Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-флаш-години . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
lightning
Житните кръгове - проблясък на
Освобождаване от отговорност на Светкавица е в състояние да предизвика настаняване , огъване стъблата на земята почти цялата област, или на съществена част от него.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Житните кръгове - машина преведен текст

Вярвай в себе си! Вярвайте в способностите си! Без скромен, но разумна увереност в собствените си сили не може да бъде успешна или щастлив.  N.V.Peale
Не, няма нужда да се мисли, само да мисли логично. N.Bohr
Понякога ми се иска, че е бил отвлечен от извънземни и ме избраха за техния владетел.  G.Noory

Житните кръгове , житните кръгове поглед на

PagPh
В някои случаи, много рядко, има настаняване , стрък огъване на земята зърно веднага или почти веднага след изписването. Тя също така понякога се случва, че Polehňa , Ohne стебла на земята, почти цялата област (80-90%), докато в обикновените случаи 20-30%.

 

Въвеждане

Ще бъдат поставени снимки на отделни години, благодарение на намесата на мълния Polehla , сламки се наведе на земята значителна част от полето или цялото (Benátecká Vrutice 2008). Celakovice първоначално са били обсъдил въпроса през 2009 г., но също така беше през 2008 година. За 2009 г., ще бъде необходимо да се измисли нещо друго.

 

 

Страница в процес на изграждане

Някои частична информация може да се намери, например по време на определени страници резюме. Един от най-големите досега е особено страници Кръгове култура - обяснение . Друг сравнително обширна информация може да бъде намерена на връзките от страницата текстове . Има основно се свързва с някои публикувани текстове. Също така, някои непубликувани преди това, може да бъдат определени като показването на демонстрации. Друг набор от несортиран текст е тук . Текстове, разбира се, ще непрекъснато се увеличава.

 

Записване безпрецедентен модел на линиите на магнитното поле в областта на зърно

Изумително, объркващи, шокиращо и трудно да се повярва, но също така и отваряне на очите прилика

Житните кръгове - рекорд силови линии на електромагнитното поле, генериран от мълния освобождаване от отговорност

Текущата стойност е близо 10 6 милиона Ампер (известен училищни експерименти 20-30 ампера)

  

Точният момент мълния поток разтоварване царевични стъбла, предизвикана Тогава донесоха (йонизиран въздух, корона разреждане) електрически ток. Те правят ножове и други части от растения се държат като всеки друг проводник и представи в такива електромагнитни свойства момент. Това е, защото засегнатите растителни тъкани отслабват много бавно, поради огромния инерция и следователно много бавно извършващите се промени в растенията ( ЕНП , Хронология ). Защото понякога на местността могат да се провеждат много сложни конфликти на интереси и резонанси, понякога може да създаде много сложна плетеница. Един изпълнение мълния излъчва енергията, за която електрически локомотив пътува няколко хиляди километра. Средно (!) Освобождаване от отговорност. (Опростено обяснение)

 

Това е може би един от най-големите измами и забавни, практически шеги, които, когато Майката Природа от това изумени от човечеството стотици, дори хиляди години.

 

С споменати идеи е възможно да не са съгласни, да протестират срещу тях, но това е наистина всичко това и какво да правя с него или срещу него, може да направи. На т.нар. постулат Jara Cimrman.

 

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

Няма по-голяма спирачка научно-техническия прогрес, от желание да го преследват твърде бързо.  G.C.Lichtenberg
Природата не се нуждае от изчисления, за да се постигне целта.  R.W.Emerson
Между гений и глупостта разлика е, че геният има своите граници.  A.Einstein
z