Crop Circles винаги само един паразит, трябва на целия проблем на житните кръгове напълно без милост, като бързо и възможно условията да премахнете, забраните някъде, заключване и изхвърлете ключа. Оно от тях и затова тяхното báboviček докато nerozšlapaných, остава достатъчно. (За колко време?)

 

Един от най-големите грешки , които не са всички изследователи Crop Circles, извършени абсолютно, без изключение, е фактът, че сайтът получава едно посещение или полет на самолета, снима, и цялото това нещо се прави за тях. Тяхната основна и най-важна мито, но трябва да бъдат редовни посещения на всеки такъв сайт в няколко дни в повечето интервали до прибирането на реколтата. Те документ е напълно естествено природно явление, което се провежда по това време (виж хронологията), а също така се развива с течение на времето. Long преди polehnutím , огъване на стебла на земята, а след него до прибирането на реколтата и след това. Първоначално сплескан , сламки, лежащи на земята няколко процента от площта на полето често се умножава с пристигането. Много лесно може да са открили, че засегнатите райони постепенно poléhá , сламки, разположени на повърхността на почвата все повече и повече зърно, и че те са анкетирали "напълно неразбираема за свръхестественото" феномен има много общо с рутинно polehlým , стъблата се наведе на земята зърно . , Че инициаторът на редовни и нередовни изцяло настаняване , огъване на стебла на земята е само един. -Добре би било да се препоръча на житните кръгове изследователи да посетите и документирани в интервал от няколко дни на полето е често срещано явление, неравномерно polehlým , стъблата се наведе на земята зърно. За да проверите, че ситуацията се развива много като в близост и вътре редовни форми. Изследване на полета с неправилна polehlým , стъблата се наведе на земята зърно, но вероятно ще бъде нещо изцяло под тяхното ниво. Би било по-добре да ги пуснете вътре, вместо да продължава да сънища за извънземните и техните летящи машини, загадъчни енергии и гъбни болести, насекоми, които унищожават толкова бързо, че дори не е достатъчно сламки освобождаване (вж.).

 

---- Това е възможно, например чрез микровълнова радиация, за да се постигнат подобни ефекти в растителните тъкани (Никога не е тествано многократно и много слабо документирани), може да се сравни с вида на сметката: Моето куче има четири крака. Котка има четири крака. Моето куче е котка. (JPP). Твърдението, че действието на микровълните ще увреди тъканите, разбира се, че може да се довери, но твърдят, че излагането на микровълни се случва ПОДНОВЯВАНЕ възли (например ечемик) е възможно без никаква проверка опит, описан като фалшификат. Искът има подобна стойност, като след намирането на останки от варено месо от периода преди 6000 години, твърди, че аборигените газови печки, електрически печки и микровълнови печки, защото днес той не е направил по друг начин ...

--- Раздел грешки (може би в крайна сметка ще се премества в персонализирана страница) -----

 

 

 

Заблуди. Друга важна група теории, които не могат да бъдат

описана само като грешки са безспорни заблуди и целенасочени лъжи мистификация и дезинформация, граничи конспиративни теории, използвайки фал невежество се аудитория. Хората с тези сайтове, разбира се, опитайте се да се избегне, доколкото е възможно, но понякога това наистина не е. Читателите могат да направят поне приблизителна представа на как záhadologickým тор от време на време да бъде сериозен изследовател рови.

 

Hesemann, М. : съобщение от Вселената, Етна, Прага, 1993 г., стр. 64:

(Космическа връзка: света растителните формации и EST контакти)

Зърното е действал на електромагнитни вълни лента в долната част gigahertzového. Те съобщенията може да възбуди *) електроните в атомите на почвата и растенията на по-високо енергийно ниво. Енергийните нива сетълмент след това генерира точно тези аномалии, които се проявяват в житните кръгове.

(Има някои доказателства за това твърдение изследвания? Забележка JL)

 

Различни заблуди, изградени около геометрия Crop Circle - няма нужда от примери или държавни, въведете паролата в търсачките. Точно същите графики и резултатите могат да бъдат получени, ще бъдат подложени на подобно изследване всяка молекула, атом, кристал. Структура Leaf дърво (зърно), и други, и други.

 

Нещо не е само халюцинации, нещо, което те са откровени лъжи:

от уебсайта UFO klub Záblesk

... проби са изпратени, за да се проучи дали растенията не предизвика микровълнова радиация.

... потвърди, че да.

, където те са били изпратени, кога, от кого? който разглежда как, благодарение на това, което той стигна до подобен израз? приложената методология изследвания? определя от честотата радиация?

кой идиот е в състояние да подпише нещо подобно? (Освен ако това твърдение изобщо съществува)

идиот, който не може да доста сходни твърдения недоказани публикувано никъде?

--- Край на заблуди, които има вероятност да бъдат преместени на друго място --------------

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

 

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент.

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Създателите знаят, че съвършенството не се постига, когато не е останало нищо, което да се добави, но когато няма нищо да се премахне A.de Saint-Exupery
Никога не трябва да се откажа. Победителят никога няма да се откаже, и тези, които преждевременно се откаже никога не печели. Ted Turner
На всичко в природата е нещо прекрасно. Аристотел
z